אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אנשים יקרים שלום! רציתי לשתף אתכם במשהו שגיליתי. חשבתי הרבה מאוד זמן איך לקרר את המחשב ובו זמנית שלא יכנס אבק. קראתי את המדריך ליצירת פילטר באתר הזה (הוא ממליץ לשים מן נייר סופג, סנו-סושי על פתח כניסת האוויר) אבל הפתרון הזה חוסם את כל האוויר והמחשב מתחמם. א-ב-ל! אני מצאתי דרך טובה יותר. יש כלי מטבח שנקרא נפה. משתמשים בו כדי לנפות קמח לפני שמשתמשים בו, ואפשר לקנות אותו בהרבה מאוד חנויות של כלי בית וכלי מטבח. הנפה היא בעצם רשת, כאשר יש נפות עם רשתות צפופות יותר וצפופות פחות. גזרתי את הרשת מתוך הנפה בעלת הרשת הצפופה ביותר, והדבקתי על פתחי האוורור. המחשב קר יותר בצורה משמעותית והאבק שנלכד ברשת מעיד שהרשת אכן חוסמת אותו (צריך לנקות את האבק מהרשת פעם בשבועיים או מתי שרואים. זה …
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב מורכב מ TMS, המארז מגיע עם 3 מאווררים והוספתי עוד אחד, סה"כ 4 מאווררים. הם סידרו את המאווררים כך: - מאוורר אחד מקדימה באמצע מכניס אוויר. - מאוורר אחד בתא התחתון בין הספק לדיסקים הקשיחים אך המאוור פה מוציא אויר לכיוון הדיסקים, ז"א הוא מוציא אויר לכיוון החלק הקדמי של המארז, האם זה תקין? -מאוור אחד מאחורה מוציא אויר. - והמאוורר העליון מכניס אויר. האם זה תקין שהמאוורר העליון מכניס אויר? הוא לא אמור להוציא אויר חם מהמארז? והאם זה בסדר שהמאוורר שלמטה בין הספק לדיסקים מוציא אויר לכיוון החלק הקדמי של המארז?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הי המחשב שלי מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות ישר אחרי שאני מפעיל אותו בלי מאמץ ובלי להפעיל שום תוכנה טמפ' המעבד 60 הכרטיס מסך 70 והספק שלי פשוט רותח אני נוגע בו ומרגיש שהוא מאוד מאוד חם וגם אותו דבר לגבי הכרטיס מסך עשיתי ניקוי למאווררים והמחשב נכבה לבד פתאום לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות ואני לא מצליח להפעיל אלא אחרי שאני מנתק את החשמל מהספק ומחזיר בחזרה למישהו יש הצעות
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני שנתיים משחה טרמית ARCLIC SILVER 5 ולא השתמשתי בא ,האם שווה משהו ? www.arcticsilver.com
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הי, חשבתי על להוסיף מאוורר בתחתית המארז. אני רוצה לקרר את האוויר החם באיזור כרטיס המסך. עכשיו לשאלות: כדי שהמאוור יוציא אוויר או יכניס אוויר? מאוורר 80 או 92 ממ'? לדעתכם זה בכלל יהיה אפקטיבי? זהו בינתיים, תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לי מאוורר 4סמ קטן וחדש(סתם חברה)עכשיו יש לו שני חוטים לחיבור פלסטיק עם שני חורים...עכשיו בלוח שלי יש כניסות עם "שלושה פינים" עכשיו אם אני יחבר אותו רק לשניים ואחד ישאיר יש איזו סכנה?אני מבין שהשלישי הוא "אדמה" לא יקרה כלום?
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המארז XASER 3 עם ה-7 מאווררים,חוץ מזה שהחלפתי 2 מאווררים(אלו שבצדדים) במאווררים עם האור שגם עושים יותר אויר,המעבד שלי הוא AMD XP2000,לוח אם VAX ווולקנו 9 והטמפ' של המעבד שלי היא 50 מעלות בערך ברגע זה(וממש לא חם עכשיו). מה יכולה להיות הסיבה? אתמול פירקתי את הוולקנו ומרחתי שוב משחה אז כנראה שזה לא זה.
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם כדאי להוסיף קירור לכרטיס מסך זה? במידע וכן, איזה? איזה קירור אתם מציאים לי לקנות לאחד מהמעבדים האלו אם אין לי רצון לעשות OC בזמן הקרוב (אולי עוד שנה, שנתיים ומשהו לא רציני) תקציב - לא מוגדר. אין לי גם מושג כמה כסף עדיף להשקיע בקירור =/ ועוד שאלה... אם אני קונה גרסאות TRAY אז חוץ מקרור צריך גם מאוורר?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
רציתי להזמין היום את הטוניק טאוור 120 ,אך בעל החנות אומר לי שכדאי לי לשקול את המאווררים של ג'יגהבייט הדגם הוא: Gigabyte 3D ROCKET PRO - II COOLER FOR P4 / 478/775/ K8/K7 http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=731 האם הוא צודק או לא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי משאות מים נירא לי של מכונת כביסה או משו כזה זאת המשאוה: http://photos.walla.co.il/mor593 כנסו שם לPump עכשיו עשיתי ניסוי קטן לראות בערך כמה מים היא דוחפת והתוצאות הם שהיא שאווה מיכל מים של4 ליטר תוך 10 שניות שעל ידי חישוב פשוט אפשר לגיד שהיא דוחפת בערך 1440 ליטר בשעה. השאלות שלי הם: 1. האם היא טובה לקירור מים? 2. אמרו לי שצריך לדעת כמה הראש שלה. יענו לכמה מטר היא יכולה לדחוף את המים או משו כזה. שאלתי אם אפשר למדוד את זה 3. אני צריך המלצה לבלוק למעבד טוב שאפשר לקנות בארץ התקציב משו כמו 300 400 שקל.(למעבד בארטון 2500 (יש חורי עיגון על הלוח)) תןדה מראש Cooler-Master
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בבקשה אל תגידו לי MBM5 או SpeedFan ו HMonitor, כל אחת עושה בעיה שונה. אשמח אם תוכלו, בבקשה, להמליץ לי על תוכנה פשוטה וטובה למדידת טמפ' המעבד ולוח האם, תודה!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה הטמפרטורות המומלצות של מעבד אינטל E6600? ושל 88GTX יש לי גם גרסת AC3 אז הוא מתחמם יותר אסל מה הטמפ' המומלצת בשבילו? מה לגבי הארדיסק ולוח אם?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי נורת'ווד 2.4 עם קירור סטוק של אינטל העליתי אותו דרך הביוס ל- 2.7 והביוס מאפשר לי להעלות אותו עד 3.0 אני רוצה לדעת מתי זה כבר מסוכן, או גבולי, בכמה מגה הרץ המעבד אמור להתחמם יותךר מדי עם קירור סטוק? משום מה האוורסט לא מראה לי את הטמפרטורה, למישהו יש דרך אחרת לבדוק את הטמפרטורה ? כי ממש לא בא לי לשרוף את המעבד.... תודה ! ! !
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
עזרה בהגדרות תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה לפי דעתכם הכי יתאים לההמהרה בהתחשב בעובדה שאני לא פותח בינתים מכפלה amd 1600 1700 2000? 2100?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של מזמן והרצתי תוכנה לבדוק את הטמפרטורה שלו, וכתוב שם שהטמפרטורה שלו היא 76 מעלות!!! או שעייני מטעות אותי? (אני צרפתי תמונה). המעבד הוא amd 64 3200 athlon [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי עם לד אדום אני רוצה להחליף לכחול השאלה שלי זה האם יש סוגים מיוחדים של לדים שאני צריך לשים? או שכל לד רגיל בצבע כחול יתאים? ד"א יש לי את העכבר בידיוק הזה http://www.linkitch.dk/Guides/Mouse-mod/Mouse.htm ואני הולך לפעול לפני המדריך הזה אם למישהו יש משהו לתקן או להוסיף בבקשה להגיד תודה
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך פשוט לoc שיהיה מובן למי שאין לו ידע מוקדם ושיהיה מתאים למחשב שלי athlon xp 1900 gigabyte radeon 9700 pro EPOX EP-8RGA+ NFORCE 2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
למעבד וגם לכרטיס..! בעזרת השם! יש בעיה אני רוצה לעשות אני רוצה ללמוד אני לא יודע מאיפה ללמוד קראתי תמדריכים שיש באתר וזה לא מסביר איך עושים אלה רק מידע כללי..@ אני רוצה לדעת איך עושים : אם מישהו יוכל לעזור לי באונליין כאשר אני יעשה את זה זה יהיה יותר טוב ופחות טעיות שלי@! תודה זה מה שאני מתכוון לקנותת! PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 512K 1100 ¤ 1 ABIT IS7-E 490 ¤ 1 או Epox EP-4PDA3I Intel 865PE [ 510 ] ¤ 1 WD 200/7200 SATA 8MB 870 ¤ 1 MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB [256BIT] [R360] 1500 ¤ 1 SPL 008 NEON 220 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC 330 ¤ 1 512MB A-DATA 400MHZ [KSP] 490 ¤ 2X או 512MB A-DATA 500MHZ [KSP] 610 ¤ 2X הזיכרון והלוח אני מתחנן …
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח X38 של DFI גרסת DK קיט 4 גיגה מהירות 800 CL4 של A-DATA ומעבד QX9770 הלוח עובד כרגע על באס 400 והמכפל על 9.5 ככה שאני רץ על מהירות 3800 מתח על המעבד 1.3V לא הצלחתי להעלות את מהירות הבאס ושהמחשב יעלה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תגידו זה הגיוני יש לך מחשב עם מעבר 3200+ VENICE עם לוח ABIT K8N ULTRA ועדכנתי לו ביוס לגרסה הכי חדשה ובבית הטמפרטורה של המעבד על 22 מעלות עם קירור סטוק תודה
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היית מועניין לקנות פאנל כזה.... יש משהו שקנה? או שמע על המוצר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=830
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המעבד DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz , ולדעתי החום שלו ממש מוגזם. הטמפ' שלו עם הקירור המקורי של INTEL הגיע ל 75 מעלות... קניתי היום את ה arctic cooling freezer 7 pro והתקנתי. לאור הניסיון המצויין שלי עם המאוורר הזה (שהוריד לי מעבד פרסקוט מ 80 מעלות ל 37 מעלות) ציפיתי שהוא יגרום למעבד הזה לעבוד בטמפ' נורמלית, אבל התבדתי... הטמפ' עם ה AC7PRO היא בערך 65 מעלות במנוחה! מה שנראה לי מוגזם לגמרי.. שמתי לב שהמאוורר של ה AC7PRO עובד על 900RPM בלבד, בזמן שהמאוורר אמור ויכול לעבוד מהר יותר. רציתי לדעת איך אני גורם לו להעלות מהירות... (לא מצאתי בביוס) לוח האם של המחשב הוא: Intel Pearl Creek DG31PR תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.mrsci.com/Computer-Hardware/Overclocking.php כתוב שם על כול מה שהמבצע אמור לדעת לפני ביצוע C@ ובמה זה כרוך HAVE A NICE READING ***האם ניתן להכניס את זה לסטיקי?***
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-