אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בבקשה http://www.hitechmods.com/diagrams/fans/fans.shtml
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למסכי LCD .. אלא לחלקי LCD שנמצאים בדרך כלל בצורת כונן (כגודל כונן CD, DVD) - שגודלו 5.25" ומתחבר ל- מלפנים של המחשב. אני יודע שאפשר לראות בעזרתו את הטמפרטורה במחשב ועכשיו גם גיליתי על plugin ל winamp שנותן לראות את השיר וכל הפרטים לגביו (זמן , איכות , ווליום) על מסך ה LCD הקטן. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה בארץ / מי מייבא אותם ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אממ כרגע הוא על 2200 (הכי פשוט..) הוא לא נעול (כיף..) ניסיתי להעלות את המכפלה ל 11.5 אבל הוא לא קלט את זה או שעשה את הביפים אחרי שקראתי דיי הרבה הבנתי שצריך להעלות את המתח (דלק) למעבד השאלה היא אם זה פוגע במעבד? הטמפ' שלי ממש סבבה כשהקירור עד הסוף זה 48 ~ כשהו על הכי LOW זה 53 כשיש מזגן בLOW זה 50 ולא ניסיתי עד הסוף עם מזגן.. כרגע המתח על 1.65 (הרגיל) יש לי זכרונות של GEIL GOLDEN DRAGON 3 -3 -7 זהו כעקרון.. מה אתם ממליצים לי לעשות? , אחרי הכל צריך לנצל את זה שהוא לא נעול
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עשיתי עם עזרה מאח שלי המקרופין הזה קירור מים למעבד תוך 10 דקות http://photos.walla.co.il/loi_gie תבלו
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC למעבד וללוח-אם. לפי נושאים קודמים, הבנתי שיש צורך לשנות הגדרות בביוס. נכנסתי לביוס, ובקטיגוריית Main, האפשרויות הקשורות במעבד ובלוח-אם נעולות (מסומנות באפור). - האם יש דרך אחרת לעשות OC למעבד או ללוח-אם? - כיצד ניתן לפתוח אפשרויות אלה בביוס? - האם ניתן להעלות בהדרגה קלה את המהירויות ולא רק בקפיצות קבועות? - האם ניתן לפתוח את המכפלה, ואם-כן, כיצד? - מהו הפוטנציאל OC של המעבד והלוח-אם? צורפו תמונות של המעבד ולוח האם ב CPU-Z. תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 אני מחפש משהו פשוט, לא ל-OC, והכי חשוב שקט שקט שקט תודה
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתכנן לנסר חור בתקרת המארז ולהרכיב שם מאוורר 120mm, אבל אני זקוק לטיפים בנוגע לגודל החור וכיצד להתאים אותו למאוורר ולגריל. כמו-כן באיזה כלים כדאי להשתמש? מומלץ להוציא את הלוח לפני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש ב מעבד של אינטל 1.6GHZ מסוג WILLAMETTE, אני רוצה לעשות איתו O.C יותר רציני ממש שעשית עד עכשיו, עד עכשיו עשית העלה של עד 15MHZ בFSB שזה נתן לי די הרבה,רציתי לשאול עד איזה טמפרטורה אני יכול להגיע איתו מבלי שהוא ישרף בO.C ומבלי שיהיה לו נזק אחר,ואם אפשר גם לתת טווח של מטמפרטורה שהיא טובה בO.C עד לטמפרטורה שהיא כבר מתחילה להיות מסוכנת עבורי. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איך הלוח הזה לאוברקלוקינג ? יש לי אותו ואני מתכנן לקנות SP-97 וטונאדו עליו עכשיו אני קונה גם מעבד Mobile 2200+ אבל הזכרונות שלי הם של Xerox = לא משהו \: אני עדיין אצליח לעשות OC חזק ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הגעתי מקסימום 20% יותר . המפרט מצורף ואני לא מצריך להגיע ליציבות במערכת יש לי קרור מעולה במארז הטמפ לא עולה על 35 אז מה בעיה העלתי את המתח של המעבד ל1.6 ול1.7 ואין יציבות וגם העלתי את המתח של הזכרונות ל2.8 ואין יציבות למערכת דרך אגב ה: FSB:DRAM הוא על 2:3 למה? אני מודה לכל מי שיעזור לי להגיע לOC של לפחות 3.3 אני בטוח שזה אפשרי
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס המסך שלי (פרטים למטה...) בלי החלפת קירור או השקעה כלשהי ויש ל כמה שאלות: 1. איך אני עושה את זה? בביוס אין לי אופציה של שינוי מהירות השעון של הAGP, יש לי אפשרות לשנות רק את המתח... 2. מה יכולת הOC הממוצעת של הכרטיס שיש לי ואם כלל שווה לי לעשת לו OC (אני אראה הבדל בOC עד גבול יכולת הקירור הסטנדרטי שיש על הכרטיס?) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קראתי את כל האמור לעיל ויצאתי מבולבל. גם לי יש SP-94 ואני מחפש מאוורר אבל הדרישה שלי שונה. אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט (וכמובן יקרר כמו שצריך) השקט חשוב לי לכן ספק כח קניתי של thermaltake xaser silet purepower 480W 2 fan APFC אז מה להחליט? איזה מאוורר רצוי (ללא הגבלת מחיר)
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מהיא הטמ"פ נכונה של המעבד? ומזה -system temp? http://img7.imageshack.us/my.php?image=temp4ld.png
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני צריך גוף קירור נורמאלי למעבד AMD Athlon 64 3000+ Venice שיהיה בחנות www.zigzag2000.co.il תקציב : 100-120 שיהיה טיפה יותר טוב מהקירור Box , לא צריך יותר .
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מאני לא בטוח שזה הפורום הנכון לנושא הזה , ובכל זאת: שלום יש לי שאלה לגבי צמצום רעש במחשב כיום יש לי מחשב שמספק אותי מבחינת ביצועים אבל עושה המון רעש מדובר בפנטיום 4 1600 בודדתי את גורמי הרעש והם ספק הכוח, מאורר המעבד את מאורר של המארז החלפתי לשקט כך שאיתו אין בעיה מה הייתם ממליצים לי לגבי הספק ומאורר המעבד אני מחפש פתרון טוב וזול יחסית מאורר מעבד - מקסימום 200 ש"ח ספק - 250 + - ש"ח האם המחיר שציינתי הגיוני? אם תוכלו להמליץ על חומרה ספציפית עם קישורים זה יהיה מעולה במאוורר מעבד היתי מעונין בכזה שניתן להרכיב לבד, לא אחד שרק ההתקנה שלו עולה 150 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! אני עומד לפני רכישת מחשב ואני חשבתי לקחת את המארז של HEC 6A19 , לאחר מכן הופיע המארז השני של אותה חברה ואני לא מבין מה ההבדלים בינהם. אני אשמח אם תוכלו להגיד לי מה השוני בינהם ואיזה מהם עדיף לקחת. אגב, המחשב יהיה מורכב מפנטיום 4 ( 3C) או מAMD 3000 64, רדאון 9800 פרו , 512 זיכרון. האם מארז הזה מספיק טוב כדי להחזיק את המערכת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
במסע להקטת רמת הרעש והחום, האם מישהו יודע אם איזושהי גירסא של ATI/VGA Silencer מתאימה למפרט שיש לי (OVERTURE + MSI Radeon 9800Pro) יש בעיה של גובה, הכרטיס מסך כמעט ונוגע במכסה העליון של המארז כמו כן, מחפש קירור מתאים ל-CPU, גם פה יש בעיה, ה-CPU די צמוד לכלוב של ההארד דיסק יש רעיונות או הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מעניין להוסיף פלטייר ל6800ULTRA אבל לאחר מעט מחקר בנושא - יש לי ספק לגבי הפתרונות המוצעים. לדוגמא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=9342\ מגיע עם פלטייר של 80 WATT ב Vmax = 16.1 Volts המסוגל לטפל במשהו כמו 53 WATT ב 12 VOLT. עכשיו לגבי הנתונים של צריכת חשמל של הכרטיסים: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2299&p=2 אנו רואים צריכה של 200-220 WATT במאמץ? ומכאן השאלה - לא ניראה לי שפלטייר של 80 WATT יהיה מסוגל לטפל בכרטיסים החדשים? האם בכלל פלטייר של 172 WATT יהיה מסוגל? האם משהו כאן ניסה פלטייר על כרטיסים חזקים מהדור החדש? מהיא פליטת החום האמיתית של כרטיסים אלו?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני כל הזמן שומע שאוברקלוק חשוב לעשות עם מעבד/זכרון מסונכרנים, אבל בסקירה הבאה: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup6.php אפשר לראות שעם מחלק 4:5 וזכרונות באנדרקלוק רציני הביצועים כמעט זהים (ולעתים אף טובים יותר). אם כך, מה כל המהומה סביב יחס 1:1?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואשמח לעזרה עם Assus P5GD2. קודם כל, תיאור מערכת: לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרונות: Kingston 2*512MB / 533MHz DDR2 פרוססור: 3.4G עם גוף קירור ומאורר מקורי FSB: 200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA סך הכל 0.6TByte... כוננים אופטיים: DVD-R,DVD-RW מערכת הפעלה: Win XP+SP1 vרכבתי את המערכת לפני חודשים וקורים אצלי ודברים מתחילים להסתבך לי. קודם כל, טמפרטורת הלוח דיי קבועה על 45 ומאורר פרוססור מסתובב ב 2600. אבל, טמפרטורת המעבד לפני חודשים היתה 52-54 אחרי שעה בעומס מלא (נמדד עם AssusProbe) והיום היא 62-64 אחרי שעה בעומס של 80 אחוז! וזה…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד אינטל 2.4C עם Abit IS7-E וזיכרון OCZ PC4200 עד עכשיו לא יכולתי לעבור אתו את ה258 מגה-הרץ בFSB שזה מכובד, אבל אני רוצה יותר! בכל מקרה, מעל 258 מגה-הרץ הייתה לי בעייה של יציבות כל כמה ימים המחשב היה קורס בזמן משחק או שלא היה גומר את ה memory bandwidth benchmark של Sandra. הגעתי למסקנה שהבעייה היא בגשר הצפוני (NorthBridge), החלפתי את ההיט סינק למשהו רציני וזה בכל זאת לא עזר. אז קראתי איפהשהו שהעלאה של המתח של הAGP (שעד אז לא הבנתי מה בדיוק אפשר לעשות עם זה) ובאמת אחרי שהעלתי זה פתר את הבעייה ועכשיו אני בFSB של 275 (3.3 גיגה) אבל עוד לא ניסיתי לראות כמה המחשב יכול. אז למה אני פה בעצם. רציתי לדעת כמה זה בריא לרדאון 9600 פרו היקר שלי לקבל 1.65 וולט במקום 1.55 …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
פעם הוא היה עושה לי 2300MHZ 1.725 והיה עובד יציב עכשיו הוא לא עושה 2300MHZ לא משנה איזה מתח אני נותן לו... ואיזה מכפלה (החלפתי לוח.. אבל מה זה משנה? זה המעבד לא הלוח...) הבעייה השנייה היא משהו עם הבאס.. אני לא מצליח להגיע ל230. ניסיתי מכפלה נמוכה ו230, כידוע בעיית נכות.. אבל מה זה משנה. המחשב קורס לפני שהוא מגיע למסך טיענה של ווינדוס ניסיתי לתת מתח VDD הבעייה היא לא הזכרון.. הוא לא בדיפולט שלו אפילו, בכל מקרה נתתי לו קאס 2.5-4-4 ומתח 2.9.. ספק צונמי 350. למה אני לא מצליח 230? כל שאר החבר'ה בחול עם הלוח הזה עושים 230 בכיף בלי מודים ובלי כלום, רק לי זה קורס. אני לא מבין למה..
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני משתמש חדש..ואני שמח להיות פה לעניין, אני מעוניין לקנות פאנבאס והמליצו לי על Enermax UC-A5FATR2. עכשיו הוא נראה סבבה והכל...אבל מעצבן אותי טיפה שאשפר לראות רק את ה rpm של 2 מאווררים מתוך ה 6.....איך אפשר להוריד בצורה נכונה את המהירות של כל שאר המאוררים אם לא רואים את ה rpm ?? =\ ושנית....כל היציאות מהמאוררים שלי הם של 4 פינים...וראיתי שלפאנבאס הזה יש רק כניסות של 3...וחיפשתי בכל הרשת מתאם זכר שיתאם ב ין 4 פינים ל 3...ולא מצאתי למישהו פה אולי יש את הפאנבאס הזה ויכול לתת עליו תגובות? זה ממש חשוב לי כי אני רוצה לקנות בימים הקרובים. ואם כבר בעניין....האם יותר כדיי לקנות את Coolermaster Aerogate II ? כי הוא נראה טוב אבל הושא שולט רק על 4 מאוררים...וזה תוקע …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית טוב ואני מרוצה ממנו הבעיה היא שאני חושב שהכרטיס מסך טיפה מוריד את הרמה בחלק מהמשחקים.. למרות שרוב המשחקים טסים חלקק ברזולוציות הכי גבוהות משחקים כבדים כמו פאר קריי טיפה נעצרים באיכות גבוהה של תמונה רציתי לדעת אם אוברקלוק באמת יעזור לי בעניין ולאיזה דרגה אני צריך לעשות אותו.. אתם יכולים להציץ במפרט שלי למי שאין סבלנות מדובר בכרטיס Geforce 4 Ti 4400 של לידטק(מגיע עם 2 מאווררים עליו). טמפ' המחשב מגיעה בימים החמים ל-32 אוליי 35 מעלות ובימים פחות חמים היא יכולה להגיע גם ל-22. אם מישהו מוכן לייעץ לי מה לעשות אני אשמח. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ממ אני רוצה לעשות למעבד שלי OC חזק וכרגע אין לי את הכסף (170 ש"ח) להשקיע במאוורר חזק כמו הוולקנו 12+/3 ב 1 וכדומה... עכשיו על המעבד שלי כיום יש מאוורר של אינטל שבא עם המעבד אני יודע שזה לא מספיק ולכן אני רוצה לשאול אם אני "מלביש" על המאוורר של המעבד עוד מאוורר (80/120) זה יקרר את המעבד בצורה טובה יותר ואני יוכל לעשות אוברקלוגינג ממוצע ++ ? תודה
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-