עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by alia,

התקנתי atitool לבדוק ארכיפקטים-הכרטיס בoc רצחני עם קירור סטוק. לחצתי על כפתור default,המסך מחשיך ורק איתחול עוזר. איך מאפסים הכרטיס להגדרות מקוריות? תודה-חג שמח!! כרגע גם קיבלתי מסך כחול:0x000000ea חיפוש קצר בגוגל מצא כי הבעיה בכרטיס המסך

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברשותי מעבד 805(533 FSB). ביצעתי אובר קלוק על המעבד והגעתי ל3.6 ג'יגה. כלומר הFSB עלה ל180. הבעייה שלי היא כזאת: ברשותי 1 ג'יגה של זכרון קינגסטון DDR2 שאמור לרוץ במהירות 667MHZ. באופן מאוד מוזר כשאני משתמש במחלק של כפול 4 בזכרון(המחלק הסטנדרטי) אני לא מצליח להגיע אפילו ל166FSB, שאלו למעשה קובעים את הזכרון ב667MHZ. כלומר, הזכרון לא מוכן לעבוד במהירות סטוק. כשאני משנה את המחלק לכפול 2 או מקסימום כפול 2.66(יותר מזה פשוט לא עובד), אז אני יכול להעלות את הFSB עוד הרבה והנה כעת אני יושב על 180. איך בדיוק זה מסתדר? האם הזכרון דפוק? האם יש לי עילה לבוא בטענות לקינגסטון? לא ביקשתי שהזכרונות יעבדו במהירות גבוהה מהרגיל. אבל אפילו ל667 שהיא המהירות סטוק הם לא מגיעים. יש משה…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by tidan27,

שלום! ברשותי מארז gigabyte 3d aurora 570 אני מעוניין לקנות קירור למעבד של חברת noctua c-14 האם הקירור יכנס לי למארז?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הבעיה היא שהלוח מאפשר לי לעלות רק את הבאס ורק מ 133 עד 140 אבל בבחירה בביוס זה מראה לי שאפשר עד 200mhz אבל שאני לוחץ על משהו שהוא מעל 140 זה שם ב133 איך אני יכול לעלות את זה?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by dotans,

איזה קירור שקט יותר? Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Scythe Shuriken Scythe Big Shuriken Scythe Katana 3

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. זה המפרט E8400 + ARTIC COOLING 7 FREEZER PRO GA-EP35-DS3 Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 CORSAIR VX550W 41A קראתי בנושא אך אני עדיין חושש לעשות זאת לבד, אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין, איפה להתחיל, ומה לעשות, שלב אחרי שלב. תודה !

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  7. היי יש אפשרות כזאת? רוני

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  8. שלום לכולם. ברשותי המפרט הבא: Q6600 G0 עם קירור של AC FREEZER 7 PRO. לוח אם GB P35 DS3 זכרונות של CORSAIR 800MHZ רגילים. יש את התוכנה של ג'יגה בייט שדרך הווינדוס ניתן לבצע OC, האם כדאי ? ואיך עושים זאת ? או שכדאי לבצע OC דרך הביוס - גם כן איך עושים זאת ? בדקתי במדריך של האתר אך ללא כל הבנה. דבר נוסף, אני משתמש במע' הפעלה אולטימט 64BIT - הבנתי שTAT לא עובד בה משום מה... בכל מקרה, יש לי את SPEEDFAN לבקרה. תודה לעוזרים, מוטי.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. איך עושים את זה -הכוונה דרך וולט מוד ... (שנראה לי שעושים את זה דרך וולט מוד ) אני צריך להעלות מטח כדי להתקדם עם P1 ... וגם אני רוצה לדעת בכללי .... תודה ....

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by niva401,

הרעש מופיע רק בהדלקת ראשונית בכל בוקר (בכבוי והדלקה לאחר מכן אין רעש) פתחתי וניקיתי עם תרסיס לאבק,ולא עזר מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by Yuvky,

מפרט בצד. אני כרגע יושב על 4.2Ghz למעבד, במתח של 1.424 תחת מאמץ. קראתי ברחבי הרשת וראיתי שמעבדים כמו שלי (סטפינג E0) רצים בכזאת מהירות עם מתח הרבה יותר נמוך..אני יודע שזה משתנה ממעבד למעבד אבל זה ממש קיצוני. עוד דבר, אני יציב ב442*9.5 , אבל לא ב495*8.5 (הלוח שלי עובר 50 לופים של הבדיקה של אינטל על 500 באס , 1.34 גשר צפוני) למרות שאני נותן לו את אותו מתח. אני כבר לא רוצה לעלות במתח כי זאת מערכת 24/7 והטמפ' שלי מתחילה להראות מוגזמת מבחינתי.. אם יש צורך אני מעלה כל סקרין שוט / template . אודה לכל העוזרים. יובל

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  12. שלום, רכשתי מחשב ב sky pc וביקשתי מהם לבצע אוברקלוק למעבד שלי מסוג E7300 2.66 ברשתותי ויסטה 64 ביט והוא מזהה לי את המהירות המקורית. איך אוכל לדעת שנעשה האוברקלוקינג?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. אני רוצה להבין יותר לעומק את פירוש המכפלה. אני מצליח להגיע ל 350X9=3150 ובמכפלה של 8 אני מצליח להגיע 450X8=3600 אז מה יותר עדיף מכפלה נמוכה יותר 8 אבל התדר גובר 3.6? או מכפלה גבוהה 9 יותר בפחות תדר 3.150?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by abyss20,

אני הולך לקנות E6600 וX1900 XT ואני רוצה לדעת מה הם קירורי האוויר הכי טובים בשבילהם

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by d-undertaker,

למעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה לא פרסקוט הקיצור אני חשבתי משהו בסביבות ה200 300 ככה סיילנט טוואר ביג טייפון זלמן חוץ מה XP למיניהם כי הם לא באספקה של החנות וצריכים להזמין אז אין לי כוח..

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  16. הקירור הזה מספיק או שצריך משהו יותר חזק? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by Or_s2006,

שלום חברה מה קורה.. אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש עם המעבד הזה: Q6600 עכשיו יש שני סוגי קירור אחד TUNIQ TOWER או Big Typhoon 120VX מה יותר מומלץ?מה נותן את הטמפרטורות הכי טובות? בתודה אור חג שמח ושנה טובה וגמר חתימה טובה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by zahiz007,

היי חברים, התחדשתי במחשב חדש (מיד הנתונים) ותהיתי האם כדאי לנסות oc קטן, האם זה ישפיע בכלל? האם זה אפשרי? המפרט: Q6600 2.4 2GB זיכרון 9600gt מארז גינרי רגיל מסופק ע"י מרדנית (מי שמכיר) ספק כח 450 watt גם הוא גינרי לכן לא הייתי מצפה ממנו דגולות... אני מקווה שזה מספיק נתונים. תודה מראש, צחי

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  19. לצערי החנות ליד הבית שלי לא מוכרי םשום מאוורים או שום בלוק לקירור המעבד אני מחפש חנות זולה ומאוררים כמו הולקנו 7+ שפירסמו פה באתר לא משנה איפה החנות רק לא ברשות הפלסטינאית וסתם שאלה מה הבעיה עים החנות KSP הם ממש זולים למה אנשים שראיתי פה בפורום יורדים עליה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by navk2,

ניקיתי אותם לגמרי שניהם מצוחצחים להפליא ועדיין רועשים בצורה לא רגילה ! כבר ממש נימעס מה- 600X אני רוצה כבר להחליף לו מאוור,איפה אפשר להשיג ואיפה הכי זול (עד 80 שקל) ומומלץ ? ולגבי ה- TNT2 לא כזה בא לי להוציא עליו כסף (אפילו לא 1.99) אפשר איכשהו לתקן תמאוורר??? ...

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  21. ההתלבטות שלי כרגע בתקציב הזה: ZALMAN ZM F3 http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm או: thermaltake thunderblade 120: http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1926~18~0.htm אני מחפש מאוורר עם דגש על דחיפת אויר יותר מאשר השקט, אני לא פנאט בקשר לשקט, רצוי שיהיה שקט אבל לא משהו קיצוני.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. לוח asus p5ld2 מעבד pentium d 930 ספק ezcool j450w זיכרונות של CEON קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro אודה לעזרה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by jeyjey,

מישהו יודע מה קרה לאתר של EMP?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by gal_il50,

מה זה בדיוק הפאנל הזה? הוא מציג טמפ? האם זה מומלץ? עוזר?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.