עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by D-j-d,

אוקי אז ככה, מקווה שזה מתאים לפה ולא למארזים וספקים. המארז: Enermax Chakra ECA-3052BL Black/Blue בדרכו אלי... ולפי מה שהבנתי הוא לא מגיע עם מאוורר בחזית ומאחורה לכן הזמנתי איתו 2 מאווררי Arctic ArcticFan 12cm. ובזמן שאני כותב לכם את הנושא הזה הבנתי שזה בחיבור 3 פינים ולא 4 פינים כמו שתכננתי אז אני ארוץ לבטל את שתי המאווררים האלו לפני שזה יגיע ! אני חייב שתי מאווררי 120 מ"מ לקדימה ולאחורה מ-KSP בחיבור 4 פינים.. או שיש דרך להעביר חיבור 3-פינים לחיבור 4-פינים רגיל ? (המאוורר היחידי למארז שמצאתי זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1601 ) בנוסף, כידוע במארז שאני מדבר עליו, יש מאוורר 250מ"מ על הצד שיכול לשאוב מתוך המארז אויר או להוציא מתוך המארז, רציתי לדברר באיזה אופן…

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  2. זה מעבד E2140 , הכרטיס הוא 8600GT הקירור שהגיע מהחברה נראה לי קוראים לזה סטוק .. וזהו אני לא מבין את שאר הטמפ' .. הזמנתי מאוורר לכרטיס מסך של זלמן http://www.skypc.co.il/pl_product~9459~18~0.htm# נקווה בכלל שיתאים לי .. לא שאני יודע בכלל להתקין אותו נראה יהיה טוב נקווה להצליח .. בקיצור מה דעתכם ? האם אני צריך קירור למעבד עצמו או שהמעבד חם בגלל הכרטיס מסך שהטמפ' שלו מאוד גבוהה והקירור שאני יביא כבר יסדר את זה ..

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by aviv00,

שלום מצאתי משהו שקשור ללוח אם שלי לכמה מעלות מותר להגיע [אולי אין לי מושג [ הינה הלינק http://www.digit-life.com/articles2/mainboard/gigabyte-965g-ds3-i965g.html וזה הציטוט ממנו שאולי קשור guaranteed 3000 hours of service under the maximum admissible temperature of 105°P¡ זה קשור ? מה הכוונה ומזה ה-P¡ תודה מראש אביב

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. שמתי את היד על המארז והוא חם... אז נכנסתי לאוורסט לבדוק מה הטמפרטורות- וגיליתי שהמעבד על 85 במעלות במנוחה! רק מסנג'ר וקספרסקי פועלים ברקע, בוינדוס ויסטה. הפעלתי את מאוורר המעבד על 100%-4625RPM, והטמפרטורה ירדה ל-74 מעלות. האם זה נורמלי? אני יכול להיות רגוע או לא? המעבד הוא Intel Pentium 4 630, 3000 MHz והקירור שלו הוא ASUS ICE STAR. http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=92&l1=16&l2=65&l3=0 אשמח לתשובות.

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by holy_banana,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך של גיינוורד ג'י פורס 6600. המאורר שעל הכרטיס הפסיק לפעול ואני צריך להחליף אותו. איך אני יודע איזה מאורר מתאים ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

שלום רב לכולם ברשותי HD2900P מבית GECUBE עם C@ ל825 ליבה ו2000mhz לזיכרון הקירור סטוק שלו עושה את עבודתו נאמנה אך די רועש IDLE 42 C (מאוור על 37%) STRESS 70 C (מאוורר על 50%) וזאת בC@ הנתון האם ישנו קירור אקטיבי שקט אחר כגון הACCELRO X שיתאים למטה זו?

7. Started by x-boy_24,

שלום חבר שלי הוריד את התוכנה RivaTuner והעלה את השעון על ההתחלה כמעט למקסימום ועשה TEST והפעיל את זה וגם את הזכרון עכשיו הוא אומר שהוא לא מרגיש שיפור משמעותי הוא בודק את זה אם COD4 אז הוא רוצה שאני ישאל בשבילו איך נכון לעשות את זה יש כמה שאלות 1.יש אפשרות לשפר את הביצועים יותר ממה שהוא עשה או לא ? 2. איך נכון לעלות את המהירות ותוך כמה זמן לשנות ?(ואם אפשר בלי המדריך שיש באתר כי צריך 3DMARK ולא אני ולא או לא מבינים בזה ) 3.עד כמה מקסימום לעלות את המהירות ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by m1tt,

השאלה שלי היא האם זה אפשרי להעלות מתחים בלוח אם מתוצרת Intel ? , לוח אם - D945GNT לצורך העניין . כי אני בטוח שהמעבד שלי Intel Pentium 4 , 360 Prescott M-2 שבא בסטוק 3.0GHZ , וירד עכשיו משום מה ל2.8GHZ זה בגלל שהמתח ירד מ1.3 משהו ל1.224. אז אם למישהו יש מושג אז תודה .

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. מבקשים ממני תמונה של CPU Z עם הפרטים רק בעיה שאין לי מושג איך לצלם בדיוק את החלון באותה רזולוציה שמבקשים. עזרה?

• 10 תגובות
    • 598 צפיות
  10. http://www.ocforums.com/showthread.php?t=499340 פשוט צריך לעשות קצר בין 2 רגלים של המעבד וזהו.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. המחשב במנוחה כמה שעות שום דבר רציני בשעות אלו לא הופעל מחשב נקי מאבק מאוור סטוק של אינטל שני מאוררים מאורר רגיל מכניס אוויר למארז והשני מוציא לפרטי המחשב : והטמפ של המחשב : תעיצו לי בבקשה עם צריך משהו לשפר מבחינת קירור ולהכין את המחשב לאוברקלוק קטן

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by moshel7,

ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300gt 256 mb שמורכב על מחשב חדש והטמפרטורה של כרטיס המסך היא על 62 מעלות במצב רגיל ולאחר מישחק כגון ghost recon 2 הטמפרטורה על 88 מעלות האים זה נורמלי? הכרטיס הוא pci-expres

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  13. שלום לכולם, חבריי וידידי הנכבדים אלה שהיו במפגש פורום אני הבלונדיני שנראה רוסי אבל לא רוסי.. ואלה שלא היו אז נעים להכיר. בכול מקרה, קניתי לא ממזמן את אורוורה 570 והרכבתו הייתה הפעם הראשונה שהתנסיתי בהרכבת מחשב. למעשה, מדהים איך ההבדל בינו לבין המארז הישן שלי (Raidmax Scorpio 868), רוב העבודה שלי הייתה בפירוק המארז הקודם ולא הרכבת המארז החדש. מדוע? כי כול הכוננים לא צריכים בכלל ברגים! איזה הקלה זו בהרכבה סעמעמק . טוב, לעניינינו. בגלל שזו הפעם הראשונה שהתנסיתי בהרכבת המחשב, מן הסתם שכנראה שהכבלים לא מסודרים היטב, אצטרך את עזרתכם בעניין. הערה: אשמח, אם החוטים אינם הבעיה שתתנו לי פתרון אחר. כמו כן, אל תשימו לב למאוורר האחורי שלא פועל.. זה בשל חוסר בקונקטורים למאוו…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by nizzan7,

שלום, יש לסבא שלי מחשב P4 עם ליבת פרסקוט. הטמפרטורה שלו בשימושי אינטרנט היא בערך 60 זה בסדר? תזכרו שזה פרסקוט!

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  15. יש לי מחשב עם המעבד DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz , ולדעתי החום שלו ממש מוגזם. הטמפ' שלו עם הקירור המקורי של INTEL הגיע ל 75 מעלות... קניתי היום את ה arctic cooling freezer 7 pro והתקנתי. לאור הניסיון המצויין שלי עם המאוורר הזה (שהוריד לי מעבד פרסקוט מ 80 מעלות ל 37 מעלות) ציפיתי שהוא יגרום למעבד הזה לעבוד בטמפ' נורמלית, אבל התבדתי... הטמפ' עם ה AC7PRO היא בערך 65 מעלות במנוחה! מה שנראה לי מוגזם לגמרי.. שמתי לב שהמאוורר של ה AC7PRO עובד על 900RPM בלבד, בזמן שהמאוורר אמור ויכול לעבוד מהר יותר. רציתי לדעת איך אני גורם לו להעלות מהירות... (לא מצאתי בביוס) לוח האם של המחשב הוא: Intel Pearl Creek DG31PR תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by darq,

רציתי לדעת על איזו תוכנה אני אמור לסמוך. אני עכשיו ב OC של 3Ghz בעומס אני מגיע ל 68 - 69 על פי Coretemp ועל פי Realtemp זה 5 מעלות פחות תמיד. אז רציתי לדעת על מיני יכול לסמוך, כי אני לא רוצה לעבור את ה 70 מעלות, כי אני כרגע בקירור סטוק, ורציתי אולי להוציא עוד איזה 100MHz על סטוק עד שאקנה קירור "נורמלי". אבל בלי קשר לקירור שלי, על מי לסמוך משתי תוכנות האלו? ועוד שאלה, עם פריזר פרו 7 אוכל להגיע ל 3.3 - 3.6 או שאצתרך קירור "חזק" יותר? ועוד דבר.. מתי באמת המעבד מגיע ל 100%? חוץ מתוכנות ש"טוחנות" את המעבד. לפי מה שראיתי גם במשחקים, וגם בקידוד ופתיחת קבצים, זה אף פעם לא הגיע ל 100% ואני מדבר על המעבד הנוכחי שלי. כי במעבד הישן שלי רק הייתי מריץ FF זה היה מגיע ל 100% תוד…

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by pumbatal,

שלום למי שלא יודע אני מנהל מכירות של אייבורי בסניף ב"ש ובעזרת כמה חברים מפנדה מחשבים ומיטב החומרה הזמינה בשוק :-X 8) תוצאות 3DMARK06 וCPUZ http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=402297 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by vacuuuum,

יש לי את המעבד E7200, התקנתי לו גוף קירור Arctic-Cooling Alpine 7 PRO for 775 כשהדלקתי אותו זה ניראה כאילו המאורר מיסתובב לאת מידי. בדקתי בביוס וכתוב שם קצת יותר מ 1000 RPM זה נורמאלי? על הקופסה כתוב 3000 ניסיתי לשים את המאוורר המקורי של INTEL וגם הוא מסתובב באותה מהירות. זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  19. Started by Cereal Killer,

אהלן אני מחפש מאורר 120 מ"מ (או אחד שבהרכבה אני מתייסח לחורים שלו כחורים של 120 מ"מ) אין שום קריטריוני מחיר/ רעש/משקל רק עוצמה יש למישהו המלצות? (עדיפות לקניה בישרא או בחנות מחו"ל שעושה משלוחים חינם)

20. http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp ? והאם מישו התנסה עם Accelero X2 בלי קשר לביקורת באתר? http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=1&disc=

21. אני הולך לעשות OC למעבד. וזה כולל קירור של טוניק וזכרונות ולוח מצויינים לOC.‎ עכשיו השאלה פה היא עם איזה מעבד אני יגיע לתוצאות טובות יותר? ושאני אומר את זה אני לא מתכוון בכמה שיותר אחוזים של OC, אלא איזה מעבד אחרי OC יתן לי ביצועי מעבד תכלס יותר טובים...

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  22. אם למישהו יש נסיון בזה או יודע אני אודה לו שישתף.

• 10 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by djdodo,

שלום אני רוצה לבקש המלצה לקירור מעבד X2 6000+ של AMD מחנות http://www.tms.co.il השימוש הוא לשימוש יום יומי ללא OC תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by ofeky1,

המפרט שלי בצד, של מה יכול להיות הטמפ' שבתמונה? יכול להיות צי'פסט או ספק או משהו אחר למשהו יש מושג?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by tuka,

אני עומד לקנות CM690 ויש לו מקום למאוורר קטן מאחורי הלוח אם. לא מצאתי שום חנות שמוכרת מאורר של 80x15. מצידי גם להזמין מהחנות שמוכרת, זה לא משנה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.