עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by matankashi,

אם תוכלו לעזור לי להוריד את הטמפ' בכרטיס מסך!! כרטיס מסך NVIDIA 7300/200 GT בלי מאוורר.. הכרטיס בשעת מאמץ מגיע ל70 + מעלות ומאתחל את המחשב מעומס החום. טמפ' המעבד נורמאלית 42 מעלות בכללי שני מאוורים מותקנים במחשב.. אחד בצד האריזה ואחד בגב האריזה עזרו לי בבקשהההה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by pro.surfer,

יש לי זיכרונות של OCZ : 4X2GB DDR2 800MHZ CL4 HEATPIPE והמחשב מזהה לי אותם כ CL5 יש לי בעיה עם הלוח אם שמצריכה להגדיר את הזיכרונות ידני לכן הגדרתי DDR2 800MHZ אבל אני לא מוצא דרך להגדיר את מהירות השעון מישהו יודע מה לעשות ? תודה מראש טל.

3. Started by lmlm,

יש לי את המארז Cooler Master Centurion 5 הגירסא עם החלון (לצערי :-[) ככה, ניקיתי את כל המארז,כולל פילטרים מקדימה ,מאוררים ה80 וה120. והטמפ' 38 מעלות? הגיוני? מה דעתכם יכולה להיות הבעיה שהטמפ' של המארז גבוהה מהרגיל? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by Kuchi,

היי אני דיי חדש בעניין האובר קלוק לא יצא לי לעשות אובר קלוק עדיין .. ורציתי לדעת כמה דברים ! 1 ) התוצאה של 3DMark06 http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=8BB6CE8F433E5CA946F92D8DEED5E76E אני זקוק לאובר קלוק עצבני ? 2 ) איזה ציוד אני צריך לאובר קלוק בשביל לגרום למחשב לעבוד יותר מהר (אני לא משחק במחשב אני מתכנת ..) 3 ) איזה קירור הכי עדיף לי ? מים או אויר 4 ) מאיפה לקנות את אותו קירור ? (עיף אתר שעושה משלוחים) 5 ) אם יש מדריכים לאובר קלוק (עם תמונות או וידאו) אשמח (אשמח למשהו שמתאים למערכת שלי) המערכת שלי היא : http://www.cue.co.il/i/cue-w21555o34O.jpg תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by סער_שי,

היכן משיגים?! למישהו יש מושג היכן אני יכול להשיג מפצלים מהספק כוח לתקע של מאווררים (3 פינים)? קניתי 2 מאווררים לעזור בקירור של הלוח אבל למרבה הפתעתי אין שקע עבורם (זה בעצם תקע כי הפינים נכנסים לתוך הכבל של המאוורר). זה אותו "שקע" של המאוורר של המעבד, אבל יש רק אחד כזה - על הלוח עצמו. איפה אני יכול לקנות כזה דבר? (עדיף שניים, שלושה) והאם יש דרך לקמבן פיתרון אחר?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by zaroor,

לפי איזה מידע יודעים לבחור לוח לאברקלוק ? ידוע שיש להתחשב בלוח -מעבד-זיכרון .. זה שרשום בנתוני הלוח שיש אפשרות לאוברקלוק עדיין לא אומר שכל מיני אופציות פתוחות בתוכו ,יכול להיות רק חלק מהאפשרויות לשינוי הנתונים ,ואחרי שקונים אין אפשרות החלפה,חשבתי גם על אפשרות של הורדת החוברת שימוש וגם בזה מצאתי שיש שורות של אופציות רשומות אבל בלוח זה לא מופיע ,בדקתי לפי דגם וגירסת הוצאה !!!! אז על פי מה הבסיס כאן שממליצים למישהו על איזה לוח ??? או שזה אחרי ניסיון שמישהו קנה ואמר כבר ?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by MAOR,

מה עומק+רוחב+גובהה של Midi Midi Tower Tower Full Tower זה ממש חשוב לי ... תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. אני לא ממש יודע מה לקנות ואיזה חברה.... אחד של 80 ואחד של 90 ושיהיו שקטים (אני חושב)

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by שורטי,

אז ככה אני צריך אץ עזרתכם בלמצוא אחד שיתאים ואלה התנאים: 1. קודם כל שיקרר טוב וחזק 2.שיהיה שקט( אבל עדיין חזק) 3. שהוא יהיה 120 מ"מ 4. שיהיה לו לד כחול (לא חובה יו בי) תודה רבה לכם!!!!!!

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by vacuuuum,

יש לי את המעבד E7200, התקנתי לו גוף קירור Arctic-Cooling Alpine 7 PRO for 775 כשהדלקתי אותו זה ניראה כאילו המאורר מיסתובב לאת מידי. בדקתי בביוס וכתוב שם קצת יותר מ 1000 RPM זה נורמאלי? על הקופסה כתוב 3000 ניסיתי לשים את המאוורר המקורי של INTEL וגם הוא מסתובב באותה מהירות. זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. על איזה תוכנה מומלץ לעשות OC לGTO2? שמעתי שATITOOL יגביל אותי זה נכון? אולי עדיף לעשות עם RIVA TUNER?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  12. תמונה של BLOOD IRON DFI אחרי OC. (לצערי לא היו נתונים מדויקים יותר לגבי המעבד והמתחים אשר היו בשימוש) יותר מדי מתח והתוצאה - MOSFET BLAST!

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by media22,

אני לא הכי מבין בנושא אבל ניסיתי לעשות OC ראשון והמחשב ניתקע לי לפני עליית הWINDOWS . יש לי לוח של ABIT IS7-E אני צריך לשנות משהו בתיזמונים? מה צריך להיות היחס בין ה APG PCI ? אני מנסה לעלות מ200/250 עם P2.4 /800 תודה לכל העוזרים ........................

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by plissje,

אני מתעסק בנושא המחשבים והחומרה כבר הרבה שנים אבל נושא האוברקלוק לא היה עד היום משהו שהתעסקתי איתו בצורה רצינית. שבוע שעבר קניתי מחשב חדש אשר בניתי עפי המלצות מאנשים לחלחקים שניתן לעשות בהם אוברקלוק טוב. אז המפרט הוא כזה: מעבד: e4400 קירור מעבד: ac freezer 7 pro לוח אם: ga-965p-ds3 rev3.3 כרטיס מסך: leadtek 8800gts 320mb זכרונות: gskill 2gb 800mhz 2gbnr ספק: corsair HX520 מארז: nzxt apollo בגלל שהתחום חדש לי, הייתי מעניין לקבל כל עזרה אפשרית בנושא. מבחינת הגדרות ביוס לרכיבים כדי שאני יהיה בעל מספיק מידע לא לדפוק לי משהו. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  15. אני רוצה לקנות גוף קירור שקט ויעיל (לא חייב קירור מירבי) לכרטיס מסך שלי כי הוא מתחמם בצורה מטורפת ואולי לעשות לו גם OC על הדרך. יש לי 8800GT של ספארקל ולוח אם GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט. רציתי לדעת מה אתם אומרים על ה- VF1000 LED והאם הוא שווה את המחיר שלו (140 שקל ב- KSP)? והאם גם הוא יתאים פיזית מבחינת הגודל ללוח אם, כי ראיתי שעל הלוח אם, ממש מתחת לכרטיס מסך שלי, יש מן גוף קירור מרובע כתום. יש מצב שהוא יפריע לחיבור של הגוף קירור שכרטיס מסך? קישור לגוף קירור: http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=276

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. Started by idanmal,

חברה למי שמבין .....עד כמה אפשר להגיע באוברקלוק עם x850xt אני הגעתי איתו ל570 לליבה ו620 לזכרונות ונראה לי שלליבה זה הקצה כי יותר מזה הוא מתחיל לעשות לי נקודות ועיוותים אבל בקשר לזכרונות אני לא בטוח כי אמרו לי ש620 זה קצת ...תודה למבינים ולמי שעשה כבר.....

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  17. שלום לכולם! אתמול ישבתי עד 11 בלילה וניקיתי את כל המארז, חלקים, לוח אם. בקיצור ה-כ-ל! עשיתי את הניקיון של החיים. אתם לא יודעים כמה אבק התחבא לו במחשב. קיצור היום הרכבתי הכל והפעם הייתי חכם ושמתי את המחשב על השולחן ולא על הריצפה. הדלקתי אותו לאיזה שעה ואח"כ נכנסתי לביוס וגיליתי שטמפרטורת המעבד עומדת על: 67 מעלות צלזיוס!!! 8 מעלות פחות לפני הניקוי!!! קיצור יצאתי מרוצה מאוד למרות שהטמפרטורה עדיין גבוהה אבל זה כבר לפעם אחרת כל מי שרוצה טיפים או עזרה בניקוי המארז מוזמן לפנות אליי כאן בת'רד. אה ושכחתי להגיד שגם סידרתי כבלים =] יום טוב לכולם עריכה: בנימה זו אבקש המלצה לקירור אוויר למעבד. תודה מראש לכל העוזרים/ות...

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  18. אני קונה מחשב לO.C בינוני-כבד כמובן קרור מים של זלמן רסירטור 2 האם המעבד הזה: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX יכול להגיע לביצועים טובים כמו שציינתם שם ל4.5 וכאלה עם לוח אם כזה: ASUS P5E3 Premium WiFi-AP Intel® X48 Chipset LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_2832&products_id=22674 חשוב לי שהמעבד יהיה core2quad ולוח אם ממש טוב וכמובן זכרונות מתאים בהעדפה לddr3

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by avivlevy,

מה אתם אומרים על המארז הזה? כי אני רוצה מאז טוב, יפה ומאוור והוא נראה לי סבבה מארז: THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK http://www.thermaltake.com/xasercase/armor/va8000bws/va8000bws.htm והאם יכנס בו בייג טופי והאם בכלל לשים בייג טופי כי אני קונה מעבד שבה עם מאוורר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX מה עדיף??...

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  20. פתחתי תמחשב היום לנקות אותו טיפה וראיתי שהמאוורר של המעבד ושל הספק כומ הם היחידים שעובדים המאוורר של המארז לא מחובר בכלל הכבלם שלו מנותקים. עד לפני כמה זמן זה לא הפריע כי הוא היה מתחת למזגן וכל הזמן היה קר עכשיו הוא בחדר אחר יותר חם והוא מתחמם מהר לחום די חם זה מזיק? קל לחבר תמאוורר הזה לבד? יש לו כמה חוטים שמחוברים לפלסטיק צהוב אני רק צריך למצוא לאן זה מתחבר לא...?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  21. שוטטתי לי באתר של TR ונכנסתי לרשימת מחירים מומלצים של TR: http://www.thermalright.com/a_page/main_product_a_price_list.htm לפי זה הסינק אמור לעלות רק 40 דולר, שזה בחישוב מהיר 180 שקל. אם משווים מחירים של סינקים אחרים של TR למחירים באתרים כמו פנדס ההפרש הוא בערך 40~ שקל... כלומר הקירור אמור לעלות בערך 220 שקל! אני לא יודע אם להגדיר את זה כיקר, אחרי הכל הזלמן עולה 180 והAC עולים 140-170, אבל הV1 מציג ביצועים מעולים... אבל למרות זאת הזלמן והAC באים עם סינקים לזכרונות... כלומר מי שירצה לקנות את הV1 יחד עם מאורר נוסף (נגיד קולרמסטר יפהפה) וסינקים לזכרונות שיתכונן להוצאה של 300~ שקל! שווה או לא?רק זמן יגיד. דעתכם? האם אתם מחכים לקירור? למי שלא קרה את הביקורת היחידה נכון לעכשיו …

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  22. יש לי גופי קירור קטנטנים לזכרונות מכרטיס 9800 פרו תקול. אני רוצה להעביר אותם לכרטיס אחר, הבעיה שהקירור היה עם דבק טרמי שכזה... האם משחה טרמית רגילה תחזיק לי את הקירורים על הזכרונות או שהם פשוט יפלו?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by xknti,

הי המחשב שלי מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות ישר אחרי שאני מפעיל אותו בלי מאמץ ובלי להפעיל שום תוכנה טמפ' המעבד 60 הכרטיס מסך 70 והספק שלי פשוט רותח אני נוגע בו ומרגיש שהוא מאוד מאוד חם וגם אותו דבר לגבי הכרטיס מסך עשיתי ניקוי למאווררים והמחשב נכבה לבד פתאום לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות ואני לא מצליח להפעיל אלא אחרי שאני מנתק את החשמל מהספק ומחזיר בחזרה למישהו יש הצעות

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by PrefaceAlumni,

יש לי מאוורר 3 פינים שמתחבר לAUX1 בלוח אם. הוא מסתובב על מקס מהירות (3000RPM) ועושה מלא רעש(גם רוח...(- האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו דרך SPEEDFAN? ביצעתי חיפוש בפורום ולא מצאתי...אודה על תגובתכם!

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  25. אני מתכוון לבנות מארז (לצורך העניין הוא יהיה מעץ) שיתאים בדיוק לחדר שלי. אבל בגלל החום התוכניות שלי טיפה השתשבו שכן המעבד מתחיל לקרטע כשהוא מגיע ל50 מעלות (PD 915) לעומת 43 שהוא היה בחורף. אז חשבתי לבנות את המארז בכל זאת אבל להשאיר אותו בלי גג או לחלופין לעשות שעל הגג יהיה מאוורר 25MM (כמו ששאתי בפורום אלקטרוניקה ומודינג) המארז שאני אבנה יהיה משתי קומות: קומה תחתונה: ספק כוח, HD וספק כוח. קומה עליונה: לוח אם (שוכב). אז מה אתם אומרים ? ד"א הצד הימני של המארז יהיה עם 3 מאוורי 80MM (אחד מכניס אוויר קר לHD ולספק כוח, והשניים האחרים בקומה של הלוח אם כדי להכניס אוויר קר למעבד).

• 6 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים