אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
שמעו, יש לי מחשב amd athlon px 1700 יש למישהו הצעות למודינג שלא יעלה הרבה כסף?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אחים שלי!!!!!!!!!1 איך סוכות מי בונה סוכה?(לא שזה מעניין) סתם... תקשיבו עוד כמה ימים אני הולך לדוד שלי והוא עוזר לי לעשות מודינג יפה למארז(רציתי שאנחנו נבנה מפרספקט שהכל יענו חוץ מהמאחורה יהיה שקוף ובפנים לדים מחבר שלו(בזול חחח) אבל רציתי לבדוק לעומק האם במוחכם יש רעיונות טובים יותר אז... תלכו עד הסוף בראיונות תביאו תמונות אפילו אם יש אני מחפש לעשות צביעה לדים ומשחקים של דברים זוהרים מדבקות כל רעיון טוב שעולה לכם בראש תכתבו אבל דברים יפים!!!!1 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מאווררים ג'אנריים שהוצאתי מהספק לפי המדריך של "אילתור מאווררים" ואני לא יודע אם חיברתי אותם טוב (תגידו לי אם עשיתי את זה טוב) השתמשתי באייזלירבנד כדי להדק את החוטים תמונות כאן : מקווה שבאמת עשיתי מה שצריך ואם מישהו יכול להגיד לי איפה לחבר את החיבור מהסוג הזה על לוח האם? ??? ולהביא תמונה לפה עכשיו יש לי מאורר אחד שהוא בא בחיבור רגיל (לא הוצאתי אותו מהמארז...) ובאיזה מהמצבים הבאים לשים אותו? 1. מתחת לספק להצמיד אותו למאוורר אחר על מנת לקבל X2 יניקה ( ) של החום מהמארז...? או (המשך ב-"2") 2. לשים אותו על צד הדלת... על יניקה של החום מהמארז? תגידו לי בבקשה מה עדיף ואם למישהו יש רעיון יותר טוב בקשר למיקום ואם לשים אותו על הכנסה פנימה או יניקה החוצה שישקיע…
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
טוב, אתם יכולים לראות לפי הכותרת, אני חושב אם לקנות מאוורר עם לדים. אני חותך חור בצד המארז ושם שם את המאוורר עם גריל שולט, אין לי חלון ולא יהיה לי (אין מקום). אז מה אתם אומרים, זה עדיין יהיה יפה הלדים, או שבקושי יראו את זה? ד"א, המחיר לא חשוב, כי זה הכל יוצא לי בערך אותו מחיר, אז אל תענו לי "לא שווה את הכסף". מצפה לתגובות!
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי לו צביעה של צבא שחור כל המארז לא כולל פנים, איזה עוד מודינג אני יכול לעות לו מבחינת סירקולציה, בהתחלה חשבתי שאני יכול לשים בו קירור יחסית גבוהה אבל טעיתי וכרגע הקירור של המעבד הוא ARTIC COOLING PRO 7 אבל יש בעיה בגלל שהמאוור של המעבד לוקח אווייר גם המאוור של הספק (12 ס"מ) לוקח אווירר בו זמנית ויוצר לי בעיה של התחממות מעבד.. מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שאתם משתפפים עם Ynet - בתחרות מודינג, פתאום ראיתי כתבה בYnet, על "המחשב המתחפש", וראיתי שאתם מפרוסמים שם (HWzone), בחסות שלכם הכוונה.. 8) כל מי שמעוניין.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2851422,00.html http://my.ynet.co.il/mooding/
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום ... זה המארז שקניתי.... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/COMP_lx-6a19.jpg והיום הוא נראה ככה.... אני ישים עוד לד איפה שהלד ההוא נמצא אבל בצד שני.. עריכה: צביעה אני עשיתי... והמתג הזה שאתם רואים עם הגלגל חלק בטח יודעים מה זה ... זה של הקטודה שבתוך המארז... לפני כמה דקות עשיתי מודינג קטן ושמתי לד... ויצא ככה.....
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רעיון למודינג ענק!!! כולם יודעים מה זה מארז- נכון?? כולם יודעים מה זה לגו- נכון?? מה קורה אם בונים מארז מלגו ?? אפשר לבנות אותו באיזה גודל שרוצים, לבנות תעלות לחוטים-תעלות לאיוורור CPU\GPU אפשר לבנות חלון, בקיצור- לעשות רק מה שמתאים לכם לעשות... לי אין מספיק לגו בשביל ליבנות את זה... אבל אני רוצה ליראות איך זה ניראה...
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כשגם אני הייתי n00b באתר הזה כל פעם שהייתי רואה פרוייקט מודינג התגובה המיידית שלי היתה :s05: מי צריך חלון במארז? מה The fuck הפואנטה? אך במשך השנה האחרונה זה התחיל להכנס בי, השאיפה לעשות משהו משלי! אחרי זיבולים רבים נתחיל בת'כלס: המארז במקור הוא Compucase 6919 black. ממנו נחתכו החלון העגול בצד והמקום למאוורר למעלה ע"י פחח שהשתמש במספרי ברזל. עדיין אין שם פרספקס ולכן... החומרה נגישה גם כשהדלת סגורה ;D . חלק האיוורר למטה נצבע באדום והFloppy נצבע בשחור. שניהם ע"י ספריי. במארז ישנו כרגע מאוורר ה120 בעל החיישן שבא עם המארז מוציא אוויר (ומתעקש לעבוד ב1500 RPM גם כשהוא מוצמד לזכרון הכרטיס מסך הרותח), מאוורר 4 לדים מלמעלה מוציא אוויר. מאוורר 80 ג'נרי 0.14A מול ההארדיסק מכני…
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז כה נכנסתי לאתר שלכם וראיתי איך עושים מודינגוהתחלתי להתענין ישר הלכתי לדוד שלי הבאתי ממנו מארז פול טאוור ו4 מאווררים ועשיתי לפי איך שאמרתם בדיוק כולל בקרת מאווררים ומה שקרה זה כשהדלקתי את המאווררים המחשב נתקע הרבה ושברתי את הראש עד שהבנתי מה קרה.. אז ככה מרוב הרבה מאווררים יש עומס על הספק לא מגיע מתח מספיק גבוה בשביל ההאר דיסק והוא נתקע.. מה שעשיתי זה ככה לקחתי עוד ספק של המחשבים הישנים האלה זה עם הכפתור והכנסתי אותו גם לתוך המארז {יש מקום בלי עין הרע} והוא שייך רק למאווררים ועכשיו המחשב רץ כמו לא יודע מה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב אני מניח שאפשר לקרוא לזה מודינג איך שהוא... HERE תעברו על התמונות זה מדהים!
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלון נעשה עם משורית.... את המאווררים חתכתי גם עם משורית.... ומסביב למאוררים החיצוניים והחלון עצמו מרחתי חומר נוזלי זוהר....
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נחמד מאוד! כדאי לטרוח ולקרוא אם מתכננים OC רציני... http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2503&articID=567
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום. אני דיי חובבן האמת, לא מזמן קניתי מחשב חדש וראיתי המון דברים מדהימים שאפשר לעשות עם המארז ובתוכו. התחלתי לחפש מאמרים ותמונות על מודינג וראיתי המון דברים שאותי לפחות, מדהימים. כהתחלה עשיתי חור בצד המארז שלי והוספתי מאוורר יחסית גדול וזה נראה ממש טוב אבל אני עדיין רוצה להגיע לביצועים יותר יפים. אני יודע שזה לא יבוא לי בצ'יק או שזה לא כל כך קל אבל אני מוכן לנסות. אני מחפש כמה דברים : 1) מארז טוב וגדול שאני יוכל לבצע בו את כל המודינג הדרוש. 2) מישהו ממרכז ת"א שרוצה לבצע את המודינג הזה איתי ולעזור לי. אשמח אם יהיה מישהו כזה למרות שאני בספק אבל לפחות אני שואל. אפשר ליצור איתי קשר באי מייל : pain_n_hurt@yahoo.com או באיי סי קיו : 126280801 בתודה, IntoXicaTed.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מודינג טהור ? במאמצים שלי לחפש מאורר שיקרר טוב תסלרון שלי, תראו מה עלה עליו, הוא דיי דרעק, לא עזר חוץ מהרעש הנפלא
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
יש לי את הקרביים של מצלמת רשת ששבקה חיים (אני חושב שהבעיה הייתה במחבר הUSB אבל לא בטוח) חשבתי על בניית אינטרקום וידאו לחדר. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לבדוק אם הלוח תקין 2. איך אני יכול לחבר את זה למוניטור? אני יודע איזה פינים מוציאים פלט אבל אני לא יודע באיזה פורמט ומה נחוץ כדי לחבר את הccd למוניטור כלשהו יש למישהו רעיון יותר טוב לשימושים? חבר שלי הציע להשיג לוח strong ARM (כמו של Palmים שונים) ולבנות פקס צבעוני
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
בשבוע הבא יגיע המחשב החדששש שלי. : המארז הוא: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון. באחד מהשיטוטים שלי באתרי מודינג נתקלתי במדריך מודינג ל- Chieftec. מכיוון שאני די בור בנושא, ועד כה נהנה לראות, אני פונה אליכם כדי שתעזרו לי להתחיל לעשות קצת מודינג בעצמי. - אז חלון גדול כבר יש (כן, עצלן אני... ), רציתי לדעת מהו בדיוק ה- neon string שמוזכר שם? כיצד הוא מאיר? היכן אפשר לקנות? - אגב, היכן כדאי לקנות מנורה שתאיר את פנים המארז? - ומה זה (לכל הרוחות) LED? תודה רבה! אני מניח ששאלות נוספות יגיעו בהמשך...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו זוכר את זה? Athlon, זה עדיין על הרשת? יש איזה קישור איפשהו?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי crystal orb וחבר שלי הציע מוד שהוא ראה באינטרנט, לקנות delta 60 מילימטר לחתוך אותו ולהפוך אותו ל40 מילימטר, לשייף לו את הקצבות טוב ככה שהזרימה עדיין תהיה טובה ולהחליף אותו במאוורר שיש על הcrstal orb, כדי?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלא ישאיר שום זכר? אני לא רוצה שתלך האחריות, אבל בא לי לנסות משהו. אם זה משאיר זכר אז אני אוותר..
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב להחליף את גוף הקירור של ה-IS7-E שלי (העגול התכלת עם המאוורר המרעיש) בגוף קירור אינטל סטוק מנוסר. האם זה נראה לכם כמו רעיון טוב? האם לדעתכם פיזור החום ישתפר בצורה משמעותית? מישהו כבר עשה את זה ויכול לתת לי טיפים?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-