אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה!! אז כנראה שהמאוורר של המעבד שלי עומד למסור ד"ש למות לו, הוא מקרר פחות והמעבד מגיע לטמפרטורות ממש גובוהות המעבד הוא q6600 2.4 אם אני לא טועה זה סוקט 775 נכון? אני מחפשת גוף קירור טוב אבל גם זול כי אין לי הרבה להשקיע בזה עכשיו כי אני רוצה לקנות גם 4 ג'יגה זכרון בקרוב אני צריכה שהוא שקט מאוד ובאיזור של העד 100 שקל. אם המאוורר יגיע גם עם משחה טרמית זה יהיה מצויין אודה לכם על העזרה מורן
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני האינדיקציות האלה בEVEREST? הראשונה מראה לי 57 והשניה 33 שזה לא ממש הגיוני... את אותם המספרים מראה לי גם התוכנה שבאה עם הלוח אם רק ששם כתוב SYSTEM 1 ו-2
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות פלטות אלומיניום בעובי מילימטר או יותר במחיר הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
לאחרונה עשיתי LOG לכל משחקים שלי והגעתי לתוצאות הבאות (המערכת עצמה מפורטת בחתימה): PCMARK2001: 256Mb RAM - FSB 133Mhz, CPU 1672Mhz (x12.5), MEM 166Mhz - cpu score: 4912, memscore: 3136 512Mb RAM - FSB 133Mhz, CPU 1670Mhz (x12.5), MEM 166Mhz - cpu score: 4940. memscore: 3320 512Mb RAM - FSB 166Mhz, CPU 1660Mhz (x10), MEM 166Mhz - cpu score: 4985, memscore: 3589 512Mb RAM - FSB 166Mhz, CPU 1750Mhz (x10.5), MEM 166Mhz - cpu score: 5236, memscore: 3722 כל זה במתחי סטוק : VCore - 1.65V DRAM - 2.5V AGP - 1.5V ובטמפ' מקסימליות במאמץ (בOC הגבוה ביותר): CPU/SYS - 52/44 אני מצליח לעשות גם מכפלה X11 אך המעבד עולה לטמפ' גבוהות בטירוף (סף ה60 מעלות במאמץ) והמערכת לא יציבה. כמובן ש…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אתמול התברר לי שיש לי גישה למערכת של מיקרו הלחמות (אין לי מושג איך קוראים לזה אז אילתרתי שם) דרך חבר שלומד/עובד באוניברסיטה. ביום שני אני אלך לשם עם המעבד ואנסה לפתוח אותו, דיווחים בהמשך.
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אוקיי קראתי את המדריכים שלכם... הקטע שזה לא מפורט לגבי מעבד אינטל ולכן איני יודע לעשות זאת! אם אפשר מישהו שיסביר לי איך עושים את הoc למעבד של אינטל אסוס .. p4s5333-vm זה הלוח אם ^^^^ חוץ מזה יש לי כרטיס מסך 7600 gs ואני רוצה גם לו לעשות oc אני עקבתי אחריי המדריך שלכם אבל לא הבנתי מה לעשות אחריי הבדיקה הראשונה שהייתה לראות אם הכרטיס מתחמם ועברתי אותה עכשיו מה אני עושה ? אנא עיזרו לי אני כבר חודש מנסה לעשות את זה ואף אחד לא עונה . בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
שלום כולם אני מצרף תמונה מתוכנת EVEREST המציגה את כל המפרט שלי ומידע הדרוש כדי לדעת אם אפשר לעשות המהרה או לא.. יש לי לוח אם שם אינטל, דבר המהווה בעיה מאחר והלוח נעול להמהרה...יש דרך אחרת כלשהי להמהיר??? דבר שני, יש לי קירור של זלמן 7000A נראה לכם שהוא יכול לתמוך באוברקלוקינג? (אני מעוניין להגיע להמהרה של בערך 3.5) אם לא מה מומלץ שאיכותי ולא מאוד יקר (מעדיף איכות על מכיר) בנוגע לאיוורור זלמן שלי, המהירות המקסימלית שלו היא 2400 RPM, יש אפשרות לשחק עם המתח למאוורר ולהביא אותו לRPM גבוה יותר מבלי לפגוע בו?? שלישית, אני משותת בין פורומים מזה כחודש וקראתי הרבה דברים לאורך ולרוחב, קראתי שמומלץ לשייף קלות את פני המגע של צלעות הקירור על מנת ליצור שטח חלק ככל הניתן ברמה המולקולרית…
-
- 6 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני קצת חדש פה קודן כל שבת שלום אז ככה המחשב שלי משגע אותי עם החום שלו אני רוצה להשקיע בקירור שאוכל אולי גם לעשות לו אוברקלוק אם הייתי מבין בקירורים הייתי מזמין מאתרים בחו"ל קירור מים בחלקים אבל לא יודע בדיוק מה צריך כרגע המחשב שלי בלי מאמץ על 43 מעבד ו44 לוח אם צריך מפרט של המחשב אם זה משנה תגידו אני ארשום כל הצעה תתקבל בברכה תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש בפורום והאמת שנרשמתי כי התחלתי להתעסק באוברקלוקינג ורציתי לדעת כמה דברים יש לי מעבד Q6600 לוח : EP35C-DS3R GIGABYTE זכרונות : KINGSTON HYPERX DDR2 1066 רציתי לדעת איך אני מגיע למצב שהזכרונות ירוצו ב1066 במקום ב800 ועוד שאלה על הדרך , לפי האתר של GB הלוח הזה תומך במקסימום 4 גיגה DDR3 לאחר בדיקה קצרה בגוגל גיליתי שהמון אנשים הצליחו להריץ בכיף 8GB של 1333 אז השאלה אם כדאי לעשות אוברקלוק או פשוט לשדרג תזכרונות לDDR3 תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט עם לקנות אותו,יש לי איזה בעיה עם הטמפרטורה,היא מגיעה ל60 במנוחה(פנטיום d) אני יודע שה d חם אבל זה מוגזם. אני רוצה לקנות את ה bt ל oc אבל אני פוחד שהלוח ישבר לי כי הוא נוראה כבד,מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל ללא OC, הטמפ' ללא מאמץ 40-44 ועם הרבה מאמץ 52-55, עכשיו אני יודע שאלה טמפ' סבירות בהחלט למעבד הזה אבל הייתי רוצה להוריד אותן קצת מבלי להחליף את המאוורר, אלא רק להעלות את הRPM של המאוורר, שמשום מה גם ללא מאמץ וגם עם מאמץ נשאר קבוע על 2250+- סיבובים... ניסיתי את speedfan, אבל המאוורר כבר על 100% ולא עולה מעליו (וככל שאני מוריד את האחוזים המהירות שלו כן יורדת, אפילו על לעצירה ב0%...) יש תוכנה אחרת או אפילו עם speedfan להעלות את הסיבובים? (ואין לי בעיה עם הרעש, שגם ככה הוא מאוד שקט...)
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום! הלך לי המאוורר של המעבד (הפסיק להסתובב). רציתי לדעת איזה מאוורר מומלץ בשביל המחשב שלי.. מישהו הציע לי איזה משהו פשוט של deep cool ב60 70 שקל. רציתי לדעת אם זה בסדר או עדיף משהו אחר.. ה אני לא מתעסק בoc רק משחקים לפעמים כבדים. קניתי את המחשב שלי לפני שנתיים וחצי המפרט הוא: מעבד - intel core 2 duo E8400 לוח אם - gigabyte ga-ep43-ds3l מארז ללא ספק - Antec three hundred ספק - seasonic ss-500et 500w זיכרון - g.skill ddr2 4096mb (2x2048) 800 mhz cl 4-4-4-12 hk כונן קשיח - wd 3200aaks 320 gb sata2 16mb כרטיס מסך - ati radeon hd4870 1024mb ddr5 צורב - lg gsa gh22n x22 מאוורר למארז - artic cooling af12025l 120 mm קרור למעבד - artic cooling freezer 7 lp תודה מראש לכל העוזרי…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.0ghz מהם טמפרטורות טובות למעבד הזה עם קירור סטוק בחורף בבקשה תענו זה חשוב!! (תרשמו במנוחה ובמאמץ)
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בינתיים עשיתי OC לתדר 4.20Ghz, אשמח לדעת אם ניתן להמשיך ואם סה"כ ההגדרות מוגדרות בסדר. הנה מס' תמונות מתוך ה - BIOS: וכאן זה לאחר בדיקת מאמץ של רבע שעה: http://imagizer.imageshack.com/img902/2599/4XEKK0.jpg (בכוונה קישור, שתוכלו לראות כמו שצריך). __________________
-
- 32 תגובות
- 19.6k צפיות
-
-
מפרט בחתימה... טמפ' מעבד במאמץ 46 גג עם פריים95 ו-3dmark06 ביחד. ציפסט 43 PWM המופסטים האלה או מה שזה לא יהיה במאמץ 73(אמרו לי שזה בסדר) במנוחה 45. כרטיס מסך גם הומהר ל- 470/1200 שזה כמו 7800GTX, מנוחה 43 מאמץ 56-58. 3dmark01: 29,316 3dmark06: 4276 3dmark05: 7974 3dmark03: 17,514 [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות אז חשבתי להישתמש בתוכנה ATITOOL יש שם שתי כפתורים שמכוונים את הזיכרון ואת התדר למקס שלהם הם זה טוב להישתמש בזה במקום להעלות 10 כל כמה פעמיים ואז לעשות בדיקות יציבות כי פשוט כשאתה לוחץ על הכפתור התוכנה עושה תוך כדי יציבות אז זה טוב וכדי ידני או אוטומתי? ידני? אוטומתי? ועוד משהו יש לי את התוכנה: RivaTuner ועם התוכנה הזו העלתי את המאווררים של הכרטיס מסך שלי ל100% עכשיו זה עושה מלא מלא מלא רעש ה100% האלה ורציתי לשאול האם יש איזה דרך להשתיק את הרעש הזה? ועוד משהו: אוקיי יש לי שאלה קטנה תראו לאחי יש המון חלקי מחשב ואחד מהחלקים ראיתי שזה קירור לכרטיס מסך דרך אגב אין לי קירור לכרטיס מסך שלי אין לי מושג למה אב…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בתוכנה SiSoftware sandra זה רושם לי את הדברים הבאים על הקירור של המעבד. מה הכוונה? Cooling system thermal resistance is abnormally high. Check cooler/transfer material! Cooling system thermal resistance is higher than recommended. Check it!
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
שלום לכולם ! היום אני משתמש במשחת קירור מסוג: Arctic Silver 5 , עם המשחה הזאת + גוף קירור שיגרתי של Thermaltake TR2 / RSI בזמן ההדלקה של מחשב חדש שהרכבתי עם AM2 DC 4000 (עם מארז פתוח) הטמפרטורה של המעבד היתה 21 מעלות. כאשר סגרתי את המארז הטמפרטורה עלתה ל 25-26 מעלות, כאשר במארז המאוורר היחיד שהיה מלבד זה שציינתי היה המאוורר של ספק הכח (120MM). אחרי כמה שעות של משחק, הטמפרטורה לא עלתה מעל 31 מעלות. כאשר אני מקבל מעבדים, אני נאלץ תמיד להסיר את "מדבקת האחריות" המטופשת, ובנוסף את המשחה שמגיע עם המאוורר, מנקה את גוף הקירור עם ספירט, וגם את המעבד עצמו (אחרי הסרת המדבקה), רק אז אני מורח בזהירות רבה (ומיומנות רבה) את המשחה. רציתי לשמוע ממכם, אודות הניסיון שלכם בעבודה עם משחות קיר…
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC למעבד INTEL CORE 2 DUO E6600. האם אוכל ללהגיע לתדר של 3GHZ מבלי לשרוף את המעבד? אם כן, אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד לעשות זאת כי אין לי ניסיון בתחום.
-
- 11 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שאקח את ה-IFX-14 עם מתאם ל-LGA1366.. אבל אחרי שראיתי באנצ'ים וביקורות של אנשים יחידים שרכשו את הקירור.. די נבהלתי. הגעתי למסקנה שתוספת תשלום של 200 ש"ח בערך על טמפרטורות זהות ואולי נמוכות ב-2 מעלות צלסיוס (וגם זה בלחץ) היא לא משתלמת, אז חזרתי לתכנון המקורי - Thermalright TRUE Black 120 מצויד ב-2 מאווררי 120mm. המטרה שלי היא לקחת את ה-i7 920 לתדר מינימלי של 3.8GHZ ואם אצליח יותר.. אז אצליח . המאווררים יחוברו לבקר מאווררים של Scythe, ה-KAMA-METER כך שאוכל להחליש אותם מתי שהם לא תחת עומס. (כשיהיו תחת עומס אני מאמין שאהיה עם אוזניות..) חשבתי לקחת מאווררי S-FLEX במהירות של 1,200RPM שפולטים 49.00CFM כל אחד אבל אין לי מושג אם הם מספיק חזקים. האם הם יספיקו, או שעל…
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום בפעם הראשונה אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב שלי... זה המפרט : מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות: DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB איזה צעדים ראשונים אליי לעשות בשביל אוברקלוק?? מה הטמפרטורה שאמורה להיות למעבד בשביל לעשות זאת??
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקיי התחלתי עכשיו לעשות את הOC עכשיו אחרי שהקפצתי ב 20MHZ (כן אני ממש בהתחלה) שמתי ב בתוכנה CPU Z שהמתחים למעבד עלו ל 1.264 המתחים המקסימלים למעבד שלי לפחות ממה שבדקתי הם 1.25 אני צריך עכשיו לשנות בביוס שהמתחים לא ישתנו אוטומטית? אם אני לאא אשנה המתחים ימשיכו לעלות ? שיניתי את המתחים לידני והמתחים לא עלו יותר אז כנראה נפתרה הבעיה האם בדיקה של עשר דקות באורטוס מספיקה בין עליה של 10MHZ כל פעם או שצריך יותר? ודרך אגב יש את האפשרות HT משהו שיש אותה רק במעבדי א.מ.ד לא שיניתי בה כלום..אם זה בסדר ? (שמתי לב שככל שאני מעלה את תדר הבאס זה עולה ביחד איתו...יש לזה הגבלה?אושזה לא משנה?) בספיד פן יש את temp1 2 3 מה זה? ומה הטמפרטורה המקסימלית שלהם? שימו לב לתמונה...מה מ…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך גוף קירור, עדיף ללא מאורר, או עם מאורר שקט לC2D E6300 לHTPC בסלון עד 300 שקל תודה.
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הייתי היום עם המחלקה שלי של הצבא בראשון בבאולינג וקצט הקדמתי אז החלטתי ללכת לקוסמוס לראות את המסך החדש שאני מזמין (lg700p) אומנם לא ריאיתי אותו שם אם כי היה ניתן להזמינו. וראיתי שהם מוכרים שם כבלים IDE עגולים (כחולים) ב50 ש"ח!!! מה דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-