אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי חם מדיי!?!?!?? ומי שמבין שיגיד לי אם שאר הפרטים גם סבירים... התמונה צולמה שהמחשב היה יחסית במצב מנוחה...(אימיול, איסיקיו ואינטרנט פתוחים)
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי אכשיו 535 MHZ יש אפשרות כזאת? ועוד משהו מוזר לפי "cpu-z" agp: revision: 3.0 data transfre rate: *2 aperture size: 64MB side band addressing: ENB ככה זה צריך להיות ???
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות תיזמונים לזיכרונות שלי(GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory x2) עד לאן אפשר למתוח אותם??(תיזמונים ומהירות באס)
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר צג של וידאו ישן מאוד למחשב כך שהצג יראה את הטמפרטורות איזה פינים מה חיבור 21 הם אחראים לטמפרטורה ובאיזה תוכנה להשתמש אגב ברוכים הנמצאים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
איך מנתקים את הצינורות של הקירור הם מלאות בנוזל קירור ושאני ינתק אותם הנוזל יהרוס לי את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה אתם חושבים שעדיף לי? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=220 + http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=FM121&affiliate=zap או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5201 המעבד הוא Q6600 הלוח:P35-DS3l
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שאנשים עושים המהרה ל פנטיום 4 אז רציתי לשאול עד לאיזה רמה אני יוכל לעשות OC עם המפרט שלי תסכלו עליו במפרט יש לי ספק 400Watt האם אני אוכל לעשות לסביבות ה 3.6 GHZ ? או 3.7 איזה קירור אני אצטרך לקנות וכו'.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש ב מעבד של אינטל 1.6GHZ מסוג WILLAMETTE, אני רוצה לעשות איתו O.C יותר רציני ממש שעשית עד עכשיו, עד עכשיו עשית העלה של עד 15MHZ בFSB שזה נתן לי די הרבה,רציתי לשאול עד איזה טמפרטורה אני יכול להגיע איתו מבלי שהוא ישרף בO.C ומבלי שיהיה לו נזק אחר,ואם אפשר גם לתת טווח של מטמפרטורה שהיא טובה בO.C עד לטמפרטורה שהיא כבר מתחילה להיות מסוכנת עבורי. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים, נתנו לי זכרונות CEON כשביקשתי MUSHKIN. נכון, שערוריה. אני אקבל כסף חזרה או שיחליפו לי. אלא ש... הזכרונות עובדים בסדר גמור גם ב-840. (מדובר על זכרונות 800MHZ). אני שוקל לקחת את הכסף ולקנות איתו קירור לזכרונות. השאלה היא האם עדיף לקחת מאשקין (אני לא בטוח שיש להם וייתכן שאני אצטרך להוסיף המון כסף בשביל KINGSTONE), או לקנות קירור לזכרונות של thermaltake. הקירור הכי טוב שמצאתי בנעה עולה רק 45 ש"ח. הוא שווה משהו? על איזה הייתם ממליצים והאם בכל זאת כדאי לי להחליף חזרה לחברה ידועה אפילו שהזכרונות עובדים בסדר גמור (גם בבנצ'ים)?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני כל הזמן שומע שאוברקלוק חשוב לעשות עם מעבד/זכרון מסונכרנים, אבל בסקירה הבאה: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup6.php אפשר לראות שעם מחלק 4:5 וזכרונות באנדרקלוק רציני הביצועים כמעט זהים (ולעתים אף טובים יותר). אם כך, מה כל המהומה סביב יחס 1:1?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב Athlon 64 3000 נכנסתי לביוס לבדוק טמפרטורה של מעבד רשום שם שזה נע בין 48-53 מעלות ב EVEREST 45 מעלות א.למה יש הפרשים בין הביוס לתוכנה ? ב.האם זה תקין ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15009 עתה צריך להמתין עד שהמוצר יהיה במלאי.. מעניין אם המוצר ישיג עליונות מעל הנינגה ו הBT...
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום . יש לי מעבד פנטיום 4 3.0GHZ פרסקוט. וראיתי בטמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים שכתוב שהמעבד במאמץ צריך להיות על 55 מעלות. ואצלי במנוחה הוא 48-50 ובמאמץ הוא בערך 60-63 מעלות האם זה נורמלי? אממ ראיתי גם שהרבה ממליצים על הביג טייפון..כמה הוא עולה? וכמה מעלות הוא יוריד לי בערך? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה!! יש לי ביעה בביוס שלי אין לי אפשרות לשנות את הFSB מה לעשות ?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם כאמור עקב השבתה של הקירור סטוק של הכרטיס (שממילא לא היה משהו) זקוק בדחיפות לעזרה במציאת קירור מתאים מהחברות השונות ..... בעקבות ניסיון חיפוש כושל ברחבי הרשת לקירור לכרטיס הנ"ל אשמח גם לקבל עיצות למודינג / שינוי / התאמה של מערכת קירור לכרטיס על מנת שאוכל להמשיך להינות ממנו. אם מישהו נתקל ברשת בפתרון אשמח לקבל קישור או רעיון כלשהו .... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא האם החברה שממנה קניתי את הכרטיס יכולה לדעת אם עשיתי לו אוברקלוק (וכן עשיתי לו) ואז החזרתי את התדרים שלו לתדרים המקוריים. דרך אגב, לאיזה תדרים אפשר להגיע איתו בלי לקבל ארטיפקטים (כרגע במצב סטוק הוא נימצא ב-400 לליבה ו-800 לזיכרון). הכרטיס נקנה באמצע החופש הגדול והוא של חברת Inno 3D
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תגידו, זה רק אני או שממש קשה להוציא חוט של מולקס (זכר) מכניסה של מולקס (נקבה)? כי היום ניסיתי להוציא מהצורב שלי (LG) ועושה רושם שכדי להוציא אותו אני צריך להפעיל מספיק כוח שכשהוא יצא היד שלי תעוף ותיכנס בספק. אני עושה משהו לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הלך לעולמו המאורר שהיה על הכרטיס, בינתיים שמתי לו מאורר של inno3d MX 440 כרטיס ה"לכול מיקרה " שלי איזה קירור לקנות לכרטיס ? (אני לא מבצע OC ) רק שבזמן האחרון ,לפני שהמאוור שבק חיים, היו מדי פעם ארטיפקטים במשחקים מחימום יתר...לכן אני צריך קירור אחר מאשר מאוורר רגיל (שבא עם הכרטיס) תודה לעוזרים לא רשמתי : תקציב 200 שקל כולל משלוח (אני לא חושב שצריך יותר )
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מהו המאורר או HEATSINK או מה שלא יהיה שיתן את הקירור הטוב ביותר למעבדי AMD או INTEL שיש כיום?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי מעבד: AMD Athlon XP 2000+ ליבת ה: Thoroughbred-A ולוח אם: ASRock K7S41GX אז אני זקוק למלצה על גוף קירור בסיבות ה-150-200 ש"ח עדיף שיהיה שקט, תודה ענקית לעוזרים,
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מעניין להוסיף פלטייר ל6800ULTRA אבל לאחר מעט מחקר בנושא - יש לי ספק לגבי הפתרונות המוצעים. לדוגמא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=9342\ מגיע עם פלטייר של 80 WATT ב Vmax = 16.1 Volts המסוגל לטפל במשהו כמו 53 WATT ב 12 VOLT. עכשיו לגבי הנתונים של צריכת חשמל של הכרטיסים: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2299&p=2 אנו רואים צריכה של 200-220 WATT במאמץ? ומכאן השאלה - לא ניראה לי שפלטייר של 80 WATT יהיה מסוגל לטפל בכרטיסים החדשים? האם בכלל פלטייר של 172 WATT יהיה מסוגל? האם משהו כאן ניסה פלטייר על כרטיסים חזקים מהדור החדש? מהיא פליטת החום האמיתית של כרטיסים אלו?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
משהו באיזור ירושלים אילתרתי מאורר וזה מה זה מכוער על המארז בלי גריל מאיפה אני יכול להשיג?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני בתהלכי בניה של מערכת קירור מים ונתקלתי בדילמה לגבי בחירת רדיאטור מתאים. מדובר במארז שיכול להכיל רדיאטור עד 3X120 ו 140X2 . כלומר אני מחבר בין שני רדיאטורים. האופציות שעומדות לרשותי : 1. thermochill pa120.2 + thermochill pa120.3 (במחיר של 230 דולר) 2. HW Labs Black Ice GT Xtreme 280 + HW Labs Black Ice GTX360 (במחיר של 210 דולר) 3. Black Ice GT Stealth 360 XFlow + HW Labs Black Ice GT Stealth 280 (במחיר של 125) 4. Swiftech MCR220-QP Quiet Power 2X120mm + Swiftech MCR320-QP Quiet Power 3X120mm (במחיר של 90 דולר) אפשר גם להביא את האופציה הכפולה של הרדיאטורים האלה (במחיר של 130 דולר) 5 . Feser X-Changer Dual 240mm Extreme + Feser X-Changer Triple 360 mm Extreme…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.. יש לי גוף קירור מקורי שבא עם המעבד, ועוד 3 מאווררים במארז. הזמנתי ספק חדש עם מאוורר של 12CM, גוף קירור ארקטיק קולינג אולטרה טי.סי4, משחה טרמית ארטיק סילבר 5, אני מוסיף מאוורר בגג המארז להוציא חום, ומוסיף עוד 2 מאווררים במארז. כיום המעבד שלי עומד על בערך 50 מעלות במנוחה, ו60+ מעלות במאמץ. עם כל מה שקניתי, לכמה בערך אמורה לרדת הטמפ' של המעבד שלי??? תודה על העזרה...
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג למעבד. ה-Bus נמצא כרגע על 166 שזה הרגיל שלו ואני מנסה להרים אותו. אני רוצה לעלות צעד צעד ואני לא מצליח להרי אותו מעבר ל-169!!! המכפלה כברירת מחדל היא 11.5. ניסיתי להעלות אותה ל-12 וכשאני מפעיל את התוכנה שאמורה לי להראות לי את מהירות המעבד היא אומרת שהבאס אכן השתנה אבל המכפלה לא. כשאני נכנס שוב לביוס זה נראה שהמכפלה דווקא כן השתנה ועדיין עומדת על 12. אבל מה אני עושה עם הבאס? אני לא מצליח להרים אותו בכלל. כשאני מנסה לשים אותו על 170, אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע לפני שחלונות עולה. כמובן שיש מגבלה לכמה שניתן להרים את הבאס אבל זה הכל?? רק 169???
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-