עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by blacknot,

Thermaltake V1 CL-P0401 או ‏Freezer 7 Pro איזה מהם עדיף להמהרה מבחינת קרור ושקט המחיר לא משנה לי הוא מיועד למערכת הבאה cpu e8500 ‏P5E s775 1600Mhz, Intel X38 ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL5‎ gpu hd4870 2x 250gb hd 500gb hd antec 182p antec tp trio 650w

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

על איזה אתם ממליצים? 2700,3000,2100 מה זה תזמונים? איך אני יודע עד כמה אני יכול להעלות את FSB בלי לשרוף זכרונות?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. היי! רציתי לדעת אם אני באוברקלוק ואני יושב על המחשב כמה שעות בלי לשחק ,רצוי לבטל אותו ולהחזיר לסטוק?? :s05: ואם כן אז למה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by -Cobra,

טוב בקיצור אני רוצה לעשות עובק קלןק למעבד שלי- 2.4C יש לי לוח אם- msi neo2 865 ויש לי זיכרונות- pc3200 512Mb dual עד עכשיו הגעתי איתו ל- (Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (3 x 867 עד כמה אני יכול להמשיך? ומה הדרך הכי טובה לעשות אוברקלוק למעבד(עם יש עוד דרכים)?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro מתוצרת Sapphire שהגוף קירור שלו רועד בצורה מטורפת ויוצר רעש חזק מאד, ניסיתי לנקות אותו ולראות אם משהו משוחרר אבל הכל נראה תקין(הגוף מוחזק במקום על ידי שני פינים שיושבים בתוך קפיצים) הקפיצים עצמם גם תקינים, בגלל ששמעתי שיש סוגים מסויימים של כרטיסי מסך שפיתרונות הקירור הרגילים(Vga silencer) לא מתאימים להם בגלל חורים במקום לא מתאים(אני מקווה שההגדרה מדוייקת) קיוויתי שתוכלו להתסכל על הכרטיס שלי ולהציע לי פתרון קירור מתאים בסכום של 150 שקל 200 גג!(סימנתי בחץ את מיקום הפתחים שיש לי והעלתי גם תמונה נקייה) וכמובן אם יש לכם עצות שיעזרו לי להמנע מההוצאה של כסף שאין לי אני ישמח לשמוע תודה מראש נ.ב הכרטיס כבר לא באחריות

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by Rinkadink,

הגיע החורך המעבד יורד ב 10 מעלות אז כמינהגי אני עושה OC חמוד על קירור סטוק. הנה תמונה:

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  7. אז ככה, לי יש Barton 2500+ AXDA2500DKVHD AQXCA 0307MPM עם מכפלה פתוחה והוא על טמפרטורות נורא גבוהות כמו 57-65..... ויש אחד שרוצהלהחליף איתי בעד הבארטון שלו שהוא עם מכפלה סגורה אבל הוא הגיע איתו ל3200 עם קירור סטוק....! ועכשיו ראיתי שפתחו אשכול שאמרו שחלק מהמעבדי 2500 שנמכרו הם בעצם 3200 פשוט מכרו אותם כ2500 כי ל2500 היה ביקוש גבוהה... והספינג שפרסמו שם למעבדים האלה נראה לי זהה לספינג של הילד שאני שוקל להחליף איתו.... מה כדאי לעשות? אני קונה Silenttower אז אל תדאגו למעלות.. (נכון?) תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by Psychopath,

Okay, I took my computer apart to clean the dust from it today, and also tried freezing my GeForce again in order to get rid of it's ehatsink (which simpley WON'T COME OFF) So I finished cleaning, and reached a decision, I will put another fan on the current heasink mounted on the GeForce instead of putting a lot of work into removing it. Here are some pictures of today's experience, I will also update the thread once I put the fan on the GeForce. http://p1mp.3dv.co.il/pics/GeForce-Project/ Have Fun

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  9. ?? חיפשתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי איך אני אוכל לרכוש כמה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by mdmdmd,

שלום יש לי כרטיס Leadtek WinFast 6600LE כן...אני יודע שזה חרX אבל זה מה יש בינתיים, בכל מקרה השתמשתי בתוכנה 0.25 beta 10 ? ATI TOOL הוא אמר אחרי שעה של בדיקה לכל אחד שהליבה יכול לעלות מ-300 ל450 והזכרון מ-250-275 השאלה שלי היא האם להסתכן בלהרוס את הכרטיס או מה שלא יקרה לו ולעשות OC או שזה לא משתלם לי ואני לא יראה שום שינוי במשחקים וכד' והאם כדי לבטוח בכלל בתוכנה הזו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by Gal_,

שלום,אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך,אך אני לא יודע מה מומלץ יותר,מה מסוכן יותר ,האם אפשר לפתוח צינורות וכו'. לכן,פרסמתי את ההודעה הזאת,כדי שאתם תמליצו לי. יש בידי את התוכנה RivaTuner v2.0 RC 15.6. כ.מ: תודה,גל.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  12. שלום לכל תותחי הקירור. השאלה שלי היא די פשוטה איזה גוף קירור למעבד מומלץ כאשר קונים מעבד TRAY שאינו מיועד לOC.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. coolermaster ‏V8 CPU Cooler כרגע יש לי קרור סטוק של המעבד בדקתי את הטמ, באמאץ במשך שעה מקסימום היה 50 מעלות. אני מעוניין לקנות את הקרור הזה וצריך את דעתכם.

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  14. שלום! לפני כמ הזמן המאורר של המעבד שלי הפסיק לעבוד ואני צריך לתת לו דחיפה קלה בשביל שהוא יתחיל להסתובב. ככה עשיתי עד היום. .. עכשיו לא משנה כמה אני אסובב את המאורר הוא בקושי יסתובב לבד, ואם כן לו מעל 1000-1500 סל"ד. זה מגיע למצב שכשאני משחק משחקים (לדוגמא SIMCITY4 - כן הי הלי התקף נוסטלגיה) הטמפרטורה של המעבד הגיע ל91 (!) מעלות והמשחק ממש קרטע. הטמפרטורה נלקחה ע"י הPROBE של אסוס. עכשיו אני רוצה לקנות HSF חדש: א. מכיוון שאני קונה מחשב חדש בקרוב אני מעדיף להשקיע כמה שפחות במחשב הנוכחי, ולכן עדיף את המאורר הזול ביותר שיעשה את העבודה. ב. לא יבוצע OC בכלל. הוא צריך לקרר את המעבד בסטוק (NORTHWOOD ב2400 מגה הרץ ו533 באס). ג. אעדיף שהוא יהיה כמה שיותר שקט. ד. המארז הוא די קטן כך …

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by NI4NI,

היי אני רוצה לקנות בלוק מים שמתאים ל RADEON 9700 ושיש לו חיבורים של 3/8" לא ראיתי משהו כזה בחנויות בארץ שבהן חיפשתי, וגם באתר של EMP לא היה. להביא מחו"ל עולה כ 300 שקל והייתי מעדיף לשלם פחות. בקיצור, מישהו יודע אם ואיפה אפשר להשיג בארץ בלוק כזה ? תודה גיא

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by roydor,

אוקי לפני כמה זמן אבא שלי הביא לי מאוורר עכשיו חתכתי לו איזה כבל בשביל לעשות משו ובסוף לא עשיתי(לא בעיה אני ילחים מחד וישים קצת שרינק.. פתחתי תמחשב בשביל לראות איפה המאוורר הזה אמור לשבת אבל לא ראיתי ממש מקום מתאים,הוא די גדול(120X120X3.8),ראיתי שאת המאווררים האלה בדרך כלל שמים בחלקו הקדמי של המארז,אבל גם שם לא ממש הצלחתי להבין איך להכניס אותו.. אחרך כך ראיתי שאולי אפשר לשים אותו במקום המאוור האחורי(לא של הספק כח...). איפה אני צריך לשים תמאוורר הזה?! ולאיזה חיבורים לחבר אותו?אם מישו יוכל להקיף לי בתמונות(בהמשך).. ובכללי המאוורר הזה בסדר? תמונות: http://www.coolerok.ru/photos/f10074.gif (אחת מהאינטרנט) המאוורר: איפה שחשבתי שאמורים לשים אותו: ה…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by yarivot26,

קניתי לפני כמה ימים את הe4300. בגלל שכנראה לא היה לחנות את המעבד במלאי קיבלתי שדרוג בחינם לe4400 קראתי פה פעם שהe4300 עדיף מהe4400 לOC, זה נכון או שהם שווים \ הe4400 יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. ביצעתי אוברקלוק עם AXP2500+ ל3200+ העלתי מתח ל1.7 והמכפלה 200x11, אני משתמש בהיטסינק SP97 של Tr ומאורר וונטק טורנדו 92m"m, הכל יציב מאוד והמערכת בהחלט מראה שיפור עצום בביצועים הטמפרטורה של המעבד לפני האבורקלוקינג בidle 22-23 מעלות בLoad 25-26 אחרי האוברקלוקינג בidle 29-30 בLoad 33-34, זה נחשב טוב עם המערכת שלי ?

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Koby,

שלום, יש לי בעיונת יש לי לוח DQ6 ומעבד 6600 לא משנה כמה מתח אני נותן למעבד המחשב עושה לי ריסטרט בדיוק לפני שהוא מתחיל לעלות את הווינדוס על כל FSB מעל 345 האם נדפקתי עם מעבד/לוח דפוק? ד"א: יש לי את הביוס הכי אחרון וזכרונות 1000 של cellshock

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by THE FOX,

האם העלאת תדר AGP תוסיף משהו? עד איזה תדר בטוח להעלות?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by dandin,

ריציתי לשאול בקשר לגופי קירור ומארז אני רוצה לקנות מחשב אם הליבה הזו Athlon 64 X2 3800 Dual Core BOX GA-K8N-SLI Geil DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 x2 680 GIGABYTE 6600GT 256MB PCI-E בשביל גופי קירור חשבתי לשים את BIG TYPHOON אבל אולי צריך במערכת קירור כולשהי אם עובדים בתלת מימד בעיקר בזמני רינדור המחשב שלי כרגע מתחמם בטירוף ואני משאיר אותו פתוח עם מאוורר ענק עליו אז בכול מקרה במה כדאי לארוז ואיך לקרר תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by ront,

הזמנתי את שניהם כחלק ממפרט חדש מ Iqpc וקיבלתי הודעה מהחנות בזמן הרכבת המחשב שיש בעיית התאמה של ה Tuniq עם מאורר הצד של ה Lexa , עם המלצה לפרק את המאורר ולהתקין אותו במקביל על המאורר האחורי. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by link_tree,

שלום רציתי לדעת איך אני מוצא את היצרן של הPLL של המחשב שלי דרך המחשב עצמו ולא בצורה פיזית. ניסיתי כבר למצוא את היצרן בדרך פיזית אבל התוית של היצרן לא מוטבעת על הPLL אצלי הוא פשוט חלק... אני צריך למצוא את היצרן של הPLL שלי מכיוון שאני רוצה לעשות Overclocking למחשב בעזרת התוכנה CPUFSB תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  24. שלום לכולם התקנתי את התוכנה speed fan ואני לא יודע של מה שיכות המהירויות האלה sys fan1004 rpm aux1 fan 1223 האם הם סבירות תודה מקווה שרשמתי את זה בפורום הנכון אם לא אני מצטער

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by orengreen,

Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!

• 7 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים