עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, לאן אני אוכל להגיע עם זה? יש לי : AMD Athlon 64 X2 4200+ am2 Gigabyte GA-M55plus-S3G שתי Samsung 1 GB DDR2-667 ספק: 600 watt http://images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/30058001/Images/LPPS600.jpg על קירור תמליצו לי בבקשה, אני מעוניין במשהו טוב עד 350 שח [אם יש דבר כזה]

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by lipa,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2179&articID=519

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by djzander,

יכול להיות שזה הלוח שלי ,הוא ידוע כלא אוברקלוקר חזק , אבל אני אמור להגיע לפחות ל 3GHz . המתחים ב 2.4 הם : 1.29 vcore זכרונות ב 900 , 2.1V , 4-4-4-15 t2 NB 1.23 SB 1.52 קיצר הוא לא מצליח לעשות פוסט אפילו אם אני מעלה את המתח של המעבד ,ומשחרר תיזמונים ל 5-5-5-15 . יש הצעות ? (המפרט בצד)

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by SharP,

אם אני ידביק מאוורר להיטסינק שעל הלוח זה יוריד את הטמפרטורה של הלוח ? או שזה קשור באוויר חם ובחום כללי שבתוך המארז ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן חבר'ה אני ממש צריך הדרכה בכתב ועדיף אם למישהו יש תמונות מאתרים ותמונות פרטיות והכוונה היא ל: פירוק המאורר הישן והרכבה של קריסטל אורב הסרת משחת הקירור הישנה והחלפתה בארקטיק סילבר 3 איך לעשות את הפעולה באיזה סדר ממה להזהר וכו' דבר שני : אני מחפש את הדמו של אנוידיה מאיפה אני אוכל להוריד אותו והדבר שהכי חשוב אני מחפש את התוכנה הבטוחה והטובה ביותר לשינוי מהירות הזכרון והליבה בנפרד בכרטיס מסך תודה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

הייפר 48!! שמו המלא הוא HYPER 48 KHC-L91-U1 Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) and LGA 775 ומעניין אם הוא ישקול גם כמו הייפר 6 המפורסם שלהם!! ועוד אחד נחמד מאוד הוא Ultra Vortex KCC-V91 גם היטסינק ענקי ויפה!! Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) הוא אומנם לא תומך בסוקט טי החדש של אינטל!! אבל עדיין זה לא משנה כי הוא תומך בסוקט 754-940 והוא גם כבד מאוד שוקל כמעט 900 גרם!! לפרטים נוספים כנסו ל- http://www.coolermaster.nl/

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by abirdh,

אני מעוניין לקנות את Tuniq Tower 120 בשביל לעשות למעבד אוברקלוק יותר רציני ממה שעכשיו (3.2) עכשיו המארז שיש לי זה chakra MID Tower של ENERMAX הקישור: http://www.enermax.com/english/product_cases_detail.asp?PrID=46 האם הגוף קירור הזה יכנס למארז? שאלה נוספת: האם ערכת קירור מים זולה כמו זאת: http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp שווה הוספה של עוד 250 ש"ח? האם היא מקררת בהרבה מה Tuniq Tower 120? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  8. תראו אני צריך היום לקנות כמה מאווררים ושאלתי פה כמה דברים אבל לא ענו לי חלקית יש לי מאוורר אחורי שמוציא אוויר כן והוא 80 MM אני חושב פשוט לא כתוב על המאוורר איזה גודל הוא רק כתוב תחברה שלו EVENTCOOL משהוא קיצר לא חשוב הנה תמונה של המאוורר כן הוא קצת לא נקי מה לעשות חח http://img81.imageshack.us/img81/5769/70499093xl9.jpg זה 80MM המאוורר הזה נכון? ועכשיו רציתי לדעת אם יש לי מקום לשים מקדימה במארז מאווררים שמכניסים אוויר הנה תמונות כי לא כול כך הבנתי אם יש לי מקום הנה כמה מקום תגידו לי אם זה בשביל מאווררים יש לי 2 עיגולים כאלו אחד מימים ואחד משמאל http://img91.imageshack.us/img91/9885/15394019ro4.jpg הנה עוד תמונה וזאת אומרת איך אני מעיף תדבר הזה ליד הארד דיסק? כי …

• 11 תגובות
    • 631 צפיות
  9. שלום, יש לי CHAINTECH 7NJS ZENITH ויש על הצ'יפסט שלו גוף קירור מוזהב ועליו מובנה מאוורר קטן זהוב שהפסיק להסתובב לפני כמה יימים.. המצב סביר כשהמאוורר של הדלת פועל אבל כשהוא לא המעלות מגיעות ל43 בערך! אז איזה חדש לקנות? אני לא עושה אוברקלוק רצחני מדי... ואני רוצה שיהיה שקט.. תודה רבה רהב מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by yav92,

יש לי מעבד PD 930 אין אורברקלוק או משהו מאוורר מקורי של המעבד ועובד בטמ'פ של 60 מעלות במצב נח מה לעשות קניית המעבד ב אייבורי והתקנה עצמית מה לעשות??? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nazgull,

שלום לכולם קניתי מחשב לפני חודשיים ורציתי לדעת עם הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי 8800gts 320mb היא תקינה במאמץ 72-73 במנוחה - 62-65

• 9 תגובות
    • 524 צפיות
  12. אני צריך להחליף את הקירור ARACTIC 7 שלי למשהו חדש כי הוא לא עומד בחום של Q6600 בדקתי עברתי על כמה מאות ביקורות ומצאתי מספר קירורים שקיימים בחנויות בישראל השאלה איזה מהם הכי קל והכי שווה מבחינה כספית שלא צריך להשקיע 100 שקל יותר בשביל 1C פחות. אם תזרקו כמה שמות ידועים שאני אחפש עליהם ועדיף לי קירור שלא צריך להוציא את הלוח אם בשביל לחבר, יחסוך לי הרבה כאב ראש אם יש כזה, וגם יש את CROSAIR H60 ראיתי שיש קירור LIQUID, הנה בערך מה שהסתכלתי מבחינה כספית וביצועים ‏Thermaltake Frio OCK CPU Cooler CLP-0575‎ ‏Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler‎ ה H50 הצליח לקרר טוב מאוד בהרבה מבחנים ‏Noctua NH-D14 CPU Cooler‎ אומרים שהוא אחד הטובים ‏Scythe Mugen 3 CPU Cooler האם הו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by PeaS,

בחנות ממנה אני קונה את המחשב בחו"ל ישנן גם נורון ניאון באורך 10 אינץ', הרגילה ב18$ ואחת שמופעלת באמצעות קול ב20$. השאלה היא אם בארץ ניתן להשיג אותן גם, ובאיזה מחיר. ועוד דבר קשור - ישנו גם דבר שנקרא cold cathode, מי עדיף, הניאון או הקתודה? או יותר נכון, מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by Mr. NooB,

שלום לכולם מאחר ומה שמגביל אותי באובר קלוק שלי הוא שהמעבד נעול מכפלה, ברצוני לפתוח אותו או במילים אחרות לנסות לפתוח אותו. מכיוון שאני אוהב לקחת סיכונים אני ינסה זאת. שמעתי שבליבת barton במעבדי הamd אפשרי לפתוח את המכפלה. צריך לגרום ללוח לזהות את המעבד בתור מעבד MOBILE. אבל השאלה היא איך עושים את זה?!, מישהו שמע על זה ויכול לכוון אותי ולתת לי מדריכים?. עכשיו אם יש דרכים נוסופות אני ישמח לשמוע אליהם. המעבד הוא- amd 2600 + athlon xp (11.5 * 100 , ליבת barton הלוח - msi kt4av\ agp תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by carock,

מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 92 שקט לחלוטין..השקט יהיה פה נורא חשוב לי כי הוא אמור להיות בשביל ANTEC P150.. חשבתי על שתי אלה למרות שאני לא יודע עליהם כלום אתם יכולים להגיד לי אם הם מתאימים דרישות שלי.. ואם לא אתם יכול להמליץ לי על אחד שקט לחלוטין! http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=75092# http://www.thermaltake.com/product/dcfan/combo/a2013/a2013.asp

16. Started by TZuKi,

אני צריך גריל למאורר 80 מ"מ. מישהו יודע היכן באזור ת"א ניתן להשיג כזה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. Started by mosheazran,

שלום לכולם קודם כל יש פה אחלה פרום.. ותודה מראש לכולם ברשותי מעבד אטלון 3200 ולוח של MSI NEO4 K8N הורדתי את התוכנה ClockGen והרמתי את המהירות של המעבד ל2.4 ואיך שלחתי על APPLY המחשב עשה רסטרט ושהוא עלה הוא כתה איזה הודעה בעברית על שינויים ושחזרתי לתוכנה המעבד חזר ל 2 ג'גהרץ בעצם זה לא עשה כלום.. אולי יש איזה שהיא הגנה שצריך לבטל ? זה פעם ראשונה שאני מנסה ורק בתוכנה הזאת אם למישהו יש עצה לעזור לי אשמח. שאלה שניה אם זה ישפר לי קצת במשחקים ולאיזה מהירות לעלות את המעבד? תודה

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  18. Started by zaroor,

לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע בסטוק עם מעבד E2180 ולוח P5GC-MX\1333 asus הזכרונות שם עד 667 MHZ ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by huhxd,

מפרט בצד.. אוקיי.. כפי שראיתם יש לי מעבד QUAD, הורדתי את התוכנה CPU-Z בגרסא של 1.41 אני מסתכל על ה CORE SPEED בתוכנה ואני רואה 1600.3 MHZ (כפי שאתם יודעים ה QUAD 2.4 GHZ), כאשר כל כמה שניות הוא מתחלף ל 2400.2 MHZואחרי שניה חוזר ל 1600 MHZ. מה הולך פה? האם זה אמור להיות על 1600 MHZ?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by TALKATZ,

יש לי שאלה שאני מחליף גוף קירור ואני שם משחה תרמית אני צריך גם לשים ברגים לגוף קירור או שהמשחה משמשת גם כדבק? תודה

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  21. יש לי מחשב AMD ATLON XP 2700+ Thougberd (משהו כזה) GRFORCE 4800 TI SE 512MB DDR 2100 MHZ ASUS A7N8X-E Frequency 166mhz max bandwidth=200mhz הרצתי פריים 3 שעות והמעבד היה יציב על 55 מעלות(כך אמר ה NVMONITOR) ועבר את הבדיקה בלי שגיות הרצתי 3DMARK ויצא לי תוצא של 1700 ובגרפיקה היה לי כמעט תמיד 5-10 FPS חוץ מזה של המטוסים שהיה לי 30FPS לפעמים. עכשיו אני רוצה לעשות OC, זה יעזור למחשב שלי? בערך עד איזה סוג של מחשב אני יכול לשפר? יוכל אני להגיע ל 40FPS?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  22. החלטתי להוציא יותר ביצועים מהמעבד כשעד עכשיו הוא היה באוברקלוק ל3ג'יגה הרץ ולשם כך העלתי את התדר ל3.2 לשם התחלה המכפלה היא של 8 ו-host cpu frequency של 400 והזכרון על 400mhz כלומר יחס 1:1 המתח עומד על בדיוק 1.4 וולט. הטמפ' הן 52 52 45 45 במנוחה ו73 72 65 66 במאמץ אבל הגוף קירור עובד על מצב מאוורר אוטומטי שעומד עלכ-700-800 סל"ד במנוחה ובמאמץ על 1100 סל"ד. אני אכוון את המאוורר למקסימום שזה 1900 סל"ד קבוע ,ככה שהטמפ' ישתפרו בהמשך אבל הבעיה שאני מריץ את פריים אחרי 10-15 דקות אין יציבות והמחשב מרסט. יש לכם רעיונות והערות שיעזרו לי? תודה נ.ב כרגע מתח של 1.4 זה לא גבוה מדי לנסיון להשיג 3.2?

• 14 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by Esparco,

כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS זיכרון TWINMOS 512MB CL2.5 מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA INFINITY איך המפרט הזה אנשים?? איך המחיר 3250 ש"ח??? שווה?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by ofir123,

מה הכמות הנכונה? עשיתי חיפוש בפורום ובכולם רשום "לא הרבה מדיי לא מעט מדיי", איך אני יודע מה זה הרבה ומה זה מעט?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Black_dregon,

איך לוח האם Asus P6T ל- overclocking ? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.