עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אנשים יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 754 לוח אם של גיגה בייט Gigabyte GA-K8NS זיכרונות TWINMOS לא בטוח איזה וכשאני מנסה לעשות OC אני מצליח להגיע רק ל215 ביציב וב220 המערכת לפעמים קורסת אני עושה OC דרך הביוס ואני לא יודע איך משנים את המכפלה של הזיכרונות או מה עושים איתם בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by gshhar,

איזה קירור יתן ביצועים יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by I T Z I King,

שלום! הזמנתי מחשב חדש והוא יגיע כנראה עד יום ראשון. לא הזמנתי שום קירור למערכת, הכל מגיע עם מאווררים סטוק בינתיים. המחשב עלי לי 7100 ש"ח כאשר התקציב הכולל שלי הוא 7500 ש"ח כלומר עוד 400 ש"ח לקירור...(עם חריגה אולי של 100 ש"ח). אשמח להצעות קירור. מפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Twinmos 1GBX2 DDR400 PC3200 Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Gainward GeForce 7900GT 256MB PCI-E NEC ND3550AX16 DL DVD+-RW HEC Compucase 6919 Black+מאוורר 120mm נוסף HEC ACE580 580W 20/24PIN סה"כ 7,100 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by Torn,

בהתאם לכתיבת הביקורת שרשמתי כאן לפני שבוע בערך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210190.0 בקיצור הצלחתי להגיע כמו שאתם רואים לתוצאות OC מאוד יפות עם הכרטיס שלי, הצלחתי לפתוח 16 צינורות, מהירות ליבה הצלחתי להרים עד ל400. והתוצאה הסופית ב3DMARK05 הייתה 4300 בערך. לצערי חשבתי שהצלחתי להרים את הזיכרונות עד ל750MHZ אך מסתבר שטעיתי, ואחרי משחק מאומץ הארטפיקטים התחילו להגיע. עכשיו השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לשנות את התדר של הזיכרונות בכרטיס הזה? אגב אפילו DOWNCLOCK לזיכרונות אני לא יכול לעשות, מספיק שאני מוריד 10 MHZ מהזיכרונות והארטיפקטים ישר קופצים לי אפילו בוינדוס. לדעתי החברה נעלה את התדר של הזיכרונות על 700 MHZ, היא יכולה לעשות דבר כזה? ואם כן, איך …

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by nadav275,

שלום אז ככה, יש לי הלוח... עם הביוס שיש לי- עשיתי 250 עם BH5 יש אצל חבר סטיק סמסונג TCCD שבדקתי- הביוס לא אוהב אותו... מישהו מכם מכיר ביוס שיתאים? ועוד משהו- ניסיתי לעבוד עם המחלקים ולא הצלחתי(כי הbh5 מוגבלים מבחינת מתח בסביבות המהירות הזו) מישהו יכול להסביר לי איך עובדים נכון עם מחלקים? נדב

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by Track,

שני המוצרים הטובים ביותר לקירור - הUltra 120 Extreme למעבד והHR-03 Plus לכרטיס מסך 8800, אינם מובאים לארץ, מסיבה כלשהיא! משהו יודע מדוע, ומה אפשר לעשות לגבי זה חוץ מלכאוס? הרי את כל המוצרים הפחות טובים של Thermalright הם מייבאים, אז למה הפסיקן?

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by ביצה,

אהלן! אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד... Intel Celeron 1.6GHZ כמה יעזור לו אם אני יעשה אוברקלוק? והאם אני יעשה אוברקלוק למעבד המעפן הזה, יספיק קירור אוויר או עדיף מים? ובכלל השאלה, האם זה שווה לבצע לו אוברקלוק... מבחינתי אם אני יעשה אוברקלוק והוא יגיע למעל 2GHZ אז זה כבר טוב. תודה מראש עריכה: איך אני יכול לראות מהי טמפרטורת המעבד? אפשר בתוכנות (סגנון CPU-Z) או צריך מכשיר מיוחד שמתחבר ל-PCB?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by yuri1987,

מה עדיף בשביל OC? ביחד עם לוח p35-ds3 ומעבד 6750 הפרש של 100 ש"ח OCZ: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm G.SKILL: http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBHK~15~0.htm איזה זכרונות יתנו ביצועים יותר טובים?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. יש לי פרסקוט 3 GHZ והמחשב על 65 מעלות בזמן מנוחה.. אז חסכתי לי 400 שקל ויום חמישי אני הולך לקנות ב ZigZag מע' קרור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=859 אממ.. למישהו יש אולי איזה מדריך איך להרכיב את המע' הזאת ? ד"א, הביצועים שלה יהיו טובים יותר או לא טובים יותר משל קירור אוויר ?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by איתי הגיתי,

שלום לכולם, חג מולד שמח! ספק הכוח מחובר אצלי ללוח אם nForce4 GA k8n. ה cpu מראה צניחה במתח כשה c'n'c בפעולה. הספק לעומת זאת, לא נהיה שקט. הספק לא אמור לרדת בהספק ב idle? אולי הוא פשוט לא מחובר כמו שצריך, או לא מקונפג להחליש את המאוורר שלו כשאין צורך? איך זה הולך בספקים? הם עובדים לפי הצורך, או כל הזמן בפול גאז? הוא פשוט רועש מאד ומעצבן אותי. כתוב עליו silent אבל הוא לא... http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TT-W0049&cart=11359775802930924〈=heb תודה

11. Started by Supra Man,

שלום. לאחר עבודת ניקיון בפעם הראשונה מזה שנה פלוס שאני עושה למחשב שלי החלטתי להחליף לו את הלוח קרור, הלוח נראה בדיוק אותו דבר רק יותר גבוה. שמתי עליו מאוורר מקורי של אינטל. סתם כדי לפנק אותו (הכל היה לי זרוק בבית, לא קניתי כלום חדש). לפני כמה ימים הציעו לי פה להוריד מהאתר תוכנה שבודקת את הטמפ' של המחשב. אז אחרי חיפושים רבים הצלחתי למצוא אחת שעובדת על המחשב שמעפן שלי. התוכנה עונה לשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. התוכנה מראה לי טמפ, מעד שנעה בין 20-26 מעלות בערך, לפעמים אפילו יורדת ל16-20 אבל הביוס שלי מראה לי טמפ' של 28-34 מעלות מי צודק??? ועוד משהו קטן, המחשב שלי נשמע כמו חומר לOC קטן? אני פוחד עליו, זה המעבד הכי חזק שיש ברשותי כרגע, ואין לי כסף ליותר מזה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  12. יש לי את המארז הבא עם זרימת האויר כפי שמוצג בתמונה - אני רוצה להוסיף את הקירור הבא למפרץ הקדמי של המארז (מעל המאורר הקיים) - מה אתם אומרים, יוסיף או יגרע (יפריע לזרימת האויר) ?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  13. עכשיו יש לי OC במעבד ל1.9..שאני עובד 2.0...הוא מתכבה לי לפעמים בלי סיבה... ראיתי אנשים שעשו OC רצחני למעבד כמו שלי...(עדיין בקירור אויר)... אם אני דואג לקירור של הצ'יפסט....אז אני יוכל לדאוג לOC יותר גדול??.

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Mushkin 512MB PC3200 black AMD ATHLON XP 2500 Barton 512K ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD Enermax 350W EG 365P VE Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB western digital 40GB 7200 Benq 40X12X48 TEAC ATAPI(BenQ 4012P) - 40x CD-ReWriter TOSHIBA X16 DVD-ROM SD-M1502 יש לי ציפטק פול טאוור ויש בו את כל המאוררים,חוץ מה90 שלמעלה. מה הטמפרטורה של מחשב כזה צריכה להיות בערך? במנוחה ובמאמץ

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by the ultimate,

היי לאלו מכם שהספיקו לקנות את המעבדים מסדרת 9XX... רציתי לדעת מה הטמפ' שלכם במאמץ ובמנוחה.. תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by pav,

מחפש קירור משתלם מבחינת מחיר\ביצועים למעבד שלי AMD 4400+. הוא מגיע כרגע ל 70-80 מעלות במאמץ עם קירור רגיל. תודה

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by deth213,

לפני שבועיים בספק שלי התחיל להתחמם וגם המעבד התחיל לעבוד בטמפרטורות יחסית גבוהות מאשר קודם. 1. האם זה שהספק מתחמם (ספק ג'נרי פשוט) זה סימן שהוא התקלקל או עומד להתקלקל ? 2. האם הספק יכול להשפיע על טמפרטורת המעבד ? ???

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by galCool,

יש לי מארז AMMO ואני מתלבט איזה מאוורר לקנות ואיפה לשים אותו... יש הצעות? תודה

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  19. שלום כולם, אני רוצה לעשות OC ראשון למחשב החדש שלי. ב-BIOS לא מצאתי את כל האפשרויות. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרגע יש לי קירור סטוק למעבד והייתי רוצה לקנות קירור יותר רציני בהמשך שלא דורש את פירוק לוח האם. חשבתי על Thermaltake V1. תודה לכל העונים, עומר חצ'ק. נ.ב: אם יש לכם מדריך טוב ל-OC באנגלית אז בבקשה תכתבו את הקישור.

20. Started by AA123,

מה הטמפ המומלצות לכרטיס הנ"ל במאמץ ובמנוחה ?

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by Omerole,

הוא נראה מצוין,למישהו יש מושג מתי הוא ינחת בארץ הקודש?

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by motir,

אהלן, קירור הסטוק של ה-P4C שלי קצת מג'עג'ע ואני רוצה להחליף אותו. אני לא עושה OC ומחפש: 1. פתרון פשוט. אני לא רוצה פוטנציומטרים וכו' אלא לחבר את המאוורר ללוח ולשלוט בו אוטומטית עם speedfan. 2. פתרון שקט שקט שקט. 3. פתרון זול. לא רוצה לשלם הון תועפות, במיוחד היות ואני לא צריך שום OC. 4. משהו קל יחסית. לא בא לי לשים מאוורר של חצי קילו על המעבד... למעשה, אני צריך משהו ברמה של קירור הסטוק, רק שיהיה שקט יותר. מישהו יודע להמליץ לי? תודה! מוטי עריכה: מצאתי את זה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=192 איך הוא?

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by eegg,

מישהו יודע אם המאוורים של silenx באמת שקטים כמו שכתוב עליהם (9,11,14 db(??

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by bay,

שלום לא מזמן פירקתי טלוויזיה ישנה וממנה הוצאתי 2 גופי קירור מאלומיניום אחרי בדיקה קתנה הבנתי שהם מתאימים ללוח האם שלי השאלה היא איך להדביק אותם אני בינתיים מחזיר אותם בעזרת החותים של הדיסק הכשיח אך בעת תזוזה מינימאלית הם נופלים

25. 1. היכן כדאי למקם את המאוורר בדלת המארז? 2. האם הוא מכניס אוויר או מוציא? 3. אני מתלבט האם לעשות חור למאוורר בגודל 80 מ"מ או יותר? 4. האם ניתן למצוא מאוורר שגדול מ80 מ"מ עם לדים? תודה לכם :cwm15:

• 5 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.