עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד אינטל 478 עכשיו איך אני משתמש בתופסנים כדי להרכיב אותו? להבריג משהו..?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. קראתי פה אומרו שכן אבל באתר שלהם רשום שלא קצת מבבולבל אפשר תשובה בבקשה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by bad-sector,

כרגע יש לי 786 DDR במהירות 266, האם להחליף אותם ל512 333? האם אני ארגיש בהבדל במהירויות או שאין טעם? אני כרגע בלי OC, לא יודע אם אני מתכנן מאחר ועם המעבד שלי אי אפשר להגיע רחוק כל כך...

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  4. הייתי רוצה לדעת, אם ממהירים זכרון, מה תיהיה ההשפעה על: - מעבד - כרטיסי PCI - כרטיסי PCI-E ?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by snogoo,

יש לי לוח אם MS 6529 של MSI. הבנתי שבד"כ הלוחות מגיעים עם CPU RATION SELECTION נעול, אבל בכרטיס שלי זה פתוח ונע בין 8 ל 20+ אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם זה כי השינויים שאני מבצע בכפולות שם לא ממש משנות את המהירות שבה אני עובד.. כלומר שה FSB שלי מחושב לפי X14 וזה לא משנה אם אני שם שם X8 או X20 למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by Mortar,

יש לי P4 2.4C והוא כרגע על 1.675V במהירות של 3280MHZ FULL LOAD TEMP שלו מגדרות את ה50... טמפרטורת לוח האם (NB) יכולה להגיע ל45 מעלות מקסימום רציתי לדעת מהן תופעות הלוואי של OVERVOLT למעבד, למזה גורם, מה הסכנות ומהו הגבול המומלץ... מהן הטמפ' שמסכנות מעבד ובאיזה טמפ' אני כבר מסתכן, מהן ההשפעות של התחממות יתר והאם אפשר להיות על 58 במאמץ בלי לחשוש ? מהי הטמפ' שמסכנת את לוח האם ? ובאיזה שלב מומלץ כבר להכניס איזה ACTIVE COOLING לעסק?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by FireStar,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה אמור להיות מתח העבודה הרגיל (לא באוברקלוק) של XP2000 ???

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by EcSm,

כותרת - מה יקרר מעבד בצורה הטובה ביותר? Sunbeam Tuniq Tower 120mm http://tms.co.il/product/4561 Thermaltake V1 http://tms.co.il/product/3892 Zalman 8700 Cu Cooper http://tms.co.il/product/4538 כולם בערך באותו רמת מחיר וכולם למטרות OC למעבד. בנוסף רציתי לשאול אם יש קירור מים ששווה להשקיע בו ברמת מחיר קרובה (כלומר 100 200 שקלים יותר) והם הוא עושה את העבודה בצורה טובה יותר, יתרונות וחסרונות. תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  9. אהלן, אז ככה קניתי לי בתיאלנד מאוור למעבד Big Typhoon ב80ש"ח ומשחה טרמית של Artartic Cooling MX1 ואני בדרך לאוברקלוק למעבד P4 2.4Mhz בתקווה להגיע ל3GHZ. אני רוצה לדעת איזה תוכנות אני צריך להשיג כדי למדוד טמפרטורות\עומס בדיקה יציבות וכל המסביב. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by zaroor,

לפי איזה מידע יודעים לבחור לוח לאברקלוק ? ידוע שיש להתחשב בלוח -מעבד-זיכרון .. זה שרשום בנתוני הלוח שיש אפשרות לאוברקלוק עדיין לא אומר שכל מיני אופציות פתוחות בתוכו ,יכול להיות רק חלק מהאפשרויות לשינוי הנתונים ,ואחרי שקונים אין אפשרות החלפה,חשבתי גם על אפשרות של הורדת החוברת שימוש וגם בזה מצאתי שיש שורות של אופציות רשומות אבל בלוח זה לא מופיע ,בדקתי לפי דגם וגירסת הוצאה !!!! אז על פי מה הבסיס כאן שממליצים למישהו על איזה לוח ??? או שזה אחרי ניסיון שמישהו קנה ואמר כבר ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by overload,

יש לי 128MB 128BIT 9500NP פתחתי לו את כל ה8 צינורות בהצלחה עם אומגה. אבל עדיין יש בתוכנה את האפשרות שנקראת SOFT MOD DRIVER SWAP, גם אחרי שפתחתי את הצינורות. הוא נותן לי לבחור איזה דריבר להתקין - רגיל\9700\ 9800. עכשיו, לא בדיוק הבנתי מה זה עושה, יש בכלל דבר כזה דריבר מיוחד ל 9700 או 9800 ??? וגם, ומה עם ביוס, אני צריך לצרוב את זה של ה9700? כי קראתי בכמה מקומות שכן, אבל זה נשמע לי מוזר.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. Started by XMB,

אהלן, הגעתי ל360 BUS עם מעבד E6300 ע"י החלפה לזיכרונות OCZ CL4 , הכל טוב ויפה אך אני מנסה כמובן להגיע ליותר (כיוון ה400). בקיצור אני שם את ה PCI-E על AUTO הכל עובד יפה ב360 , כאשר אני נועל את התדר של ה PCI-E ל 100 או 105 או לא משנה למה המחשב מחזיר את הביוס למצב הרגיל (המסך לא נדלק כמה שניות ובקיצור הביוס עושה RECOVERY). אך כשאני שם את ה PCI-E על AUTO באותו התדר המחשב פועל יפה מאוד מעלות סבירות 55 במאמץ 100% נבדק ועבר את כל הבדיקות. כשאני מנסה לשים תדר לדוגמה 370 ועדיין ה PCI-E על AUTO המחשב עושה את אותו ה RECOVERY כמו מהפעם שעברה , ניסיתי לעלות מתחים ל FSB , DIMM , PCI-E , CPU שום דבר לא עוזר . [אפילו עד המקסימום כשהמעבד בכה 60 מעלות ב idle) זה ממש מוזר שכאשר נועלים את הת…

• 10 תגובות
    • 622 צפיות
  13. אז ככה ברשותי מעבד: AMD Athlon XP 2000+ ליבת ה: Thoroughbred-A ולוח אם: ASRock K7S41GX אז אני זקוק למלצה על גוף קירור בסיבות ה-150-200 ש"ח עדיף שיהיה שקט, תודה ענקית לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  14. שלום כולם הטמפרטורות של הכרטיס מסך (8800gt) לא מופיעות בשום תוכנה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה פעם הייתי יכול ליראות עכשיו פיתאום זה כבר לא מראה זה דיי בעייה כי אני על אוברקלוק ואני לא רואה תטמפרטורה הדרייבר הוא 180.48 ניסיתי גם אחרים ולא הולך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by STi,

סליחה,אני פשוט כותב מהפלא,איך אפשר למחוק את ההודעה הזאת

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by bsphere,

איזה קירורים טובים ומומלצים יתאימו לקונפיגורציה של E6600 לוח DS4, מארז HEC וספק LIBERTY 400 ? הבנתי שהנינג'ה בעייתי גם מבחינת מארזים וגם מבחינת זכרונות שמפריעים למאורר. בארץ אין את הטייפון החדש, רק את הישן שקשה מאוד להרכיב. מה יש עוד ומה כדאי ? תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by Goldlm,

שלום, אני זקוק להמלצה לקירור טוב לצ'יפסט, עדיף כמה שיותר טוב וכדאי שזה יהיה עד 100 ש"ח (אך אפשר להציע גם במחיר גבוה יותר). *נ.ב- חשוב שהקירור יוכל להחזיק OC.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by djdodo,

שלום אני רוצה לבקש המלצה לקירור מעבד X2 6000+ של AMD מחנות http://www.tms.co.il השימוש הוא לשימוש יום יומי ללא OC תודה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  19. שמעתי שאינטל חסמה את האפשרות של אוברקלוקינג בלוחות שלה... האם זה מדויק? ומה ההשלכות של זה לגבי אפשרות המהרת מעבד אינטל?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. מה גדולו ומשקלו של הheatsink עם המאורר, הסטנדרטי שמגיע עם המעבד?

• 11 תגובות
    • 621 צפיות
  21. אני לא יודע למה אבל שאני משחק במחשב הטמפרטורה של המחשב עולה תוך חצי שעה והבקר חום של אינטל מתחיל לצפצץ :'( יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.70GHz כרטיס מסך nvidia g-force 4 mx440 64megabit ויש לי גם את הבקר חום של אינטל שבה ביחד עם הלוח אם intel active monitor במחשב שלי יש 4 מאוררים אחד למתה מיקדימה כוד אחד בספק אחד על המאבד ועוד אחד קטן על הכרטיס מסך אבל הוא לא עובד וזאת ניראת לי הבעיה כאן כי רק שאני משחק הוא מעלה את הטמפרטורה כשאני מפעיל אותו סתם זה הטמפרטורה שלו בדרך כלל http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/i/n/i/s/h/1/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311231419126526/200406161753182767/Untitled-1_psd_bmp.jpg אני מקווה שתעזרו לי תודה פיניש

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  22. ציוד : מעבד - P4 2.4B לוח אם - GIGABYTE 8PE667 PRO . זכרונות - OCZ 512 DDR PC 2700 . (לא ידוע דגם מדוייק) . קירור מקורי של אינטל על המעבד . טמפרטורות : 45-46 (רגוע) . במאמץ הטמפרטורה לא ידועה אך אני חושב שהיא לא תעבור את ה-50 . אז ככה אנשים המהירות העכשווית של המעבד היא : 3.09 GHZ . שינויים בביוס : DIMM OVERVOLTAGE CONTROL +0.2V - הכי גבוה שאפשר . AGP OVERVOLTAGE CONTROL +0.3V - הכי גבוה שאפשר . CPU VOLTAGE CONTROL 1.725V - זהו המתח הכי גבוה שיש (מתח נורמלי - 1.525) . שאלות : 1. מה אתם אומרים על האוברקלוק ? 2. מה חוסם אותי מלהתקדם ? 3. אם אני אשים זכרונות TWINMOS 512 DDR PC 3200)TMD-50D) אני אוכל להתקדם עוד ב-OC ? 4. שאלה כללית , מי יותר טוב בביצועים - BARTON 2500 +…

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  23. טוב, אז ככה יש ברשותי מעבד Athlon Xp 2500. ומאוד התפתתי לעשות לו אוברקלוק. אני העלתי בביוס את ה- FSB ל- 200 במקום ל- 166 והמעבד עבד במהירות 2.20Ghz כמו XP3200. העליתי את הווינדוס ומייד אחרי זה הורדתי בחזרה. יש סיכוי, שעשיתי נזק כלשהו למעבד? ויש דרך כלשהיא לבדוק את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  24. יש לי גופי קירור קטנטנים לזכרונות מכרטיס 9800 פרו תקול. אני רוצה להעביר אותם לכרטיס אחר, הבעיה שהקירור היה עם דבק טרמי שכזה... האם משחה טרמית רגילה תחזיק לי את הקירורים על הזכרונות או שהם פשוט יפלו?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

הרצתי את AIDA32 נתנה לי CPU TEMP ב10 מעלות מתחת לטמפרטורה האמיתית התקנתי SPEEDFAN נתן לי טמפרטורה נמוכה ב10 מעלות מטמפרטורת המעבד והוא כותב לי שזה טמפרטורה של ההרדיסק שלי הוא גם כותב לי איזה הרדיסק יש לי והכל אבל זה בולשיט כי אני יודע שאין בכלל סנסור בהרדיסק שלי!

• 6 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.