אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת קירור מים תקציבית למעבד שתספק ביצועים סבירים ראיתי בסטיקי את ההמלצות אבל לא הצלחתי למצוא חלק גדול מהחלקים שמוצעים שם .. האשכול עצמו בן 3 שנים והייתי מעוניין לקבל המלצות עדכניות יותר .. התקציב שלי פחות או יותר הוא 100$ .. עם אפשרות חריגה קלה .. יש לי אפשרות להזמין מחו"ל .. אבל אני לא מכיר חנויות איכותייות וממולצות להזמנה .. עוד שאלה, אם אני אצליח לקמבן שמיכל המים יהיה בתוך מקפיא של מקרר (מיני מקרר לצורך העניין) עד כמה ההשפעה תהיה מורגשת ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני זקוק לקירור לכרטיס המסך GeForce 7900GT. לא למטרות OC, אלא לקירור בלבד (כרגע הטמפ' מגיעות ל-70 מעלות ומעלה במאמץ). קראתי באתר ביקורות טובות על ה-crystal orb, אך האם הוא יתאים לסדרה 7? מה ההמלצות שלכם? בתקציב של עד 100 שקל.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
למה המאורר אשר בתמונה [השמאלי ביותר] לא עובד משום מה וכאשר אני נוגע בו אני מרגיש שהוא רותח: מצאתי כמה מאווררים שנראה לי קשורים לאוורור מארז [שאם אני לא טועה זה המאוורר שלא עובד לי-אבל תקנו אותי אם אני טועה] http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=948 Scythe Slip Stream SY1225SL12H 120mm 1600rpm ----- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=529 Scythe S-Flex SFF21G 120mm 1900rpm\35dba איך הם? יש המלצות למשהו טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקר שליטה על מתח המאווררים בנוסף הצגת טמפרטורה (לא חובה), עם כניסת eSata (חובה) וקורא כרטיסים וכו' (לא חובה). עד כה נתקלתי בבקרים של חברת Aerocool (בעיקר סדרת ה- Cool Panel), אבל נראה לי שמישהו שם התלהב עם התמחור וגם קשה להשיג בעלות משלוח סבירה לארץ. בינתיים היחיד שעונה על הצרכים שלי (הייתי רוצה יותר אפשרות לחבר יותר מאווררים) במחיר יחסית סביר הוא ה- Scythe Kama Panel 3, אבל הוא זוכה לפידבקים עלובים (כגון, מפסיק לעבוד תוך כמה שבועות ועוד). למישהו יש המלצות נוספות או הערות/הארות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם , עברה במוחי מחשבה לפני כמה ימים לשדרג את השילוש שלי למשהו קצת יותר חזק כמו 2.8C עם לוח וזיכרונות טובים אבל אחרי הבדיקות ראיתי שזה הוספה של לא מעט כסף ( 1000 ש"ח )שאני לא בטוח שהוא שווה את ההשקעה ביחס להבדל הביצועים שאני אקבל. בכל מקרה חשבתי אולי לנצל יותר את המערכת מבחינת האוברקלוק כי אני זוכר שקראתי פה על אנשים עם מעבד כמו שלי שהגיעו לתוצאות יפות מאוד אפילו עם קירור סטוק של INTEL , משהו כמו 3.0 - 3.4 ג'יגה אם אני לא טועה. הבעייה העיקרית שלי כרגע היא שהלוח ( <-------- מפרט ) לא מסוגל להתמודד כמעט בשום אוברקלוק . זה מניסיון אישי וגם מבדיקות שעשיתי באיטרנט על הלוח והביקורת עליו רשמו שהוא חלש מאוד לאוברקלוק.. המקסימום שהגעתי איתו ביציבות מלאה הוא 2.6 ג'…
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc לכרטיס MSI FX5200 איך עושים את זה?? אני צריך מערכת קירור חדשה?
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
כמו שהכותרת שואלת גם אני ... האם עצם העובדה שאני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל ה CORE בכרטיס מסך ייתן לי משהו בקידוד סרטים וכ'ו ? סתם יש לי פה איזה geforce 2 gts 32mb מסריח החלטתי לעשות לו OC וחשבתי האם באמת זה שווה את זה למחשב של קידוד סרטים ...? Defaults Setting : Core 166mhz Memory 333mhz OC Setting Core 250 370 memory for now... כדאי להמשיך או שזה סתם לא ייתן לי כלום לקידוד סרטים ולכלום בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי בזמן האחרון ללמוד מעט על OC (הרוב דרך האתר הזה ועוד כמה בחו"ל) הצלחתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי בקלות ובכיף.. הצלחתי גם לעשות OC קל למעבד שלי (ATHLON 64 3000 ווינצ'סטר הרמתי לו ל220 במקום 200 לליבה) אבל יש דברים שאני לא כל כך מבין וגם אחרי חפירות בפורום ובכלל באתר לא מצאתי תשובות.. אמרו לי כבר בעבר שאני לא מצליח לעבור את ה220 לליבה כי כנראה הזכרונות מגבילים אותי ושאני צריך להוריד להם תדר (איך לעזאזל עושים את זה??! חפרתי בביוס שלי ואין שום אופציה כזאת - לוח של GIGABYTE K8NF-9 ..) וגם אמרו לי לנסות לשנות תזמונים שלהם ..(שוב - איך ??! אין לי דבר דומה בביוס..) ושאלה נוספת - מה מגביל את המכפלה של המעסד שלי ל 9 ? המעבד עצמו או הלוח ? כי הבנתי שצריך לגשר בין החי…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6852 ומשום מה אני לא מצליח לשלוט על המאוורר שלו לא ע"י התוכנה של ati (למרות שהורדתי מהאתר את התוכנה שמאפשרת לי לשלוט במאוורר) וכמו כן בתוכנות צד שלישי שמצאתי גם איני מצליח מחפש מוצא דחוף לעניין מישהו יודע או מוכן לעזור או נתקל באותה בעייה איך לשלוט במאוורר אני אשמח מאוד.... עזרה דחופה!!!!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ככה התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי 4850 יש לי קירור accelero xtreme plus 2 טמפרטורת הקירור שלי לא במאמץ היא 27-30 ובמאמץ 42 gpu clock:680 memory clock:1043 כמובן שכל פעם אני מעלה 15 ומשתמש בתוכנה occt השאלה שלי עד לאיזה מעלות הכרטיס מסך שלי צריך להגיע במאמץ עם הקירור הנ''ל?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש פרסומות לDREMEL MULTIPRO המקורי בטלביזיה. האם הם התחילו להכנס חזק לארץ ולא רק בחנויות מעטות בACE/הום סנטר? למישהו יש עוד פרטים, כגון מחירים ומקומות מכירה חדשים וכו'?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי מארז סימבדה עם שתי מאוררים האחר מקדימה מכניס אויר השני מאחורה למעלה מוציא אויר. שאלות: 1)אין חורים במארז מקדימה,יש חלל ריק בין המארז לבין המקום של המאורר עם חורים כך שאויר יכול להיכנס מתוך המארז? יש משהו לעשות בנידון? 2) המאוררים עושים די הרבה רעש יש אפשרות "לטפל" בהם כדי להפחית את הרעש? בתודה מראש, AaaBb
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
הלוח של גיגהבייט GAEP43DS3L קירור של SCYTHE NINJA 2 על הלוח יש חיבור 4 יניםלמעבד ובמאוורר יש 3 פינים מה לעשות? חוץ מלהחליף מאוורר מארז V9
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה אומרים שאי אפשר אבל הבנתי שאפשר להוריד ביוס מיוחד או עם איזה תוכנה שאפשר לעשות עכשיו יש לי בעיה שהמחשב נותן ביצועים בריצפה.. יש לי תכרטיס 4850 512 של palit. ו2 ג'יגה ראם.. האם יש דרך לעשות אובר ?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אם יש לי נקודות צהובות (לא הרבה איזה 3,4) שנעלמות וחוזרות שאני עושה את הבדיקה זה לא טוב? כלומר אני צריך להוריד טיפה את ה-OC? הכרטיס עומד על 53\54 מעלות......
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC למערכת שלי עד שאני יקנה מעבד נורמלי בנויה מ לוח ABIT KD7A מעבד AMD Athlon XP 1800 מאורר מעבד CoolerMaster X-Dream מגיע ל 5000rpm אבל עובד על ה4800 בדר"כ מישהו יכול להגיד לי לכמה אני יכול להגיע? הגדרות מקוריות 133x11.5 = 1533 מישהו יכול לתת לי את ההגדרות הטובות ביותר שאפשר להגיע, בלי לשרוף את המעבד? כרגע אני עם 133x13.5 = 1800 בבקשה עזרה 512 Memory 1 slot - Kingston Gainward Geforce FX 5200 128 bit 128 DDR DVI י
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אפ אפשר להפנות או להסביר כיצד כדאי לקבוע את היחס בין ה FSB למהירות זכרון. 1:1 3:4 3:5 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם אלו טמפרטורות שנימדדו אצלי במחשב(מיפרט בצד) בזמן עבודה על וידאו המעבד היה ב100 אחוז מאמץ. האם טמפ זו סבהירה או דרושה שיפור ואם כן כיצד?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני פשוט עושה מודינג,ואני צריך לדעת: 1)ראיתי שיש כאן כאן אנשים שעשו חור בחלון במארז,ושמו בו מאוורר! אז אני צריך מאוורר טוב לשים בחור שאני עושה... 2)המאוורר הזה מוציא או מכניס אוויר????,האם אפשר לסדר שיוציא?? 3)אחרי שאני עושה את החור בחלון, איך אני תוקע בו את המאוורר???, עם ברגים???? דבק???
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, יש לי כ.מסך GTX260 ZOTAC, מעבד: E8400, ומארז CM 690, המחשב תמיד היה חם ואני מאמין שזה בגלל הכ.מסך מכיון שהנחיר פליטה שלו רותח. המחשב נורא חם כשאני נוגע בו ואפילו ליד המאווררים הוא חם. חשוב גם לציין שלאחרונה קיבלתי ירידות FPS במשחק GTA IV לאחר שכל משחק עד היום כולל המשחק הזה לא סבלו משום ירידה ולו הקטנה ביותר. האם יש קשר להתחממות המחשב? ברצוני לדעת האם כדאי להחליף/להוסיף כמה מאוורים? אם כן, אשמח לשמוע המלצותיכם. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה לבדיקת טמפרטורות רכיבי המחשב השונים וכמו כן איך אני יכול לדעת האם המאווררים עובדים כראוי? תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מעבד CELERON 2.4 GHZ ישן. אני מנסה להריץ GTA3 (משחק מאוד ישן שדורש מהירות 700GHZ) וישר שומעים את המאוורר על 100 אחוז ולאחר איזה חצי שעה של משחק המחשב קורס ונכבה מייד. שאני מדליק אותו שוב הוא אומר לי שהמעבד נתקל בבעיית overheating מה זה אומר? איפה הבעיה ומה צריך לתקן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מאווררים איכותיים למעבד מתאימים לסוקט החדש של AMD מסוג AM2 התכנון שלי הוא כמובן OC קל בעתיד, וסכום באשור ה-200 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
חשבתי על הThermaltake ROCKET שעולה באזור ה850 שקל+ החלפת משאבה לAsetek Hydor L30(אם זה אפשרי כמובן) האם זה יתן ביצועים טובים? או שיש מערכת קירור יותר טובה במחיר הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-