עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yz101,

כמה OC אפשר לעשות תוך שימוש בקירור הסטוק של המעבד? מפרט: P4 2.8Ghz Cache512Kb Northood 2X512MB Geil DDR400Mhz CL2.5 Asus P4P800Deluxe בלוח יש אפשרויות סטנדרטיות של OC. עשיתי 5%. מ2.8GHZ ל2.94GHZ. האם זה מסוכן למחשב ללא שינוי בקירור? מעל לכמה אחוזים צריך להוסיף קירור?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  2. צריך המלצה למאורר שקט ודגש על השקט בגודל 120MM למארז אנטק סונטה 3. בתקציב עד 150 ש"ח. מאוורר טוב שיהיה אבל שקט!! תודה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  3. יש במחשב של אחים שלי FX5200 של ג'יגהבייט וקראתי פה שאיכשהו לחלק מהכרטיסים אפשר לפתוח צינורות ולהפוך אותו לFX5500 חיפשתי ולא מצאתי ממש הסבר איך בדיוק לעשות את זה אז הייתי רוצה לקבל פה כמה הסברים תודה לעוזרים עריכה: חיפשתי בRivaTuner את האפשרות ולא מצאתי בדיוק איך לעשות את זה..

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by Ron707,

מי עדיף ולמה? ושווה להוסיף את ה-20 שקל ולקחת xigmatek HDT-S5963

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by Bingo,

intel pentium 4 2.0 ghz 478p 512 cach 100mhz fsb 400 mhz bus northwood intel motherboard d850mv chipset i850 southbridge ich2 geforce fx 5500 agp x4 128mb samsung 128x2 rdram 400mhz maxtor 40gb יש מצב ל-OC??

• 3 תגובות
    • 419 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

הרצתי לו FIND MAX CORE בATI TOOL סתם כדי לראות לכמה הוא יגיע... הוא הגיע ל560MHZ ליבה, והכתב של החלון של הSCAN התחיל לרצד מהר כזה, והרגשתי שהכרטיס מתחרפן, אבל למרות זאת, הוא לא מצא ERRORS (=ארטיפקטס) ואני משער שיכל להעלות עוד, אבל הפסקתי את זה מחשש לפגוע בכרטיס... מה גם שהטמפרטורה לא עלתה על 70 מעלות. (קירור סטוק) מדוע אתם חושבים שהוא לא מצא שגיאות אם הכתב התחיל לרצד ?

7. Started by fire15,

היה לי סטיק אחד של זיכרון BH5 של קרוזיר מהמערכת הקודמת ואמרתי לעצמי בוא ניראה כמה הוא מסוגל המערכת שלי ניתן ליראות בחתימה: הוא עושה 270MHZ 5-2-2-2 בנתיים למתח של 3.4 ויש לו רוחב פס של 4000 מגה לשניה single channel. הייתי אומר לא רע בכלל אני ימישך את הOC שעוד זמן יתפנה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  8. שלום רציתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך ישן שיש לי הכרטיס הוא fx5200 והייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר טוב מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  9. Started by roey somech,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של radeon 6870 oc של גיג'ה ביט עם 3 מאוררים , עשיתי לו בדיקת מאמץ באמצעות התוכנה OCCT של חצי שעה, הכ. מסך היה ב99 אחוז מאמץ (בדקתי באמצעות תוכנה של הכרטיס מסך קטאליסט), בכל אופן הוא הגיע לטמפ' 78 כתוב באתר שלהם שצריך להזהר כשהכרטיס המסך מגיע ל110 מעלות שזה קרוב מאוד למקסימום יכולת שלו . אז אני מניח שהמצב תקין אבל בכל זאת חשוב לי לוודא! האם הטמפ' תקינה?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by A.z,

שלום יש לי מאוורר של gigabyte הוא בא עם פאן קונטרול ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם בלי הפאן קונטרול בשביל שהלוח אם ישלוט לבד על מהירות המאוורר מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני מחבר אותו ללוח אם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  11. היי חברים, מדובר על מערכת שיושבת בסלון וכרגע כוללת 2 מאווררים 120 של THERMALTAKE רועשים במיוחד. כידוע במארז הזה המאווררים יושבים במן מסילת פלסטיק כזו ועל כן אני מחפש זוג מאווררים שקטים במיוחד שיתאימו למסילה. לכל פיתרון אחר אודה גם. (אם ניתן לפרק את המסילות הללו) אודה להמלצות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 130 שקל Arctic Cooling-- Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Silent 1156--Thermaltake 140 מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  13. שלום המאור של המעבד מציק לי באוזן איך אני מחליש אותו שיעשה פחות רעש עד שאני יחליף לאחד יותר שקט? בקיצור הוא עובד עכשיו על 6000RPM (מאורר של AMD 939) ובוא נגיד שמסור חשמלי עושה פחות רעש תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by m.l,

יש לי ספק רגיל של פנטיום 4...הוא מכוון על 230V (אני לא יודע כמה וואט) השאלה שלי האם הוא יכול "לסחוב" 5 מאווררים רגילים של 80 מ"מ או שזה יהיה כבד עליו?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by Bashash,

אין מה להוסיף... - כותרת - אם למשהו יש E8200 אני אשמח אם תעדכן אותי לגבי הטמפ' שלו... תודה רבה לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  16. רציתי לדעת עם אני עושה קירור למעבד זה אומר שלא יהיה לי רעש בכלל מהמחשב יש לי ספק שקט ביותר ומאורר אחד פועל הקירור במים שקט לגמרי? תציעו לי משהו לא הכי יקר וטוב !

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by R@mi,

7800GT אני לא יודע מה נסגר אבל אחרי OC של 70 MHz לליבה מתחיל להיות לי ארטיפקטס. הטמפרטורה שלי בשיא המאמץ של הכרטיס ברינדור HDR כבד במיוחד + הפעלת ATI TOOL זה 55. כרגע מתח הליבה עובד על 1.4V האם כדאי להעלות אותו ל 1.5 V ? כמה שיפור ב OC זה יתן ? ומה איך אני משפר את התזמונים של הכרטיס מסך? תודה. והכוונה שלי לעשות VMOD דרך צריבת ביוס, שנה הבאה אני אנסה VMOD פיזי. עוד שאלה: אני רוצה לשפר את ה OC שלי על אוויר, אבל יש לי בעיה שהזיכרונות מגבילים אותי, ממה שהבנתי ה UCCC 549 של SAMSUNG מאבדים יכולת ככל שנותנים להם יותר מתח וכרגע הם על 2.75 V עכשיו יש לי עליהם קירור אז לא ממש בעיה נושא הקירור שלהם, בקשר למה שאני יכול לעשות כדי להוציא מהם עוד ביצועים ? כרגע הזכרונ…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by shloosh,

להשקיע למחשב החדש שלי: 1)לקחת קירור volcano 7+ הארד דיסק 7200rpm ata133+זיכרון 256 ddr 2700 2)קירור volcano 7 plus+ הארד דיסק 7200rpm ata133+ זיכרון 256 2100 ddr 3)קירור volcano 7 plus +הארד דיסק 7200rpm ata100+ זיכרון 256 2700 ddr תתחשבו בעובדה שאני קונה AMD Athlon XP 1900!

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  19. שוב את המאוורר הכי טוב שמתחבר לקירור הזה בלבד ושנותן איוורור הכי טוב לקירור הזה נא לצרף סימוכין שמוכיח שמשכותב מבין

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Prescott CPU Stepping C0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz CPUID Revision 00000F33h CPU Speed CPU Clock 3222.76 MHz (original: 2800 MHz, overclock: 15%) CPU Multiplier 14.0x CPU FSB 230.20 MHz (original: 200 MHz, overclock: 15%) Memory Bus 230.20 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) BIOS Properties System BIOS Date 08/22/05 Video BIOS Date 08/01/03 DMI BIOS Version 1012.003 Graphics Processor Properties Video Adapter MSI FX5200 (MS-8936) GPU Code Name NV34 (AGP 8x 10DE / 0322, Rev A1) GPU Clock 199 MH…

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by המפרט,

בין המעבד לגוף קירור במחשב שלי יש שכבה של כ 1.5 - 2 MM של מוליך טרמי כלשהו בצבע אפור. זאת לא שכבה עבה מידיי? ואם אני אגרד את חלקה זה מספיק טוב או שאני צריך להוריד אותה לגמרי ולמרוח מחדש? ד"א, המחשב שלי במצב עבודה כבדה מגיע לכ 50 מעלות. זאת טמפ' תקינה?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by adamg,

לפני שניקיתי את המאורר של המעבד, המחשב היה עולה ואחרי כמה זמן היה מתכבה והייתה נשמעת הזעקה. רציתי לדעת איפה נקבעת הטמפ' הזו שבה המע' קורסת, וכיצד המחשב יודע מה מתאים למעבד שלי ? - האם יש טמפ' קריסה גם ללוח אם ולדיסק הקשיח?

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  23. היי כולם, לפני שאני מתחיל ארצה לציין שהמפרט שלי קיים בצד (בקישור) נגיש לכולם אם יהיו שאלות לגביו. כידוע, המעבד שלי תומך ברמת העיקרון בזיכרון בתדר שהוא עד 1066. רציתי לדעת מה אפשר לעשות במסגרת מגבלות החומרה שלי כדי לגרום לו לתמוך בתדר האמיתי של הזכרון שלי ועד כמה זה ישפיע לי על הביצועים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by dark crystal,

עשיתי המהרה למעבד של אחי מ2.6GHZ ל3.2GHZ, יש לו קירור Arctic Cooling Alphine 7.. ויש לי כמה שאלות. הגדרתי בביוס שהלוח ישנה את הVCORE אוטומטי ולפי OCCT הוא עומד על 1.41-1.39 [משתנה(?)] ובהרצת הבדיקה (לאחר כחצי שעה) המעלות עומדות על 68 מעלות ובמצב idle עומד על ~37 מעלות, הקירור במהירות של ~1200RPM.. מהירות הבאס עומדת על 400MHz אני לא מבין גדול בזה, רואים בטח לפי כל מה שרשמתי למעלה.. האם השינוי תמידי בזרם של הVCore מראה על אי יציבות, ואם כן האם יש לרדת בבאס? והאם המעלות טובות?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by enter,

יש לי עכשיו 36 מעלות עם זה שאני מעלה ל 230 בHTT זה לבד מעלה לזרכונות גם מוזר....חחחחח אולי זה צריך באמת להיות ככה ...טוב שווה לי לעלות את זה ל 250HTT ? שיהיה לי במעבד 2500MHZ ובזיכרונות 250MHZ ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.