עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by שמואלל,

מי צודק easy tune 5 או core temp? בeasy tune 5 מראה לי טמפרטורה של המעבד 34 ובcore temo 50 מי צודק מבינהם?

• 10 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by kobibo,

לי מכם יש את הכרטיס הנ"ל ? רציתי לדעת מה הטמפר' שלו המנוחה ובמאמץ ? פשוט כדי להשוות אותו לטמפר' של ה GTO2 שלי עם ה O.C ל XTPE .

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by Black_Devil,

שלום. ברשותי מעבד Intel P-4 Presscot בתושבת 775. ברצוני לקנות גוף קירור חדש, משום שהמקורי עושה הרבה רעש ומתחמם מהר. התקציב שלי הוא עד 250 שקלים. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by yuri1987,

מה עדיף בשביל OC? ביחד עם לוח p35-ds3 ומעבד 6750 הפרש של 100 ש"ח OCZ: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm G.SKILL: http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBHK~15~0.htm איזה זכרונות יתנו ביצועים יותר טובים?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. היי, רציתי לדעת אם יש תוכנה כלשהי המראה את החום של הכרטיס מסך כדי לדעת אם הוא מתחמם יותר מדי וגם רציתי לדעת אם המאוורר הקטן שמתחת לכרטיס מסך חייב לזוז תמיד? תודה מראש ניר.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by llivny,

הלך לי המאוורר של המעבד הוא פשוט לא פועל. אני רוצה לקנות איזה מע' קירור של זלמן ב200 ש"ח בערך אבל אבא שלי לא מבין במה מאוור של 200 ש"ח יתרום יותר ממאוורר של 120 ש"ח. השאלה היא לא במה הוא יותר טוב אלא במה הוא יתרום יותר למחשב?? אני מדבר באופן כללי לא על משהו ספציפי. intel core 2 quad q9550 asus p5kpl-cm המחשב משמש למשחקים כמו gta IV, crysis ועוד כאלה כבדים (אם זה חשוב אני משחק אותם בFHD). תודה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by BlackHawkDown,

רציתי לקרר את המחשב שלי עוד קצת יותר ולקחתי מאורר מספק כח ישן של מחשב HP אבל אין לי מושג איפו לחבר אותו... תודה לכל העוזרים. פרטים על המערכת שלי : לוח P4P800 M ספק: 475HEC

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  8. קיבלתי זכרון חדש OCZ 2048MB ואני מנסה לשנות תזמונים בביוס של לוח האם (GB M55Plus S3G ver.1). לפני קבלת מעבד חדש שיחליף מעבד קיים בלוח הזה, בעוד כמה ימים, עדכנתי לביוס שמופיע ברשימה (F13): http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 הבעיה שהחלק בביוס שקשור לתזמונים במסך ה-MB Intelligent Tweaker פשוט לא מופיע. הנה דוגמה למסך דומה שלי שסעיף ה-Timings Settings לא מופיע בו: http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2006/07/13/21867.jpg ראיתי באיזה מקום שלחיצה על CTRL-F1 מזניקה תת תפריט עם התזמונים אבל זה לא עובד במקרה שלי. ניסיתי גם לעדכן ביוס לגירסה האחרונה ביותר (F15B) וגם שם זה לא נמצא. מישהו יכול בבקשה לכוון אותי למקום הנכון? ד"א, התקנתי את Easytu…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. Started by moshel7,

ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300gt 256 mb שמורכב על מחשב חדש והטמפרטורה של כרטיס המסך היא על 62 מעלות במצב רגיל ולאחר מישחק כגון ghost recon 2 הטמפרטורה על 88 מעלות האים זה נורמלי? הכרטיס הוא pci-expres

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by subarel,

E6300 על 2560MHZ Vcore - 1.29 קירור אוויר... טמפ 39 נח , 46 מאמץ.. 7600gt על 620 ו זכרונות על 1650... זה leadtek exteme זכרונות, כאן אני צריך עזרה.. הזיכרונות הם TWINMOS TWISTER 512X2MB 800MHZ CL5 DUAL CHANNEL כרגע עובדים על 1:1 , במהירות 667 ובתיזמונים של 4-4-4-12..... ניסו ללמד אותי , גם בפורומים על יחסים ותיזמונים, לא הצלחתי להבין - וזה בסדר.. רק תגידו לי אם זה הגדרות מועילות? ובאופן כללי אם יש משהו לשפר? (אני יודע.. אני יכול להעלות מהירות מעבד... ככה טוב לי , טמפ' נורמלית ומהירות גבוה משל6600) בראל.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שלום. אני חיפשתי קירור טוב למעבד, אז הלכתי לחנות ראיתי את הגודל של ה BT (הרבה יותר גדול מאשר בתמונות) חטפתי שוק (אני לא מאמין שלוח יכול להחזיק כזה דבר) וחזרתי הביתה. אז הפעם אני מחפש קירור שקט, טוב וקטן עד בינוני. ראיתי שיש את הזלמנים: CNPS7000B-Cu LED ו CNPS8000 ויש את Freezer 7 Pro: יש גם את MiniTyphoon 90 איזה מבניהם עדיף?? אם יש אחד אחר שעדיף על פניהם אז תגידו. תודה.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by kyyle,

קניתי שני מאווררים 80 מ"מ עם האור שאני רוצה להחליף בשניים האחוריים שבאים עם המארז ואני לא יודע איך לחבר אותם,אני יודע שאפשר שהם ידלקו עם ההארד דיסק או כל הזמן(וזה מה שאני רוצה),אבל אני לא יודע איך לחבר אותם,אמרו לי גם שאולי אני לא אוכל לשלוט עליהם בגלל שהם דורשי0 0.7A והפאנל שליטה נותן משהו עם 3 ערוצים ו-0.35A או משהו כזה,אם מישהו מבין אני אשמח שיסבירו לי. אלו המאווררים שקניתי ---> שניים כאלו :http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1357.htm וזה למעבד(גם אם אור) ---> http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm דרך אגב-מארז פשוט מדהים!!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by holy_banana,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך של גיינוורד ג'י פורס 6600. המאורר שעל הכרטיס הפסיק לפעול ואני צריך להחליף אותו. איך אני יודע איזה מאורר מתאים ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by @ The_Dude @,

אם יש לכם בבקשה תפרסמו. כי אני מנסה לעשות משהו קצת יותר גבוהה מ 2.25 ghz ואם אני מצליח יותר אז הwindows לא עולה לי אני מכוון את המכפלה ל 22.5x שזה בעצם הכי גבוהה ואני שם את המהירות על 150mhz ויותר מזה הוא פשוט לא מעלה את הwindows. אז אם למישהו יש עצות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by orengore2,

שלום לכולם יש לי מחשב LG Le50 עם כרטיס מסך Ati x200 התקנתי פיפא 09 והוא כבר לא סוחב את המשחק הזה. עד Euro 08 הוא סחב יופי השאלה היא אם ניתן וכדאי לעשות אובר קלוק לכרטיס הזה. לא משחק בו כלום חוץ מפיפא 09

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. שמעתי את זה בכמה פורומים, יצא למישהו לנסות את זה? אני יודע שמקובל לקבע את ה PCI-E על 100 בשביל OC אבל האם נראה בכל זאת שיפור?

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by X-Gamer,

האם קירור יותר טוב יעזור? או שיש משהו אחר שאפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. דיי חשוב לי שיהיה שקט. ואם אפשר שיהיה אותו בחנות מהאזור השפלה\דרום\מרכז . תודה.

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by contA-,

אהלן אנשים! אני קונה מערכת קירור מים ובלוק לכרטיס מסך אז חשבתי.. אממ עמית.. מה?..אממ עמית?? מה?? טוב פיצול אישיות אחר כך :\ קיצר חשבתי לעשות פלאש לביוס של הכרטיס מסך לביוס של כרטיס כמה שיותר מתקדם.. מה אתם אומרים עד לאיזה כרטיס אוכל לבצע את הפלאש (כאילו מהו הכרטיס מסך החזק ביותר אני אוכל לעשות פלאש אל הביוס שלו ושהוא יחזיק בלי בעיות)? איך לעשות את התהליך? כיצד מבצעים גיבוי לביוס של הכרטיס מסך? האם תוכלו לעזור לי או לתת לי מדריכים ברורים ולא מסובכים לביצוע פעולה זו? תודה מראש.. אני עצמי ועמית (עזבו אני עייף נדפקתי קצת)

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי 7600GS והייתי מעוניין לעשות לו OC עם קרור פאסיבי סטוק איזו תוכנה מומלצת???

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by cohenkobi1,

שלום, יש לי בעית חימום רצינית במעבד, הורדתי את התכנה fanSpeed, ואני רואה שם שהאוורר עובד על 30 אחוז, ניסיתי לשנות דרך התכנה וזה לא משפיע על כלום, אחרי הפעלה מחדש את התכנה המספרים חוזרים ל30 אחוז. מה אני עושה?? תודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. Started by Shadowman,

עם אני שם שתי מאוררים אחד מול השני שפועלים באותו כיוון, מה תהיה התוצאה?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by ofeky1,

המפרט שלי בצד, של מה יכול להיות הטמפ' שבתמונה? יכול להיות צי'פסט או ספק או משהו אחר למשהו יש מושג?

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by amichay,

האם יש משמעות לקירור הזיכרון ,ואם כן באילו תנאים ,אילו גופי קירור כדאי להתקין ואיפה אתם מציעים להשיג אותם ???

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by ab1c3,

המחשב שלי בין השאר מכיל : לוח אם Asus P5Q-E מעבד Q9550 2.83 GHz זיכרון - ‏DDR II 1066Mhz‎ ‏2x2GB OCZ Reaper מארז - ‏ ‏CM 690 CoolerMaster‎ קירור למעבד - ‏ ‏Freezer 7 Pro Arctic Cooling עשיתי OC ל GHz3.2. אחרי כמה חודשים קיבלתי הזהרה שלוח האם שלי התחמם (הגיעה ל 53 מעלות) פתחתי את המארז וגיליתי שפלטת הקירור של אחד הזיכרונות החליקה החוצה,כנראה הדבק שהחזיק אותה התחמם ונמס. מוזר שהפלטה לא תפוסה בצורה יותר רצינית. האם הוספה של מאווררים נוספים במארז תפתור את הבעיה ואם כן איזה מאווררים שקטים מומלצים ? כרגע יש במארז 3 מאווררים,אחד לכיוון הכוננים,אחד לכיוון לוח האם ואחד שזורק החוצה את חום המעבד. יש אפשרות הוספה של עוד 4 מאווררים: בתחתית אחד,בתקרה שתים ועוד אחד מול המעבד

• 8 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים