עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. גיגהבייט רדאון 9500 64 מגה כרטיס נהדר מה אתם אומרים? שאלה נוספת מה זה פתיחת צינורות לכרטיס מסך? אני לא מבין תמודינג הזה

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  2. Started by Psy,

מה טמפ' אופטימלית במנוחה לכל אחד מהרכיבים? מעבד intel dual core 2.80 geforce EN7300GT SILENT HDD WD 250 giga אגב צריך להתחשב בעובדה שכבר קיץ, מה ההפרשים ב+ ?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  3. Started by fuckzone,

[glow=red,2,300][shadow=red,left]http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 אני יודע שזה קירור לצ'פט אבל בעם זה מועיל וקשה לשים את זה?[/shadow][/glow]

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  4. יש לי: AMD 64+ 4800 AM2 etc. Gigabyte GA-M55S-S3 88000GTS 320MB 2GB Kingston 800 Mhz Liberty 400W למעבד שלי יש 2.5 GHZ (בלי שינוי). העלתי את זה ל2.75 GHZ וזה עובד בצורה יציבה, והייתי צריך להעלות 0.05V כדי שזה יעבוד ככה. אני לא מצליח להעלות את זה מעבר, זה נכשל במבחן מאמץ. למה? הטמפ' במאמץ לפי ORTHOS ב2.75 GHZ כבר מגיע ל60 ולפי EVEREST אפילו ל65. יש לי קירור פשוט, ואני מתכנן לקנות את ה- TT120. נ.ב הזיכרונות שלי בדואל (הסטיקים הם לא אחד ליד השני, אלא במקומות 1 ו-3) ומשום מה כשהמחשב עולה ובעוד תוכנות כתוב Single Channel. למה ומה עושים? יכול להיות שזה קשור?

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  5. שלום! 1) רציתי לדעת האם פילטרים כמו זה למשל פוגעים בזרימת האויר בצורה משמעותית, לדוגמא מאורר שיש לו 90 CFM בכמה בערך תירד זרימת האויר? http://www.performance-pcs.com/catalog/images/large/products/AL_Filter_120_Bk_t_LRG.jpg 2) האם גרילים כמו זה למשל מורידים את זרימת האויר והאם יוצרים יותר רעש כאשר המאורר מוציא אויר על הגריל וכתוצאה מכך נוצר חיכוך עם האויר והגריל. האם הגרילים משמפיעים בצורה משמעותית על זרימת האויר בצורה שאפשר להרגיש? http://www.performance-pcs.com/catalog/images/large/products/grill120_t_LRG.gif בבקשה תגובות... ;D

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  6. עשיתי אוברקלוק של 10% אחוז מהאפשרות המובנת שיש בביוס. מעבד AMD 3800+ AM2 קירור ARCTIC COOLING 64 למעבד ו 2 מאווררי 120 מקדימה ומאחורה. הדלת בצד פתוחה. לוח אם m2n-e של ASUS זיכרון kingston 667 giga ספק 500W כרטיס מסך ati X1600XT עכשיו רציתי להתחיל באוברקלוק מקיף למחשב, זכרונות, כ מסך ומעבד, אבל כשעשיתי אוברקלוק למעבד, וניסיתי להעלות אותו הוא הגיע עד איפה שהוינדוס נטען , במסך הפתיחה הזה: ונעצר שם. עוד שאלה, איך עושים אוברקקלוק לזיכרונות? ועוד שאלה , איך עושים אוברקלוק לכרטיס מסך ati X1600XT של POWERCOLOR עם התוכנה הזאת: [תמונה מצורפת] מה וכמה לעלות? יש אפשרות לארות את טמפ' כרטיס המסך? אם כן איך. ואת טמפ' הזיכרונות.? איך מקררים זיכרונות? [attachment deleted b…

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  7. Started by חצופי,

לוח האם שברשותי הינו GIGABYTE X38DS4, ומעבד E6320 עם המעט שאני מבין עשיתי O.C ל 400FSB (שהריץ את המעבד ל2.8 במקום 1.8). במנוחה טמפרטורת הלוח עפ"י EVEREST היא 41 מעלות לעומת מצב בו אני מעמיס את המעבד ל100% שאז הטמפרטורה עולה לעד 64 מעלות. האם טמפרטורה זו בגבול התקין או מעליה?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  8. http://i51.tinypic.com/synmzt.jpg

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by !!!..GUR...!!!,

שלום לכולם אני חדש באתר intel pentum 4 64 bit 3.0 512 ddr2 533 gigabayte motherboard 160 giga sata geforce 6200 קיצר קניתי את המחשב לפני חודש והתחלתי להיתעניין יש לי שאלה, אני לא הוספתי למארז מאוורים חדשים הוא אצלי כמו שקיבלתי אותו, במנוחה הכרטיס מסך שלי בטמ' 55 ושאני משחק סאן אנדראס הוא ב67-70 ואני רוצה לדעת מה הטמפטורה המומלצת לכרטיס מסך הזה בזמן מנוחה כי אני חושש שאני שורף אותו, כזכור לא הוספתי לו עוד מאוור או משהוא, האם זה מומלץ הטמפטורות הללו ואני מוכן להשקיע בקירור מים לכרטיס תייעצו לי איזה כי אני לא כל כך מכיר, תודה רבה לעונים אני מאוד מודה! והאם מומלץ להוסיף עוד פתרונות קירור

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  10. תודה . . .

• 3 תגובות
    • 400 צפיות
  11. יש לי מעבד 2500+ בארטון היתה לי בעיית טמפרטורה , 49-50 מעלות במנוחה, 52-53 מעלות במאמץ מרחתי משחה טרמית מחדש דרך אגב מה שחנות עשתה שם היה פשוט זוועה (לא צריך להזכיר את שמה..) טוב נו..זיגזאג! פישלו הפעם... הם מרחו את מהמחשה על כל המעבד חוץ מהליבה , בקיצור מרחתי מחדש הטמפ' ירדה ל 43 במנוחה ו 45 במאמץ עשיתי אוברקלוקינג 2500@3200 עכשיו הטמפ' במנוחה 44.5 ובמאמץ 46-47.5 ;D לוח nf-7 v2.0 מזייף ? עדיף להרכיב את הסנסורים של הוולקנו או שהלוח הזה מדוייק ולהשאיר ככה?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by oNam,

אתל'ון אקס-פי 1600/1700? חשוב שיהיה אותו בזיג-זג או פנדה תודה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

אז ככה, שדרגתי את המחשב, ואני עומד לחזור לויסטה שוב, ובתקופה שהייתי משתמש בה, לא הייתה אפשרות לעשות אוברקלוק דרך הווינדוס, לכן צרבתי BIOS לX800GTO2@X850XTPE שלי. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה אז... האם יש איזושהי תוכנה כדוגמת ATITOOL\ATI TRAY TOOLS כיום שניתן לבצע דרכה אוברקלוק בויסטהX64? תודה רבה

14. לאחרונה בקר המתח של המאוורר(מהירות) נפגם, בינתיים חיברתי לו מתאם מתח חיצוני שעובד.. אני מחליף את המעבד הקיים שלי - e6600 ב-q8400, ומעוניין להחליף גם את הקירור הקיים (שגם ככה ממש בקושי הרכבתי על מארז הAntec Nine Hundred שלי). מתוכנן OC מסוים, לא לשבירת שיאים, אלא לעבודה שוטפת ויעילה.. מחפש קירור טוב, שישתווה או יעלה על הקודם, במימדים נורמליים(שיוכל להכנס למארז וההרכבה לא תגרום לסבל רב ). תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by Discover,

עד שאני יקבל את ה HardCano II שהזמנתי היום, איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה בתוך המארז, ובמעבד עצמו?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by smit,

אני חושב ליקנות AMD 64.. אני צריך מאורר מתאים, עם ביצועים מירבים ורעש סביר... שלא יהיה ממש רועש, למשל כרגע אני על VOLCANO12+. הוא עושה רעש, אבל הרעש ניסבל, די סביר בישבילי. שאלה שלי היא האם מאוררים שמתאימים ל AMD XP יתאימו גם ל AMD 64 ? ואם אפשר תמליצו לי על מאוררים טובים ל 64, מאוררים שיעשו ביצועים טובים אבל בלי הרבה רעש (פחות או יותר כמו ה VOLCANO) תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  17. Started by xcalibur,

יש לי מחשב חדש יחסית: 260GTX EVGA 4GB MUSHKIN REDLINE XFX 780I Q9450 ללא OC או מודינג כזה או אחר. מבחינת טמפרטורות הכל תקין ממה שיצא לי לבדוק. אבל משום מה BENCHMARKS ב-GTA4 שיצא עכשיו הם פשוט בדיחה מהלכת. 1280X1024 כשהכל על HIGH ו-33FPS??? התוצאות ב-SUPERPI ל-1MB היו קרוב ל-20 שניות. יכול להיות שמשהו לא בסדר או שפשוט התמיכה היום ב-QUAD שואפת ל-0? פשוט ראיתי BENCHMARKS של מחשבים עם כפולי ליבה "שהשתינו" על התוצאות שלי בקשת ועוד עם 8800GTX.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by 3pac,

http://img205.imageshack.us/img205/3586/ggfgnh1.jpg ATI TOOL נתקע לי כמו שראים בתמונה . מה יש לתוכנה הזאת ? ובקשר לביוס ,בGPU-Z כתוב שיש לי ביוס 011.008 ואני רואה שיש רק 011.004. {http://www.techpowerup.com/vgabios/19223/Connect3D.HD4850.512.080602.html} ולמה לא כתוב שהכרטיס מיצרן Connect3D או ATI ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  19. לעומת מעבד בסטוק.. כלומר, לדוגמא אם המעבד נשאר באותה טמפרטורה שהוא בא כסטוק אבל הוא מואץ בגלל קירור טוב?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by oranet,

שלום, זה עתה קניתי GTX 570 של חברת MANLI רציתי לאיזו רמת המהרה אני יכול לצפות מכרטיס כזה? איזה סיכונים אני נוטל בשעה שאני מנסה לבצע המהרה? ההמהרה עומדת כראוי במאמץ של תוכנת GPUTOOL (ATITOOL) אבל קורסת ברגע ב3DMARK EXTRME מה זה אומר? בעצם היא עומדת בכל המבחנים ( כמו HEAVEN DX11 ועוד ) חוץ מ3DMARK האם יש חשש בהעלאת מתח ע"י MSI אפטרברנר ? אם הכרטיס קורס זה אומר שהוא נהרס קצת? תדה על התשובות סליחה על הבורות

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by alex28,

אתם יכולים לעזור לי בעיה אחת אני לא יודע איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON X550 PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או זה ZALMAN VF700-AlCu

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by mtao21,

שלום תקציב שלי עד 1000 ש"ח אני מעוניין לקנות קירור מים רציני. איזה חברה ומה כדי לי לקחת מערכת הקירור מים. ראיתי באתר גולדטופ. Zalman Reserator XT Liquid Cooling Silver זה יקר בכלל עלה 2400-2100 ש"ח מה מיוחד בו נראה לי שזה ביזבוז.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  23. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3036

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  24. Started by Hatori_Hanzo,

המפרט שלי מופיע בצד... כאשר אני מוריד את הזכרונות ל667 בביוס אני מצליח להעלות את הFSB ל360 ואף יותר...כך שזה מעלה אותי ל2900MHz ,אבל.. במידה ואני משאיר את הזכרונות על 800 אני מצליח להגיע בFSB רק עד 335 שזה מביא אותי ל2680MHz... השאלה הנשאלת היא... מה עדיף מבחינתי לביצועים מירביים?? לא רק של המעבד...של כלל המערכת?

• 3 תגובות
    • 410 צפיות
  25. Started by NuNaTaK,

אני תקוע עם pentium e6300 על 3800mhz, יש לאן להתקדם או שאפשר להפסיק לנסות? המצב הוא כזה: קירור - מעבד TT BigTyp 120VX, מאוורר 20cm בגג המארז שמוציא אוויר, 12cm קדמי שמכניס אוויר ו12cm אחורי שמוציא אוויר. מעבר לזה יש את המאווררים של הספק והכ. מסך. מתחים - לא נגעתי, הכל על Auto. מעבד - 362*10.5. זכרונות - 1GB X2, 512MB X2, ארבעתם 667mhz. שמתי 2.000D ככה שעכשיו הם ב724mhz. לוח אם - GB EP43-DS3L. טמפ' מקסימום במאמץ - 67 מעלות. הרצתי את הבדיקה הרגילה וLinpack של OCCT במשך כמה שעות והכל יציב, ברגע שאני מנסה לעלות ל3900mhz אני מתחיל לקבל שגיאות. ניסיתי להעלות מתחים (1.9v לזיכרונות ועד 1.35v למעבד) וזה לא עזר, יכול להיות שזה פשוט המקסימום שאפשר להוציא מהמעבד? ניסיתי גם להוריד את …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.