עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עד לפני כמה דקות הייתי נעול על ה-Fatal1ty FS-C77 של זלמן בגלל הגובה שלו (מיועד למחשב HTPC) ובגלל המחיר שאני יכול להשיג אותו. אבל בנתונים שלו רשום שהוא 42db ואני לא יודע אם זה רועש מדי או שזה סביר. אז אם הוא רועש מדי אני צריך המלצה לקירור חדש שלא יעבוד את ה9 ס"מ גובה (אם יש כאלה). אם אין כאלה אז יש אפשרות להחליף את המאוורר של הזלמן ? * סוקט 775

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  2. היי קניתי מחשב חדש בעל מארז HTPC ניסו להכניס לי לשם את הנינגה+ והוא גבוהה מדיי במקום זה הציעו לי אתZALMAN CNPS8000 שהוא נכנס מצויין רציתי לדעת אם הקירור הזה מומלץ או שעדיף משהוא אחר בגודל שלו בערך חייב להיות מ"נעה מחשבים" ואני חייב להודיע מחר כי המחשב כבר מוכן ומחכה רק לזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  3. אני מחפש קירור למעבד (כנראה Q6700) למטרת O.C. למארז שלי יש מאוורר 25 CM בצידו שלא מאפשר שימוש בחלק מהקירורים הגבוהים. אני יודע בוודאות שהBIG TYPHOON (הישן לפחות) נכנס ובחיפוש שערכתי באתר ראיתי שהTUNIQ TOWER לא. אשמח לקירור (אוויר) "ביצועיסט" שיכנס במגבלות הגובה האלו. תודה מראש.

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by klips,

שלום יש לי קירור למעבד של OCZ עם צלעות הוא נראה מאוד גדול ותופס הרבה מקום הוא מקרר אבל יוצא ממנו רעש בלתי נסבל .אני מחפש קירור למעבד שיהיה מקרר טוב והכי חשוב שיהיה שקט יש לי מעבד Q9300 המחשב שלי הוא לגיימינג וחשוב גם הקירור מוכן להשקיע עד 350 שח ומוכן לחרוג אם צריך . אני אשמח על כל עזרה תודה...!!!!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by omri09,

ההתלבטות היא בין: Alpine 11 Pro Rev.2 Freezer 7 LP(נראה לי שהוא בכלל לא מתאים, אני לא כ"כ מבין בקירורים) הטמפ' שלי כרגע לא גבוהות מדי ולא נמוכות מדי(60-65 במאמץ מלא) אחרי OC. השקט הוא הפרמטר החשוב.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Omerole,

שיהיה עד 500 ש"ח...

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  7. היי מחפש יחידת קירור למחשב נייד שתהיה בעלת CFM גבוה ועם יכולת הגבהה של הנייד עד סכום של 200ש"ח קיים דבר כזה?

8. Started by Gimel,

יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. מה ההמלצות שלכם עם תקציב של 200 בממוצע ... חשוב לציין שהמארז לא הכי מאוורר למרות שעכשיו הוספתי לו שניי מאוורים ולמרות זאת הטפמ' עומדת על 61 במנוחה פשוט עכשיו נכנס הקיץ ואני ממש לא מעוניין עוד שמש לידי גם כן לאחר חיפושים כאן ובגוגל לא הצלחתי ליישם דעה נחרצת ... לכן כל הצעה תיהיה אפשרית אם אתם מרכיבים קירור מהיט סינק ומאורר נפרד נא לרשום איזה מאוורר מומלץ .... תודה ..

• 16 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by CrashZone,

שלום, יש לי את הלוח של אסוס p4p800se עכשיו הקירור שלו לצ'יפסט הוא היטסינק שחור וגדול יחסית, אבל הוא מתחמם נורא. אם זה מתחמם מאוד זה יכול להיות מה שמגביל אותי בOC נכון?כי אני לא מצליח להעלות את הFSB עוד...אני עוד מעט אבדוק מה קורה כשאני מקרב אליו מאורר. אני רוצה המלצה לקירור חדש לצ'יפסט, או פתרונות יצרתיים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by see4,

אני מתחיל עם OC בעזרת לוח זה ו E2140 , אז מחפש קירור לציף סט , הקירור המקורי לא יעיל בתדרים גבוהים , זה ממש מתחםם תודה ...

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  12. שלום , אני מחפש קירור כלשהו לציפסט , לא פסיבי (כי אני צריך לאוברקלוקינג) אבל שיהיה ממש ממש שקט .... תודה..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MaStRiX,

שלום, החלטתי שאני חוסך כסף ובסוף קונה קירור מיים... למעבד של המחשב בלבד,בלי לכרטיס מסך... אני מחפש משהו בסביבות ה500+ וקצת יותר.. משהו טוב שיקרר טוב,ואני צריך לדעת בכמה טמפרטורות זה מוריד... ומי מרכיב את זה? איזה סיכונים יש בזה? ואם פעם,אחריי כמה זמן פתאום מתפוצץ הצינור חס וחלילה איכשהו,או משהו כזה? הלך כל המחשב ..... ראיתי משהו טוב: אבל זה לא מתאים למעבד וללוח שלי אני חושב..... כתוב: Universal 4 in 1 solution, compatible with Intel LGA775. P4 and AMD K7, K8 (Included AMD Sempron Series ) אגב- זה עולה בסביבות ה500-580¤ ככה.. באסה, והלוח אם שלי זה P4P800 והמעבד 4.2800 יש מצב לOC אחריי שאני ישים את זה ויקנה... השאלה...על איזה קירור מיים/(או מיים ירוקים…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by rafi-s-,

מחפש קירור מים יותר טוב מהקירור אוויר של Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 וה Thermalright VGA Cooler V1 עד 1000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by Da-Funk,

החלטתי על קירור מים כי אני אוהב שקט ולדעתי הקירור מים יותר אסטטי מאשר גושי המתכת הענקיים שחוסמים את כל המארז. המארז הוא Fractal Design R5. ספק 650W מעבד - i7 6700K כ.מ EVGA GTX 980 SC אני מעדיף לרכוש בארץ או משלוח אווירי אקפרס אבל שלא יעלה על 650 שקלים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by exod1asun,

היי, צריך המלצה לקירור טוב ואיכותי למעבד i9 13900kf. כרגע מה שיש לי זה: COOLR MASTER ML360P Silver Edition Liquid Cooler וזה הטמפרטורות שאני בתוך המשחק:

17. Started by yosi yosef,

חברה אני מחפש קירור מים לציפסט . אני צריך רק את הבלוק כעיקרון .אז אם יש למישהו מידע אפוא אני יכול לירכוש שיגיד לי זה בישביל nForce4

• 6 תגובות
    • 456 צפיות
  18. Started by boss,

תקציב לא חשוב. אני מחפש קירור מעולה ,אני חושב על Corsair Water Cooling H50 מספיק? בשביל מעבד 920 או 860 כי בקרוב אקניה במחשב חדש. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם נשבר לי הפלסטיק שמחבר את הקירור ללוח אם (ללוח אם תוצרת GIGABYTE ) המעבד AMD Phenom 2- 720 ניסיתי להדביק בחזרה את החלק שנשבר אבל גם אפוקסי וגם דבק תעשיתי (אחד אכי חזקים ) לא הצליחו לעשות את העבודה אז מה שנשאר לי לעשות זה לקנות קירור עים תושבת מברזל (לא מצעתי בשום מעבדה שיש את הפלסטיק הזה) הקירור שעומד אצלי הוא OCZ Vendetta 2 מה שחשוב שיהיה שקט יחסית המעבד עבר OC קטן תקציב: 150-250 שח

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  20. הי, אני בונה מפרט עם לוח Gigabyte MA785GM-UD2H. קראתי ביקורות על כך שהלוח הנ"ל נוטה להתחמם ובמיוחד ה-MOSFET (מגיעים לכמעט 100 מעלות!). התכוונתי להשתמש ב-Scythe Katana 3 עבור הקירור, כיון שהוא זורק אוויר גם על ה-MOSFET והיה עוזר לקרר אותם. אבל, מסתבר שאת ה-Scythe Katana 3 שמביאים לארץ, מביאים רק בדגם עבור אינטל ולא עבור AM2 (ב-KSP רשום שיש רק גרסה ל1366, ובסקיי-פיסי אמרו לי במפורש שלא מיובאת הגרסה ל-AMD) איזה קירור מעבד אחר יכול לעזור לי לשמור על הMOSFET-ים שלא יתחממו, ועדיין לעלות באזור 150 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מכיוון שהTRADEZONE לא בידיוק עובד כמו שצריך וחשבתי שזה לא ממש "קניה ומכירה" אלא יותר החלפה וחיפוש.. אז אני אפרסם את זה כאן בתקווה שיענו בקשותי. נתקעתי עם R9800PRO שעליו יש Zalman VF700 ALCU, אני רוצה להחליף אותו באחריות כי הוא נדפק ואין לי את הקירור המקורי.. אני מאוד הייתי רוצה מישהו שיסכים להחליף איתי את הקירור המקורי של ה9800 בזלמן VF700(נותן את הזלמן בקופסא מקורית עם כל הסינקים הקטנים לזיכרונות!) או מישהו שסתם יושב לו שם קירור מקורי של 9800 ולא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו - תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  22. אני לא כל כך מבין גדול בנושא חומרה, לכן החלטתי לשאול פה. יש לי מעבד פרסקוט שקורס כל פעם שאני מפעיל משחקים, לכן החלטתי לקנות קירור מתאים למעבד. ברשותי בין 300-400 ש"ח, אני מעוניין לקנות את הקירור החזק ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה (בעיות רעש לא מפריעות לי). הציעו לי בעבר את ה Zalman 7000 וגם טרמלטייק Spark (מצטער על הטעויות בדגמים או בשמות) אז לפני הקנייה אני רוצה המלצה חד משמעית ממכם. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by snudler6,

הי, קיבלתי מחשב ישן מחברים ואני מתכנן לעשות את המוד 771 ל775. לוח האם הקיים הוא gigabyte ga-g41-combo ספק antec ne550m קייס גנרי כלשהו אבל נמוך. ממדידה שעשיתי, כנראה לא יכנס גוף קירור ארוך מ14 ס''מ. אני מחפש קירור בתקציב מינימלי (עד 220 ש''ח) שיוכל לעמוד בכמה שיותר המהרה ל Xeon e5450 שהוא אם אני זוכר נכון בסטוק 85w. כמובן במגבלות הגובה של המארז. הקירור ששמתי עליו עין כרגע הוא scythe kama cross 2 מסטארט פי.סי. שעולה 185. אם למישהו יש המלצות אשמח לשמוע. תודה

24. Started by Aner,

חשבתי על CoolerMaster Aero 7 Lite שעולה 100 ש"ח... ישנו קירור שעדיף שמחירו לא עולה על 100 שקל? ;D תודה

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  25. Started by JSK,

שלום, אי מחפש קירור למעבד Intel Core 2 Duo E6300. לא כל כך משנה לי האיכות שלו, מכיוון שייתי מסתפק גם בסטוק של אינטל (אני לא עושה OC) אבל בחנות שאני קונה בה הכל אין Box יש רק את המעבד בלי קירור. אני מחפש קירור שיהיה בסביבות 150 ש"ח ושישתווה או יעקוף את הסטוק של אינטל מבחינת ביצועים. תודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.