אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המאוורר של המחשב הנייד שלי לא פועל חשבתי אולי הוא מתחיל לפעול רק שהמחשב חם יש מצב כזה ? יש למאוורר שני חוטים בלבד (אדום ושחור) והמחשב בלי חיישני טמפרטורה אז מה אתם אומרים ? המאוורר מקולקל או שנידלק רק מתי שצריך ?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני חושב על זה כבר הרבה זמן ועכשיו החלטתי ליזום את זה.. !! ;D מאחר ויש בפורום הרבה משתמשים שהם באובר קלוק לא קטן והם פשוט "מחפשים" מקומות שבו הם יוכלו להשוויץ באובר קלוק התותח שיש להם, אז החלטתי לפתוח תארד שבו סוף סוף כל אחד יוכל להראות את האובר קלוק שהוא נמצא בו. ! ! ! ;D אז ככה זה ילך : התארד יהיה כמו מעין תחרות שבו כל אחד יכניס בהודעה פרינט סקרין אחרי שהוא הריץ benchmark ב- 3dmark 2001se (עדיף), ואם אין אז ב-2003, ופשוט אחר כך נעשה מעין מדד כי יוצאות תוצאות שונות בשניהם.. בהודעה מומלץ בחום לרשום את הפרטים על הכרטיס מה המהירות של הליבה ושל הזיכרונות שהגיעו עם הכרטיס ולאן הוא הגיע איתם באובר קלוק וכו' וכו'.. וככה מי שיקבל את התוצאה הכי טובה יזכה…
-
- 52 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יכול לקנות את הסינק הזה במחיר טוב יחסית של 40 דולר Thermalright SLK-900-A ( Heatsink ONLY ). All Copper heat spread. AMD: Athlon XP Palamino, Thoroughbred איך הוא? הוא ל OC יותר?! אני לא עושה OC איזה היטסינק כדאי לי?
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בעקבות הפחד שלי מהמתח הגבוה נכנסתי לביוס כדי לבדוק שהמתח אכן תקין וחשכו עייני! הביוס הורה על כך שהטמפרטורה של המעבד היא: 73-72 מעלות ולא פחות! אתמול פתחתי את המארז ונחרדתי לגלות שהמאוורר 80 מ"מ שאמור להכניס אוורי בקושי זז בגלל שהוא מלא באבק :o... מה אני אמור לעשות? איזה מאוורר לקנות? ואיך יכול להיות שמעבד עם צלעות קירור סטוק + מאוורר סטוק + לידם מאוורר 120 מ"מ שמוציא אוויר מגיע לטמפרטורה כל כך גבוהה?? תודה מראש לכל העוזרים/ות
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך שהמחשב שלי יהיה כמה שיותר שקת. המערכת מים שראיתי ב skypc לא יקרה מידי עכשיו השאלה שלי אם היא באמת שקתה ואם היא מקררת את כול המחשב ולא רק את המעבד ?!?! כתוב שרעש המשאבה שלה הוא 16 dBA (דציבלס) ושרעש הרדיאתור הוא בין 16 ל 30 dB זה הרבה מעט או מעט יחסית למאורר רגיל ?!?! http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0075~18~0.htm
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אוקי, אני צריך לדעת את ה-W של המאווררים הבאים: המאורר stock של intel p4 2.8C המאורר של Gigacube Radeon 9800 Pro 128MB המאורר של על ה- ThermalTake Xaser III V2000A תודה !!!
-
- 12 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להלחים ציפ של כרטיס כל שהו על כרטיס אחר מישהו יכול להסביר לי איך זה אפשר ואם זה אפשרי ובטוח אז איזה ציפ כדאי לי לשים על הריידון 9500פרו שלי במקום הציפ הונכחי? אני מבקש קצת פרטים בנושא ואולי מה עושה ציפ ומה יתרונות של ציפ של FX5200 וכדומה..
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
דיי חשוב לי שיהיה שקט. ואם אפשר שיהיה אותו בחנות מהאזור השפלה\דרום\מרכז . תודה.
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, היום סיימתי להרכיב את המערכת, ובא לי קצת לדחוף אותה לקצה. יש QX9650 עם נינג'ה עליו, לוח אם Asus P5B-E, זיכרונות של GSKILL 2GBHZ. עכשיו מצב נוכחי, ללא OC ללא כלום (רק מתח לזיכרון הועלה ל2.06 ולתזמונים המקוריים שלו 4-4-4-12). אבל הטמפ' לא מסתדרות לי עם הפריים, האם זה תקין ? http://www.upit.ws/uploads/29828612da2e7.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: E6300 1GB X 2 לוח אם של אסרוק זה שעולה 550 מ KSP כ. מסך: X1900GT WD 160GB SATA 2 16 MB 1 X 12 CM 2 X 92 CM TT BIG TYPHOON ציפטק מש חשבתי על קירור לכרטיס מסך משו לק יקר עדיף את 150-200 ש"ח תנו לי אופציות(שהחנות תהיה בבקשה מאיזור השרון ). אם אתם יכולים להמליץ לי על מאוררים שקטים אשמח גם (עדיף מ KSP אך לא חייב -שמעתי שהגנריים של KSP רועשים...) בתודה yo0924
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
ברשותי כאמור גוף קירור Zalman 7700cu עם המפרט בצד. לאחרונה יש לי בעיית התחממות של המעבד עד ל-50c במנוחה יחסית ויש 2 בעיות שאני חושד בהן: 1. משחה טרמית לא טובה שמרחתי (ג'נרית). 2. המשטח שבא במגע עם המעבד לא מבריק וזה יכול להיות עקב התיישנות של החומר (נחושת), סוג של חלודה או משהו. בקשר למשחה אז אקנה Arctic silver או משהו בסגנון. אבל המשטח מגע קצת מדאיג אותי - רציתי לשאול איזה עוד אפשרויות יש לי מלבד Lapping כי מעולם לא עשיתי את זה ונראה לי סתם אהרוס אותו, אולי יש משהו בבית שאפשר להשתמש? אלכוהול? ספריי מגעים? חומצת לימון? (עובד על קומקום חשמלי )
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Tagan CS-EL Diablo עם 2 מאווררים שכלולים במארז - 25 ס"מ מקדימה שמכניס אוויר ו-35 ס"מ בצד שגם כן מכניס אוויר. בנוסף לזה שמתי מאחורה מאוורר Thermaltake I-Flash 120MM שיוציא אוויר. עכשיו לי זה נראה שיש בעיית לחץ אוויר במארז כיוון ששני מאוורים בגודל 25 ו35 ס"מ מכניסים אוויר ורק מאוורר 12 ס"מ מוציא. השאלה המרכזית שלי היא - מה הקירור/סידור מאווררים הכי טוב שאפשר לעשות במארז? חשבתי לעשות מוד כזה, לחתוך 2 ריבועים למעלה במארז ולשים 2 מאווררים שיוציאו אוויר חם לחתוך ריבוע(ים) בתחתית המארז ולשים מאווררים שידחפו אוויר פנימה להוסיף מאוורר סלוט בין הכרטיסי מסך(יש לי SLI) שיוציא אוויר חם החוצה ובדלת הקידמית להוציא את כל המלבנים האלה של הוספת כונן כי אני לא צריך ולשים שם…
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ללוח 965-s3 מה עדיף.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1810
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
פינקתי את הגשר הצפוני במשחת MX-1 וגם קימבנתי לו מאוורר 60mm, כל הכבלים מסודרים ומסולבים, אבל הלוח מסרב לרדת מתחת ל41 מעלות. רוב הזמן אפילו המעבד יותר קר ממנו למה?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני לא מבין בקירור לזכרונות . . . . אבל אני מעוניין לקנות . פשוט אני לא יודע איזה ! אם יש משהו שיכול לעזור אני אודה לו . נ.ב. : שיהיה הקירור לזכרונות הכי טוב שאפשר !
-
- 12 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המפרט בצד. אז ככה היו לי כמה בעיות עם המחשב שהייתי בטוח שהם מהלוח אם והחליפו לי ללוח חדש 945P-RH. ביוס מעודכן. עדיין יש לי בעיות אפילו באובר ל-3.32GHZ שמדי פעם חלונות אקספלורר נסגרים בדו"ח שגיאות. השלב הבא שלי היה הזיכרונות והחלטתי לבדוק אותם לעומק,הוצאתי סטיק אחד והרצתי MEMTEST על כל סטיק במשך 15-20 שעות ולא היו שום בעיות. לא יודע עוד מה יכולה להיות הבעיה,המחשב הגיע גם ל-3.6 ותדר זיכרונות של 720 ועמד ב-S&M ועדיין היו לי כמה קריסות בווינדוס (מערכת הפעלה חדשה ודרייברים מעודכנים). עבדתי על תדר סטוק למשך שבוע ולא ראיתי שום בעיות. הזיכרונות הם 667MHZ כך שלא אמורה להיות להם בעיה לעבוד בתדר הזה ועדיין משהו מוזר קורה פה... האם יש עוד דרך לבדוק את הזיכרונות אם הם תקולים כי אי…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע הבא אני מקבל את המחשב החדש שלי Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray Scythe Kama Cross Gigabyte GA-G31M-ES2L G31 CHIPSET Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman LG GH22NS40 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 334 FSP 500W 60APN ויש לי 2 שאלות: 1) הבנתי שהמארז מגיע עם מאוורר אחד ואני מניח שהוא לא משהו- אני רוצה מחשב שקט (ולכן לקחתי קירור KAMA CROSS הוא שקט מאוד נכון?) והשאלה היא אם להוסיף מאוורר, להחליף את האחד שמגיע עם המארז, בעצם כמה מאווררים לשים ובאיזה אופן? 2) בגלל שהקירור הוא מאוד טוב אני חושב לעשות OC קטנצ'יק למעבד אך אין לי מושג אם זה אפשרי מבחינת הרכיבים…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימו לב ל OC הבא איזה בחור יפני שלקח פנטיום 4 3.8 עם לוח של אזוס ופשוט הקפיא לו תצורה שימו לב לתדרי המעבד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הכותרת אומרת כמעט הכל קניתי את המחשב עם קירור למעבד של THERMALTAKE אבל רק אחרי שהרכבתי את המחשב התברר לי שצריך היה קודם להתקין את המאוורר בגלל שצריך לחבר חלק אחד מתחת ללוח אם... האם יש מאוורר טוב אשר קל להתקנה (ז"א לא צריך לפרק בשבילו את הלוח אם?) ועוד דבר... הטמפרטורה של המעבד נראית קצת גבוהה וזה רק במנוחה : מה אתם אומרים על הטמפרטורה של המעבד האם היא בסדר או גבוהה? (Intel Pentium D 3Ghz Dual Core) והטמפרטורה של הכ.מסך איך היא? (Evga 7900GT) תודה.
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי E8400 AC F7P OCZ Platinum 80MHZ CL5 ממה שיש כאן: הזכרונות נמצאים על 960MHZ? אני ממש לא רוצה לעשות OC לזכרונות, אז איך בביוס אני מוריד את ה FSB:DRAM ? יש לי P35-DS3L עוד שאלה בנוגע למתח לפי התמונה, יש לי 1.3V למעבד?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
-
אין לי ידע כלל בקירור המחשב אז אשמח אם תוכלו להציע לי הוספה של איזה גוף קירור זול ויעיל. האם הדבר הזה טוב? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2024 (קצת הסבר אם אפשר ???) וממש תודה!
-
- 9 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום כולם תוך 3 ימים פתאום הגיע לו החורף, ואיתו צנחו הטמפרטורות בצורה דרסטית. אני חסר נסיון לגמרי ב OC למעבד, המפרט שלי נמצא פה בצד, ואין לי שמץ איך עושים OC עם הלוח הזה. דבר ראשון שרציתי לדעת- הבנתי שהלוח זוועתי ל OC, אבל אפשר לסחוט ממנו משהו עם ביוס ערוך שנמצא איפושהו, מישהו במקרה יודע איפה? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-