עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Cereal Killer,

מישהו נתקל בזה בארץ? בחול? מצאתי ב 30 דולר כולל שילוח אבל זה יקר להחריד.. (באותו מחיר אפשר לקנות גוף קירור חדש..)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מאוד מאוד חשוב. אם יש חנות בנתניה או באיזור אשמח אם תביאו לי קישור אליה. אם לא אז מחנות אחרת גם טוב. תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. פעם (עוד לפני העיצוב החדש) זה היה בחדשות אבל לא מצאתי גם שהלכתי הרבה אחורה... אם מישהו יתן לי לינק זה יהיה פצצה !

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מחפש REVIEWS או OC DB אשר מציגים תוצאות של המעבדים - AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  5. Started by -CosmicFire-,

אנשים אני צריך את הסכמה הכי פשוטה שיש לביי באס 6מאווררים עם לדים צבעוניים 5/0ff/12

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by spiker,

מחפש סכמה של מדחסים . הספציפי שאצלי הוא IRE-PB6AF86 עם R12 המדחס בעל 3 יציאות. תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by roeiw,

על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 637 צפיות
  8. מתלבט לגבי קניה - אני כרגע עלGHZ 3360 ב-X6800. אין לי בעיה להגיע ל-3520 ולהריץ ביחד PRIME וSUPER PI ביחד במשך שעה יציב,אבל משחקים נופלים לי אחרי חצי שעה עד שעה של משחק. מה שמביא אותי לחשוב שכשהכרטיס מסך והקירור המסיבי של ה-1900XTX נכנסים לעבודה מוגברת הספק לא עומד בזה. בקיצור תראו את המפרט ותמליצו לי בבקשה על מה שיהיה עדיף ה-LIBERTY או ה-HEC. יש הבדל של 200 ש"ח במחיר אז אני מתלבט ... תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ChaoscripT,

שלום, אני צריך המלצה לספק כוח טוב, ו- 2 מאווררים 120MM למחשב. מפרט המחשב: E6300 @ 1.86Ghz 2GB Ram 160GB 7600GT הספק כוח, אמור להחזיק 3 מאוורים 120MM, עם עוד כמה מאווררים קטנים של כ. מסך, מעבד. אני רוצה בקרוב לעשות OC קטנטן להגיע ל- 2GHz. עכשיו עוד שאלה, שווה לקנות בקר למאווררים? שאני יחליט מתי להפעיל וכזה? אשמח להמלצה למאוורר למעבד. וממ איך המאוורר הזה, http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade120/thunderblade120.asp ? תודה מראש, חביב.

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  10. Started by יניב קופר,

מחפש ספק כוח טוב עד 200 שקל 400 וואט יש לי שאלה מה הבדל בין ספק כוח במאה שקל לבין ספק יקר שיש להם אותם הספק אני אישית כרגע יש לי ספק 400 וואט שקניתי במאה שקל ועובד מצוין בגלל שאני רוצה להחליף כרטיס מסך אני חושש שהספק לא יחזיק מה שבטוח אני אבדוק את הכרטיס על הספק הקיים ואם הכל יעבוד חלק אז מה זה אומר שאולי אנחנו מוצאים הרבה כסף השאלה מה עם כל המחשבים במשרדים שעובדים כל הלילה השאלה שלי מה קורה אם ספק נישרף מה יכול לקרות האם זה יכול לגרום לשריפה???

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  11. שלום לפורום! בעקבות עצות שלכם וקריאה באתר המעולה www.buildsilentpc.com החלטתי לקנות אוורור שקט שאוכל למען השם לישון בלילה עם מחשב דלוק! אני קונה את המאוורר הזה שהוא כאמור ממש שקט : 25 דציבל ! אז קודם כל - האם מאוורר זה טוב? יש עליו עוד המלצות? דבר שני - 30000 שעות - למה הכוונה? 30000 שעות עבודה או 30000 שעות רגילות (שאלה טיפשית אבל רצוי לדעת). האם מאוורר זה אמין? ולשאלה החשובה : כמה כאלה לקנות? אם אני לא טועה יש לי רק מאוורר אחד למארז . שמתי את היד והרגשתי רק אחד נושב ואילו יש עוד אחד שהוא של ספק כוח שאליו נגיע מיד . הבעיה היא שאני לא יודע אם אחד מספיק ואני לא יודע איך לדעת אם יש לי חלקות לעוד מאווררים כאלה. והאם עוד מאוורר יגדיל את הרעש וכבר לא יהיה בסה'כ 25 דציבל ? טו…

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by dordor1,

שלום המפרט שלי הוא P4 2.53 על gigabyte GA-sg667 עם 2 cdrom 1.44 ושני הרדיסקים Asus radeon 9800 pro 256mb 512 mb DDR 333 אני לא עושה שום אוברקלוקינג ושום כלום אני פשוט חייב שהכרטיס מסך ירוץ יציב כרגע הוא מתרסק כנראה שזה הספק מבחינת קירור יש לכרטיס עצמו שני מאווררים עליו שהוא בא איתם ואני שם מאוורר על סלוט אחד ועוד שני מאווררים במארז איזה ספק מומלץ להחזיק אותו .. כמה שיותר זול וכמובן לא ג'נרי חשבתי על ה300AT של HEC מה דעתכם? והמלצות בבקשה תודה דור.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  13. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ??? :s05:

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם רציתי לדעת מהו בעצם OC ואיך ומה עושים בו ומה משפרים? קניתי מחפש חדש לפי שבוע עם מארז פיצוץ של 400w המארז קל ומתקרר מהר בתוכו יש מאוור שכולל במארז ובנוסף אני שמתי מאוור שיוציא את האוויר החם החוצה, אני מתכוון לבנות דלת שקופה מפלסיק ולעשות חור של 120 אינץ של מאוור ענק ואכזרי של חברות חשמל שמקררים את הלוחות שלהם שהבאתי במיוחד שיזרים אוויר קר לתוך המארז. מה דעתכם? והאם הוספה של מאוורים לתוך הלוח אם והספק יכולים לגרום לנזק ? רציתי לדעת איפה אפשר להכנס להגרלה של המוד?, כי אני מתכוון לעשות עיצוב חדשני למארז עם ציור של חיות או בנות כוסיות עליו והיכן אפשר לשלוח את התמונות של המוד. 8) בתודה רבה זאביק :AR15:

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  15. שלום ברשותי מארז מידי ממוצע בעל ספק עלום שם עם מאוורר יחיד. ניתן להתקין מאוורר 80mm בקידמת המארז וכן בחלקו העליון. אני לא מבין גדול באיוורור ולכן הייתי רוצה לקבל קצת המלצות על אילו מאווררים לקנות ואיפה, אני מעונין לקנות מאווררים איכותיים. כמו כן אשמח לקבל המלצות על ספקי כח (300W - 350W) וכן מאוורר ו Heat Sink למעבד (Athlon 1.1GHz, לוח Asus A7v133) המארז לא מתוכנן טוב כל כך ולכן המעבד ממוקם מול ספק הכח ואני לא יכול להתקין על המעבד מאוורר וHS גבוהים במיוחד. כרגע אני עובד עם המאוורר וה HS שקיבלתי עם המעבד. תודה רבה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם , זוכרים אותי רציתי להגיד שסוף סוף קניתי מחשב, ורציתי שתגידו לי מה דעתכם :saint: אבל בנחמדות. פירוט המחשב: מעבד: P4 1.8GHZ 512KB CACHE לוח אם: GIGABYTE 8ITXE (478) RAMBUS זיכרון: RAMBUS RDRAM 128MB SAMSUNG x 2 דרייבר: MAXTOR 40GB 7200 (ATA 133) כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV מארז: מפואר P4 (400W) האתר של הלוח אם: GA-8ITXE קניתי מספר דברים נוספים כי בסוף קניתי מחשב עם מסך ועם כל התוספות שצריך (סידי,מודם,עכבר, וכולי...) רציתי לדעת בנוסף לדעת מה הכי טוב לעשות בקשר OC ואיך לשפר את המחשב שיעבוד בביצועים יותר גבוהים (שאני ממש לא מבין בנושאים אלה). אני יודע שהלוח לא משהו ,ואין הרבה ביקרות\המלצות, אבל בחנות אמרו והמליצו לי לקחת אותו ואמרו לי שאף …

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

כמובן הלוח שלי ASUS P4S533-MX אני מחפש ביוס שאני יוכל לשים מעבד פרסקוט...כי ניסיתי והוא לא עשה בוט... לא איכפת לי הHT...כי במילא הלוח לא תומך..אני מועניין במהירות שלו (2800MHZ)...

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  18. Started by THE FOX,

אני זוכר שהיה איזה עידכון שהיה גורם לפחות מאמץ על הציפסט והמעבד. מה שגרם לירידה משמעותית במעלות שנפלטו מהמעבד והציפסט בזמן מנוחה. עידכון זה מתאים לבעלי ציפסט nForce2. אז למי שיש מידע לגבי העידכון או התוכנה מוזמן להביא לדיון זה. ותודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by idani1983,

שלום, אני הולך להזמין משהו מNEWEGG אז חשבתי למה לא להזמין כבר מאורר נוסף , הבעיה היא שאני לא יודע מה - אני מחפםש כאמור מאורר 12 ס"מ עם חיבור של 4 חוטים כדי שאני יכול לחבר ללוח אם שיהיה שקט ( אולי אפילו מאורר כזה שאני יכול לשלוט על המהירות שלו ) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  20. Started by canti,

שלום החלפתי את ספק הגנרי שלי באחד נורמאלי ויש לי מאוורר גנרי מהספק הישן... אני רוצה לשים אותו במחשב אבל לא יודע איפה לתקוע... יש לי כרגע שתי מאווררים במחשב אחד גדול בגב המחשב שמוציא אוויר והשני בצד המחשב (בחלון) שמכניס אוויר... איפה כדאי לתקוע את המאוורר הנוסף? ואני מתכוון לעשות עוד במעט אובר קלוקינג לכרטיס מסך אז זה יעזור עם אני אמקם אותו עליו? ואם כן אז לשים אותו בצד עם המאוורר של הכרטיס מסך או בצד בלי המאוורר? ולשים אותו שיכניס או יוציא אויר? תודה:>

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  21. שלום! אני מעוניין לרכוש מאוורר אחד או שניים שאחד יתפקד כמוציא חום מתוך המארז ואילו השני יוציא חום מן המארז. מישהו ניסה את זה פעם וזה אולי עזר לו להוריד טמפרטורה בתוך המארז?? הקטע הוא שכרגע המאוורר שלי על המעבד מרעיש (ובמיוחד שמתקרב הקיץ זה רק הולך להחמיר..) וזה משגע אותי...לא כיף לעבוד על המחשב בצורה כזאת. אני בטוח שזאת בעיה של חצי מהאנשים פה בפורום ... יש לי מאוורר על הדלת של המארז ואני יכול לומר שהוא יחסית מכניס אוויר קריר אך עדיין המאוורר של המעבד מרעיש לי.. מה עדיף, לחבר מאוורר שיוציא אוויר מתוך המארז או מאוורר שיכניס אוויר לתוך המארז? תודה רבה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by newz,

השבוע קניתי מחשב חדש מלא בעיות שנפתרו אט אט וכעט אני מאוד מרוצה ממנו. קניתי מחשב בעל מעבד AMD XP 1800 ולוח של חברת ECS ועל המעבד מאוורר יחיד (ה - VOLCANO 5 אם מישהו מכיר) וכעט המחשב עובד בטמפרטורות יחסית נורמליות בשביל כזה מעבד (50-60 מעלות צלזיוס בעבודה מאומצת) הבעיה שהתחילה אגב ממתי שהתקנתי את ה CD-ROM החדש שקניתי הוא שאומנם המעבד ממשיך לעבוד בטמפרטורות הנ"ל אך הלוח התחיל להתחמם מאוד ומגיע בקלות ובמהירות לטמפרטורה של 40 או 40 ומשהו מעלות וכאשר אני נוגע במארז הוא רותח מחום ואין לי מושג למה זה קרה מכיוון שמקודם הלוח היה עובד בדרך כלל בטפרטורת החדר פלוס מעלה או שניים לכל היותר (והחדר בטפרטורה רגילה של 28 עד 30 מעלות). על המארז אין שום מאוורר ובהתחלה כשעבדתי על המחשב לא היי…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אז הבעיה היא כזאת : הכרטיס מסך שלי מגיע לטמפרטורות גבוהות ונכבה גם המעבד שלי (P4 3.2) מתחמם לטמפרטורות של עד 90 מעלות בערך לעומת הלוח אם ששומר על טמפרטורה סבירה. במארז יש לי את המאורר סטוק של המעבד (שלפי מה שהבנתי הוא ממש גרוע) , 2 מאוררי סטוק של הכרטיס מסך (ASUS 9800XT) כשאחד מהם בקושי עובד כבר , 2 מאוררים מוציאי אוויר ואחד מכניס שאין לו ממש מאיפה להכניס. זקוק לעצות , מה כדאי לקנות כדי לשפר את הטמפרטורה של הכרטיס מסך והמעבד כי המחשב כבר לא מסוגל להפעיל משחקים ואם כן ל 5 דקות עם קרטועים לא מהעולם הזה אשמח לעזרה , עידן

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by yotam360,

אני מעוניין לקנות ערכת קירור מים עד 600 ש"ח, למעבד Q6600. האם כדאי לקנות ערכה בשווי הזה או שכדאי לקנות גוף קירור רגיל? יש הבדלים גדולים בטמפרטורה?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  25. יש לי את המארז Transformer המאווררים עושים רעש של מטוס והאורות מפריעים לפעמים, אני מחפש פאן באס יפה ואיכותי שאני אוכל איתו להחליש את העוצמה של המאווררים ולכבות\להדליק את הנורות שעל המאווררים של המארז. אני מתלבט בין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 לבין http://hwzone.co.il/reviews/hardcano13/ מה הבדל בינהם, מה יותר כדאי ולמה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.