עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Supernak,

היי, עשיתי למעבד שלי 3 סוגי OC שונים. (1 עם X14 והשניים האחרים עם X17) - עם מה מבין כולם להשאר? יש לשים לב לרטיו השונה.. 1) (X14) - באס גבוה http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146829 2) http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146836 3) (כאן ה-RAM Freq שונה בגלל הרטיו) http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146847 מה אומרים? עם איזה להשאר?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by superblader,

עם לוח P5B-DELUX מגיע לבאס של 365 זכרונות OCZ platinum 800MHz הזיכרון הוא לא זה שמגביל הורדתי את המחלקים ועדיין נתקע ניסיתי להעלות מתחים לזיכרונות ולמעבד... המעבד לא מתחמם לפי TAT הליבות מגיעות ל46 מעלות מקסימום תודה על העזרה אולי שכחתי משהו בדרך אולי אני לא מכיר מספיק את הלוח הצעות יתקבלו בברכה אחרת אני מחליף מעבד!

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Jack_g,

ה MBM שלי שזו גירסא 5.3.0.0 אומר שהמתח של ה VCORE הוא 1.8-1.82 זה זז בעיקרון כל כמה זמן והבביוס אני הגדרתי שזה יהיה 1.85V והמד של הביוס שמראה מתחים מראה 1.83-1.84 מי לכל הרוחות צודק אני לא יודע. ולמי ממכם הלוחות גם עושים UNDERVOLTING? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by Vodkaboy,

רציתי לדעת עד לאיזה טמפ' של המעבד ולוח האם אפשר להפעיל את המחשב? וגם אם הטפ' של המחשב שלי (מעבד 38, לוח אם 40) הן סבירות? ------------------------------------------ מעבד P 4 2.4 2 מאווררים בתוך המארז קירור מעבד מאוורר

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by Arik.G,

היום סתם גלשתי לי לתומי שאתר של אינטל וחיפשתי עידכון לביוס שלי (מצאתי לבסוף אבל זה לא חשוב.) ופתאום אני רואה איזה תוכנה שיכולה למדוד טמפאטורות של המעבד ועוד מדידה שלא ממש הבנתי באיזה מקום. עכשיו הקטע שלא הבנתי זה איך התוכנה מודדת את הטמפרטורות כי בכלל לא ידעתי שיש לי חישני טמפרטורה בלוח, ואם יש למה שום תוכנה אחרת לא יכלה להראות לי את הטמפרטורות. אולי מישהו יודע מה הקטע בכל העניין הזה? ועד כמה אפשר להאמין למדידות האלה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. ל2000 תגידו לי אם שווה לי בכלל.. תמורת 100 שקל להחליף למעבד 2000 עם סטפינג טוב יותר כל זה בגלל שהסטפינג הנוכחי agoga הורס לי את האובר קלוק השאלה השניה שלי זה אם למעבד ה2000 יש ליבה של 333 או 266 תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by LinkTree,

מישו יודע איפה אני יכול להשיג ציוד אוברקלוק בדרום (ב"ש - או באינטרנט ?) - מאווררים / צלעות קירור ... תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  8. אני לא עשיתי אף פעם OC והכ.מסך שלי עוד לא הגיע LEADTEAK 128 MB GF 4 4200 ואין לי שמץ איך עושים OC . לכמה לדעתכם יכול הכרטיס להגיע , הוא אמור להגיע עים ליבה 250 וזיכרון 500 אמור אבל שמתי שהוא מגיע עים רק 450 והעים ביכלל יש דרך להגיע לביצועים טובים יותר בלי לסכן את הכרטיס ? אשמח עים תעזרו לי ! תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by Milk-Inc,

אני חדש בכל העסק!!! : אני יודע שאוברקלוקינג זה המהרה אבל איך עושים את זה , וכדאי לעשות את זה? וקירור מים...מה זה?? ורציתי לדעת אם יש לכם מדריכים שמסבירים את כל זה??....אני מאוד ישמח!! תודה מראש על העזרה!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by Tbox27,

יש לי מעבד אינטל 2.4B והחלפתי לו את הצלעות קירור לספארק 7 + אבל אני לא מצליח להוריד מהמעבד את השאריות של הפד הטרמי הוא דבוק כמו בטון !!!!!!!! ניסיתי עם אלכוהול 70 אחוז וזה לא יורד .... יש אולי דרך נוספת להוריד את השאריות .......

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by HFDO5,

יש לי מאוורר לדים על הדלת לא יודע של איזה חברה (קיבלתי עם המארז) אבל זה כמו של זיגזג כזה עם 3 לדים אדום כחול ירוק בשבוע האחרון כל כמה זמן הלד הירוק נכבה ונדלק שבא לו ורק הוא ולא בזמן קבוע הוא הולך למות או משהו בחשמל לא טוב? מישהו מכיר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  12. האם יש DB של תוצאות לOC למעבדים? אני מדבר על משהו מעודכן, המאגר מידע של האתר מאוד נחמד ויחסית מעודכן יש בו כמעט הכל אבל יש מעבדים שאין שם כמו הE5400 והמעבדים מהסוג שלו שלא קוניםם הרבה ... לפחות לא אוברקלוקרים.... ולמשל הE6300 החדש מעניין כמה הוא מגיע... יש כל מיני דברים שחיפשתי ואני מצטער אבל אי לא מוצא כלום על זה.... קשה למצוא ביקורות במיוחד על הE6300 כי יש דגם בדיוק עם אותו השם רק ישן לפני 3 שנים... בבקשה עזרה...

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  13. שבת שלום, לפני כחודש וחצי נהרס לי המאוורר של הכרטיס מסך(קטנצ'יק כזה) באותה הזדמנות החלפתי ספק ואת המאוורר שהיה שבור. להלן המפרט של המחשב שלי : Intel Pentium D CPU 2.80GHz 64BIT 1.00 GB RAM (מחולק ל-2 של 512) לוח אם : Asus P5vd2-MX GREEN945 כרטיס מסך : GeForce 7300 GS 512 MB אשמח להוסיף פרטים במידה ויש צורך. להלן הטמפרטורות : חשוב לציין : שאני "מעמיס" על המחשב ולו במעט,המאוורר משמיע רעשים ופולט המון המון חום. לדוגמא - כשאני נכנס לאתר כמו וואלה(שמעמיס על רוחב הפס,אבל לא חושב שהוא אמור להעמיס על המחשב עצמו) יוצא רעש ממש מציק(ביחד עם המון חום). התכנון הוא להשקיע לא יותר מדיי(עד 150 ש"ח נניח) אבל שהרעש לא יישאר כמו שהוא. ואם זה רלוונטי אז בקרוב ארצה להוס…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by oz12,

איך הטמפ' במנוחה 55 ובמאמץ 85-90 נגיד ב Brothers in Arms - Hell's Highway הכרטיס של גיגה ביט קירור של זלמן VB830 מה אתם אומרים ? חשוד? או נורמלי כדי להסתבך ולהוציא תגוף קירור ולמרוח מחדש משחה טרמית לקחת תסיכון?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by sha1823,

אז ככה המפרט שלי הוא לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 עכשיו אני עדיין שוקל להכניס את הq6600 במקום e8500 למפרט מה אתם אומרים על Arctic Cooling Freezer 7 Pro …

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by TAsn,

שלום, יש לי את המארז הרשום בכותרת, והמחשב מתחמם יותר מידי. יש לי מאוורר 12CM מקדימה ומאחורה וזהו. יש לו גם את ה"משפך" שמוביל את החום מהמעבד החוצה מהמארז. ניקיתי אותו מאבק וסידרתי את הכבלים אך זה לא עזר. למישהו יש עוד עצות, כאלה שלא כוללות חיתוך\ניסור\ריתוך בעקרון עד עכשיו המחשב היה עם x800xt ו amd64 3200+ ועכשיו הכ. מסך הוחלף ל 9800gtx+ והספק שודרג מ 400W ל 550W, שניהם של hec. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  17. שלום כולם הטמפרטורות של הכרטיס מסך (8800gt) לא מופיעות בשום תוכנה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה פעם הייתי יכול ליראות עכשיו פיתאום זה כבר לא מראה זה דיי בעייה כי אני על אוברקלוק ואני לא רואה תטמפרטורה הדרייבר הוא 180.48 ניסיתי גם אחרים ולא הולך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  18. שלום לכולם, כשאני קובע על המערכת הנ"ל מחלקים ל1:1 המעבד מופיע לי לדוגמא על באס של 410 והזיכרונות על DDR2-830 כאשר במקור הקיט אמור להיות על 1000, איך אני עושה זאת??האם להגביע מחלקים ל1:1:25 ששם הזיכרונות כן הופכים להיות לDDR-1000 או שלהשאיר את הזיכרונות בקשר ישיר עם המעבד??? הקיט הוא GSKILL 4GB DDR2-1000 PC2-8000. מה עושים על מנת להינות מכל הספק ותפוקת הזיכרונות??האם להשאיר את המעבד על באס של 410-415 ולהגביע את המחלקים או להשאיר אותם כך??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by uvs84,

שלום לכולם במארז Compucase HEC 6A19 המאווררים הקדמי וגם האחורי לא מסתובבים, לאחר שימון הצירים הקדמי חזר להסתובב אבל נדמה שעדיין לא במהירות הרגילה שלו, האחורי לא מסתובב כלל, האם זה אומר שהם הלכו לעולמם? ואם כן אשמח להמלצה על מאווררים להחלפה השקט חשוב לי והתקציב גמיש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by Farjeman,

שבת שלום לכולם. ברשותי G.FORCE 6600 GT AGP ולי יש שאלה. עשיתי לו OC והעלתי מעבד מ-500 ל570, זיכרון מ-1000 ל-1170. השאלה שלי היא האם יש טעם או צורך להעלות לו מתח דרך הביוס (ליציאה של ה-AGP) כדי שהוא יהיה יציב יותר ? ומי שמכיר תוכנה חינמית או בכללי לבדיקת שגיאות בכרטיס, לדעת שאם מה שעשיתי לא טוחן אותו סתם .... תודה רבה מראש לכל העוזרים ואחלה של שבת [=

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  21. Started by Kuchi,

היי אני דיי חדש בעניין האובר קלוק לא יצא לי לעשות אובר קלוק עדיין .. ורציתי לדעת כמה דברים ! 1 ) התוצאה של 3DMark06 http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=8BB6CE8F433E5CA946F92D8DEED5E76E אני זקוק לאובר קלוק עצבני ? 2 ) איזה ציוד אני צריך לאובר קלוק בשביל לגרום למחשב לעבוד יותר מהר (אני לא משחק במחשב אני מתכנת ..) 3 ) איזה קירור הכי עדיף לי ? מים או אויר 4 ) מאיפה לקנות את אותו קירור ? (עיף אתר שעושה משלוחים) 5 ) אם יש מדריכים לאובר קלוק (עם תמונות או וידאו) אשמח (אשמח למשהו שמתאים למערכת שלי) המערכת שלי היא : http://www.cue.co.il/i/cue-w21555o34O.jpg תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by CRYSMAN,

חבר שלי אומר שהוא באיזה חנות בעיר כרטיס מסך מקורר גז יש דבר כזה? אם כן מישהו יכול להביא תמונה? תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by lol_minbet,

כי הרצתי את הבדיקה והטמפ' של הכרטיס מסך והמעבד טסו לשחקים, בקרייסיס לדוגמא אני מקבל 55c ממוצע לכרטיס מסך ופה זה מגיע ל65c כנל לגבי המעבד.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by abirdh,

אני מעוניין לקנות את Tuniq Tower 120 בשביל לעשות למעבד אוברקלוק יותר רציני ממה שעכשיו (3.2) עכשיו המארז שיש לי זה chakra MID Tower של ENERMAX הקישור: http://www.enermax.com/english/product_cases_detail.asp?PrID=46 האם הגוף קירור הזה יכנס למארז? שאלה נוספת: האם ערכת קירור מים זולה כמו זאת: http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp שווה הוספה של עוד 250 ש"ח? האם היא מקררת בהרבה מה Tuniq Tower 120? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by shugi,

מחפש קירור שתומך בכרטיס מסך 7600GS והוא יחסית שקט. התקציב הוא עד 150 ש"ח. יש העדפה לקירור אקטיבי, תודה. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 17:28:38 אף אחד לא יכול להמליץ לי על מאוורר???

• 8 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.