אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום. לפני כשנה וקצת רכשתי את הכרטיס 1950XT גרסת ICEQ3 של HIS. לפני כחודש קיבלתי את המערכת החדשה שלי שכללה מעבד חדש (E5200@3), והרגשתי שאני רוצה לנצל יותר את המעבד ובכלל את המערכת ולהוציא ממנה יותר ביצועים, התחלתי באובר לכרטיס, והגעתי ל 668 לליבה ו 932, שזה דיי צולע (625\900 בסטוק)... יותר מזה, תוך כדי משחק (לאחר 10-20 דקות משחק) הכרטיס כנראה מפסיק לשלוח תמונה למסך, המסך עובר למצב "מנוחה" כזה ולאחר כמה שניות הוא חוזר לעצמו אך הגדרות המאוורר שלי ב AI TOOL מתאפסות ואם אני ממשיך לשחק זה ייקרה שוב שוב בשכיחות גבוהה יותר ויותר. דבר ראשון, רציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול את הגדרות המאוורר שלי ב ATI TOOL, כך שלא משנה מה, ההגדרות יישארו כמו שהן. דבר שני, רציתי לדעת איך אני ממשיך את…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום כולם אני מתלבט בין מערכת קרור מים ה bigwater לבין איזה גוף קרור טוב שיחיזק לי תמעבד (a64+3200) ראיתי כולם מיני דברים שצריך לנקות כוח חודש תראדיטור ולהחליף מים ולנקות תלכלוך מהקבלוקים האם זה נכון? האם כדאי לוותר על כול הסיפור ולקנות איזה גוף קרור טוב ב200 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מחפש קירור משתלם מבחינת מחיר\ביצועים למעבד שלי AMD 4400+. הוא מגיע כרגע ל 70-80 מעלות במאמץ עם קירור רגיל. תודה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
על המעבד לא היה כלל וכלל משחה טרמית, מרחתי על המעבד ועל הגוף קירור שלו לפי המדריכים באתר. יש לי מעבד: Intel Pentum 4 2.6HyperThreading . הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 44 מעלות לאחר שהשארתי את המחשב דולק בביוס 10 דק'. מה אומרים? הטמפרטורות נכונות?
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ברור לי שה-31 מעלות שאני מקבל עם המעבד שלי בעת מנוחה נפלאות, אבל אובר קלוק לאיזה 800 מגה הרץ (600 מגה הרץ נוכחי) זה לא רע, ורצוי.. למה לא? יש לי היטסינק SECC2, אז הוספתי לו שני מאווררים משני הצדדים, וזה לא רע. מה שכן, הייתי רוצה סופסוף לסגור את המחשב ולהתפלא ממנו סגור ושקט, למי שלא מבין על מה אני מדבר, תסתכלו: אני בספק שיש משהו מתאים בשוק כיום לפנטיום 3 הישן שלי, אבל אפשר לאלתר, לא? הרי זה מודינג פה. ממה שאני יודע, קירור מים זה חתכ'ה מערכת יקרה ולא שקטה במיוחד, וגם המחשב הזה ישן מדי כדי להשקיע בו עד כדי כך. כל מה שאני רוצה, עקרונית, זה להוסיף צג LCD, לגזור לי חלון יפה ולהוסיף נורות לד למאוררים שאני אוסיף (בעזרת השם, אם צריך) ואולי אפילו נורות למולקסים.. מי יודע, בכ…
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תקשיבו אנשים אני הלך לקנות מחשב חדש , אני לא ממש בקטע של ל"געת" במחשב ! אבל זה התחיל לעניין אותי ! מודינג בסיסס שאני בטוח יעשה זה כבלים מעוגלים אחרי זה כבר נראה ועכשיו בקשר ל OC ! אני לא כל כך רציתי בהתחלה לעשות OC אבל מי יודע אולי בעתיד הקרוב או הרחוק אני ירצה או יצתרך את זה אז האם המפרט הבא מתאים ? : INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W ? אני יודע שסמסונג לא הכי טובים ל OC אבל ... (תסביר לי אתם עם זה טוב לא טוב והכל כי אני ממש לא מבין בזה) @! והאם הראדון …
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני חושב להתקדם ולקנות מחשב חדש מבוסס Q6600 ולוח P35 ולעשות לו אובר-קלוק לאיזור ה-3.2 כדי לקבל מחשב חזק. שימושים: אני לא משחק משחקים, אלא מאמץ את המחשב בעיבוד תמונה וסימולציות נומריות (Matlab, ArcGis, Photoshop) וקידוד וידאו (לא עריכה). יש לי שאלה: האם חובה להמהיר גם את כרטיס המסך, או שלשימושים שלי אין צורך בכך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה ההגדרות הכי מומלצות ? אני נתתי למאוורר לעבוד במהירות 100% מעל טמפ' של 55 מעלות . האם כתוצאה מכך הבלאי שלו יהיה יותר מהיר ? פשוט לא בא לי כלכך מהר לשרוף את הליבה של ה GTO2 שלי. ( דיי מהר הוא מגיע ל 60 מעלות ).
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך CHAINTECH GEFORCE4 MX440 - 128MB הוא מגיע רק עם היטסטינק בלי מאורר אני מרגיש שהוא מתחמם יותר מידי לטעמי יש שתי אביזרי קירור שהמליצו לי אליהם: קריסטל אורב של חברת טרמלטק ו- Vantec IceBerq 3CCB-A1 http://vantecusa.com/iceberq_copper.html השאלה שלי היא, האם הVANTEC יכול בכלל להתחבר כמו שצריך לכרטיס כמו שלי ומה אתם אישית ממליצים לי (דרך אגב אני גם מעדיף שיהיה משהו יפה ואסטטי יש לי חלון במארז לא רוצה משהו מגעילול כזה שיהרוס ת'יופי) וכמובן שקטטטטטטט זה משהו שמאוד חשוב לי (ואין לי בעיה להוריד את הגריל מהקריסטל העיקר שישתוק..) רועי.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום : קיבלתי את המחשב, התקנתי מערכת XP Pro והדרייברים הנחוצים (עוד לא עדכנתי של כ. מסך) וכעת אני מבולבל נורא. המפרט: Q6600 G0 > קירור לבחור הזה: TT BigTyphoon Gigabyte GA P35 DS3L ספק HX520 מארז Antec 900 זיכרונות שאמורים להיות הזיכרונות האלו: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=4314 Albatrob 8800GTS 320MB והשאר לא מענין. ביקשתי מהחחנות לעשות לי OC ונאמר לי שנעשה OC למעבד לתדר של 3Ghz ובין דפי הקבלה יש משהו כזה: נתוני OC מעבד 9X335 מתח V1.325 זיכרון 2.4X335 PCI-E 100 נתחיל בזיכרונות. כמו שציינתי אני אמור לקבל זיכרונות של Corsair DDR2 800Mhz 1GB X 2. אבל התמונות להלן לא בידיוק מראות את זה לדעתי. לא רוצה סתם להעמיס על ה…
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 4850 וקירור שחבר הביא לי של 5850 האם אפשר להרכיב את הקירור עליו?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
חברים נגיד ואני קונה BFG 8800gt OC2(אני מתכנן לקנות אותו) או כל כרטיס אחר שמגיע עם OC , האם כדאי להמשיך ולבצע בו אוברקלוק?? והאם אפשר בכלל לעשות לו אוברקלוק?? עוד שאלה הכרטיסים שיש בהם אוברקלוק היום מגיעים עם קירור? והכרטיסים בלי אוברקלוק גם מגיעים עם קירור? איזה קירור אתם ממליצים להוסיף לכרטיס מסך בשביל להשיג אוברקלוק מכובד??? תודה......
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי Heatsink שמאוד דומה ל Volcano 5, והוא בא עם מאוורר של 40mm שעושה רעש כמו משוגע. איפה אני יכול להשיג מתאם ל 80mm שגם יהיה שקט וגם תיהיה זרימת אוויר גדולה יותר ?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים ללא יחס לרעש SLK-900A עם מאורר סטנדרטי או CNPS7000A-Cu ??
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ברשותי מארז של חברת Thermaltake Tsunami במארז קיימים שני מאווררים: Front 120x 120 x 25 mm, 1400 rpm, 21 dBA Rear 120x 120 x 25 mm, 1400 rpm, 21 dBA המארז/מחשב משמש אותי ל- HTPC ושני המאווררים האלו דיי מרעישים אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על שני מאווררים שקטים ואיכותיים בתקציב של עד 200 ש''ח סה''כ בתודה איציק
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
דרך הביוס אני יודע...אני יודע גם את המקום הספציפי..אבל על כמה ?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המפרט בצד , המהרתי ל באס 325 ------->325*7=2.277 ghz שמתי מחלק 4:5 ככה הזכרונות נמצאים בתדר 814 mhz הרצתי ממטסט כל הלילה וקיבלתי 12 שגיאות יש לציין שקניתי את הזכרונות ובדקתי אותם בממטסט בתדר המקורי גם לילה שלם , לא היתה שום שגיאה אז מה זה אומר ? שאני חייב לשים מחלק 1:1 ככה שיעבדו ב 650 ? או שאולי הלוח אם שלי אשם בכך ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חבר שלי עשה אוברקלוק למעבד שלו ועלה 600 מגה הרצ עכשייו המעבד עומד לו על 30 מעלות במאמץ אז למה הוא לא יכול לעלות יותר תמהירות???
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה את ה ZIP לא את ה EXE ומפה http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download זה נתקע באמצע כל הזמן.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 478 עכשיו איך אני משתמש בתופסנים כדי להרכיב אותו? להבריג משהו..?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
אשמח מאוד לקבל הערות ל OVERCLOCKING הבא שעשיתי, היותר וזהו הרציני הראשון שלי ואני ממש משקשק מדובר במעבד CELERON Coopermine ,נעול ל 8x100 . לוח האם הוא GIGABYTE 6OX והמחשב משמש כמערכת מדיה בסלון - כך שהמשימות הכי מורכבות הם פענוח MP3 ו DIVX. את האוברקלוקינג עשיתי ע"י גא'מפר ב MOTHERBARD שנקרא MAGC BOOSTER ומה שהוא עושה הוא להגדיל את ה V-CORE ב 10 אחוז ל 1.74 וולט. ללוח האם אין שום אפשרויות אובקלוקינג אחרות מלבד שימוש בתוכנת ה EASYTUNE של GIGABYTE. בעזרתה הצלחתי לשום את ה SYSTEM BUS ואת ה DRAM SPEED ל 144 ואת ה PCI CLOCK ל 36 וע"י כך להגיע ל 1125MHZ (שיפור של 40 אחוז) וככה המחשב רץ כבר יציב כאשר MBM5 מדווח על טפרטורת מעבד מקסימלית של 41 מעלות (לרוב זה סביב ה37) וטמפ…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
zalman-http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13527 gigabyte-http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15512 Thermaltake-http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TT-CL-W0011&affiliate=zap ThermalTake-http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CL-W0076&affiliate=zap Thermaltake-http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=2926 התקציב הוא עד 1200 כולל התקנה שאני משיג את ההתקנה ב120 ש"ח. מי מבין המערכות עדיפה בשקט, ובביצועים? תודה מראש, ניצן
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הCNPS7000A-Cu מתאים ללוח A7N8X DELUXE יש דף אבל לא הבנתי מה כתוב שם.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-