אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס 4850 וקירור שחבר הביא לי של 5850 האם אפשר להרכיב את הקירור עליו?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם איך לעזאזל אני יכול לבצע המהרה ללוח ECS P4VMM2 V7.3 מעבד INTEL P4 2.66 חיפשתי בכל מקום אפשרי , ולא מצאתי תוכנות או דרכים כלשהם על הלוח תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1182
-
- 11 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי Heatsink שמאוד דומה ל Volcano 5, והוא בא עם מאוורר של 40mm שעושה רעש כמו משוגע. איפה אני יכול להשיג מתאם ל 80mm שגם יהיה שקט וגם תיהיה זרימת אוויר גדולה יותר ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2200 עם לוח Gigabyte GA7VAX, ספק של צונאמי 400W. 2 דסקים, 2 כוננים אופטיים, 2 כונני דיסקטים. קבלתי מארז (פח נטו) שאפשר לשים בחזית 4 מאוורררי 80 מ"מ או 120 מ"מ אחד, ומאחורה עוד 2 מאווררי 80 מ"מ. יש לי ביד 4 מאווררי 80 מ"מ ועוד אחד של 120 מ"מ, השאלה האם לקנות עוד 2 80 מ"מ או לשים בחזית 120 מ"מ ועוד 2 80 מאחור. אולי אני לא צריך את זה אבל אם אפשר, אז למה לא. במידה ואני קונה עוד 2 מאווררים של 80, איזה כדאי לקנות, האם TT8025A-2B שווה משהו, או שאם כבר קונים אז לקנות משהו טוב?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מאוורר למארז S-FLEX של SCHYTE 120MM 1200RPM חיברתי ללוח אם דרך חיבור של 3 פינים , אם זה חשוב. אפשר לשלוט במהירות שלו? האם המקסימום והברירדת מחדל שלו זה 1200RPM? אם לא , אפשר להגביר את זה? לגבי OC אני קונה קירור למעבד או AC FREEZER 7PRO או EXTREME לגבי הEXTREME אני לא בטוח שיכנס לי במארז לוח אם EP43 וE8400 האם OC מקסימלי (מבחינת לוח אם ) , לא תיהיה בעיה של טמפרטורה או אי יציבות אם 7 PRO? ולגבי EXTREME אותה שאלה.. תודה לעונים אגב מישהו יודע מימדי EXTREME? אני יודע שגובה שלו (מהמעבד לדלת) 13 ס"מ מה לגבי רוחב מישהו יכול להגיד לי?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
מבקש המלצות לקירור מעבד P4D שיהיה הכי שקט שאפשר אך גם יעיל . לא מעוניין בקירור מים . כמו כן אני צריך המלצה על מאווררי 80מ"מ שקטים ביותר תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז אוברקלוקינג זה בעצם "המהרה" (?) של רכיב מסויים במחשב אם הבנתי נכון. אם ככה, אז יש אפשרות ללא גוף קרור לבצע אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי? יש לי GeForce 6800 GT, אבל לא PCIE, אלא AGP. מישהו יכול לתת לי כיוון התחלתי או ליצור איתי קשר במסנג'ר/אייסיקיו/אחר כדי להדריך אותי? אני אודה על כל תשובה! תודה, שי.
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. ברשותי G.FORCE 6600 GT AGP ולי יש שאלה. עשיתי לו OC והעלתי מעבד מ-500 ל570, זיכרון מ-1000 ל-1170. השאלה שלי היא האם יש טעם או צורך להעלות לו מתח דרך הביוס (ליציאה של ה-AGP) כדי שהוא יהיה יציב יותר ? ומי שמכיר תוכנה חינמית או בכללי לבדיקת שגיאות בכרטיס, לדעת שאם מה שעשיתי לא טוחן אותו סתם .... תודה רבה מראש לכל העוזרים ואחלה של שבת [=
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מדובר בלוח אם P35 S3 של גיגה בייט, ומעבד 4300. הספק הוא FSP GLN 350. הEIST מופעל. במנוחה התכנה של גיגה בייט קוראת 1.41, ה CPU-Z קוראת משהו באיזור ה1.39. בביוס מוגדר על 1.425 במאמץ, מתי שהייתי מצפה מהמתח לעלות, המתח יורד בתכנות ל 1.36 ו 1.34 בהתאמה. הדבר בסדר? מה זה אומר לגבי מה שאני מגדיר בביוס? תודה רום
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי קירור מים מסוג big water 745 ועכשיו המעבד שלי (פרסקוט 3 גיגה הרץ ) עומד במנוחה על 24 ובמאמץ 100 % 32 מעלות תודה לכולכם רק בזכותכם היכרתי את הקירור הזה שהמליצו בפורם ;D
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני כבר מבולבל! אני חשבתי שהצ'יפסט הוא ג'וק מסוים ועכשיו אני לא בטוח! אני חשבתי שזה זה: אם אני טועה בבקשה תקנו אותי! אני רציתי לקנות בשבילו קירור משום שהוא חם! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם אני אקנה לדוגמה מעבד E5200 שמגיע במהירות באס של 200MHZ במכפלה 12.5 וארצה לעשות לו OC מקסימלי שזה בערך 3800-3900MHZ (תקנו אותי אם אני טועה) מה שאומר שמהירות הבאס תיהיה 310MHZ בערך. במצב כזה יש צורך בלוח אם בעל צי'פסט P43/P35 או שאפשר להסתפק אפילו בצ'יפסט G31 הזול שמגיע במהירות באס של 333MHZ? כי בעצם אני לא מבצע שום OC ללוח.
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel P4, סוקט 630.. אני צריך המלצה למשהו שיוריד אותו מ-70 מעלות.. משהו שישתיק את המחשב הזה כבר!! עוד שנייה אני שובר אותו! ניסיתי לנקות אבק + להחליף משחה טרמית + לשנות את הכיוונים של המאווררים והכל לא עוזר..! מצידי שהקירור יהיה מכוער ולא יודע מה.. העיקר יקרר וישתיק את המחשב טווח מחירים: 150 ש"ח תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד התחיל להרעיש כמו טרקטור כי נגעו בו בטעות ונשבר כמה כנפות, עצרתי אותו וחיברתי שני מאווררים שלא עבדו עד כה, האם זה בעייה? או שיש למחשב מערכת עצמית לכיבוי המחשב אם המעבד מתחמם מדי?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, יש לי 478 פרסקוט, 3000MHZ עם לוח של ECS. המחשב לאחרונה עובד מאד לאט. שמתי לב בBIOS שהטמפ' היא סביב ה60 מעלות. מרחתי משחה טרמית עם מאוור מקורי של INTEL, והחלפתי ספק כוח. הטמפ' מגיעה ל57 מעלות והמחשב עדין עובד לאט. האם יכול להיות שהגוף קירור לא פועל ? יכול להתקלקל? אשמח לקבל פתרונות לבעיה. רוי
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המפרט: e4300 big typhon (לא vx) 4*1g @800Mhz @ 5-5-5-15 by team group MOBO:maximus formula 8600gts oc profile2 by jetway ezcool turepwoer 400W WD -2*250g, 160g, 320g, 400g אני חדש מאוד בזה ותהיתי עם מישהו התנסה עם מע' דומה בכדי לתת לי עצות ניסיתי לעבוד קודם כל על הfsb ככה שהנמכתי את המכפיל של המעבד ל7 וניסיתי להעלות את ה fsb ל210 אבל המערכת נתקעה ניסיתי כל מיני משחקים איתו אבל בכל פעם לא הצלחתי לעשות בוט אולי כדאי להתחיל עם רכיב אחר במקום? בכל מקרה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המעבד אינטל D 805 ואני רוצה לדעת משהו בנוגע לזה כולם אומרים שאם אתה קונה את המעבד הזה אז כדאי לך מאוד לקנות גם מערכת קירור בשבילו כי זה ישפר לו מאוד את הביצועים וזה יעזור לו מאוד אני רוצה לדעת את הדברים הבאים 1. האם זה חובה שיהיה לי מערכת קירור מיוחדת בשביל המעבד הזה ? או שזה רק בשביל ביצועים ? 2. אם אני לא יקנה מערכת קיורור מיוחדת אז יהרס לי המעבד יותר מהר ? האם זה גם יאט את המהירות שלו עם הזמן בגלל שזה לא עם מערכת קירור מיוחדת ? 3. האם אני יכול לא לקנות עכשיו מערכת קירור אבל מתי שאני יראה שהמשחקים שאני רוצה למחשב מתחילים לא לפעול מושלם לשדרג את מערכת הקירור של המעבד וככה לשפר את הביצועים שלו ? (המחשב בשביל משחקים) 4. האם באמת כדאי לי לבזבז הרבה כסף ע…
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, מצורפת תמונה של הטמפרטורות של המחשב בזמן מנוחה. המערכת ללא OC, נמצאת בחדר ללא מזגן. מעבד: e8400 לוח: gigabyte ga-p35-ds3l מארז: hec 6a19b עם שני מאווררים של 120 קידמי ואחורי. המאוורר של הכרטיס מסך פועל על 50%. האם הטמפרטורות תקינות? מה הם הגבולות העליונים בזמן מאמץ של הרכיבים? איך ניתן לדעת מהי מהירות הסיבוב של מאווררי המארז? האם ניתן לשלט בהם? אני שואל את זה כי נראה לי שהמאוורר האחורי מוציא מעט אוויר יחסית (בקושי מרגישים משהו עם שמים יד מאחוריו, נראה שהאוורור של הספק יותר חזק ממנו). גם המאוורר הקידמי נראה שעובד די במתינות. ועוד משהו: המאוורר שמוקף בריבוע אדום, השורה שלו מופיעה מדי עם ושוב נעלמת בתוכנה אברסט. מה זה אומר? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
אהלן, התקנתי את הEVEREST המומלצת ויש לי כמה שאלות לגבי הנתונים שהיא מחזירה לי: א.בקטגוריה הראשונה (COPUTER) ואז DMI - שם אני רואה משהו מעניין: External Clock 133 MHz Maximum Clock 3060 MHz Current Clock 2400 MHz מה אומר תדר השעון המקסימלי הזה ? זה קשור ל OC ? אפשר להגיע אליו ? בנוסף: מה זה DMI ? ולמה יש את האזהרה בהתחלה שהנתונים יכולים להיות לא מדויקים ? ב.במדידית הטמפ' אני רואה בנוסף לשתי המדידות שאני רגיל לראות בתוכנה של הלוח אם (מעבד וסיסטם) גם מדידה של ההארדיסק, זו מדידה אמיתית ? יש חיישן שם ? למה לא ראיתי מדידה כזו בתוכנות אחרות ? ג. יש לי לוח אם של אינטל, האם גם כאן אינטל עושים חיים קשים עם OC ? כיוון שבביוס אין לי שום אפשרות לשחק עם מהירות הבאס או המכפלה... פשוט אי…
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד and 1700+ jiuhb שעובד על 2600+ בלי בעיה . אני יכול לעבור את ה3.0 עם שלי אבל אני צריך לתת כמעט את כל עמוד החשמל 2.2, וכל מתח מעל 1.8 שנותנים למעבד גורם לו להישחק יותר מהר. אני רוצה לקנות בארטון עם סאפינג מומלץ כדי להמהיר אותו ל3 או 3.2 . הבעיה ב2500 היא שלפי מה שהבנתי היא שכולם נעולים ואני מעדיף משהו לא נעול למרות שהזכרונות שלי יכולים לעבוד על באס של 220 בלי בעיה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם? שמעתי שהם שקטים זולים ויש רוח. אז מה אתם אומרים? לקנות אותם? אני רוצה לקנות אחד מקדימה מכניס אחד מאחורה מוציא ואחד מהצד מכניס. יש לי למעלה את הספק ויש לי בספק שני מאוררים (NOISETAKER) אז כך שגם יש לי מאורר למעלה . אבל בכול זאת אולי אני יקדח חור למעלה כי זה בין הנקודות הכי חשובות. כי כידוע חום עולה למעלה. מה אתם אומרים זה ישפר את הטמפ של הלוח? טמפרטורות רגילות בלוח: 43-47 אני מניח שאחרי יהיה איזה 38-42 לא? ואז זה גם ישפר את טמפ המעבד שלי לא?
-
- 13 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם אני מעלה את הfsb ומוריד את התדר של הזכרונות האם זה בסדר להשאיר את הזכרונות על נמוך יותר ממה שהם? למשל הזכרונות שלי הם 800 mhz בשביל לתת fsp של 380 אני צריך שהם יהיו על 700 (לא זוכר בדיוק) זה בסדר להשאיר אותם על נמוך יותר או שעדיף שהם יהיו על המקורי שלהם (800) ואת הfsb נמוך יותר דבר שיגרום לירידה בתדר המעבד אני רוצה להגיע למהירות מעבד גבוה יותר (E6600) ולכמה זה טוב להמהיר את המעבד הזה בטווח בטוח יש לי קירור זלמן לא רוצה להתעסק עם מתחים רק דרך הfsb והמכפלת זכרון
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-