עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dreamboot,

ציתי לדעת לאיזה מהירות אפשר להגיע עם הנתונים האלה אבל בלי לקנות קירור מיוחד: מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz Socket 478 לוח אם:Asus P4s800Mhz זכרון:512RAM האובר קלוקינג הוא למעבד תודה מראש מתן

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by omrit,

שלום, יש לי ביג טייפון שמתאים לתושבת 939 של AMD ואני רוצה להתקין אותו על לוח AM2 שיש לי. האם הדבר אפשרי? יש לי את ה"קליפ" שמגיע עם ה ביג טייפון VX בשביל AM2. אני אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by SויSה,

שלום לכם..לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק למחשב שלי מפנטיום 2.00GHZ אל 2.4. והכל כשורה החומרה הטמפ' הכל טוב ויפה,אך שאני מדליק את המחשב פתאום לא מופיע לי שמו ומהירותו של דגם המעבד ולא מופיע לי בדיקת הראם. התוכנות והווינדוס שבדקתי האוא מזהה את המעבד ואת האוברקלוק.. עזרה בבקשה..!

4. Started by ORANGEJUICED,

נראה לי שיש לי במחשב מאורר 60 MM אני לא בטוח.... עם מישהו יודע שיש כזה דבר שיגיד לי

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  5. Started by Vloody,

יתאים או שאצטרך לקנות גוף קירור קטן יותר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ye_3333,

ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  7. Started by flymike,

שלום ברשותי מחשב סביר עם כרטיס מסך 9600gt מקורר פאסיבית הכוונה היא להפוך את המחשב למחשב סלוני ראיתי שיש בנמצא ספקים פאסיביים לחלוטין עד כ 400 וואט וכן כמו כן קיימים גופי קירור ענקיים (לא מים) שלפי המסופר עליהם ברשת ניתן להשתמש בהם ללא מאוורר. רציתי לשאול האם באמת דבר כזה אמור להחזיק מעמד ולא לקרוס כל כמה דקות או שעות ואם לא מהו הקירור המינימלי הנדרש כדי שיהיה כמה שיותר שקט תודה לכל מי שיענה מראש

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by tazmany37,

נשבר לי צלע של מאוורר של כרטיס מסך איך כותבים בגוגל: "רק מאווררים" באנגלית כדי להכנס לאתר הנכון? חיפשתי בksp ואייבורי ולא מצאתי.

9. Started by Or ei,

מישהו יודע אם הax7 מסתדר על התושבת של הam2?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by winil,

עשיתי אוברקלוקינג למעבד שבכותרת ל3.20 ומה שמוזר זה שהטמפרטורה נשארה כפי שהיתה לפני זה 40-41 מעלות והבנתי שהטמפרטורה צריכה לעלות בצורה ניכרת זה בסדר או שהאוברקלוקינג לא הצליח?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by nicirnTAL,

כמו שאתם רואים, אני בא אליכם עם קובץ שאלות... במהלך החופש אני מתכנן לעשות למארז המכוער שלי, מוד מגניב מקרטון ( דלת מקרטון, עם שקופת שמודפס עליה ה סמל של GeForceFX ) אני מעוניין, שהשקופית תואר מבפנים, ואני לא מבין כלום, אבל ממש כלום בדברים האלו, אז משהו מוכן להסביר לי מזה קדות/לדים/לדים לייזר, כל הדברים הללו . כמובן, כמה אמור לעלות מוצר הארת המארז בצבע הלבן, ואיפה אפשר להשיגו . ואיך אפשר להתקין אותם? ( אם זה מסובך, אז אני אוותר ) : תודה! :

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by NEO...,

היום קיבלתי את הcrystal orb שלי ועשיתי oc עצבני geforce 2 mx 400 מהירות ליבה מ 175 ל 230 מהירות זיכרון מ 166 ל 200 אני רציתי לדעת איך אפשר לעשות שזה יהיה תמיד גם אחרי שאני מפרמט כי את את זה עשיתי דרך הדרייברים החדשים 42.68

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  13. יש לי 80ממ בדלת המארז. יש לי 120ממ מקדימה למטה(לא חובה להחליף אותו כי הוא לא עושה הרבה רעש - גם לא הרבה רוח למען האמת...) ו90 מאחורה שמוציא אויר. איזה אתם ממליציפ מבחינת CFM טוב וגם מבחינת DB. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  14. Started by vner@,

באריזה המקורית, יש את שני הלוחות מנחושת צמודים זה לזה... כשמפרידים, יש נייר לבן שאמורים לקלף, ואז יש כזה גומי אפור כהה כזה שנדבק לכל מקום.... עכשיו השאלה, יש לי כרטיס זכרון עם צ'יפים משני הצדדים, אני אמור להרכיב את הלוחות עם הגומי או בלי ?!?!?? תודה רבה מראש !

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  15. Started by st0m,

שלום לכולם ... פתחתי את המחשב הישן שלי שעדיין עובד וראיתי שיש לו מאורר בקדמת המארז והמאורר הוא די גדול אני חושב שזה 120 בכל מקרה לא ראיתי את החיבור שלו... אז עכשיו אם החיבור שלו הוא מולקס זה טוב כי יש לי חיבור מולקס פנוי אצלי במחשב ואז אני אוכל לחבר אותו ואם החיבור הוא 3 פינים אז יש לי בעיה כי אין לי חיבור 3 פינים ... אז איך אני אוכל לחבר את המאורר למולקס אם החיבור שלו הוא בעצם 3 פינים ?!?!? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  16. Started by monya2007,

שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות מפצל Y (מפצל מצינו אחד לשני צינורות) למערכת קירור מים (חוץ מPANDAS.CO.IL) תודה רבה, עמנואל.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. אהלן , הבנתי שהקומבינציה הבאה מומלצת : Thermalright ULTRA 120 Extreme +Zalman ZM F3 כמה שאלות : 1. כמה רועש הוא יהיה במקסימום פעילות (של המאורר כמובן) ? [ז"א אם זה משהו נסבל , רועש מאוד , יותר מהסטוק ברגיל שלו וכו' , קנה מידה זה מה שאני צריך) 2. אם אין ניסיון עבר בהתקנת מאוררים האם אני אסתבך עם ההתקנה ? (צריך לפרק את הלוח ד"א ?) 3. בהקשר ל2 יש איזשהוא סירטון / הדרכה ? 4. האם הקירור נכנס למארז HEC 6A19B עם 8800GT בפנים? 5. איך מחברים את המאורר 120mm על הקירור עצמו ? (ברגים רגיל כמו על מארז?) 6. אם יש הצעות לקומבינציות נוספות בטווח המחירים אשמח תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by lidor7777,

מפרט: מעבד Q6600 2.4 קירור למעבד: AC ALPINE 7 זכרון 2 ג'יגה 800MGH לוח אם SLI NFORCE650i MSI כרטיס מסך:8800GT OC מארז:EZCOOL 24CM FAN RED+6 LEDS LIGHT ספק כוח: 1050W מלא של EZCOOL דיסק קשיח: 500GB 32 MB איך אני יודע כמה מתח להוסיף למעבד? אני רוצה לעשות לו אוברקלוק לאיזה 3GHZ, תודה

• 3 תגובות
    • 406 צפיות
  19. Started by coolmeen,

מישהו יכול להסביר לי משהו אז ככה : 1.כשאני מעלה את מהירות הבאס-fsb אז אני מעלה גם את מהירות הזכרונות??? 2.הלוחות האם כיום לא תומכים ביותר מ400 ddr ויש זכרונת על 500 mhz עכשיו מה הכוונה בשביל להצליח לזיכרון לפעול ב500 mhz ,במה צריך לעשות oc או שלא צריך 3.זה לא משתלם לקנות מעבד amd athlon 200 fsb ולקנות זכרון של 500 mhz , היחס לא ישתווה כל כך או שלקנות משהו עם תזמונים יותר טובים 4.בבקשה תמליצו לי על הלוח אם הכי טוב לoc שתומך בdual ddr ומעבד כנראה אני לוקח athlon 3200 xp ואיזה זיכרונות האם הזיכרונות השחורים של מושקין ברמה 2 יספיקו ל Oc רצחיני ויתאימו לבאס ביחס שווה אחרי ה oc

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by xxgalxx,

זה המאוורר הכי גדול שיש לי במארז והוא מרעיש בצורה מטורפת. הוא מחובר לחיבור ה-CHA_FAN. כפי שאתם רואים בתמונה הוא מסתובב בסביבות 2220 שזה מהר איך אפשר להוריד אותו? ניסיתי עם התוכנה SPEEDFAN לא עוזר ולא מגיב שם בכלל , ניסיתי דרך הביוס לבטל אותו יש לי אופציה לעשות IGNORE אין לי משו אחר.. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by ben96,

מפרט : מעבד : e7400 2.8Gh core 2 duo לוח אם : Gigabyte Ep43-ud3l כרטיס מסך : gigabtye Hd 6850 oc מהמפעל זיכרונות : שתי סטיקים של 2GB RAM 800Hz DDR2 דיסק קשיח : 500GB ספק : Sseasonic s12 bronze 620W מארז : מארז של ivory עשיתי OC פעם ראשונה לE7400 עם קירור סטוק. הגעתי ל3.5Ghz, ועצרתי בגלל שהטמפרטורות היו על 67 +- יום למחרת גיליתי שהמתחים שלי היו במצב AUTO והבנתי מפורום אחר, שזה לא טוב... שיניתי את כל המתחים לNORMAL ועכשיו המחשב עובד רגיל רק שאני עושה בדיקת מאמץ בOCCT, הוא עושה לי את השגיאה בכותרת, פותח את התיקייה עם התמונות על הבדיקה, וזהו... התקנתי מחדש את התוכנה, עדיין יש בעיה. העלתי מתח בVCORE הזה פעמיים. הגעתי ל1.3 וזה עדיין עושה את הבעיה ! עכשיו חזרתי למתחים NORMAL, ו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תראו לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש ופתאום עכשיו חברים שלי ניכנסו לכזה קטע של OC ורציתי לדעת אם אני אוכל לעשות משהו מעניין עם המחשב שלי ואם כן אז בקצרה לאיזה חלק לעשות ואיך לעשות כזה הוא המפרט של המחשב החדש והאהוב שלי: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN - מעבד GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 - לוח PDP DDR400 512Mb פעמיים - זכרונות Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA - דיסק קשיח POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB - כרטיס מסך LG GSA-4163B BULK - צורב DVD Teac Floppy Drive 1.44 כונן דיסקטים A-TOP Alien PC Gaming Server yellow 500W - המארז ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series - ספק כוח אני יודע שיש כאן דברים שממש לא קשורים לאוברקלוקינג אבל אני גם ל…

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by Tommy,

כתוב לי בEVEREST שהמאורר של הכרטיס מסך רץ על 40% רק ... אני רוצה להעלות ל80 ככה ... לא אכפת לי שיהיה קצת יותר רעש אבל איך עושים את זה? LEADTEK 6800 NU

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  24. אני צריך חנות טוב באזור המרכז לא רמאים שגם יעזרו לי להתקין את המאורר ויתנו אחריות וכל זה ואני לא ממש רוצה לקנות דרך האינטרנט

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by aquarius,

מה דעתכם על המערכת הבאה? http://www.dangerdenstore.com/cart.php

• 3 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.