עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם איך אני צורב ביוס של כרטיס מסך....שהורדתי מהאינטרנט......ז"א הורדתי של FX5600 ויש לי 5200 אז איך אני צורב אותו??

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. Started by ranyr,

התוצאה 1800 בסטוק 2000 ב375\355 המפרט: athlon xp 2500 mobile - 1.83 ghz 1.5v 2xgeil 256 mb 430 mhz 2,2,3,5 + 512 twinmos abit nf7-s fsb 215 mhz radeon 9700 pro enermax 350w בסוף הבנצ'מרק המעבד היה על 38 מעלות והכרטיס מסך על 29 (נמדד על ההיט סינק עם חישן חיצוני) דריברים עודכנו לפני הבדיקה הבנתי שהתוצאה אמורה להיות גבוהה ב300-400 נקודות או שאני טועה?? יש לי שני קשיחים ואופטי אחד + הרבה מאוררים יכול להיות שזה הספק? על הכרטיס יש zm80c-hp שהורכב לפני כמעט שנתיים יכול להיות שהגריז כבר לא משהו?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by spooky,

הורדתי את התוכנה וזה מראה לי את הטמפרטורות בצורה של "TEMP 1..."(כמו בתמונה) איך אני יודע מה הטמפרטורה של הלוח אם מעבד וכל שאר הירקות? ד"א מזה הטמפרטורה החמישית?? היא אף פעם לא הופיע לי בEVEREST

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by ezx,

מישהו יכול להביא לי ביוס אם תוספת מתח לאת הכלים לצריבה אני לא כול כך יודע איך עושים את זה הדרכה והכלים יהיה עזרה רבה תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by shmoolm,

שלום! מה המצב? לאחרונה התענינתי בכל הנושא של אוברקלוק... אז חשבתי לעצמי האם אני יכול גם ? והאם זה יהיה יציב? מפרט : Amd 64 bit 939 512 ddr 400 kingstone GA-ksns ultra 939 יש לי מארז HEC Compucase CI-6919 400W? האם אני יכול לעשות אוברקלוק יציב?

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by amr_2000,

פיתרון מצוין לקרור הציפס'ט במיוחד בלוחות DFI Lanparty שסובלים מבעית מיקום חמורה http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Mips/DFIFreezer http://www.techpowerup.com/reviews/Mips/DFIFreezer/images/dfi_big.jpg

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. טוב החלטתי לבנות לי מערכת קירור מים למחשב בלוק אני רוצה לקנות ואני מתלבט בין 3 בלוקים שמצאתי בפנדה.. המערכת שלי זה Amd AthlonXP 2500+ GigaByte GA-7N400-L דבר שחשוב מאוד זה שהבלוקים יכנסו בצורה טובה על הלוח אם..למה פעם שעברה שקניתי VANTEC AERO FLOW הייתי בטוח שהוא יכנס בצורה מושלמת..אבל אז הסתבר לי שיש קבל שמפריע לו..והייתי צריך לקחת דרמל ולעצב אותו מחדש.. (: בכל מקרה הנה הבלוקים: ASETEK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1538&products_id=9191 ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1316&products_id=4296 Danger Den http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1312&products_id=9333 אם למישהו יש הצעו…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by DAVIDD,

טוב בחיים לא עשיתי אוברקלוקינג שמעתי זה מסוכן ויכול לשרף לי חלקים עשכיו נראה לי ננסה פעם 1 כי אני מתחיל להתלהב מכולם שעושים כרטייס של 400 שקל לכרטיס של 1000שקל טוב יש לי את הכרטיס FX5200 של אסוס 128 בייט 128 מגה גירסאת הV9520 עכשיו לאן אני יכול להביא את הכרטיס מסך הזה הכי הרבה?? דרך אגב אין לו מאוורר יש לו רק קירור פסיבי של צלעות קירור.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 428 צפיות
  9. Started by s_b54,

יש לי בעיה המחשב שלי מגיעה לחום של 40-55 מעלות ההיתי רוצה לדעת כמה מאווררים לקנות של איזה חברה ואיזה גודל אני ישמח עם תעזרו לי בתודה מראש s_b54.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  10. Started by Refaelo,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של ה-chipset בזמן האחרון הוא קצת מרעיש ואפילו פעמיים הוא לא עבד (קיבלתי הודעה כאשר המחשב עלה ) ,רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על מאוורר טוב. (הלוח שלי זה asus a8n sli-deluxe) תודה

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  11. שלום אני קונה את המשאבה הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9203{33}146 ויש לי את המערכת של TT אקואריס 2, אני רוצה גם להחליף צינורות , איזה מתאמים ואיזה צינורות אני צריך, שיהיה כמה שיותר טוב, וכמה שיותר זול, תודה אלי.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  12. i bought dell insprion 9300 with 2.0 M. 533MHZ... can i overclock it??

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by Gliding,

היי, יש לי 9550 של SAPPHIRE. הוא בא עם קירור של מאוורר, ולכן לא ראיתי צורך להחליף אותו, בצורה הוא די דומה לקירור שקונחם בנפרד ונחשב יותר איכותי, וזה גם SAPPHIRE, אז לא ראיתי צורך להחליף את הקירור, אלא אם מישהו יודע אחרת לגבי האיכות שלו. עכשיו חתכתי את ה HEAT COPPER של ה-9200 הישן (אלומיניום) וחילקתי אותו ל-8 חלקים בשביל הזכרונות. לא מצאתי את ARCTIC SILVER 5 אז קניתי משהו של Thermaltake. השאלה הטיפשית הראשונה: חיברתי את החתיכות לזכרונות ומרחתי כמו שכתוב במדריך באת (בערך), אבל עדיין לא ברור אם לי אם זה ידביק אותם או שבעוד יומיים יתחילו להתרסק לי חתיכות בתוך המחשב... שאלה טיפשית שנייה: עם ATITOOL אני מצליח להעלות ל-360/230. המעבד מסוגל ליותר, נראה לי שאלו הזכרונות עושים בעי…

• 13 תגובות
    • 504 צפיות
  14. יש לי radeon 9700 pro שמתחיל לקרטע וחשבתי לעשות לו וולט מוד כדי לדחוף אותו קצת יותר קדימה ממה שהבנתי המוד נורא פשוט לציפ סט אבל קצת יותר מורכב בשביל הזכרונות אז חשבתי לעשות מוד רק למעבד הכרטיס מגיע בלי המוד ל380 במעבד ו360 בזכרון (אולי קצת יותר כי כרגע יש סינקים רק בצד אחד) בסופו של דבר... תהיה תמורה רצינית אם אני אמשיך להעלות את הgpu בלי הזכרון???

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  15. השאלה בכותרת

• 7 תגובות
    • 451 צפיות
  16. Started by GRiM,

חשבתי להרכיב מאוורר שנמצא אצלי בבית, רק שאין לי מושג איך ולאן לחבר אותו:

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  17. היי נתחיל בזה שראיתי את ה-Big Typhoon של Thermaltake בפעולה ומאוד התרשמתי מהשקט שלו (16db מוצהר). הבעיה היא שהבחור דיי יקר (230 ש"ח), ואני באופן כללי לחלוטין לא מחפש גוף קירור לאוברקלוקינג אלא אחד פשוט שיחזיק את ה-Burton XP 2500 שלי בשקט כמה שיותר מוחלט. יש למישהו ניסיון עם ה-Volcano Silent Boost? הוא עולה 130 ש"ח ומוצהר כ-21db.. הוא גם נראה הרבה פחות מאיים.. מישהו יודע איך הוא בפועל ? כמו כן, אני מחפש מאוורר 120 מ"מ, שכאמור יהיה כמה שיותר שקט.. יש המלצות? תודה!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zobi12,

שלום לכולם . רציתי לשאול אם כדי לי לעשות Oc לradeon 9600 xt שלי. שאר המפרט שלי הוא: פנטיום 4 1.8@2.4 512 ddr333 asusp4-533-e הסיבה שאני רוצה לעשות היא שיש משחקים שהמחשב לא הכי סוחב אותם לדוגמא סאן אנדראס אני משחק עם פילטרים שמוגדים על 4 aa ו8af . אם איזה תוכנה עושים oc? ,ובקשה אחרונה שלי היא קישור לתוכנה fps . תודה ענקים לעוזרים

• 14 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי את המאוורר המקורי שבא עם מעבד אתלון XP 2000 שנשרף עקב קצר, האם המאוורר הזה יהיה טוב למטרות אוברקלוקינג לפנטיום 3 1000? או שהמאוורר המקורי של פנטיום 3 שבא עם המעבד יותר מוצלח? אני יודע לפחות שהמאוורר הזה למעבד המקורי שלו הוא לא מי יודע מה מוצלח כי האתלון שבא איתו היה עם ליבת הפלומינו שידועה כתנור קטן אפילו יותר מהפרסקוט. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by shuy,

חיפשתי ומצאתי שרק הדגמים של 120 מ"מ של הקירור של זלמן מתאים לתושבת 775(!). מישהו יודע על גירסה 92 מ"מ של זלמן שמתאים לתושבת הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  21. בגלל בעייה שחוזרת על עצמה אצלי במחשב לאחרונה (פרטים כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126172.0) החלטתי לבדוק את הטמפ' של הכ.מ. שלי במצבים שונים בהתחשבות בשני פרמטרים: - מארז (פתוח/סגור). - מזגן (פתוח/סגור). כלומר, השפעת טמפ' החדר על המחשב. הנה הממצאים החשובים (כל הטמפ' הנתונות הן בהתחשב בכך שהכרטיס מסך במצב מנוחה): - כשהמארז פתוח והמזגן פתוח הטמפ' היא כ 55c. - כשהמארז פתוח אך המזגן סגור הטמפ' עולה עד לבממוצע 60c. - כשהמארז סגור אך המזגן פתוח הטמפ' היא 62c. - כשהמארז סגור והמזגן סגור הטמפ' נעה בין 63c - 65c. מידע חשוב נוסף: - הכרטיס, nVidia 6800GT של חברת Leadtek. - מאווררו של הכרטיס נוקה מאבק באופן שטחי, נבדק ונמצא עובד. - מאווררו של הכרטיס מ…

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by oren13,

אחרי הרבה זמן שלא הייתי פעיל אני חוזר להיות פעיל עכשיו אחת הסיבות שלא הייתי פעיל בתקופה דיי ארוכה זהההה אני קונה סוף סוף לוח חדשששש תציעו לי לוח הכי טוב של אסוס אבל הכי טוב שמתאים לאוברקלוקינג למחשב amd 754 3000 תציעו לי כמה לוחות במחירים שונים ותזכרו אל תתפשרו על מחיר מה שאתם חושבים הכי טוב תציעו ותגידו תמחיר תודה עריכה: אני רוצה שיהיה בלוח את כל החיבורים הכי חדישים sata pci express וחוץ מזה זהו נכון

• 3 תגובות
    • 414 צפיות
  23. Started by ezx,

שלום לכולם קניתי לוח dfi ultra-d ויש לי כמה בעיות איתו בהתחלה הודעות כחולות בהתקנת ווינדוס החלפתי זיכרונות והבעייה ניפרתה עכשיו לבעייה השניה אני לא מצליח להגיע למהיויות גבוהות כמו כולם פה מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות מה לכוון יש לי מעבד 3000 939 תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  24. איך פותחים את הנעילה? תודה

• 1 תגובה
    • 378 צפיות
  25. Started by Boomerang,

הי, יש לי X700Pro של gigabyte עם FV700AlCu של זלמן (הרכיבו לי אותו עוד בחנות) יש לי מארז Antec 3700BQE עם מאוורר אחד מאחור (פולט אויר) מעבד AMD64 3500 (winchester) עם קירור stock, וכולם רצים בלי OC, ובדקתי וראיתי שכל המאווררים פועלים. נראה לי שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי, כי ב- Far Cry אחרי כמה זמן הוא פתאום מתחיל לגמגם בוידאו בצורה נוראית ומדי פעם המסך הופך לשחור. כשפתחתי את המארז - נראה לי שהצלחתי למנוע את התופעה. חלק מהבעיה הוא שאין לי מושג איך למדוד טמפרטורה (הכרטיס בא עם תוכנת V-Tuner אבל משום מה היא לא מראה טמפרטורה של כרטיס המסך) יש למישהו עצות בשבילי?

• 9 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.