עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by leornadav,

למי שמכיר את הכרטיס יודע שיש לו קירור ענק שתופס 3 סלוטים עם 5 מאווררים קטנים. חשבתי להחליף את הקירור הזה משום שהוא כבד מאוד והמאווררים הקטנים שמרעישים לא שווה להחליף(לא שאני לא יודע איך להחליף אך מאווררים טובים עולים 80 ש"ח פר מאוורר 80*5= 400 ש"ח). בקירור הזה :http://www.fro…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by Shnig0,

שלום! עשיתי OC לכרטיס מסך בעזרת תוכנת RivaTuner והגעתי לתדרים הבאים: 648 MHz לליבה ו 1008 MHz לזכרונות עשיתי בדיקת יציבות והמקסימום שההכרטיס הגיע הוא 70 מעלות מה דעתכם? כדאי להוריד/לעלות את התדרים?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת משקרת? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  4. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2543 זה בשביל לוח אם שאני מוכר ואם ישאר אני אשתמש בו גם בשבילי (מעבד פנטיום 4 1700 ). האם זה שווה משהו? אני לא ארצה שזה ישרוף לו את המחשב (או לי). וגם כמה צפסטים/מעבדים אתה חושבים שזה יכסה?

5. כל כמה זמן צריך להחליף או לחדש את המשחה הטרמית למעבד, ואם בכלל ?

• 10 תגובות
    • 10.8k צפיות
  6. Started by TMX,

יש לי פנטיום 4 2.4 היה לי 52-50 במעבד בזמן מנוחה (אבל עם 2 תוכנות מסרים ברקע) זה בסדר? אני לא רוצה להשאיר את המחשב דולק ולקום שהוא מפוחם

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  7. Started by shayre789,

שלום,אשמח לקבל פרטים ממכם על הקירור NZXT Respire T40 והמעבד I7 4770K כמו:הטמפרטורות עם הקירור הזה (Idle,Full Load) לכמה אני אוכל להגיע ב OC עם הקירור הזה? *האם שווה להוסיף עוד 50 שקל לקירור Scythe Ninja 3 והאם ההפרש בינהם הוא גדול מאוד? תודה,שי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by fim,

מישהו מכיר HSF של חברת GREEN POWER למעבדי AMD ?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by roeiw,

תראו את הכתבה הזאת: http://www.overclockers.com/articles938 קיצר OCZ Ultra II Premium Silver לא מכילה אחוז אחד של כסף אז אל תקנו אותה!!!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by Shtupel,

זאת הכתבה שפירסמו כאן לא מזמן.... http://hwzone.co.il/articles/oc_buyer/ (אגב...אני אחד שלא אוהב ליקרוא הרבה אבל הכתבה הזאת היתה נורא מעניינת.. ) אז הלכתי והרכבתי לעצמי את המערכת : Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX ש"ח 430 Scythe Kama Cross ש"ח170 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 ש"ח485 Gigabyte GA-EP35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 ש"ח460 Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ש"ח895 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS ש"ח270 LG GH22NP20 2MB Cache IDE 22X DVD±R DVD Burner - OEM ש"ח129 Enermax Liberty 400W Active PFC ש"ח 343 Antec Three Hundred The Versatile Case ש"ח299 סה"כ: 3,481 ש"…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by Qtec,

http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1394.htm שווה את ההשקעה? ( 84 ש"ח ~ בזיג זאג) יש לי Gainward GeForce 4 Ti 4600 עד איפה אשפר להגיע עם הכרטיס בOC והאם זה כדאי?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by matvey99,

שלום , יש לי E4300 8800GTS 320 2GB TWINMOS 800MHZ GA-965P-DS3 ENERMAX LIBERTY 400W TUNIQ TOWER וניסיתי היום לעשות OC ... פתחתי CPU HOST CLOCK שמתי PCI-E FREQ על 100 העלתי FSB מ 200 ל 230 ביטלתי אפשרויות ( EIST ו C1E ) משהו כזה... אז הכל הלך סבבה , הMHZ עלה לי לסביבות ה 2000 , אחר כך ניסיתי להעלות FSB ל 266 ולא הלך , המחשב לא עלה , העלתי מתחים לזכרונות , וכל הדברים ל 0.1V ולמעבד ל 1.37 והמחשב עדיין לא עולה , העלתי ל 0.2V ואז המחשב עלה וה OC הצליח ל 2400 MHZ . אחרי 5 דקות שהמחשב היה דלוק המחשב נתקע ועשה קול מוזר מהאוזניות @_@ אז נאלצתי לכבות את המחשב וכשהדלקתי ה MHZ חזר ל 1800 ( STOCK ) עכשיו אני ממש מפחד לנסות שוב כי אני מפחד שיקרה משהו וגם כשניסיתי לעשות OC המחשב לא נדל…

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by BlueSpear,

שלום! לא מזמן קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים, למרות תקציבו היחסית נמוך (4000 ש"ח), להלן חלקי המפרט שאני חושב לעשות להם אוברקלוקינג: מעבד - Intel Pentium Core 2 Duo E2140 1.6GHz זכרונות: 2x Kingston(*) 1GB DDR2 667 MHz כרטיס מסך: Nvidia GeFoce 8800GTS 320 *אני לא בטוח אם זה קינגסטון או קורסייר או בכלל משהו אחר, אבל נראה לי קינגסטון. עכשיו לנושא, אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאחד משלושת הרכיבים הנ"ל, אם לא לכולם אם אפשר, אבל אין לי כמעט ידע באוברקלוקינג, חיפשתי בסטיקים ועשיתי סרצ' קטן שלא הניב הרבה תוצאות אז אם מישהו יוכל להדריך אותי בצעדי תינוק על איך לעשות אוברקלוקינג פה? אני חושב שהכי חשוב לי כרגע זה המעבד(ים?) לשפר אבל חוות דעתכם תעזור יותר... תודה על העזרה לכל מי שיעזור! …

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  14. שלום לכולם. P5B DLX E6600 ST 2X1024 800MHZ CL4 LIBERTY 620W קירור מים. הגדרתי לפי המדריך הזה את ההגדרות בביוס (מבלי לגעת במתחים מלבד של המעבד,וחוץ מהמתח של המעבד שהוא לפי הביוס 1.3750V כל השאר על AUTO) אני עומד כרגע על מכפלה 9 ובאס של 360 - סה"כ 3240MHZ וטמפ' במאמץ של 45 מעלות עם ORTHOS. מעל 360 בבאס לא עושה פוסט. 1 מה לעשות עם המתח של המעבד,האם להמשיך לעלות אותו או לגעת בשאר המתחים ? 2 מה לעשות עם שאר המתחים,להשאיר על AUTO או שלא כדאי ? 3 תיזמוני זכרונות - לא יודע מה בדיוק לעושות שם והאם כדאי.

• 69 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by ha,

במארז ה HTPC שלי ישנם שני מאווררים מאחורה בגודל של 60*60*30 מ"מ (רוחב, גובה, עובי) המוזנים ישירות מספק הכוח. לפני זמן מה אחד מהם החל להרעיש במו טרקטור וניתקתי אותו מהספק ועתה גם השני מתחיל להראות סימנים מדאיגים של התפגרות. חיפשתי בזאפ ולא מצאתי שום דבר במידות אלה, בחנות מחשבים אשר פניתי אליה נאמר לי כי גודל כזה כבר לא מיוצר. מישהו יודע אם בארץ אפשר להשיג מאווררים כאלה? ומה שחשוב לי (לפי סדר החשיבות) הוא קודם כל שקט, (זהו מארז ה HTPC מרובה מאווררים) והייתי שמח לשליטה מלוח האם על המהירות שלהם.

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  16. כל פעם שאני מנסה לעשות OC עם מחלקים הווינדוס מגיע לסיום הטעינה שלו... ולפני המסך של הwelcome הוא עושה ריסטרט המעבד הוא AMD 3200 VENICE והלוח הוא DFI LanParty Ultra-D המחלקים לא עובדים גם שהFSB על 200 מכפלה 10 ומחלק לא משנה איזה.. פשוט לא עולה.. רק עם default / auto / 1:1 הווינדוס עולה כמו שצריך בגלל המצב הזה אני לא ממש יכול לעשות OC אלה אם יש לי זכרון שמגיע לMHZ גבוה מאוד... מה שמאוד יקר כשרוצים 2GB מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by NoFeX,

חשבתי על Zalman FSV9 אבל כשחיפשתי פה טיפה ראיתי שלכרטיס מסך כ''כ חם רצוי קירור אחר, השאלה איזה? אני כבר משתגע מהכרטיס מסך הזה, היום הוא הגיע לי ל105 מעלות כשיחקתי בCOD4, ולא רק שהוא חם אלא הוא גם מציג קווים משוגעים על המסך שמפריעים לשחק. האם קירור יעזור לכרטיס הזה, או שזה כבר אבוד?

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by Nastradamus,

טוב אז ככה זה המוד הראשון שעשיתי אי פעם בחיים שלי אז לא לצחוק בבקשה גם ההיתי קצר בכסף אז אני יוסיף דברים בהמשך (אל דאגה אני יעדכן אותכם ) יאללה לתמונות (הועלו ל גאו סיטי ככה שאם אתם לא רואים אותם תנסו כל כמה זמן יש להם שרת מסריח) דרך אגב הגלריה לא פועלת לי , אז אם אחד האחראים רוצה הוא יכול להעלות אותם לשם :] -EDIT- את התמונות ניתן למצא פה click here to see the ownge ;] הועלו לשרת חדש בטריפוד מקווה שיחזיק :-\ -EDIT- איך יצא ? ;D ;D

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אני לא מצליח לעשות אוברקלוק אלא אם כן אני ממהיר גם את הPCI ? המפרט שלי הוא: ASUS P5B-V E-6300 CORSAIR XMS2 1024 DOUL CHANNEL PC6400 CL5 קירור STOCK ספק HEC TRT 300W דיסק קשיח SAMSUNG SPINPOINT 250G SATAII מה שקורא זה שאני על באס 326 עם PCI 120 המתחים שלי מקובעים וכל שאר ההגדרות כמו שכתוב במדריכים! אם אני מעלה ל121 את ה PCI ההארד דיסק לא מזוהה ומעבר לזה אני לא מצליח גם להעלות את הבאס! מה אני לא עושה נכון?

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  20. Started by rikpik,

איך עושים o.c לזכרון ? האם ניתן לשנות את התזמונים של הזכרון ואיך? בבקשה הסבר מפורט ככל שניתן

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. רציתי לקבל המלצות לגביה והאם היא מדייקת ב טמפ" בנוסף המלצה לצרכי OC ולניטור טמפ" לכ.מסך X1950PRO של ASUS תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by MDK,

קניתי AXP 1800 בלי קירור מיוחד והמארז כתוב במפרט... עכשיו יש סיכוי שהוא יתחמם יותר מדי?! (לא קיבלתי עדיין את המחשב) עוד דבר - המחשב יישב מתחת למזגן, האם זה יעזור משמעותית? אם לא, איזה HSF כדאי? (אבל לא משהו מפלצתי ב300 ש"ח... משהו שפשוט יעשה את העבודה) אני לא אעשה למעבד אוברקלוקינג, ואני לא מתעסק איתו, החנות מרכיבה את המחשב בשבילי... עכשיו, בלי קשר, האם סטפינג משפיע על החום? ואיך אני יודע איזה סטפינג קיבלתי? תודה מראש נ.ב. - בבקשה תענו ואל תאמרו לעשות חיפוש כי אין לי כוח לזה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Integer,

משתמש קש..

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by manticore,

האם אני אוכל להגיע לתוצאות מורגשות עם המעבד, לוח והזכרונות האלה?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  25. Started by Y-R,

שלום לכולם יש לי X800 והתברר לי היום שהמאוורר הפסיק לפעול.. למישהו יש רעיון איך אני מסדר אותו ? להוציא אותו ולנקות יעזור ? אם דבר כזה לא יעזור אז אולי המלצה על גוף קירור שיהיה תחליף למאוורר הזה ... תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.