עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ללא מילים http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=5 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=7 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=8 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=9 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=10

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by ben060,

אז ככה: המפרט מימין אני מנסה לבצע אוברקלוק ולא מצליח נתחיל מזה שביטלתי את ה EIST ואני עדין רואה ב CPU Z שהמהירות היא 1600 בלבד. העלתי את הבאס ל 350 ואת המכפלה ל 7 כדי לקבל מהירות של 2450 ולא יצא לי הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים ולא שינה כלום. האם אני צריך לשחק עם הזכרונות? או שיש משהו שפיספסתי בכל התהליך? אשמח לתשובות

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי רעש יחסית חזק מהמאווררים, המאוורר שעושה את רוב הרעש הוא המאוורר בפרונט נעזרתי במדריך שבנעוץ לגבי התוכנה speedfan והצלחתי להוריד את מהירות המאוורר ע"י התוכנה. רציתי לדעת האם ניתן לכוון דרך הביוס שמהירות המאוורר תשתנה ע"פ הטמפרטורה/צורך - ללא תוכנה צד שלישי? יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 גירסת ביוס F8 כשניכנסתי לשם להגדרות המאוורר יש לי כך: fan speed control method א. auto ב. Intel QST ג. Legacy ד. Disable וגם fan speed control mode: auto voltage pwm אני כיוונתי לlegacy ו pwm וspeedfan מדווח על ירידה מכ 2000RPM ל 980 RPM רק במאורר של ה CPU אך כאמור רוב הרעש בא מה system fan - בפרונט כיצד אני יכול לכוון את הביוס שישלוט גם על זה - לפי הצורך, ללא תוכנה כמ…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by Stranger,

כפי שציינתי המארז מגיע עם 120 מ"מ מאחור ויש עוד שני מקומות לשני 80 מ"מ מקדימה. האם כל כך חשוב להוסיף את המאווררים האלו?? והאם החברה כל כך חשובה או שג'נרים יעשו את העבודה?? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by SlimShady_1,

well this is how it goes... i got AMD3200+ BARTON 400 FSB GIGBYTE GA-7N400 PRO2 NFORCE2 KINGSTON HYPERX 512MB I was trying to overclock the cpu which then got me to the conclution i can only get up to 12x multiplier which means aprrox 2.4 GHZ So i decided to overclock the system bus, but as it seems the memory dosent get me over 202fsb Now im getting to the point im thinking about buying : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=4203 which is "Mushkin 512MB PC3200 black level II" any thoughts, ideas, tips?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by JohnClark,

טוב אני צריך זכרונות לOC ומשחקים כבדים בבערך 900 שקל הבעיה הקודמת נפתרה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  7. תמיד אחרי שהייתי עובד עם הפרסקוט 2.8 שלי את הFSB 210 אז המחשב לא היה עולה לי ונאלצתי לאפס את הביוס.. היום החלטתי שוב לנסות לעשות OC אך הפעם ביחס של 5:6 העלתי את הFSB (אחרי שבדקתי אותו ב210) ל229 ועכשיו המעבד עובד ב3.2GHZ והזיכרונות ב190(שזה 380 בDC שלי - X2) הזיכרונות שלי ג'נריים ואני אפילו לא יודע איזו חברה... :-\ המקסימום FSB שהביוס מאפשר לי הוא 232...(למה?? לוח EP-4sgm8i עם ביוס מעודכן מאתמול-העידכון תיקן מליון שגיאות-עצה שלי, תעדכנו ביוס כשאפשר-תמיד!!!) אז שאלתי היא-מה עדיף? FSB גבוהה זיכרונות ביחס יותר נמוך, או רגיל רגיל...??? TNX! ד"א, בPRIME 95 יציבות טובה כשהFSB גבוה והזיכרונות ביחס נמוך... כשהFSB 200 והזיכרונות ב1:1 אז בפריים95 יש מלא שגיאות...(חשבתי שזה יתרום …

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  8. יש אותו בסקאי לפי מה שהבנתי רק הצורה שלו קצת שונה ויש לו לדים כחולים... מה אתם חשובים, הוא אותו אחד רק עם לדים שונים או שהוא פחות טוב או משהו....?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  9. ‏P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio‎ זה הלוח.. המפרט מצד ימין.. עד כמה הלוח יגביל אותי.. [עזבו טמפרטורות] ועוד משהו אני קונה גם תקירור ‏Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775‎ אם אתה יכולים להציעה לי קירור יותר טוב ב 80 ש"ח אז תגידו.. או לוח יותר טוב ב 370 ש"ח אז תגידו..

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  10. מה גדולו ומשקלו של הheatsink עם המאורר, הסטנדרטי שמגיע עם המעבד?

• 11 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by MDK,

האם צריך להוסיף קירור כדי לעשות אוברקלוקינג עד לרמה של ti-4600 (שימו לב כי אני מדבר על ה-128mb SE) ? ? ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע ??? אני לא מתכוון לתוצאות מקסימיליות...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  12. Started by dorliv,

amd 64 3500+ לוח אם MSI k8n neo4 A-data 512 pc3200 כרטיס מסך gf 6600 של GIGABYTE כמה אני יכול להמהיר אותו

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  13. שלום, קניתי מחשב חדש ובזמן ההתקנה הרכבתי את המעבד בלי משחה תרמית כי הבנתי שיש סוג של מדבקה מתחת למאוורר שבא עם המעבד שזה סוג של משחה תרמית. בכל מקרה אני מעוניין לשים משחה תרמית כי הבנתי שזה יותר טוב, אבל מישהו אמר לי שאסור להוריד את המדבקה מהמאוורר בכלל כי זה יכול לדפוק את המאוורר ואת הקשר בינו לבין המעבד ואם אני רוצה להשתמש במשחה תרמית אני צריך לקנות גם קירור אחר למעבד. האם זה נכון ? המעבד שלי כרגע עומד על 30 ומשהו מעלות במנוחה אבל במאמץ הוא מגיע ל 60 פלוס ואני די בטוח שזה בגלל שאין משחה תרמית. תודה

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by Qtec,

הייי יש לי בעיה עם ריבא טיונר- כל פעם שהמחשב עולה המסך מהבהב- ריבה טיונר משנה מהירויות שעון (גם אחרי שמחקתי), ואני רוצה למחוק אותו ולהחזיר את מהירויות השעון לקדמותם, וגם שלא יהיו לי הבהובים על ההתחלה. ד"א- היום קיבלתי והרכבתי מעבד חדש +Zalman 6500b alcu Heatsink+משחה תרמית silver ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by masterb,

תראו מה איזה יצור שלח בפורום מחו"ל http://www.akiba-pc.com/775/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by udist,

כרטיס המסך שלי נותן טמפ' קצת מוזרות, נניח רגע לזה שהטמפ' גבוהה (78 במאמץ), הטמפ' לא "נעה" בתחום מעלות מסויים, אלא מגיעה למקסימום ונשארת שם... (וכך גם במנוחה מן הסתם) האם צריכים להיות פיקים מסוימיים בטמפרטורה של הרכיבים כשהם במקסימום מסוים, או שהם סטטים, במקסימום בפעולה ומינימום במנוחה?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  17. השאלה אומרת הכל חברים מה יותר טוב לקירור כרטיס מסך הקריסטל אורב המפורסם והטוב או האייסברקיו 4 של ונטק????

• 11 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by RenTex,

אני קונה היום מחשב מאיזושהיא חנות, היא לא עובדת עם gigabyte ורק עם אינטל ואסוס .. קיצר : q660 stepping G0 asus p5k G.skillz 800mh'z ddr2 2gb CL 4-4-4-12 עם קירור .. =] Topower 550W 8*2 cm' fans Gecube 2600Xt ddr3 .. 256mb .. Hec 6A19B WD 250aaks קיצר .. אני יקנה קירור כנראה sunbeam tuniq 120 מאוורר אחד גג 2 .. בכל מקרה, זה ספק מאוד מאוד חזק לשרתים, עם אחריות בלי בעיות .. אבל אני מפחד לעשות איתו OC .. אבא שלי קונה לי את המחשב .. ואני מעדיף את המחשב הזה מאשר להישאר עם זבל .. חחח קיצר, אם אני יעלה מתח .. אני מפחד לשרוף לעשות קצר .. עם הספק הזה .. זה לא ספק ג'נרי בכלל. ספק אחד החזקים והאמינים לשרתים. בכל מקרה, אני רוצה לשאול אם אני יוכל לעשו איתו OC ל QUAD .…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by TheShoker,

במקרה נתקלתי בפורום הזה ומדי פעם שמעתי בכל מני מקומותאת המילה אוברקלוק ואני לא יודע מה זה... אז מה זה לעזאזל?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  20. כאמור , כנושא הת'רד יש לי שאלה לגבי המוזכר לעיל. עד כמה זה נחשב "טמפרטורות טובות" בזמן מאמץ למעבד הנ"ל ? אני מתכוון - לאחר העלאת מתחים וOC מכובד ביותר ? למי שיודע ויוכל לעזור לי לסחוט את המפלצת ולהגיע ל260mhz בבאס בתקווה...רק אני צריך לדעת מה ההגבלה המומלצת של החום במאמץ !! מי שיודע ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו - בתודה מראש !

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by shaynoy,

אוקיי אז המצב הוא כזה ,אני מתעצל לרשום מפרט מדוייק אז הכל בתמונה. השאלה לכאורה פשוטה: כרגע עוד לא הספקתי להחליף משחה בכרטיס ( 7800GTX מתוצרת ג'יגהבייט ) ואני מניח שאני אעשה את זה מחר... יש לי את הNV5 SILENCER של ה6800ULTRA ה"ישן" שלי... אני רוצה להתקין אותו על ה7800 ונראה לי שזה גם יתאים. מישהו ניסה להתקין סיילנסר של 6800 על 7800?? : אגב אני עם ספק די מעפן של TT שנותן 18A ב12V... יכול להיות שעם ספק אחר הכרטיס יגיע יותר רחוק? (למרות שגם התוצאה הזו נראית לי לא רעה ) הלוח, דרך אגב - DFI ULTRA-D 702-2 עריכה : בתמונה הCPU-Z מזייף, המתח למעבד הוא 1.616V - דרך תוכנות אחרות רואים מתח נכון. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by Ozen,

טוב, החלטתי לנסות לעשות OC לכרטיס מסך שלי, הGeforce 6600GT של Gigabyte עם 256MB זיכרון GDDR3 - מהירות מעבד 500MHz. קראתי ברחבי הפורום שאי אפשר לשחרר עוד צינורות עיבוד לכרטיס הזה, דיי מבאס... זאת הפעם הראשונה שעשיתי את זה, ואני אפילו לא בטוח שסיימתי, אבל רציתי להראות לכם, ולקבל חוות דעת על מה שעשיתי: הצלחתי להעלות את המעבד ל570, ואת הזיכרון ל870 - שיחקתי OBLIVION כמה שעות עם המוניטור של RIVATUNER פתוח - זה באמת עבד על 570! הטמפ' הכי גבוהה של המעבד של הכ.מסך בכמה שעות על OBLIVION הגיע לאזור ה41 מעלות - זאת טמפ' טובה? - הכ.מסך מגיע עם קירור שקט SILENT PIPE 2, אני הוספתי מאוורר 80מ"מ על האזור של המעבד (סתם רעיון שעלה לי). מה אתם חושבים? כמה רחוק עוד אפשר\כדאי ללכת (אני ע…

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  23. היי יד אפשרות בביוס של לוח האם G31 לעשות אובר קלוקינג למעבד ללא לעלות מתח למעבד?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by maayan,

עשיתי אוברקלוק לP3 500MHZ הBIOS מאפשר לי להעלות את הFSB ל 100 103 112 133 הצלחתי להעלות אותו ל112 אבל ב133 המחשב לא נדלק למה ומה אפשר לעשות בנידון

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  25. שלום. רכשתי לפני כשבוע palit hd4870 sonic dual 512MB עכשיו שמתי לב שמהירות המאווררים הוא 880RPM, זה תקין? זה לא שאני שואל סתם כי שמתי לב שכשאני משחק FAR CRY2 בהתלחה המשחק פועל חלק אבל לאחר כרבע שעת משחק הכרטיס כנראה מתחמם והמשחק מתחיל לקרטע פה ושם.. השאלה היא איך אני יודע שהכרטיס תקין ואין שום בעיה איתו?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים