עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by abirdh,

אני קראתי את הנושא של Usagi והחלטתי לבדוק את הטמפ' במצב מנוחה כי אף פעם לא בדקתי את זה.. חח ותראו מה גיליתי.. נראה לי יותר מידי.. לעומת זאת במאמץ: מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 613 צפיות
  2. אפשר לראות על פי הכותרת את השאלה. קיבלתי את המארז שלי עם שני מאווררים שמתחברים בחיבור מולקס לספק. רציתי לדעת יש דרך לחבר אותם לפאן באס (מערכת שליטה על מאווררים). אין לי ממש ידע בזה, אבל עד כמה שהבנתי, בגלל שיש רק 2 חוטים אין בכלל דרך לדעת את ה RPM, לא שזה משנה לי מידי, לי חשוב שיהיה אפשר לחבר את זה לפאן באס. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by GB,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי (SIS7012) ויש ברשותי את התוכנה RivaTuner ואני לא יודע איך משתמשים בה אפשר מדריך הוא הסבר בבקשה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by gilgol,

לא מצליח לעבור את ה1500 FB אני מעלה תדרים מוריד מכפלות כלום, המחשב לא עושה POST striker extreme e6700 2 giga gskill big water

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by asaf_azar,

ניתן לעשות עליו OC?? DG965WH ויש לי E6600 פשוט עי מישהו אמרתי לי שלא ניתן לעשות עליו וניסיתי ולא מאצתי אפשרות בביוס(אני חדש בזה). תודה

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by dovk,

עם לוח אם של GIGABYTE EX58-EXTREME 1366 שאלתי לחברים - מה עדיף לשיטת קירור ? קרור ע"י אורור סטנדרטי או קרור מים אם אתם ממלצים על קרור מים על מה תמליצו לי ז"א חברה טובה ושמתאים למעבד 1366 תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by ab1c3,

המחשב שלי בין השאר מכיל : לוח אם Asus P5Q-E מעבד Q9550 2.83 GHz זיכרון - ‏DDR II 1066Mhz‎ ‏2x2GB OCZ Reaper מארז - ‏ ‏CM 690 CoolerMaster‎ קירור למעבד - ‏ ‏Freezer 7 Pro Arctic Cooling עשיתי OC ל GHz3.2. אחרי כמה חודשים קיבלתי הזהרה שלוח האם שלי התחמם (הגיעה ל 53 מעלות) פתחתי את המארז וגיליתי שפלטת הקירור של אחד הזיכרונות החליקה החוצה,כנראה הדבק שהחזיק אותה התחמם ונמס. מוזר שהפלטה לא תפוסה בצורה יותר רצינית. האם הוספה של מאווררים נוספים במארז תפתור את הבעיה ואם כן איזה מאווררים שקטים מומלצים ? כרגע יש במארז 3 מאווררים,אחד לכיוון הכוננים,אחד לכיוון לוח האם ואחד שזורק החוצה את חום המעבד. יש אפשרות הוספה של עוד 4 מאווררים: בתחתית אחד,בתקרה שתים ועוד אחד מול המעבד

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by yoav1000,

איך מנתקים את הצינורות של הקירור הם מלאות בנוזל קירור ושאני ינתק אותם הנוזל יהרוס לי את המחשב.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by henz12345,

הכרטיס מסך הוא GEFORCE 8400GS 512MB DDR2 . אוברקלוק : Graphics Processor Properties GPU Clock (Geometric Domain) 702 MHz (original: 459 MHz, overclock: 53%) GPU Clock (Shader Domain) 1404 MHz (original: 918 MHz, overclock: 53%) Memory Clock 410 MHz (original: 333 MHz, overclock: 23%) זה טוב ? , בMEMORY אני יכול עוד להעלות , אבל בשלב מסויים הוא מתחיל להראות לי שגיאות על המסך , יש דרך לסדר את זה? כי הקירור שלו עומד על 46מעלות , בRIVETUNER בGPU CLOCK [שתיהם] הגעתי למקסימום , אי אפשר להעלות יותר [יש דרך להעלות יותר?] ...

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. מכיוון שהמערכת החדשה שלי מיועדת ל-OC אחד הדברים הראשונים שבדקתי עם קבלתה זה טמפרטורת המעבד. קצת התאכזבתי לראות שכבר בביוס היא מתנודדת בטווח ה-35-37 שכן ראיתי דווחים על טמפרטורת IDLE שמתחת ל-30. בכל אופן כרגע בחלונות יש לי שתי תוכניות שמדווחות על טמפרטורות הפוכות: Smartguardian שבאה עם הלוח (DFI) טוענת שה-CPU הוא ב-31 וה-PWMIC ב-39. לעומתה סנדרה מדווחת על Board כ-31 ו-CPU כ-39. נראה לי שמישהי הפכה את היוצרות כאן. האם אני יכול להניח שהתוצאות של סנדרה הן הנכונות? ד"א, שתי התוכניות אומרות שטמפרטורת ה-Chipset או Aux\Power כפי שמופיע בסנדרה, היא 45 מעלות. האם גם זו לא גבוהה יחסית? וזה כשעל הלוח ישנו מאוורר ישירות על הצ'יפסט... :-( בתודה מראש למי שיגיב.

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by ytoledano,

שלום! יש לי מעבד אינטל 2.4C עם Abit IS7-E וזיכרון OCZ PC4200 עד עכשיו לא יכולתי לעבור אתו את ה258 מגה-הרץ בFSB שזה מכובד, אבל אני רוצה יותר! בכל מקרה, מעל 258 מגה-הרץ הייתה לי בעייה של יציבות כל כמה ימים המחשב היה קורס בזמן משחק או שלא היה גומר את ה memory bandwidth benchmark של Sandra. הגעתי למסקנה שהבעייה היא בגשר הצפוני (NorthBridge), החלפתי את ההיט סינק למשהו רציני וזה בכל זאת לא עזר. אז קראתי איפהשהו שהעלאה של המתח של הAGP (שעד אז לא הבנתי מה בדיוק אפשר לעשות עם זה) ובאמת אחרי שהעלתי זה פתר את הבעייה ועכשיו אני בFSB של 275 (3.3 גיגה) אבל עוד לא ניסיתי לראות כמה המחשב יכול. אז למה אני פה בעצם. רציתי לדעת כמה זה בריא לרדאון 9600 פרו היקר שלי לקבל 1.65 וולט במקום 1.55 …

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Elitegroup K7SOM SIS 730S Motherboard Bundle w/CPU Duron 1600XP+ האם ניתן לעשות למעבד שבא עם הלוח OC ולהגיע לתוצאות טובות? (כמובן לאחר החלפת הקירור לקירור טוב יותר..)

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by BHXHO2,

יש לי כמה שאלות תודה לכולם על העזרה 1. בתמונה יש חיבור של המאוורר שמוקף בעיגול איך קוראים לחיבור הזה ואיך אני מפצל את החיבור שיש לי בלוח אם ככה שאני יוכל לחבר כמה מאוורים עם חיבור כזה 2. יש לי 2 מאוורים שאין להם את החיבור ( זה שמוקף בעיגול בתמונה) החוטים פטוש נחתכו לפני החיבור העם יש איזה דרך לחבר אותם חזרה

• 10 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by hichkock,

שלום. צריך עזרה במפרט. תקציב.... לא מוגבל... רצוי כמה שפחות כמובן. אני צריך: לוח אם, מעבד, זיכרונות, קירור למעבד ומשחה טרמית למעבד. מערכת AMD חובה. יש לי נטייה לזיכרונות של קורסייר.. חשבתי על קירור... ההיטסינק החדש של טרמלרייט בתוספת מאוור 120 מ"מ חזק. תודה מראש! :-)

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by dandisc,

שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש(מפרט בצד) עם הכרטיס הנ"ל(Club 3d) אך מבדיקה קצרה גיליתי שהוא מייצר את רוב הרעש-הAC7 של המעבד די שקט וכך גם המאווררים של המארז. אשמח אם תציעו לי פתרון עד 80 ש"ח בערך-ואם אין אפשר להציע גם במחירים גבוהים יותר ואני אשקול זאת : תודה רבה

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  16. אני מחפש את הדגמים החדשים של יצרן אמצעי הקירור הנ"ל, איפה לקנות בזול? כמו כן אני מחפש מי מוכר את ספקי הכוח השקטים של THERMALTAKE VOLCANO 7 Zalman CNPS6000-Cu CPU Cooler מחירים?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by Alechko88,

חבר קונה שילוש חדש ;D על הלוח הוא כבר החליט Abit NF7 v2.0 ואני לא יודע איזה מעבד יותר טוב ל OC 1700+ JIUHB(v1.65) OC או +2100 AIUHB לי נראה שעדיף 2100 כי הוא טוב יותר ללא OC ויש לו יכולות טובות מאוד אבל מצד שני אני רואה שפה אנשים עם 1700 הגיעו רחוק יותר.. אז מי הוא המלך? הוא הולך לשים על זה SK7+SF2(כמה נדוש)... זיכרון הוא גם לא יודע מה עדיף.. WINBOND 512mb 3200 או TwinMos 512mb 3200 אני לךא יודע אם הטווינמוס הוא מבוסס צ'יפים של ווינבונד או לא... כי יש סוג אחד עם ווינבונד ואחד עם צ'יפים של טווינמוס? מה ממומץ פה?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. אחרי המתנה מורטת עצבים הגיע לנועה משלוח של AF12025. הזמנתי ארבעה כאלה (אם כבר אז כבר) והרכבתי שניים שואבים מאחורי הרדיאטור בנוסף לשניים הזורקים מקדימה וכלום...עדיין 45 במנוחה ו49 במאמץ בדיוק כמו מקודם. ברור שזה טמפ' טובה אבל עדיין ציפיתי לשינוי כלשהו. יש לי בלוק איכותי, משאבה חזקה מאוד (כל המפרט בצד) אז מה בעצם מגביל את המערכת?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. שלום הייתי מעוניין שמו יוכל לעזור לי באופן מפורט ולאט כיצד לעשות וולט מוד לכרטיס מסך הכרטיס מסך המדובר הינו: ASUS Nvidia en6600GT 128MB PCI המצב הנוכחי של הכרטיס הוא אוברקלוק של 585/1260 הייתי מעוניין לסחוט יותר מהכרטיס אני כמובן עומד להזמין סיילנסר או זלמן (עדיין לא החלטתי) בתור קירור אבל הבנתי שאני צריך לעשות וולטמוד כדי להשיג את המקס חבר שלי אמר לי שצריך פויצמנטר וכבר השגתי לעצמי אחד כזה עם כבלים הנה ממכם אני מעוניין שתדרכו אותי לאט אם אפשר עם תמונות אם צריך לקנות משהו אני יקנה הקירור כניראה יושאל מחבר שלי רק כדי ליראות אם הוולטמוד עובד ולאחר אני יזמין לקביעות את הקירור ככה שלא לכתוב לי הודעות כמו "אל תתחיל אם אין לך קירור מתאים כי יש לי!" תודה רבה רבה לכל העוזרים ואם …

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  20. היי! רציתי לדעת אם אני באוברקלוק ואני יושב על המחשב כמה שעות בלי לשחק ,רצוי לבטל אותו ולהחזיר לסטוק?? :s05: ואם כן אז למה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by eylonG,

אני זוכר שמישהו שאל על זה, אבל בחיפוש לא מצאתי שום איזכור באף פורום... אז ככה: שוכב לי במגירה גיים בוי ישן, מהדגם הראשון- השחור ירוק שכל מה שיש לו זאת בטריה שנזלה בתוכו וכנראה ניתקה את החשמל והוא לא עובד.. רציתי לתקן אבל יש לו ברגים מעצבנים, כמו פיליפס, אבל עם שלושה חריצים בראש הבורג ואני לא מצליח לפתוח.. כל מה שאני יכול לעשות בלי מברג הוא לקדוח את הברגים ולהתעלל בו.. אולי יש משהו לעשות עם הLCD שלו? האם אפשר להשתמש בו למודינג במחשב או שאי אפשר ואז אני אתאמץ יותר לתקן אותו.. בכל זאת.. סופר מריו , טטריס וכאלה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  22. מנוחה = וינדוס אקס.פי + איסיקיו + וינאמפ עבודה חלקית = מנוחה + כמה חלונות אקספלורר + מקרומדיה פלאש + אימיול מאמץ = לופים ב 3DMARK מנוחה = 33-34 עבודה חלקית = 36-37 מאמץ = 49! הקירור לא משתנה נשאר באותה מידה אני לא מעלה ולא מוריד.. איך זה יכול להיות קפיצה כל כך גדולה בטמפרטורות בין מנוחה למאמץ רק בגלל לופים ב 3DMARK ?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  23. אוקיי אז ניסיתי להעלות כמה שיותר קרוב לבאס 370 במכפלה של 9, אבל לא הצלחתי :-\ עכשיו אני במתחים רגילים בבאס 350, ניסיתי להעלות לבאס 366 במתח 1.35 לפי הביוס ו+0.1V לזכרונות והוא עבד סבבה, חצי שעה של אורטוס ללא שגיאות. אבל שעשיתי ריסטרט הוא לא הגיע לפוסט, שלא שיניתי כלום. ניסיתי אח"כ להעלות ל 370 והוא לא הגיע לפוסט, מן הסתם. ניסיתי להעלות מתח ולא הצליח, פחדתי להעלות יותר מדיי כי הוא הגיע ל 66 מעלות במאמץ מלא של ה TAT במתח 1.35. אח"כ שניסיתי להחזיר לבאס 366 הוא לא הגיע לפוסט עוד פעם. יש משהו לעשות? בנתיים החזרתי למתחים רגילים ובאס 350 עם מכפלה של 9. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by danuskun,

כותרת... עד 150-170 שקל בערך.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by Mentally ill,

אפשרי?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.