עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בוקר בוקר, אחרי שנתיים וחצי של פעולה דיי רצופה (כמעט בלי לכבות את המחשב), המאורר של המעבד התחיל לטרטר (מה שאומר שהוא מתקרב לסוף חייו הטבעיים והגיע הזמן לשמן או להחליף אותו) אבל לדעתי חבל להתחיל להתעסק עם משהו לא יקר אם אפשר להחליף אותו בקלות. הסתכלתי בהמלצות שיש בפוסט העוגן, אבל מכוון שההיטסינק שלי דיי ישן, לא הצלחתי להבין מה כדאי לי לעשות. האופציות שלי הן כאלה: 1. לקנות SF2 חדש ולשים במקום הישן (יש חיישן מתחת למעבד ולא צריך לפרק את הסיפור הזה כדי להוציא אותו). 2. לקנות איזה מאורר חדש. 3. להתרגל לטירטור (לא, לא באמת ). עוד קצת נתונים : מבחינת טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד היא בסביבות ה40 במנוחה (גם אם יש לי חשד שהתוכנה של הלוח אם קצת מרמה) ובמאמץ אני לא כל כך זוכר כ…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  2. שלום. קניתי את הטרנספורמר ואני מחליף מאווררים. קניתי מאוורר חמישי ואת המאוורר שהאחורי שקניתי עם המארז העברתי קדימה. הנה המאווררים שאני קונה, תגידו לי אם הם טובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by redead,

כרגע יש לי Arctic Cooling Freezer 7 Pro על המעבד AMD 4200 939 שלי וני כנראה עובר לQ9400 .. אני מבין שהקירור הזה לא יתאים לי כבר נכון? האם שווה להשקיע בקניית קירור חדש או להסתפק במקורי שיגיע עם המעבד? לא מתבצע OC ..

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by rivking,

לקחתי זכרונות ממחשב אחר שהיו על מחלק 1:1 ומהירות האמיתית של הזכרונות היא 667MHZ ועכשיו הם מנוצלים רק כ-400 כי המעבד היה על 200 באס מכיוון שבלוח שלי אין אופציות של OC אני לא יכול לשנות את זה שוב יש איזשהי תוכנה שיכולה לעקוף את זה? כלומר תוכנה שמאפשרת לעשות OC בלוחות שלא תומכים OC ועל הדרך לשנות את המחלק? (נורא נחוץ לי!) תודה לעוזרים תודה תודה!

5. Started by KF,

רציתי לדעת איך בדיוק אני משנה את המחלק של הזיכרון בביוס כדי להיות בטוח שהזכרונות לא מגבילים ? יש לי זכרונות 800mhz שעובדים כרגע על 900mhz.. מה שאני רוצה זה שהזכרונות יעבדו בתדר המקורי (800) ולא יעלו ביחד עם המעבד,שלא יווצר יחס של 1:1. *אם אני מגדיר בביוס את ההגדרות של הזכרון על AUTO אז המהירות של הזכרון עולה לתדר 1080 ככה שזה לא עוזר לי..

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by mostwanted,

טוב אז אמרו לי להשתמש במחלקים לזכרונות כדי שהם לא יושפעו מהOC המפרט שלי בצד ימין והשאלה איך ניראת האפשרות הזאת בביוס ומה אני צריך לשנות כי המעבד שלי על OC של 230X9 ולכן הזכרונות גם על באס 230 והם אמורים לפעול על 200 אז זה די דחוף מה לעשות ואיך?

• 12 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by Yuvky,

אני כרגע מצליח לייצב לחלוטין ב4Ghz על 422*9.5 במתח 1.381 כאשר אני מנסה להעלות ל4.1Ghz אני נתקע בהרבה אי יציבות בווינדוס. הצלחתי יחסית לייצב את המערכת עם ההגדרות הבאות (עבר 10 לופים של intelBurnTest אבל עם טמפ' מפחידות , בOCCT זה קרס אחרי שעה וחצי ) מה דעתכם על המתחים? הNB לא קצת גבוה? הבנתי שחייבים להיזהר עם המתח של הFSB .. אני לא מצליח להגיע לשילוב נורמלי , אם למישהו יש טיפ על איך לשפר יציבות אני אשמח תודה , יובל.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. Started by kikkler,

לפי מה שהבנתי הציפ'ים האלה (שנמצאים לדוגמא בקורסאר או בקינגסטון הייפר איקס) פשוט לא מאפשרים להעלות מעל ל255, אם אני לא טועה גם ב- sync וגם ב -async. עד עכשיו תכננתי ללכת על 2.6C ועל Corsair XMS3500, אבל כנראה אני אאלץ לבחור בזכרונות אחרים.. בכל אופן אם מישהו נתקל במחסום אני אשמח לשמוע

• 17 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by redti,

הרמתי את המעבד ל3.73GHZ /1.376V הזכרונות2.1 /4-4-4-12/830MHZ המעבד קר..ממש קר 30 ומשהו מעלות.. כל ניסיון שלי להעלות את המהירות ובמקביל את המתח עבור המעבד או הזכרון פשוט נכשל לא מעלה לי את המחשב ואני לא מבין למה..אפילו סתם העלאה קטנה של 5FSB ייתכן וזה קשור לVOLTAGE של ה"הגשרים" או משהו אחר? זה יכול להיות הספק (רק 430 וואט) ?

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  10. אשמח להמלצה על אחד מהשניים. האם הם טובים באותה מידה כמו הTUNIQ? מי מהם 0NINJA או INFINITY) עדיף? לא מתוכנן OC כרגע, אלא מחפש קירור טוב מאוד למעבד. OC אולי יבוא בעתיד. המון תודה.

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by mc_elad,

חשוב לי שיקרר כמה שיותר טוב ויחד אם זה שיהיה שקט(כמה שיותר..) אחשו הבנתי שהנתונים שהחברות רושמות לגבי הרעש של המאווררים הוא לא אמין...נכון?? גודל המאוורר רצוי 120mm או 140mm בכל מיקרה איזה מאוורר אתם ממליצים לי??(120mm , 140mm) בבקה עזרו לי...

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  12. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג? צריך את המשאבה(מגנטית) + נוזל קירור בלבד. וגם המלצות למשאבת מים רגילה קטנה ככל שניתן (לא משנה כמות הליטרים בדקה,העיקר הגודל) . אשמח לקבל קישורים לחנויות הרלוונטיות , תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Magist,

שלום לכולם אני מחפס תוכנות לבדיקת טמפ של המעבד 3000 AMD venice . אני זוכר שבעבר הייה על זה דיון רק שאני לא מצליח לימצוא אותו . השמח אם תיתנו לי לינקים. תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by kobifel,

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  15. למישהו יש המלצה או רעיון איפה אני יכול לקנות כזה ? ראיתי אחד ב NEWEGG אבל הם לא עושים משלוחים לארץ , יש מישהו שמכיר אתר שכן עושה משלוחים לארץ ? אני בגדול מחפש VANTEC NXP-205-BK Black Fan Controller Panel - Retail לא אכפת לי גם משהו דומה תודה גם תרשים לבניית אחד כזה לבד יהיה משמח ... לא הצלחתי למצוא משהו ברור וטוב לבדי

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  16. http://www.amazon.co.uk/Enermax-Magma-UCMA-8-Fan/dp/B001CWVD6K/ref=sr_1_13?ie=UTF8&s=electronics&qid=1222414546&sr=8-13

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zoloboy,

איו לי מושג בנושא הזה אבל המאוורר הגדול מאחורי המחשב שמכניס אוויר עושה יותר מידי רעש וזה מעצבן אותי אולי מישהו מכיר מאוררים שקטים יותר אם יש בכלל אם יש אז מישהו יכול להמליץ לי תןדה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  18. אם למישהו יש קירור ישן של AMD, לא STOCK, תושבת 939 ומעלה מיותר והוא אינו זקוק לו, אשמח לקבל אותו. תודה רבה.

19. לכבוד הפרויקט שבתהליכים, אני מחפש מאווררים 120mm שאוכל להשתמש בשילדה שלהם בתור shrouds. צריך עוד 5-6 מאווררים כאלו. קיבלתי כמה ממספר חנויות שיש להם מאווררים לזרוק, אבל עדיין חסר לי. מי שיש לו מאוורר כזה שרוצה להיפטר ממנו, מאוורר שלא עובד, מקולקל, רועש, כזה שעושה לו בזזזזז בלילה כל הזמן ובא לו לזרוק אותו לזבל, אשמח לקבל אותם למען הפרויקט. אם אפשר חינם, אם לא, בתשלום סימלי. עדיפות גם לאיזור המרכז ;D. אני אבוא לקחת. אפשר במסרים, או במייל eyal_pu@yahoo.com לפרטים. תודה. (מקווה שזה בפורום הנכון. לא רציתי לפרסם בלוחות כי לא הרבה מסתכלים שם על בקשה כזאת). נ.ב. טיזר לפרויקט (שעדיין בשלבי איסוף לפני הבניה):

• 28 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. חשוב מאוד שיהיו ביצועיסטים.... בעלי תפוקה טובה וקירור מירבי... וחשוב עוד יותר שיהיו שקטים (שקט, שקט שקט!!! ) המלצותכם... תודה.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  21. מחפש 2 מאוררי 80 מ"מ חזקים ביותר+בקר שליטה על מאוררים+CPU COOLEr גם משו טוב למעבד AMd +3000+מפזר חום טוב לזיכרון לא לחרוג מה400 שקל אם אפשרי ואם לא אז להוריד את הבקר שליטה ושיהיה בקר אחד לכולם פשוט...

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  22. Started by nim901,

סוף סוף מצאתי חנות שמוכרת את המארז compucase 6920 (לוג'יטק) ועכשיו אני מחפש לו 2 +- מאוררים שקטים אני לא יודע איזה גודל הם צריכים להיות, אני רק יודע שהמארז מגיע עם אחד, זה כל מה שדוע לי. עדיף שמחיר המאוררים לא יעלה על 100 - 130 שקל (אם מצאתם מאוררים שקטים וגם זולים אז אין לי בעיה שזה יהיה יותר מ 2 מאוררים, העיקר שזה לא יעבור תסכום הנ"ל) תודה רבה, נמרוד

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום. לאחרונה מאווררי הפליטה בNZXT Tempest שלי התחילו לזייף ועושים רעש סוני מעצבן שאני לא יכול לסבול. המדוברים הם השניים העליונים (פליטה) וזה שבחלון (גם פליטה), לכן אני צריך שלושה. שניים למעלה - 140 מ"מ וזה שבחלון 120 מ"מ. צריך את המלצתכם למאווררים השקטים ביותר. לצורך כך הקצבתי 150 ש"ח אבל אם דברים טובים באים ביוקר אשקול גם זאת. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by X-It,

Intel 945P asus p5ld2-deluxe אני צריך את הביוס הכי חדש שלו...,אולי יש לכם תוכנה שמתעדכנת... אם זה לא מתאים לפה תעבירו....

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by ABG,

איפה אני יכול למצא? זיגזאג אמרו שאין במלאי וכך גם עוד 4 חנויות אחרות הכרטיס מסך שלי על 69-70 מעלות קבוע עקב מאורר "שהתעייף" ואני צריך פיתרון זריז וקריר. (עדיפות לאזור המרכז) תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.