עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Shane McMahon,

את sunbeam dtc 3.5 sv הנה תמונה:

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום, האם מישהו ראה בארץ את הביגטייפון עם המאורר השקוף? ניתן לראות http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm שיש מאורר A2018 שאמור להגיע איתו (אופציונלי) במקום המקורי.. תודה.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  3. יש לי מארז מאוד מבולגן מה אפשר לעשות כדי לסדר את החוטים כדי לשפר את זרימת האוויר במארז החצים מסמלים את כיוון האוויר של המאוורר אוויר החוצה או פנימה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by VooDoo3,

יש לי מספר שאלות : ---האם ניתן להחליף את כיוון זרימת האוויר במאוורר במארז ע"י הפיכת החיבורים של החשמל שלו ? --- איך כדאי לסדר את המאוורר באחורי המארז - שיוציא אוויר או שיכניס ? --- איך כדאי לסדר את המאוור בקדמת המארז ( מתחת לכונן הדיסקטים ) - שיוציא אוויר או שיכניס ? בתודה מראש לעונים ..... VooDoo 3 8)

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by kobibo,

שאלה קצרה: האם לשם התקנת הסונק טאוור יש צורך לפרק את לוח האם ולפרק את התושבת של המעבד שעל הלוח ? לא יודע איזה משחה טרמית ישימו לי ( קרוב לודאי שאת המשחה שבאה עם הסוניק ) ואני מעוניין לרכוש את ה MX1 ולהתקין אותו בעצמי. הלוח Abit AN8 Ultra .

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  6. ברשותי מארז של חברת Thermaltake Tsunami במארז קיימים שני מאווררים: Front 120x 120 x 25 mm, 1400 rpm, 21 dBA Rear 120x 120 x 25 mm, 1400 rpm, 21 dBA המארז/מחשב משמש אותי ל- HTPC ושני המאווררים האלו דיי מרעישים אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על שני מאווררים שקטים ואיכותיים בתקציב של עד 200 ש''ח סה''כ בתודה איציק

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by superblader,

עם לוח P5B-DELUX מגיע לבאס של 365 זכרונות OCZ platinum 800MHz הזיכרון הוא לא זה שמגביל הורדתי את המחלקים ועדיין נתקע ניסיתי להעלות מתחים לזיכרונות ולמעבד... המעבד לא מתחמם לפי TAT הליבות מגיעות ל46 מעלות מקסימום תודה על העזרה אולי שכחתי משהו בדרך אולי אני לא מכיר מספיק את הלוח הצעות יתקבלו בברכה אחרת אני מחליף מעבד!

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by YoTaMi,

קודם המפרט : מעבד 2160 1.8 MHZ לוח אם 945 GMC 2G זכרון 667 כרטיס מסך 8600 GT אני וחבר ניסינו לעשות OC למעבד שיהיה 2.0 MGZ והצלחנו .. ואז ניסינו לעשות 2.2 וזה לא הצליח וזה חזר ל- 1.8 ומאז לא מצלימ להעלות את זה חזרה שלום מספר .. הכול חוזר לאותו דבר 1.8 (ניסיתי את זה עם מישהו מהפורום..) שה- מהירות של הזכרון תיהיה יותר נמוך 589 משהו כזה ...שיהיה קצת יותרר גבוה 743 .. וזה לא עוזר .. מה יכול להיות הבעיה ?! תודה רבה לעוזריםםםם זה דחוףףף![br]פורסם בתאריך: 23.08.2008 בשעה 16:44:36 בבקשה מישהווו מהר דחוףף

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך מסוג ASUS 9800XT וראיתי בתוכנה שיש באתר של אסוס ( SMARTDOCTOR ) שהטמפרטורה של הכרטיס שלי היא 43 מעלות לליבה 35 מעלות לזכרונות זה במנוחה 48-50 מעלות למעבד 42 מעלות לזכרונות אחרי שלוש שעות ב FARCRY השאלה שלי אך הטמפרטורות האלה גבוהות/סבירות ?? ב.נ הכרטיס ב OC ל 482 לליבה ו 820 לזיכרון... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. אוקיי אז ככה יש פה צוואר בקבוק? P4 3.GHZ 15 x 200 512x2 200mhz והטמפרטורות :הכל במנוחה MOTHERBOARD 39 CPU 58 COOLING FAN CPU תודה מראש

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מזה כשנתיים (או 3?) פנטיום 4 תושבת 478, במקור רץ על 2.4גיגה אבל זה בפועל על 3.36-3.41 (תלוי בעונה ) הבעיה היא שככל שעובר יותר ויותר זמן - קרי עברו יותר משנתיים כבר מאז שקניתי את המחשב אז הוא מתלכלך והאבק די מתחיל להשפיע - הטמפרטורות עולות... המעבד עכשיו בקיץ רץ סדר גודל של 36-35 במנוחה ומגיע במאמץ עד 53-54 אבל זה באמת במאמץ עילאי של קידוד סרטים וכו' בעבר הוא לא עבר את ה 47-49 עד כמה שאני זוכר ככה שהליכלוך אכן משפיע בצורה ניכרת סהכ... השאלה שלי היא כזאת (וזה בא רק כי אני בן אדם ממממממממממממש עצלן בכל מה שקשור ללנקות) באיזה קירור פסיבי אפשר להחליף את הקירור של המעבד ככה שהוא א ירעיד קצת פחות וב לא יתלכלך (אין מאוורר == אין אבק (כמעט) אני צריךהמלצה על …

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. amd 2500+ barton msi delta series k7n2 מאוורר אחד מאחורה מוציא אוויר, שנים מקדימה דוחפים. מאוורר והיטסינק סטנדרטים על המעבד (מה שקיבלתי עם המעבד) חוטים מסודרים פחות או יותר... טמפ': מעבד 44 רגוע, מאמץ 48 לוח : 44!!!! לפחות מה שהתוכנות אומרות... sandra... יש למישהו המלצה מיוחדת?? תקציב של 200 ש"ח... למעבד. ללוח... תגידו אתם מה לעשות... ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  13. אז ככה, אני קונה מחשב חדש עוד חודש, וכבר סיכמתי על איזה כרטיס מסך אני אלך , אני אקח את סגנו של הX1900XTX , נו אותו שם פחות X אחד בסוף , עכשיו השאלה שלי היא עם שווה לקחת XT עם קרור לא של היצרן ולעשות לו אוברקלוק (איך זה מבחינת מחיר האם זה שווה?) או פשוט לקחת XTX? והאם עם קרור STOCK אפשר להביא XT למהירות של xtx?

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by matankashi,

אם תוכלו לעזור לי להוריד את הטמפ' בכרטיס מסך!! כרטיס מסך NVIDIA 7300/200 GT בלי מאוורר.. הכרטיס בשעת מאמץ מגיע ל70 + מעלות ומאתחל את המחשב מעומס החום. טמפ' המעבד נורמאלית 42 מעלות בכללי שני מאוורים מותקנים במחשב.. אחד בצד האריזה ואחד בגב האריזה עזרו לי בבקשהההה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  15. המערכת: Q9550 Asus P5Q Pro G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black איזה קירור למעבד כדאי עד 250 ש"ח עבור OC רציני (קרוב ל -4Ghz) ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

יש לי את הכרטיס R9800P ועשיתי לו אובר קלוק ל: 380@430 330@480 והכל עבד בסדר בלי ארטיפקטים ואז עשיתי ריסט ונהיהו ארטיפקטים! אז לפעמים יש ארטיפקטים ולפעמים לא! לפעמים הוא עובד טוב על מהירויות גבהות ולפעמים לא! מה הבעיה? יש לי Artic Silenser + Mem Sincks אה ויש לי ספק ג'נרי 480 + 5 מאוורירם וקטודה אולי הספק זאת הבעיה?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. יש לי משהו מוזר למחשב , תגידו לי אם זה נורמאלי והסרקולציה טובה .. או שיש משהו לא בסדר.. שהמכסה של המארז סגור , הטמפרטורה של הרכיבים במארז בערך הם: מעבד 28 לוח 34 כרטיס מסך 47 אך שהמארז פתוח הטמפרטורה: מעבד 21 לוח 25 כרטיס מסך 44 וכו.. זה סביר ? או שיש לי בעיה או משהו בסרקולציה.. אני רוצה אולי לעשות חורים במארז שלי , שיהיה יותר איוורור למחשב , אולי זה יעזור לסירקולציה , שווה? המפרט שלי בצד ..

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  18. תאורתית,מה התזמונים הכי נמוכים שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? אחרי שהורדתי תזמונים לזכרונות איך אני בודק שהם יציבים? בCPUZ הוא מראה גם שיש יחס של 3:4 מה זה אומר והאם זה הכי טוב שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? עוד דבר מה עדיף תזמונים או מגה הארץ?

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  19. טוב יש לי מעבד 2.4 פנטיום 4 מהירות באס 533 רוב האוברקלוקרים כאן יש להם פחות מ500 אז למה לי יש באס כל כך גבוהה??

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by zaroor,

לפי איזה מידע יודעים לבחור לוח לאברקלוק ? ידוע שיש להתחשב בלוח -מעבד-זיכרון .. זה שרשום בנתוני הלוח שיש אפשרות לאוברקלוק עדיין לא אומר שכל מיני אופציות פתוחות בתוכו ,יכול להיות רק חלק מהאפשרויות לשינוי הנתונים ,ואחרי שקונים אין אפשרות החלפה,חשבתי גם על אפשרות של הורדת החוברת שימוש וגם בזה מצאתי שיש שורות של אופציות רשומות אבל בלוח זה לא מופיע ,בדקתי לפי דגם וגירסת הוצאה !!!! אז על פי מה הבסיס כאן שממליצים למישהו על איזה לוח ??? או שזה אחרי ניסיון שמישהו קנה ואמר כבר ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. שלום לכולם! לפני יומיים העלתי פה תר'ד בנוגע למחשב ישן שרציתי לעשות לו אוברקלוק. לוח הצלחתי מכיוון שבביוס לא מצאתי שום אפשרויות שקשורות למעבד ועל הלוח אם לא מצאתי את המתגים(DIP SWICHES) שצריך להוריד על מנת להגדיל את המכפלה (מחשב פנטיום1 MMX 166MHZ) בכל מקרה לא יכולתי לחכות והעלתי את הבאס של המעבד דרך הביוס במחשב הנוכחי שלי התוצאות: מהירות השעון עלתה מ-667 ל-750 אני יכול להשאיר את זה ככה? איזו תוכנה בודקת את יציבות המעבד ואת הטמפ'ס? לפי סנדרה הוא ב-39 C. עוד שאלה קטנה למה אני לא יכול להעלות עוד? זאת האפשרות הכי גבוהה שראיתי בביוס..אפשר לשנות את המכפלה דרך הביוס או רק דרך הוצאת השבבים בלוח אם? (הלוח שלי הוא ציפסט של VIA אני לא יודע את הדגם המדויק, והוא שם איזו חברה שנקראת …

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by diesel_r,

יש לי סלרון 1.7 ghz זכרון 288 ראם וכרטיס מסך s3 graphics prosavage DDR אני יכול לשפר את כרטיס המסך שלי??? ואיך?!? תודה...

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. על איזה תוכנה מומלץ לעשות OC לGTO2? שמעתי שATITOOL יגביל אותי זה נכון? אולי עדיף לעשות עם RIVA TUNER?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  24. זה: Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 זה: Thermalright XP-90C for P4&K8 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=9785 או בכלל זה: Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4297 כרגע יש לי את השלישי (הזלמן) וחשבתי להחליפו באחר (הראשון או השני[90C או 120]) תודה! עריכה: הלוח אם שלי תומך בכולם.

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by Pingi,

יש לי את'לון 1300 עם מאוור שקיבלתי עם המעבד. מעבר לעובדה שהטמפרטורה הממוצעת שלו היא 57 מעלות הוא גם עושה _המון_ רעש. אני מחפש פיתרון קירור הכי שקט שיש ושגם יקרר לי את העסק. בעבר הציעו לי Thermaltake Volcano 6CU. אבל לפי מה שבדקתי באתרים הוא לא הפתרון הכי שקט. אני לא מעוניין להוציא 300 שקל על קירור למעבד, הגבול שלי הוא בערך 150 שקל. ראיתי באיזו חנות את AeroCool X-Factor ושהוא הרבה יותר שקט מה-6CU. מה אתם ממליצים לי לקחת?

• 7 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים