אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי הכרטיס הנ"ל... ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק בכדי שאצליח לשחק המשחק NEED FOR SPEED 7 תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שמתאים ל-AMD של חברת GIGABYTE דגם ga-7n400-l. מצאתי בחוברת שלו אפשרות לשינוי המכפלה בגאמפרים שבלוח אם. האם זה יביא לאוברקלוקינג ואם בכלל הוא יהיה אפקטיבי?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני עומד לקנות עכשיו מחשב חדש והתלבטתי קשה מה לקחת מרוב האפשרויות, החלטתי ללכת לכיוון ה i5 2400 ומכיוון שאני קצת גיימר אוהב לבחון משחקים חדשים פה ושם. אז אמרו לי שהקירור נורא חשוב, אמרו לי שזה קירור טוב: ZALMAN CNPS5X SI EDITION ולמארז הציעו לי את זה SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W יחד עם Raidmax 120mm Retail Quiet Fan בקיצור השאלה שלי אם המחשב לא יתחמם לי מהר לאור הידיעה שאני מצפה ממנו להחזיק לפחות 2 -3 שנים בשקט תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש E8400 עם OCZ VENDETTA ושמתי לב כשאני מפעיל את המחשב אני שומע את המאוורר ממש חזק ל2 שניות ואז הוא נהיה שקט. זה נורמאלי? למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כ מסך X1900XT 256MB איך אני עושה לו OC? איפה עושים OC? הOC יעלה לו את הביצועים? הסבר קצר מהזה OC לא ראיתי ב סטיקי..
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב, החלטתי לנסות לעשות OC לכרטיס מסך שלי, הGeforce 6600GT של Gigabyte עם 256MB זיכרון GDDR3 - מהירות מעבד 500MHz. קראתי ברחבי הפורום שאי אפשר לשחרר עוד צינורות עיבוד לכרטיס הזה, דיי מבאס... זאת הפעם הראשונה שעשיתי את זה, ואני אפילו לא בטוח שסיימתי, אבל רציתי להראות לכם, ולקבל חוות דעת על מה שעשיתי: הצלחתי להעלות את המעבד ל570, ואת הזיכרון ל870 - שיחקתי OBLIVION כמה שעות עם המוניטור של RIVATUNER פתוח - זה באמת עבד על 570! הטמפ' הכי גבוהה של המעבד של הכ.מסך בכמה שעות על OBLIVION הגיע לאזור ה41 מעלות - זאת טמפ' טובה? - הכ.מסך מגיע עם קירור שקט SILENT PIPE 2, אני הוספתי מאוורר 80מ"מ על האזור של המעבד (סתם רעיון שעלה לי). מה אתם חושבים? כמה רחוק עוד אפשר\כדאי ללכת (אני ע…
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שמתי לב שבKSP עכשיו מופיע שורה של FAN INCLUDED בלה בלה בלה... אז השאלה האם עדיין שווה לקנות מאורר נגיד ברמה של ZALMAN סביבות 250 שח,משהו בסגנון 7700...או שמאורר שהם שמים הוא די איכותי? אני לא מתכוון לעשות OC,אבל אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט...אבל ממש שקט
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג חלקים לקירור מים בארץ? כמו רדיאטור ואת הדבר ששמים על המעבד
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קודם כל הנתונים היו ככה: http://up48.siz.co.il/up1/j5xmjeaymmdf.jpg ועכשיו שאני מנסה להיכנס לOVERDRIVE זה רושם לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=njojvwfkzigl.jpg העלתי את הCORE CLOCK ל:775 ואת הMEMORY CLOCK ל:1200 זה נחשב OC טוב? ועוד כמה בערך אני יכול לעשות OC? ד"א יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך? תודה
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הביוס שלי זה i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.95 עובד טוב ויציב עכשיו אני רוצה לעלות יותר מזה והווינדוס נופל איך אני מעלה מתח בביוס הזה אין לי אפשרות כזאת שם
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
איך פותחים צינורות עיבוד ? והשאלה היא , אני עושה אובר קלוק לכרטיס מסך שלי , הטמפרטורה שלו היא 45 מעלות , אני מעלה ומעלה ומעלה והטמפרטורה לא עולה חח... יש לזה קשר ? אבל מה שכן , ברגע ששמתי יותר מדי במהירות שעון המחשב התחיל להראות שטויות ... ^^
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאורר הכי טוב שיש לכרטיס מסך בתקציב של עד 100 ש"ח בערך ואיפה אפשר לקנות אותו
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד AMD 1700 XP קירור מעבד: spire whisperrock 3 מארז: compucase 6a19 כאשר אני פותח את המארז הטמפרטורה יורדת ל52 מעלות. האם הוספה של מאוורר קידמי למארז יוריד את הטמפרטורה של המעבד תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב אז.. איזה אוברקלוק כדאי ולמה? הסקר-פה!! הצביעו, ושלחו תגובות איזה אוברקלוק אתם מעדיפים ולמה (אם לא אז למה לא)! נ.ב הצביעו פעמים רק אם אתם לא בטוחים או מתלבטים בין שני מקומות
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תגידו איך אני מחבר חיישן טמפ' של פנל קדמי למעבד???..איפה ואייך?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס על המעבד של AMD דגם ATHLON XP 2600 ואני מתלבט אם להישאר עם הקירור שמגיע ב- BOX או להחליף את זה ב- Vantec AeroFlow. אני לא אחד שמשחק הרבה אבל מדי פעם כן יוצא לי להעמיס קצת על המחשב.. אני לא מתכנן שום אוברקלוק או דברים כאלה.. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכם! התקנתי בשעה טובה וויסטה.. והטמפרטורה של הלוח אם עלתה לי ב10 מעלות! והמאוורר שלו עובד על 4400 RPM ובXP הוא עבד ב6500 RPM!! וגם הטמפרטורה של המעדב וההארד דיסקים עלתה! יש לכם מושג למה זה קרה? ומה אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרורה של הלוח ושאר הרכיבים ??? תודה מראש אריאל
-
- 14 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ניסיתי עכשיו לעשות OC ראשון ל3.0 mhz .. עשיתי אחרי זה בדיקת מאמץ בprime95 על small ffts.. וכעבור איזה 20 דקות היה לי מסך כחול וריסט ישר!!! העלתי מתח ל1.3 ... יש מצב שיפעל טוב עכשיו???
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
התקנתי לפני חצי שנה קירור tuniq tower 120mm למעבד שלי (מפרט מימין). אכן כשהתקנתי הטמפ' של המעבד ירדה מ-40 מעלות +- לאיזור ה-30-31 מעלות. עכשיו כנראה שהגוף קירור התמלא באבק והטמפרטורה היא שוב סביב 40 מעלות. (הבעייה היא שכאשר המעבד מגיע ל-40 מעלות ומעלה המחשב מתחיל לזחול ולהיתקע) ניסיתי לעשות ניקיון עם שואב אבק, הוצאתי את המאוורר ושאבתי בפנים ועכשיו הטמפ' היא 37-38. האם יש דרך לנקות את הגוף קירור בלי לעשות "טיפול שורש" - כלומר להוציא את כל הלוח אם שוב ולפרק את הקירור (מה שאומר שצריך גם לקנות משחה תרמית חדשה)?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה משהו קררררר, מאוד קר, המארז שלי גם ככה מאוורר לכן אני מחפש HSF שיכול להביא אותי רחוק, הבעיה היחידה זה שאני מממש רוצה שקט, כמה שיותר שקט יותר טוב! על כן הגעתי כמובן לזלמן, ויש לי שם שתי אפשרויות ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 המניפה הידועה! או לחילופין ההיטסינק הטיפה היותר סטנדרטי ZALMAN CNPS7000A-Cu האם יש לכם המלצה אחרת? מחיר לא בעיה, כל דבר אחר גם אופציה, העיקר שקט ואיכותי! אני מזכיר, המארז מאוורר!!!
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך GeForce FX5700LE. קראתי פה כמה הודעות ואז גיליתי את ה-Omega Drivers ואת האפשרות להגביר את מהירות השעון והזיכרון הכרטיס מסך. מכיוון שהכרטיס מסך שלי הוא מן גירסה תומכת מאוד באוברקלוקינג לפי האתר הזה - http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/mainstream-roundup.html [url/] ויש אפשרות להגביר את מהירות השעון והזיכרון מ- 225/400 (שזה נמוך מאוד) עד ל-480/600 (שזה הרבה יותר גבוה). ובכן, התקנתי את האומגה ונכנסתי ל-TAB של התדירויות שעון, העברתי להגברה ידנית של השעון והתחלתי לשחק עם המהירויות. בהתחלה הגברתי מהירות נמוכה, ולחצתי Test new settings - המחשב הודיע שאין באפשרותי לעבוד על המהירויות האלה... ניסיתי גם להוריד את המהירות של המעבד והזיכרון - ומסיבה לא …
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הכרטיס הוא בעל קירור סטוק של GIGABYTE http://up51.siz.co.il/up2/0d1zymmdizn2.jpg כמו שאתם רואים , MEMORY על מקס מבחינת RIVATUNER מעל זה כבר אם סימן קריאה ואמרתי זה כבר מיותר , הGPU ב849 גורם לVPU RECOVER , אז הורדתי ל839 שלא יהיו בעיות , סך הכל לא מבין כל כך בOC לכרטיסי מסך רציתי לשאול אם זה OC קטן או בינוני? ואם הכל טוב , אגב המאוורר על 40% לא יודע למה רשום 0% זה קירור סטוק בקשר לציון ב3DMARK זה נתן לי תוספת כזאת 15200 אם OVERDRIVE של ATI שזה 750@790 ו900@1100 , קיבלתי אחרי הOC אם RIVATUNER את המספר 15700 , תוספת של 500 בקיצור , זה הרבה?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 2400, השאלה היא האם הטמפ' 43 מעלות צלסיוס היא גבוהה מדי בשבילו????
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ברור לי שה-31 מעלות שאני מקבל עם המעבד שלי בעת מנוחה נפלאות, אבל אובר קלוק לאיזה 800 מגה הרץ (600 מגה הרץ נוכחי) זה לא רע, ורצוי.. למה לא? יש לי היטסינק SECC2, אז הוספתי לו שני מאווררים משני הצדדים, וזה לא רע. מה שכן, הייתי רוצה סופסוף לסגור את המחשב ולהתפלא ממנו סגור ושקט, למי שלא מבין על מה אני מדבר, תסתכלו: אני בספק שיש משהו מתאים בשוק כיום לפנטיום 3 הישן שלי, אבל אפשר לאלתר, לא? הרי זה מודינג פה. ממה שאני יודע, קירור מים זה חתכ'ה מערכת יקרה ולא שקטה במיוחד, וגם המחשב הזה ישן מדי כדי להשקיע בו עד כדי כך. כל מה שאני רוצה, עקרונית, זה להוסיף צג LCD, לגזור לי חלון יפה ולהוסיף נורות לד למאוררים שאני אוסיף (בעזרת השם, אם צריך) ואולי אפילו נורות למולקסים.. מי יודע, בכ…
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי לכולם עשיתי OC קטן לכ.מסך EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 עצימו בלי OC הוא העיבוד CORE 588 וזיכרונות MEMORY 920 ועשיתי לו OC לעיבוד 660 ולזיכרונות 1000 דרך התכונה RivaTuner וגם ATITool ורציתי לבדוק אם יש שיפורים בביצועים אז הכנסתי להדמו של Adrianne NVIDIA ומה אני רואה אין כלום בביצועים הכל אותו הדבר כמו הקודם מבלי OC ממש מוזר ??? אפילו העלתי לעיבוד 700 וזיכרונות 1060 ולא קורה בשיפורים ביצועים בדמו של NVIDIA אני לא מבין כלום איך זה קורה לי דרך אגב האם זה גם קורה לכם כזה דבר ?? תעזירו לי לפתור ת'הבעיה בתודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-