עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by davidreznic,

http://service.futuremark.com/home.action?resultId=334896&resultType=19 המעבד על 3200MHZ הכ. מסך: ליבה 650MHZ, זכרונות 2000MHZ

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by -Cobra,

טוב בקיצור אני רוצה לעשות עובק קלןק למעבד שלי- 2.4C יש לי לוח אם- msi neo2 865 ויש לי זיכרונות- pc3200 512Mb dual עד עכשיו הגעתי איתו ל- (Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (3 x 867 עד כמה אני יכול להמשיך? ומה הדרך הכי טובה לעשות אוברקלוק למעבד(עם יש עוד דרכים)?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  3. גבירותי ורבותיי, ;D ;D קבלו את המדריך המדהים ל בחירת מעבד ה athlon xp 1700+ שלכם, שיעניק לכם את התמורה הגבוהה ביותר לכספכם ;D תגובות יתקבלו בברכה http://lowyat.isentral.com/guides/athlonxp ותוצאות בפורום הבא: http://forum.isentral.com/index.php?s=9749919e6e1eba06947fab3f15e34a8e&act=ST&f=5&t=179&st=0 תהנו ;D

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  4. אני מעוניין להתחיל לעשות OC בזמן הקרוב ורוצה לברר לפני זה מה הטמפ' המקסימלית ולכן אני רוצה לברר איזה מהמעבדים הבאים הוא שלי ולכן צירפתי את אחת הטבלאות שיש כאן (מצאתי דרך אחד הסטיקים) ותמונה של CPU-Z. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by amit123,

שלום! יש לי את ה3800+ dc של amd יחד עם לוח אם am2v890-vsta של asrock רציתי לדעת אם איזו תוכנה אני יכול לעשות oc למעבד(כמו למשל ati tool לכרטיסי מסך)? ועד כמה בערך אני אוכל לעשות oc עם הקירור סטוק?וגם איך לדעת מתי להפסיק את ה-oc(מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  6. עם הלוח שלי GA-8SQ800 Ultra העליתי את הבאס ממהירות של 133 למהירות של 170. בדקתי גם במהירות של 175 אבל הוא לא היה יציב ועשה ריסטרטים מתוך XP אבל על 170 לא ראיתי שום בעיה הזיכרון במהירות של 392 והשאר נעול על 66/33 לא נגעתי במתחים של הזיכרון והמעבד בינתיים אין שינוי בטמפרטורה של המעבד והלוח, מעניין מה יקרה בהמשך.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  7. היי קניתי מחשב פנטיום 4 סוקט 478 1024K מטמון 32ביט (ליפניי שנתיים) היה לו קירור סטוק של אינטל הוא לא עשה את העבודה אז באיבורי מחשבים נתנו לי מאוורר של אינטל שכל הזמן היה על 5000 סל"ד לא זוכר את הטמפרטורות הוא עשה רעש אז קניתי קרור זלמן עם ווסט מהירות הבעיה הטמפרטורה גבוהה עכשיו שאני כותב הודעה הטמפרטורה היא 57 מעלות זה טוב לא טוב וגם אני יכול לעשות OC זה טוב ביגלל החום אמרו לי משהוא פרסקוט משהוא כזה שזה מחמם את המחשב בבקשה לא להתעצל אני רוצה תגובות יש כאן את האנשים המומחים אתם יכולים לעזור לי תענו פליז תודה מראש

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  8. שלום לכל תותחי הקירור. השאלה שלי היא די פשוטה איזה גוף קירור למעבד מומלץ כאשר קונים מעבד TRAY שאינו מיועד לOC.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. קודם כל שלום אני משתמש חדש..ואני שמח להיות פה לעניין, אני מעוניין לקנות פאנבאס והמליצו לי על Enermax UC-A5FATR2. עכשיו הוא נראה סבבה והכל...אבל מעצבן אותי טיפה שאשפר לראות רק את ה rpm של 2 מאווררים מתוך ה 6.....איך אפשר להוריד בצורה נכונה את המהירות של כל שאר המאוררים אם לא רואים את ה rpm ?? =\ ושנית....כל היציאות מהמאוררים שלי הם של 4 פינים...וראיתי שלפאנבאס הזה יש רק כניסות של 3...וחיפשתי בכל הרשת מתאם זכר שיתאם ב ין 4 פינים ל 3...ולא מצאתי למישהו פה אולי יש את הפאנבאס הזה ויכול לתת עליו תגובות? זה ממש חשוב לי כי אני רוצה לקנות בימים הקרובים. ואם כבר בעניין....האם יותר כדיי לקנות את Coolermaster Aerogate II ? כי הוא נראה טוב אבל הושא שולט רק על 4 מאוררים...וזה תוקע …

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by Danny_The_King,

שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by xtx,

פירקתי לא מזמן שרת ישן של IBM.בתוך המארז (הכבד!)מצאתי מאוורר שמוציא אוויר.אף פעם לא ראיתי חיבור כמו שלו (ראו תמונה) ממבעט ראשון הוא נראה חזק אבל רועש.אחרי שפירקתי אתו הרגשתי שזה המאוורר הכי כבד שהחזקתי בחיים.הוא נראה איכותי מאד,מגיעה עם תופסניפ מגומי וגריל מובנה שלא יתפסו חוטים בפנים המארז. שחכתי לציין שהוא 120mm. תודה על העזרה. http://img405.imageshack.us/my.php?image=p8260001lj8.jpg http://img405.imageshack.us/my.php?image=p8260002wt2.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=p8260003mg5.jpg

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

האם המחשב הזה באמת עובד? לפי דעתי לא(אז למה לזרוק חלקים?)

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  13. עשיתי עידכון ביוס ללוח שלי Gigabyte GA-8IK1100 והטמפ' של המעבד ירדה מ- 43 מעלות במנוחה ל- 23 מעלות במנוחה. ( נמדדה דרך הביוס ) המעבד הוא: Intel Pentium 4 3.0E 800MHz והקירור הוא: Thermalright SP94 + Vantec Tornado 80MM ברור שזה לא הגיוני, איך אני יכול לדעת מה הטמפ' האמיתית? האם מישהו מכיר דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 648 צפיות
  14. הייי, יש לי מעבד פנטיום 4, 3 גי'גה הרץ פרסקוט(478) בן שנתיים ומשהו בערך רציתי לדעת איך אני אני אקבל ביצועים יותר, עם הHT שאני אשאר על 3 ג'יגה הרץ או אוריד אותו ויגיע ל3.6GHZ? הHT זניח בשביל שיפור כזה? או ההפך? אני לא יכול להשאיר את האופציה של הHT דלוקה למה מתי שאני מגיע ל3.6 או 3.4 זה כבר ממש קורס לי ולא יציב. ואם אני מוריד את הHT אני יכול לעבוד על 3.6 יציב. זה לטובת קידודים, שיחרורים כבדים מהווינראר(כמה ג'יגות כל פעם, מה שלוקח ים זמן), וכו' תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  15. אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי על מנת לשמור לעליו קריר (גם כשאני מבצע OC ) כרגע במצב IDLE עם קירור סטוק במהירות סטוק + כנף שאחת שבורה למאורר שלו - 60 מעלות חשבתי על ה AC S1 אבל אני לא בטוח, אני מחפש את הקירור הטוב ביותר במחיר הזה אני מבקש - לא להמליץ לי על לקנות כרטיס חדש אין כסף לזה!

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  16. לוח אם - 945PL NEO MS-7236 מעבד - pentium d 820 אני רוצה להעלות מתח למעבד כי המערכת מתחילה להיות לא יציבה כרגע מתח המעבד בביוס היא קבועה ועומדת על 1.3 ואני לא יכול לשנות או לגשת אליה. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  17. נשרף לי במעבד.....נו טוב נקנה חדש - היה לי XP2100 שהיה נחמד אבל אני רוצה משהו רציני יותר ל OC. מה יתן את % השיפור הטוב ביותר + יגיע למהירויות מעבד וFSB גבוהים ביותר ללוח הזה? שאלה נוספת: איזה זכרונות ממולצים בתקציב של 400-500 שקל?

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by EgoManiac,

שלום ברצוני לנסות לעשות OC לזיכרונות שלי אם איזה תוכנה אני עושה זאת?

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by lordgod,

תמונה מצורפת. וד"א ב CORE לפעמים הטמפ' עולה ל50 או עוברת את ה50 מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  20. x48 ds4 tr 120 אני על מתח סטוק של המעבד FSB 425 זיכרונות על 850 g.skill ddr2 4096mb 800mhz 2gx2 cl5 כשאני בא לעשות בדיקת מאמץ ב S & M זה רושם לי שהCPU USAGE על 100% והמחשב פשוט תקוע.. ממה שהבנתי ב5 דקות שהוא פעל הטמפ' המקסימלית היא 63 מעלות במאמץ האם אני יכול להמשיך באוברקלוק ל3.6?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  21. אז ככה, מדובר על מושקין REDLINE שאמורים להגיע ל500MHZ על 2-2-2-4. השבבים בכותרת, שבבים שאוהבים הרבה מתח. הלוח כמו שמצויין בכותרת, יכול לתת להם הרבה מתח. מעבר לספרדר שעליהם, הוסף מאוורר 80MM. כמו כן הם נמצאים חלקית מתחת לזלמן CU7700 אימתני. המאוורר 80 נמצא בין המאוורר 120 של המארז שמכניס אויר, למאווררים של המארז ושל הספק שמוציאים אויר. מצורפת תמונה - השאלה היא, האם זה מספיק? כי החבר'ה האלה לא מתעוררים מתחת ל3.5mV. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

במארז שלי ישנה בד"כ טמפרטורה גבוהה, אולי משהו לא טוב במערך המאווררים? זה הולך ככה: 1. מאוורר מאזור הסידירומים התחתון מכניס אוויר. 2. מאוורר מאחורה באזור עליון מוציא אוויר. 3. ספק באזור עליון אחורי מוציא אוויר. 4. מאוורר 80ממ על צ'יפסט. 5. כל השאר מעבד, כרטיס מסך... האם זה סידור אידיאלי?

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  23. http://www.wired.com/wired/archive/11.10/makeover.html זה הלינק. תהנו *הלינק פורסם בחדשה באתר PC-SPOT

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by nadnad,

שלום, יש לי את המחשב הבא: Amd authlon xp 1800 512 ram geforcefx5600 יש לי לוח אם שקניתי לפני משהו כמו 3 חודשים שעלה אז איזה 600-700 שקל אוקיי, אני רוצה להעלות את ה fps למשהו כמו שעתיים-3שעות כל פעם, לא יותר. המחשב שלי פועל על fsb 133 והמעבד ב 1533 משהו כזה... אחרי 3 שעות של עבודה הוא בחום של 58 מעלות C . אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב, אני פשוט רוצה להעלות את ה fps כדי שיהיה לי fps קצת יותר טוב במשחק שאני משחק בו... לא משהו רציני. ב bios הוא רושם לי שאני יכול להעלות את ה fps עד 266 משהו כזה... מה אתם מציעים לי לעשות? ואם להעלות fps אז איך אני יודע עד מתי להעלות, במיוחד אני לא רוצה לשרוף או להרוס משהו... ואם יש איזה תוכנה שיכולה לעזור, תודה.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  25. כי הביצועים אצלי לא כמו שהם אמורים להיות והAUX על 81.......וגם המעבד על 57 כשהוא נח והלוח על 38

• 5 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים