עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by INFERNO,

מאיפה אני יכול למצא דבק טרמי ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. Started by Madboy,

יש לי 256mb samsung pc2100 @ 378mhz תיזמונים - 2.5-3-3-7 טמפ' : idle - 30 full load - 38-39 האם הטמפ' האלה טובות או שצריך לדאוג לheat spreaders או משהו? המדידה נעשתה באמצעות hardcano2 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by rosesr,

קניתי מסך LCD 16X2 בלי תאורה אחורית ושמתי לב שיש לו את רגליים 16, 15, A, ו K זה אומר שאני יכול לחבר תאורה אחורית אליו? מישהו יכול להביא לי את הסכמת חיבורים והסבר על כל חיבור כי המדריך שהיה באתר לא קיים יותר? תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. Started by Supra Man,

שלום. לאחר עבודת ניקיון בפעם הראשונה מזה שנה פלוס שאני עושה למחשב שלי החלטתי להחליף לו את הלוח קרור, הלוח נראה בדיוק אותו דבר רק יותר גבוה. שמתי עליו מאוורר מקורי של אינטל. סתם כדי לפנק אותו (הכל היה לי זרוק בבית, לא קניתי כלום חדש). לפני כמה ימים הציעו לי פה להוריד מהאתר תוכנה שבודקת את הטמפ' של המחשב. אז אחרי חיפושים רבים הצלחתי למצוא אחת שעובדת על המחשב שמעפן שלי. התוכנה עונה לשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. התוכנה מראה לי טמפ, מעד שנעה בין 20-26 מעלות בערך, לפעמים אפילו יורדת ל16-20 אבל הביוס שלי מראה לי טמפ' של 28-34 מעלות מי צודק??? ועוד משהו קטן, המחשב שלי נשמע כמו חומר לOC קטן? אני פוחד עליו, זה המעבד הכי חזק שיש ברשותי כרגע, ואין לי כסף ליותר מזה.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by OR007,

הרבה דברים מוזרים אי אפשר להבין במחשב ובכל הנוגע ל-O/C, קבלו דוגמא - המעבד שלי, שמסוגל לסגור בשקט תוצאה יפה מאוד, פשוט נתקע על -200X11 ב- Vcore - 1.8 (גבוה אני יודע, הוא דורש את זה) Vdimm- 2.9 Vdd -1.7 תזמונים - 8,4,4,2.5 הנתנונים האלו, שאמורים כביכול לסגור הרבה יותר עם המעבד כנראה לא איפשרו את זה, ניסיתי כל דבר אפשרי ושום דבר ב-205X11 פריים נופל אחרי 5 דקות, שב-200X11 הוא יציב 24 שעות. מיליון נסיונות ושינויים לא עזרו.. מה לבסוף עזר ?! החלטתי להזיז את הסטיק זכרון ל-DImm האמצעי ! (2) והפלא ופלא, יציב יפה מאוד ב-205X11 , אפילו בתזמונים נמוכים יותר, אולי גם ב-210X11 מישהו יכול להסביר את זה ? ולא, לא היה אבק בסלוט הקודם שהזכרון היה בו, בדקתי את זה כבר... פשוט מוזר :-X

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by SlimShady_1,

well this is how it goes... i got AMD3200+ BARTON 400 FSB GIGBYTE GA-7N400 PRO2 NFORCE2 KINGSTON HYPERX 512MB I was trying to overclock the cpu which then got me to the conclution i can only get up to 12x multiplier which means aprrox 2.4 GHZ So i decided to overclock the system bus, but as it seems the memory dosent get me over 202fsb Now im getting to the point im thinking about buying : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=4203 which is "Mushkin 512MB PC3200 black level II" any thoughts, ideas, tips?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  7. עשיתי עבודהשי טובה בשביל ניובי אבל עכשיו כל המארז מלא באבקת מתכת וראש חיתוך. אבקה שחורה שאפילו עם צינור ( o_O ) לא יורדת.אני די בטוח שזה לא בריא לרכיבי המחשב. השאלה איך מנקים את זה?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by .m.l,

למעבד e6600 ולוח אם gigabyte ds 4 Scythe Ninja Plus Rev. B Thermaltake Big Typhoon Thermaltake Cooling Bundle Sonic Tower+Silent Wheel 13mm

• 10 תגובות
    • 593 צפיות
  9. שלום לכולם, סלחו לי על חוסר הידע בתחום, אני זקוק לאנשים שבאמת מבינים בתחום ימליצו: 1. איך בודקים טמפ' במחשב ? (מעבד, לוח אם, ציפסט, זכרונות וכו'). 2. האם ישנו קירור למעבד ללא מאוורר ? 3. אני מתכנן לקנות מחשב חדש (מעבד E6420), וחשוב לי שיהיה שקט מאוד מאוד לאורך זמן, התקציב חופשי, אבל לא להמריא לשחקים... ואגב אני לא עושה O.C איזה מארז ? איזה קירור לחלקים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by asaf_azar,

ניתן לעשות עליו OC?? DG965WH ויש לי E6600 פשוט עי מישהו אמרתי לי שלא ניתן לעשות עליו וניסיתי ולא מאצתי אפשרות בביוס(אני חדש בזה). תודה

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by Zeev86,

קראתי שמומלץ לשנות את המאורר של הכרטיס מסך 8800GTS מ60% ל100% באמצעות Riva tuner וזה מה שעשיתי. התוכנה אכן עזרה לי והטמפ' צנחו אבל השאלה שלי אם זה בטוח להשתמש בזה ולא יעשה לי איזשהן בעיות? ועוד שאלה - האם יש תוכנה דומה לקירור של המעבד? כי הוא גם מתחמם לי.

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by kobipk,

אני מעלה תמונה של הטמפ' של המשאבים במחשב שלי בתכונה everest אני רוצה לדעת העם זה נורמלי או יש סיכון לעומס חום הגב המחשב במנוחה עם מזגן דולק http://img119.imageshack.us/my.php?image=untitledmy2.jpg תודה

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  13. אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב מבחינת עלות/ביצועים אם יש משהו מוכר כזה שכולם ממליצים אדרבא..

14. אני מעוניין לדעת האם בשני המקרים תגובת המערכת תהיה זהה , מסך כחול לכמה שניות ואז כיבוי או שניתן להבחין בין שני המקרים. הייתי מעוניין לדעת האם הנפילות הם בגלל הספק. מערכת: מעבד: Q6600 עם OC ל-3.5GHZ + קירור TUNIQ 120 כ.מסך: EVGA8800 GTS 320 supercloced לוח: GA-965P-DS3 3.3 זכרונות: G.skill 800Mhz מאווררים : 12'' שניים ו 9'' אחד מכניס ספק: LIBERTY 400W ד.קשיח: 2XWD סטנדרטים

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. שלום רציתי מימכם המלצה על איזה תדרים לעשות את הליבה של הכרטיס מסך והזיכרון של הכרטיס מסך הכרטיס מסך שלי זה : MSI GeForce 8600GT 1024MB DDR2 128 bit PCIe אני עושה את האוברקלוק דרך התוכנה RivaTuner והתדרים הברירת מחדל של הכרטיס מסך זה Core clock : 540MHz Memory clock : 400MHz יש לי על הכרטיס מסך קירור משו רציני הינה זה הכרטיס מלמטה זה הכרטיס מלמעלה וזה הכרטיס בפרופיל ואתם רואים מאיפה שיוצא הצינורות לצלעות קירור בתמונה שמצלמת את הכרטיס בפרופיל אז חיברתי למארז מאוורר שיקרר את הצלעות קירור וגם את המעבד מבפנים! תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by g15,

עשיתי אוברקלוקינג עשיתי שיפור של 14% הגעתי עד ל 3.4 מ3.0 Ghz עם פנטיום 4 ולוח אם Asus P5VD2-MX עשיתי מבחן מאמץ עם התוכנה S&M והגעתי לטמפ של 64.8 במאמץ מלא 100% רציתי לדעת אם זה בסדר ואפשר להישאר עם זה או להוריד קצת ?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. זה הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1689&modelmenu=1 אני צריך קירור טוב שיקרר גם את המעבד וגם את הלוח (על הלוח יש אפשרות לקירור מים) אשמח להמלצות אני קונה את החלקים בארה"ב - ככה שהמחיר זול יותר בהשוואה לארץ אז אפשר לקנות מערכת קירור איכותית תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  18. המאוורר של המעבד התחיל להרעיש כמו טרקטור כי נגעו בו בטעות ונשבר כמה כנפות, עצרתי אותו וחיברתי שני מאווררים שלא עבדו עד כה, האם זה בעייה? או שיש למחשב מערכת עצמית לכיבוי המחשב אם המעבד מתחמם מדי?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  19. בעיקרון זאת הבקשה שלי מעבד: E6750 כ.סמך: 8800GTS 320 וקחו בחשבון המארז שלי זה Sunbeam Samurai SILVER! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  20. הכרטיס שלי הוא 8800GT של ZOTAC, שכבר בא מהמפעל עם OC ל-660 זכרון ו-1600 שיידר. כרגע הוא על OC של 725 זכרון, 1725 שיידר, 975 ליבה. הקירור שלי הוא AC S1+120MM FAN, הכרטיס במנוחה 32 מעלות ובמאמץ של שעתיים בATI TOOL הוא על 40 מעלות. בהתחלה המטרה שלי הייתה 1000\1700\700, אבל אני פשוט לא מצליח למצוא יציבות מעל 975 לליבה, באחרים אני יכול לעלות ב30-35 בלי יותר מידי בעיות. האם יש דרך, חוץ מצריבת ביוס ו-Vמוד, שאני אוכל קצת להתקדם ולהגיע ל1000 לליבה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. Started by eliau21071981,

יש לי את הזכרונות האלה הנה התמונה http://www.2send.us/picture.php?file=57726bbe90.JPG ראיתי בתפריט ה spd בביוס שאפשר לשנות ל 3-3-3-9 האם אפשרי או שיש מגבלה פה? כרגע ללא oc המתח על 2.3 זו הדרישה של הכרטיסים אם ניתן לשנות האם להוסיף מתח?

• 10 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by dory,

תראו אני לא יודע כמה צריך לעשות להם בOC תראו ותגידו כמה אני צריך לשים בכל אפשרות? הגב הזיכרון של הכ.מ הוא 128

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by alex28,

איזה גוף קרור טוב יותר??? Zalman CNPS7700-Cu או THERMALTAKE BIG TYPHOON

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  24. שלום אני צריך עזרה בקשר לקניית גוך קירור יש לי כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 9600 Seties 256 MB 128 Bit ומצאתי לנכון את הגוף קירור הזה השאלה היא האם הוא טוב לדעתכם והאם שווה להשקיע בו כשמחירו 121 ש"ח או בThermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan VGA Cooler שמחירו 199 ש"ח אבל מישהו פירסם שם ביקורת ארוכה מאוד על הרעש שהוא עושה בגלל שני המאוורים לכן חשבתי לקנות את הראשון שמחירו 121 כי הוא ליעשה לי רעש בכלל והוא טוב על פי מאמר זה: http://www.tweakup.dk/article/452/dk/ ומוריד משמעותית את המעלות אפשרי לקנות אותוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...oducts_id=10325 וזה הפרטים בדך הבית של החברה על גוך קירור זה http://www.thermaltake.com/coolers/chipset…

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  25. שלום.. ה Hardcano 9 שמגיע עם ה XASERIII של TT, כבר לא עובד לי כמו פעם..ווסת אחד לא עושה כלום והחיישן טמפ' רק מקצר ת'ספק. חשבתי לשדרג ל HC 13 אבל מביקורות שקראתי הבנתי שהוא בכלל לא משהו מעבר לפריט יפה שיושב במארז וקורא כרטיסי זכרון. בנוסף הבנתי שהוא מוציא רק עד 1A לערוץ וחיבור מספר מאווררים במקביל לערוץ עלול לא לעבוד - יש לי 7 מאווררי מארז של 80 , בXASER, איוורור למעבד וכ.מסך. חשבתי בתור אפשרות על ה AEROGATE II . הסתכלתי גם על LIS 2 PREMIUM של VL SYSTEM - חברה שמעולם לא שמעתי עליה ולא כל כך הבנתי אם הבקר יעזור בהבאת קצת שקט לבלאגן... http://www.vlsys.co.kr/English/product_lis2pre.php רעיונות הצעות טיפים ? תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.