עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עזרה בהגדרות תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. היום בבוקר החלטתי לבדוק מה הזיכרונות שלי שווים בדקתי אותם בקשר ליציבות וכו בכל מה שנוגע ל250 bus והם עבוד ניפלא ואת התיזמונים לא הצלחתי להוריד מ2.5,3,3,11 אז אמרתי את התיזמונים אי אפשר להוריד אז לפחות ניראה בכמה mhz אפשרות לעלות אותם קיצור עכשיו הם על 266 והם עובדים ניפלא משחקים כמו pop או cs1.6 או act of war עובדים אצלי מצויין והחלטתי אחרי שבדקתי כמספר דקות כל אחד מהמשחקים החלטתי להפעיל את תוכנת הבדיקה prime95 שהבדיקה ההעיקרית שלה היא הראם והתוכנות מביאות לי אירורים מפרט amd atlon 64 (9*266)@2395 זיכרונות Adata vista ddr500 מישהו אולי יכול לנסות להסביר לי למה תוכנה כמו prime95 נפלה ? ומה אני צריך לעשות בשביל לסדר את זה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. שמתי את היד על המארז והוא חם... אז נכנסתי לאוורסט לבדוק מה הטמפרטורות- וגיליתי שהמעבד על 85 במעלות במנוחה! רק מסנג'ר וקספרסקי פועלים ברקע, בוינדוס ויסטה. הפעלתי את מאוורר המעבד על 100%-4625RPM, והטמפרטורה ירדה ל-74 מעלות. האם זה נורמלי? אני יכול להיות רגוע או לא? המעבד הוא Intel Pentium 4 630, 3000 MHz והקירור שלו הוא ASUS ICE STAR. http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=92&l1=16&l2=65&l3=0 אשמח לתשובות.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  4. אני מחפש קירור טוב למעבד אני סוף סוף לוקח סיכון ורוצה לעשות OC זה מגרה אותי שאני רואה אנשים מעל ל-3GHz עם מעבד כזה, ואני תקוע בסטוק. איזה קירור עדיף בסכום 500 ש"ח, כמובן אני מחפש משהו טוב אבל לא צריך להישתמש בכל התקציב. המעלות כרגע עומדות במנוחה עם קירור סטוק על: CPU-1 34 CPU-2 35, במאמץ בערך 47-48 לשני המעבדים. חשוב ליזכור שעכשיו קיץ וחם. תודה לעזורים!

5. שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  6. כן, כן... גם הR9800PRO שלי מצטרף לשורה.. כאשר הצלחתי להוציא איתו ב 3DMARK05 לא פחות ולא יותר מהציון המדהים של 4778 הכרטיס פועל על 50 מעלות במנוחה וכ60-67 בלחץ. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/0pnt/4778R98pro.JPG :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by Gogol,

שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב עם המפרט המצורף, ותהיתי אם כדאי לעשות לו OC, ומה המשמעות (מבחינת פפלינוס) אז כמה שאלות : א) האם OC למעבד הספציפי הזה ישדרג משמעותית? ב) אם כן, איזה רכיבים אני צריך לשנות במפרט כדי לספק קירור הולם ואיזון בין הרכיבים? ג) האם OC מקצר את חיי המעבד (סליחה על הבורות - אני חדש בעסק... :s05:)? תודה מראש! מארז וספק-כוח: ANTEC NSK4480B Black + ANTEC EarthWatts EA-380 380W כמות: 1 - מחיר: ¤437 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מעבד: Intel Pentium Dual-Core 2.5GHz 2MB-Cache 800MHz-Bus E5200 Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤392 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  8. תסבירו לי בבקשה מה זה כל דבר... כאילו להתאים לתמונה אפשר פשוט לכתוב על התמונה. תודה רבה !!!!! הרשימה: Capacitor (C1): 10µF, 16V Capacitor (C2): 100nF Resistor (R1): 4,7kOhm Diode (D1): 1N4148 IR-Receiver (IC1): TSOP1838 (by Vishay) Voltage-Regulator (IC2): 78L05, 100mA, TO-92(package) Connector: RS232, female, 9pins Case: suitable for the connector Shrink Sleeve: As tin as possible Copper wire התמונה:

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by Esparco,

הביוס שלי זה i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.95 עובד טוב ויציב עכשיו אני רוצה לעלות יותר מזה והווינדוס נופל איך אני מעלה מתח בביוס הזה אין לי אפשרות כזאת שם

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. איך פותחים צינורות עיבוד ? והשאלה היא , אני עושה אובר קלוק לכרטיס מסך שלי , הטמפרטורה שלו היא 45 מעלות , אני מעלה ומעלה ומעלה והטמפרטורה לא עולה חח... יש לזה קשר ? אבל מה שכן , ברגע ששמתי יותר מדי במהירות שעון המחשב התחיל להראות שטויות ... ^^

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by ha,

קודם כל, תיאור מערכת : לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרון: 1024MB / 400MHz) Kingston DDR2) שני מודולים של 512M פרוססור: 3.4G עם גוף קירור Arctic Cooling - Freezer 7 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD מערכת הפעלה: Win XP+SP1 אני מנסה להאיץ את המחשב דרך הביוס באמצעות האופציות הסטנדרטיות ולא מצליח לעבור את ההאצה של 10%, רציתי לדעת איך משנים בביוס את המכפיל כדי להאיץ את הפרוססור. (אחר כך אני אנסה האצת זיכרונות )

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. Started by kewl,

העליתי בקצת את ה-FSB, הרצתי לזמן מסוים את prime95 והוא החזיר לי הוראות רק כשהזזתי את העכבר בזמן הבדיקה או נכנסתי ל-task menager. זה בסדר? כשאני לא נוגע במחשב זה לא מחזיר שגיאות.

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by Idan-h,

יש לי בלוח האם ביוס של AMI, ואני לא רואה הרבה אפשרויות של OC, רק להעלות את הFSB, וגם המעבד וגם הזכרון עולה. שמעתי שבביוסים אחרים, כמו אוורד, יש יותר אפשרויות כמו לשחק ביחסים בין המעבד לזכרון, וככה לעשות OC רק למעבד למשל, בלי הזכרון. זה נכון שהביוס של AMI נותן פחות אפשרויות מהביוס של Award?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by mikezaush,

היי, יש לי כרטיס מסך 7600gt ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק דרך התוכנה הזאת אבל כשאני מוריד אותה זה מראה לי registry ואני לא יודע מה לעשות עם זה .....אין שום מדריך לזה? ניסיתי להשתמש בתוכנה ati tool beta שבאתר והתוכנה אומרת שאני לי כרטיס של ati למרות שהיה כתוב שהיא מתאימה גם לכרטיסי nvidia ........קיצר לא מצליח להפעיל שום תוכנה .........תעזרו לי בבקשה תודה מראש

15. שלום! יש נושא שדי מציק לי בזמן האחרון - עד כמה אוברקלוקינג מקצר את חיי המעבד שלי? יש לי P4 2.4B, שעשיתי לו אוברקלוק לפני כחצי שנה ל-3.06 (משהו כזה). הזכרונות שלי הם אלו שהגבילו אותי ביותר (SAMSUNG 333MHZ). המתח המקורי שלו היה 1.5, ועכשיו באוברקלוק הוא עובד על 1.65. (ציינתי את הנתון הזה כדי לדעת אם שינוי לא כזה גדול במתח עדיין משפיע בצורה משמעותית על אורך החיים של המעבד) רציתי לדעת ממכם, עד כמה זה יקצר את החיים שלו? המתח לא האם לדוגמא, במקום 5 שנים הוא יעבוד 4 וקצת? או האם ההפרש גדול הרבה יותר? (3 לעומת 5). לפי דעתי האוברקלוק די שיפר את מהירות המחשב, אך אני לא בטוח אם זה מאוד נחוץ. תודה.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by rtyrty22,

אז ככה אתמול המחשב נתקע לי ונשאר קפוא . לאחר כמה דקות ביצעתי ריסטארט למחשב שעלה המחשב התמונה שהיתה בקיפאון לפני הריסטראט הופיעה שוב ,בלי אפשרות לעשות כלום במחשב כיביתי את המחשב הוצאתי בטרייה , חשמל , החלפתי ארדיסק של ויסטה וגם לאחר מכן התמונה של שולחן העבודה של הקיפאון נראה שוב רק לאחר שעה מרגע הכיבוי חזר המחשב לפעול אבל לא ניתן לבצע OC ברמה כי מינימאלית כל רכיבי החורה תקינים . אשמח לשמוע ממשהו שמבין !!!!!!!!!!!!! למה זה קרא ? ואיך חוזרים לבצע OC ) ? OC ברמה נמוכה 10% )

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  17. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3085 לא חשוב כ"כ מי יותר שקט,אלא מי מקרר יותר טוב. זה או המקורי של אינטל,שניהם באותו מחיר 60 שח ,ואני צריך לבחור... תודה

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  18. אני ממש לא מסתפק במה שיש לי עכשיו (חתימה) אז אני רוצה שתמליצו לי על מספר דברים ל OC ! קירור אני רוצה להגיע לפחות ל 3.2-3.4 לוח אם מצויין ל OC קירור לכרטיס מסך אני כבר יודע מה להזמין (סליינסר 5 ) זהו . לוח אם + קירור למעבד (אני רוצה קירור יחסית שקט ) התקציב 1000 שקל תודה ותביאו לי דברים משתלמים לא את ההכי יקר בשביל שיגמור לי את התקציב

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by 301289,

התוכנה מראה לי רק RPM של מאורר אחד FUN2...עכשיו א' אני לא יודע אם זה המאורר של המעבד או לוח האם...ב' רשום לי FUN1 וFUN3 ...והם מראים על 0 למה זה ככה?..אין משו שאני יכול לעושת כדי שהוא יראה לי את RPM שלהם?

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  20. שלום, היום החלטתי לבדוק איזה ציפים יש לזכרונות שלי וגיליתי שיש לי: ADD8608A8A-5B. לא שמעתי על כזה ציפ לפני, הרצתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי איך הוא ב OC וכמה מתח אפשר לתת לו.. אם למישהוא יש מידע על הציפים אני אשמח אם הוא יישתף אותי.:]

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  21. משהו בסביבות ה50 זה בסדר או שזה חם מדיי ויכול להזיק? המעבד מגיע בערך ל46-50 במאמץ גבוה... פשוט עכשיו חם רצצחח והמחשב שלי לא מי יודע מה יחסית להיום אז הרכיבים יותר מתאמצים...אני למשל משחק לפעמים בprey משהו כמו שעה וחצי והמעלות עולות...יש לי קירור טוב אבל דיי מאובק בפנים..בכל אופן הם לא עולות ליותר מ50~..

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by roeiw,

מזה בדיוק התוכנה הזאת באתר של קבוצת NGO nForce2 S2K Bus Disconnection Switcher

23. בקרוב אני הולך לרכוש את המעבד הזה בצירוף לבורד Asus P4P800 ברצוני לדעת, מאנשים שניסו/בדקו/קראו עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו עם Overclock בסיסי , ללא שינוי מתחים או קירור (בעזרת המאוורר המקורי של אינטל בלבד) והמערכת נשארה יציבה כל הזמן, ללא שום תופעות לוואי. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by GTGAL,

שלום, יש לי כרטיס מסך BFG 260 GTX MAXCORE 0C(שאר המפרט שלי נמצא בצד)והתחלתי לעשות לו oc בעזרת riva tuner. העלתי כל פעם בין 10-30 mhz למהירות המעבד(core) עד שהגעתי ל670 ואחרי זה העלתי את מהירות הזיכרונות עד שהגעתי למהירות 1125.הטמפרטורה במנוחה של הכרטיס היא 43 ובמאמץ 60+-. אחרי כל פעם שהעלתי את המהירויות הרצתי את3DMark06 עם 5 לופים לכל בדיקה ושיחקתי במשחקים כמה שעות. רוב המחשקים פעלו כמו שצריך אבל בcall of duty 5 המשחק קרס אחרי 5 דקות שהורדתי את הoc זה יסתדר. הציון שקיבלתי ב3DMark06 בהתחלה היה קצת יותר מ16,000 ועכשיו הציון שקיבלתי הוא 17,007 (ברזולוציה 1680:1050 ובלי פלטרים וAA) יש לי כמה שאלות: 1.כשאני משחק בGTA IV אני רואה בעיקר בסרטונים של המשימות קפיצות כאלה במסך ולפע…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by Tik-Tak,

שלום אנשים, כמו שאתם רואים יש לי משתמש חדש פה, למרות שאני נכנס לפה עוד מלפני הרבה זמן, אז שלום אנשים עכשיו ככה יש לי מעבד p4 3.0 פרקסקוט גיפורס 6200TC דרעק ו512RAM עכשיו אני רוצה להוסיף איוורור רציני לקראת הקיץ, [אין לי עכשיו זמן יש הרבה בגרויות] עכשיו כמה שאלות: א.אין לי מושג מה זה המאוורר שיש לי על המעבד, זה המאוורר הרגיל שבא עם המעבד? ב. אני רוצה להוסיף עוד מאוור [1] שיוציא אוויר [2] קטן מתחת לכרטיס מסך [שיש לו קירור פסיבי] שידחוף עליו אוויר [3] מול המעבד [יש ממול תעלה במארז] שיחניס אוויר [4] להעלות את הסידירומים למעלה ולדחוף שם עוד מאורר שיחניס אוויר ויש את זה שכבר במקום שמוציא. עכשיו לאן אני מחבר את כל המאווררים? [יש לי כבר 2 ביד , עם חוטים שחור ואדו…

• 7 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים