אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
סתם רציתי לברר משהו לא ברור אם אני ישדרג את המחשב אבל בכול זאת אני רוצה לברר כמה יצא התקציב לא ברור... מה שאני רוצה לברר זה כמה יעלה לי לוח אם+זיכרונות וגם קירור אוויר למטרת אוברקלוק בלבד בלי להתפשר על ביצועים ז'תומרת הכי גבוה שאפשר זה המעבד http://img352.imageshack.us/img352/5259/18lz.jpg אם הוא יגביל אותי תגידו לי ואז זה סיפור אחר עוד תוספת כסף אז כבר אין מצב.... שני חצאים 256 שיגיו לבאס 340 ככה נגיד לוח 1000 זיכרונת עוד 1000 בערך... בלי פיצ'רים מיותרים בלוח. גם קירור תציעו לי רק כדי לראות כמה יעלה תציעו לי ונראה כבר מה אני עושה ייאלה תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה הזאת: http://3dgpu.com/files/coolbits2.reg לאחר מכן ניכנסתי לאפשרויות של המהירות שעו מעבדן והמהירות זיכרון. התדרים היו: מעבד 270 זיכרון 400 לאחר מכן לחצתי על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות". התהליך לקח מספר דקות ובזמן הזה היו הבזקים כאלו במסך קפיצות כאלה. ואז זה היסתיים והתדרים היו: מעבד 290 זיכרון443 אם אני ישאיר את זה כך אם הקירור הנוכחי זה יהיה מסוכן? איך אני יכול לבדוק טמפ' לפני ואחרי במאמץ.?.. מישהו אני חייב עזרה!1!! תודה
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס הנ"ל בערך כחודשיים, וראיתי שבמשחקים מסויימים הוא דיי נופל.. עשיתי לו אוברקלוק קטן והגעתי לבנתיים ל 647 מגה לליבה, 800 זכרונות. הכרטיס (כשחם מאוד בחדר) מגיע לחום של כ 65-66 מעלות במאמץ (אם rainbow six vegas נחשב לכזה, אני משחק 1024*768 על HIGH והוא קצת מקרטע לפעמים). ובמנוחה הכרטיס על 49-47 מעלות. השאלה שלי היא: כמה באמת אפשר להגיע עם הכרטיס הזה? אני משתמש בתוכנה VDOTOOL ועל המהירויות האלו זה כבר מראה לי שזה מתקרב לקו האדום והדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לשרוף משהו.. והאם גם שיפור קטן בהרצת המעבד תעזור ב FPS?
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
נאמר כאן בפורום אם אנני טועה שהמעבד הזה מקביל ל 3.2GB של אינטל.... :s05: בדקתי בביוס והמהירות שלו היא 2000MHZ אז הוא מקביל לאינטל 2GB ..לא. בכל אופן יש לי לוח של Abit AN8 Ultra יש לי אפשרות לשחק בהגדרות של מהירות המעבד,כיצד ניתן לבצע לו O.C נחמד מבלי להעלות מתחים ? הקירור של סוניק טאוור ללא מאווררים.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג בארץ מנורות תאורה למחשב, לידים ולידים חזקים (יש בארץ כחול?)? באיזו עיר? יש רשתות של חנויות כאלו? ובכלל איזה חנויות של מודינג יש בארץ?(אם יש בכלל.....)
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
איזה קירור הכי יעיל אני יכול לקנות למעבד Q6600 עד 250 שקל תדוה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
במסע להקטת רמת הרעש והחום, האם מישהו יודע אם איזושהי גירסא של ATI/VGA Silencer מתאימה למפרט שיש לי (OVERTURE + MSI Radeon 9800Pro) יש בעיה של גובה, הכרטיס מסך כמעט ונוגע במכסה העליון של המארז כמו כן, מחפש קירור מתאים ל-CPU, גם פה יש בעיה, ה-CPU די צמוד לכלוב של ההארד דיסק יש רעיונות או הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי תשובה, אני מעוניין לעשות אוברקלוק, אבל משהו מטריד אותי. האם אוברקלוקינג פוגע ברכיב? האם אורך חיי הרכיב נפגעים מאוברקלוק? האם קירור משפיע על כך?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 1800+ ומאורר דיי טוב.. המעבד מתחמם עד 38 מעלות ולא יותר... ויש לי 256ddr של סמסונג... אני רוצה להעיץ את זה... אולי תוכלו להדריך אותי?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
איך גורמים למכפלה להפסיק לישתנות מ-6 ל-9 כל הזמן מעבד 8400 לוח-אם ds3r תודה תענו בהקדם אני רוצה להתחיל עם האובר קלוק אה ואיך נועלים את הבאס של הכרטיס מסך ל-100
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
היי זה המפרט של המחשב הנוכחי שלי בבית- מפרט די ישן, כונן קשיח שתי כוננים קשיחים ברייד אפס של Western Digital WD1600YS 160GB 1600YS לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון F2-6400CL4D-2GBHK : G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 כרטיס גרפי LV361 : Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe מארז וספק ANTEC SONATA III 500W מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E4400 מותקן עליו windows 10 קצת פחות קשור אבל יש לי אל פסק למעשה המפרט לא השתנה מיום הקנייה אוגוסט 2007 , זמן התגובה שלו - כרגע לא משהו. אבל אני זוכר שלקחתי לוח אם שיתאים לשידרוג בטווח הרחוק. * מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשים מאורר בצד שמאל של המארז .. גודל 92 MM אם אני לא טועה.. 2) שיהיה שקט ויספק ביצועים טובים (הוא מול הכרטיס מסך) 3) תקציב : 90-100 ש''ח 4) שאלה: הוא יחובר ישירות לספק ?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מישהו יכול להכין לי קירור מים למעבד ב-600$ לפי מחירים של הארץ או חול? תודה רבה! ואני מעדיף שהמערכת תושקע אך ורק למעבד, אם צריך אז גם לצ'יפסט אבל אני מעדיף רק למעבד, תודה מראש. המעבד שאיתו אשתמש יהיה QX9770 והלוח אם ASUS RAMPAGE EXTREME לידע הכללי.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ובכן לי יש מחשב די חדש , +AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX 710S-B GIGABYTE GA7VTX-H 256MB DDR PC2100 - CRUCIAL ויש לי מאורר הבסיסי שבא עם המעבד - SPIRE בזמן האחרון אני חש בהאטה בביצועים ובמחשב... בנוסף שמתי לב שמספר הסיבובים של המאוור עלה המון הוא עומד על 18750 !, האם זה הגיוני ? או שאני פשוט סתם פרנאויד... רציתי לדעת גם בנוגע לזיכרון איפה אני רואה כמה אחוז משאבי מערכת נשאר לי ? (כמו שהיה אחוזים ב - 98 ו ME)
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הסתכלתי בתוכנה SpeedFan וראיתישכמעט כל הטמפרטורות עוברות את המקסימום . אז העלתי לכם תמונה : הראשון מצב עמוס והשלישי במצב מנוחה :\ מה אתם אומרים ? מתי ישרף המעבד או כל משהוא אחר במחשב .. ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום יש לי קירור מים של KAILON (קירור פסיבי דומה לזלמן) יש לו משאבה פנימית של integrated 12VDC pump (780 l/h, 1.4m hmax) וצנרת בקוטר של 10/8mm רציתי לשנות את קוטר הצנרת כך שאני אוכל להרכיב בלוק מים וקירור לציפסט רציני יותר איזה קוטר עדיף בהתחשב במשאבה, 3/8 או 1/2? כמו כן איזה בלוק קירור מומלץ על פי הקוטר שאתם תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קניתי את הVF900 הוא אמור להגיע עוד שבועיים פחות או יותר ואני רוצה לדעת איך אני מוריד את הקירור סטוק שבא עם הכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
הזמנתי מחנות אלקטרוניקה בישראל מספר לדים זוהרים: 3 לדים כחולים 3500mcd 8 לדים כחולים 2500mcd 10 לדים אדומים 4830mcd 10 לדים צהובים 6200mcd ( נראים כתומים לדעתי ) 2 לדים ירוקים 8000mcd 3 לדים כחולים 3mm 3 לדים ירוקים 3mm רציתי גם לבנים של 9000mcd אבל נגמר להם. סה"כ 39 לדים במחיר מצחיק של 161 ש"ח כולל משלוח בדואר רשום. תוך יומיים זה הגיע אליי. אם מנהלי הפורום יאשרו אני ארשום את שם החנות פה ואם לא אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית. הנה כמה תמונות:
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות את המיפרט הבא: I7 920 GTX 470 SLI OCZ 6GB HEC 1000W איזו משאבה אני יכול להביא? איזה רדיאטור?(טריפל) אני צריך גם בלוקים מה המארז הכי גדול שאפשר להשיג בארץ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. טוב, זה כנראה עומד להיות משעשע.. : עומד אצלי בבית משהו מ ש ש עתיק - מחשב מבוסס סלרון 800. היות והרבה מעבר לאובנטו במקרה הטוב (ובמקרה זה היו לי מגבלות עם דרייבר לכרטיס הרשת) לא ממש חשבתי שיש מה לעשות איתו -מקסימום לשחק איתו בפזל (פרוקים והרכבות) ולאחר שאפשיט אותו מכל מה שאולי שווה משהו לשלחו לעולם שכולו פח. ובעקבות זאת שרבים מכם כל הזמן מדברים על OC - חשבתי, מה בדבר? שאלותי 1. האם יש בכלל טעם לעשות לו OC. האם היה ויצליח יש סיכוי שישמש למשהו בין אם טוב יותר לאובנטו, אולי אפילו שימוש סביר ב-XP? 2. עד כמה הדבר הזה מסובך. כלומר לא סתם OC אלא על המחשב הספציפי ולאחת שבינתיים הדבר הכי רציני שעשיתי עם ענייני חומרה הוא לפרק ולהרכיב חזרה לוח אם למארז (טוב גם להוסיף…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חברה כמו שאתם רואים יש לי 4870 TOXIC אני משתמש ב דרייבר 9.2 אני לא מצליח לשנות את המהירות של המאורר של הכרטיס מסך ..... מה יכולה להיות הבעיה לכך ?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות נייד עם כרטיס מסך מובנה או נפרד לאחר שהנייד האחרון שלי הושבת בגלל שהכרטיס מסך התקלקל מחימום יתר (לאחר שנתיים וחצי בלבד...). הלפטופ שאני רוצה לקנות הוא dell inspiron n5010 ורציתי לדעת באופן כללי האם האוורור בו טוב והאם כדאי לי לקחת את הדגם עם ה-ATI Mobility RADEON HD 5470 1GB או עם המובנה של intel? האם האחריות 3 שנים של דל מכסה גם מקרה בו כרטיס המסך התקלקל בגלל חימום יתר?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הי! לא נראה לי אבל השאלה שלי בעקבות האשכול הזה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=94564 חשבתי שפה בטוח יוכלו לענות לי. אני שם בכינוי כמו פה... ולא נראה לי שעברתי על חוק כלשהו כשפירסמתי לינק לאשכול בפורום אחר.. נכון?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-