אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני חושב על לקנות מאוורר חדש למעבד (מה שיש לי פשוט ממש גרוע..) .. איזה לקנות ? (ושיהיה מ Pandas כי אני קונה משם..) יש לי Pentium 4 - 2.66 Ghz.... וכן , זה לאוברקלוקינג.. פשוט המעבד שלי עם טמפרטורה ממש גבוהה ואני לא יכול לעשות לו ככה אוברקלוקינג.. ועוד שאלה קטנה .. הביוס מראה שהמאורר שעל המעבד עובד על 3000 RPM.. זה טוב או לא טוב ?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע אלי המערכת הבאה מבוססת E6600 על לוח GIGABYTE DS-3 + ביג טייפון לקרר את העסק מה אתם אומרים על הקירור הבא (ראו בתמונות) האם המאוררים קרובים מדי אחד לשני ומפריעים מבחינת קירור ? :s05: (הטמפרטורה היא בין 39-44 עם קצת מאמץ) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני עומד לקנות CM690 ויש לו מקום למאוורר קטן מאחורי הלוח אם. לא מצאתי שום חנות שמוכרת מאורר של 80x15. מצידי גם להזמין מהחנות שמוכרת, זה לא משנה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוק למעבד וכרטיס מסך? (p3 866, geforce 4 440 mx 64mb ddr) בכמה זה ישפר את הביצועים? תודה! ועוד משהו מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד? עכשיו אצלי זה 56 מעלות
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך X1800XT 512MB המאוורר המקורי בכרטיס הוחלף לAC ביצעתי OC בסיסי והחזרתי לנתוני המקור . הטמפרטורות שאני מקבל דרך הדרייבר של ATI -CCC מנוחה-55 מעלות מאמץ-65-69 מעלות. דרך ה ATITOOL אני מקבל מספרים אחרים מנוחה- 63 מעלות מאמץ-75 מעלות ואף יותר. ב RIVATUNER ראיתי נתונים דומים ל CCC ואף אפשרות לשחק עם מהירות המאוורר לפי מה שכתוב,המאוורר מנוצל ב-25% PRM מהירות המאוורר-עומד על 1000 מתוך מקסימום של 10000 האם התוכנה האחרונה אמינה והאם כדאי לי להעלות את מהירות המאוורר ע"מ להנמיך את הטמפ' בכרטיס צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום.. אני הולך להזמין מג'ב טק Jab-Tech סינק למעבד ומאורר השילוב הכי טוב שיש זה SP97+Vantec Torando84.1cfm? אם לא .. אשמח אם תציינו שם.. תודה ... צ'יקו
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה צ'יפ של וינבונד הוא נחשב לטוב ואיזה נחשב לפחות טוב. כמובן מבחינת OC. לי יצא ככה ??? : CH6 CH5 BH5 BH6 למעלה- טוב, למטה- לא טוב. אשמח לתיקונים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
של זלמן, מי שלא מזהה אני חושב על Mx-1
-
- 13 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אוקי אז ככה....כרגע אני על OC כזה: 375 FSB 4:5 זכרונות על 5-5-5-15 מתח מעבד רגיל לא נגעתי כול שאר המתחים על AUTO עכשיו ניסיתי לעשות 1:1 400FSB וכמובן שלא יציב עכשיו שאלה לעלות מתח רק למעבד?כי ברגע שאני מעלה בדרגה אחד יותר כבר הטמפ של המעבד במנוחה על 45C קיצר השאלה שלי העם לעלות רק למעבד ולראות מתי יתייצב ומה הטמפ שיהיה מותר לי להשאר איתה? נ.ב מפרט בצד ןאני רוצה להוסיף שאני על קירור BT
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני קורא את המאמר Beginners Guides: 99 Performance Tips for Windows XP http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1590&page=1 יש שם הוראות לOC לFSB. לא כתוב במאמר שום דבר בקשר לטמפרטורות של המעבד והלוח, אז האם באמת הטמפ' לא חשובות, או שהם פשוט שכחו לציין את זה? אני שואל את השאלה הזאת משום שיש לי לוח אם חסר חישני טמפרטורות.
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזו תוכנה אני אמור לסמוך. אני עכשיו ב OC של 3Ghz בעומס אני מגיע ל 68 - 69 על פי Coretemp ועל פי Realtemp זה 5 מעלות פחות תמיד. אז רציתי לדעת על מיני יכול לסמוך, כי אני לא רוצה לעבור את ה 70 מעלות, כי אני כרגע בקירור סטוק, ורציתי אולי להוציא עוד איזה 100MHz על סטוק עד שאקנה קירור "נורמלי". אבל בלי קשר לקירור שלי, על מי לסמוך משתי תוכנות האלו? ועוד שאלה, עם פריזר פרו 7 אוכל להגיע ל 3.3 - 3.6 או שאצתרך קירור "חזק" יותר? ועוד דבר.. מתי באמת המעבד מגיע ל 100%? חוץ מתוכנות ש"טוחנות" את המעבד. לפי מה שראיתי גם במשחקים, וגם בקידוד ופתיחת קבצים, זה אף פעם לא הגיע ל 100% ואני מדבר על המעבד הנוכחי שלי. כי במעבד הישן שלי רק הייתי מריץ FF זה היה מגיע ל 100% תוד…
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד בפני רכישת מחשב חדש (היום או מחר ;D), ויש לי התלבטויות קשות לגבי קירור המעבד. חשבתי על ה-TT BT ועל ה-Zalman 9700. ידוע לי שה-BT משובח, אך מימדיו (ובעיקר משקלו) גורמים לי להתלבטויות קשות איני מתכנן OC (לפחות לא כרגע - אני בצבא, אין הרבה זמן פנוי). נ.ב, אם זה משנה - המארז הוא הקומפיוקייס 6A19. אשמח לשמוע את דעתכם והארות/הערות/המלצות אחרות, אם יש תודה מראש ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.gamepc.com/images/labs/rev-tnn300-partialLG.jpg http://www.modding.ru/news-image/heatsink-case/x7.jpg ??
-
- 12 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי...לפני כמס ימים קיבלתי סוף סוף את המחשב שלי אז אני מתכנן לעשות טיפה אוברקלוק לא משהו רציני כי לפי דעתי המערכת תיהיה חזקה מספיק בישביל לסחוב די הכל...אני כבעוד שבועיים קונה 8800GTS ואיתו גם מסך ואני רוצה להביא אימו באותו הזמנה גם מאורר למעבד שלי שכרגע נמצא עם הסטנדרת שלו...(ומפליא אותי לראות שהמעבד עומד לי על 20-22 מעלות...המעבדים האלה קרים אה..) אז מישהו מוכן להמליץ לי על מאורר בסביבות ה200-300 שקל...??
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מתלבט בין NINJA 2 ו FREZER XTREME ועוד של TM V משהו? עוד שאני לא מכיר חברים זה ממש דחוף קניה עוד שעה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רוצה לעלות לו את הקצב ל- 3000מגה הרץ.... למישהו יש איזה שהוא מדריך מצולם שמראה איך לעשות OC על הלוח שלי ?? או יכול לרשום כאן סדר פעולות מדוייק ??
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני חדש בכל העסק!!! : אני יודע שאוברקלוקינג זה המהרה אבל איך עושים את זה , וכדאי לעשות את זה? וקירור מים...מה זה?? ורציתי לדעת אם יש לכם מדריכים שמסבירים את כל זה??....אני מאוד ישמח!! תודה מראש על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בכרטיס מסך 7300GT של EVGA רשום שהמהירות ליבה 350mhz 400mhz ramdac ורשום שהאפקטיבי זה-666mhz כבר העלתי ל-500 בשניהם וזה עובד סבבה השאלה היא אם אני מעלה למהירות האפקטיבית זה עדיין נכשיו לאוברקלוק לכרטיס??
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מריץ אוברקלוק של 15% בערך גם לזכרונות וגם לליבה לכרטיס מסך ATI X1800X 512MB עם קרור של זלמן (עם ATI TOOL 27B) והכרטיס מגיע לטמפ' של 69-74 מעלות במאמץ (משחקים) זה תקין או שיש חשש שאני יהרוס את הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי 8800GT עם הקירור STOCK. אני רוצה קירור שיוריד אותו לפחות ב 15-20 מעלות. תודה למגיבים!
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן המחשב הוא HTPC וזה המפרט: AMD athlon 2X 4000+ קירור סטוק. ASUS m2a-vm HDMI 1GB RAM 667MHZ טמפ' במנוחה: 27. טמפ' אחרי חצי שעה עם OCCT (לא יודע כמה זה נחשב מאמץ או לא..): 38. טוב, קראתי מדריכים והכל כמו ילד טוב. העלתי את התדר של המעבד ל-220MHZ, חצי שעה זה עבד עם OCCT, הכל היה סבבה. עכשיו, אני רוצה לעלות עוד קצת.. ד"א, עם 220MHZ המעבד עובד על 2.3GHZ במקור זה 2.1GHZ. מה אני עושה הלאה? אין בעיה לעלות עוד קצת את המתח? מתי אני אדע שצריך לעלות את המתח? ואם צריך לעלות את המתח, בכמה לעלות? כרגע המתח עומד על 1.29 ונע עד 1.31. איך אני ממשיך מפה חבר'ה? תודה רבה, אשמח לעזרה. אני חושב שאני אעצור כשאני אגיע למשהו כמו 2.6.. אם יהיה אפשרי עם סטוק, אז 3GHZ ואני אהיה מ…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם קיימת גירסא שכולה באנגלית (כולל הודעות השגיאה, שאני ידע מה הבעיה)? כיצד אני מפעיל את הפלאגין שקורא נתונים במדיה פלייר? קראתי ב-FAQ שלהם באתר, ולא הבנתי איך להתקין אותו..
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, יש שתי פורומים שמתאימים לנושא הזה אז בחרתי בזה ... בקיצר , אני רוצה לקנות את הפאן באס הבא : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 עכשיו השאלה שלי היא כזאת , על איזה מאווררים הוא שולט ? cpu כרטיס מסך מאווררי המארז .. האם הוא טוב ? ו... זהו ... תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
חברה, קודם כל שלום לכולם אני דיי חדש פה (גיליתי את המקום היום) הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות מסך LCD בגודל 20X4... אפ אפשר כתובת וטלפון של החנות יהיה נהדר
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-