אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חשוב לציין המחשב לא יעבור אובר קלוק לכן לא צריך לחפש קירור עם יכולו מטורפות. מה שאני מחפש זה קירור קצת יותר יעיל מהסטוק שיהיה שקט בכל מצב ויעשה את העבודה בצורה טובה+. אשמח לקבל המלצות במחירים של עד 200 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי רועש בצורה מטורפת, יש לו רעש מחריש אוזניים.. לאחרונה פגה אצלו האחריות על המחשב אז חשבתי אולי אפשר איכשהוא לשפר אותו.. חשוב לציין, יש לו מחשב יחסית חדש ( שנה ), אין לו את הC2D אבל יש לו משהו לפני.. בכל מקרה, המארז שלו יחסית קטן, אז חשבתי אולי תוכלו לתת לי רעיונות איך לקרר את המחשב... מה יהיה באמת אפקטיבי.. בין היתר בהחלפה של המאווררים, אני אשים את הגריז טרמי על המעבד כמו שצריך. אשמח לשמוע הצעות.
-
- 4 תגובות
- 432 צפיות
-
-
בסוקט AM2 כמובן. בניתי מחשב מעץ לחדר והקירור המובנה עושה רעש של מטוס ממריא. טמפ' במנוחה של המעבד היא 30 ו-35 במאמץ. המארז הוא שוכב והמעבד נמצא בין המאוורר שמכניס אוויר ומאוורר הספק כוח שמוציא אוויר. מחפש קירור פאסיבי איכותי בסגנון הסוניק טאוור (הרבה זמן לא הייתי בעניינים) ורציתי לדעת מה יש בשוק. כמובן שאם הוא לא יקרר מספיק יש אפשרות לשים מאוורר 120 מ"מ על 5 וולט שזה כמעט חרישי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איזה גוף קירור פאסיבי טוב לQ6600 ללא OC? אני יודע שיש קירור לTermalright - אבל בכל הביקורות שקראתי עליו השתמשו במאוורר. אני מחפש שקט מקסימלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני לא עושה OC, רק מחפש לבטל כמה שיותר מהרעש שהקופסא הזאת מוציאה כרגע אני עם הקירור סטוק שהתחיל לחפור קצת לאחרונה אני מחפש קירור שאוכל בעתיד להעביר למחשב הבא, כלומר שיתאים גם ל i5/i7 - האם קיים אחד כזה? תקציב- בעקרון מוכן להשקיע עד 300 ש"ח אבל מעדיף כמה שיותר זול, לכיוון ה200 אם יש... אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך קירור פסיבי לשני דיסקים קשיחים, ממוקמים אחד מעל השני בהפרש של קומה אחת מעבר לביצועים נטו אשמח אם הקירור ימנע רעידות על-מנת להקטין את הרעש שנפלט מהדיסקים תקציב כולל - 300 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
משהו יכול למליץ לי על קירור טוב לכרטיס 6800gs פסיבי לחלוטין (ללא מאורר) ... עד 200 ש"ח מקסימום. תודה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על קירור פסיבי למעבד..Q6600
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מחפש קירור פשוט ל. מסך 9800GT. לא משהו קיצוני, העיקר שיעשה את העבודה. עדיף עם מאוורר יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לרכוש בקרוב מאוד את המפרט הבא: מארז SPIRE PowerCube http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_901&products_id=11002 ומלוח אם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10659 עם מעבד e8400. עכשיו כמו שאתם בתמונות בעמוד הזה: http://www.apextechusa.com/products.asp?pID=171 זה אותו מארז והספק כוח יושב ממש מעל הלוח אם ככה שאין הרבה מקום לקירור. אני צריך קירור נמוך (מקסימום 4.5 ס"מ) שייכנס בין הלוח אם לספק כוח.. יש משהו כזה? בנוסף אם יש לכם המלצה למארז אחר זה יהיה מעולה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Ma78GM-S2H, של Gigabyte. בגרסה הראשונה שלהם (rev 1.0) הלוחות הגיעו עם heatsink קטנטן ל-northbridge, מה שמוביל לטמפ' קיצוניות (80-110 מעלות צלזיוס). יתכן שגם מעורב חיישן טמפ' דפוק (בכל הלוחות, לא רק בשלי) אבל כך או כך הרכיב אכן רותח, ומוביל לכיבוי המחשב. אני מעוניין להחליף את הקירור שלו. אופציות שחשבתי עליהן ואשמח לשמוע את דעתכם: Thermalright HR-05 (כ-100 ש"ח) יחד עם מאוורר 80 מ"מ כלשהו. סה"כ כ- 150 ש"ח. Thermaltake Extreme Spirit II (ידוע גם בתור CL-C0034) שכבר כולל מאוורר 40 מ"מ. עלות כ-90 ש"ח. הבדלי המחר זעירים ושוליים מבחינתי, ואני מעוניין בקירור טוב של הגשר. יתר הרכיבים מקוררים כראוי ומפגינים טמפ' נורמליות. אשמח לשמוע עצות/רעיונות. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה בקר המתח של המאוורר(מהירות) נפגם, בינתיים חיברתי לו מתאם מתח חיצוני שעובד.. אני מחליף את המעבד הקיים שלי - e6600 ב-q8400, ומעוניין להחליף גם את הקירור הקיים (שגם ככה ממש בקושי הרכבתי על מארז הAntec Nine Hundred שלי). מתוכנן OC מסוים, לא לשבירת שיאים, אלא לעבודה שוטפת ויעילה.. מחפש קירור טוב, שישתווה או יעלה על הקודם, במימדים נורמליים(שיוכל להכנס למארז וההרכבה לא תגרום לסבל רב ). תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני לא עושה אוברקלוק אני רק רוצה להשתיק את המחשב קצת,ואני לא מדבר על לזרוק אותו מהחלון. אני מחפש איזשהו מאורר או גוף קירור (אני לא ממש מבין בזה) למעבד שיעשו את העבודה ובשקט. במחיר סביר כמובן
-
- 5 תגובות
- 462 צפיות
-
-
איזה קירור שקט וזול מומלץ לקנות? כרגע יש על המעבד קירור של פוקסקון שהוא די מרעיש ולא עושה את העבודה (המעבד ב60 מעלות).
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, עשיתי קצת חיפושים רציתי לדעת מה הקרירור הכי שקט וכמובן איכותי שיהיה אפשר לעשות אולי OC בעתיד.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3000 ואני מעוניין בקירור שקט-שקט. יחד עם זאת, אני לא הולך להשקיע הרבה כסף פה. בהתחלה הייתי בכיוון של Gigabyte Neon Cooler 8 שעלותו 110 ש"ח, אך נאמר לי בפורום מפרטים שיש טובים ממנו באותו מחיר. האם תוכלו להמליץ לי על קירור שקט למעבד (כאמור כולל מאוורר) ובאותה סביבת מחיר? (100-120 ש"ח) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי שלום... אני בדיוק עובר חדר ונמאס לי מהרעש שהמחשב שלי עושה... יש לי מארז FULL TOWER זה של CHIEFTECK קוראים לו DRAGON אני חושב... בכל מקרה יש לי 3 דיסקים קשיחים... 3 מאווררים GENERIC 80MM מקדימה מכניסים אוויר. 2 מאווררים GENERIC מאחורה שמוציאים אוויר... המעבד שלי כולל מאוור של AERO COOL שאני לא זוכר איזה דגם. אחד יפה עם תאורה בכל מקרה זה מעבד PENTIUM 4 2.66 . כרטיס מסך RADEON 9800 PRO של SAPPIERE או איך שלא רושמים את זה... חוץ מזה הלוח שלי מיוחד מאוד... GIGABYTE 8INXP לוח ישן אבל מאוד טוב... כולל שני מאווררים עליו... המחשב כולל גם 1 צורב רגיל YAMAHA F1 אחד DVD PIONEER ואחד DVD רגיל. כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE 5.1 PLATIUM. ספק של ANTEC נראה לי 420W. מה עושים? איך אנ…
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש ברשותי את המעבד 4770 והמארז Fractal Design Define R4 הקירור סטוק של המעבד בסדר גמור במצב מנוחה אבל בזמן מאמץ נשמע כאילו משוגר לי טיל מהמארז. הייתי מעוניין לדעת מה האופציות שלי בטווח הנ"ל לקירור הכי שקט במידת האפשר בזמן מאמץ תודה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הקירור על ה-9800SE שלי דיי גוסס ואני מעוניין להחליף אותו בקרור איכותי ושקט. הכרטיס עדיין משרת אותי נאמנה ולא מאכזב אפילו במשחקים כבדים מאוד במונחים של היום, ועל מנת להעניק לו עוד כמה שנים טובות, אני מעוניין בקירור אמין שישמור עליו קריר גם בתקופות לא נעימות שמתקרבות אלינו.... חשוב שהוא יהייה שקט, וזול עד כמה שאפשר.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
הי, אני מחפש להחליף קירור סטוק (רועש במיוחד) בקירור שקט בתקציב של בערך 100 ש"ח. היחיד שמצאתי זה ה glacialtech 4360 (שמפיק 26 dBA לפי הנתונים - לא הכי שקט אבל נראה לי סביר). מישהו מכיר? זה באמת שקט יחסית? תודה...
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי את המאוורר המקורי הוא עובד טוב אבל קצת מרעיש. אין בכוונתתי לעשות המהרהשל המעבד וכו'. פשוט מחפש מאוורר מתאים ושקט שיעשה את העבודה בשקט ושלא יהיה מהיקרים. תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הבא: אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 1 950 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 2 1140 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 1 1390 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? Enermax Price Units Total Liberty ELT400AWT 400W 490 1 490 מה שאני צריך זה קירור גם שקט כמו דלת וגם טוב לשמש ל-OC. הבנתי שעל המעבד הכי טוב בשבילי זה ה-Big Typhoon אבל מה עם המארז והכרטיס מסך? תקציב ע…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
הדבר היחיד שאני רוצה ממנו זה שיהיה שקט
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג פסח שמח, יש לי כבר למעלה משנתיים את ה4850 (האמת שאני לא זוכר את החברה...) עם קירור סטוק והוא משגע אותי מבחינת הרעש שהוא עושה במנוחה. גם כשלא פועל שום דבר כבד (אינטרנט, PDF וכ"ו) הטמ"פ של הכרטיס היא 83 מעלות והמאוורר נמצא על 36% פעולה. מאוד מפריע לי רעש שבא מהמחשב. השאלה היא האם יש פיתרון קירור שיבטיח לי שקט בזמן עבודה משרדית? לרוב אני בא פעם בשבועיים הביתה וכשאני בא אני צריך ללמוד ולכן אני צריך קירור שהוא באמת שקט שיאפשר לי ללמוד מהמחשב הזה ולא מהלפטופ ולא קירור שיתן לי קצת יותר שקט... לא עשיתי OC וגם לא מתכנן. רעש בזמן משחקים זה משהו מקובל ולכן זה לא שיקול אשמח מאוד לדעת מה האפשרויות שלי (אם בכלל...) תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 6950 רפרנס כבר כמה חודשים, ובשבועות האחרונים התחלתי לעשות לו אוברקלוק בגלל האוברקלוק העליתי כמובן גם את המהירות של המאוורר הבעיה היא שהוא מאוד רועש.. הגדרתי שב70 מעלות המאוורר יהיה על 60 אחוז, וזה רעש מאוד חזק להוריד את המהירות זאת לא אופציה כי אני כמובן לא רוצה שהכרטיס יתחמם רציתי להחליף את הקירור לקירור שקט יותר ועדיף שיהיה כמובן חזק יותר בשביל האוברקלוק יש לי 200-300 שקל, איזה קירור יענה על הדרישות? (הוא חייב להמכר בארץ כי אני צריך הרכבה) למי שמתעניין, כרגע התדרים שלי הם 1000 לליבה ו1470 לזכרונות.
-
- 44 תגובות
- 3.8k צפיות
-