אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
קניתי ספריי צבע UV שזוהר בחשיפה לאור UV, בדקתי אצל חבר עם מנורת אולטרא סגול וזה עבד מעולה.. אבל הבעיה היא שזה לא מתאים למארז... אני מחפש קתודה כמו זו http://www.pc-look.com/boutik/product_info.php?products_id=324 אבל בארץ.... כל הקתודות שמוכרים בארץ שמצאתי הם קדותות קרות רגילות ולא UV... אם למישהו יש מושג על מקום ומחיר, תודה רבה מראש! אגב, הספריי עלה ל 400ml רק 34 שקל... לא רע, וזה הספיק ל 4 מאוררים [כנפיים בלבד] ונשאר עוד המון!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מארז SVIKING של TT והוא בא עם מסך קטן שמראה לי את הטמפ' והבנתי שזו הטמפ' של המעבד (אני טועה?) כרגע לפחות הוא מראה לי 33 מעלות... שאני נכנס לביוס הוא מראה לי כמעט עשר מעלות למעלה..41-43 מעלות... למי להאמין? ממה נובע ההפרש? או שבכלל הפנאל במארז לא מראה לי טמפ' מעבד.. (המפרט שלי מופיע בצד)
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה היא המהירות (CFM) של המאוורים הנכללים במארז TT XASER 3 ?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מאז שקניתי את הכרטיס HD4870 ואת הספק... כל המחשב שלי מתחמם בזמן שאני משחקק... הלוח אם מגיע לטמפ 51 זה טובב?אני לא יודע מה ההגבלות... הינה תמונה של EVERST בזמן ששיחקתי ב CRYSIS יש לי שם משהו עם טמפ 87...זה מטורףף אני לא יודע מה מתחמם מה זה ה87 מעלות של איזה רכיב? איך אני יכו לקרר את המחשב שלי?אני רוצה שהטמפ יהיו יותר נמוכות... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אנשים אני עובד עם מעבד פרסקוט 3 GHZ ולוח של אינטל 915 PCY המעבד במנוחה עומד על בין 55 ל 60 מעלות (יש לי במארז שני מאווררי 80 של AC אחד מוציא אחד מכניס) והטמ"פ של הלוח היא בערך 43 45 מעלות האם זה גבוהה מידי? זה יכול להזיק? ואם אני יקנה את הפריזר 7 למעבד האם זה גם יוריד קצת את הטמ"פ של הלוח?? בתודה אמיר
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל אני רוצה לקנות מאוורר חדש כי הטמפ' שלי עכשיו עומד על 50 כשהוא לא מתאמץ אפילו, ולמרות שמרחתי חומר טרמי ואם כבר אתם ממליצים לי אז עדיף שהוא יתאים גם לאינטל וגם ל-AMD בסכום עד 150 ואם יש מצב לשליטה תודה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
איפה ניתן להשיג חיבורי מולקס?(לא כאילה שעולים 25 שח).. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשטת אוברקלוק לכרטיס מסך שלי (RADEON 9800PRO)? ואיך משתמשים בATITOOL?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום כאן . רציתי לשאול שאלה שממש מטרידה אותי עכשיו לאחר ההתקנה של thermaltake bigwater 745 לפני ההתקנה היה לי מאוורר רגיל! פשוט רגיל שקיבלתי וכמעט בדיוק אותו דבר כמו הקירור מים הזה , מה כבר יכול להיות? אני לא מבין השקעתי 650 שקל על הקירור ועדיין על הפנים! יש שני תמונות מסך - צד שמאל זה המחשב שהרכבתי בו כבר את הקירור מים וצד ימין זה המחשב השני שלי שעוד לא למזלי הרכבתי את הקירור מים הזה. שניהם אותו מפרט מחשב בדיוק לגמרי! תמונה http://img521.imageshack.us/img521/7003/thermaltakebigwater745yi4.jpg פליז אם יש למישהו עצה או משהו לגבי זה שירשום אותה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
תאמרו לי אם זה לא תקין וישנה סכנה לטוות החיים של הרכיבים: הטמפ' הן בין מנוחה למאמץ בהתאמה: לוח אם: 40-52 מעבד: 30-60 קשיחים: 43-46 כרטיס מסך נשלח לתיקון עדיין לא נבדק אז אני כרגע עם המובנה. המפרט תחת לתמונת פרופיל הוא המפרט עליו הנתונים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם בCPU-Z וגם בטאסק מנג'ר של ווינדוס 8 אני רואה שהתדר נשאר קבוע גם אם למערכת אין צורך בכל כך הרבה מאמץ. זה משהו שקשור לאחת מ3 האופציות בביוס: Cpu TM Func/C1E TM Func/Intel Speed Step או אולי לתדר זיכורנות שאותו שינתי מAuto ל 667mhz. אני בטוח שזה קשור לאחת מהאופציות הללו, כיוון שרק לאחר ששינתי אותם לDisabled, התדר נשאר קבוע ולא ירד. האם זה אמור להיות ככה? האם זה מזיק? מה לשנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה ההבדל בין גרסאת הPro לגרסאת הLow Profile ובהפרש של חמישה שקלים לטובת הLow Profile איזה מהם עדיף? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ה-"asus ti 4600" הגיע אליי חדש באריזה עם "היטסינק" שהתנתק בזמן ההובלה מהכרטיס. האם יש לשים חומר טרמי חדש בין הצ'יפ להיטסינק ? או שאני יכול פשוט לחבר חזרה את ההיטסינק לכרטיס על החומר הטרמי הישן? אודה לכם מאד על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה קטנה בביצוע o.c לזיכרון, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת הצלחתי לבצע o.c למהירות של 4gb למעבד, אבל יש לי בעיה עם הזכרונות... לא כל כך הבנתי את החלק של איך לקבוע את מהירות הזיכרון ומה אומר המקרה שלי (3:5) שניתן לראות בתמונה... איך אני גורם לו להיות 1:1? הזיכרונות שלי הם: GEIL ULTRA 1GB (512MBX2) DDR2 800MHZ CL4 PC6400 הסתכלתי במדריכים באתר שעזרו, אבל עדיין לא הבנתי בדיוק הכל תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות קטנה... אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד שלי, אבל אני לא ממש מבין מספיק בקירור כדי לעשות את ההחלטה לבד... אז ככה, לפי ביקורות באינטרנט, הFreezer 7 הוא לא רע, וגם בגודל הוא מתאים לי כי הוא לא מפלצתי כמו רוב הקירורים של Zalman. אבל, האם הוא באמת מומלץ, או שיש משהו בתווח מחירים הזה שיכול להתאים לי יותר ומה ההבדל בינו לבין הFreezer 7 Pro REV.2? יש לי מעבד Inter Core2Dou E6300. תודה רבה, איאן
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, קבלתי מחשב ישן... פנטיום 2 mmx 350mhz אני רוצה קצט להשתעשע איתו, ולכן רציתי לשאול עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו אחרי אוברקלוקינג? ועוד שאלה, איך אני יכול לעשות לו את האוברקלוקינג, דרך הBIOS אין אפשרות כזו.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אם אני שם מאוורר בצד של המארז אז היא נופלת ל62 מעלות. מעבד 32, לוח אם34 וכונן קשיח 32 וכרטיס מסך 40. האם הטמפ של ICH שלי טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה פתחתי את המארז כדי להתקין זכרון נוסף (שגרם לי הרבה בעיות ו- BSOD אבל זה לפתיל אחר) וגיליתי שהמאוורר האחורי במארז שלי לא פועל. אני לא יודע מתי הוא הפסיק לפעול. זהו מאוורר 12 ס"מ ומחובר ללוח האם (DS3 של ג'יגהבייט) אי-שם ליד המעבד. במבט ראשון לא נראה שהכבל התנתק, ונסיון ידני מראה שהמאוורר לא תקוע. הצעות\עצות יתקבלו בברכה (רצוי לא לקנות מאוורר חדש, אם אפשר). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים פ3 משומם קיצר עבד אחלה וגם המאוור שעליו אבל אז אחרי כמה שבועות המאוור התחיל לעשות בעיות והסתובב לאט ועשה רעשים ובסוף מת, החלפתי מאוור (לקחתי משהו מפ1) וחיברתי, עבד פיקס אבל וואלה בימים האחרונים התחיל לעשות גם רעשים. לא רק שהרעשים מביאים לי את הג'ננה שאני מנסה לישון אני גם חושש שהוא גם יהיה נפטר עוד מעט. וואלה מוזר?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
טוב.. יש לי E8400 הגעתי ל3.6GHZ בנתיים הרצתי בדיקות הINTELBURN TEST וזה תמיד עובר (אני עושה הרצה של 10 סיבובים תמיד) קניתי קירור חדש . thermaltek ultra 120 extrime משהו כזה במקום הסייט נינגה.. וכן זה שיפר לי את המעלות . קודם עם הנינגה היה לי במנוחה 48 מעלות ואיזה 74 מעלות במאמץ ועכשיו ישלי במנוחה 38 ובמאמץ הכי גבוה שהגיע זה 60 מעלות. 1.שווה להמשיך עוד את הOC? 2. האם הבדיקות שאני עושה מספיקות? 3. המעלות טובות ? 4. איך אני בודק את הביצועים עם התוכנה super pi ?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס מסך חדש ונראה לי שאני צריך להחליף ספק כוח. כיום אני עובד עם E6600 על 3.2GHZ, דיסק שיח אחד, שני צורבים ו7600GT באוברקלוק. נראה לי שאני ילך על 8800GTS 320MB ויעשה לו OC... אזה ספק יתאים לי? ENERMAX LIBERTY 400W יספיק? בין השאר חשוב לי גם השקט והמליצו לי על SEASONIC S12, האם הוא באמת מאוד שקט? דגם של 430W עולה 530ש"ח בנעה... תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
הורדתי RivalTuner ובלי שום קשר יש לי 3dmark שיבדוק כמה FPS יעלה חבר אמר לי עכשיו לי יש Geforce Fx 5200 + 128 MB שאלה ראשונה אם אני ישנה הגדרות למשהו בסדר יכול להיות שיעלה לי ה- FPS שאלה שניה איך אני מבטל את החסימה הזו תראו אני לא יכול לסמן שם כלום ב- V ואם כן מה לשנות ואיך ???? http://img157.echo.cx/my.php?image=untitled3lj.jpg
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
עשיתי כבלים מגולגלים ואני רוצה לצבוע אותם שיזהרו אני לא יודע איך אולי אזשהוא מדריך או טיפ
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-