אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש את זה בארץ? http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1784&cat=93&page=1
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב, השאלה די פשוטה וטיפשית... באיזה צד עדיף לשים את הפילטר של המאוורר מבחינת איורור וחסימת כניסת אבק למארז??? בצד שצמוד לדלת של המארז כמו איפה ששמים גריל? או בצד ההפוך שקרוב יותר לפנים המארז ( וכך לא מונע מחפצים קטנים להיכנס במאוורר ולהרוס אותו )?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי GF4MX460 של MSI יש לי איזה תוכנה מטומטמת של MSI שבה אני יכול לשחק קצת עם הMEMORY CLOCKA ועם הCORE CLOCK ומסוגל להגיד לי את הטמפרטורה. התוכנה אמורה איכשהו לתת לי שליטה כלשהי גם על הVOLTAGE והFAN SPEED אבל היא לא נותנת יש לכם תוכנה להביא לי שתרים תVOLTAGE ושאני אוכל לשחק עם הFAN SPEED?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
gigabyte טוענים שהתוכנה הזאת יכולה להקטין את צריכת החשמל של המעבד ובכך להקטין את פליטת החום שלו, במקביל היא גם מקטינה את מהירות המאוורר של המעבד. הדוקומנטציה שלה ממש ממש גרועה ואני לא מוצא מידע ברשת. המטרה שלי זה שכאשר המחשב לא נמצא תחת עומס, הוא יעבוד לאט יותר ואז אני אוכל להנמיך את המהירויות של כל המאווררים שלי, זה בעיקר ללילה אבל גם לא יזיק שקט כשאני כותב אי-מיילים. הפעלתי את I-cool, דבר ראשון שקרה זה שהמאוורר של המעבד הפסיק לעבוד (זלמן 9500) והאזעקה של הלוח אם התחילה לצפצף (קל לבטל, אבל אני רוצה לכוון את המהירות שלו ל-1300, שזה המינימום המומלץ). דבר שני, לא קרה כלום. בדקתי עם CPU-Z ואין שום שינוי במהירות שעון או במתח שיוצא למעבד. אין שום פרמטר בתוכנה לשליטה על המאוורר…
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף תקירור המקורי של אינטל לאחד טוב שיוריד לי טמפ' משמעותית ויאפשר לי אוברקלוק לבאס 380-400 אני יודע שיש ת FREEZER 7 PRO אבל הוא עולה כ 150,ואין לי אפשרות להוסיף לו. יש יותר זול ?
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הכיע הזמן סוף סוף להעיף את ה volcano 6 CU שחופר לי כבר ארבע שנים בראש עם הרעש הבילתי נסבל, והביצועים המחפירים שהוא נותן במיוחד בקיץ. אני מתבט בין שלושה גופי קירור מבית Thermalright לAthlon XP בתקציב של עד 200 שקל. Thermalright SLK-947U שהוא הכי זול בין השלושה (150 שקל), Thermalright SLK-900A הכי יקר (205 שקל), Thermalright SP97 שהוא בול בתקציב. את המאורר כבר יש, מאורר evercool מאלומניום 90 מ"מ עם ביצועים טובים לשקט שהוא נותן. ראיתי בסטיקי שאין ממש הבדל משמעותי בין השלושה, לכן אני נותה ללכת על הזול מבין השלושה, מצד שני הSP97 עם היט-פייפ, והוא הכי ביצועיסט מבין השלושה (אומנם לא בהפרש גדול) והוא יקר ב50 שקל מה SLK-947. איזה מבין השלושה יתן את היחס עלות/ביצועים הכי משתלם?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בעקבות הקיץ החלטתי לשנות את העומס בOC על המחשב. בנוסף עדכנתי את הBIOS ולכן כל ההגדרות התאפסו ושיניתי מחדש את ההגדרות ליותר "קלילות". כרגע אני עומד על טמפ' מקסימלית 65 מעלות במאמץ. אבל מה שלא ברור לי הוא למה ה CPUZ והתוכנה PERFORMANCETEST מראות את מהירות הזכרון אחת על 561MHZ והשניה על 667 בהתאמה כשהמהירות המוגדרת היא 1122 במכפיל 3 בתזמון 5-5-5-18 מצורפות תמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש אוורור לממעבד E6400 כחלק ממפרט חדש שאני מתכוון לקנות. המארז עליו שמתי עין הוא הGYGABITE 3D AURORA ויש לו מאוורר 0בעצם שניים) בגב המארז, ממש בקו אחד עם המעבד. לכן חשבתי על מאוורר כזה שיקביל במישורו למישור הגב של המארז. אחד המועמדים החזקים (אלא אם תתנו המלצות אחרות) הוא הSCYTE NINJA. אבל מצאתי שישנם 3 דגמים שונים שלו (אחד כנראה כבר כל כך ישן שאינו נמכר כלל): 1. NINJA 2. NINJA PLUS 3. NINJA PLUS REV.B לא הנבתי מתוך אתר הבית של החברה מה ההבדלים בינהם. אשמח לקבל עזרה כאן, ואשמח לקבל המצלצות לקירור המעבד בלי קשר. אני לא מתכנן OC (לפחות לא ב3 השנים הקורובת עם המעבד). חשוב לי שיהיה שקט במארז ובבית וקירור יעיל. עד כמה אני ארוויח ממאוורר חלופי למקורי ש…
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שמתאים ל-AMD של חברת GIGABYTE דגם ga-7n400-l. מצאתי בחוברת שלו אפשרות לשינוי המכפלה בגאמפרים שבלוח אם. האם זה יביא לאוברקלוקינג ואם בכלל הוא יהיה אפקטיבי?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תראו מה איזה יצור שלח בפורום מחו"ל http://www.akiba-pc.com/775/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, המאוורר של הכרטיס מסך שלי נשבר ואני צריך חדש... הכרטיס מסך שלי זה geforce 6600 של nvidia. אני גם רוצה להדגיש יש ימים שאני על המחשב 10 שעות רצוף + (משחק רוב הזמן ) ככה שזה צריך להיות מאוורר שיחזיק מעמד אם אתם יכולים גם לכוון אותי לחנות שמוכרת את המאוורר אני אשמח (אם יש משהו בירושלים הכי טוב :}) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
איזה צלעות לזכרונות כרטיס מסך אתם ממליצים? הכי נפוץ הוא הזלמן שמגיע עם 4 צלעות קצרות ו-4 גבוהות יותר. יש גם את אלה של פריים קולר, 8 צלעות בסגנון הנמוכים של זלמן. ל-OCZ יש משהו אבל מאוד יקר. בכל אופן מה אתם ממליצים לקנות? אני גם מתקין סיילנסר rev3 על הכרטיס. ...המרטש
-
- 12 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אילו תוכנות אני צריך כדי לבדוק יציבות אחרי OC איך משתמשים בהם ומאיפה משיגים? כולל תוכנות מאמץ וטמפ' גם אם למישהו יש רעיונות לMOD לטוניק אני אשמח!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש את ה-MOBO שציינתי לעיל ועשה לו OC ? יש לי XP 2800? ואני רוצה לעשות לו OC רציני יש לי מאורר VOLCANO 12 ..... אני פשוט לא מוצא ב-BIOS שום דבר על OC...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש את הדגם הטוב ביותר שקירור איוורור יכול להציע לי . תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מרוב מאווררים וביקורות הלכתי לאיבוד, אני זקוק לייעוץ. אני מעוניין לרכוש מאוורר בסביבות ה-200 - 250 שקלים ודיי התלהבתי מהביג טייפון של Thermaltake, השאלה שלי היא האם לדעתכם זה המאוורר בעל היחס מחיר/ביצועים הכי טוב או שיש מאוורר אחר שיותר משתלם ממנו, אשמח לשמוע מה אתם חושבים. גם אם יש מאוורר שעולה טיפה יותר אבל ממש שווה מבחינת ביצועים אשמח לשמוע עליו. עריכה: שכחתי לרשום שיש לי מעבד Athlon 64 X2 5200 Socket AM2
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני צריך עצות בנושא צבעים ואם יש לכם גם רעיון לציור סמל במרכז זה גם יהיה נחמד הגבול הוא כ-100 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כאמור , כנושא הת'רד יש לי שאלה לגבי המוזכר לעיל. עד כמה זה נחשב "טמפרטורות טובות" בזמן מאמץ למעבד הנ"ל ? אני מתכוון - לאחר העלאת מתחים וOC מכובד ביותר ? למי שיודע ויוכל לעזור לי לסחוט את המפלצת ולהגיע ל260mhz בבאס בתקווה...רק אני צריך לדעת מה ההגבלה המומלצת של החום במאמץ !! מי שיודע ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו - בתודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב, החלטתי לנסות לעשות OC לכרטיס מסך שלי, הGeforce 6600GT של Gigabyte עם 256MB זיכרון GDDR3 - מהירות מעבד 500MHz. קראתי ברחבי הפורום שאי אפשר לשחרר עוד צינורות עיבוד לכרטיס הזה, דיי מבאס... זאת הפעם הראשונה שעשיתי את זה, ואני אפילו לא בטוח שסיימתי, אבל רציתי להראות לכם, ולקבל חוות דעת על מה שעשיתי: הצלחתי להעלות את המעבד ל570, ואת הזיכרון ל870 - שיחקתי OBLIVION כמה שעות עם המוניטור של RIVATUNER פתוח - זה באמת עבד על 570! הטמפ' הכי גבוהה של המעבד של הכ.מסך בכמה שעות על OBLIVION הגיע לאזור ה41 מעלות - זאת טמפ' טובה? - הכ.מסך מגיע עם קירור שקט SILENT PIPE 2, אני הוספתי מאוורר 80מ"מ על האזור של המעבד (סתם רעיון שעלה לי). מה אתם חושבים? כמה רחוק עוד אפשר\כדאי ללכת (אני ע…
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני ממש צריך לקנות לעצמי Fan Controller. האם אחד הדגמים הללו נמצאים בארץ? הם בכלל יהיו, אם לא? מה להערכתכם תהיה העלות?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האלן הכרטיס חם ומאחר ואני לא יכול לשנות את מהירות הכרטיס אני צריך המלצה לקרור שיקפיא אותו בתציב הנ"ל כמו כן אם אפשר מדריך להרכבה כי לא עשיתי זאת בחיים.הכרטיס של TWINTECH תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום,היום רכשתי מארז חדש וברצוני לקבל מידע על הרכבת המחשב ובעיקר החוטים מהספק או מהמארז עצמו לאן הם צריכים להתחבר כמובן שיש לי את לוח האם,מעבד כרטיס מסך וכו' את אלה אין בעיה להרכיב אבל החוטים מאיפה ולאן,עזרתכם בבקשה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם הלוח הזה ASUS P5LS2 SE/C יתאים לOC קליל של עד 400 באס למעבד E6300?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא. לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 66700 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-