עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, אני קונה מחשב חדש לשימושים משרדיים שיהיה מבוסס על : מעבד AMD Athelon2 x3 445 לוח אם GIGABYTE GA-MA78LMT-USH2 זיכרון פנימי של 4 GB מארז Antec NSK 4482 יחד עם הספק שמגיע איתו. וללא כרטיס מסך פרט לזה שמובנה בלוח אם. אני רוצה לקנות מאוורר איכותי למעבד כדי לקבל מערכת כמה שיותר שקטה. מתלבט בין כמה אפשרויות ולא מצליח להחליט מי המאורר השקט ביותר (שעדיין יספק לי קרור ראוי למעבד): Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Arctic-Cooling Freezer 64 LP Schyte Katana 3 (האם בכלל עובד עם תושבת AM3?) אשמח לקבל פידבקים בנושא. בנוסף, האם זה נכון שדגמים המסומנים LP של Arctic-Cooling מתוכננים כך שיהיו שקטים יותר מאשר מאוורים מקבילים ללא סימון זה? תודה, סטאס.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by frogman,

היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  3. יש לי מעבד AMD3000+ בסוקט 754 והוא חם בטירוף. המעבד נמצא על 45~ מעלות ב-IDLE ו-55~ מעלות במאמץ והמחשב כל הזמן עושה ריסטים במשחקים בגלל החום אני משער. יש לי את המארז COMPUCASE LX-6821 שבא עם מאוורר 120 שמכניס אויר מאחור והוספתי SF2 שיוציא אוויר מהצד של המארז וחוצמזה יש לי את הגוף קירור סטוק שבא עם המעבד. יש לי אפשרות להשיג עוד 2 מאווררי SF2 אבל אין לי איפה לדחוף אותם במארז כי אין בשבילם מקום. אם יש לכם אולי פתרון נורמלי לקירור המעבד שלא יגרום לי לפשוט את הרגל או סתם משהו שיפסיק את הריסטים הבלתי-נסבלים אז אני אשמח אם תעזרו לי.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. unknown escape sequence "\F" מה זה אומר!? ואיך לתקן?

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  5. תודה. אני בOC די רציני.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ReDev1L,

האם קניית ערכת קירור מים מספיקה לקירור כל חלקי המחשב ? זה כולל בלוקי קירור לכרטיס מסך\מעבד ולכל הרכיבים במחשב או רק לחלק ? כי ראיתי בנפרד למשל קניית בלוק קירור מים לכרטיס מסך (יש לי 8800GT) שעולה לבד רק 600 שקל. אשמח ליותר מידע, תודה!

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by ehh,

מבקש המלצות לקירור שקט עד 400 ש"ח. במחירים כאלה עדיף קירור נוזלי או קירור אוויר? מתכנן לעשות OC למעבד.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kfirr111,

הורדתי את cpuz ואז גיליתי שהמעבד עובד על 2.6mhz במקום 3.1 נכנסתי לביוס ושיניתי ל default באמת העלה ל 3.1 333 מהירות הבאס עם מכפלה של 9.5 ומתח של 1.22v כל ההגדרות על auto אבל עכשיו המחשב מנסה לאתחל 3 פעמים לא מצליח ואז נדלק ואומר שלא הצליח לאתחר ושואל עם אני רוצה להכנס לביוס או להמשיך המשכתי והכל עובד חלק וה cpuz מראה לי על 3.1 אבל הבעיה שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מאתחל איזה 3 פעמים עד שנידלק הטמפרטורה אחרי 5 דקות מעמץ מלא על 53 מעלות ותודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  9. בעוד אני משוטט לי ברחבי אתרים של מודרים בחול אני נתקל ביצירה הזאת !! הרבה מארזים מגניבים ראיתי אבל דבר כזה עוד לא ראיתי (חלק יתלהבו חלק פחות.. אני התלהבתי !) קיצר פחות לדבר ובא נראה תמונות : :cwm20: הבן אדם פשוט תקע לו מסך טלויזיה בפאנל הקידמי של המארז !!! ככה זה עובד : אני לא יודע מה איתכם אני ממש אהבתי את הרעיון גם שימושי גם מקורי וגם בן**** !! :clapper:

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by alergic,

מעוניין להחליף את קירור הסטוק הנוכחי. תקציב: עד 400 ש"ח (אלא אם כן החריגה תביא לביצועי קירור טובים יותר) שקט- 8/10 קלות הרכבה וניקוי- 10/10 (ללא הוצאת לוח אם) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sub_man,

מה שקרה זה שרציתי להכין מולקסים זוהרים וצריך להוציא תחוטים אז אמרו לי קח סיכה תן לחיצה קטן בשתי השיניים ששומרות על זה וזה ייצא עשיתי כך בשני פינים כבר וכשזה יוצא שתי השיניים יוצאות לא עקומות אבל נפולות אני יסביר כשאני מכניס חזרה ואז רוצה להוציא אני מפעיל טיפה כוח וזה יוצא אבל שאני מכניס למולקס ומחבר למולקס אחר יענו בלי פינים זה מתחבר הכל רגיל.. האם הרסתי תמולקס או שזה סתם כככה ואין מה לעשות? מהר בבקשה תענו דחוף 8ומהר...

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by zxc1301,

אני רואה יותר מדיי תגובות סותרות בפורומים בחו"ל אז אני פשוט ישאל פה ומאנשים שכבר קנו אותו 1) רועש כמו שאומרים ? 2) מגיע באמת לטמפ' של עד אפילו 85 90 מעלות ? 3) של איזה חברה קניתם ...כי מומלץ לקנות רק של HIS עם הקירור של ICE Q 3 , מישהו קנה את הכרטיס הספציפי הזה ? כמה מעלות יש לו עם הקירור הזה והאם רועש ? 4) ועוד שאלונת קטנה : ...כמה ב 3DMARK05 בקשה ..? תודה.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  13. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש קירור לכרטיס מסך שלי מחברת ספייר 4670, עד 150 ש''ח. עדיפות של ביצועים על-פני רעש, כמו כן עדיפות לחנות פנדס. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Prpl_H4z3,

CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2333 MHz (7 x 333) רציתי לדעת למה כתוב למעבד שלי 2333hz שהוא בעצם 2.66 אם מישו יכול לעזור לי מניסיון של אובר קלוק למעבד כמה רצוי לעלות באיזה מדרגות אני יודע שבביוס יש אפשרות של לעלות 10x266 משו כזה כאילו אני מעלה כמות של ארץ ואז זה מכפיל אותו ב 10 אם זה ככה אז באיזה מדרגות רצוי לעלות! ואם לא אז איך בדיוק מעלים תאובר קלוק ?! תודה

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  15. AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Arctic-Cooling Freezer pro 64 for AMD: 1.4V 3.2Ghz בוצע בBios Leadtek winFast PX8800GTS 320MB PCie ליבה: 700Mhz זיכרון: 1Ghz בוצע ב: AtiTool בשניהם הכל יציב יש טעם לעוד אוברקלוק? או שזה באמת הטיפה האחרונה של התפוז? ד"א איך עושים אוברקלוק לזיכרון?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by sub_man,

אוקיי זה הפרטים של הלוח שלי(העתקתי מAIDA) Motherboard Properties Motherboard ID51-2300-000000-00101111-030199-$GB850 Motherboard NameIntel Garibaldi D850GB Front Side Bus Properties Bus TypeIntel NetBurst Bus Width64-bit Real Clock100 MHz (QDR) Effective Clock400 MHz Bandwidth3200 MB/s Memory Bus Properties Bus TypeDual RDRAM Bus Width16-bit Real Clock400 MHz (DDR) Effective Clock800 MHz Bandwidth3200 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots1 Expansion Slots5 PCI, 1 AGP RAM Slots4 RIMM Form FactorATX Motherboard Chipseti850 Motherboard Manufacturer Company NameIntel Corporation Product Informationhttp://www.intel.com/design/motherbd/index.htm BIOS Downloadhttp://w…

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  17. שלום , אני מעוניין לבנות מערכת כזאת - ספק כוח שלא מתחבר לשום רכיבים אחרים פרט ל-5 מאווררים , השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן מאיפה אני מתחיל ? המטרה סה"כ היא שכאשר אני מחבר את הספק כוח לחשמל חמשת המאווררים יפעלו ויאוררו :] תודה רבה יום טוב.

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  18. Started by Chymes,

רכשתי מחשב חדש. (מפרט בחתימה) ברצוני לעשות OC מתון ל-E2160 בלי "לקרוע" את המעבד. אני משתמש בקירור סטוק של אינטל וספק Liberty 500W

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by sub_man,

טוב אני לא הכי מבין באובר אז כפיר כשהו בא אליי לעשות תמודינג הוא גם עשה לי אוברקלוק ואני יסביר איך ייצא בצורה הזאת: בדקנו תאובר על המשחק "אנדר גראונד"-בהתחלה המשחק נראה בצורה לא הכי טובה כשהוא על הרזולוציה הכי נמוכה ובלי אפקטים_בלי אובר) לאחר מכן המשחק עבד ברזולוציה הכי גבוהה עם כל האפקטים בצורה טובה ומדהימה(עם אובר) אם כפיר ייכנס לכאן הוא יסביר בדיוק מה הוא עשה

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  20. Started by Sqeezy,

שלום לכולם. קיצר אני הולך לקנות/להחליף מחר מאוורר במארז. קיצר איזה אתם ממליצים לקחת? שיהיה 120MM שקט שלא שומעים אותו כמעט וטוב. תודה.

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by haim1440,

שלום. יש לי מחשב בן שנה וחצי והוא פולט חום בצורה מוגזמת פשוט אי אפשר לשבת לידו. הטמפרטורה של המעבד (E6750) היא בין 45-50 מעלות. רציתי לדעת אם יש איזה גוף קירור או משו שאני יכול לקנות שהמחשב פשוט לא יפלוט חום?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by menas,

הרבה זמן אני שואל את עצמי-האם זה משתלם? האם כדאי להשקיע בזה? שאלות לא חסרות לי בעניין: 1)האם מערכת חלקית תספק שקט טוב? (למשל רק למעבד)? האם המאווררים האחרים במארז "הורסים" את השקט הזה ואז כל הסיפור לא כ"כ משתלם מבחינת שקט? 2)מה אם הספק? המאוורר שבתוכו לא מרעיש ו"הורס" את כל המערכת בלי קשר כמה עלתה המערכת? אותו דבר בקשר למאווררי המארז. 3)מה תוחלת החיים של מערכת קירור מים? כמה שנים היא שורדת? 4)האם יש צורך במודינג מסויים בשביל להנות עד הסוף מהמערכת? 5)האם אפשר לעשות את המודינג הזה ללא דרמל אלא רק אם מקדח כוס? 6)כמה הקירור מים נותן בביצועי OC? האם יש שיפור רציני למשל בגיימינג? 7)איך הולך נושא האחריות אם חו"ל? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ערב טוב, יש לחבר שלי מחשב, עם כרטיס מסך GeForce 9800GTX+ (לא זוכר איזה יצרנית). לאחרונה הוא התחיל לצרצר באופן מציק נורא. הוא ניקה את המחשב מאבק, בשביל לשלול בעיית חום וסל"ד גבוה, וזה עדיין לא זה. הוא עצר את המאוורר פיזית עם האצבע, ולא היה רעש. הוא אומר שהוא לא רואה כבלים ליד הכרטיס מסך. מה עוד יכול לגרום לו להרעיש ואיך גורמים לו לחזור ולהיות שקט כמו שהוא היה עד עכשיו? יכול להיות שגם שלשאוב אבק ישירות מהגריל שליד היציאות של כרטיס המסך יעזור? יכול להיות שליד המאוורר של הכרטיס מסך יש כבלים שמספקים לו מתח, אבל נסתרים איכשהו? אם זאת בעיית חומרה, להעביר בבקשה לפורום "תמיכה טכנית לבעיות חומרה". חושב שזה הפורום הנכון, אבל יכול להיות שאני טועה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by itay izra,

שלום אני מחפש קירור טוב ולא יקר מדי למעבד Intel Core i7-7700 Desktop Processor 8M Cache, up to 4.20GHz 7th Generation אשמח לקבל המלצה לקירור טוב שיעשה את העבודה. המחשב ישמש לתוכנות כבדות ומשחקים כבדים. תודה

25. Started by PhP dUdE,

אני רוצה לעשות לפנטיום 3 הישן שלי 733 מה היא מהירות השעון שלו? ובחוברת שלו כתוב לי כול מיני מהירויות שעון כדי לי ללכת לפיהם?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.