אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי יד אפשרות בביוס של לוח האם G31 לעשות אובר קלוקינג למעבד ללא לעלות מתח למעבד?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, אני צריך קירור למעבד, חשוב שיהיה שקט מאוד. המעבד הוא E2180 עם OC בלי שינוי מתחים. מי יותר שקט, AC FREEZER או SCYTHE NINJA?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך BFG 8800GT OC2 ובזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מתחמם מהרגיל ואני מאמץ אותו אני לא רוצה שחס וחלילה יגיע למצב שישרף אז החלטתי לקנות לו קירור טוב שגם יתאים לOC בבקשה תמליצו לי על 1 טוב מחנות באיזור המרכז (ראשון חולון בת ים תל אביב) ועוד מאוורר טוב למארז שלי ANTEC SONATA III יש לו אחד שמוציא אוויר אני רוצה עוד אחד בפנים יש לו מקום לייד הHARD DISC תודה..
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
עברתי לויסטה.. ככה לנסות וזה.. עכשיו לא משנה איזה תוכנה אני מתקין(COOLBITS\ATITOOL\POWERSTRIP\RIVATUNER) פשוט אף אחד מהם לא עובד.. אני לא יכול לשנות את המהירויות שעון! אני משתגעעע! מישהו יכול לעזור לי כאן.. זה ממש דחוף מכיוון שהשיפור הנובע מהאוברקלוק לכרטיס מסך שלי הוא משמעותי ביותר.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בהתאם לכתיבת הביקורת שרשמתי כאן לפני שבוע בערך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210190.0 בקיצור הצלחתי להגיע כמו שאתם רואים לתוצאות OC מאוד יפות עם הכרטיס שלי, הצלחתי לפתוח 16 צינורות, מהירות ליבה הצלחתי להרים עד ל400. והתוצאה הסופית ב3DMARK05 הייתה 4300 בערך. לצערי חשבתי שהצלחתי להרים את הזיכרונות עד ל750MHZ אך מסתבר שטעיתי, ואחרי משחק מאומץ הארטפיקטים התחילו להגיע. עכשיו השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לשנות את התדר של הזיכרונות בכרטיס הזה? אגב אפילו DOWNCLOCK לזיכרונות אני לא יכול לעשות, מספיק שאני מוריד 10 MHZ מהזיכרונות והארטיפקטים ישר קופצים לי אפילו בוינדוס. לדעתי החברה נעלה את התדר של הזיכרונות על 700 MHZ, היא יכולה לעשות דבר כזה? ואם כן, איך …
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי 9600XT של סאפיר (דגם עם מהירויות שעון מואצות) הכרטיס הקודם שהיה לי (אותו דגם בדיוק) נשרף והוחלף במסגרת האחריות וקיבלתי את זה במקומו. עכשיו כשאני מנסה לעשות OC אפילו לא גדול במיוחד.. ישר יש ארטיפקטים ובעיות. כשאני מפעיל ATITool אז אחרי כמה שניות המהירויות מתחילות לרדת ולרדת במקום לעלות.. במהירויות סטוק אין לי איתו בעיות והוא עובר בנצ'ים טוב. אם זאת בעיה בכרטיס עצמו אז אין לי כבר מה לעשות כי נגמרה האחריות אבל חשבתי שאולי זאת בעיה בביוס שלו או משהו כזה שעוד אפשר לסדר אז באתי לשאול פה.. הנה כמה תמונות של הכרטיס והקירור שמורכב עליו (הכנה שלי): תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המאמץ המירבי של המחשב יהיה משחקים. תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש תוכנה כלשהי המראה את החום של הכרטיס מסך כדי לדעת אם הוא מתחמם יותר מדי וגם רציתי לדעת אם המאוורר הקטן שמתחת לכרטיס מסך חייב לזוז תמיד? תודה מראש ניר.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם במארז Compucase HEC 6A19 המאווררים הקדמי וגם האחורי לא מסתובבים, לאחר שימון הצירים הקדמי חזר להסתובב אבל נדמה שעדיין לא במהירות הרגילה שלו, האחורי לא מסתובב כלל, האם זה אומר שהם הלכו לעולמם? ואם כן אשמח להמלצה על מאווררים להחלפה השקט חשוב לי והתקציב גמיש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איך אני מרכיב אותו ולא ניראה לי שהוא יתתאים לי ללוח כאילו הוא יתאים אבל ן הלוח אם מאוד קרוב לספק ... ממש סנטימטר... ויש לי על הספק מאורר מכניס אוויר לספק ומוציא החוצה מהחוץ אז אני לא רוצצה שזה גם יחסום את האוייר לספק.. השאלה העיקרית היא איך אני מרכיב אותו?
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אם אני בטמפ' 45-48 ללא מאמץ ובמאמץ מגיע ל-58 זה בסדר ?? או שהמקסימום המומלץ הוא 55 ?
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
או קיי אז זה פעם ראשונה שאני עושה בדיקה ממשית של טמפרטורות והכל ככה מסודר אז הנה התוצאות קודם כל יש אוברקלוק VCore:1.87מעבד... Vcc:2.85 זכרונות מנוחה מעבד:49 מאמץ מעבד:62 מנוחה מערכת:28 מאמץ מערכת:35 באס 203@266 מכפלה 11.5@12 מגרהץ:2341@1833 זיכרונות:406@400 זהו בעיקרון תודה על תשומת הלב(שתבוא) עריכה:שגיאת כתיב
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קראתי מזמן שזה פוגע במאוורר האם זה נכון? יש לי טמפ של 80 מעלות במאמץ זה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי קירור לכרטיס מסך והגעתי לתוצאה הזאת ורציתי לדעת אך היא יחסית לכרטיס שלי ?? ומשום מה אני לא מצליח לעלות את התוצאה ל ORB... מישהו יודע למה ?? תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי E6300 לוח אם 945P-S3 זיכרון TWINMOS 512*2 DC כרטיס מסך 1650XT רכשתי fsp 350gln ובירצוני לעשות OC למעבד אך הVOLTAGE של הזיכרון עומד על AUTO וכשאני מעלה FSB אז המתח של הזיכרון עולה אוטו' מ 1.84V~ ל2.14V~ תעזרו בבקשה לעשות OC לא רציני...
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, סוף סוף קניתי מחשב חדש. מפרט : E2180 P35-DS3L G.SKill 800Mhz PK Tuniq Tower CM690 כרגע אני בתדר 3.0Ghz במתח 1.32v, הטמפ' בין 25-30 בIDLE ו45 בORTHOS PRIME. האם בסדר? מה המתח למעבד והמטפרטורה המומלצת בשביל הרצה 24\7 ? בtjunction כתוב 85. בנוסף, האם יש מדריך לאוברקלוק בלוח P35-DS3L ? אני לא מבין חלק מההגדרות בביוס. (C1E EIST וכו הורדתי, מה עוד צריך ?) תודה רבה, דני.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כשמעלים FSB- איזה חלקים במחשב נהיים יותר מהירים (המהירות שלהם עולה) חוץ מהמעבד, זכרון, pci? (אני לא יודע אם ה agp עולה גם או הדיסק הקשיח) והאם יש לוח אם מפגר שאם מעלים הרבה fsb אז הוא לא משנה את היחס של ה pci::FSB? תודה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש בכל מאמץ. לא מדובר בכיבוי מסודר של מערכת ההפעלה אלא בכיבוי חשמלי של המחשב. לום האם של ABIT IS7-E2, והמעבד סלרון 2.4 התקנתי תוכנת בדיקת טמפרטורות של אביט והטמפרטורה של המעבד היא 50 מעלות ללא מאמץ, בתחילת המאמץ הטמפ' עולה ל53 מעלות ובשיא המאמץ ל57 מעלות (ואז המחשב מאתחל עצמו). האם אני יכול להניח בוודאות שמקור התקלה בחימום המעבד? האם טמפ' כזו נורמלית לסלרון? האם יש לאינטל טבלת טמפ' רשמית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן,היום אבא שלי קנה מחשב חדש,דומה לשלי אבל לי יש סטיק יותר של זכרון,וכרטיס מסך אחר. ולעניננו מה דעתכם על התוצאה? http://service.futuremark.com/compare?2k3=3482295 זה הדבר הראשון שעשיתי כאשר קיבלנו את המחשב
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי oc של המעבד כבר תקופה ארוכה בלי תקלות ויציב רצח,יש לי גם 8800 gt והרצתי אותו קצת ב-30 הרץ בליבה והיה יציב בקירור שבא בסטוק של nvidia לא מזמן קיבלתי קרור של ארטיק קולין twin turbo הרצתי את הליבה בקושי לשישים והמסך קפא,בהתחשב בקרור הנ"ל זה אמור רק לדגדג מוזר..משהו נתקל בזה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הטמפ' האלה במנוחה... בעומסים המעבד לא עובר את ה-40 אפילו לא מתקרב לאיזור הזה...על הלוח לא הסתכלתי כל כך אבל אני לא חושב שהוא עובר את ה-35... איך אפשר לקרר עוד טיפה את הכרטיס מסך? יש לי מאוורר שפונה למעבד (80MM) ועוד שני מאווררים שאחד מהם מכניס מקדמת המארז (120MM) והשני מוציא מאחורי המארז (120MM)... המפרט: AMD 3000+ 939 GIGABYTE GA-K8N-SLI GEIL Value (512x2) CL 2.5 SAPPHIRE Radeon X800GT (אל תשאלו למה יש לי לוח SLI וכרטיס רדאון חח ) Thermaltake Soprano + Enermax 425W Noisetaker להגיד לכם את האמת? אני מאוד מרוצה מהמחשב עד עכשיו (שנתיים) לא עשה שום בעיות שהייתי צריך ללכת לממש את האחריות.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות crystal orb תביאו לי כמה חנויות אפשריות
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
קראתי פה אומרו שכן אבל באתר שלהם רשום שלא קצת מבבולבל אפשר תשובה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה אוברקלוק למעבד הישן שלי, ,pentium d930 , החלקים שלי הם הבאים: asus p5q-deluxe d930 ram 4gb 2x2 ocz ddr2 1066 reaper psu enermax liberty 500w vga ati x800gto2 water cooling thermaltake 735 winxp64 המחשב הוא ישן, החלפתי לפני כמה ימים את הלוח את הזיכרון, כל השער אצלי יותר משנתיים, לפני שאני מחליף מעבד רציתי לבדוק מה אפשר לעשות אם הישין עד עכשיו הגעתי יציב ל 4.12ghz שזה fsb 275 x15. הדבר היחיד שנגעתי זה ה fsb וה vcore . לא רציתי לגעת במתח של הזיכרון כי הלוח הזה לא מראה לי את התמפרטורה שלהם, אבל ברור לי שאפשר להגיע ליותר מהירות. אולי מישהו מכיר טוב את הזיכרונות האלו ויודע שאפשר לעלות קצת את המתח ל 2.2 v אולי. או אפשר לגעת במשהו אחר. המהירות של ה pci e עומד …
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... קיצר פתחתי את התרד הזה מכיוון שמסתובבות הרבה תגובות של אנשים ברשת בפורומים למיניהם שהטמפ' של המעבד שלהם שהוא פנטים D 9XX גבוהות מידי או נמוכות בצורה מגוכחת.. חלק טוענים החיישן מזייף חלק טוענים שהמעבד חם במקרה הראשון... אצלי למשל על הלוח ASUS P5N32 SLI שהיה לי החיישן הראה שהמעבד בין 15 ל 20 מעלות במנוחה מה שלא הגיוני בכלל.. ועכשיו שהבאתי את ה BAD AXE הוא מראה לי שהוא על 48 במנוחה מה שגם לא ניראה לי בהחלט כי הוא אמור להיות יותר קר בגלל שהוא 65 נ"מ אז תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד כל מי שיש ברשותו מעבד מסוג 9XX שיפרסם פה את הטמפ' מנוחה/מאמץ ואת הקירור שיש לו.. וכומבן את הלוח אם שברשותו ככה אני אוכל (גם אתם כמובן) להבין איפה המעבד הזה עומד מבחי…
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-