עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yotamavi,

בינתיים על קירור סטוק ,מתחים: סטוק למעבד ותוספת 0.1 לזיכרונות כדי שייעבדו עם הלוח.. הרצתי בדיקה 4 שעות בORTHOS על 450 ויציב לגמרי עכשיו אני יריץ כל הלילה על 465 (3.2 ג"ה) נראה מה יהיה...אני מפחד לגרום נזק לזכרונות (G.SKILL PK) הם כבר ב939MHZ. טמפרטורות: 40-47 לאורך כל הבדיקה כשיש דקות אחדות שהטמפ' מסתובבת בין 47-51 .. מה אתם אומרים? איך הטמפ'? להמשיך?..

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by Ben.,

בזמן שאני משחק במשחק הסנדק 2 .. אז פתאום המחשב מתחיל לצפצף והALARM TEMP מהבהב (יש לי מארז עם עיגול דיגיטלי כזה שמראה כל מיני טמפרטורות) הטמפרטורה של המחשב היא בסביבות ה25-35 שזה בסדר.. אבל הALARM TEMP נע בין 45-65 ושאני משחק אז זה מצפצף.. מה זה אומר ואיך פותרים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. Started by dror_l,

שלום, יש לי P4 2.4, abit IC-7, והמאוורר שלו עושה המון רעש. שימנתי, הפסיק הרעש אבל אחרי יומיים התחיל שוב. אני מחפש מאוורר שקט וטוב (אני לא עושה OC). באותה הזדמנות, אחרי ששאלתי בדיון אחר, אני גם רוצה להחליף את המאוורר שיושב על הלוח אם (גם בגלל רעש, שימנתי גם אותו ולא עזר), מבקש איזו שהיא המלצה. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by SEangel,

אמרו לחבר שלי שהוא יכול לעשות OC למעבד ולזיכרונות באמצעות תוכנה (יש לו לוח של ג'יגה בייט) ולא דרך הביוס יכול להיות דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הI7 920 האם באמת יש צורך לקנות לו קירור ואם כן מה אומרים על הScythe Mugen 2. ?האם הוא נחשב לאיכותי ואם לא מה האלטרנטיבות תודה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by lexsus,

שלום יש לי שאלה אם אני יכול להדביק מאוורר על המארז בלי צורך בברגים ?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  7. האלה קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 כמות: 1 - מחיר: ¤186 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 זיכרון: Geil 1GB DDR2-800Mhz DualKit ULTRA CL4 X2 כמות: 2 - מחיר: ¤220 שאר המפרט בצד. לכמה OC אני יכול להגיע בטוח?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by Kriz,

הופעת בכורה אצל לקוח פרטי כמובן... זהו ה Ultra-120 eXtreme 1366 RT כמובן.. BENCHים בקרוב :>

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. מה קורה אנשים... קיצר פתחתי את התרד הזה מכיוון שמסתובבות הרבה תגובות של אנשים ברשת בפורומים למיניהם שהטמפ' של המעבד שלהם שהוא פנטים D 9XX גבוהות מידי או נמוכות בצורה מגוכחת.. חלק טוענים החיישן מזייף חלק טוענים שהמעבד חם במקרה הראשון... אצלי למשל על הלוח ASUS P5N32 SLI שהיה לי החיישן הראה שהמעבד בין 15 ל 20 מעלות במנוחה מה שלא הגיוני בכלל.. ועכשיו שהבאתי את ה BAD AXE הוא מראה לי שהוא על 48 במנוחה מה שגם לא ניראה לי בהחלט כי הוא אמור להיות יותר קר בגלל שהוא 65 נ"מ אז תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד כל מי שיש ברשותו מעבד מסוג 9XX שיפרסם פה את הטמפ' מנוחה/מאמץ ואת הקירור שיש לו.. וכומבן את הלוח אם שברשותו ככה אני אוכל (גם אתם כמובן) להבין איפה המעבד הזה עומד מבחי…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  10. מדובר על מעבד קריר לפי מה שהבנתי הרבה יותר מה-P4 מהדור הקודם . באיזה טווח טמפר' המעבד הנ"ל עובד בקירור סטוק או חלופי לסטוק . ללא אוברקלוק ובעבודה משרדית רגילה של גלישה בלבד.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by yoav9,

אהה, איזה כיף לרשום את השורות האלו :smoke: אז ככה, בראש ובראשונה אני רוצה לציין את פרוייקט ה"הפיכת המחשב מ-מחשב, ל-למחשב/מפיץ ריח... בקיצור לאחר חיבור המפיץ ריח בעזרת אזיקונים למארץ מופץ לי ריח לבנדר נעים בכל החדר מהמאוורר העליון... OWnz מודינג הבא, לאחר שקראתי פה שאם המארז גדול אז גם אם שמים מאוורר בתיקרה יש סיכוי גדול שהוא לא יקח את כל האוויר החם כי למרות שאוויר חם עולה למעלה יכול להיות שחלק גדול ממנו נשאר באמצע המארז כי אין מה שיביא לו "תנופה" (כמו 120 מ"מ בתחתית המארז), אז לי אין 120 מ"מ, אבל כן יש לי 80 מ"מ של זיגזאג מצויין עם 39 cfm... מספיק טוב :-\ בקיצור עם מעט מודינג של נוודים (קשירת חוטים למארז ולמאוורר) מיקמתי אותו מעל הכרטיס מסך ומתחת למעבד באוויר (כמו טום …

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by R L,

הMBM חייב לשקר זה לא הגיוני

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by Levcog,

עד לפני חודשיים בערך עליתי עם המעבד שלי (Q6600) ל3.0-3.2 בקלות... אבל אחרי ששלחתי את המחשב להחלפת המארז, המעבדה החזירו לי את המחשב על הגדרות הDefault שהן 2.4, וכאשר אני מנסה לעלות אפילו ל2.6 אחרי הריסט פשוט עולה מסך שחור. בשביל שהמחשב ייפעל אני צריך להוציא את הבטריה. לא הוחלף שום רכיב במחשב - רק המארז. מה יכולה להיות הבעיה? כי בעבר זה לא קרה... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  14. אני מתכנן לקנות את המעבד אינטל D 805 ואני רוצה לדעת משהו בנוגע לזה כולם אומרים שאם אתה קונה את המעבד הזה אז כדאי לך מאוד לקנות גם מערכת קירור בשבילו כי זה ישפר לו מאוד את הביצועים וזה יעזור לו מאוד אני רוצה לדעת את הדברים הבאים 1. האם זה חובה שיהיה לי מערכת קירור מיוחדת בשביל המעבד הזה ? או שזה רק בשביל ביצועים ? 2. אם אני לא יקנה מערכת קיורור מיוחדת אז יהרס לי המעבד יותר מהר ? האם זה גם יאט את המהירות שלו עם הזמן בגלל שזה לא עם מערכת קירור מיוחדת ? 3. האם אני יכול לא לקנות עכשיו מערכת קירור אבל מתי שאני יראה שהמשחקים שאני רוצה למחשב מתחילים לא לפעול מושלם לשדרג את מערכת הקירור של המעבד וככה לשפר את הביצועים שלו ? (המחשב בשביל משחקים) 4. האם באמת כדאי לי לבזבז הרבה כסף ע…

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by lipa,

חיבור אחד מאחורה מתחת לספק והשני מקדימה למטה איך לחבר אותם מה מכניס אויר ומה מוציא או שניהם מוציאם? ושאלה שניה איך המאוררים של sunon?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by RoNeR,

המעבד שלי מגיע ל78 מעלות במאמץ עם קירור buffalo של evercool המעבד על oc של 3.0 בלי העלת מתח לשום רכיב.. במנוחה הוא 48 מעלות הלוח אם על טמפרטורה של 45 מעלות... הארדיסק על 33 מעלות... זה הגיוני 78 מעלות במאמץ? לפני קניית הקירור הוא הגיע ל92 במאמץ...

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by yossi314,

שלום לכל חברי הפורום, היתי רוצה לקבל הערכה לאיזה תדר אני יכול להגיע עם ה-E5200 שלי. עם פתרון-קירור למעבד: Scythe Mugen II. וערכת-שבבים: GIGABYTE P43-UD3L האם תדר של 3.8ghz, זו אופטמיות או ציפיה הגיונית?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by Bashash,

יצא לי CRASH CODE 1... מה זה אומר? תודה רבה!! :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by timac,

אז ככה יש לי כרטיס ג'יפורס 6800 128mb והקירור שלו נשבר... אני רוצה לשים לו קירור טוב .. עכשיו רציתי לשאול אם יש דרך לאלתר לכרטיס איזשהו קירור מבלי לקנות קירור בחנות... הנה הכרטיס:

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. מפרט בחתימה התחלתי להעלות bus, כרגע ב-3.2, יש עוד הרבה להמשיך אבל רציתי לשאול בקשר למתחים, כולם מוגדרים בלוח על auto, יש צורך לשנות את זה ? הם יכולים לעלות לבד כאשר על auto ? ועוד שאלה בקשר ללוח הספציפי הזה, איפה אני רואה את המחלק של הזכרון ? לא הצלחתי למצוא אותו תודה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by drbrain,

היי יש לי מפרט מעבד - אינטל 6320 מהירות 1.8 לוח אם - GA-965P-S3 rev. 3.3 קירור מעבד - ARCTIC COOLING V7 חדש לגמרי זיכרון - 2 GB OCZ אם חשובים המהירויות אני יכול להוסיף אם כרטיס המסך חשוב אני יכול להוסיף אותו זו פעם ראשונה שלי שאני עושה אוברקלוקינג כרגע טמפ מעבד 20 מעלות ללא אוברקלוקינג עד כמה אני יכול להגיע עם קירור הזה מה ההגדרות בביוס או שעדיף להתקין את התוכנה של לוח האם ומשם לעשות אוברקלוקינג

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  22. שלום, אני עתיד לרכוש מחשב חדש מיועד בעיקר למשחקים. אני רוצה לקנות גוף קירור איכותי של חברת Zalman למעבד אינטל Quad Core Q9400 / Q9550 Socket LGA-775 טווח המחירים שאני מוכן להשקיע: 200-350 לא משנה לי אורות (LED) ושטויות אחרות. אמשח אם תוכלו לעזור לי בבחירה.. תודה!

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  23. ישנו קירור מוכר ביותר אני מאמין מתוצרת Arctic-Cooling אשר נקרא Twin-Turbo. לפי מה שידוע לי, הוא פועל עם 2 מאווררים קטנים עליו. רציתי לדעת האם הוא מגיע מהקופסא עם אותם 2 מאווררים או רק בתור הקירור עצמו? אם הוא מגיע ללא המאווררים, מה גודלם ואיפה אוכל לרכוש אותם?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by FatCat,

הלכתי לחנות אלקטרוניקה והתכוננתי לקנות את החלקים שצירך כדי לבנות מערכת לשליטה במאווררים. אחד החלקים הוא: חמישה מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. המוכר בחנות אמר לי שהמפסק הזה לא טוב ושבעזרתו אפשר רק לבחור בין לכבות/להדליק את המאוורר (דבר קצת לא הגיוני כי קוראים לזה מפסק תלת מצבי!) אז קניתי לפי מה שהוא אמר לי פוטנציומטר ושאלתי היא: ברור שהפוטנציומטר יוכל לשלוט בעוצמת הזרם המגיעה למאוורר אבל האם הוא גם יוכל לגרום ל led בעל שני הצבעים להחליף צבעים? ועוד משהו: רשום במדריך שצריך מחברי מולקס זכר ומחבר מולקס נקבה הוא לא ממש ידע על מה אני מדבר ונתן לי את זה: http://planet.nana.co.il/g0tpr0b/1/bah.jpg מישהו יודע איך זה מתחבר לספק?... ועוד דבר אחד,מישהו בנה כבר את המער…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  25. אני לא עשיתי אף פעם OC והכ.מסך שלי עוד לא הגיע LEADTEAK 128 MB GF 4 4200 ואין לי שמץ איך עושים OC . לכמה לדעתכם יכול הכרטיס להגיע , הוא אמור להגיע עים ליבה 250 וזיכרון 500 אמור אבל שמתי שהוא מגיע עים רק 450 והעים ביכלל יש דרך להגיע לביצועים טובים יותר בלי לסכן את הכרטיס ? אשמח עים תעזרו לי ! תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים