אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום.. חזרתי אני מחפש פאן באס איכותי שישלוט על כמה שיותר מאוררים(מינימום 4) אבל אם יש של 6 זה יהיה מעולההההה המפרט שלי אם זה חשוב לכם AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- DFI LANPARTY UT F4 Ultra-Dלוח אם- ספק כוח-HEC 480W ACE480 דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK מארז-Sunbeam Transformer BLUE מאוורר מאיר לידים-Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO מקוווה שתעזרו לי לא משנה מאיזה חנות העיקר שיהיה אמין וחזק תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלושת הסמארטים צריכים להיות מחוברים רק לחשמל, לא בקרה בלוח אבל הספארק 7+ צריך להיות מחובר גם לבקרה של הלוח.. איזה פאן באס אני יכול לקחת שיתאים לי לזה..?
-
- 18 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תקציב 100 - 200 שקל , שחור , ושלא יאיר לי את כל הבית באורות צבעוניים ( לא משנה לי אם זה יהיה פאנל רגיל או עם מסך LCD ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי את המארז Coolermaster 690 ללא חלון. איתו הגיעו עוד 4 מאווררים 120CM בתצורה הזו: קדמי מכניס, אחורי מוציא - תחתון מכניס ועוד אחד בדלת מוציא. ישנן הערות על התכנון? לעניין: כשניקיתי את המחשב היום, שמתי לב שדחיפת האוויר של המאווררים לא משהו בלשון המעטה. (מחוברים ללוח ועובדים בשיא עוצמה. (לפחות עפ"י הגדרת ה Bios). לכן חשבתי להחליפם. חשבתי על שלישית כאלה ועוד אחד קדמי לפי המלצותיכם. אני מעדיף אחד עם LED כחול. במהלך הניקוי גיליתי שגוף הקירור של הגשר הצפוני רופף. ולכן הטמפ' שלו היא 82 מעלות במנוחה. הוא מתחבר ללוח ע"י תופסני פלסטיק לבנים שלא הבנתי איך להדק. אשמח לעזרה. עוד שאלה קטנה, יש לי קירור למעבד כל שהוא של CM, לא זכור לי דגם כי המחשב בן כמה שנים. יש עליו מאוורר…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת מופיעה בחתימה מטה כולל המארז הצולע, אני רוצה לעשות OC לכ. מסך ולמעבד, השאלה אם בכלל הקירור הבא יעשה את העבודה ואני באמת אצליח לעשות OC, האם לדעתכם ההשקעה תצדיק את עצמה ? כרגע חשבתי על הקירור הבא: כמות מחיר Zalman VF700 Cu VGA Cooler 1 189 ¤ - לכרטיס מסך. Arctic Silver 5 Thermal Grease 1 39 ¤ - משחה למעבד. Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 229 ¤ - היטסינק למעבד. הכ. מסך שיש לי זה 6600GT של XFX בתצורת PCI EXPRESS, האם הזלמן יתאים ? כמו כן הזלמן בא עם היטסינקים כחולים לזכרונות, זה יתאים ? או שיש כבר על ה XFX ? כמו כן האם ה BIG TYPHON יתאים ללוח אם שלי, P5GD1 ואיך הוא בכלל על הפרסקוט ? והאם המשחה הטרמית Arctic Silver 5 Thermal מתאימה למריחה על ה GPU יותר ממה שבא עם ה…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אייסר מדגם אספיריט 5738G כאשר אני עובד איתו זמן ממושך הוא מתחמם וגם המיקלדת כבר חמה המליצו לי על משטח קירור רוב המשטחים שראיתי הם בגודל של 30 ס"מ אורך והמחשב שלי הוא רחב בעל מסך 15.6 והאורך שלו 38 ס"מ אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משטח למחשב שאוכל לפתור את הבעיה אם תוכלו לתת לי קישור למשטח טוב בסביבות מחיר 100-150 ש"ח ואולי פיתרון אחר תנקס
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המיפרט - לוח של ASUS - A8N-VM CSM http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=A8N-VM+CSM מארז של AC - Silentium T2 http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939 TRAY הדרישה - שישמור על שקט (לא חייב להיות הכי שקט בעולם) וידע לעמוד במשימות גכגון ניגון קבצי TS מקודדים לHDTV. מה המאוורר המומלץ עד 150 ש"ח! תודה
-
- 6 תגובות
- 427 צפיות
-
-
מחפש המלצה לפיתרון קירור שקט שיעשה את העבודה (לא למטרות oc - לפחות לא עצבניות). יש למישהו ניסיון עם Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 ?
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב משרדי פשוט (AMD 3800 X2) שדי מרעיש. שאני צריך שהוא יהיה שקט כמו דג. התקציב הוא בסביבותה 250 שח. למישהוא יש איזה מאוור טוב שאני יכול לשים ושימנע מימני את הצורך בשימוש במאוורים של המארז ? (מארז זול של פוקסקון
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר שיכניס אוויר, ואחד שיוציא אוויר. הכי חשוב לי שהמאווררים לא ירעישו ושיהיו כמה שיותר שקטים. תקציב 40 שקל למאוורר בערך... תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום IV 3.06. בעקבות רעש בלתי נסבל החלפתי את המאוורר של במעבד בזלמן 950. Motherboard Intel Brownsville II כרטיס מסך On Board 1 * HDD 40 GB WD 1 * HDD 80 GB WD זיכרון Kingston 750 DDR 2 * צורבי DVD מערכת הפעלה XP עדין המחשב מרעיש (אומנם פחות) אז הפריט הבא שאני רוצה להתמקד בו זה ספק הכח: מחפש את עזרתכם: 1. החלפת ספק הכח בספק שקט. האם יש ספק כח ללא חלקים מכאנים וללא מאווררים? 2. מאוורר 80 מ"מ שקט. יעצו לי בפורום אחר לגבי ספק SEASONIC SII 430W. האם גם אתם בעד? כמו כן המאוורר עדיין פתוח... תודה.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אם יש למישהו פתרון כלשהו לרעש המוגזם שגורמים המאווררים של P3 אני אשמח לשמוע כל רעיון (חוץ לא קירור מים ולא קירור גז) . תודה ושיהיה לכולם יום נפלא
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
אז ככה, התחלתי להעלות מהירויות למעבד דרך האפשרות המובנת בלוח אם שלי - ASUS P4P800 Deluxe - ואז כשבדקתי בפריים 95 את היציבות זה כתב את הודעת השגיאה הבאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. תוכלו להגיד לי מה זה אומר ומה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה? שמעתי גם שכשעושים אוברקלוק למעבד צריך לשנות כמה הגדרות בביוס, תוכלו להגיד לי מה צריך לשנות? (ראיתי שרצוי לבטל את ה Spread Spectrum למשל..). ושאלה אחרונה,כיצד אפשר לדעת אם העלת מתחים תשפר את היציבות או משהו אחר? תודה מראש, עמית :
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 9600xt והמאורר שלו נשרף . השאלה שלי אם מוכרים עוד מאווררים שלו ואיזה הצעות זולות אחרות יש לכם להציע לי בשביל לקרר אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אהלן כולם, אתמול קיבלתי את הבייבי החדש שלי (core 2 quad q6600, 8800gtx וכו'), הוא פשוט חייה רעה. בעיה אחת איתו, החום שנוצר בחדר בגללו. אני מחפש פתרון קירור שיעשה את העבודה (לא יודע אם מה בדיוק יוצר את החום - המעבד, הכרטיס מסך או משהו אחר) אבל שלא יהיה יקר מידי (הוצאתי מספיק על המחשב). אני אציין שאני לא עושה אוברקלוקינג. אני לא מבין מספיק בשביל לקבוע תקציב, אבל הייתי מעדיף להישאר מתחת ל500. מארז: Gigabyte 3D Aurora לוח אם: Asus P5W DH Deluxe בתודה מראש, ליאור
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם מצטער אם הנושא דובר בעבר, פשוט אין לי מושג בקירור ומה אני צריך לחפש אז אני פשוט אשאל.. יש לי מעבד 2.4 P4 עם סוקט 478 דיסק קשיח WD 80 GB ATA טמפרטורות בימי קיץ חמים שכאלה 39-44 מעבד 45-48 דיסק קשיח הרעש.. זה מטריף לי את השכל.. המערכת שלי בתמונה ובחתימה והמאוורר נשמע בכל ווליום כך שחשוב שהמאווררים יהיו סופר שקטים ויעילים. תודה, יוסי
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי, מחפש פתרון קירור מים לכרטיס מסך ומעבד, המפרט שלי: זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 X 2 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS - X2 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT מקלדת ועכבר: Logitech Cordless Desktop S510 Media Remote רמקולים: X530וLogitech מסך:…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פשוט ודי בסיסי.. core 2 duo, 2 ג'יגה זיכרון וכ'ו.. והמארז הבסיסי. השימושים שלי למחשב זה מוזיקה, אינטרנט ומדי פעם סרטים. הדבר שמפריע לי זה הרעש- אני רוצה כמה שיותר להשתיק אותו. אני מחפש קירור מים בעד 500 שקל בקנייה מהארץ. ועד כמה זה יפחית את כמות הרעש ? תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן אהלן, הקירור שבא עם הלוח אביט IS7 שלי החליט לאחרונה שהוא שונא שקט - כל כמה זמן היה משמיע רעשי 'יללה' בדומה לרעש מנוע של מכונית רק בקנה מידה קטן יותר. שהייתי נוגע במאוורר (ובצעם מפסיק את פעולתו) היה שקט לזמן מסויים - ואז חוזר להשמיע רעשים. הוצאתי את ה-HSF וניקתי אותו מאבק וכו', הדבר עזר לזמן מה עד שחזרו הרעשים. זכרתי שקראתי איפשהו פה שלשמן מאווררים יכול לעזור, ניסיתי - אבל ללא כל תוצאות, גם אחרי שימון יסודי המאוורר מרעיש. שורה תחתונה - ממש לא איכפת לי לזרוק את ה-HSF לכל הרוחות - אלא אם כן עולה למישהו רעיון פשוט, שיכול לחסוך לי קנייה של HSF חדש. אם לא אשמח לשמוע הצעות לקירור עבור הגשר הצפוני עד ~100 ש"ח, רצוי ביותר פסיבי. כרגע המחשב עובד רק עם ההיטסינק ללא המאוורר כ…
-
- 11 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב ואלה נמאס לי נהההיתי חירש כבר ואני רציני הלכה לי השמיעה אני בקושי שומע שמדברים אלי אני מחפש פתרון להשתיק תסאבמן טרנספומור עד 500 שקל יש לי גם tt tr2 על המעבד שגם עושה רעש קיצר חשבתי להחליף ת tt tr 2 בביט טייפון שיתשתיק אותו וגם יקרר יותר טוב ועכשיו אני צריך המלצה ל3 מאוררים איכותים של 80 מ''מ עד 40-35 שקל כול אחד שקטים! אבל ביצועיסטים! וגם עוד מאורר אחד של 120 מ''מ שהיה שקט יש לי אחד כבר לא רועש יחסית מאוד שקט אבל אני רוצה עוד אחת לקירור מקסימילי מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
צריך להיות משהו חזק ל OC למעבד... C2D 1.8 אני צריך לשאוף איתו לאיזור ה 3.0-3.4 אפשרי? בתקציב של 300 ש"ח.. תגידו יש צורך בקירור לכונן קשייח ולזכרונות? --------------------------------------------------------------------------------------- הנתונים של המחשב שיכולים להיות חיונים בבחירת המאווררים: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 674 לוח אם : ABIT IB9 ¤ 562 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤ 800 כרטיס מסך : XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤ 1780 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 390 ספק כוח : HEC WIN 550 - 550W - 20/24 PIN …
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כמו שבוודאי הבנתם, אני רוצה לקנות חיישן טמפ' עם צג כמה שיותר זול. אני צריך שימדוד רק מקום אחד. מה הצג הזול ביותר שאתם מכירים? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן מוד למחשב ה P3 750 הישן שלי אבל הבעיה היא שאין לי את הציוד ל MOD שאני מכנן (הקדחות וכאלה) אז השאלה איפה אני יכול להשיג אותם בזול?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש ציוד קירור שיהיה טוב ושקט (כמו כולם) עד 1000 ש"ח כולל הכל פשוט הכל בוער אצלי ואני לא ממש מומחה גדול בקירור P4 northwood 1) מארז (MIDI ומעלה) 2) ספק מעל 400 Mhz (כולל) 3) מאווררים נוספים (במידה ולא מגיעים עם המארז) 4) כבלים עגולים (אם יש כאלה מועדפים) 5) תוסיפו במידה ושכחתי חלק לא מעניין אותי בכלל היופי של אף אחד מהחלקים רק שיהיה טוב ושקט תודה חנן
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-