אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זוכר שראיתי פעם שבב קירור שנאס"א פיתחה ומשתמשים בו היום לכל מיני מכונות, אני צריך אחד כזה אבל אני לא יודע איך קוראים לזה אז אני לא יכול לחפש, אז אם מישהוא מכיר משהוא.... תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אפשר להבין הכל מהכותרת למרות שהיה פעם באתר (או בפורום) איפושהו שבלונת להבות ועשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישהו יכול להביא אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני ריצטרך להכין לו מערכת קירור טובה. מארז אלומיניום כבר יש לי. יש גם הרבה מאוררים רגילים. אבל אני רוצה מערכת קירור קצת יותר רצינית כדי שאני יוכל לעשות OC טוב למחשב. יש לכם הצעות ?
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ברשותי מארז define R4 וחשוב לי לציין שעוד לפני הוספת קירור המים ,במצב HIGH 2 המאוורים שמגיעים עם המארז היו רועשים לטעמי ,רק במצב MEDIUM המצב היה נורמלי אך ללא דחיפת אויר של ממש. עם הוספת קירור מים מסוג Asetek 570lc שעליו 2 מאוורים (ENERMAX MAGMA (push/pull הרעש בלתי נסבל אני מחפש להקטין את רמת הרעש ומקביל לשמור על רמת לחץ אויר טובה ברדיאטור וגם בכניסה למארז כלומר למצוא את המאוורר שיתן את המקסימום משני העולמות גם למארז (140ממ אך אפשרי גם 120) וגם לרדיטאור (120) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. אני מחפש מאוור למארז חזק ככל שניתן לא איכפת לי רעש של 80 מ"מ (לא משנה עובי) 2. עוד אחד של 80 מ"מ אבל בעל עובי של פחות מ 25 מ"מ 3. מאוורר של 120 מ"מ חזק לא משנה רעש שיחליף את המאוורר של ה TUNIQ ( זה של ה TUNIQ עומד למות ) , יש בכלל כזה שיותר חזק מזה של ה TUNIQ אם יש לינקים לאתרים למכירה זה יהיה נהדר (אפילו EBAY אם אין בארץ), תודה ...
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני בונה מחשב והוחלט על מאווררים בגודל 92 מ"מ. האחורי - אשר סמוך למעבד, יהיה TT Silentcat. הבנתי מצורתו שכמאוורר מארז הוא יכול רק להוציא אוויר מן המארז. באיזה מאוורר עלי לבחור שיכניס אוויר למארז? אין צורך ב-CFM גבוה, איך הרעש חייב להיות נמוך ככל האפשר. תודה מראש, פטאליקו.
-
- 21 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר למארז R4 ועוד אחד למעבד להויסף לתצורת PUSH-PULL עם MUGAN3 הכי חשוב שהם יהיו שקטים ביותר ותוספת לזרימת אוויר אני עם הקרור המקורי של הR4
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני מאווררים של 120mm לדלת של המארז איזה מאוורר כדאי?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני מחפש שני מאוררים 80 מ"מ ו 120מ"מ עם חיבור כמתואר בלינק של 4 פינים ולא של מולקוס http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-012074.htm בבקשה תעזרו לי למצוא מאורר שמתאים עם חיבור כזה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר הרבה בלגן בבחירת החלקים למחשב החדש שלי כבר החלטתי ויצא לי מפרט בן **** . ועכשיו לאחר שיש לי את כול החלקים שמתי לב שהקירור לראדון בכלל לא משהו :\ וגם הקרור למעבד שלי לא משהו אז עכשיו אני מתלבט בין שני קרורים לראדון 9800 פרו שלי מתוצרת ספיר Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 פלוס שאני יוסיף לו היטסניקים מנחושת או Arctic-Cooling ATI Silencer 1 על מה ללכת? ועכשיו בקשר למעבד הלוח אם שלי הוא EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX והמארז Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case שמעתי כול מיני דברים בקשר לניסורים וחורים במארז בקשר לגופי קרור של זמן ומלא שטויות מה לקחת ? בבקשר תמליצו לי על גוף קרור טוב עד 300 שקל שהיה גם טוב לאובר קלוק בעתיד
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני קצת מסתבך עם החיפוש פה ולא מוצא בדיוק את מה שאני רוצה לקרוא. :-\ הם טובים/משתלמים? למה משמשים גופי הקירור הנוספים שמגיעים איתם? יש לי זיכרון סמסונג 400, עובד ב460MHZ אבל אני רוצה להגיע איתו ל-480. מפזרי החום יעזרו?
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתבדוק לי מה החום של מעבד שלי ב100% USE וב0% USE תודה לעורים עריכה: מצאתי תוכנה OCCT נראה לי שהיא מתאימה אם אפשר מישהו שיודע שירשום לי איך להשתמש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש בכלל משהו כזה אמין ? או שהכי טוב זה לקרוא מהביוס ? מה נראה לכם טמפרטורה נורמלית במצב IDLE ? מפרט (מחשב בסיסי מאוד) AMD Athlon 64 X2 4200 ABIT NF-M2S Kingston 2*1024 667 CL5 Compucase 6K31
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי לוח אם של ASUS P5B Deluxe אני עושה אוברקלוק ובמקרה בדקתי את הטמפרטורה בכמה תוכנות וראיתי שיש הבדל. זאת שכל הזמו הסתמכתי עליה זה Everest בדקתי גם דרך תוכנה שבאה אם הלוח אם וגם עם זאת שבאה עם כרטיס מסך (ATI X1950 Pro) וכולם הראו דברים שונים. עכשיו אני מחפש תוכנה אמינה שמציגה טמפרטורה. עזרו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי את ה EVEREST ולפי מה שאני רואה פה בפורום היא לא הכי אמינה . יש תוכנה יותר אמינה ממנה שניתן בעזרתה לנטר טמפ' של רכיבים שונים במחשב ( מעבד,לוח,כרטיס מסך וכו' ).
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רציתי לעשות OC לכרטיס שלי( GF4 MX420 של ASUSv8170SE) יש לי זיכרונות SDRAM, ואני רוצה ליסחוט יותר חזק למשחקים, ניסיתי בהתחלה את התוכנה GeForceTweakUtility אבל הוא מראה לי שגיאה שב XP הוא חייב לעבוד עם הדרבירים של NVIDIA ועכשיו אני עובד עם אלה של ASUS, למישהו יש תוכנה אחרת (וטובה מניסיון) להמליץ לי? וגם כמובן עצות..... תודה נ.ב השגיאה של ה GeForceTweakUtility http://forums.ort.org.il/files/30/1726644/5359754.JPG
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להביא קישור או איפה להוריד לתוכנה (קובץ Reg) שפותח את כל האפשרויות הקיימות בדרייברים של NVIDIA כולל אוברקלוק וכו'?? תודות מראש
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב אז אני באוברקלוק די רציני עכשיו ואני מחפש תוכנ הכמו פריים 95 וhotcpu שטוחנת את הזיכרון והמעבד (כי גם הזיכרון באוברקלוק חזק) פריים מאז ומתמיד עושה לי בעיות עם המחשב גם בלי אוברקלוק וגם עם הלוח הישן שלי וhotcpu נופלת אחרי שש וחצי דקות, (המחשב לא רק התוכנה היא נותת איזה error). אני עכשיו 7 שעות רצוף בטוסט אבל זה לא מספיק אני מחפש תוכנה אחרת שתעשה כמו שפריים עושה גם מבחני זיכרון (יש אפשרות כזאת בטורטצ'ר-בלאנד). תודה מראש...
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להכנס לנושא ה OC. 1) אפשר לקבל שם של תוכנה טובה ל OC? 2) אפשר לקבל הסבר בנוגע ליחס העלאת תדר/מתח? יש איזו חוקיות על כל תדבר שמעלים מוסיפים כך וכך מתח? איך יודעים כמה מתח לעלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
rivatuner לא עובד אצלי משום מה מערכת הפעלה vista 64bit האם יש תוכנה שגם קלה להפעלה וניתן לעשות בה OC ולשמור אותו
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
תוכנה שפותחת את כל אפשריות האוברקלוק +בקרת טמפ ןמאוררים לויסטה תודה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך 6600GT בינתיים רק בתוכנה וללא תוספת קירור מיוחד ,מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה ומי שיודע עד לאיזה רמה אפשר להגיע אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
עשיתי מוד קל לוודו הישן שלי החלפתי את המאורר 20 מ"מ המסכן שלו ב80 מ"מ שמכסה לי גם חלק מהזכרונות. אם איזו תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק לוודו המסכן הגיע זמנו להוציא קיטור אגב, אני משתמש ברד האט 9
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-