אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך מסוג ASUS 9800XT וראיתי בתוכנה שיש באתר של אסוס ( SMARTDOCTOR ) שהטמפרטורה של הכרטיס שלי היא 43 מעלות לליבה 35 מעלות לזכרונות זה במנוחה 48-50 מעלות למעבד 42 מעלות לזכרונות אחרי שלוש שעות ב FARCRY השאלה שלי אך הטמפרטורות האלה גבוהות/סבירות ?? ב.נ הכרטיס ב OC ל 482 לליבה ו 820 לזיכרון... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
amd 2500+ barton msi delta series k7n2 מאוורר אחד מאחורה מוציא אוויר, שנים מקדימה דוחפים. מאוורר והיטסינק סטנדרטים על המעבד (מה שקיבלתי עם המעבד) חוטים מסודרים פחות או יותר... טמפ': מעבד 44 רגוע, מאמץ 48 לוח : 44!!!! לפחות מה שהתוכנות אומרות... sandra... יש למישהו המלצה מיוחדת?? תקציב של 200 ש"ח... למעבד. ללוח... תגידו אתם מה לעשות... ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מי צודק easy tune 5 או core temp? בeasy tune 5 מראה לי טמפרטורה של המעבד 34 ובcore temo 50 מי צודק מבינהם?
-
- 10 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אתמול עשיתי OC לכרטיס מסך שלי- 6600GT בעזרת rivatuner. לאחר מכן התחלתי לשחק בOVERLORD ומיד אחרי ההפעלה הופיעו לי כתמים מרצדים בכול מיני צבעים, המשכתי לשחק ולאחר כמה זמן הופיעו מריחות בטקסטורות. יצאתי מהמשחק וניסיתי להוריד את ה OC אבל אפילו כשניסיתי לשים ערכים נמוכים ממה שהיה לי במקור, התוכנה אמרה אמרה לי כול הזמן שאי אפשר. לפני זה התקנתי את גירסאת ה94.28 של הדריוורים לכרטיס מסך וכשניסיתי להיכנס ל Nvidia control panel לקח לו שנים, המחשב בקושי זז וראיתי ש WINLOGON ממש אוכל תCPU ... בגלל שהחלפתי דריוור ניסיתי לשים את הקודם אבל אותה בעיה הופיעה. החלטתי לפרמט והיום בבוקר הצלחתי לשחק ללא בעיות. יצאתי מהמשחק, חזרתי אליו ואז הופיעו שוב הריצודים, אבל ממש הרבה. וכול המשחק נמר…
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי אני מתכנן לקנות לוח-אם GigaByte P35-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 האם אני יוכל להתקין עליו את הקירור Scythe Infinity ? (בלי לפרק את הקירור הפסיבי של הלוח ה CRAZY COOL) ה CRAZY COOL נראה כך( זה תמונה מאחורי הלוח.) גם מקדימה האם הקירור (כל מגדלי המתחכת האלו ;D ) לא מפריע להתקין קירור טוב למעבד כמו Scythe Infinity , או הטוניק במידה ואוכל להשיג אותו מבט מקדימה : תודה לכל העוזרים! מחכה לתשובותכם... יניב.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום קניתי את הקירור נינג'ה 2 ואני לא מצליח לעשות אוברקלוק המחשב שלי: פנטיום 4 פרסקוט 2.8 ג'יגההרץ ו1 גיגה ראם לוח אם של MSI (צ'יפסט של ויה PT880) וזה סוקט 478 בקיצור המעבד היה עם קירור סטוק מגיע ל64 מעלות במאמץ ועכשיו ל53 כשאני עושה אוברקלוק המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס וישר קורס ועושה ריסט (חוץ מכמה פעמים שזה הצליח לכמה שניות ואז הטמפרטורה לא הייתה גבוהה בערך 54 מעלות) וכל זה רק באוברקלוק קטן של 200 מגההרץ למעבד בלבד ולא לזכרונות. את הזכרונות (400 מגההרץ בדפולט) הרצתי ב300 ומשו מגההרץ ככה שזה לא הם וגם יש לי קירור די טוב במארז והוא נקי והכל כשעשיתי אוברקלוק יותר קטן שמתי לב שכשאני מריץ OCCT המתח של הליבה יורד מ1.38 ל1.35 בערך או 1.36 ואז כשזה יורד טיפה מתחת הוא מפ…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600 gt עם קירור פסיבי 1. אם יש פה מישהו שיודע או עשה אוברקלוק לכרטיס מסך הוא הרגיש הבדל בביצועים? ראיתי במדריך שעשו דווקא לכרטיס מסך הזה אז אם מי שעשה יכול להגיד אם הוא הרגיש שיפור 2.ראיתי שכתוב במדריך שצריך כל פעם אחרי העלאה להפעיל את התוכנה 3dmark שמה צריך לעשות לופים השאלה שלי מה זה לופ האם זה סרטון אחד שהם מראים כמו שהם בקרח או על הספינה או בכלל לופ אחד זה להריץ את כל הסרטים האלה יעני לופ=ספינה,קרח,מפעל 3. מה התוכנה הכי מומלצת לכרטיס מסך ושהכי קל לעבוד איתה? 4. אם בoc הכרטיס מסך מתחמם זה לא יכול דווקא לפגוע באיכות הביצוע שלו? 5. כמה זמן זה בערך לוקח? אני רואה שאחרי כל העלאה צריך לשחק במשחק על הגדרות גבוהות שעתיים האם cod 4 מס…
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מעבד P4 2.4 סוקט. אני מחפש למעבד שלי פתרון קירור משובח, רצוי משהו יותר טוב מסתם מאוורר. אם אפשר שקט. התקציב הבסיסי לקירור הזה הוא סביב ה300 שקלים, אבל גמיש. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תקשיבו אנשים אני הלך לקנות מחשב חדש , אני לא ממש בקטע של ל"געת" במחשב ! אבל זה התחיל לעניין אותי ! מודינג בסיסס שאני בטוח יעשה זה כבלים מעוגלים אחרי זה כבר נראה ועכשיו בקשר ל OC ! אני לא כל כך רציתי בהתחלה לעשות OC אבל מי יודע אולי בעתיד הקרוב או הרחוק אני ירצה או יצתרך את זה אז האם המפרט הבא מתאים ? : INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W ? אני יודע שסמסונג לא הכי טובים ל OC אבל ... (תסביר לי אתם עם זה טוב לא טוב והכל כי אני ממש לא מבין בזה) @! והאם הראדון …
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה - אני אוברקלוקר צעיר והייתי רוצה לשאול איפה אפשר להשיג ציוד (כמו צלעות קירור - מאווררים ..) אבל אני גר בדרום - איזור ב"ש - אז אשמח לשמוע איפה אפשר לקנות ציוד בדרום (או באינטרנט) תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אוקי ככה, יש לי תצוגת LCD.. ויש לי תוכנה בשם CPUcool עכשיו.., התוכנה שמריצה לי את התצוגה קוראים לה בLCDsmartie 5.2, ויש שם הרבה אפשרויות שאני מאוד אוהב, ומשתמש בהם.. אבל יש בעיה קטנה, יש שם 10 פקודות להצגת טמפרטורה, ואף אחת מהם לא מציגה לי את הטמפרטורה של המעבד, ויש לי חיישן!, בביוס רשום לי את המעלות, וגם בתוכנה שהזכרתי למעלה CPUcool, רשום את המעלות האמיתיות, כמו בביוס.. : אבל בתוכנה LCDsmarite 5.2 - זה לא מראה לי כלום, יש שם טמפרטורה1, טמפרטורה2, טמפרוטורה3 - עד 10, ואף אחת מהפקודות הללו - לא מציגה לי את הטמפרטורה של המעבד, אלה כולם מציגים לי 0.. ואני לא יודע אם יש עוד תוכנות להפעלת התצוגה שיכולות להראות לי כן או לא, אבל אני ממש לא רוצה להחליף את LCDsmartie, …
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה למדידת מתח של ספק ? אני מתכנן לשדרג את המחשב, ואני מתלבט אם לקנות ספק חדש או שהקיים מספיק טוב...
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן (ויש אחד אחר תותח) ואני מעוניין לעשות לו מארז מלוחות פרקט (יש לי כבר את הלוחות) רציתי לשאול אם יש פה משהו שכבר עשה את זה ויגיד לי איך ותגידו מה אתם חושבים על הרעיון!! :smoke:
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4G8X ואני רוצה לדעת איך לעשות OC בצורה פשוטה :saint: תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אנשים אני צריך את הסכמה הכי פשוטה שיש לביי באס 6מאווררים עם לדים צבעוניים 5/0ff/12
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לא יכול לדעת את הטמפרטורה של המעבד שלי! היא כרגע על 99 מעלות אבל אני יודע שהסנסור של הלוח שלי דפוק מה אני עושה האם אני יכול לסדר את זה? זה ממש מציק לי בימים חמים אלו בחדר הלא מאורר שלי :\
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בניתי fanbus אבל לפני שאני מחבר אותו למחשב שלי אני רוצה לבדוק אותו על ספק ישן (שלא מחובר לשום מחשב) אז חיברתי... וזה לא עבד :-[ ואז אמרו לי שצריך לעשות איזשהו קצר בספק כדי שהוא יעבוד בלי להיות מחובר לשום מחשב אבל.. לא ידעו להסביר לי איך עושים את זה :-\ מישהו פה יכול להסביר לי איך עושים את הקצר הזה (אם באמת צריך לעשות את זה.... הרי אני לא בטוח שמה שבניתי באמת יעבוד..)? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם קיימת גירסא שכולה באנגלית (כולל הודעות השגיאה, שאני ידע מה הבעיה)? כיצד אני מפעיל את הפלאגין שקורא נתונים במדיה פלייר? קראתי ב-FAQ שלהם באתר, ולא הבנתי איך להתקין אותו..
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בנתיים אני עם קרור הסטוק ואני לא רוצה שתהיה בעיה עם חום במעבד.. ממה שאני מבין אין לי בעיה לעלות את FSB עד שהמתח יעצור אותי כי רק שאני מעלה תמתח עולה הטמפ' אומה?? OC ראשון שלי!! יש תוכנה שאני אוכל לנצל תמחשב שלי 100% ולבדוק טמפ'? מה הקטע של הלוח שלי??כדי להגיע ל400 אני צריך לשים תBIOS החדש?? תמונות:
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני אב גאה ל 6800LE הכרטיס עבר פתיחת צינורות מ 8 ל 12 וגם פתיחה של VERTEX SHADER מ 4 ל 6. כשאני מנסה להעלות את המהירויות שעון של הכרטיס אני מקבל שגיאה (יש לציין שהכל נעשה דרך RIVA TUNER) והכרטיס נכשל בטסט אפילו בהעלאה של 1MHZ. מישהו יודע למה? שאלה נוספת: אני לא מצליח לראות את הטמפ' של הכרטיס. יכול להיות שאין לו חיישן??
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
איך אני מרכיב אותו ולא ניראה לי שהוא יתתאים לי ללוח כאילו הוא יתאים אבל ן הלוח אם מאוד קרוב לספק ... ממש סנטימטר... ויש לי על הספק מאורר מכניס אוויר לספק ומוציא החוצה מהחוץ אז אני לא רוצצה שזה גם יחסום את האוייר לספק.. השאלה העיקרית היא איך אני מרכיב אותו?
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני צריך לעשות את המארז שלי קצת יותר שקט. אז אני צריך 5 מאווררים 80MM שקטים. המליצו לי את אלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 הם טובים? קחו בחשבון שאני לא מחפש איזה מפלצת של 1100 CFM (היום ראיתי סרטון של אחד כזה, איזה מפלצת!!!), אני רק צריך משהו שקט, שיהיה יותר טוב מהג'נריים שיש לי עכשיו. הם עונים על הדרישה?
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי לכולם. רציתי לדעת האם מיקום המאווררים שלי מהווה סירקולציה טובה. כמובן שייתכן.אני מצרף ציור כדי שיהיה קל להסביר על מה מדובר. מתנצל מראש על חוסר הכשרון! הריבוע הגדול זה המארז. הריבוע האדום זה לוח האם. העיגולים הכחולים הם מאווררים. וכיווני החצים מראים האם הם מושכים או מכניסים אוויר. כמה הערות:בספק יש מאוורר אחד אנכי.יש חץ שמוביל אל חוץ המארז, אבל זה פשוט נעשה בזכות חורי האיוורור והמוורר 12CM של הספק שמושךלמעלה והחוצה. ישנו עוד מאוורר על המעבד מן הסתם שמכניס אוויר. לא ציירתי אותו כדי שלא יהיה בלאגן. ודבר אחרון - המאוורר הגדול שאתם רואים באמצע הוא למעשה על דלת המארז. המאוורר הזה עדיין לא נקנה ואני כאן כדי להתייעץ איתכם איזה מאוורר לקנות, והאם המיקום הזה טוב בשבילו. המאוורר…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אוקי, אז המאוורר שבא עם הלוח קצת נדפק וקניתי קירור פסיבי של זלמן. זו הפעם הראשונה שהסרתי מאוורר של צ'פסט, ורק עכשיו גיליתי שבעצם הציפ הוא שטח פלסטיק בגודל ההיט סינק עם כמה הלחמות ושבמרכז יש לוח כסוף קטן פי 10 עם הלוגו של nvidia. השאלה שלי היא אם אני אמור למרוח גריז על כל השטח או רק על הלוח או רק על השטח הכסוף? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-