עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. למארז

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  2. היי שמתי לב שלסידרת 68XX ול7800GTX יש את אותו גוף קירור (בסטוק) אז זה אומר שיש להם את אותו מבנה...וככה ניתן להשים לשניהם את הArctic-Cooling NV Silencer 5 REV2...נכון? תודה מראש install

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by Nemesis,

היי, האם יש מאוורר 120ממ שאפשר להרכיב על הגוף הזה, כך שהוא מבוקר טמפרטורה ויכול להפסיק לפעול לחלוטין במצב שהמעבד לא חם מדי? או מצד שני האם יש ללוח DFI Ultra-D אופציה שמאפשרת בקרה על מאוורר כך שניתן לכוון אותה לכבות את המאוורר לחלוטין?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by MaStRiX,

יש לי מעבד 4.2800 נרווטוד,לוח אם Asus-p4p800 ,מארז סטנדרטי.. לא קטן,ולא גדול..רגיל ברצוני לקנות עוד כמה זמן,רציתי לדעת אם זה יתאים לי ? (לא רוצה לשמוע את כל המתלוננים על המערכת קירור מיים הנ''ל,כמה היא לא טובה וכו' .) לענות רק לעניין. תודה מראש לעונים!

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by iakovl,

אנשים , בבקשה לכל מי שיש לו גישה למחרטה ויכול לעזור לי בבקשה דברו איתי בפרטי/ICQ/מייל

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. לאיזה כיוון החלק הארוך יותר פונה?? לזיכרון או לכ.מסך? אם זה לזיכרון, אז כל הסלוט הרביעי בלתי שמיש.. זה לא הגיוני אבל אם זה לכיוון הכ.מסך אז הם ממש קרובים אחד לשני למישהו יש מושג?? :s05: אני פה עם המחשב פתוח

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  7. Started by shaks,

מה קורה כשהמעבד נשרף? איך המחשב מגיב כמפעילים אותו מחדש? (האם יש מאין BOOTים אינסופיים כאלה?)

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. ^^^ כשאני נוגע בו הוא באמת רותח אבל האם זה יכול להגיע ל 70??

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  9. אז ככה: הבאס של הזיכרון ירד לי ל295 fsb במקום 400, כי זה לא פועל לי בדיואל ממילא כי הלוח לא תומך השאלה שלי האם אני יכול להעלות תמתחים ואיך אני עושה את זה.. או איך אני מעלה תמהירות של הזיכרון או לחילופין מבצע אוברקלוק מדוייק יותר שהמכפלה עם התמיכה לזיכרון תשתנה.... יש לי שני סלוטים של pc3200.... לא ידוע לי איזה חברה תודה. האם המעלות בסדר לאחר האוברקלוק? 47-48 מנוחה. 49-52 מאמץ. מעבד של פרסקוט

• 10 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by AtomiX,

70 מעלות???????? הוא רותח כמו לא יודע מה.. מה עושים??? יש לי מערכת קירור מים.. אולי איזה בלוק?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. הלוח שלי הוא abit IS7. יש לי את התוכנה ClockGen בגרסה: CG-ICS952607 לפי הקובץ readme הוא מתאים ללוח שלי (גם לפי האתר). יש לי אפשרות גם לעשות את האוברקלוק דרך הביוס. אז מה הדרך הטובה יותר לעשות את האוברקלוק? בביוס או בתוכנה? או שזה לא משנה? תודה.

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by thegodx,

עם אפשר לעשות OC למודם אינטרנט? בשביל לעלות את מהירות האפ לוד וה דואן לוד? שמעתי שמישהו הצליח עם מודם רשת.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. כמו שתראו בציור, השתמשתי במדריך מפורום מודינג והכנתי מאוורר 80 שיושב על חתיכת פח PCI ומאוורר את כרטיס המסך. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte Radeon 9550 (370 Core, 240X2 Mem) והוא בא עם קירור פסיבי, השאלה שלי אם כדאי לשים מאוורר על ההיטסינק של המעבד הגרפי, או שזה יפריע לזרימת האוויר, או שבכלל כדאי להוריד את המאוורר 80 ולשים רק מאוורר על המעבד הגרפי. תודה מראש (ציור מצורף) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  14. מצטער שאני מנג'ס עם זה, אני פשוט רוצה לסיים עם הבנייה לפני שאני חוזר לבסיס... אלו שתי אופציות...רק שלאף אחת מהחנויות שאני מכיר יש אותן...אני מניח שבד"כ מזמינים את זה מחו"ל...? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1316 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1538 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1538 אם תוכלו לתת לי לינקים שלמקומות שיש בהן את הבלוקים במלאי זמין אני מאוד אשמח תודה רבה שחר

• 0 תגובות
    • 357 צפיות
  15. אהלן. אני מחפש אחר היטסינק איכותי למעבד עקב טמפ' גבוהות בהרבה מהטמפ' המומלצות, כרגע אני עובד עם היטסינק פשוט+ מאוורר רעשני מאוד שהגיע בתוך האריזה של המעבד, AMD 64BIT 3000+ Socket 754 Newcastle. למען הפרוטוקול, מדובר בלוח Albatron K8X800 Pro עם צ'יפסט K8T800. אני אשמח לקבל המלצות כל עוד הם בגדר התקציב הסביר, בעקרון אני מחפש אחר משהו שיספק עם יחס ביצוע\מחיר טוב היות והתקציב שלי מוקבל.

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני יודע מניסיון שהאביט NF7 מעולה ב OC, אבל הוא כבר לא קיים במלאי, רציתי לדעת אך ה S2 לאומתו ב OC ? מה ההבדלים ביניהם ? ובכמה ה NF7 פחות טוב מ ה DFI LAN PARTY NFORCE 2 ?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  17. Started by er0101,

יש לי את'לון 2500+ עם לוח Gigabyte GA-7N400-L וקירור ברמה כמעט בינונית (אני צריך לבדוק במפרט איזה מאורר קניתי לו אז). עשיתי אופטימיזציה בהגדרות וקיבלתי מעבד 3200+ בכל מקום שהסתכלתי. עכשיו נראה לי שאני אחזור למקור עקב טמפ' של 69 מעלות כשראיתי שאני צריך לקבל 55. החום של הקיץ והקירור הכמעט בינוני עושים את שלהם... לידע כללי: איך אני גורם לו למשל לעלות ל2600+ או 2800+ ? איזה מאורר הייתם ממליצים? ראיתי בלוגי'ק Thermaltake Extreme Volcano 12 שנראה לי מגניב לגמרי,האם שווה משהו? ובמקרה שאלחץ ואקנה זול Thermaltake TR2 M3 טוב?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by E-Bear,

בקרוב אני נוסע לאמריקה ואני מביא מערכת קירור מים, כנראה של danger dan בהרכבה עצמית... הייתי רוצה לקבל מכם הצעות בנוגע לאילו רכיבים צריכים להיות במערכת בכדי לקבל את התפוקה המלאה ממנה. התקציב אינו מוגבל ויכול להגיע גם עד 200-220$... תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by A.z,

מה דעתכם על ה Zalman 7700CNPS Cu והאם יש הבדל משמעותי בין ה7700Cu ובין ה 7000 CU כמובן של זלמאן אם כן מה ההבדל

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  20. יש לי לוח של GIGABYTE GA-K8NSC-939 אני על אובר קלוק באס 265 כרגע ,יש לי אופציה בלוח במסך של הנתונים של הזכרונות משהו כזה : Cpu Thermal Thorttling במצב ברירת המחדל הוא היה על 50% ויש גם מקסימום 87.5% ,באתר מסוים אחד ראיתי שמבטלים את האופציה הזו כשעושים אוברקלוק , מישהו יכול להסביר לי מה זו האופציה הזו ולמה היא משמשת ?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  21. איך אפשר לדעת מה הטמפ' של הכ.מסך?

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי a64 +3200 s754 המתח שלו לפי usdm mobo is 8kda3j of epox 1.602 - 1.622 האם המתח בסדר ?

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  23. השאל בכותרת. לא משנה על איזה לוח אפילו על לוח בסיסי אל ASUS או גיגבייט.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  24. שווה לראות סתם לכיף http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?format=wm&ak=null&S=5394F0B8563B492782460BA3F5B251F1&ClipMediaID=53037 קרדיט: נענע שהפיקו את הסירטון פנדה מחשבים: שהביאו להם את הציוד

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by raYo,

היי. אני רוצה לשפר את ה - Palit Radeon 9800se שלי, הבעיה היא שיש לו 128ביט. מה אני יכול לעשות בשביל לשפר אותו? אם אתם יודעים אז בבקשה גם תתנו מדריכים.

• 7 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.