אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אפשר בבקשה את התוכנה CORETEMP לבדיקת טמפרטורה של המעבד של הליבות ואפשר תוכנה לבדיקת יציבות הזכרונות וכרטיס מסך ?
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
-
הובכן אנ ממתין שהמחשב שלי יכנס פה לגלריה אבל בכל אופן הוא גם עלה כבר לאינטרנט לאתר שלי. בואו ותיראו [כן אני יודע שהתמונות לא הכי טובות שבעולם אבל זה מה שמצלמת אינטרנט יודעת לעשות] http://www.htl.co.il/mycomputer/ אגב כן יש הרבה מחשבים יפים ומיוחדים מימנו פה ובכלל אבל בכל זאת פריק מחשב אני או לא אז זמנו של המחשב שלי גם הגיע
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כולנו מכירים את ה BSOD הידוע לשימצה של מערכת חלונות, מסתבר שהחליט לשנות צבע. לטענת האוברקלוקר, הוא נתקל פעמיים בהודעת שגיאה מלווה ברקע אדום במקום כחול (RSOD?!) המעבד הוא וויני 3500+, נשבר בקו ה 3000.
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחר קונה מחשב (22/4 שזה בעצם היום... אז זה דחוף!!!) ואני עושה OC ואין זיכרונות של WINBOND(בחנות מסוימת שיצא לי הכי משתלם לקנות משם) , לא שאני נעול שהם הכי טובים לOC אבל אני לא מכיר אחרים. יש משהו אחר שטוב לOC רצחני?
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות o.c ל - dell optiplex 280 לא מצאתי אפשרות בביוס תודה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז של אנטק. אל המאוור של האנטק (המאוורר העליון) מחובר מין מתג כזה... אני חושב שזה מין שינוי של כיווני אוויר, תקנו אותי אם אני טועה. עדיין לא בדקתי את זה אבל אם כן האם אפשר לעשות זאת באמצע שהמחשב מופעל?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט מופיע בצד. ספק 350W. והכרטיס מסך גם כן ב.OC ליבה 300===>400. זיכרונות250===>275. האם ביטוח הOC לכרטיס מסך יתן לי אפשרות להמשיך את הOC על המעבד או שאין קשר בינהם. גרסת ביוס האחרונה שיצאה. מתחים: מעבד 1.6 זיכרון 2.7 צ'יפסט 1.65 תודה מראש. predator_008
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הקירור הוא למעבד P4 2.53Ghz לסוקט 478, אני רוצה להחליף את קירור הסטוק רק בגלל שהוא קודח לי בראש (למרות שהוא מקרר די טוב) כך שהקירור צריך להיות שקט ככל האפשר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
רציתי לשאול עד כמה הקירור הזה :[h=1]Scythe Samurai ZZ Rev.B SCSMZ-2100[/h]יותר טוב מהקירור שאינטל מביא ביחד עם המעבד?אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בינהם. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory Twinmos PC3700 512MB 466MHZ או שבכלל משהו אחר?
-
- 63 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם יש לי 6600GT של GIGABYTE , אני יכול לשנות את הביוס בכרטיס שלי ,בביוס של 6600GT של חברה אחרת ?
-
- 11 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי את המארז של THERMALTAKE XASER 3 עם ה-7 מאווררים(מעבד AMD2000 לא זה עם ה- מיקרון,וולקנו 9) הטמפ' שלי הם סביב ה-50-60(כבר מרחתי משחה מחדש פעמיים). המאווררים הכתומים של THERMALTAKE שבאים עם המארז הם ממש אבל מסכנים אז השאלה שלי היא האם יש כאלו(של אותה החברה שעושים עבודה קצת יותר טובה?(וזה לא קשה בכלל). האם אלו מאווררים יותר חזקים---> http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב סוף סוף ! עכשיו, יש לי מאורר 120 של אנרמקס בקדמת המארז שלפי הנתונים דוחף 95 CFM ואותו אחד מאחורה ! (זה אמור לעבור את הביצועים של 2 של 80 שמכניסים ומוציאים ~), ד"א הם על המהירות המקס' לינק לנתונים שלו - http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm על המעבד יש SK-7 ועליו SF 2 במהירות מקס' המשחה הטרמית שנמרחה היא ננו טרם בלו. ובכל זאת המעלות שלי ב-IDLE (עוד לא התקנתי וינדואס כי אין לי דיסק כרגע ) הם 36-37 ! לדעתי זה גבוה מידי למעבד הזה ועוד ללא O/C וללא שום שינוי מתח. מה יכול לגרום לזה ?! נ.ב יכול להיות שהביוס קצת מזייף באיזה כמה מעלות ואני סתם בלחץ ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אולי הנושא הזה מתאים גם לאוברקלוקינג.... יש לי כרטיס מסך ASUS GEFORCE TI 200 ואתמול המאוורר הפסיק לעבוד חיברתי עליו לבינתיים מאוורר זמני 40 ממ אבל הוא לא יושב ממש על הליבה כי הוא גדול מדיי. למישהו יש רעיון איזה מאור מתאים לו? או אולי רעיון אחר? עדיפ רעיון ללא הוצאת הקירור הפסיבי .. אני מעדיפ לא להתעסק
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני בקרוב רוצה להוסיף מאוורר למארז שלי שיכניס אוויר. יש לי אחד למעלה מאחורה במארז שמוציא אוויר. אין לי מקום במארז לעוד אחד חוץ מזה שאני אוסיף עכשיו ככה שאני רוצה שהוא יעשה את העבודה. מדובר במארז mini tower. הטמפ' לא יותר מידי גבוהה. איזה מאוורר כדי לי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יא לי דיסק של DVD רגיל וצורב DL על הדיסק רשום 4.7GB והתוכנה לא נותנת לי לצרוב יותר מ 4.5GB מדובע על NERO 8.1.1.0 יש למישהו רעיון אולי לצרוב יותר עם תוכנה אחרת
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, רציתי לעשות אובר קלוק לכרטיס הזה שמעתי שאפשר להגיע איתו למהירויות נחמדות... עכשיו אי אפשר לעשות לו אוברקלוק גם אפילו של מגה הרץ אחד גם בתוכנה של ריוה טיונר הזאת, אמרו לי שזה מנעילה של הביוס של הכרטיס... הכרטיס הוא מחברה של INNOVISION. יש אפשרות לבטל זאת אם כך?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היה לי מחשב 586 שפירקתי, לקחתי לו את כל החלקים, ונהנתי מאוד, אבל מה אני יכול לעשות לו עכשיו שיהיה שימושי למחשב שלי או שסתם יהיה מהנה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
חשבתי על לצבוע את המסך שלי בשחור, אבל בשביל לעשות זאת אני צריך לפתוח אותו ובשביל לא להתפגר בדרך אני מניח שאני צריך איזושהי דרך בשביל לפרוק את המתח שהצטבר בו. יש למישהו מושג איך לעשות זאת בדרך הבטוחה ביותר ? ובקשר לצביעה (ככל הנראה ספריי וייניל שחור), יש איזהשהם רעיונות איך לעשות את זה בלי להדביק כל מיני כפתורים שיש על המסך (הדלקה וכיבוי, כפתורי סיבוב שונים וכולי) אבל עדיין לצבוע גם אותם (ז"א בלי לכסות אותם במסקינטייפ ודברים בסיגנון)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב המבוסס על E4300, ולהביא אותו לסביב 3GHZ. הבעיה היא שאני קונה את המחשב ב-KSP ואין להם את ה LIBERTY 400 WATT המומלץ כאן, ולא את ה Tuniq Tower/SCYTHE INFINITY. הספק שכן יש להם הוא Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W במחיר 355 ש"ח, והקירור הנורמלי היחיד שמצאתי שם הוא Artic Cooling Freezer 7 Pro. האם כדאי לי ללכת על החלקים האלו? עד כמה הספק הזה פחות טוב ל-OC ביחס לליברטי? כמו כן, לגבי המאוורר? אם אכן, החלקים האלה נחותים משמעותית, אני ילך על liberty + SCYTHE INFINITY/TUNIC tower מIQPC. מה כדאי לעשות? לא איכפת לי להשקיע עוד כמה שקלים על מנת להגיע ל-OC טוב, אבל אני די מעדיף לקנות הכל במקום אחד.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אמרו לחבר שלי שהוא יכול לעשות OC למעבד ולזיכרונות באמצעות תוכנה (יש לו לוח של ג'יגה בייט) ולא דרך הביוס יכול להיות דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן ! השאלה שלי האם כדאי לקנות H80i משומש עם שנה אחריות בכ- 420 ש"ח +- ? (בחנות פלונטר..משלוח וזה...) או לקנות H100i חדש באייבורי (נמצא בעיר שלי..) ב 560 ש"ח ? זה מיועד ל: Corsair Air 240 mATX ( כן בדקתי ואפשר לשים בו H100i) עם מעבד i7-3770k/i7-2600k אחד מן השניים. אם רלוונטי הספק כוח: Earthwatts 500w מתכוון להגיע לOC עד 4.5ghz +-
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה התחיל כך: " מה דעתכם, הציעו לי להחליף את ה- XP1800 0.18m הישן והמתחמם שלי ומאה שקלים תמורת XP1700 0.13m חדש וקריר ( כמובן לצורך OverClocking ). מה דעתכם על העסקה הזו - שווה ? אנא אימרו לי מה אני צריך לדרוש או לשים לב לגבי המעבד החדש... מבחינת (איך אני מזהה שזה ה- 0.13m החדש ולא הישנים ? איזה סטפינג כדאי ? וכו'... ?) " והסתיים כך: (בעזרתכם האדיבה... ) אני שמח לבשר כי העסקה יצאה אל הפועל (לאחר כמה מהמורות) - התחדשתי ב- AXP1700 DUT3C JIUHB המיוחל !!! [צונזר-אין לפרסם חנויות באתר!] המהמורות: לאחר שהגעתי לחנות ונתתי לו צילום של המעבד המבוקש (זה שקיבלתי מכם), הוא אמר שיזמין לי מהיבואן - לאחר שבוע הוא אמר שהגיע, אך כשהגעתי לחנות - חשכו עיני ! - Palimino 1700 מסריח…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-