אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני לא עשיתי אף פעם OC והכ.מסך שלי עוד לא הגיע LEADTEAK 128 MB GF 4 4200 ואין לי שמץ איך עושים OC . לכמה לדעתכם יכול הכרטיס להגיע , הוא אמור להגיע עים ליבה 250 וזיכרון 500 אמור אבל שמתי שהוא מגיע עים רק 450 והעים ביכלל יש דרך להגיע לביצועים טובים יותר בלי לסכן את הכרטיס ? אשמח עים תעזרו לי ! תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני צריך מדריך ל OC למעבד(יש לי E8400ׂ מה שיש במדריכים הוא משנת 2006
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
ומישהו מכיר תוכנה לשליטה במאווררים? של מארז ומעבד (חלונות XP)? הביוס לא עוזר ו speedfan לא משהו תודה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היום הורדתי עידכון ביוס חדש ללוח שלי 1013 הכל היה טוב ויפה עד עכשיו המעבד שלי על 2.5 גיגה יציב הבעיה היא שבביוס החדש ההגדרות השתנו קצת ונוספו תזמוני זכרונות הזכרונות שלי עבדו עד היום 333 4-4-8 3.0 2.8v t1 יציב.. עכשיו ההגדרות גם ככה רק שנוספו תזמונים שאין לי מושג מהם.. והם כנראה לא מוגדרים נכון (ככה הם באו עם הביוס ואין לי מושג למה אני צריך לשנות אותם)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כפי שציינתי המארז מגיע עם 120 מ"מ מאחור ויש עוד שני מקומות לשני 80 מ"מ מקדימה. האם כל כך חשוב להוסיף את המאווררים האלו?? והאם החברה כל כך חשובה או שג'נרים יעשו את העבודה?? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio זה הלוח.. המפרט מצד ימין.. עד כמה הלוח יגביל אותי.. [עזבו טמפרטורות] ועוד משהו אני קונה גם תקירור Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 אם אתה יכולים להציעה לי קירור יותר טוב ב 80 ש"ח אז תגידו.. או לוח יותר טוב ב 370 ש"ח אז תגידו..
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התחלתי לעשות אובקלוק למעבד שבכותרת על לוח 945p-s3 ה cpu host frequency היה על 266 בהתחלה והתדר של הזיכרון היה 667 כיוונתי את ה system memory multuplier ל 2 ולאחר מכן העלתי את fsb מ266 ל 296 אבל עם זאת הזכרונות ירדו לי מ667 ל 592 ... זה בסדר? והאם אני יכול להמשיך ולעהלות קצת לפחות עד ל fsb 320 .... אני מצרף תמונה מה cpuz נ.ב בוא נגיד וסיימתי את האוברלקוק ואני לא מעוניין להמשיך .. אז אני צריך להחזיר את ההגדרות של הביוס למה שהם היו קודם , אני מתכוון להגדרות של ה cie , eist וכל הדברים האלה שביטלתי ... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
amd 64 3500+ לוח אם MSI k8n neo4 A-data 512 pc3200 כרטיס מסך gf 6600 של GIGABYTE כמה אני יכול להמהיר אותו
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל שאני משחק במחשב הטמפרטורה של המחשב עולה תוך חצי שעה והבקר חום של אינטל מתחיל לצפצץ :'( יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.70GHz כרטיס מסך nvidia g-force 4 mx440 64megabit ויש לי גם את הבקר חום של אינטל שבה ביחד עם הלוח אם intel active monitor במחשב שלי יש 4 מאוררים אחד למתה מיקדימה כוד אחד בספק אחד על המאבד ועוד אחד קטן על הכרטיס מסך אבל הוא לא עובד וזאת ניראת לי הבעיה כאן כי רק שאני משחק הוא מעלה את הטמפרטורה כשאני מפעיל אותו סתם זה הטמפרטורה שלו בדרך כלל http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/i/n/i/s/h/1/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311231419126526/200406161753182767/Untitled-1_psd_bmp.jpg אני מקווה שתעזרו לי תודה פיניש
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
תראו עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 8500GT והגעתי איתו עד ל: CORE CLOCK:499 SHADER CLOCK:1021 MEMORY CLOCK:440.... עכשיו עשיתי עוד כמה בדיקות אם אני מעלה עוד 1 בMEMORY CLOCK אז אי אפשר לעשות יותר OC יעני זה עושה FAILD... אבל אני ממשיך לעלות בCORE CLOCK אז אני יכול להמשיך את הOC.. השאלה שלי האם ניתן להמשיך את הOC רק עם הCORE CLOCK ולהשאיר את הMEMORY CLOCK ככה כמו שיש עכשיו...האם זה יכול לפגוע במשהו? ד"א אני יודע שאסור לעבור את ה75 מעלות בכרטיס מסך אז כל פעם שאני מעלה במשהו אני בודק מעלות... תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב, אז ככה יש ברשותי מעבד Athlon Xp 2500. ומאוד התפתתי לעשות לו אוברקלוק. אני העלתי בביוס את ה- FSB ל- 200 במקום ל- 166 והמעבד עבד במהירות 2.20Ghz כמו XP3200. העליתי את הווינדוס ומייד אחרי זה הורדתי בחזרה. יש סיכוי, שעשיתי נזק כלשהו למעבד? ויש דרך כלשהיא לבדוק את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי גופי קירור קטנטנים לזכרונות מכרטיס 9800 פרו תקול. אני רוצה להעביר אותם לכרטיס אחר, הבעיה שהקירור היה עם דבק טרמי שכזה... האם משחה טרמית רגילה תחזיק לי את הקירורים על הזכרונות או שהם פשוט יפלו?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין אלו הם המאווררים הכי שקטים שקיימים היום בשוק, רציתי לדעם אם אפשר להשיג אותם בארץ, או שחובה להזמין מחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
או גז,מה שבא לכם. נגיד אתם לא מביאים כלום חוץ מתוכנית וגם זה לא חובה. אל תשאלו למה.
-
כרגע מבצע OC קטן השאלה היא מכיוון שאני לא מתכנן להעלות יותר מידי בתדר מכיוון שאין לי ניטור טמפ' ללוח אם השאלה היא האם OC ללא העלאת מתחים עלול לגרום לנזק\התחממות ממשית של החלקים(לוח אם\זיכרון\מעבד לא מדאיג אותי גם יש לי כמובן חיישן טמפ' וגם יש לי קירור מעולה במארז 17 מעלות למעבד)
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה אין לי מושג במחירים לקירור... המעבד מופיע במפרט מחשב שלי.. פנטיום 4 דואל קור 2.8G יש לי עכשיו קירור סטוק שהתחיל לאחרונה להרעיש... (רעש מוזר כאילו הוא על סל"ד גבוה ובעצמם עובד רגיל). וגם הטפ' עלתה ל46-47 בIDLE.... שמקודם תמיד היה על 42 בערך. חשבתי על סתם לנקות\להחליף את המאורר ולא את כל גוף הקירור.. אבל אם ממש כדאי נחליף את כל הגוף.... בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בניתי fanbus אבל לפני שאני מחבר אותו למחשב שלי אני רוצה לבדוק אותו על ספק ישן (שלא מחובר לשום מחשב) אז חיברתי... וזה לא עבד :-[ ואז אמרו לי שצריך לעשות איזשהו קצר בספק כדי שהוא יעבוד בלי להיות מחובר לשום מחשב אבל.. לא ידעו להסביר לי איך עושים את זה :-\ מישהו פה יכול להסביר לי איך עושים את הקצר הזה (אם באמת צריך לעשות את זה.... הרי אני לא בטוח שמה שבניתי באמת יעבוד..)? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כי הרצתי את הבדיקה והטמפ' של הכרטיס מסך והמעבד טסו לשחקים, בקרייסיס לדוגמא אני מקבל 55c ממוצע לכרטיס מסך ופה זה מגיע ל65c כנל לגבי המעבד.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לפני שבוע בערך, התחדשתי עם מחשב חדש שקניתי ואני מעוניין להחליף לו את המאוורר שהגיע עם המארז שלו. אז ככה, המארז שיש לי הוא של חברת Thermaltake Soprano DX VE700BWS, המארז מגיע עם שתי מאווררים של Thermaltake Front (intake): 140X140X25mm, 1000rpm, 16dBA Rear (exhaust): 120X120X25mm, 1300rpm, 17dBA, blue LED fan בעזרת עזרה גדולה של חברי הפורום פה, החלפתי את המאוורר של ה 120mm למאוורר Scythe S-FLEX 1200 RPM כפי שהומלץ לי ע"י חברי הפורום, היום קיבלתי את המאוורר התקנתי אותו, ובאמת כמו שאמרו חברי הפורום, המאוורר עושה את עבודתו ושקט שדיי מספק אותי. בהמשך להחלפת המאוורר ושיפור של ביצועי השקט במארז, אני מעוניין להחליף את מאוורר ה 140 שהגיע עם המארז למשהו שקט במיוחד.…
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש E8400 עם OCZ VENDETTA ושמתי לב כשאני מפעיל את המחשב אני שומע את המאוורר ממש חזק ל2 שניות ואז הוא נהיה שקט. זה נורמאלי? למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שאלה מטומטמת אבל הוא לא נראה כמו גוף קירור בפני עצמו אלא כתוספת לקירור של המעבד...
-
- 13 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי הוא לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 עכשיו אני עדיין שוקל להכניס את הq6600 במקום e8500 למפרט מה אתם אומרים על Arctic Cooling Freezer 7 Pro …
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני לאחר החלפת מאווררים- הרכבתי AC Freezer 7 Pro ובנוסף120 אחד מאחורה (גם של AC). הטמפ' כרגע עומדת על 45~ (כשיש רק תוכנות רקע רגילות כמו ווינאמפ ומסנג'ר, וכמה טאבים ב-FF). אני מניח שזה בסדר, אבל איך אפשר לוודא שהכל הורכב כמו שצריך? איזהשהו מבחן מאמץ (חוץ מלנסות לחשב עצרת של מיליון )? תודה!
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-