אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הצעתי לקחת את MUGEN 2 הבחור הציע לי את Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler בהסבר ש"מעבדי AMD גדולים יחסית,השטח חתך שלהם גדול,השטח של הקרור הזה בגלל שיש לו 4 הייטפיפים ולא 3 במקרה של הרבה אחרים וההייטפים שלו רחבים אז הוא מנצל יותר שטח עם המעבד ומקרר יותר בנוסף לזה שההייטפיפ נוגע ישירות במעבד". כדאי לקחת את זה?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עד היום בדקתי יציבות עם לופ ב 3DMARK של 3 שעות ואפילו יותר רציתי לדעת איך אפשר לבדוק יציבות באופן יותר רציני לופ של 3DMARK שדרך אגב בגירסא 2001SE ליותר שעות או שגם זה לא מספיק?! אם כן, תמליצו לי על דרך אחרת לבדוק + האופן שמפעילים את התוכנה (אם אפשר מפורט כמה שיותר..) תודה! =]
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס R9800P ועשיתי לו אובר קלוק ל: 380@430 330@480 והכל עבד בסדר בלי ארטיפקטים ואז עשיתי ריסט ונהיהו ארטיפקטים! אז לפעמים יש ארטיפקטים ולפעמים לא! לפעמים הוא עובד טוב על מהירויות גבהות ולפעמים לא! מה הבעיה? יש לי Artic Silenser + Mem Sincks אה ויש לי ספק ג'נרי 480 + 5 מאוורירם וקטודה אולי הספק זאת הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם הסטפינג DH-E3 נחשב לטוב ל OC ? תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה חשדתי בזכרונות החדשים כי הOC למעבד זה 4000MHZ זה כלום אז אמרתי אני ישים זכרונות ישנים שלי של CEON 667MHZ וניראה לאן נגיע איתם הבאתי גם תמונה של זיכרונות גם ישנים גם חדשים שאלה שלי זה אך אם זכרונות של 667MHZ אני מגיע ל1002MHZ ואם800MHZ ל960MHZ שהחברה יותר טובה של CORSAIR וגם יותר מתקדמים? הבאתי גם תוצאה השתפרה קצת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
השאלה שלי היא לגבי הרדיאטור של סוויפטק, דגם MCR220 (בגודל 120X2). הייתי רוצה לדעת אם הוא טוב, אם הוא מנחושת או אלומיניום ואם הוא דורש קירור חזק או נותן ביצועים טובים גם עם מאוררים חלשים ? בנוגע למשאבה של סוויפטק, דגם MCP350 (שנדמה לי מקבילה לדנג'ר דן מדגם DDC). הם בעלי ביצועים זהים, הם באמת אותם משאבות או שיש הבדל בין שניהם? איך הם מבחינת רעש? ואיך זה שעם 350LPH בלבד, הם מתחרים חזק ב D5 (וסוויפטק 655), שמוצהרים על מעל 1000LPH? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בס"ד שלום אפשר לעשות OC למעבדי זרימה ? אני מנסה להפעיל את 3D MARK 06 וךא פועל לי מראה את המסך הקטן ולא ניכנס אך אפשר להפעיל ? כמה OC אני יכול לעשות עם 4670HD ? תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
השתמשתי ב3 תוכנות לבדוק את הטמפרטוה שלי והתוצאות לא שוות באיזה תוכנה לסמוך?? יש לי קירור מקורי-ולא העלתי מתחים ,אני מתקוון לקנות עוד יומיים קירור מוגן2\נינג'ה2 (תלוי כמה יעלה לי להתקין את המוגן2 כי אני לא רוצה לפרק את הלוחM) תודה מראש ,בבקשה תעזרו לי מבר אני רוצה לסיים כבר עם הOC http://www.siz.co.il/my.php?i=uomwdmxjlmyg.png
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה ההבדל בין השניים? בעיקרון רציתי 7310 אבל יש רק 7220. האם זה משנה? הקירור מיועד להחליף את קירור הסטוק של AMD אשר הבנתי שהוא רועש למידי. תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! יש לי את ה3800+ dc של amd יחד עם לוח אם am2v890-vsta של asrock רציתי לדעת אם איזו תוכנה אני יכול לעשות oc למעבד(כמו למשל ati tool לכרטיסי מסך)? ועד כמה בערך אני אוכל לעשות oc עם הקירור סטוק?וגם איך לדעת מתי להפסיק את ה-oc(מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה תעזרו לי תגידו מה אתם חושבים איזה תיכנון יותר עדיף למאוורים? אם יש לכם עוד רעיונות ...את תגידו לא שמתי מאוור מקדימה כי יש לי מארז בעיתי .
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
Okay, I took my computer apart to clean the dust from it today, and also tried freezing my GeForce again in order to get rid of it's ehatsink (which simpley WON'T COME OFF) So I finished cleaning, and reached a decision, I will put another fan on the current heasink mounted on the GeForce instead of putting a lot of work into removing it. Here are some pictures of today's experience, I will also update the thread once I put the fan on the GeForce. http://p1mp.3dv.co.il/pics/GeForce-Project/ Have Fun
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס Leadtek WinFast 6600LE כן...אני יודע שזה חרX אבל זה מה יש בינתיים, בכל מקרה השתמשתי בתוכנה 0.25 beta 10 ? ATI TOOL הוא אמר אחרי שעה של בדיקה לכל אחד שהליבה יכול לעלות מ-300 ל450 והזכרון מ-250-275 השאלה שלי היא האם להסתכן בלהרוס את הכרטיס או מה שלא יקרה לו ולעשות OC או שזה לא משתלם לי ואני לא יראה שום שינוי במשחקים וכד' והאם כדי לבטוח בכלל בתוכנה הזו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך מדריך ל OC למעבד(יש לי E8400ׂ מה שיש במדריכים הוא משנת 2006
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אז אני מעוניין בפאנבאס טוב, עם כמה שיותר ערוצים, חובה שיהיה שחור (ומעדיף בלי אורות או משהו בסגנון, מקסימום לדים) ויתן מקסימום מתח למאווררים. ובקשר למאוורר - אני מעוניין באחד בגודל 12cm, עם יחס דחיפת אוויר\רעש הכי טוב שאפשרי... תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
צריך קירור למעבד AM2 לאוברקלוקינג כולל התקנה מחברה טובה עד 400ש"ח
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד 6750 או 6550 (שניהם אותו דבר לדעתי מלבד המהירות). כרגע אני לא רוצה לבצע OC אלא רק כשהמחשב יתיישן ולא תהיה ברירה. האם לקנות גוף קירור למעבד גם אם אני לא מבצע OC? אם כן, למה והאם אינטל ממליצים על זה? תודה, ניר
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיונת יש לי לוח DQ6 ומעבד 6600 לא משנה כמה מתח אני נותן למעבד המחשב עושה לי ריסטרט בדיוק לפני שהוא מתחיל לעלות את הווינדוס על כל FSB מעל 345 האם נדפקתי עם מעבד/לוח דפוק? ד"א: יש לי את הביוס הכי אחרון וזכרונות 1000 של cellshock
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היגדרתי בביוס שהזכרון יעבוד על 2.5-3-3-6 אבל משום מה גם אחרי ששיניתי זה לא משנה בעצם כלום,ונשאר על 2.5-4-4-10.............אני באוברקלוק יחסית גדול למעבד ,איך אני יוכל לגדיר את הזכרון כמו שצריך בביוס? איך אני יוכל לשנות את הזכרון ככה שהוא יעבוד 1:1 מול המעבד /2:1 מול המעבד? למה הפרקוונסי לא על 200 מגה הרץ כמו שהוא אמור להיות? מפרט: Intel Pentium 4 2000@3060 northwood מכפלה של 20 GA-8IPE1000-G Rev4 PDP dual chanel 512(256X2) 400DDR FX5200 64 BIT 128MB Colorsit U Edition 480W Golden a-top X-blade תודה לעונים עוד שאלה בקשר לאוברקלוק לפני האובר קיבלתי בסופר פי רק דקה ו10 שניות אחרי האובר אני מקבל משהו כמו 55/54 שניות ,האם זה בסדר? מעבד באוברקלוק ל3000 א…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כפי שציינתי המארז מגיע עם 120 מ"מ מאחור ויש עוד שני מקומות לשני 80 מ"מ מקדימה. האם כל כך חשוב להוסיף את המאווררים האלו?? והאם החברה כל כך חשובה או שג'נרים יעשו את העבודה?? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהוא באיזה חנות בעיר כרטיס מסך מקורר גז יש דבר כזה? אם כן מישהו יכול להביא תמונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הייתי מעוניין לדעת מה החשיבות של שימוש בגריז טרמי למעבד אם אתם מכירים מאמרים בנושא ? או שאתם יכולים לתת לי המלצות בנושא בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8 ואחרי כמה דקות הוא מתחיל להרעיש מהמאוורר של המעבד (מאוורר מקורי של INTEL ) בבקשה תמליצו לי על מאוורר לא יקר ושקט תודה 2. יש לי רק 2 מאווררים במארז אחד על המעבד ואחד בפרונט למטה האם כדאי להוסיף עוד מאוורר ??
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום התחלתי ליבנות מערכת קירור מים שתקרר גם את המעבד וגם את כרטיס המסך וגם את הציפסט וכרגע אני מחפש בלוק למעבד amd 939 ובלוק לכרטיס מסך 6600gt ואני מחפש המלצה לתקציב של עד 500 שקל לשתי הרכיבים
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-