אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 478 פרסקוט, 3000MHZ עם לוח של ECS. המחשב לאחרונה עובד מאד לאט. שמתי לב בBIOS שהטמפ' היא סביב ה60 מעלות. מרחתי משחה טרמית עם מאוור מקורי של INTEL, והחלפתי ספק כוח. הטמפ' מגיעה ל57 מעלות והמחשב עדין עובד לאט. האם יכול להיות שהגוף קירור לא פועל ? יכול להתקלקל? אשמח לקבל פתרונות לבעיה. רוי
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, מצורפת תמונה של הטמפרטורות של המחשב בזמן מנוחה. המערכת ללא OC, נמצאת בחדר ללא מזגן. מעבד: e8400 לוח: gigabyte ga-p35-ds3l מארז: hec 6a19b עם שני מאווררים של 120 קידמי ואחורי. המאוורר של הכרטיס מסך פועל על 50%. האם הטמפרטורות תקינות? מה הם הגבולות העליונים בזמן מאמץ של הרכיבים? איך ניתן לדעת מהי מהירות הסיבוב של מאווררי המארז? האם ניתן לשלט בהם? אני שואל את זה כי נראה לי שהמאוורר האחורי מוציא מעט אוויר יחסית (בקושי מרגישים משהו עם שמים יד מאחוריו, נראה שהאוורור של הספק יותר חזק ממנו). גם המאוורר הקידמי נראה שעובד די במתינות. ועוד משהו: המאוורר שמוקף בריבוע אדום, השורה שלו מופיעה מדי עם ושוב נעלמת בתוכנה אברסט. מה זה אומר? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
תאורתית,מה התזמונים הכי נמוכים שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? אחרי שהורדתי תזמונים לזכרונות איך אני בודק שהם יציבים? בCPUZ הוא מראה גם שיש יחס של 3:4 מה זה אומר והאם זה הכי טוב שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? עוד דבר מה עדיף תזמונים או מגה הארץ?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי אני דיי חדש בעניין האובר קלוק לא יצא לי לעשות אובר קלוק עדיין .. ורציתי לדעת כמה דברים ! 1 ) התוצאה של 3DMark06 http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=8BB6CE8F433E5CA946F92D8DEED5E76E אני זקוק לאובר קלוק עצבני ? 2 ) איזה ציוד אני צריך לאובר קלוק בשביל לגרום למחשב לעבוד יותר מהר (אני לא משחק במחשב אני מתכנת ..) 3 ) איזה קירור הכי עדיף לי ? מים או אויר 4 ) מאיפה לקנות את אותו קירור ? (עיף אתר שעושה משלוחים) 5 ) אם יש מדריכים לאובר קלוק (עם תמונות או וידאו) אשמח (אשמח למשהו שמתאים למערכת שלי) המערכת שלי היא : http://www.cue.co.il/i/cue-w21555o34O.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה!! יש לי ביעה בביוס שלי אין לי אפשרות לשנות את הFSB מה לעשות ?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי היום את המאוורר והוא הוריד לי 5-7 מעלות בערך זה טוב?
-
- 10 תגובות
- 623 צפיות
-
-
דגם ראשון : הסמארט הישן והטוב (הכתום..) דגם שני : הסמארט בגירסא החדשה (שחור עם כנפיים כתומות) דגם שלישי : הסמארט השקוף עם הלדים הכחולים דפי מוצר דגם ראשון לא מצאתי דגם שני : http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/smartfan/a202829.htm דגם שלישי : http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/bluesmart.htm עד כמה שזכור לי גם הסמארט הרגיל הכתום מגיע ל 4800 סלד עם 48 ברמת הרעש, ודחיפת אוויר של 72 אז בעצם מה התחדש בדגמים השחורים ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת אם המפרט מתאים ל OC כבד. יש לי כרטיס מסך 8800GT 512. לוח אם: MSI platinum P45 מעבד: E8500 זיכרון: mushkin 800MH 4GB כונן קשיח: Seagate 1TB 32 ספק כוח: EZCOOL 1050W PS-07
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מעבד כזה: ולוח אם GIGABAYTE 648 וזכרון 512 400MHZ איך אני יכול לעשות אוברקלוק על המעבד?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ומישהו מכיר תוכנה לשליטה במאווררים? של מארז ומעבד (חלונות XP)? הביוס לא עוזר ו speedfan לא משהו תודה
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הזמנתי לפני שבועיים את ה Thermalright HR 03 Plus ואיתו את המאוורר Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 90mm מפנדה. דיברתי עם נציג שלהם היום ומתברר שעם הגוף קירור אין בעיה והוא אצלם אבל יש בעיה בזמינות של המאוורר והם הציעו לי לבחור כל מאוורר 92 אחר שקיים אצלם. מכיוון שאני לא מבין גדול במאווררים אז אין לי כל כך מושג באיזה לבחור, הדרישות שלי נעות יותר לכיוון ביצועים מאשר לכיוון של שקט אבל שהרעש יהיה בגדר נסבל ולא איזה מכסחת דשא(כמו דלתא). לסיכום, אני צריך מאוורר 92 טוב ויעיל, לא חייב להיות שקט, בעל דחיפת אויר טובה ושיהיה קיים בפנדה. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
על איזה תוכנה מומלץ לעשות OC לGTO2? שמעתי שATITOOL יגביל אותי זה נכון? אולי עדיף לעשות עם RIVA TUNER?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת שנגיד ואני יקנה למשל 5 לדים לאן אני יכול לחבר אותם?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
את מפרט המחשב אתם יכולים לראות בלינק מימין.. בינתיים העלתי את הbus מ-100 ל-105 mhz וזה נתן לי מהירות מעבד של 944 במקום 900. השאלה היא האם זה בטוח להעלות את זה עוד או שיכול להיות שבאיזשהו שלב אני כבר לא אצליח לעשות boot ואז הלך לי המחשב?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום קניתי ליפני שבועיים בערך מחשב חדש עכשיו יש לי כרטיס מסך : ג'יגה ביט 7950GT עם 512 מ"ב זיכרון עם קירור של זילמן מובנה הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן : ForceWare Release 90 Version: 93.71 והורדתי את התוכנה : Coolbits מהאתר שלכם אחרי שקראתי את המדריך טוב התחלתי באוברקלוקינג המהירות הסטוק שהתוכנה הראתה על הכרטיס שלי זה : מעבד : 550 מגה הרץ' זיכרון : 1.40 גיגה הרץ' עכשיו העלתי את הליבה בקפיצה אחת של 5 הרץ' (ז"א המעבד 555 מגה הרץ') לחצתי על "טסט" והוא נכשל זה סדר הפעולות שעשיתי : עכשיו מה שמוזר פה גם הורדתי את המעבד בקפיצה של 5 (ז"א 545 מגה הרץ') מהסטוק ועשיתי "טסט" וזה גם נכשל עכשיו אני כימעט בטח שמשהו בתוכנה לא בסדר לכן פניתי ליעוץ פה אם מישהו יודע מה…
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד לאיזה טמפ' של המעבד ולוח האם אפשר להפעיל את המחשב? וגם אם הטפ' של המחשב שלי (מעבד 38, לוח אם 40) הן סבירות? ------------------------------------------ מעבד P 4 2.4 2 מאווררים בתוך המארז קירור מעבד מאוורר
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
Samsung SK182Q-L2U http://www.samsung.com/Products/ReciproCompressor/LBPtype/LBPtype_R134a_220_240V50HZ.htm אפשר לעשות איתו משהו? אגב אני לא יודע אם הוא פעיל או לא..
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב, אז ככה יש ברשותי מעבד Athlon Xp 2500. ומאוד התפתתי לעשות לו אוברקלוק. אני העלתי בביוס את ה- FSB ל- 200 במקום ל- 166 והמעבד עבד במהירות 2.20Ghz כמו XP3200. העליתי את הווינדוס ומייד אחרי זה הורדתי בחזרה. יש סיכוי, שעשיתי נזק כלשהו למעבד? ויש דרך כלשהיא לבדוק את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד...אני רק מתחיל להבין בOC...שיניתי את הFSB ל220 מכפלה 10..הכל עבד פרפקט... שעשיתי 240 לא עבד..רציתי לדעת למה..הבנתי שזה ממש לא הגבול של המעבד..רציתי לדעת למה זה קורה..פתרונות/הצעות... ומזה בכלל PCIE שנמצא אצלי על 100
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כרגע מבצע OC קטן השאלה היא מכיוון שאני לא מתכנן להעלות יותר מידי בתדר מכיוון שאין לי ניטור טמפ' ללוח אם השאלה היא האם OC ללא העלאת מתחים עלול לגרום לנזק\התחממות ממשית של החלקים(לוח אם\זיכרון\מעבד לא מדאיג אותי גם יש לי כמובן חיישן טמפ' וגם יש לי קירור מעולה במארז 17 מעלות למעבד)
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
x48 ds4 tr 120 אני על מתח סטוק של המעבד FSB 425 זיכרונות על 850 g.skill ddr2 4096mb 800mhz 2gx2 cl5 כשאני בא לעשות בדיקת מאמץ ב S & M זה רושם לי שהCPU USAGE על 100% והמחשב פשוט תקוע.. ממה שהבנתי ב5 דקות שהוא פעל הטמפ' המקסימלית היא 63 מעלות במאמץ האם אני יכול להמשיך באוברקלוק ל3.6?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש את הלוח S3-965 של ג'גה בייט עם מעבד E6400. הלוח הגיע עם תוכנת OC 'ידידודית' שבה פשוט מעלים את האחוזים של ה-MHZ ולוחצים על 'go'. משהו מכיר? האם זה כמו לעשות OC רגיל דרך ה bios? שאלה נוספת: אנ'לא מוצא בביוס של הלוח אם (אחרי עדכן גרסא) איפוא נועלים מתחים לכ.מסך, לזכרונות וכיו"ב. משהו מכיר את הביוס של לוח האם הזה ויכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב מבוסס AMD Phenom II X3 710. המחשב לא יעבור המהרה מכל סוג שהוא. כמו כן המחשב לא מיועד לישומים שיעמיסו על המעבד יותר מדי. הנושא בעל החשיבות הגבוהה ביותר מבחינתי היא שהמחשב יהיה שקט ולכן אני מתכנן להשקיע גם ברכישת מארז שקט. בהתאם לכך חשבתי לרכוש קירור פסיבי למעבד ולכן אני מתעניין ב Z600. האם Z600 מספיק טוב לקירור AMD Phenom II X3 710? מה המגרעות שלו? האם יש למישהו המלצות לגופי קירור אלטרנטיביים (אפילו לא פאסיביים ובתנאי שיהיו שקטים מאוד)? תודה, אהוד
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב הבא: Amd authlon xp 1800 512 ram geforcefx5600 יש לי לוח אם שקניתי לפני משהו כמו 3 חודשים שעלה אז איזה 600-700 שקל אוקיי, אני רוצה להעלות את ה fps למשהו כמו שעתיים-3שעות כל פעם, לא יותר. המחשב שלי פועל על fsb 133 והמעבד ב 1533 משהו כזה... אחרי 3 שעות של עבודה הוא בחום של 58 מעלות C . אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב, אני פשוט רוצה להעלות את ה fps כדי שיהיה לי fps קצת יותר טוב במשחק שאני משחק בו... לא משהו רציני. ב bios הוא רושם לי שאני יכול להעלות את ה fps עד 266 משהו כזה... מה אתם מציעים לי לעשות? ואם להעלות fps אז איך אני יודע עד מתי להעלות, במיוחד אני לא רוצה לשרוף או להרוס משהו... ואם יש איזה תוכנה שיכולה לעזור, תודה.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בניתי fanbus אבל לפני שאני מחבר אותו למחשב שלי אני רוצה לבדוק אותו על ספק ישן (שלא מחובר לשום מחשב) אז חיברתי... וזה לא עבד :-[ ואז אמרו לי שצריך לעשות איזשהו קצר בספק כדי שהוא יעבוד בלי להיות מחובר לשום מחשב אבל.. לא ידעו להסביר לי איך עושים את זה :-\ מישהו פה יכול להסביר לי איך עושים את הקצר הזה (אם באמת צריך לעשות את זה.... הרי אני לא בטוח שמה שבניתי באמת יעבוד..)? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-