עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עשיתי מ 560/350 ל600/380 בati tool אני לא מרגיש שיניו במשחקים הטמפ לא עוברת את 54 אבל במבחן שלsm שזה די כבד לכרטיס לא עובר את 68 עכשיו הוא כזה קריר בגלל שיש מולו שני מאוורים של 92mm אחד עובד ב6000rpm[sunon] ושני יותר חלש 3500rpm עכשיו אני לא מריגש שינוים במשחקים אין artfacts אבל אם אני מעלה עוד קצת המחשב נתקע חשבתי על לעשות pincel mod אבל אז לא יהיה לא אחריות אני מיואש

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  2. http://210.202.84.91/3coolers/index.html

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  3. Started by guy1235,

שלום לכולם זה המפרט שלי: DualCore Intel Pentium D 805, 3800 MHz בסטוק אני כמובן על 2666 MHZ. P5LD2-VM ASUS 945G AEneon DDR2 533 MHZ אז ככה חשוב לי להגיד שאני עובד זמנית עם כרטיס מסך שמובנה על הלוח! א. אני מגיע לFSB 199 ואני לא יכול להמשיך יותר למה זה? (FSB 199 = 3960 MHZ) ב. שאני שם את המחשב על FSB199 אני מתחיל ליראות נקודות לא רצויות קווים ושינוי בצבעים, למה? ג. עד איזה טמפ' אני יכול לסחוב עם המעבד במאמץ מלא? ד. אני עכשיו על FSB191 שזה בעצם 3800 MHZ והכל יציב. אז איך ממשיכים חברה? :s05: תודה מראש לכל העונים! תבינו אני רוצח מעבדים בדם קר!חח

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי לוח אם של אינטל לכן אני יודע שאני לא יכול לעשות אוברקלוק אבל יש לי מעבד 1.7GHZ וב-WCPUID כתוב לי: internal clock: 1694.84 system clock: 99.70 האם אני יכול לעשות OC למחשב?

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by v3nom,

שלום לכולם, הזמנתי את המחשב הבא מחברת TMS (נתניה) : http://tms.co.il/preview/spec/phekzsg1 המוכר בחנות העיר לי שהרכיבים שבחרתי מאפשרים אוברקלוק יציב (המוכר דיבר על 30%~) לא די בזאת, הוא הציע לבצע את האוברקלוק בעצמו, כולל בדיקות (8 שעות של OCCT) ואם לא די בכך - אחריות מלאה ושקולה לאחריות שהייתי מקבל אילולא היה נעשה אוברקלוק בד"כ בעבר נמנעתי מאובקלוק כי לא היה לי כח להתעסק עם כל ענייני היציבות וקיצור החיים הפוטנציאלי של המחשב, אבל עכשיו אני מתפתה מה אתם אומרים? למישהו יש במקרה נסיון עם אוברקלוק ב-TMS? כי באופן כללי הבנתי שהם חנות טובה מאד (וקיבלתי גם רושם מאד חיובי היום כשהייתי שם) תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by drbrain,

שלום אני קונה מערכת חדשה עם 6600 קירור סטוק ללא OC מה אתם ממליצים להשתמש בקירור סטוק או משהוא יותר טוב האם הקירור הסטוק לא שווה בקיץ החם שלנו אגב כרטיס מסך של BFG OC2 - שוב אותה בעיה האם הקירור שבא איתו מספיק טוב?

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by DarkeyE,

שלום לכולם , אני דיי חדש פה כמו שאתם רואים ואני קונה עכשיו מחשב חדש , אני צריך עצוב לקירור המעבד , הזיכרונות וכרטיס המסך , הנה המפר Intel Core 2 Duo E6600 4MB Cache Gefroce 8800GTS 640 MB 3GB Kingstone 800mhz 3 x 1024 Intel D975XBX2 Bad axe 2 Motherboard Topower 600Watt Gigabyte Aurora 3x120mm אם אפשר תמליצו לי פה על קירור לכל חלק בנפרד , לא קירור מים , מאווררים וגופים טובים , שיהיו שקטים ולא רועשים מדי ושיהיו אכותיים. קירור מעבד - בסביבות 300 350 ש"ח כרטיס מסך - אותו דבר זכרונות - עד 150 ש"ח משהו כזה. תודה ואשמח לתשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  8. Started by ed1,

מה הטעם בקניית מחשב מבוסס AMD? הוא זול יותר כמעט בחצי (545ש"ח ל-2.4XP ) מפנטיום מקביל לו (970ש"ח ל-P4-2.4) אבל מתחמם לטמפ' גבוהות ביותר, ורק מאוורר חיצוני חזק במיוחד שעולה לפחות-188 ש"ח(נוספים) יכול לרסן את זה וגם זה רק בצורה מוגבלת(וזה עוד הפתרון קירור המינימלי המתחייב למי שלא רוצה לקחת סיכון עם התחממות היתר והשחיקה של המעבד) ככה שבסיכום כללי ההפרש במחיר (237ש"ח) כבר לא כזה גדול ואם לוקחים בחשבון את שלוש שנות האחריות של AMD לעומת אחריות לכל החיים של אינטל אז אולי כדאי לחשוב שוב? אולי, חרם צרכנים קטן יכריח את AMD לצרף מאווררים יעילים יותר למעבדים שלהם מאשר הפורפרה המסכנה שמצורפת?! תקנו אותי אם אני טועה... המחירים מהאתר של ZENIT

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by WaRez.,

אוקיי יש לי קירור סטוק של 7600GT אבל אני רוצה קירור טוב יותר לOC... כמו שכבר אמרתי, הכרטיס הוא של NVIDIA, 7600GT. מה ההמלצות שלכם לקירור? תקציב אני עוד לא יודע, אבל שלא יהיה מאוד מאוד יקר, וחשוב שיהיה לא רועש מידי!

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  10. אני יציג כמה תוצאות מהתקני איחסון שונים שיש לי + תחרות קצב ההעברה הגבוה ביותר לכוננים קשיחים: DOK 1GB Kingston DataTraveler: IDE 2 USB cable with WD 80GB 2MB: WD 80GB 80JD SATA: מי עובר אותי ? (יש עוד הפתעות)

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by furyanaor,

*הסבר הממחיש את סירקולציית האוויר במערכות קירור ואת חשיבותו* לא כולנו נולדנו יודעים, אז אפרט בגדול מה בעצם הסיפור איך הוא מתנהל ואמחיש הכל באמצעות המון תמונות כל הנאמר מקורו בידע אישי, על כן יש לקחת את הדברים בערבון מוגבל. Pc: מאוורר, מכירים? שואב אוויר מצד אחד ודוחף מהצד השני באמצעות סיבוב להבים בתהייה. מה קורה כשיש חוטים וכבלים סוררים במחשב? זה פשוט מפריע לזרימת האוויר שהמאוורר פולט. מארז מחשב סטנדרטי למדי אך די מחורר כמו מצה למה? כמובן, לצורך כניסה ופליטת אוויר. זה נראה כך: כפי שניתן לראות, אוויר קר נכנס מלמטה, לוקח איתו את החום מהרכיבים ועולה למעלה הפעם ניתן לראות מה קורה כשהספק ממוקם למעלה, מקום פחות אידאלי המפריע לזרימת האוויר בתוך …

• 14 תגובות
    • 10.6k צפיות
  12. Started by Alduin,

ידוע למשהו איפה אני יכול לקנות את המאורר הזה של זלמן?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by FatCat,

מישהו יכול להמליץ לי על חנות למוצרי אלקטרוניקה בת"א או בסביבתה? אני צריך לדים, כבלים וכו'...

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  14. שלום לכולם, שנים שלא ביקרתי פה ושנים שאני לא מתעדכן בענייני החומרה והקירור .... אז ככה, עכשיו יש לי את ה VANTEC AERO FLOW (סוקט 478)שהמאורר שלו גוסס (פעם פועל פעם לא), מאחר ואני גם ככה לא מרוצה כל כך מהגוף קירור הזה החלטתי לקנות גוף קירור חדש - זול, טוב ושקט. חשבתי על ה THERMALRIGHT SLK948U הוא עולה בפנדה רק 145 שח ואני משלב את זה עם מאורר של זלמן 92ממ ב 45 שח. זה יוצא 200 שח וזה סביר בשבילי, השאלה שלי היא האם יש משהו טוב יותר במחיר הזה? למיטב ידעתי THERMALRIGHT עדיין שולטים בכל מה שקשרו לקירור טוב(אני צודק?) ? תודה מראש.

• 35 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by uzidesign,

יש לי מעבד AMD 2700 לוח : kt triton המעבד עומד כרגע על 65 מעלות ללא אוברקלוקינג, דלת פתוחה ומזגן (מהלחץ) האם זה נורמלי?? קראתי באתר הבית שהמעבד מגיע עד 85 מעלות אבל לא יודע נראה לי מפחיד!! לפני היה לי מעבד 2000 והגיע לי ל 55 מעלות מקס! אה....יש לי וולקנו 10...... נראה לכם שזה בסדר?.... HELP!!!!! ???

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by menihen16,

שלום לכולם... יש לי מעבד Core 2 Quad עכשיו אני על 333MHZ בבאס..ועם מכפלה של 9 (3Ghz)... רציתי לדעת אם אני אעלה את הבאס ואוריד את המכפלה, האם המעבד יתחמם פחות ויתן יותר ביצועים או להפך. אם יהיה משהו אחר תגידו.. נ.ב: אני עם 1.26V אם זה יעזור לתשובה.. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  17. איזה מקדח כוס אני צריך?! ברזל יקר :-\ עץ לא נראה לי יתאים :-X מה לעשות? :'(

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  18. הכרטיס מסך שלי רותח... הטמפ' על מצב DEFAULT - והוא מגיע לטמפ' של = 82 מעלות ב- LOAD מגיע לטמפ' 104 מעלות האם זה סביר ? ראיתי ברחבי הרשת את הפתרון הבא: תמונה - http://img366.imageshack.us/img366/7669/24684034kf0.jpg פורום 1 - http://forums.firingsquad.com/firingsquad/board/message?board.id=hardware&message.id=133100 פורום 2 - http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.thermalright.com/new_a_page/product_images/vga_cooler/hr-03_gtx/big/1-1.JPG&imgrefurl=http://forums.firingsquad.com/firingsquad/board/message%3Fboard.id%3Dhardware%26thread.id%3D131615&usg=__fErdohzPwQMvqbTmatxCF0ZaoqE=&h=648&w=968&sz=49&hl=iw&start=116&um=1&tb…

• 14 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by barakjan,

קניתי מאורר 12c והרכבתי אותו לצד של הדלת. כמו בתמונה: עכשיו יש לי שאלה הרכבתי אותו והמאורר עושה אוויר לכיוון בחוץ ולא לכיוון המחשב עצמו לאיזה כיוון הוא צריך לעשות אוויר? תודה ברק!!!

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by schmitt_trigger,

שלום, קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5K וזיכרון DDR2-800 של OCZ עם CL=4 קראתי במפרט של הלוח אם וכתוב שם: "Due to chipset limitation, DDR2-800 with CL=4 will be downgraded to run at DDR2-667 by default settings. If you want to operate with lower latency, adjust the memory timing manually" לא כל כך הבנתי מה זה אומר... איך אתם מציעים להגדיר את הזיכרון ב BIOS? אפשר לשנות את ה CL מ 4 ל 5 ב BIOS ואז להישאר עם DDR2-800 ? מחכה לתשובתכם ! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by idofr,

אחרים שלי הייי אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל אליו אני רגיל אז............ בכול מיקרה קניתי עכשיו מאוררים חדשים ואחד מהם מתחבר ישר לספק אז אין בעיה אבל השני מתחבר ללוח אם ואני לא יודע איפה לחבר אותו יש לי חיבור ליד הpci שניראה לי שזה זה אבל אני לא בטוח (אם אתם רוצים תמונה אני יעלה) טוב אני עפתי תענו לי בבקשה בייייייייייי

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by israelnba,

לכבוד פסח (כן יש עוד 11 חודשים) הוצאתי את הHEATSINK של פנטיום 2.4 שלא נוקה ולא הוחלפה לו משחה תרמית במשך שנים. בקיצור הוא לא מבריק בלשון המעטה, הHEATSINK מלא באבק וגם המאוורר. כמובן שאני מעוניין להבריק אותם... אז ככה, האם אפשר לקחת את הHEATSINK ופשוט לשטוף אותו במים?? אין ניקיון יותר טוב מזה...

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by KKK,

שלום יש לי קירור למעבד 7700CU והוא עובד על 1740~ סל"ד. רציתי לדעת אם אפשר לגרום לו לעבוד יותר מהר (אני רוצה לעשות OC קל למעבד). הקירור בא עם זה: http://shop.keyhansystems.com/images/7700cu.gif לפי מה שהבנתי בעזרת זה אני יכול לשלוט על המהירות..אז נגעתי בזה קצת ועדיין המהירות לא השתנתה. תודה לעוזרים ;D

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by djelectric,

לפני כחצי שנה כשקניתי את המחשב שלי לא חשבתי שאני יעשה דבר כזה... אבל מתברר ש8600 gt זה כרטיס שניתן לאוברקלוק... עם קירור סטוק : כמובן שאני דואג להוציא עם מאווררים שלי את כל החום מאיזור הכרטיס המחשב שלי: E4500 2.2ghz inno3d 8600gt OCX 2 gb ram @ 800 mhz בחרתי ב cod4 פשוט אני אוהב אותו יותר ממשחקים אחרים שבדרך כלל עושים איתם השוואה כמו crysis הנה תוצאות מבדיקה שערכתי 1280X1024 AntialaisingX2 all maxed directx 9 using fraps Call Of Duty 4 - normal clock (400mhz) = 20 fps oc 425 mhz = 24 fps oc2 450 mhz = 29 fps ocx 500 mhz = 36 fps כמובן שבדקתי באיזורים הכי עמוסים במשחק כי בפחות זה... לא חוכמה : בלי החלקת השינון כמות הפריימים כמעת מכפילה את עצמה GO NORMAL PC'…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. Started by CaRTeR,

טוב אז נתקלתי לי במגירת קירור הבאה שהיא גם מנטרת 4 טמפרטורות ושולטת על סיבוב של 4 מאוורים. http://www.pchardware.co.il/docs/pd-291033436.htm אני רוצה לחבר את 4 החיישנים מעבד לוח אם כרטיס מסך הרדדסיק שיראה לי טמפרטורות. ולחבר את השליטה על המאוורים ל זה שעל המגירה, מאוור בדלת ובגג (3 פינים ) ומאוור אחורי (4 פינים ) האם זה אפשרי ? כי נראה לי שיהיה בעיה עם זה . כמו כן ביקורות ועוד קצת מידע יועליו מאד.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.