אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כותרת, חשבתי על סקיצ' אינפיניטי, יש משהו יותר טוב בתווך מחיר הזה, דגש על שקט יותר מאשר קירור... מידות המארז: 19.5 רוחב, 41 גובה, 43 אורך. נ.ב נראה ליש עדיף שהוא יהיה קל, כי קראת עכשיו שהאינפיניטי שוקל כמעט קילו, וזה די כבד..
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, מצורפת תמונה של הטמפרטורות של המחשב בזמן מנוחה. המערכת ללא OC, נמצאת בחדר ללא מזגן. מעבד: e8400 לוח: gigabyte ga-p35-ds3l מארז: hec 6a19b עם שני מאווררים של 120 קידמי ואחורי. המאוורר של הכרטיס מסך פועל על 50%. האם הטמפרטורות תקינות? מה הם הגבולות העליונים בזמן מאמץ של הרכיבים? איך ניתן לדעת מהי מהירות הסיבוב של מאווררי המארז? האם ניתן לשלט בהם? אני שואל את זה כי נראה לי שהמאוורר האחורי מוציא מעט אוויר יחסית (בקושי מרגישים משהו עם שמים יד מאחוריו, נראה שהאוורור של הספק יותר חזק ממנו). גם המאוורר הקידמי נראה שעובד די במתינות. ועוד משהו: המאוורר שמוקף בריבוע אדום, השורה שלו מופיעה מדי עם ושוב נעלמת בתוכנה אברסט. מה זה אומר? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת חדשה בעוד מה ימים , טוב היא בטוח שלא הכי טובה או משהו אבל רציתי לדעת האם OC למערכת כזאת באמת יעשה הבדל. Intel Core 2 Duo E8400 Gigabyte GA P35 DS3L Kingston DDR2 1024 mb 800 mhz x2 Gigabyte Geforce PCX 8600GT 512 mb case Foxconn TLA 397 (if you need it for sapak) תודה
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחר אני קונה סוף סוף מחשב חדש (נכנסת המשכורת הצבאית). אני צריך המלצה לשיפור הרכיבים שאני רוצה לקנות במסגרת התקציב שלי, שעומד על 3000 שקל. המפרט שאני הולך לרכוש הוא: AMD Athlon XP 1800 - 266FSB + FAN ABIT NF7ver 2.0 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original .Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 סך הכול 2,794.60 ש"ח. המארז מהמחשב הקודם הוא COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER עם מאורר 120 מאחורה מוציא, שניים מקדימה מכניסים. יש זכרונות אחרים שאני יכול להגיע איתם יותר רחוק בOC במסגרת התקציב? שווה לי להשקיע עוד 100 שקל ללוח, כי את התוספת לכרטיס קול של ה SoundStorm, אני לא ממש צריך. ובנו…
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
Alright fellas, after a week with my new computer (check specs), i'm very satisfied.. but now it's time to overclock this baby... I'm currently working with AMD stock cooling, and i wanna buy a new CPU cooling.. one one hand, there's the Volcano 11, 180 nis~ and it's v.good at high fan speeds.. but then again it's NOISY.. on the other hand, i've been told that combining the Thermalright SLK800 heatsink with a good fan such as the Thermaltake smart fan 2, can give me amazing results.. the contrast in this is that price of the SLK800... can anyone here recommend me a good and quiet (and ofcourse cheap) combination for cooling my CPU and overclocking with peace ? if i…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
-
היי יש לי P3 600MHZ ולוח אם ישן של MATSONIC (אם אתם מכירים :-\) והיום החלטתי לעשות למעבד אוברקלוקינג. ניסיתי לשנות את המכפלה ומהירות הבאס של המעבד דרך הביוס אבל זה לא משנה כלום אז ראיתי שצריך לעשות UNLOCK למעבד על ידי חיבור החיבורים של הL1 אבל חיפשתי על הלוח אם ולא מצאתי שום דבר כזה :-[. האם זה באמת מה שצריך לעשות? שמישהו יסביר לי בבקשה איך לעשות אוברקלוקינג? תודה מראש נ.ב קראתי את המדרכים שמצאתי כאן באתר.
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך תמונה יפה כדי שאני יוכל לגזור ואז לעשות אם ספרי צבע ואז זה יצא יפה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני יומיים העלתי פה תר'ד בנוגע למחשב ישן שרציתי לעשות לו אוברקלוק. לוח הצלחתי מכיוון שבביוס לא מצאתי שום אפשרויות שקשורות למעבד ועל הלוח אם לא מצאתי את המתגים(DIP SWICHES) שצריך להוריד על מנת להגדיל את המכפלה (מחשב פנטיום1 MMX 166MHZ) בכל מקרה לא יכולתי לחכות והעלתי את הבאס של המעבד דרך הביוס במחשב הנוכחי שלי התוצאות: מהירות השעון עלתה מ-667 ל-750 אני יכול להשאיר את זה ככה? איזו תוכנה בודקת את יציבות המעבד ואת הטמפ'ס? לפי סנדרה הוא ב-39 C. עוד שאלה קטנה למה אני לא יכול להעלות עוד? זאת האפשרות הכי גבוהה שראיתי בביוס..אפשר לשנות את המכפלה דרך הביוס או רק דרך הוצאת השבבים בלוח אם? (הלוח שלי הוא ציפסט של VIA אני לא יודע את הדגם המדויק, והוא שם איזו חברה שנקראת …
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הHSF המקורי שבא עם המעבד והתלבטות קשה ביידי. רעש-קירור-וולקנו7+, שקט-פחות קירור-זאלמן או איזה משהוא באמצא נא הרגישו חופשיים לתת עצות או הארות והערות דרך אגב, כבר פניתי לחיפוש וזה לא כל כך עוזר
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לשים 4 לדים במאוורר, כל פינה לד, איך אני מפעיל אותם? אני צריך לקנות 4 לדים של 3 וולט ןלשים בטור?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעור לי איך אני מוריד את המאוורר שעל ה הגי פורס של אסוס כי ניסיתי להוציא את הפין אבל הוא כל הזמן בורח לי
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני לאחר החלפת מאווררים- הרכבתי AC Freezer 7 Pro ובנוסף120 אחד מאחורה (גם של AC). הטמפ' כרגע עומדת על 45~ (כשיש רק תוכנות רקע רגילות כמו ווינאמפ ומסנג'ר, וכמה טאבים ב-FF). אני מניח שזה בסדר, אבל איך אפשר לוודא שהכל הורכב כמו שצריך? איזהשהו מבחן מאמץ (חוץ מלנסות לחשב עצרת של מיליון )? תודה!
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחק הסנדק 2 .. אז פתאום המחשב מתחיל לצפצף והALARM TEMP מהבהב (יש לי מארז עם עיגול דיגיטלי כזה שמראה כל מיני טמפרטורות) הטמפרטורה של המחשב היא בסביבות ה25-35 שזה בסדר.. אבל הALARM TEMP נע בין 45-65 ושאני משחק אז זה מצפצף.. מה זה אומר ואיך פותרים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
במקרה שאני אשדרג יש מצב להשאר עם הקירור הזה?
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את המחשב שלי סוף סוף היום (מפרט בצד ימין) והפעלתי את CPUZ בשביל לראות מה הולך , וראיתי שזה לא יציב (אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות - נראה לי פה ) אני לא מבין גדול עדיין ב OC וכל הדברים שקשורים למתחים וכו - ובינתיים אני לא מתכוון לעשות OC , אולי יותר מאוחר הבעיה שהמתחים לא יציבים ובמקום שזה יהיה , אני יודע שלפי המעבד שלי זה צריך להיות CoreSpeed 2.6 ו Multiplier 10 אבל משום מה המתחים קופצים כל הזמן והמהירות שלי רוב הזמן היא 1600.1 לבין 1600.3 וה Core Vottage כל הזמן מתשנה לסמפרים 1.264 1.252 1.232 1.168 כמו כן גם ה Rated FSP זז בין 1066.7 - 1066.9 בנוסף ללפעמים - כל דקה או מספר שניות ה Multiplier קופץ ל 10.0 וה …
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה רכשתי מחשב חדש. הכל טוב יפה, חוץ מזה שיש מאוורר שנשמע כאילו הוא עובד בקצב רציני, וכתוצאה מזה יש רעש מוגבר. [רעש טבעי של מאוורר שעובד, פשוט ממש מהר, וזה יוצר מעין "זמזום" רציף שכזה, הייתי אומר]. ניסיתי לברר וגיליתי שייתכן והמאוורר של הכרטיס מסך [GTX260] פשוט עובד ב"FULL TIME JOB", וכדי לספק את הקירור הנדרש הוא בדרך עושה גם רעש מוגבר. ניסיתי לפתוח את המחשב להסתכל, אולי יש משהו שחוסם או רוטט, אבל לא. -יש למישהו רעיון אם זה אכן המאוורר של הכרטיס מסך שעושה EXTRA NOISE? האם יש אפשרות לטפל בזה בצורה כלשהי? -אם אין סיבה מיוחדת שזה יהיה זה- יש רעיון אחר איך לבדוק / מה עושה את הרעש הזה, ואיך לטפל בו? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת מחשב ה2 שלי יושב המעבד הנ"ל עם קירור של OCZ VINDICATOR. רציתי לשאול מה טמפ' המקס בעומס וטמפ' המנוחה המשוערות שאמורות להיות עם הקירור של OCZ ומה בכללי טמפ' המקס מINTEL. יש לציין שהחלפתי משחת קירור(וניקיתי את המארז בשלמותו לקראת ימי הקיץ החמים) וכי הקירור הקודם היה מקורי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
Scythe USA SCVMS-1000 Sleeve VGA Cooler Coolink GFXChilla תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ברשותי מארז של חברת Thermaltake Tsunami במארז קיימים שני מאווררים: Front 120x 120 x 25 mm, 1400 rpm, 21 dBA Rear 120x 120 x 25 mm, 1400 rpm, 21 dBA המארז/מחשב משמש אותי ל- HTPC ושני המאווררים האלו דיי מרעישים אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על שני מאווררים שקטים ואיכותיים בתקציב של עד 200 ש''ח סה''כ בתודה איציק
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב פנטיום 4 שדי עושה את העבודה. הוא נמצא כרגע במארז חדש עם דיסק חדש וצורב חדש. הצלחתי לשדרג את הזיכרון ל-2GB ללא הוצאה כספית כלל. הבעיה היא המאוורר של המעבד (יחד עם צלעות הקירור) - הם ממש חרא. יש לי את לוח האם הזה: asrock p4i65g 478 http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=p4i65&Cat2Cat1ID=5069&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אני רוצה לקנות מערכת קירור חדשה למעבד ולא יודע איזה בדיוק יתאים. חשבו לי שהוא יהיה שקט. תודה מראש, אמיר[br]פורסם בתאריך: 31.01.2009 בשעה 13:37:49 זה יכול להתאים?http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1860
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך של connect3d hd4850 oc ,ואני משתמש בati tray tools עקב יציבות מערכת שהוא מביא לי עם הכרטיס. רציתי לדעת האם יש אפשרות לקבוע מהירויות שעון וליבה לכרטיס דרך התוכנה, אשר יהיו קבועות ויפעלו כל פעם עם עליית ווינדוס? אם כן, איך ניתן לעשות זאת? ניסיתי לשחק איכשהו ב-overclocking setting ,ולא הצלחתי לעשות זאת. אודה לעזרה מראש.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש והוא שקט אבל אני עדיין שומע קצת את המאוורר האחורי שלו ... זה מאוורר שקיבלתי עם המארז COOLERMASTER SILEO RC 500 אני אשמח לקבל המלצה למאוורר אחורי 120MM שקט במיוחד .. תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-