עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום .. אני צריך ליקונת מערכת קירור למעבד שתחזיק אותו בטמפרטורה נמוכה ככל האפשר במאמץ !! 1. http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm עולה 90 ש"ח בערך ואמרו לי שהוא מתאים לי והוא יהיה טוב. 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 עולה יותר יקר השאלה עם המחיר שווה ? האם הביצועים אותם בציעוים בטמפרטורה ? אמרו י גם על הזלמן 7000 ALCU אבל הוא יקר .. בכל מיקרה מי מהשניים טוב יותר וממומלץ או יותר וביכלל אם יש משהו עד 175 ש"ח שמקרר טוב יותר תנו פה הצעות. מה שנתתי כאן מותאם למעבדים סוקט 478 3.06 ג'יגה הרץ HT [מה שיש לי] תודה רבה לכולם על התגובות

• 5 תגובות
    • 455 צפיות
  2. Started by davis5,

מה מהירות core וmem שאפשר להגיע ואיך?

• 14 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by davis5,

יש לי gigabyte 9550 128mb 128 bit האם ניתן לעשות לו overcloking ואם כן איך? תודה!

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  4. Started by Monstalicious,

אז ככה, קניתי 512 זכרון נוסף מחברה לא מוכרת, ג'נרי, מה שכן הוא נותן Cl 2.5 עכשיו, הבעייה היא שזכרון אחד עובד במהירות נמוכה יותר מ 200 הרץ , והמשחב נמצא באוברקלוק של 220 Fsb וזה מציג 189 Fsb למרות שכתוב ב Everest ששניהם pc3200. מה הבעייה ? איך אפשר לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 507 צפיות
  5. כמו שאתם רואים בחתימה יש לי מעבד AMD 3000 ואני רוצה קצת להמהיר אותו. אני יודע שהזכרונות שלי לא משהו אבל זה מה שיש וצריך להסתדר עם מה שיש ,אז אני לא מתכוון לשדרג אותם... עד עכשו היה לי מעבד של אינטל ואני לא מכיר כל כך את הלוח של Gigabyte ואת רזי האוברקלוק. מה שכן עשיתי עד עכשו זה : העלתי את ה -HTT ל -230 נתתי קצת וולטז לזכרונות ל -2.7 משום מה בביוס מופיע לי רק להעלות את מתח הזכרונות רק עד 0.2 V ,נראה לי קצת משונה. בדקתי עם SUPER PI ועם MEMTEST ולבנתיים הכל בסדר ,רק יש לי בעיה אחת עד עכשו...בעבודה רגילה עם המחשב הכל עובד בסדר גמור ,אבל רק שאני מעלה משחקים פתהום הם נתקעים לי,לפעמים אפילו בהטענה של המשחק. בדקתי את התדר של ה - AGP והוא על 66 MHZ אז אני לא יודע מה הבעיה ?…

• 14 תגובות
    • 626 צפיות
  6. אוקיי אז ככה יש לי Volcano 7Plus אני רוצה לשלוף אותו החוצה אבל אני לא מצליח. מישהו מכיר מדריך שמפרט איך מוציאים את הסינק מהתושבת?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by kma_32,

שלום מאיפה אני משיג ביוס ל5200 שלי?...הכוונה שאני רוצה להחליף לביוס של 5500....אז איפה אני מוצא ביוס של 5500??

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by d-undertaker,

עשיתי ניסיון אובר קלוק לכרטיס מסך שלי FX5200 ומאז התצוגה בהירה כזאת במחשב עשיתי ריסטים לא עובד לי מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by PhoenixBoy,

החלטתי גם לנסות לעשות את מה שHWgeek עשה והפכתי את ה-FX5200 שלי ל-FX5500 בלי שינוי בקירור הסטוק שהוא רק היטסינד קטן על הליבה ללא מאוורר. השינוי החשוב הוא שקודם היה לי מקסימום 60fps ועכשיו יש לי 100 (ב-Counter Strike).

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני לא מצליח לשלוט על מאווררים דרך ספיד פאן..למה?

• 2 תגובות
    • 413 צפיות
  11. Started by d-undertaker,

התקנתי היום מאוורר ג'נרי יש לי עוד אחד אבל אני עושה איתו אחר כך משהו הקיצור למה המחשב לא מזהה בביוס ובתוכנות שיש לי אותו? הוא מזהה תמאוורר של המעבד והקודם שלי למה הוא לא מזהה את החדש?

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  12. או'קי ,אממ המחשב התחיל לצפצף באמצע משחק (gta sa) ישר עשיתי alt-tab ראיתי שהמעבד מגיע לטמפרטורה של 54 (מקסימום) אני עם הקירור סטוק , ועם מארז מקורר היטב... רציתי לדעת אם זאת טמפרטורה גבוהה יחסית למעבד הזה , ואם זה יכול לסכן אותו. אם כן על איזה קירור טוב אתם ממליצים לי? תקציב של 300 .. גג. אם הטמפרטורה הזאת עוד בסדר , אז מתי אני צריך לדאוג? באיזה טמפרטורה זה כבר גבוה מידי... (שאני ידע להבא... לשיא הקיץ )

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  13. יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.00GHz וכרטיס מסך 256MB NVIDIA GeForce FX 5700LE ואני מחפש קירור טוב לשניהם. קירור הסטוק למעבד רועש נורא ולא עוזר במיוחד (55 ללא שום מאמץ) והקירור של הכרטיס מסך מעפן - אחרי 10 דקות בגי טי אי הוא נתקע.... תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by lipa,

http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=272&pnum=0

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by maorbe,

יש לי מחשב חדש עם מעבד amd 3500 התוכנה של הלוח אם מציגה לי כעבור כמה זמן שאני נמצא במחשב אזהרה שהמהירות של המאוור של המעבד יורדת לסביבות ה 800 rpm ואני חושב שיש בעיה.. אולי תוכלו להגיד לי מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני יפתור את זה כי המהירות הזו נמוכה מאוד דבר שגורם למעבד להתחמם

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by zoloboy,

מישהו מכיר חנות במרכז ולא בחיפה שמוכרים את הקרור של זלמן שאלתי בpchardware יש להם רק את ה alcu מישהו יכול לעזר? תודה

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by ant-,

אז ככה, יש לי מעבד של אינטל (נורטווד) 2.66 על לוח של GIGABYTE GA-8S648FX. הטמפרטורה ב IDLE בערך 43 מעלות, בעומס אני מאמין שזה עובר את ה 50. במארז יש שני מאווררים (הוא לא משהו) כשאחד מכניס אויר ואחד מוציא. אני מחפש מערכת קירור במחיר סביר, שתוכל לקרר לי את המעבד באוברקלוק ( נגיד ל 3.2 GHZ). שמעתי דברים טובים על הזלמן 700BALCU , אבל לא נראה לי שאני יכול להתקין אותו במארז שלי כי הרווח בין הסוקט והספק הוא פחות מסנטינטר אחד (ככה כתוב בהוראות באתר שלהם). שמעתי שיש דרכים בכל מקרה "לדחוס" אותו פנימה אבל לא הייתי רוצה להתעסק בזה (או שיש איזה קומבינה יותר פשוטה? ). הייתי רוצה לשמוע מה תציעו לי לקנות ומה יהיו הביצועים לאותו גוף קירור. אה, חוץ מזה לאחי יש מעבד PRESCOTT 3.0 על לוח …

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  18. כן שלום השאלה שלי היא האם להשקיע הרבה כסף בקירור למארז ז"א מאוררים ?..או שפשוט להמשיך לקחת מספקים ישנים?....

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by kma_32,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ..... עצה שלי לכל בעלי ה5200 למיניהם....אל תעשו בנצ'ים עם 3DMARK2005

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by omerha,

האם הסטפינג DH-E3 נחשב לטוב ל OC ? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by O.G.D 2k5,

יש לי FX5600 של אסוס עם קרור זלמן 700cf-alcu ואני רוצה לעשות O.C אבל אני לא יודע מה הטמפ' ובריווה טטיונר הוא לא מראה אותה אז מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 401 צפיות
  22. Started by HWgeek,

אני יודע שפתחתי הרבה דיונים על זה אבל תיראו את זה: באופן סופי ה6200 שלי הוא כמו ה6600GT !!! שיניתי את ההגדרות שלו בריווה ועכשיו הוא מזוהה כ6600GT והיתקנתי מחדש את הדריברים וניפתחו לי אפשרויות חדשות בדריורים ותיראו לאן היגעתי!!! ליפני זה השיא שלי היה 2939 נקודות ב05 על 550/650 ועכשיו עידכון!! 3345 נקודות!!!! על 550/700!! זה כמו הGT!!! וזה ללא תוספת קירור ומודים!!! וללא OC למחשב!!! ותיזכרו שהכרטיס התחיל עם 1500 נקודות בילבד!!

• 86 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by איש מטורף,

שאלה 1: אם אני משנה את הRatio ל 6:2:1, ובכך משנה את כמות הhz שחריץ הAGP מקבל ל70hz, איך זה משפיע על כרטיס המסך? לחריצי הPCI אני עכשיו נותן 35hz, איך זה משפיע על התיפקוד שלהם? אם הם פועלים נורמלי עכשיו, האם אני עדיין צריך לדאוג? שאלה 2: אם אני מעלה את הFSB שלי, אני צריך להעלות מתח למעבד ולזכרונות, האם אני צריך לתת יותר מתח גם לHT כיון שהוא מעל 1000? אם אני מוריד את המכפלה שלו מ5 ל4, הוא מגיע למקסימום 860 בערך, איך זה משפיע על תפקוד המערכת? שאלה 3: העלאת המתח לחריץ הAGP משפיעה על מה?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  24. Started by CrashZone,

טוב אז הגעתי ל475/725 עם ה6200 החמוד שלי...המעבד שלי וראם שלי מגבילים אותי אני בטוח בזה אבל לא נורא)(1.7 P4 , 384RDRAM) אני רוצה לדעת מה הלאה?איך אני עושה עוד OC?אתמול מרחתי AS5 אבל זה לא נתן לי עוד אפשרות לOC למרות שזה הוריד בסביבות ה5 מעלות! אני עושה סינקים לזכרונות מהיטסינק של P3 גדול וישן, עם שלוש שורות אני מפריד בניהם - שאלה האם כדאי לחבר שורה לכל שתי סטיקים או לחתוך את השורות לשתיים וכל סטיק של זכרון יקבל חצי שורה?(חח נשמע כמו סמים ) איך אני בדוק כמה מתח הכרטיס מקבל?

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by tzolerguy,

אני מקווה שזה מתאים לכן אז הנה השאלה שלי יש לי את הלוח הנל וה OC היחידי שאני יכול לעשות בביוס זה כיביכול למהירות המעבד החיצונית שזה ה HTT מה שמעלה גם את המהירות לזכרונות איך אני יכול לנעול את הזכרונות ל 200 ולהעלות את המהירות של המעבד בלבד אם זה בכלל אפשרי???

• 4 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.