אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מצאתי את המוצר הזה בksp , ותהיתי אם המוצר כולל מערכת מים שלמה , והאם הוא מקרר את המעבד יותר טוב מהקירור שבא עם המעבד הנה דף המוצר : http://www.evercool.com.tw/w_cooler.htm
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה המקורי שלי epox 8k3a xtreme ddr 256 333 asus geforce 3 ti 200 133 12.5 תוצאה 7205 אחרי שעשיתי אובר קלוק למעבד ולבאס עצמו ל 200 באס ו1800 מגה הרץ מעבד הגעתי רק ל7988 שאם נוציא תאובר קלוק של המעבד עצמו בעצם נראה שההרמה של הבאס עצמו ל200 לא תרמה כמעט כלום כי את ההפרש עושה המעבד.. בבקשה תגובות
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. האם טמפ' של 40~42 מעלות היא טמפ' נורמלית למעבד פנטיום 3 866. 2. אני צריך המלצה על מאוורר שלפנטים 3 (סוקט 370)
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
או קיי אז זה פעם ראשונה שאני עושה בדיקה ממשית של טמפרטורות והכל ככה מסודר אז הנה התוצאות קודם כל יש אוברקלוק VCore:1.87מעבד... Vcc:2.85 זכרונות מנוחה מעבד:49 מאמץ מעבד:62 מנוחה מערכת:28 מאמץ מערכת:35 באס 203@266 מכפלה 11.5@12 מגרהץ:2341@1833 זיכרונות:406@400 זהו בעיקרון תודה על תשומת הלב(שתבוא) עריכה:שגיאת כתיב
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מעבד AXP2000 והחלפתי את המאוורר שבא עם המעבד ל - VANTEC AeroFlow והטמפ' שהיו לפני שהחלפתי בערך 57 - 55 ירדו לסביבות ה 50 - 53 במאמץ וקצת פחות משהו כמו 49 בערך במנוחה קראתי ביקורות של אנשים באתר פנדה ואנשים שכתבו שם שלחלקם יש מעבד בדיוק כמו שלי המאוורר הוריד להם את הטמפ' בצורה משמעותית לעומת אצלי . גם הם כתבו שהמאוורר שקט אבל אני עם מאוורר בדלת המארז Vantec ThermoFlow 80MM Smart ואחד מאחורה אותו דבר לא שומע אף אחד מהם חוץ מהרעש של המעבד הרעש די חזק ומעצבן ובביקורות ( כמו למשל ב PC-SPOT ) כתוב שהוא שקט מאוד איך זה יכול להיות ? ניקיתי אבק היום וזה עדיין ככה . גם רציתי לשאול אם אני יחליף את המשחה הטרמית ל - ARCTIC SILVER 3 אני יקבל ירידה משמעותית בטמפ' ? או שיש לכם …
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אמרו לי שאם עושים אוברקלוקינג לכרטיס 5200 הרגיל , אפשר להגיע איתו לביצועים של אולטרא , זה נכון?? ואם כן , ה 5200 שלי הגיע בלי מאוורר אלא רק היטסינק , כלומר אצטרך להוסיף לו קירור , זה כדאי להשקיע על הכרטיס הזה? איזה זלמן-180שח או איזה טרמלטייק-49שח
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן, כמו שפירסמתי בהודעה שלי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 מחר אני מקווה להזמין לי את המחשב. כנראה שאני אלך על המארז Compucase Super Midi Tower CI 6919 אך גם יכול להיות שבסוף אלך על זה COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB המעבד (AMD ATHLON XP 2500), מגיע בלי מאוורר (כנראה), וחשבתי לקחת את המאוורר הזה Thermaltake Smart & Silent Volcano 9Cool Mod CPU Cooler בשבילו. בקיצור, כמה מאווררים מגיעים עם איזה מארז, והאם המאוורר הזה מספיק לי ביחד המאווררים שמגיעים עם המארז. תודה יונתן
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
יש לי P4 2.4C והוא כרגע על 1.675V במהירות של 3280MHZ FULL LOAD TEMP שלו מגדרות את ה50... טמפרטורת לוח האם (NB) יכולה להגיע ל45 מעלות מקסימום רציתי לדעת מהן תופעות הלוואי של OVERVOLT למעבד, למזה גורם, מה הסכנות ומהו הגבול המומלץ... מהן הטמפ' שמסכנות מעבד ובאיזה טמפ' אני כבר מסתכן, מהן ההשפעות של התחממות יתר והאם אפשר להיות על 58 במאמץ בלי לחשוש ? מהי הטמפ' שמסכנת את לוח האם ? ובאיזה שלב מומלץ כבר להכניס איזה ACTIVE COOLING לעסק?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני חייב להוסיף לקירור משכה טרמית..... ?????????????????????????????????[ בנתיים אין לי תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ירדו קצת עכשיו על 3200 סיבובים של הולקנו 12 המעלות שלי במנוחה 36 ובעבודה 48 זה טוב ? זה עם OC לא לגעת הכול יציב !!רק מה רציתי לדעת אם המעלות בסדר
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מארז אחד עם חלון קנוי ומארז אחד סגור והוא מעצבן אותי שהוא סגור לאדע אחרי שיש חלון אני תמיד רוצה לראות כזה מה קורה בפנים ומעצבן אותי שזה סגור כל מקרה אני לא רוצה להתחיל להסתבך ולעשות צורות ועיגולים וענארף מה כי אני ממש ממש לא אוהב לעבוד עם מכונות שמסוגלות לחתוך אותי אני אולי יצליח לארגן מהשכנים כל מיני דברים מכשירים חביבים (לא נראה לי שיש להם דרמל...) ואני רוצה רק ריבוע חביב פשוט נחמד, ופרספקט אני כבר יקנה ממישהו (ענארף ממי..) איך אתם מציעים לי לעשות את הריבוע וטיפים שימושיים בשביל לא להרוס את המארז בדרך.. ?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עד היום בדקתי יציבות עם לופ ב 3DMARK של 3 שעות ואפילו יותר רציתי לדעת איך אפשר לבדוק יציבות באופן יותר רציני לופ של 3DMARK שדרך אגב בגירסא 2001SE ליותר שעות או שגם זה לא מספיק?! אם כן, תמליצו לי על דרך אחרת לבדוק + האופן שמפעילים את התוכנה (אם אפשר מפורט כמה שיותר..) תודה! =]
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: P4 2.8C GHZ 800MHZ FSB HYPER-THREADING SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB ASUS P4P800 MOTHERBOARD i865PE CHIPSET 256*2 CORSAIR DUAL DDR 400MHZ CL2.5 MAXTOR 80GB S-ATA HDD LITEON CD-RW 52X READ+WRITE 32XRW אני פועל כמובן עם WINDOWS XP PRO השאלה שלי אם כדאי לי לשנות את הCL2.5 לCL2 דרך הביוס או לא. יש לציין שאין על הראם שום היטסינק או קירור מיוחד.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש את זה בארץ? http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1784&cat=93&page=1
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כפי שציינתי המארז מגיע עם 120 מ"מ מאחור ויש עוד שני מקומות לשני 80 מ"מ מקדימה. האם כל כך חשוב להוסיף את המאווררים האלו?? והאם החברה כל כך חשובה או שג'נרים יעשו את העבודה?? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי עם לד אדום אני רוצה להחליף לכחול השאלה שלי זה האם יש סוגים מיוחדים של לדים שאני צריך לשים? או שכל לד רגיל בצבע כחול יתאים? ד"א יש לי את העכבר בידיוק הזה http://www.linkitch.dk/Guides/Mouse-mod/Mouse.htm ואני הולך לפעול לפני המדריך הזה אם למישהו יש משהו לתקן או להוסיף בבקשה להגיד תודה
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לבדוק כמה AMPER ה-LED שלי צורך? וכמה V
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי ספק מוזר ביותר סנשיין - קומה 400 מה דעתכם עליו או מה זה בכלל. דבר שני אני צריך המלצה למאורר שקט עם 3PIN לחיבור ללח אם עדיף שניתן להשיג בארץ ראיתי את ה STELTH של VANTEC האם הוא עם 3 פינים ללוח האם או שלא
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה לפי דעתכם הכי יתאים לההמהרה בהתחשב בעובדה שאני לא פותח בינתים מכפלה amd 1600 1700 2000? 2100?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי GF4MX460 של MSI יש לי איזה תוכנה מטומטמת של MSI שבה אני יכול לשחק קצת עם הMEMORY CLOCKA ועם הCORE CLOCK ומסוגל להגיד לי את הטמפרטורה. התוכנה אמורה איכשהו לתת לי שליטה כלשהי גם על הVOLTAGE והFAN SPEED אבל היא לא נותנת יש לכם תוכנה להביא לי שתרים תVOLTAGE ושאני אוכל לשחק עם הFAN SPEED?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה טמפ' העבודה התקנית של המעבד AMD - 1700+ 0.13 מיקרון רוב הזמן הוא בין 45-52 צלסיוס ובעבודה מאומצת מגיע אפילו ל-60 הוספתי מאוורר למארז אבל השיפור הוא ב-2 מעלות. FSB 133MHZ
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היום קיבלתי Corsair 256Mb PC133 האם גם ב- SDRAM קורסאיר טובים ? ואיך שאר המפרט שלי ?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אם יש לכם בבקשה תפרסמו. כי אני מנסה לעשות משהו קצת יותר גבוהה מ 2.25 ghz ואם אני מצליח יותר אז הwindows לא עולה לי אני מכוון את המכפלה ל 22.5x שזה בעצם הכי גבוהה ואני שם את המהירות על 150mhz ויותר מזה הוא פשוט לא מעלה את הwindows. אז אם למישהו יש עצות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-