עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RoNeR,

המעבד שלי מגיע ל78 מעלות במאמץ עם קירור buffalo של evercool המעבד על oc של 3.0 בלי העלת מתח לשום רכיב.. במנוחה הוא 48 מעלות הלוח אם על טמפרטורה של 45 מעלות... הארדיסק על 33 מעלות... זה הגיוני 78 מעלות במאמץ? לפני קניית הקירור הוא הגיע ל92 במאמץ...

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by YanivHZ,

שלום חברים! יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי אני מתכנן לקנות לוח-אם GigaByte P35-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 האם אני יוכל להתקין עליו את הקירור Scythe Infinity ? (בלי לפרק את הקירור הפסיבי של הלוח ה CRAZY COOL) ה CRAZY COOL נראה כך( זה תמונה מאחורי הלוח.) גם מקדימה האם הקירור (כל מגדלי המתחכת האלו ;D ) לא מפריע להתקין קירור טוב למעבד כמו Scythe Infinity , או הטוניק במידה ואוכל להשיג אותו מבט מקדימה : תודה לכל העוזרים! מחכה לתשובותכם... יניב.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by Mr.Angel,

אני יודע שזה נשמע מוזר.......... הכרטיס מטומטם וגם המחשב. (עד שיהיו חדשים) הקיצר אני צריך תוכנה כזאת וגם תגידו עד כמה בטוח להמהיר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. Started by taotao,

עכשיו היא אומרת לי שהטמפרטורה בלוח היא 25 מעלות וזה לא זז ושהמעבד הוא 32 מעלות וגם לאא זז עכשיו אוורסט בכלל מזייפת ברמות של קופצת מ50 ל100 וכו עכשיו אני שואל אם זה הגיוני וסבבה או שיש לישהו תוכנה שבאמת יודעת תתוצאות ולא מזיפת או מחליטה לעצמה תטמפרטורות? אני רוצה לעשות OC אבל בגלל אשני לא יודע תטמפרטורות אני לא רוצה להיסתכן סתם

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by tratz,

אני מודע למוניטין הרע שיש לTT עם קירורי מים, עם משאבה שמזרימה 90 ליטר לשעה הביצועים שלהם היו מעליבים אפילו יחסית לקירור אויר (למשל ה BT). שתי מערכות משופרות שאמורות להראות תוצאות טובות יותר הן: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0076/cl-w0076.asp שתיהן עם משאבה שמזרימה 400 ליטר לשעה ומחירים שפוים של 100-130$ מהיבואן (לפני מע"מ), פלוס עוד נניח 10% רווח חנות. יש למישהו נסיון איתן וחוות דעת? חיפשתי קצת ברשת ומצאתי רק ביקורות לא רציניות ושטחיות לגמרי.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  6. אז ככה בערך לפני מספר שבועות הכרטיס שלי ניהיה חם בטירוף,אבל מה שמוזר שהטמפרטורה של הכרטיס בסדר והליבה רותחת,כרגע במצב מנוחה, הליבה היא על 71 והטמפרטורה הכללית של הכרטיס מסך היא 42, בזמן מאמץ הטמפרטורה של הליבה הגיעה ל100 וגם קיבלתי הודעות הזהרה,בזמן הזה פתחתי את המחשב נגעתי בכרטיס ולמרבה הפלא הוא היה מעט חמים,לא משהו מיוחד. השאלה מה דעתכם? עניין של משחה תרמית וההעברת החום מהליבה לגוף הקירור או אולי סנסור דפוק? או שיש לכם רעיון אחר אשמח לייעוץ ולתגובות שכחתי לציין שאין קבלים שמפריעים למאוררים של הכרטיס מסך,ויש לי מאורר של זלמן איזור ה80 ממ ממש קרוב לכ"מ שמוציא אוויר.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by talmAn,

יש לי משחה טרמית חדשה פשוטה שאני רוצה למרוח איך אני מנקה את המשחה הטרמית הקודמת? אין לי גישה כרגע לאלכוהול וכל זה עם אצטון וקיסם אוזניים זה טוב?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by dor31,

מישהוא יכול לעור לי איך אני מוריד את המאוורר שעל ה הגי פורס של אסוס כי ניסיתי להוציא את הפין אבל הוא כל הזמן בורח לי

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by AmitMa,

יש לי בעיה של מחסור בחיבורים הקטנים האלה של המאווררים על הלוח אם ויש לי מאווררים שעומדים סתם. יש תחליף לחיבור?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by yanivos,

לקחתי את ה7200gs המצ'וקמק שלי והוצאתי לו את המיץ: ואין כמעט ובכלל ארטיפקטים.. הטמפ' בין 49 רגיל ל60 במאמץ... איך?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. מצאתי את המוצר הזה בksp , ותהיתי אם המוצר כולל מערכת מים שלמה , והאם הוא מקרר את המעבד יותר טוב מהקירור שבא עם המעבד הנה דף המוצר : http://www.evercool.com.tw/w_cooler.htm

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by BandiT,

שלום אנשים! איזה תוכנה תתאים למחשב שלי? 3DMark®05 ? או pcmark@05? כי הבנתי שכל תוכנה זה למפרט מחשב שונה זה המפרט שלי Amd 64 3000+ S939 K8NF-9 (NF4, s939, PCi-E) GigaByte Adata 512Mb*2 DDR 400 PINE XFX Geforce 6600 256m W.D 160 Giga SATA 7200 RPM LG F700B Sony Cdrw 52*32*52 Compucase 6A21 With Hec 400 Watt Psu

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  13. לילה טוב לכולם יש לי בעיה... יש לי לוח של ECS ותוכנת הביוס היא של AMIBIOS נכנסתי לCPU PNP SETUP ואי אפשר לשנות שם את הCPU RATIO CPU RATIO- LOCKED איך אפשר לפתוח את הנעילה? אני הרבה מאד זמן רוצה לעשות למעבד שלי C@ אך ללא הצלחה... מידע על הלוח http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=51&MenuID=22&LanID=10 הורדה של חוברת הדרכה http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?MenuID=22&LanID=10&DetailID=51&DetailName=%d7%97%d7%95%d7%91%d7%a8%d7%aa%20%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%94 מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש G.A.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by kinggil,

Arctic Silver 5 תודה

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by BenBezalel,

שלום לכולם. קיבלתי מחשב חדש עם מארז די קטן. 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W המארז הגיע עם מאוורר אחד של 120MM. למעבד יש קירור רגיל שמגיע איתו,ולכרטיס מסך יש קירור TWIN TURBO שעושה את העבודה. איזה מאווררים 80mmאני צריך כדי לקרר את המחשב? ואיזה קירור מעבד אפשר למצוא למארז כזה? ואיך אני מקרר את הזכרונות? תודה.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by sunsetter,

יש לי Fx-60 בסוקט 939 שרכשתי לא מזמן מארה"ב. הלוח הוא At8-32x של abit , כלומר ציפס'ט 3200 של ATI. זכרונות Crucial Ballistix tracer 2gb. מארז AC silentium pro קירור ac64 לפי מה שקראתי המעבדים הללו לא עוברים 2.8 על קירור אוויר ובטח לא ללא קירור מסיבי. אני ממש לא מבין ב OC ועם הורדה של ה LDT בלבד ל 800 (כל השאר סטנדרטי בביוס) אני כבר מעל 2.95 ואני פשוט לא ניסיתי עוד לדחוף הלאה. לאחר שעתיים בפריים 95 המעבד לא מגיע ל 50 מעלות והדבר היחיד שחם יחסית זה ה PWM שבאזור ה 60 מעלות. זה נורמלי ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by YairZ,

היי כולם! יש לי מעבד פנטיום 4 3Ghz (שאר המפרט בצד...), אני מעוניין לעשות לו OC, הטמפרטורה שלו במנוחה היא 44 ובמאמץ 55. שאלתי היא כזו, האם ניתן לעשות OC למעבד כזה? הוא מדגם פרסקוט ועוד בטמפ' האלה? אם כן, מהי הטמפרטורה המקסימלית שניתן לעבוד איתה עם מעבד הזה. ניסיתי פעם לעשות OC דרך תוכנה שסופקה לי עם הלוח-אם שלי של MSI ושם המחשב נתקע כל שניה (כמובן שאני רוצה עכשיו לעשות דרך הביוס...) כעיקרון אני מתכנן לקנות מחשב חדש עוד חצי שנה-שנה יש לי כבר תקציב 8K, אבל אני רוצה למשוך ת'מחשב הנכוחי עד גבול הביצועים שלו, האם זה יזיז למשחקים אם אני אעשה OC קטן אפילו מ3 ל3.2? והאם כדי לבצע את הOC למעבד הזה אני יוכל להשתמש בכל המדריכים האלה למעבדי C2D? סליחה על כל השאלות אני פשוט ממש נוב בז…

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  18. טוב, השאלה די פשוטה וטיפשית... באיזה צד עדיף לשים את הפילטר של המאוורר מבחינת איורור וחסימת כניסת אבק למארז??? בצד שצמוד לדלת של המארז כמו איפה ששמים גריל? או בצד ההפוך שקרוב יותר לפנים המארז ( וכך לא מונע מחפצים קטנים להיכנס במאוורר ולהרוס אותו )?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by TiMOn,

אוקי אני לא הכי מבין במחשבים ואני רוצה לעשות oc למעבד.. איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים ועוד משו איזה תוכנה טוב יש למדידת מעלות המעבד שלך?? תודה מראש לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  20. Started by Burning Ice,

היי . האמת שבחרתי את הגוף קירור של asetek - VapoChill Micro Extreme Performance . אבל בנועה מחשבים אמרו שהוא אמור להגיע רק באמצע החודש . המחיר שלו הוא 250 שח . ובמחיר הזה , ראיתי שאפשר לקנות דברים טובים אחרים - כמו ה bigTyphoon של טרמלטייק. מה אתם ממליצים מבין השניים ? או שאוליי משהו אחר לגמריי .... אשמח לשמוע .

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by Deablo,

אנשים למי יש כאן את התהליך ההתקנה של CoolerMaster Cool Drive 4 http://aluf.co.il/indexe.asp תודה מראש

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by Ran B,

אוקי ככה, יש לי תצוגת LCD.. ויש לי תוכנה בשם CPUcool עכשיו.., התוכנה שמריצה לי את התצוגה קוראים לה בLCDsmartie 5.2, ויש שם הרבה אפשרויות שאני מאוד אוהב, ומשתמש בהם.. אבל יש בעיה קטנה, יש שם 10 פקודות להצגת טמפרטורה, ואף אחת מהם לא מציגה לי את הטמפרטורה של המעבד, ויש לי חיישן!, בביוס רשום לי את המעלות, וגם בתוכנה שהזכרתי למעלה CPUcool, רשום את המעלות האמיתיות, כמו בביוס.. : אבל בתוכנה LCDsmarite 5.2 - זה לא מראה לי כלום, יש שם טמפרטורה1, טמפרטורה2, טמפרוטורה3 - עד 10, ואף אחת מהפקודות הללו - לא מציגה לי את הטמפרטורה של המעבד, אלה כולם מציגים לי 0.. ואני לא יודע אם יש עוד תוכנות להפעלת התצוגה שיכולות להראות לי כן או לא, אבל אני ממש לא רוצה להחליף את LCDsmartie, …

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  23. התקנתי את התוכנה ואני לא יודע איך להוריד את מהירות המאוורר (8600GTS). הרעש משגע אותי... אני אשמח אם מישהו שמבין בזה ידריך אותי איך לעשות את זה בבטחה (כך שהטמפרטורה לא תעלה יתר על המידה).

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  24. איך אני יכול לבדוק כמה AMPER ה-LED שלי צורך? וכמה V

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. תראו עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 8500GT והגעתי איתו עד ל: CORE CLOCK:499 SHADER CLOCK:1021 MEMORY CLOCK:440.... עכשיו עשיתי עוד כמה בדיקות אם אני מעלה עוד 1 בMEMORY CLOCK אז אי אפשר לעשות יותר OC יעני זה עושה FAILD... אבל אני ממשיך לעלות בCORE CLOCK אז אני יכול להמשיך את הOC.. השאלה שלי האם ניתן להמשיך את הOC רק עם הCORE CLOCK ולהשאיר את הMEMORY CLOCK ככה כמו שיש עכשיו...האם זה יכול לפגוע במשהו? ד"א אני יודע שאסור לעבור את ה75 מעלות בכרטיס מסך אז כל פעם שאני מעלה במשהו אני בודק מעלות... תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים