עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אני מתכנן לקנות מערכת קירור מים וכרגע אני לא מתכוון לעשות OC אולי בעתיד אני מבקש שתבנו לי מערכת הן שתהיה חזקה וגם שקטה בצורה סבירה וגם תכלול קירור לכרטיס מסך התקציב שלי למערכת הוא עד 2000 שח המפרט שלי : Q6600 GO GIGABYTE X38-DQ6 LEADTEK 8800 ULTRA 768 MB PS : THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W HD : WD 500 GB X 2 OCZ DDR2 1024MBx4 800 MHZ REAPER 4-4-4-15 CASE: THERMALTAKE ARMOR תנו לי הצעה אחת מחול ואחת מהארץ תודה רבה לכול העונים שבת שלום

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by babu,

אם מעבד E4500 וקירור ARTIC PRO 7 ? זה אפשרי בכלל? לא יהיה צוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by LRa,

כבר כמה זמן שהמחשב שלי פשוט עושה רעש כמו תחנת חשמל. סך הכל יש לי שני מאוררים לאיוורור וולקנו 7 פלוס אחד וקריסטל אורב מסריח, שעושה את רוב הרעש.... למישהו יש רעיון איך להשקיט את המחשב ובעיקר את קריסטל הטמבל? תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by eladbu,

עם איזה תוכנה ניתן להמהיר זכרונות ומהם הסיכונים? ברשותי זכרונות קינגססטון 256*2 400מגה הרץ PC3200 שעובדים בדואל צאנל!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  5. הי יש ברשותי זלמנוביץ' אני לא יודע איזה דגם, אבל הוא עלה די יקר באיזור ה250 אם אני לא טועה בכל מקרה ,טמפ' המעבד שלי בזמן מאמץ הינם סביב ה50 , ובמצב "רגיל" באיזור ה45 האם זה לגיטימי או שמא הצלחתי לא להרכיב את הזלמן כמו שצריך? המשחה נמרחה כהלכה למיטב ידיעתי... חשבתי שעם קירור כזה אצליח להגיע לתוצאות טובות יותר... נ.ב לוח האם P5QC כרטיס גרפי 8600 512MB - ללא מאורר - והוא באיזור ה60 מעלות לגבי קירור המארז - יש רק מאורר אחד 12 ס"מ מאחור, שמוציא אויר.האם הוספה של מאוורר/ים תשפיע לטובה על הקירור? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by MishaK,

מה שאפשר למצוא בפורומים בחו"ל... בלתי יאומן.... מי שלא מבין איך משתמשים/עושים את זה, שלא ישאל פה.

7. Started by Danix60,

שלום לכם ! אני רוצה ממכם טובה קטנה... אני רוצה לדעת מזה TJ MAX כאילו שתביאו כתבה או משהו כזה ומזה בדיוק אבל בדיוק HT LINK ועוד כמה דברים או מדריכים לשיפור הידע שלי בOC וקירור

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by luXi,

שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות המפרט: CPU: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 Motherboard: Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Hard-Disk: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD Memory: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB…

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  9. שלום לכולם עשיתי לא מזמן oc למערכת של amd 2600 mobile לוח של גיגה ביט 7N400-L1 זיכרון של מושקין 512 היגרסה הכחולה עכשיו התיזמונים היו כך בהתחלה 3*3*3*8 ואנ שינתי 2.5*3*3*11 עכשיו רציתי לדעת איזה הכי מטעים לי לפי דעתכם איזה תיזמון יתן לי הכי ביצועים טובים

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by hichkock,

שלום. צריך עזרה במפרט. תקציב.... לא מוגבל... רצוי כמה שפחות כמובן. אני צריך: לוח אם, מעבד, זיכרונות, קירור למעבד ומשחה טרמית למעבד. מערכת AMD חובה. יש לי נטייה לזיכרונות של קורסייר.. חשבתי על קירור... ההיטסינק החדש של טרמלרייט בתוספת מאוור 120 מ"מ חזק. תודה מראש! :-)

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by galgul,

תמונת עזר: http://img411.imageshack.us/img411/2484/untitled0sj.jpg מה זה BEFORE וכל החרטה הזאת..תעזרו לי להגדיר בבקשה!! ומי שלא מבין בזה שלא יגיב.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. המערכת: Q9550 Asus P5Q Pro G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black איזה קירור למעבד כדאי עד 250 ש"ח עבור OC רציני (קרוב ל -4Ghz) ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. היי! רציתי לדעת אם אני באוברקלוק ואני יושב על המחשב כמה שעות בלי לשחק ,רצוי לבטל אותו ולהחזיר לסטוק?? :s05: ואם כן אז למה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 651 צפיות
  14. שלום, אני מתכוון לקנות בTMS מחשב חדש עם מעבד של אינטל E2160 ואני יבקש מהחנות שיעשו לי OC. עכשיו הדילמה שלי היא בעניין הקירור למעבד איזה מבין שלושת הקירורים הכי טוב ?אני רוצה שבTMS ינסו להגיע עם המעבד ל3.2GHZ אבל לשם כך אני צריך קירור טוב ואיכותי. Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤120 Scythe Infinity ¤253 Thermaltake BigTyp 120 VX ¤246 Zalman CNPS8000 ¤257 SUNBEAM TUNIQ ¤252 אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה המון פעמים,עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי השוואות בין כל הרכיבים שהצעתי. האם כולם יכולים להיכנס למארז RAIDMAX APEX ?

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  15. שלום! קניתי כרטיס מסך מסוג GigaByte geforce 6600 256MB Turboforce (GV-NX66256DP ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הטמפ' של הכרטיס... חיפשתי בדרייברים ובEverst, אבל לא מצאתי דבר... יכול להיות שבכרטיס חדש אין חיישן טמפ'? או שאולי אני פשוט לא מחפש נכון? תודה!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. ב EVEREST למשל - יש את הטמפ' של הלוח אם - לפי מה נקעת הטמפ' שלו ? יענו הלוח הוא גדול - מאיפה לקוח הנתון של הטמפ' ? ניחוש שלי זה אולי מהגשר הצופני או הדרומי ? או ממוצע של שניהם ? תודה לעוזרים. טל.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. יש לי לוח של Elite-Group מדגם P4VXAD 3.X קראתי בספר שניתן לעשות ללוח אוברקלוקינג (משהו דרך שינוי המתחים) יש לי מעבד פנטיום 4 1.7 . דרך הביוס אני לא יכול לעשות אוברקלוקינג (אני רק יכול לשנות את מהירויות ה-pci וה-clock - משהו כזה!) אני לא כל-כך יודע איך עושים אוברקלוקינג בלוח הזה ומי שמבין או יודע או יכול להסביר לי איך עושים אוברקלוקינג אני אשמח מאוד! מידע על הלוח אם באתר החברה: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=179

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. coolermaster ‏V8 CPU Cooler כרגע יש לי קרור סטוק של המעבד בדקתי את הטמ, באמאץ במשך שעה מקסימום היה 50 מעלות. אני מעוניין לקנות את הקרור הזה וצריך את דעתכם.

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי בעיה ב- OC לפני כמה זמן ניסיתי לעלות את הבאס של המעבד מ-333 ל-400 (הלוח אם תומך וגם הזכרונות) בהתחלה הכל עבד טוב ויפה והלכתי לבדוק אם המחשב יציב בתוכנה prime 95 עשיתי 2 בדיקות והכל עבד מצויין לאחר איזה שבוע של עבודה עם המחשב, אני מדליק את המחשב ואני רואה איזה שגיאה עוד במסך ההתחלתי של ה-dos שאני לא זוכר אותה.. =\ (זה היה מלפני הרבה זמן) ניסיתי לאתחל את הביוס והצלחתי. אבל עדיין הוא לא עלה (הוא לא הגיעה אפילו לשלב של הבדיקות ששכחתי איך קוראים לו) למחרת לקחתי את המחשב למעבדה ותוך יום החזירו לי תשובה שהמעבד נשרף וצריך להחליף אותו.. ד"א המפרט בצד.. אני רוצה לציין משהו לפני שעשיתי את כל הסיפור הזה המעבד שלי היה על 48 מעלות לאחר מכן לקחתי את המחשב…

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by theenema,

שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 2.4 לוח p4ux800 של אסוס הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהטמפרטורות אומרת והאם הנתונים בטווח סביר, תודה.

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  21. ביצעתי אוברקלוק עם AXP2500+ ל3200+ העלתי מתח ל1.7 והמכפלה 200x11, אני משתמש בהיטסינק SP97 של Tr ומאורר וונטק טורנדו 92m"m, הכל יציב מאוד והמערכת בהחלט מראה שיפור עצום בביצועים הטמפרטורה של המעבד לפני האבורקלוקינג בidle 22-23 מעלות בLoad 25-26 אחרי האוברקלוקינג בidle 29-30 בLoad 33-34, זה נחשב טוב עם המערכת שלי ?

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  22. יש לי מחשב עם חלון, ובא לי להשקיע עליו ליופי, ואני מתלבט לגביי מה בדיוק לקנות (התקציב - 300 ש"ח): - Vantec Nexus NXP-301 Fan & Light Controller וזה כולל שני קתודות + SOUND ACTIVATED + מאוורר לד אדום . =315. -פשוט לקנות קתודה עם SOUN ACTIVATED +מאוורר לד אדום ואז נשאר לי גם כסף להוסיף כבלי IDE מעוגלים. מה אתם חושבים שעדיף?? האם הNEXUS טוב בכלל? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by barzanger,

אני משתמש באוורסט אבל עכשיו ניסיתי התקנתי את הדרייבר של אסוס והוא אומר לי שבטמפ' של הלוח היא 52 עכשיו הוא לא עבר את ה45 אף פעם מישו יודע אולי מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  24. שלום כולם רציתי לדעת מה אתם חושבים על הגוף קרור של האתלון +3200 האם הוא טוב? או סתם זבל שיושב על מהעבד ולא עושה כלום אובר קלוק לא מתוכנן ומה בקשר לפאד התרמי שמגיע איתוו האם כדאי להעיף אותו קיבינמיט ? ולשים נינוטרום 2 ???????? תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by Phezex,

יש לי AMD ALTHON 64 כפול ליבה ניסיתי לעשות OC אז סבבה הצלחתי בהתחלה לעשות 10% אחרי זה ניסיתי לעלות עוד 5% וכבר המחשב לא נידלק הייתי צריך לאפס את הסוללה... פעלתי בדיוק לפי המדריך שיש פה ל OC וראיתי שגם במדריך יש לו AMD והוא עשה בערך 80% OC הטפ' של המעבד היא 40-45 מישהו יכול להגיד לי איפה טעיתי?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים