אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי רשום בחתימה הייתי מעוניין לדעת לאיזה מהירות כדי לי להביא אותו מקסימום??? ויש לי את הקירור הרגיל שבא עם הAMD אבל יש לי 4 מאוררים במארז
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני אולי מתחיל פרוייקט בניית מערכת קירור מים רק למעבד. יש לי משאבה שיכולה להתחבר ל2 צינורות כניסה ויציאה (לא של אקווריום) אבל אני לא יודע אם היא מספיק חזקה לקירור מים למעבד כי היא עושה כ65 ליטר מים בשעה + - ואני לא יודע אם זה יספיק... הקירור הוא לATHLON64 3200 לא בשביל אוברקלוק אלא סתם בא לי קירור מים גם חם בחדר שלי והמעבד במנוחה עומד על 45 מעלות כי הטמפ' בחדר שלי מאוד גבוהה אני גר בב"ש וחם פה והמזגן לא תמיד עובד כי אני לא כל היום בחדר... גם בא לי לעבוד על קירור מים סתם בשביל הכיף ואיך אני ידע אם המשאבה 65ליטר בשעה יסספיק?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הייי יש לי בעיה עם ריבא טיונר- כל פעם שהמחשב עולה המסך מהבהב- ריבה טיונר משנה מהירויות שעון (גם אחרי שמחקתי), ואני רוצה למחוק אותו ולהחזיר את מהירויות השעון לקדמותם, וגם שלא יהיו לי הבהובים על ההתחלה. ד"א- היום קיבלתי והרכבתי מעבד חדש +Zalman 6500b alcu Heatsink+משחה תרמית silver ;D ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב הבא: Amd authlon xp 1800 512 ram geforcefx5600 יש לי לוח אם שקניתי לפני משהו כמו 3 חודשים שעלה אז איזה 600-700 שקל אוקיי, אני רוצה להעלות את ה fps למשהו כמו שעתיים-3שעות כל פעם, לא יותר. המחשב שלי פועל על fsb 133 והמעבד ב 1533 משהו כזה... אחרי 3 שעות של עבודה הוא בחום של 58 מעלות C . אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב, אני פשוט רוצה להעלות את ה fps כדי שיהיה לי fps קצת יותר טוב במשחק שאני משחק בו... לא משהו רציני. ב bios הוא רושם לי שאני יכול להעלות את ה fps עד 266 משהו כזה... מה אתם מציעים לי לעשות? ואם להעלות fps אז איך אני יודע עד מתי להעלות, במיוחד אני לא רוצה לשרוף או להרוס משהו... ואם יש איזה תוכנה שיכולה לעזור, תודה.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אז ככה המפרט שלי הוא לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 עכשיו אני עדיין שוקל להכניס את הq6600 במקום e8500 למפרט מה אתם אומרים על Arctic Cooling Freezer 7 Pro …
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי מאוור חדש ARTIC COOLER AC FREEZER ואני לא מצליח להוציא את הקירור סטוק הישן שהגיע עם המעבד קירור של SPIRE הרמתי את הפלסטיק השחור ועכשיו אני נתקע לא מצליח להזיז את הצלעות בכלל
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן, ממש בא לי על מערכת קירור במים למחשב שאני אקנה , כמובן תיעדוף מאוד נמוך כרגע , אלא אם כן זה כן יכנס לתקציב. לכן רציתי לשאול כמה דברים שלא ממש הבנתי. קודם כל מה הטווח מחירים למשאבה , רדיאטור , מיכל - שיתאימו לליבה מרובעת , זיכרון (אם בכלל יש דבר כזה) , והכי חשוב 3 כרטיסי מסך 260 ? השאלה השנייה היא , מדוע משנה נפח המיכל , הרי זה מערכת סגורה , המים בורחים לאנשהו ? השאלה השלישית מה עוד אפשר לקרר עם המערכת ? השאלה הרביעית עד כמה היא מקררת - בערך - לפני ואחרי OC ? השאלה החמישית והמאוד חשובה - כמה חשמל היא צורכת ? והשישית ואחרונה , האם צריך לזה HEATSINKים למיניהם ומתכות או רק את הסוקט של הרכיב אליו הוא מתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אהלן אהלן שני עובד עם AMD1700+ עם סטפינג 0308 JIUHB כרגע אני על באס 200 מכפלה 10 מתח 1.725 זיכרון DDR 400 אני רוצה להגיע ל- 2200 בערך השאלה היא האם להעלות עוד את המתח, ומה אמור להיות הגבול שלי? מה המקסימום? תודה על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3ghz אינל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ולכרטיס מסך לליבה 270/300 זכרונות 400/420 האם תהיה התחממות משמעותית במעלות??(אם כן אז כמה מעלות+-) תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
כן, כן... גם הR9800PRO שלי מצטרף לשורה.. כאשר הצלחתי להוציא איתו ב 3DMARK05 לא פחות ולא יותר מהציון המדהים של 4778 הכרטיס פועל על 50 מעלות במנוחה וכ60-67 בלחץ. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/0pnt/4778R98pro.JPG :xyxthumbs:
-
- 13 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי יד אפשרות בביוס של לוח האם G31 לעשות אובר קלוקינג למעבד ללא לעלות מתח למעבד?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי את המארז Antec TX1088B AMG שיש אפשרות לשים בו 5 מאווררים: 1 של 12 ס"מ אחורי. 2 קדמיים של 8 ס"מ 2 בדלת בצד: אחד של 9.2 ס"מ ואחד של 8 ס"מ איך לפי דעתכם כדאי לפזר את המאווררים? זאת אומרת איפה לשים מאוורר שמוציא אוויר ואיפה שמכניס אוויר? לפי היצרן: - 1 x 120mm TriCool (Standard) - 1 x 80mm (Optional) front - 1 x 80mm (Optional) HDD - 1 x 92mm (Optional) CPU duct - 1 x 80mm (Optional) VGA כדי לדעת איפה בדיוק כל אחד ממוקם תודה מראש בני
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
עברתי לויסטה.. ככה לנסות וזה.. עכשיו לא משנה איזה תוכנה אני מתקין(COOLBITS\ATITOOL\POWERSTRIP\RIVATUNER) פשוט אף אחד מהם לא עובד.. אני לא יכול לשנות את המהירויות שעון! אני משתגעעע! מישהו יכול לעזור לי כאן.. זה ממש דחוף מכיוון שהשיפור הנובע מהאוברקלוק לכרטיס מסך שלי הוא משמעותי ביותר.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אינטל Sorento 945GNT. אני מעוניין לעשות OC קטן לנסיון ולא יודע איך להתחיל (בביוס אני לא מצליח לשנות שום דבר) כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם במארז Compucase HEC 6A19 המאווררים הקדמי וגם האחורי לא מסתובבים, לאחר שימון הצירים הקדמי חזר להסתובב אבל נדמה שעדיין לא במהירות הרגילה שלו, האחורי לא מסתובב כלל, האם זה אומר שהם הלכו לעולמם? ואם כן אשמח להמלצה על מאווררים להחלפה השקט חשוב לי והתקציב גמיש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זה הגיוני שאני יגיע למעבד ל102 מעלות והוא פשוט לא ייכבה לי? הוא עובד רגיל לגמרי, הטמפרטת מנוחה שלו זה 55 שזה מאוד לא סביר ובמאמץ של משחקים הוא מגיע 90 ובהכנת סרטים ל100 זה פשוט לא הגיוני שהמחשב ממשיך לעבוד בטמפרטורה כזאת, כי המעבד יכול להגיע מקסימום ל72 מעלות ככה רשום באתר, E6750 האם יכול להיות שהחיישנים מזייפים בטמפרטורה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קראתי שמומלץ לשנות את המאורר של הכרטיס מסך 8800GTS מ60% ל100% באמצעות Riva tuner וזה מה שעשיתי. התוכנה אכן עזרה לי והטמפ' צנחו אבל השאלה שלי אם זה בטוח להשתמש בזה ולא יעשה לי איזשהן בעיות? ועוד שאלה - האם יש תוכנה דומה לקירור של המעבד? כי הוא גם מתחמם לי.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד בפני רכישת מחשב חדש (היום או מחר ;D), ויש לי התלבטויות קשות לגבי קירור המעבד. חשבתי על ה-TT BT ועל ה-Zalman 9700. ידוע לי שה-BT משובח, אך מימדיו (ובעיקר משקלו) גורמים לי להתלבטויות קשות איני מתכנן OC (לפחות לא כרגע - אני בצבא, אין הרבה זמן פנוי). נ.ב, אם זה משנה - המארז הוא הקומפיוקייס 6A19. אשמח לשמוע את דעתכם והארות/הערות/המלצות אחרות, אם יש תודה מראש ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! אז ככה אחרי שקניתי מערכת חדשה רציתי לדעת מה אפשר להוציא ממנה (סטוק) ועזרה באיך לעשות את זה מעבד E6300 לוח אם ASROCK CONROE 945G זכרונות TWINMOS DDR2 667 CL5 2X512 כ. מסך כרגע O/B מחכה לקנות כרטיס DX10 ספק 500W קירור מאוורר אחד של 18CM ועוד 2 של 8 אני יודע שאתם אומרים שאי אפשר יותר מדי עם הלוח של ASROCK ולכן אמרתי OC קל אז מה אפשר לעשות עם זה ואיך?
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני צריך גוף קירור נורמאלי למעבד AMD Athlon 64 3000+ Venice שיהיה בחנות www.zigzag2000.co.il תקציב : 100-120 שיהיה טיפה יותר טוב מהקירור Box , לא צריך יותר .
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
עם הרבה קומבינות סידרת יאת המחשב שלי ו עכשיו אני רושם את זה כדי להיות בטוח שאני לא אהרוס אותו שוב :saint: אוקי מה שאני צריך זה תיאור של איך מה וכמה אני משנה כדי להשיג אוברקלוק מוצלח בלי פשלות. אני יודע איך לשנות את כל הנתונים אבל אין לי מושג מתי אני אמור לשנות את רמת המתח...אני אשמח אם מישהו יתאר בקצרה איך אני עושה את זה. TIA, stefan.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
או קיי אז זה פעם ראשונה שאני עושה בדיקה ממשית של טמפרטורות והכל ככה מסודר אז הנה התוצאות קודם כל יש אוברקלוק VCore:1.87מעבד... Vcc:2.85 זכרונות מנוחה מעבד:49 מאמץ מעבד:62 מנוחה מערכת:28 מאמץ מערכת:35 באס 203@266 מכפלה 11.5@12 מגרהץ:2341@1833 זיכרונות:406@400 זהו בעיקרון תודה על תשומת הלב(שתבוא) עריכה:שגיאת כתיב
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אחרי שגיליתי שהמכפלה שלי לא נעולה איפסתי את האובר קלוק שהיה לי (2500@3200) והתחלתי בחדש עם מכפלה פתוחה.. דבר ראשון רציתי לראות עם המעבד יציב על 166X12 והוא היה יציב.. לאט לאט התחלתי לעלות עוד ועוד עד שהגעתי למצב הזה באס - 190 מכפלה 12 ------------- 12X190 = 2290~ כמו כן העלתי את המתח לציפסט ל- 1.7 ואת המתח למעבד עד 1.85 ! לא העלתי יותר כי בתוכנה שאני משתמש בה - nf7vcore מעל למתח הזה יש כבר סימן כחול כזה של אזהרה את פחדתי לעלות יותר... הזיכרונות שלי עובדים על תיזמונים 6-3-3-2.5.. בדקתי יציבות בפריים למשך איזה 11 שעות הכל היה יציב ועם טמפ' טובות .. יותר מזה אני פשוט לא מצליח לקבל.. העלתי ל195 המחשב עשה פוסט עלה והכול הפעלתי פריים אחרי 2 בדיקות הוא נפל הפעלתי ש…
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-