אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
צריך תוכנה טובה ופשוטה.... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של אינטל ואני ממש רוצה להעלות את המעבד קצת.. אם הייתי יודע שלא יהיה אפשר לעשות לו אוברקלוק לא הייתי קונה אותו !!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לאוברקלוקינג בשביל המעבד שלי (סמפרון 2300+)
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג, ויש לי לוח אם: ASUS P4S533-VM ואו לא מאפשר אוברקלוקינג בביוס, כי אמרו לי שזה הכי טוב, ובבקשה תחפשו לי תוכנה ,כי אני כבר מחפש מלה זמן ולא מוצא,ועם אני יצליך אז אני יקנה קירור SILENT TOWER (של tt) ואני רוצה לדעת עם או טוב יש לי סטוק 478 ואני רוצה להיות בתוח הקירור מתאים ובבקשה תיתנו לי תוכנהההה :yelclap: :yelclap:
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כמו שיש ל ATI TRAY TOOLS את הDEMO למאמץ שסופר למעלה כמה זמן הוא כבר רץ ללא ארטיפקטים, אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בלי כל המסביב (אני עושה את האוברקלוק דרך ה cool bits ככה שאני לא צריך תוכנה חיצונית לזה, רק לבדיקה...). חוצמזה, איך ה- 6600gt pcie באוברקלוק? רב תודות!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
-
יש לאבי סלרון 1000 ואני רוצה לעשות לו o/c ואני רוצה לדעת את הגבולות שחס וחלילה אני לא אשרוף את המעבד ואני אני אצטרך לשלם . זה לוח של sis , אבל אינו יודע את הדגם . מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
המחשב עושה רעש גדול ורוצה לטפל בבעיה ולדעת עם הוא מתחמם יתר על המידה.. הוא דלוק אצלי ימים ורק מדיי פעם אני נותן לו לנוח.... וגם תוכנה לבדיקת איזה רכבים יש לי במחשב.. תודה מראששש....
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לבדיקת הזכרונות אני משתמש ב MEMTEST. יש כזה כלי גם לבדיקה של המעבד? אני רוצה לבצע OC למעבד ואני רוצה לבדוק יציבות לפני ש WIN עולה כדי לא לדפוק את המערכת. לפי המפרט שלי, לכמה אחוז שיפור נראה לכם שאגיע? אופיר
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שבת שלום וערב טוב לכולם, רציתי לדעת האם יש תוכנה שאני יכול להריץ תוך כדי משחק כדי לבחון בזמן אמת עומס על המעבד, הכרטיס מסך והזיכרונות כדי לזהות צווארי בקבוק בעיבוד המידע.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יש לי מחשב פה לוח אם A7V8X-X של ASUS המאוורר שבו כזה מרעיש זה לא יאמן הוא מסתובב על 6800 RPM כמעט 7000 !!! של TR2 ומקרר כמו שצריך כמובן ...מעבד אטלון XP 2500 בארטון אני מחפש תוכנה טובה שאצליח דרכה להוריד מהירות ל 4000 לפחות כי SPEED FAN לא מאפשרת לי משום מה בלוח אם הזה ! מחכה לתשובה ולעזרה תודה רבה חברים אסף.
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי אוברקלוק למערכת שלי(ראה מפרט מחשב) ואני שמתי את הזיכרונות על 133 מגה הרץ והם על 180 מגה הרץ בגלל הבאס של המערכת אז השאלה שלי היא האם אני יכול להביא אותם ל-200+ מגה הרץ??? כי בביוס אין אפשרות כזאת אולי יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי?? (אני יודע שפתחתי תרד עם רעיון דומה אבל לא רציתי להקפיץ והשאלה שלי השתנתה...)
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שאני שולט בכמות העומס שהיא 'מפילה' על המחשב וסוג העומס? (למשל הכפלות והעלאת חזקות של מספרים ראשוניים לעומת לקחת סתם מספר לחבר אותו לעצמו לשמור עוד מספר נוסף לזיכרון וגם אותו לחבר לעצמו (אלו סתם דוגמאות)) . תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
???מחפש תוכנה לכיוון RPM של המאורר ושמודדת טמפ?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקירור של הלוח אם, הוא מאוד מרעיש ומציק ואני צריך לכוון אותו על מהירות נמוכה יותר.... יש איזה תוכנה נורמלית קלה ומומלצת בשביל זה??? תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
על איזה אתם הכי ממליצים,איזה הכי אמינה\מדוייקת? יש לי את הלוח IC7 אתם יודעים אולי אם יש בדרייבר של הלוח תוכנה טובה כמו באסוס למשל?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לא AIDA, משהו מקצועי ומדוייק (ולא ביוס P:). תודה.
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה שיכולה לשלוט במהירות של המאווררים בתלות בטמפ' של המארז/מעבד ושהתוכנה עצמה לא גוזלת זיכרון. הלוח אם שלי Asus P8Z77-V-Deluxe. התוכנה AI SUITE של אסוס שמגיעה עם הלוח אם, תופסת הרבה זיכרון במערכת. לא שחסר לי זיכרון אבל אני מעדיף תוכנה יותר "קלה" במובן הזה. האם יש למישהו המלצות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום התקנתי מחשב (לקרוב משפחה) והוא מבוסס על לוח של אלבטרון K8NF4U , משום מה הוא מראה לי בביוס טמפ' גבוהה של 65 מ' הורדתי SPEEDFAN וגם שמה הטמפ' גבוהות. מעבד: AMD 3000 venice מורכב לו מאוורר פשוט של coolmaster עם AS5.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
סיימתי להרכחב את המחשב בשעה טובה, אבל התוכנות שמצורפות ללוח (GIGABYTE Z77X-D3H) לא תומכות בWIN8 התקנתי real temp שאני מכיר מהמחשב הקודם שלי, אבל אין לו ניטור ושליטה בFANs וגם הטמפרטורה שהוא מראה לי בזמן מאמץ נעה בטווח די רחב של 5 מעלות.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין בתוכנת ניטור טמפרטורות פשוטה שנמצאים בה רוב הטמפרטורות שאני צריך לדעת..(חוץ מspeed fun שהכול שמה לא ברור) כמו nb pwm cpu gpu hd mb וכו'. יש חיה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך G-Force 8600 GT של Nvidia. לאחרונה בעקבות תקלה במחשב גיליתי, שהמאוורר של כרטיס המסך הפסיק לעבוד. לאחר בדיקה התברר, שהמאוורר ממש תקוע וזקוק נואשות לשימון. שורה תחתונה: לא היו כל סימנים מוקדמים לכך, ולכן אני מעוניין בתוכנה, שתיתן לי מידע בזמן אמיתי על מצב המאוורר וטמפרטורת המעבד של הכרטיס. אני כמובן מעדיף תוכנה יעודית של Nvidia, אם קיימת כזאת. חיפשתי באתר של Nvidia ולא מצאתי. גם בדיסק ההתקנה של הכרטיס או בתוכנה שהותקנה במחשב לא מצאתי אופציה כזאת. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון.
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה שתהיה כמו זו http://resources.vr-zone.com/Shamino/swf/35.jpg http://resources.vr-zone.com.sg/Shamino/x1900gt/29.jpg ותוכנה שמראה בדיוק כמה מעלות הכרטיס מסך
-
- 9 תגובות
- 539 צפיות
-