עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ה A-DATA DDR 500 VITESA האם הם טובים ועד כמה . אני מעוניין לבצע השוואה בין הזכרונות שעובדים במהירויות האלו . צירפתי תמונה של הזיכרונות אצלי במחשב . ואם יש אנשים בעלי זכרונת במהירות שרוצים לעזור בהשוואה כולל איזה תמונה או נתונים אתם מוזמנים להצטרף. כמובן שיש השפעה ביחד עם הלוח אם והמעבד אז אני לא יודע עד כמה הבדל יהיה לעומת המערכות החדשות - אבל כדי לראות באמת עם הם שווים ) אני יודע שנערכה השוואת זיכרונות באתר אבל אני מעוניין לראות אם הם באמת טובים [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בתמונה הבאה מסומן באדום את מה שאני רוצה לשאול עליו: http://img41.echo.cx/my.php?image=untitled7sc.jpg בהרבה מחשבים אני רואה שכתוב 1:1 ופה כתוב כזה משהו מוזר... מזה? זה אומר שהמעבד לא עובד ביחס של 1:1 עם הזכרונות? כי כן צריך להיות 1:1 כי לי לי באס200 ו2 זכרונות שעובדים על 200....מוזר לא? המפרט בחתימה ביי

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by K0sTa,

כמה מקסימום אפשר להגיע איתו באוברקלוק עם קירור טוב? בתוכנה ATI Tool

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  4. עשיתי oc לזיכרון adata vistera ddr 500 d12 mb x2 htt:280 ddr volte:2.9 multiplier:8 ככה שהמעבד 2.24נשאר במהירות כמעת בסטוק2.2 זה מסוכן לזכרון ככה? תודה

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  5. השאלה אומרת הכל: מעבד: AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset זיכרונות(שלושה כרטיסים): 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original עם קירור של: Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 תודה רבה =)

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by enter,

קניתי לפני חודש את הכרטיס מסך הזה: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3?. רציתי לדעת לדעתכם אם הוא טוב ? יעני החברה XFX ...! ואם אפשר בבקשה תוכנה בישביל לעשות לכרטיס OC בבקשה...תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  7. 1. אני קונה מחשב חדש בקרוב, אני רושם לאבא שלי רשימת חלקים והוא מביא לי מחו"ל ואז מרכיבים בבית. עכשיו רציתי לעשות למחשב OC לא גדול אבל משהו סביר (לעלות 400מגה הרץ ככה..). אז בקשר ללוח אם ביקשתי DFI LANPARTY שהוא המועדף לOC למיטב הבנתי. את המעבד אני קונה עם ליבת ויניס בשביל לאפשר OC בביטחון. א. בקשר למאורר, מכיוון שמאורר זה לא חלק יקר אז תקציב הוא לא הבעיה שלי, הייתי בטוח שאני קונה של זלמן: Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan אבל אחרי שקראתי את הביקורת על TR SI97 אז אני שוקל גם אותו. רציתי להתייעץ איתכם איזה מאורר יותר טוב, אבל מכיוון שאני לא מתחנן לשבור שיא עולם בOC אז איזה קירור משיג טמפרטורה יותר נמוכה זה לא חשוב לי אם ההבדלים לא גדולים כמובן, מה שיותר חשוב לי זה מי מהם יותר קל…

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by rafi-s-,

משהו יכול להסביר לי מה אלו התזמונים אם אפשר לשנות אותם שהזכרון יעבוד יותר טוב ואם כן לפי מה אני משנה אותם ומה התזמונים של adata vistera 512 ddr500 תורה רבה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  9. הרעש שעושה מאוורר Volcano 11+ מטריף אותי לאחרונה. אז החלטתי לפנות אליכם ולבקש עזרה. בבעלותי יש לום gigabyte ga-7n400l. אני הייתי רוצה לקנות משהו שקט (עדיפות ראשונה) ומשהו שעושה את העבודה (קירור), ונתמך ע"י הלוח שלי. גם משהו שניתן לרכוש בחנויות בארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  10. אמממ... שלום. לאחרונה חשבתי על להריץ את המעבד שלי קצת בגלל ש"התלהבתי" מהאוברקלוקר'ס הגדולים שיש לכם פה באתר... בעקרון, המחשב שלי מספיק לי ביותר, אך בכל זאת אני מעוניין לשפר ולהאיץ אותו עוד כמה שאפשר. רכיבי המחשב הם ככה: Asus P4S800D Intel 2.8 HT עם היחידת קירור המקורית של אינטל שבאה עליו Radeon 9600 256mb 256X2 (=512) MB DDR NCP ספק ג'נרי 480W עם מאוורר הוצאת אוויר. ובנוסף קיבלתי את המחשב גם עם מאוורר 8' (נראה לי, לא בטוח. איך אני בודק בדיוק?) שמוציא אוויר. המאוורר יושב בצד האחורי העליון של המארז. מלבד אלה אני בעצמי הוספתי עוד מאוורר בחלק הקדמי התחתון שמכניס אוויר (אותו מאוורר כמו האחורי, אבל דיי ישן, ככה שאני מניח שהוא פחות טוב ממנו). אני אציין כמה דברים: *במחשב הזה אני …

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  11. יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3 גיגה אני צריך מאורר שקט למעבד וספק כוח שמתאים שקטים ככל האפשר אם אפשר המלצות ספציפיות ואפילו קישור לחנות אינטרנט תודה

• 12 תגובות
    • 576 צפיות
  12. ליבה עם NEWCATLE נחשבת החלשה ביותר לOC מבין הווינצסטר והאחרים (אני פשוט לא זוכר את השמות שלהם)?

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by adito,

אז ככה... יש לי gigabye gf 6600gt עשיתי לו OC והגעתי בליבה מ500 עד 561 ובזכרון מ 1000 ל1117 ואם אני מעלה עוד קצת כבר יש ארטאפקטים... במצב כזה בשביל להעלות עוד אני צריך לעלות במתח... איך אני מעלה מתח בלי לגעת פיזית בכרטיס? לא מצאתי בbios. דרך אגב יש עליו קירור דיי טוב vga silencer 6 ככה שאני לא ממש דואג מטמפ' תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  14. המפרט בחתימה.... אני מתכנן OC אבל בגלל שיש לי מערכת יקרה (וגם אני מאוד פחדן) וזו הפעם הראשונה שלי בOC אני רוצה לעשות הכל ביסודיות ושיהיה לי את המידע הרב בקשר לOC .... טוב השאלה שלי היא בזכרונות אני שמתי לב למקרים שOC של אנשים "נתקע" בגלל התיזמונים של הזכרונות שלהם... ואז אומרים להם לשחרר תזמונים כדי לאפשר המשך לOC.... (אומרים להם במקום 2.5 לשים 3 CAS ואז יהיה אפשרות להמשיך בOC) אבל הזכרונות שלי הגיעו בCAS 3 זה אומר שאם אני אתקע בOC שלי בגלל זכרונות אני לא אוכל לשחרר תיזמונים (כי אין לי לאיפה הרי 3 זה הכי הרבה) ואז הOC שלי יתקע? :s05: משהו מוכן לתת לי קצת הסבר על זה (בליל לשלוח אותי לסטיקים)?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני עומד לקנות קירור לכרטיס מסך ואני מתלבט בין Zalman VF700-Cu Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 אני מחפש את זה שיש לו ביצועים טובים יותר (לא אכפת לי מהרעש אבל שניהם שקטים מאוד) קראתי ביקורות סותרות אבל ברובם הבנתי שהזלמן יותר טוב אכשיו אני שואל מה דעתכם והאם הזלמן לא כבד מידיי(270 גרם) ולא מסכן את הכרטיס למרות ששמתי לב שהסיילנסר קל ממנו רק ב27 גרם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by m.k,

צירפתי תמונה מ- RivaTuner. זה ה- Defaults. על איזה מהירות ליבה וזכרון אתם ממליצים לי? יש לי קירור סטוק ואין לי חיישן על הכרטיס כך שאני לא יודע מה המעלות בדיוק. תודה [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by K0sTa,

מה ההבדל בין השניים ומה כל אחד עושה?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  18. שלום לכולם. האם יש איזושהי דרך לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורים במחשב? כלומר, לעשות שהם יעבדו מהרי ותר או לאט יותר? בתודה, שאולי

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by rudyzplace,

איך הזכרונות האלה לאוברקלוק ללוח ABIT NF7 S2.0 ,שווים? 256Mb DIGMA 400 Original CL2.5 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRDIGMA256&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432&aff=Zap הם ממש זולים 300 שקל ל 2X256 אז אני מניח שהם חרא והם ישרפו ברגע שאני יעלה את המתח..... מה אתם אומרים? ולאיזה כיוון כדאי ללכת במקום אם לא אלו?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by AcidBurns,

יש מצב לקבל מדריך שיסביר מה זה אובר קלוקינג ועל מערכות קירור ועד כמה ההתקנה שלהם מסובכת ועל הסוגים שלהם ומה ההבדלים והכל..משו מסודר ויפה כזה..? תודה מראש AcidBurns

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. טוב יש לי את המעבד בחתימה וזה עובד על 200*10 ואז יוצא את ה2000 מגהרץ של במעבד שלי(לפי מה שאני הבנתי) יש לי מספר שאלות... 1: בביוס אני מצאתי את האפשרות לשנות את ה200 למשהו יותר גבוה(כמובן לOC) אבל לא מצאתי שום מקום ששם אפשר לשנות את ה10 איפה זה נמצא בביוס? 2: שעושים OC מה יותר כדאי לשנות את ה200 או את ה10?? 3: הבנתי שהזכרונות יכולים למנוע(להגביל) ממני OC טוב אבל לא מצאתי גם את השנוי תיזמונים הזה בביוס איפה הוא נמצא? (לחצתי CTRL +F1 ) אבל לא מצאתי שם את זה... 4:האם הזכרונות שלי טובים לOC כי יש כאלה שאומרים שA-DATA טובים לOC ויש כאלה שאומרים שלא... 5:הספק שלי נחשב טוב לOC בינוני? נגיד אם ארצה לעלות ל2.5 מגהרץ הוא יחזיק לי OC כזה? 6: במשך ביצוע OC איך אני יודע אם הזכרו…

• 16 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by Idanp,

באיזה מצב מבין המצבים הבאים אני אקבל ביצועים גבוהים יותר?והאם זה אפשר לינעול תבאס של הזיכרון על 200? 1. 2.

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by |Eternity|,

בבקשה בבקשה תגיד לי באיסיקיו או בטלפון או איך שנוח לכם איך עושים יש לי RivaTuner יש לי 3Dmark יש לי הכל בבקשה תסבירו לי באיסיקו אם נוח לכם 325108220 ואין לי בעיה בטלפון

• 3 תגובות
    • 386 צפיות
  24. Started by lspmaster,

אני צריך מאוורר120 שקט אבל חזק למארז שלי כסף זה לא ממש בעיה אבל לא להגזים...עד 500 ש"ח וחשוב שהוא יעבוד ב-12 וואט מאוורר שעובד על 5 זה לא חוכמה הוא בטוח יהיה שקט אבל לא יעשה את העבודה שלו נ.ב. יש מאווררים ששמים אותם בPCI - זה שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by d-undertaker,

אני רוצה לקרר את המחשב אמרו לי שככל שיש יותר קירור על הכרטיס מסך הוא עובד יותר טוב וגם את המחשב בכלליות יש עצות משהו?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.