אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לעשות OC למעבד. וזה כולל קירור של טוניק וזכרונות ולוח מצויינים לOC. עכשיו השאלה פה היא עם איזה מעבד אני יגיע לתוצאות טובות יותר? ושאני אומר את זה אני לא מתכוון בכמה שיותר אחוזים של OC, אלא איזה מעבד אחרי OC יתן לי ביצועי מעבד תכלס יותר טובים...
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישו יודע האם אני צריך לחבר אליו עוד כח מהספק ? בעצם השאלה שלי היא: במידה ובכרטיס מסך שלי יש אפשרות שצריך לחבר לו גם מתח מהספק . איך החיבור נראה? (איך אני אמור לזהות את זה ? )
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מפרט: msi ms-7267 e2180 2g 667 9400gt הבעיה: המהירות המקורית היא 10x200 הצלחתי להגיע ל-10x255 ביחס של 1:1 אבל אבל לא ניראה לי שהזיכרון הוא זה שמגביל כי הוא עבד סבבה כאשר הייתי ב 10x250 ביחס של 1:1.66 כלומר הוא הגיע ל 850 ככה. בעיות נוספות: ב- cpuz הוא מראה לי מכפיל 10 רק במאמץ כלומר במנוחה הוא מראה לי מכפיל 6 כלומר המהרות היא רק 1400 במקום 2500 נגיד. בנוסף אני חדש בנושא ה-OC ולפני שהתחלתי הטמפ של המעבד היו אפילו יותר גבוהות במנוחה מאשר עכשיו (CORETEMP) . דבר נוסף : המאוורר של המעבד לא מגיע ל 3000 כהרגלו בעבר אלא נשאר על 2500 מקס. (SPEEDFAN ) תודה מראש על כל תגובה. :'(
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להכנס לנושא ה OC. 1) אפשר לקבל שם של תוכנה טובה ל OC? 2) אפשר לקבל הסבר בנוגע ליחס העלאת תדר/מתח? יש איזו חוקיות על כל תדבר שמעלים מוסיפים כך וכך מתח? איך יודעים כמה מתח לעלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין גדול בנושא אבל יש לי שאלה.... יש לי מחשב 2.8 , לוח אפוקס ברמה גבוה, זיכרון 512(דואל 2*256) , ווינדוס אקס פי אז ככה החלטתי לנסות לעלות קצת את המהירות של המעבד, ויש לי שאלות בנושא... דבר ראשון נכנסתי לביום ושם העלתי מ 200 מגה הרץ ל 215 , מה ששינה את המהירות ל 3.01 במקום 2.8... האם זה באמת ישפיע על מהירות המחשב... ? האם זה מסוכן אם אין לי מערכת קירור נוספת חוץ ממה שהגיע עם המחשב.? מה טמפרטורה של הלוח ושל המעבד בטווח נורמלי!? לפי אידה 32 אני עומד על 32 -לוח 39 - מעבד , האם זה נורמלי!? תודה רבה ... רונן
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל עם oc, למעבד ולכ.מסך שלי. צפיתי בהסבר למתחילים עם המדריך ל oc, הוא ישן מאוד עם מעבדי פנטיום, אני יש לי מחשב חדש יותר: AMD ryzen r7 7800x3d RTX4090 FE רציתי לדעת איך לעשות לו OC? יש לי קירור נוקטואה די 15 לוח אם: Asus ROG strix x670e-f מה הייתם ממליצים לי בשביל יותר FPS? אני משחק במסך FHD 560hz ואני חושב שהמשחקים לא מגיעים ל 560fps. אתם מכירים מסך 720p שאולי יתן לי יותר FPS ב CS:GO 1 המקורי לא החדש. אני משחק גם SC2 עם סטפנו. אני מרגיש שהמחשב לא מספיק מהיר. אני משחק גם משחקים של אומנות אלקטרונית: רד אלרט 2, רנגייד, bf 1942, bf2, bf3...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איזה צלעות לזכרונות כרטיס מסך אתם ממליצים? הכי נפוץ הוא הזלמן שמגיע עם 4 צלעות קצרות ו-4 גבוהות יותר. יש גם את אלה של פריים קולר, 8 צלעות בסגנון הנמוכים של זלמן. ל-OCZ יש משהו אבל מאוד יקר. בכל אופן מה אתם ממליצים לקנות? אני גם מתקין סיילנסר rev3 על הכרטיס. ...המרטש
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים סוף סוף הצלחתי למצוא היטסינק שמתאים לפנטיום 4 423 פינים הטמפרטורה של המעבד מגיעה לי ל57-58 מעלות במנוחה ו70 מעלות במאמץ הצלחתי למצוא רק 2 היטסינקים שיתאימו לסוקט הארור שלי שנמכרים בחנוית... :-[ http://www.coolermaster.com/ecd/products/1u_server/eiu-e61fs.html http://www.coolermaster.com/ecd/products/1u_server/eiu-s61fs.html עכשיו השאלה שלי היא אם למישהו יש איזהשהו מידע על שני ההיטסינקים או שעבד איתם ...ומה אתם ממליצים לי מבין השניים. גם היטסינקים אחרים שמתאימים לסוקט שלי(423) יתקבלו בברכה....
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך לדעת מידע על טמפרטורות עבודה מומלצות של מעבדים שונים האם מישהו מכיר לינק מדובר על P3 933MHZ P4 775 3.0 GHZ AMD 3800*2 DUAL CORE P4 CELERON 1.7 GHZ THANX
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי מאוור חדש ARTIC COOLER AC FREEZER ואני לא מצליח להוציא את הקירור סטוק הישן שהגיע עם המעבד קירור של SPIRE הרמתי את הפלסטיק השחור ועכשיו אני נתקע לא מצליח להזיז את הצלעות בכלל
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש פנל קדמי עם צג LCD גדול ככל הניתן בעל חיישנים משלו למדידת חום מעבד,HD ולוח {לא כזה שמסתמך על החיישן של לוח האם} אשמח לקבל המלצות או הזהרות אם יש!
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן , הבנתי שהקומבינציה הבאה מומלצת : Thermalright ULTRA 120 Extreme +Zalman ZM F3 כמה שאלות : 1. כמה רועש הוא יהיה במקסימום פעילות (של המאורר כמובן) ? [ז"א אם זה משהו נסבל , רועש מאוד , יותר מהסטוק ברגיל שלו וכו' , קנה מידה זה מה שאני צריך) 2. אם אין ניסיון עבר בהתקנת מאוררים האם אני אסתבך עם ההתקנה ? (צריך לפרק את הלוח ד"א ?) 3. בהקשר ל2 יש איזשהוא סירטון / הדרכה ? 4. האם הקירור נכנס למארז HEC 6A19B עם 8800GT בפנים? 5. איך מחברים את המאורר 120mm על הקירור עצמו ? (ברגים רגיל כמו על מארז?) 6. אם יש הצעות לקומבינציות נוספות בטווח המחירים אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יקרר אותו טוב לטמפרטורות נמוכות ? ואיך יהיה באוברקלוק ? תודה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את המארז 6A19 הלבן הבלטה הזאת ( ) זה: http://www.compucase-hec.co.uk/images/products/Cases/400x400_6A19beigefront.jpg אני רוצה לקנות ביום ראשון מאוורר למחשב התוספת מקדימה אני חושב שהמידדה של המאוורר היא 120MM ואני רוצה לקנות מאוורר עד 110 מקסימום 117 שקל העדפה למאוורר שקט ושמוציא אור ( שייצא לי אור מהתריסים יהיה קטלני כזה יפה לפחות... ) תוכלו להציע לי רק מהחנות TMS.CO.IL מאוורר שקט ועם אור ואני חושב שזה 120MM .... תגידו לי מה דעתכם על המאוורר הזה: http://tms.co.il/product/4514 אישית הוא נראה לי חמוד לאללה השאלה אם הוא שקט ודוחף הרבה אוויר פנימה לתוך המארז שגם זה חשוב לי... אני לא מתייחס לזה שהוא עושה 1500PRM אלא כמה אוויר הוא דוחף פנימה... …
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תגידו איך אני מחבר חיישן טמפ' של פנל קדמי למעבד???..איפה ואייך?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
הסטפינג של המעבד הוא AQXDA 0313 בכל מקרה לפי תמונות של ברטונים אחרים מהאינטרנט הוא נראה שונה(מיקום תוויות שונה וכו). לא בדקתי אם הוא פתוח או נעול. כרגע המעבד מתקשה לתפקד בתור 3200 והוא לא מחזיק פריימ יותר מ6 דקות. גוף הקירור הוא Volcano 12 לוח אם NF7-S REV 2.0 הטמפרטורות הם 37 במנוחה ו 44 במאמץ כאשר המחשב מתרסק כעבור מספק דקות עם מסך כחול וזאת בין אם מריצים פריימ או שמריצים תוכנה אחרת כגון אימיול. הזיכרונות פועלים סיכרונית (400mhz)בתיזמונים לפי ה SPD והם כמו הזיכרונות במפרט שלי (PC3200). אני הולך לבצע בדיקה בעזרת Memtest בקרוב, רציתי רק לברר מה דעתכם האם תאריך היצור המוקדם מעיד על מעבד פחות איכותי?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כרגע הוא על 1050@933 ב 1.75V (שזה מה שהוא היה לפני הOC, שזו ברירת המחדל שלו..) הוא הראה קצת סימני חוסר יציבות, ועשה ריסט לווינדוס אחרי כמה זמן של מאמץ. ועלה מחדש כרגיל. הטמפ' נורמליות (39 במאמץ 35 במנוחה). המדרגות הן של 0.05 V עד כמה אני יכול להעלות בלי לשרוף את המעבד? תודה!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה המתח המקסימלי שאפשר לתת למעבד E8500 ? הקירור הוא קירור מים והמעבד לא עובר את ה 55 מעלות במאמץ מלא, כרגע אני ב 4600MHZ ב 1.520V... השאלה אם מותר לתת לו עוד קצת מתח, או שזה גבולי ? או אוליי כבר יותר מידיי ??
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ISGC FAN 12 כרגע רק בגודל 12מ"מ http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001430&id=C_00001431&name=ISGC+Fan+12&ov=n&ovid=&parent_cp= ביקורות http://overclockershq.com/index.php?option=com_content&view=article&id=362%3Athermaltake-isgc-fan-12-120mm-case-fan-review&catid=34%3Ahardware-reviews&Itemid=56&limitstart=1 http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=972 תהנו
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שמתי לב גם שטמפ' המעבד עלתה בזמן המבחן של הכרטיס מסך, זה צריך להיות כך? והמתחים בסדר?
-
- 10 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש תוכנה כלשהי המראה את החום של הכרטיס מסך כדי לדעת אם הוא מתחמם יותר מדי וגם רציתי לדעת אם המאוורר הקטן שמתחת לכרטיס מסך חייב לזוז תמיד? תודה מראש ניר.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רציתי מימכם המלצה על איזה תדרים לעשות את הליבה של הכרטיס מסך והזיכרון של הכרטיס מסך הכרטיס מסך שלי זה : MSI GeForce 8600GT 1024MB DDR2 128 bit PCIe אני עושה את האוברקלוק דרך התוכנה RivaTuner והתדרים הברירת מחדל של הכרטיס מסך זה Core clock : 540MHz Memory clock : 400MHz יש לי על הכרטיס מסך קירור משו רציני הינה זה הכרטיס מלמטה זה הכרטיס מלמעלה וזה הכרטיס בפרופיל ואתם רואים מאיפה שיוצא הצינורות לצלעות קירור בתמונה שמצלמת את הכרטיס בפרופיל אז חיברתי למארז מאוורר שיקרר את הצלעות קירור וגם את המעבד מבפנים! תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לא יכול לדעת את הטמפרטורה של המעבד שלי! היא כרגע על 99 מעלות אבל אני יודע שהסנסור של הלוח שלי דפוק מה אני עושה האם אני יכול לסדר את זה? זה ממש מציק לי בימים חמים אלו בחדר הלא מאורר שלי :\
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום ה-AF12 שלי דיי עבר תאונה קשה בכל מקרה אני צריך 12 ס"מ שיוציא אוויר, חשבתי על ה-AF12025 שוב של AC עליו אני דיי סגור(איך הוא מבחינת רעש לעומת ה-AF12 ?) ולגבי מאוורר 80 מ"מ תקציב עד 30, הוא יהיה בדלת מול המעבד וכמובן הדרישה היא שוב - שקט אני מתלבט בין ה-AF8025 לזה: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=EZPF-8025&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=686&aff=Zap〈=he# שהאמת נראה מאוורר ממש טוב, אבל כמו בהרבה דברים נתונים יבשים לא אומרים הרבה- אז אני ישאל אתכם- איך החברה ? האם המאוורר באמת כזה שקט ?! 19 ד"ב זה כלום. אם לא אותו- ה-AF8025 בחירה מספיק טובה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-