עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Raped,

שלום הפעלתי עכשיו תמחשב החדש עם כרטיס מסך 7600 GS שהיה לי פה עד יום ראשון שאני יקבל את ה 8800GT בקיצור יש לי 2 שאלות 1,למה שאני מדליק תמחשב הקירור של המעבד Themaltake Big Typhoon מתחיל להסתובב ועוצר מסתובב ועוצר? 2, עם איזה אני יכול לבדוק תמעלות של המעבד שלי? תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by nondos,

שלום אני צריך המלצה לקירור למעבד q6600 של אינטל התקציב הוא עד 250 ש"ח אך אני מעדיף להוציא עד 150 - 200 ש"ח כעקרון כרגע לא מתוכנן OC אבל אני רוצה מאוורר שישמור לי את האופציה פתוחה למקרה ואני ארצה לבצע בעתיד בהתחלה חשבתי על ה sunbeam tonic tower מה דעתכם? האם אני באמת צריך כזה גוף קירור או שגוף קירור פשוט יותר כמו Arctic Cooling Freezer 7 Pro יספיק לי? המארז דרך אגב CM690 תודה

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  3. שלום לכולם משום מה בלוח הבקרה של NVIDIA התוכנה לא רוצה להראות לי את התדרים של הליבה והזכרונות, גם שאני שם על אפשרות ''הגדרות יצרן'' וגם באפשרות ''הגדרות אישיות '' שאני יכול לעשות OC בעצמי (אין לי גם אפשרות לשנות תדרים) דרך התוכנה RIVA TUNER זה נראה טוב בתדרים עם OC מהמפעל של XFX (שם אני כן יכול לשנות תדרים) האם משהו לא בסדר? הודה לעוזרים. צרפתי תמונות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by boxer555,

אוקיי אז המפרט שלי ניתן לראייה בצד.. אני עובד על קירור מים של SWIFTECH הבלוק זה APOGEE GT המשאבה גם של SWIFTECH אני לא זוכר את הדגם בקיצור הגעתי ל3.4 ואני עומד על 1.4V המתח בגשר הוא 1.4V וזה המקסימום.. תיראו את התמונות ותגידו לי אם אוכל להמשיך והאם המעלות בסדר תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  5. המפרט (הולך להיות) INTEL E6750 GIGABYTE GA-P31-DS3L ASUS 8800GT KINGSTON DDR2 1024MBx2 667MHz ENERMAX LIBERTY 400W GIGABYTE POSEIDON 2x120mm הטמפ' בחדר בסביבות 22 מעלות לכל החלקים יש קירור סטוק תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by rccool,

חברה אני חדש כאן ואני רוצה שתעזרו לי לעשות אוברקלוק למחשב תראו התחום הזה חדש לי וחיפשתי כאן בכל הפורום איזה הסברים ולא מצאתי אם יש למישהו לינק שישלח כדי שאני יקרא ויהיה לי רקע ואם אין אז אתם יכולים להסביר לי?

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  7. Started by Pierot,

יש לי כרגע מארז בלאקליין עם קירור אינפיניטי [מאוור אחד]. קיבלתי אתמול tuniq במתנה, ואני מתלבט אם להחליף? כדאי בכלל לנסוע מחדרה עד לתל אביב שיתקינו לי את כל העניין? כרגע המחשב שלי שקט כמו אילם במשך היום, ככה שלא נראה לי שמעט רעש מהטוניק אם בכלל יפריע לי.. אז הנושא העיקרי הוא הקירור. תודה. ד"א - המעבד הוא q6600 עוד עריכה קטנטנה - הבנתי שאפשר להוסיף עוד מאוור לאינפיניטי.. יש הבדל משמעותי בין מאוור אחד לשניים בקירור? [שוב רעש פחות מפריע לי, גם ככה אני לא שומע כלום מהמארז כרגע..]

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by r0075,

שלום לכולם. קניתי היום את המשחה תרמית MX-2 וכנראה שאולי מחר אני אמרח אותה על המעבד שלי ע"פ ההוראות שבאתר. יש לי שתי שאלות בנוגע למשחה: האם המחיר שקניתי את המשחה הוא מחיר נורמלי- 59 שקל? והאם המשחה הזאת נחשבת למשחה טובה והיא מתאימה גם לגופי קרור מאלומניום? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by alonkl,

כל המפרט בצד (ללא האוברקלקו שרשום שם), זה היהי מסוכן להוציא את המאוור בצד שישאר רק ההוא מאחורה? הצידי מרעיש כמו משוגע וכבר ניסיתי לשים 120 מ"מ מקדימה וזה כרוך בפירוק המארז כי העובי לא נכנס בין קצת המארז לכלוב ההארד דיסק. תודה על הסבלנות

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  10. Started by Bah_gots_pIII_450,

בSpecs באתר שלהם לא רשום Core 2 Quad. בFreezer 7 Pro כן רשום, אבל הוא יותר רועש.. תודה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by ESSENCE,

עם נגיד יש לי 8600GT DDR 3 256MB ונגיד מתחשק לי לעשות OC ויש לי E6300 וספק מספק אז בכמה אחוזים אני יכול לשפר את הכרטיס(מקסימום) הנ"ל ואיזה קירור(הכי זול) אני אצתרך בשביל לשמור על טמפרטורות נמוכות. ואחרי ה OC לאיזה כרטיס אפשר יהיה להשוות אותו

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  12. היי , החלפתי שילוש קדוש לפני כמה ימים. 1. אינטל 6850 2. אסוס P5K 3. קינגסטון DDRII 800 פשוטים. שאר המפרט רשום בצד. עכשיו בעיקרון הזמנתי זיכרונות טובים יותר לאוברקלוק מסידרה BALISTIX של CRUCIAL אבל הם יגיעו רק עוד כמה שבועות. חשבתי בינתיים לעשות אוברקלוק ולנסות להגיע ל 3.8-4.2 פחות או יותר. אין לי מושג איך עושים אוברקלוק מקצועי. המעבד שלי כרגע על 24 מעלות ( זלמן 9500 ) והלוח על 40 מעלות. האוברקלוק שניסיתי עד עכשיו הוא פשוט לעלות את התדר בביוס מ 333 שמתי על 400 ולא נגעתי בשום דבר אחר.. הוא ייתיצב על 3.6 והכל עבד בסדר. מעבר לזה שאני רוצה 3.7 ויותר המערכת עושה בעיות ונתקעת. מבחינת מעלות כאשר המעבד על 3.6 הוא 33 מעלות ב IDLE ככה שפה אין בעייה.. הייתי שמח לקבל כמה טיפים איך …

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by full_clip,

מאוד מוזר מה שקורה לי פה הצלחתי להשיג בוט עם מתח של 1.35 אבל כבר כמה לילות רצוף שאני פותח את המחשב לאחר שהשארתי אותו בלילה עם PRIME95 ורואה שהוא הפעיל את עצמו מחדש.והגעתי כבר למתח של 1.475 הזיכרונות ביחס של 1:1 נתתי 0.1 לצ'ייפ ו 0.1 לFSB . PCIE על 100 . המעבד במאמץ מגיע ל 72 מעלות . יש רעיונות ? דרך אגב יכול להיות שהלוח נותן פחות מתח ממה שאני מגדיר לו? כי בCPU-Z זה תמיד נמוך יותר (גם במאמץ)

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  14. מה עדיף? Arctic Cooling AC-NV-SIL-5 או Zalman - VF700-ALCu-LED שניהם יתאימו ל7800GT של LEADTEAK? לי כרגע יש קירור כזה

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  15. מצאתי את האילתור המופיע בתמונה ושאלתי היא: האם מישהו מכיר / ניסה ? האם אפקט התמיכה של פחית ה ThermalRight Ultra 120 עדיין אפקטיבי בצורה זו ? [attachment deleted by admin]

16. איך מפרקים את המאוור שבתמונה מצלעות הקירור? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  17. ההגדרות שלי הם כרגע כאלה הזיכורנות ב1:1 (800MHZ) FSB +0.1 MHC +0.2 PCIE 100 המעבד כבר על מתח של 1.506 כאשר במאמץ לפי CPU -Z הוא מקבל 1.39 מעלות במאמץ לא עוברות את ה 74 לפי CORE TEMP השאלה עכשיו האם אני יכול בשקט לעלות עוד את המתח מכיוון שללוח הזה מסתבר יש VDROOP ממש גדול או שעדיף לוותר כבר על התדר המיוחל בדיקת המאמץ מתבצעת עם PRIME95 על SMALL כאשר לאחר שמונה שעות היום זה עדיין עבד תקין כשחזרתי לאחר ארבע שעות נוספות ראיתי שמחשב ביצע איתחול .

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  18. מה הטמפרטורה של המים שעוברים לפני שהם נכנסים לבלוק שעל המעבד ואחרי...? הכוונה היא בשני המצבים: כשהם חמים וכשהם קרים...

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by kentaro,

שלום לכולם,בזמן הקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש מחשב,וחוץ מהקנייה שלו מתוכנן גם OC לכרטיס מסך וגם למעבד, למעבד יש לי כבר קירור thermalright 120 extreme מה שכן חסר לי קירור לכרטיס מסך,בהתחלה רציתי ללכת על הHR-03 ששמעתי עליו הרבה דברים טובים,הבעיה היא שאין אותו בארץ,לכן אני מבקש ממכם להמליץ לי על קירור טוב בתקציב של עד 400 שקל גג,תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  20. Started by djdodo,

שלום אני רוצה לבקש המלצה לקירור מעבד X2 6000+ של AMD מחנות http://www.tms.co.il השימוש הוא לשימוש יום יומי ללא OC תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by free fraek,

המחשב התחיל להרעיש וכשאני רוצה לנקות אני מנקה הכל חוץ מהספק.. עכשיו איך אני מנקה אותו?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  22. Started by matanshomron,

המעבד שלי..מגיע לחום..מטורף 90~לפעמים 100 בדקתי בתוכנה וזה כנראה נכון כי המחשב שלי לפעמים מתכבה מעצמו ועושה מין רעש כזה .. שאני פותח אותו..שוב והוא אומר לי שהמעבד חם מידי.. עכשיו שמתי מאווורר ביתי..פתחתי את המארז שמתי את המאוורר בצד.. אבא בתוכנה זה עדיין מראה על 90:(~100 אבל הוא לא מתכבה..יותר.. למה זה עדיין מראה ככה..

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  23. היי עשיתי קצת OC ל 8800 GTS OC2 שלי ליבה 630 במקום 580 זכרונות 1000 במקום 850 ושיידר 1500 במקום 1400 קיבלתי טרידימרק 06 11500 העניין הוא שהכרטיס מסך במאמץ מתייצב על 81 במנוחה 63 זה תקין? או שזה יגמור אותו מהר מאוד? דבר שני, האם יש לי אחריות על דברים כאלה לסוג הזה של הכרטיס (של BFG) דבר שלישי, אני מתעניין במערכת קירור מיים, קראתי את הסטיקי, אבל אני מחפש פתרון שלם, כלומר מוצר שללם אריזה אחת שאני קונה ומרכיב בבית זה הכל בלי כל שאר הסיבוכים...יש חיה כזו? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  24. Started by player_1,

איך אני בוחר את ה-Clock generator -יוצר תדרים ב-clockgane יש לי Q6600

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  25. לפי המדריך שלכם אני צריך לבטל מספר דברים בביוס כמו spread spectrum, cpu thermal trottling והCOOL'N'QUIET

• 3 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.