אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
עשיתי עידכון ביוס ללוח שלי Gigabyte GA-8IK1100 והטמפ' של המעבד ירדה מ- 43 מעלות במנוחה ל- 23 מעלות במנוחה. ( נמדדה דרך הביוס ) המעבד הוא: Intel Pentium 4 3.0E 800MHz והקירור הוא: Thermalright SP94 + Vantec Tornado 80MM ברור שזה לא הגיוני, איך אני יכול לדעת מה הטמפ' האמיתית? האם מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הייי, יש לי מעבד פנטיום 4, 3 גי'גה הרץ פרסקוט(478) בן שנתיים ומשהו בערך רציתי לדעת איך אני אני אקבל ביצועים יותר, עם הHT שאני אשאר על 3 ג'יגה הרץ או אוריד אותו ויגיע ל3.6GHZ? הHT זניח בשביל שיפור כזה? או ההפך? אני לא יכול להשאיר את האופציה של הHT דלוקה למה מתי שאני מגיע ל3.6 או 3.4 זה כבר ממש קורס לי ולא יציב. ואם אני מוריד את הHT אני יכול לעבוד על 3.6 יציב. זה לטובת קידודים, שיחרורים כבדים מהווינראר(כמה ג'יגות כל פעם, מה שלוקח ים זמן), וכו' תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הקירור סטוק שלו יחזיק OC ל3200+..?...(עוד 200Mhz)...
-
- 12 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח DQ965GF ומעבד E4300 כרטיס מסך X800 וזכרונות KINGSTON רגילים 800מה'ז קודם כל שאלה יותר פשוטה יש ב BIOS משהו שנקרא INTEL MANGMENT INTERFACE !! (משהו כזה) הוא מבקש סיסמה בכדי להיכנס אליו ... ניסיתי את כל דרכי איפוס הסיסמאות כולל הוצאת בטריה וגמפור הלוח !! לא עובד כל הזמן דורש סיסמה האם שמה יש את האפשרויות של OC ?? עכשיו אם ישנה בלוח אפשרות OC .. יש לי AC FREEZER 7 כמה רחוק אני יכול להגיע עם המערכת שתעבוד יציב ויש לי מארז של צ'יפטיק מקורר היטב היטב !!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה כרגע אני עומד על 3 ג'יגה הרץ עם FSB 1334 מגה הרץ במכפלה 9 מתח שאני מזין למעבד הוא 1.35 וולט מתח שמוזן לזיכרונות הוא 2.175 וולט מתח שאני מזין לצ'יפסט הצפוני הוא 1.14 וולט לצ'יפסט הדרומי 1.4 וולט טמפ' מעבד במנוחה 24 מעלות! מעבד במאמץ לפי אוורסט לפי TAT ולפי temp core לא עובר את ה47 מעלות לאחר בדיקה מלאה של s&m בעיה שנוצרת לי היא הבעיה של הזכרונות שלא מצליחים לעבור את ה900 ומשהו מגה הרץ כרגע אני על 835 מגה הרץ מומלץ להמשיך OC למעבד בלי OC לזכרונות? או שלמישהו יש פתרון אחר אני לא רוצה לעבור את המתחים בזכרונות יותר זה נראה לי שובר את האחריות
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי שאלה לגבי פיזור נכון של אוויר בתוך המארז. תמונה מס' 1 - מארז כפי שנראה על המעבד יש FREEZER 7 PRO. מאחורי בגב של המארז יש 120MM ואיפה שהחץ שם מסתתר לו מאוור 120MM שמצויין בתמונה מס' 2. תמונה מס' 3 - פתח המארז שם ניתן להרכיב מאוורר 80MM שיושב בדיוק באזור של המעבד. רציתי לדעת איך לחבר את המאווררים שזרימת האוויר תהיה נכונה.. היות וניתן חבר את המאוורר כך שהזרימה תהיה לבפנים ולבחוץ. תודה. בנוסף רציתי לדעת האם ניתן לשלוט על המהירויות של המאווררים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA P35 DS3L. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מישהו נתקל במוצר הזה בארץ: http://www.ionicproturbo.com ?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לכרטיס מסך שלי( X1800GTO?) גוף קירור שקט עם ביצועים טובים וכבר כמה זמן שאני מעוניין בX2 אבל רציתי להתייעץ רגע לפני קנייה מה יותר שווה? הX2 או הS1 ? יש לציין שהגוף קירור הנוכחי רועש וכבר בלתי נסבל, לכן אני מעוניין להחליף את הגוף לאחד שקט עם ביצועים טובים,מה לבחור לדעתכם? התקציב שלי הוא סביב ה120 שקל, עם חריגה קלה עם יהיה צורך בכך.
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
התקנתי אוורסט...הוא אומר לי שהטמפ' של המעבד שהוא קורא לו CPU היא 33 ויש מתחת CORE1 CORE 2...שזה כמובן כל ליבה (יש לי כפול ליבה)..אז הוא רושם שליבה אחת 38 והשניה 39...וההפרש מובן... ההפרש שלא מובן הוא בין ה33 לבין ה39 של הליבות... מזה אומר?1
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, היום כאשר ניסיתי לצרוב ביוס של 9600 חדש לכרטיס שלי (9550) אשר היה מותאם לזכרונות לאחר כמהשניות של חשיבה התוכנה מראה לי 0fl01 מה זו השגיאה הזו ? תודה מראש יבגני
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם צריך להוסיף קירור כדי לעשות אוברקלוקינג עד לרמה של ti-4600 (שימו לב כי אני מדבר על ה-128mb SE) ? ? ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע ??? אני לא מתכוון לתוצאות מקסימיליות...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני עומד לשדרג את המחשב שלי לתושבת AM2 רציתי לדעת אם הBIG TYPHOON תומך בתושבת ואם לא, איזה גוף קירור טוב ומאגניב כן., תודה לעוזרים הנחמדודים, אבי
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חיברתי 4 לדים , UB 3V כ"א בטור לV12 (לפי חישוב הנגדים אין צורך בנגד, חלוקת מתח...). שמתי לבד שהם מתחממים וכיביתי כדי לא לגרום נזק אפשרי. הם זה סימן שהם ישרפו ? בסה"כ זה עובד יפה ומאיר מעולה את המארז.. אני יעלה תמונות שאני אסיים את המודינג.. תודה רבה למשיבים!
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 3 פינים שמתחבר לAUX1 בלוח אם. הוא מסתובב על מקס מהירות (3000RPM) ועושה מלא רעש(גם רוח...(- האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו דרך SPEEDFAN? ביצעתי חיפוש בפורום ולא מצאתי...אודה על תגובתכם!
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מאורר למעבד פנטיום 4 2800 על איזה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי להזמין היום את הטוניק טאוור 120 ,אך בעל החנות אומר לי שכדאי לי לשקול את המאווררים של ג'יגהבייט הדגם הוא: Gigabyte 3D ROCKET PRO - II COOLER FOR P4 / 478/775/ K8/K7 http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=731 האם הוא צודק או לא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי משאות מים נירא לי של מכונת כביסה או משו כזה זאת המשאוה: http://photos.walla.co.il/mor593 כנסו שם לPump עכשיו עשיתי ניסוי קטן לראות בערך כמה מים היא דוחפת והתוצאות הם שהיא שאווה מיכל מים של4 ליטר תוך 10 שניות שעל ידי חישוב פשוט אפשר לגיד שהיא דוחפת בערך 1440 ליטר בשעה. השאלות שלי הם: 1. האם היא טובה לקירור מים? 2. אמרו לי שצריך לדעת כמה הראש שלה. יענו לכמה מטר היא יכולה לדחוף את המים או משו כזה. שאלתי אם אפשר למדוד את זה 3. אני צריך המלצה לבלוק למעבד טוב שאפשר לקנות בארץ התקציב משו כמו 300 400 שקל.(למעבד בארטון 2500 (יש חורי עיגון על הלוח)) תןדה מראש Cooler-Master
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה הטמפרטורות המומלצות של מעבד אינטל E6600? ושל 88GTX יש לי גם גרסת AC3 אז הוא מתחמם יותר אסל מה הטמפ' המומלצת בשבילו? מה לגבי הארדיסק ולוח אם?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי עם לד אדום אני רוצה להחליף לכחול השאלה שלי זה האם יש סוגים מיוחדים של לדים שאני צריך לשים? או שכל לד רגיל בצבע כחול יתאים? ד"א יש לי את העכבר בידיוק הזה http://www.linkitch.dk/Guides/Mouse-mod/Mouse.htm ואני הולך לפעול לפני המדריך הזה אם למישהו יש משהו לתקן או להוסיף בבקשה להגיד תודה
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
זה הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1689&modelmenu=1 אני צריך קירור טוב שיקרר גם את המעבד וגם את הלוח (על הלוח יש אפשרות לקירור מים) אשמח להמלצות אני קונה את החלקים בארה"ב - ככה שהמחיר זול יותר בהשוואה לארץ אז אפשר לקנות מערכת קירור איכותית תודה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תוכנת הבדיקה היא OCCT מפעיל אותה על MIX תוך 2 דקות בערך המעבד מגיע לטמפ. 65 מעלות והתוכנה מפסיקה למעבד יש קירור סטוק בלבד. מהי הטמפ. הסבירה למצב מנוחה של המעבד - ומאמץ בינוני ..? איך ניתן לקרר אותו יותר טוב ללא קניית גוף קירור חדש? מעבד E8400 לוח אם P5Q PRO * לא התקנתי את כל הדרייברים בלוח האם.. האם זה קשור להתחממותו של המעבד? תודה
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס Asus Geforce FX5900 ויש בו חיישן טמפרטורה. והטמפרטורה של הליבה היא 66 במאמץ והטמפרטורה המקיפה היא 49 במאמץ מישהו יודע אם אלה מעלות טובות או לא? ואיזה מעלות זה כבר חם מדי ומסוכן לכרטיס? תודה
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לא זוכר איפה אבל ראיתי את זה פה איפשהוא ובאמת שחיפשתי בחיפוש ופשוט לא מצאתי!!! לא היה שום תוצאה רלוונטית.. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לתוסף הזה???? בתודה ענקית אלעד עריכה: בטעות כתבתי את זה כאן, נראה לי שעדיף להעביר את זה לתצוגה וגרפיקה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איפה שסימנתי למטה אז הם היו על 0 ואני עברת את זה ל100% זאת אומרת שהפעלתי עוד שני מאוורים במחשב? :s05: זה לא פוגע במשהו? ועוד משהו יש משהו שתמיד מתחמם לי (הראשון שסימנתי) אז אני גם רווצה תשגידו לי מה זה אם אתם יודעים עכשיו עשיתי לפי הטיפים שקראתי פה בכל מיני נושאים העלתי את המחשב על השולחן והפעלתי את המזגן והחום ירד. אז עכשיו זה בסדר? תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-