עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TheShadow,

אני רוצה לעשות OC ללמוח חבר שלי עשה וזה הצליח לו ממש טוב.. איך עושים את זה? חבר שלי ואני היינו בחרמון והוא החליט לעשות OC.. הוא הגיע לקצב ליבה של 215 פעימות בדקה ו1TB זכרון משוג DDR13. עכשיו הוא מריץ גולני וסיירת, ויחידות קומנדו בקלל... אחרי שהוא עשה את זה הרצתי עליו את הבנץ המכור.. כפה 2005 של חברת פוסי פי סי המוכרת. והציון שקבלנו הוא 23,759. מחר אני אדקור אותו אני אגיד לכם תוך כמה זמן הוא נדלק ונכבה... ד"א הIQ שלו 356 (הערות העורך: שיפור של 200 אחוזים) הערות העורך: פשש ביצועים מעולים... אולי תספר לנו קצת יותר? ועכשיו לשאלה.. איך לעזאזל הוא עשה את זה.. ניסיתי כל מיני דרכים אבל זה לא עובד? אולי צריך לקלף את הקליפה כדי לבדוק איזה מוח יש לי? אני אנסה לעשות וולט "…

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  2. אז ככה בערך לפני מספר שבועות הכרטיס שלי ניהיה חם בטירוף,אבל מה שמוזר שהטמפרטורה של הכרטיס בסדר והליבה רותחת,כרגע במצב מנוחה, הליבה היא על 71 והטמפרטורה הכללית של הכרטיס מסך היא 42, בזמן מאמץ הטמפרטורה של הליבה הגיעה ל100 וגם קיבלתי הודעות הזהרה,בזמן הזה פתחתי את המחשב נגעתי בכרטיס ולמרבה הפלא הוא היה מעט חמים,לא משהו מיוחד. השאלה מה דעתכם? עניין של משחה תרמית וההעברת החום מהליבה לגוף הקירור או אולי סנסור דפוק? או שיש לכם רעיון אחר אשמח לייעוץ ולתגובות שכחתי לציין שאין קבלים שמפריעים למאוררים של הכרטיס מסך,ויש לי מאורר של זלמן איזור ה80 ממ ממש קרוב לכ"מ שמוציא אוויר.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  3. מצאתי את המוצר הזה בksp , ותהיתי אם המוצר כולל מערכת מים שלמה , והאם הוא מקרר את המעבד יותר טוב מהקירור שבא עם המעבד הנה דף המוצר : http://www.evercool.com.tw/w_cooler.htm

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by miki16,

בקרוב מגיע אליי המחשב החדש 3800+ dual core של amd וכרטיס מסך forsa 7800GT ו 512x2 twinmos עכשיו קניתי גם מאורר goldan orb 2 למעבד.. השאלה שלי אם כדאי לי לעשות לאיזה שהוא רכיב איזה אובר קלוקינג? ואיך לעזאזאל אני עושה את זה אם אני ירצה לעשות על המחשב החדש או הישן שייש לי.. איזה תוכנה צריך משהו יכול להסביר לי? על כל הדברים בערך שאני יהיה בעניינים.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by kinggil,

Arctic Silver 5 תודה

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by SmurFin,

כרגע יש לי ZALMAN F3 120 מ"מ ראיתי וקראתי פה על ה ENERMAX עם המאווררי Enlobal Bearing http://cgi.ebay.com/Enermax-UC-12EB-Marathon-Enlobal-120mm-Magnetic-Bearing_W0QQitemZ230133874727QQihZ013QQcategoryZ42001QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem רציתי לדעת איך הם בהשוואה לזלמן ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by 1itay1,

Noctua NH-U12P הוא נחשב כיריב לULTRA של THERMALRIGHT אני במקרה מזמין כמה דברים מקנדה (קירור+מעבד E8400) יש מישהו שיכול לתת חוות דעת על המוצר?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. טוב, השאלה די פשוטה וטיפשית... באיזה צד עדיף לשים את הפילטר של המאוורר מבחינת איורור וחסימת כניסת אבק למארז??? בצד שצמוד לדלת של המארז כמו איפה ששמים גריל? או בצד ההפוך שקרוב יותר לפנים המארז ( וכך לא מונע מחפצים קטנים להיכנס במאוורר ולהרוס אותו )?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by shaharZur,

נגיד ואני יעשה OC מה סיכונים שיכולים להיגרם וממה הם קורים?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by TiMOn,

אוקי אני לא הכי מבין במחשבים ואני רוצה לעשות oc למעבד.. איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים ועוד משו איזה תוכנה טוב יש למדידת מעלות המעבד שלך?? תודה מראש לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by Burning Ice,

היי . האמת שבחרתי את הגוף קירור של asetek - VapoChill Micro Extreme Performance . אבל בנועה מחשבים אמרו שהוא אמור להגיע רק באמצע החודש . המחיר שלו הוא 250 שח . ובמחיר הזה , ראיתי שאפשר לקנות דברים טובים אחרים - כמו ה bigTyphoon של טרמלטייק. מה אתם ממליצים מבין השניים ? או שאוליי משהו אחר לגמריי .... אשמח לשמוע .

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  12. שלום ברשותי כרטיס מסך של connect3d hd4850 oc ,ואני משתמש בati tray tools עקב יציבות מערכת שהוא מביא לי עם הכרטיס. רציתי לדעת האם יש אפשרות לקבוע מהירויות שעון וליבה לכרטיס דרך התוכנה, אשר יהיו קבועות ויפעלו כל פעם עם עליית ווינדוס? אם כן, איך ניתן לעשות זאת? ניסיתי לשחק איכשהו ב-overclocking setting ,ולא הצלחתי לעשות זאת. אודה לעזרה מראש.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by ThePinkPanther,

יש לי GF4MX460 של MSI יש לי איזה תוכנה מטומטמת של MSI שבה אני יכול לשחק קצת עם הMEMORY CLOCKA ועם הCORE CLOCK ומסוגל להגיד לי את הטמפרטורה. התוכנה אמורה איכשהו לתת לי שליטה כלשהי גם על הVOLTAGE והFAN SPEED אבל היא לא נותנת יש לכם תוכנה להביא לי שתרים תVOLTAGE ושאני אוכל לשחק עם הFAN SPEED?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב חדש וחזק מאוד, ברגע שאני משחק במשחקים חזקים המחשב מתכבה בפתאומיות. הטמפרטורה של הכרטיס גראפי והמעבד לא עוברים את ה62. רציתי לדעת איפה נמצאת ההגדרה שבה המחשב מתכבה בזמן שמגיע לטמפרטורה מסויימת. אני חושב שנמצאת שם הגדרה שפשוט מכבה לי את המחשב שאני מגיע לטמפרטורה הזאת. במידה ועברתי על החוקים אודה למנהלים שיערכו את האשכול ולא ינעלו בכדי שאלמד להבא, אני משתמש חדש. תודה מראש. אליאור.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by walla,

אני צריכה לוגואים כאלה יפים: כי אני רוצה לשפשף את הפרספקט שלי ואני לא מוצאת שום אתר שיש בו ... אז למי שיש אתר יפה עם כל מיני לוגואים או צורות יפות שיכתוב בתודה מראש רעות

16. Started by GeforceFX,

שלום אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי Geforce6600GT AGP איזה קירור הכי מומלץ? שלא יעלה יותר מ200 וזה גם הרבה בשבילי. שימו לב שלא תביאו לי קירור שמתאים לPCI-E כמו הסיילנסר כי הוא לא יתאים לי. תודה

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  17. שלום כרגע המחשב על OC של 2049MHZ, כלומר 178 כפול 11.5 עם תזמונים Optimal שזה 3.0-4-4-8 ניסיתי להעלות ל 180 כפול 11.5 שזה 2070MHZ, המחשב עובד אבל זה נראה שהוא עובד לאט. וגם תוכנות לא מגיבות עכשיו, יש לי 2 סטיקים של 512MB של A-DATA. אחד מהם תומך ב3.0-4-4-8 ואחד מהם ב 2.5-3-3-8 השאלה שלי זה אם אני מגדיר בביוס על Turbo שזה 2.5-3-3-6 מה יקרה? האם רק אחד מהם יעבוד יותר מהשני או מה? איך זה הולך? על מה עדיף בכלל להגדיר אותם? כ 2.5 או 3 בשביל ה OC? ניסיתי את שניהם וזה נראה שהמחשב מתחרפן עם 2.5 כרגע ב Super PI זה מחשב 1M תוך 55 שניות עד דקה (תזמונים 3.0) כשאני על 2070MHZ זה מחשב 1M תוך 50-51 שניות עם תזמונים 3.0, כשאני על 2.5 יש הבדל זניח של שניה או משהו כזה אך כשאני מבצע בדיקה ב 3…

• 13 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by oxygen25,

הי אני צריך עזרה בלעשות אוברקלוק לזיכרון שלי איך אני עושה את זה geil 256x 2 ddr400

19. xs orb fx ii golden או cl p0494

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  20. Started by X-BLADE,

אני רוצה לקנות קירור מים למעבד ולעשות אוברקלוקינג.... הבעיה היא שאני יודע בערך לעשות אוברקלוקינג ואני מפחד לדפוק את המעבד.... אז אם משהו מכיר מדריך לאוברקלוקינג למעבדי אינטל שיביא לי בבקשה.

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  21. כותרת, חשבתי על סקיצ' אינפיניטי, יש משהו יותר טוב בתווך מחיר הזה, דגש על שקט יותר מאשר קירור... מידות המארז: 19.5 רוחב, 41 גובה, 43 אורך. נ.ב נראה ליש עדיף שהוא יהיה קל, כי קראת עכשיו שהאינפיניטי שוקל כמעט קילו, וזה די כבד..

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by RenTex,

אני קונה היום מחשב מאיזושהיא חנות, היא לא עובדת עם gigabyte ורק עם אינטל ואסוס .. קיצר : q660 stepping G0 asus p5k G.skillz 800mh'z ddr2 2gb CL 4-4-4-12 עם קירור .. =] Topower 550W 8*2 cm' fans Gecube 2600Xt ddr3 .. 256mb .. Hec 6A19B WD 250aaks קיצר .. אני יקנה קירור כנראה sunbeam tuniq 120 מאוורר אחד גג 2 .. בכל מקרה, זה ספק מאוד מאוד חזק לשרתים, עם אחריות בלי בעיות .. אבל אני מפחד לעשות איתו OC .. אבא שלי קונה לי את המחשב .. ואני מעדיף את המחשב הזה מאשר להישאר עם זבל .. חחח קיצר, אם אני יעלה מתח .. אני מפחד לשרוף לעשות קצר .. עם הספק הזה .. זה לא ספק ג'נרי בכלל. ספק אחד החזקים והאמינים לשרתים. בכל מקרה, אני רוצה לשאול אם אני יוכל לעשו איתו OC ל QUAD .…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by -Blaze-,

אני צריך לעשות את המארז שלי קצת יותר שקט. אז אני צריך 5 מאווררים 80MM שקטים. המליצו לי את אלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 הם טובים? קחו בחשבון שאני לא מחפש איזה מפלצת של 1100 CFM (היום ראיתי סרטון של אחד כזה, איזה מפלצת!!!), אני רק צריך משהו שקט, שיהיה יותר טוב מהג'נריים שיש לי עכשיו. הם עונים על הדרישה?

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by -Tal-,

המחשב שלי חדש והוא שקט אבל אני עדיין שומע קצת את המאוורר האחורי שלו ... זה מאוורר שקיבלתי עם המארז COOLERMASTER SILEO RC 500 אני אשמח לקבל המלצה למאוורר אחורי 120MM שקט במיוחד .. תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. Started by Netanel16,

יש לי כרטיס geforce 7800GTX, העלתי לו את מהירויות שעון הליבה והזיכרון לאט לאט תוך כדי שאני עושה benchmark ב 3dmark06, הגעתי ל 494mhz core ו 1379mhz זיכרון (דיפולט זה 430mhz ו 1200mhz) עד שהתחלתי לראות artifacting והטמפרטורה בשיא המאמץ הגיעה ל 80~. הטמפרטורה במנוחה היא 47~.עכשיו במשחקים, למשל team fortress 2, הטמפרטורה לא עוברת את ה66~ בשיא המאמץ עם ה OC שעשיתי. השאלה שלי היא האם אני יכול בעצם להתייחס לטמפרטורה שיש במשחקים ולא לטמפרטורה הגבוהה מאוד שאני מקבל ב 3dmark? וככה אני אוכל להרים את המהירות של הכרטיס עוד יותר? אגב זה פעם ראשונה שלי שאני עושה OC, עשיתי פחות או יותר מה שצריך? (פעלתי לפי כל מיני מדריכים שמצאתי) יש לכם עצות? תודה

• 8 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.