אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד AXP2000 והחלפתי את המאוורר שבא עם המעבד ל - VANTEC AeroFlow והטמפ' שהיו לפני שהחלפתי בערך 57 - 55 ירדו לסביבות ה 50 - 53 במאמץ וקצת פחות משהו כמו 49 בערך במנוחה קראתי ביקורות של אנשים באתר פנדה ואנשים שכתבו שם שלחלקם יש מעבד בדיוק כמו שלי המאוורר הוריד להם את הטמפ' בצורה משמעותית לעומת אצלי . גם הם כתבו שהמאוורר שקט אבל אני עם מאוורר בדלת המארז Vantec ThermoFlow 80MM Smart ואחד מאחורה אותו דבר לא שומע אף אחד מהם חוץ מהרעש של המעבד הרעש די חזק ומעצבן ובביקורות ( כמו למשל ב PC-SPOT ) כתוב שהוא שקט מאוד איך זה יכול להיות ? ניקיתי אבק היום וזה עדיין ככה . גם רציתי לשאול אם אני יחליף את המשחה הטרמית ל - ARCTIC SILVER 3 אני יקבל ירידה משמעותית בטמפ' ? או שיש לכם …
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום.. ה Hardcano 9 שמגיע עם ה XASERIII של TT, כבר לא עובד לי כמו פעם..ווסת אחד לא עושה כלום והחיישן טמפ' רק מקצר ת'ספק. חשבתי לשדרג ל HC 13 אבל מביקורות שקראתי הבנתי שהוא בכלל לא משהו מעבר לפריט יפה שיושב במארז וקורא כרטיסי זכרון. בנוסף הבנתי שהוא מוציא רק עד 1A לערוץ וחיבור מספר מאווררים במקביל לערוץ עלול לא לעבוד - יש לי 7 מאווררי מארז של 80 , בXASER, איוורור למעבד וכ.מסך. חשבתי בתור אפשרות על ה AEROGATE II . הסתכלתי גם על LIS 2 PREMIUM של VL SYSTEM - חברה שמעולם לא שמעתי עליה ולא כל כך הבנתי אם הבקר יעזור בהבאת קצת שקט לבלאגן... http://www.vlsys.co.kr/English/product_lis2pre.php רעיונות הצעות טיפים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקשר לקניית גוך קירור יש לי כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 9600 Seties 256 MB 128 Bit ומצאתי לנכון את הגוף קירור הזה השאלה היא האם הוא טוב לדעתכם והאם שווה להשקיע בו כשמחירו 121 ש"ח או בThermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan VGA Cooler שמחירו 199 ש"ח אבל מישהו פירסם שם ביקורת ארוכה מאוד על הרעש שהוא עושה בגלל שני המאוורים לכן חשבתי לקנות את הראשון שמחירו 121 כי הוא ליעשה לי רעש בכלל והוא טוב על פי מאמר זה: http://www.tweakup.dk/article/452/dk/ ומוריד משמעותית את המעלות אפשרי לקנות אותוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...oducts_id=10325 וזה הפרטים בדך הבית של החברה על גוך קירור זה http://www.thermaltake.com/coolers/chipset…
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי amd xp 1800 אני מעוניין לעשות OC איזה קירור יתאים לזה אני רוצה ממש טמ'פ נמוכות נ'ב אם אפשר אתר שיש בוא חלקים זולים גם יהיה נמחד Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ובבדיקה שערכתי המאוורר עובד על 1400 סל"ד והמעבד לא חם מה שכן מתחמם הוא צלעות הקירור של כרטיס המסך (חם מאוד) radeon 9250 מה ניתן לעשות כדי לבטל את ההודעה ואיך ניתן לקרר את כרטיס המסך תודה גדולה מראש ושנה טובה לכולם
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את ה XP 2500 ואני לא מסתדר עם הקירור... הלוח מראה לי טמפרטורה של 70 מעלות! משהו לא מסתדר לי כאן ... יש לי לוח של ג'יגבייט וגוף קירור של SPIRE FalconRock II AMD מה לא עשיתי נכון ??? או שמא טמפרטורה כזו היא בכלל סטנדרטית ? תודה, ניר
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המעבד פשוט לא מוכן להתייצב על באס של 380 המתח למעבד עומד על 1.51 FSB OVERVOLTAGE על 0.2 MCH OVERVLOTAGE על 0.2 אני יודע שבמתח גבוה יותר אני אולי יצליח לייצב אותו , אבל אני רוצה להימנע מי לעבור את ה 70 במאמץ מלא. לא היה לי שום בעייה לייצב אותו על באס של 355 (מתח 1.46) והטמפרטורה לא עברה את ה65 במאמץ מלא ב TAT. לעומת זאת על באס של 380 וכשהמתח על 1.51, הטמפ' קפצה במנוחה מ 40 ל 50 ובמאמץ ל 72-73. אני אשמח עם למישהו יש טיפים איך לייצב את המעבד על 3400 בלי שהטמפ' תזנק לי מעל 70.
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בקיצור אני רוצה להתחיל לעשות OC להגיע בערך ל2600-2700MHZ ואם אפשר יותר אתם מוזמנים להגיד המעבד כרגע במנוחה עומד על כ30-32 מעלות עם מאוורר סטוק טמפ כללית 39-40 טמפ' של הכ. מסך 61-66 גשר צפוני 51 מעלות המפרט הוא: AMD Athlon64 3200+ Venice DFI LP NF4 Ultra-D OCZ PC4000 500MHZ BH5 1GB DUAL 512*2 GIGABYTE GF6800GT שכבר באוברקלוקינג לקלוקים של אולטרה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הרבה דברים מוזרים אי אפשר להבין במחשב ובכל הנוגע ל-O/C, קבלו דוגמא - המעבד שלי, שמסוגל לסגור בשקט תוצאה יפה מאוד, פשוט נתקע על -200X11 ב- Vcore - 1.8 (גבוה אני יודע, הוא דורש את זה) Vdimm- 2.9 Vdd -1.7 תזמונים - 8,4,4,2.5 הנתנונים האלו, שאמורים כביכול לסגור הרבה יותר עם המעבד כנראה לא איפשרו את זה, ניסיתי כל דבר אפשרי ושום דבר ב-205X11 פריים נופל אחרי 5 דקות, שב-200X11 הוא יציב 24 שעות. מיליון נסיונות ושינויים לא עזרו.. מה לבסוף עזר ?! החלטתי להזיז את הסטיק זכרון ל-DImm האמצעי ! (2) והפלא ופלא, יציב יפה מאוד ב-205X11 , אפילו בתזמונים נמוכים יותר, אולי גם ב-210X11 מישהו יכול להסביר את זה ? ולא, לא היה אבק בסלוט הקודם שהזכרון היה בו, בדקתי את זה כבר... פשוט מוזר :-X
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עכשיו אממ אני מחפש מאורר 120MM עכשיו ראיתי פה בפורום אחרי חיפוש קל הרבה המלצות למאווררים של AC הם באמת טובים? ואם אפשר דגם מומלץ.. אממ חשוב לי מאוד שהוא יהיה כולו חיבור 3 פינים.. ולא חיבור מולקס 4 ועוד חיבור בנוסף רק לניתור לשם חיבור לבקר מאוררים אגב המאוורר ישמש לשם דחיפת אוויר למארז.. אגב ראיתי את המאורר הבא של Cooler master http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=AAF-B12-E1&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271 האם הוא שווה את המחיר? מה זה שהוא מאלומיניום עושה אותו כ"כ טוב? בתודה,
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
6 פלסטיקים כאלה עגולים קטנים שכנראה שכחתי להרכיב, זה חשוב? כי הקירור מתפקד בסדר גמור בינתיים
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב, יש לי מארז של JNC שאפשר למקם בו 4 מאווררים 80 מ"מ (2 מאחורה ו-2 מקדימה), מאוורר אחד 120 מ"מ בגג ומאוורר נוסף 120 מ"מ אני יכול למקם אותו בדלת מול המעבד (אין לו מקום אבל אני אעשה לו). עכשיו, כמות המאווררים והמיקום שלהם יעשו לי סירולקציית אוויר טובה, אבל המעבד עדיין ישאר בטמפ' של 40 במאמץ בטח בגלל שכרגע מורכב עליו הסינק המקורי שלו (שהוא על הפנים דרך אגב). אז כדי להוריד עוד יותר את טמפ' המעבד אני חלטתי לקנות מאוורר למעבד SLK-700, רציתי לקנות וולקנו 12 אבל ראיתי בהודעה מסויימת היום מישהו שאמר שהמאוורר הזה למעבד יתן ביצועים טובים יותר מהוולקנו 12. אז רציתי לדעת, שילוב של כל המאווררים האלה ביחד באותו מחשב (גם מאווררים רגילים וגם מאוורר המעבד) יעשו כמות רעש מאוד מאוד גדולה…
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תקציב :300 שקל יש כמה סוגים אני לא יודע מה מתאים Zalman Vga Cooler VF900-Cu Zalman Vga Cooler VF700-Cu LED Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP או Silencer או שבכלל ללכת על מוצר של Thermaltake
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני קראתי את הנושא של Usagi והחלטתי לבדוק את הטמפ' במצב מנוחה כי אף פעם לא בדקתי את זה.. חח ותראו מה גיליתי.. נראה לי יותר מידי.. לעומת זאת במאמץ: מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אפשר לראות על פי הכותרת את השאלה. קיבלתי את המארז שלי עם שני מאווררים שמתחברים בחיבור מולקס לספק. רציתי לדעת יש דרך לחבר אותם לפאן באס (מערכת שליטה על מאווררים). אין לי ממש ידע בזה, אבל עד כמה שהבנתי, בגלל שיש רק 2 חוטים אין בכלל דרך לדעת את ה RPM, לא שזה משנה לי מידי, לי חשוב שיהיה אפשר לחבר את זה לפאן באס. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה, אני לא מצליח לעשות יותר מMHZ 10 בOC לזכרונות של הכרטיס אני משתמש בדריברים האחרונים של NVIDIA ובתוכנה coolbits. אחרי שאני מנסה לעשות טיפה OC יש בעיות תצוגה בשולחן עבודה, כל כמה דקות (לפעמים 2 לפעמים 10 דקות) המסך נעשה שחור לשניה וכשהוא חוזר יש בעיות עם התצוגה לכמה שניות. במשחקים יש מלא בעיות ולפעמים הם קורסים. אני חושב שהמהירות של הליבה בסדר, עכשיו היא על 354 ואני לא רואה בעיות, 6005 ב3DMARK. יש תוכנה שבודקת את היציבות של הכרטיס אחרי OC או שהדרך היחידה היא לראות במשחקים? אם יש, בבקשה תגידו לי איזה. יכל להיות שהכרטיס דפוק?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שוטטתי באינטרנט ונתקלתי בתמונה הזו : מתחת למהירות של המחשב במקרה הזה 2000MHZ רשום באדום 100%... ראיתי את זה גם אצל עוד כמה אנשים גם בפורום נדמה לי.. עכשיו הבעיה היא שאצלי לא רשום 100% באדום אלא רשום 0% בירוק.. ככה : האם זה בעיה ? מה אומר ה-100% או ה0% ואיך אני מסדר את זה ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי יש לי מאורר שבא עם המעבד (פנטיום 4 אינטל 3 ג'יגה)מהתחלה הוא מרעיש עכשיו אני הולך להכניס אותו לחדר שלי אז החלטתי להחליף אותו ביותר שקט,על איזה מאורר אתם ממליצים לי שיתאים SOKET 775 ובמחיר סביר. תודה שרון
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי (SIS7012) ויש ברשותי את התוכנה RivaTuner ואני לא יודע איך משתמשים בה אפשר מדריך הוא הסבר בבקשה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת משקרת? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה קורה כשהמעבד נשרף? איך המחשב מגיב כמפעילים אותו מחדש? (האם יש מאין BOOTים אינסופיים כאלה?)
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שיהיו שקטים עד כמה שאפשר. ובעלי דחיפת אוויר טובה לקירור אופטימלי. הקירור יותר חשוב לי מהשקט. ואם אפשר אז המאוורר שמכניס אוויר שיהיה בו לד. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רכשתי לי כרטיס שכזה, והטמפרטורה שלו שרואים בדריבר עומדת ב IDLE כלומר בלי להריץ משחק על 42-43.. האם זה נחשב חם ?! כמה אמורה להיות הטמפרטורה בתכלס או שזה נחשב קר יחסית.. אשמח לתשובות
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-