עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קניתי את ה sunbeam transformer. מארז יפיפה ומגניב, אך הרעש באמת מעצבן. בתגובה אני מחפש עכשיו בקר כלשהו או פיתרון אחר שיוכל לתת לי קצת שליטה ולהפחית את הרעש של סופת הטורנדו הזו. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח ואני רוצה אחד שישלוט על ארבעה ערוצים לפחות.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. HEATSINK למה הייט סינק ? כדי להוזיל את העלויות יש לי פול מאווררים שסתם לא בשימוש...

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by INFERNO,

יש לי מעבד AXP 2500 Barton ווVolcano 7+ , הוולקנו כבר מתחיל להדרדר , ברצוני להחליף אותו להיסטינק קצת יותר רציני אבל היטסינק שקט , כלומר לא יותר מ 24 DBA , מצאתי את זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6334 האם מומלץ ? ומצאתי את זה , http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/a1889-01/a1889-01.asp האם מומלץ ? יש לציין שהמעבד שלי עובד על 50 במאמץ ו 38 בIDLE , כמובן שאני רוצה לרדת מהמטמפ' האלה . בתודה מיכאל

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  4. Started by CoronaLover,

שלום, טוב אז ככה אני מחפש מאוורר חזק בשביל אוברקלוק למעבד TB חשוב שהוא יהיה יחסית שקט(בלי מאווררי דלתא למינהם) אבל גם עוצמתי אם אפשר אז תכתבו את שם הדגם ואת החנות שממנה קונים בתודה מראש CL

• 22 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. הטפםרטורה של המעבד היא 45 במנוחה ולפעמים היא מגיעה ל 60 תחת מאמץ אז ברצוני לקנות HSF יעיל בתחום ה 200 ש''ח

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by nimrodim,

אני מחפש Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz לOC עם PACK DATE לאחר אפריל 2004 מסוג SL6WK. לא מצאתי אף חנות עד עכשיו עם המעבד הזה במלאי כך שלהזמין - אני עלול לקבל משהו אחר... מישהו מכיר חנות עם המעבד הזה המלאי? ידוע כי המעבדים החדשים יותר מסוג זה עושים OC למעל 3600 בקלות.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

תודה..

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  8. Started by m0tek,

היי חברים אני מחפש "Stock Fan" לרדאון 9800 משהו בסגנון : http://homepage.ntlworld.com/m.harrison427/PCs/ati.jpg (נאבד לי המאוור ואני צריך את האחריות !!! - כי הכרטיס מת). תודה.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by itayalter,

למישהו פה יש מושג איפה אני יכול למצוא את המוצר הזה ? אפילו ב NEWEGG אין להם ... אולי יש למישהו המלצה לגבי מערכת שליטה על מאווררים אחרת ? אבל טובה אם הרבה כוח ... עדיפות לכונן ה 3.5 ....

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. גוגל מניב תוצאות חרא .

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by azarzar,

אני מחפש VMOD פשוט ל Leadtek 7950GT 512MB שלי http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=302 כרגע אני מצליח להגיע עם הליבה ל 580MHZ עם ATITOOL בלי ארטיפקטים ועם RivaTuner הגעתי רק ל 570MHZ משהו מוזר מאוד, על הזכרונות אני יעבוד אח"כ אז חשבתי אולי לעשות איזה מוד עיפרון נחמד אם יש ואם מישהו מכיר אחד ספציפי לכרטיס שלי זה יהיה מעולה

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by captaincaveman,

אני מחפש WATER BLOCK חדש. אם למישהו יש המלצות מנומקות אני אשמח לשמוע אותן. אם אפשר גם לתת לינק לחנות שמוכרת את המוצר המומלץ ועושה משלוחים לארץ, עוד יותר טוב.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מחפש water block למעבד 939 של venice תודה

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  14. יש לי לוח אינטל dx79si מעבד 3960x ורוצה לנסות כלי אוטומטי. בגרסה של ה XTU Intel® Extreme Tuning Utility Intel® XTU אין את האופציה autotuning שאגב היתה בגרסאות הקודמות אך לא נתמכות ע"י הלוח הזה. האם יש כלים אחרים שיתנו לי אופציה אוטומטית לאוברקלוק. ראיתי למשל : ASRock Z68 Extreme7 Gen3Asus P8Z68 DeluxeGigabyte Z68XP-UD5MSI Z68A-GD80האם אפשר ואיך תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. שלום לכולםאני בדיוק מסיים את מערכת העבודה משחקים החדשה שלי ובגלל אילוצי זמן אין לי זמן לעבוד עלייה ולייצב אותה.הייתי שמח אם אוברקלוקר רציני היה יכול לקחת אותה להרכיב את הקירורים החדשים לעשות קצת סדר ולהביא אותה לאוברקלוק יציב מקסימלי. כל זה בתשלום כמובן.המפרט הוא :ex38-dq6q6600corsair pc2-8888 1111mhz cas 4 dominatorzalman hp-850sapphire 3870x2wd aaks 500gbהשבוע מגיע הלופ למעבד הכולל ek supremeswiftech mcr320 with yate loonskspc dual bay pump res 750lph 1.8m headכל זה יושב ב p182מה שצריך לעשות זה להחליף ספק להתקין את קירור המים חיצונית עם radbox ולהגיע למקסימום היציב למעבד ולכרטיס המסך.כפי שציינתי אני מוכן לשלם על העבודה וכן להביא כל חומרה נוספת נדקשת בגבול הסביר.

• 2 תגובות
    • 392 צפיות
  16. Started by liordavid,

מעוניין לבצע אוברקלוק למחשבי היקר - ניסיתי על ללא הצלחה האם מישהו מוכן לבוא אלי ולתת לי כמה טיפים איך לעשות OC למחשב ?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש... רוצה לעשות לו OC וללמוד על זה... אני גר בחיפה - מישהו מעוניין ? חוויית OC נוספת מלבד שלו

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tomer_et,

אני מעוניין לבנות מערכת מחשב שקטה. לגבי המעבד והספק - לקחתי כבר מאווררים שקטים לפי המלצות של המדריך בערוץ ומהצעות של אנשים נוספים בפורום. עכשיו נשאר לי להחליף את המאווררים שמגיעים עם המארז - כדי שהם לא יציקו לי. מדובר במחשב ללא OC ושלא אמור לעבוד בעומס גדול. המחשב מיועד בין היתר לנגן סרטים - ולכן אני מעוניין במחשב שקט. אני חושב לקנות מארז RAIDMAX APEX שמגיע במקום עם שני מאררים של 120mm. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חלופה שקטה עבור מארז זה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  19. התקציב הוא לא גבוה בכלל.. קצת פאדיחה ת'כלס אבל יום יבוא ואני יביא תקירור הכי מפחיד בעזרת השם אבל עד אז חשבתי על קירור טוב (שקט ויעיל) עד 100 בוא נגיד...

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by Svartberg,

יש לי מארז ANTEC P180, הוא בא עם מאווררי TRICOOL, שלצערי די רועשים ביותר מ5 וולט. עברתי על רשימת מומלצים מפורום בחו"ל, ואני מאוד מעריך את ההמלצות, יש לי את הגלוב והוא ממש עובד פצצה יחסית לשקט שלו. אבל לצערי אני צריך לפחות 4 כאלה, ואני לא יודע איפה מוכרים כאלה : Papst 4412 Evercool / Titan 120mm Nexus "Real Quiet Fans" Globe S1202512L-3M AcoustiFan AF120CT Enermax 120mm Yate Loon 120mm Coolermaster SUF-S12 / A12025-12CB-5BN-L1

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by OnlyOne,

היי אני חדש ואני מחפש גוף קירור טוב לceleron 3.06 775 עד 150 בקשר AC FREEZER 7 אין אצל היבואן ככה שהחנות שנימאת קרוב אליי אין לה במלאי וחנויות שעדיין יש להם במלאי הם רחוקות והזמנה דרך האינטרנט זו בעיה ועוד שאלה כדאי לנסות לגרד עוד 50 שקל וליקנות את ה Zalman 9500 LED כי אני משיג אותו ב200 באריזת BLUK כלומר רק החיבורים והקירור ואני מחפש להגיע לאוברקלוק לכיוון ה3.6/3.4

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by Holography,

הקירור מיועד להרים את המעבד לרמה של 240*10 -260*10 אני עומד בהתלבטות בין שני גופים שונים,להלן: Thermaltake PIPE101 + Thermaltake SMARTUFO סה'כ- 277 ש'ח. או ZALMAN CNPS7000B-Cu סה'כ-212 ש'ח המפרט בחתימה, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  23. שלום לכולם המ...שאלתי היא כזאת, יש ברשותי מעבד 1.8 A ממוהר ל 2.4 ללא אמצעי קירור מיוחד... אני בחיפושים אחר היטסינק... בעבר התרשמתי מאוד מ AX478, מה ביצועיו כיום? כמו כן, ראיתי את הביקורת ב 3DGAMEMAN על ה SLK900, מה דעתך ומתי הוא מגיע לארץ? (אני אשמח לשמוע במלצות אחרות) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... מיש'ו שמע על מאוררי הזיקית ?! מוארים לדים... גודל 120 מ"מ... יש עליהם מד טמפ', בטמפ' נמוכה הלדים בצבע כחול נראה לי, בטמפ' בינונית הלדים בצבע ירוק ובטמפ' גבוה הלדים בצבע אדום כמובן.. אם יש מיש'ו שיש לו אותם ומוכן לתת לי חוות דעת עליהם אני ישמח מאוד... באורגינל הם לא בשבילי אלה בשביל חבר שמעוניים בהם... תודה לכם

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  25. קירור פאסיבי איכותי שיתאים לסוקט 939 תודה ענקית לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 462 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.