עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בעקבות הקיץ החלטתי לשנות את העומס בOC על המחשב. בנוסף עדכנתי את הBIOS ולכן כל ההגדרות התאפסו ושיניתי מחדש את ההגדרות ליותר "קלילות". כרגע אני עומד על טמפ' מקסימלית 65 מעלות במאמץ. אבל מה שלא ברור לי הוא למה ה CPUZ והתוכנה PERFORMANCETEST מראות את מהירות הזכרון אחת על 561MHZ והשניה על 667 בהתאמה כשהמהירות המוגדרת היא 1122 במכפיל 3 בתזמון 5-5-5-18 מצורפות תמונות... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. שלום, יש לי הכרטיס הנ"ל... ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק בכדי שאצליח לשחק המשחק NEED FOR SPEED 7 תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  3. שלום כרגע המחשב על OC של 2049MHZ, כלומר 178 כפול 11.5 עם תזמונים Optimal שזה 3.0-4-4-8 ניסיתי להעלות ל 180 כפול 11.5 שזה 2070MHZ, המחשב עובד אבל זה נראה שהוא עובד לאט. וגם תוכנות לא מגיבות עכשיו, יש לי 2 סטיקים של 512MB של A-DATA. אחד מהם תומך ב3.0-4-4-8 ואחד מהם ב 2.5-3-3-8 השאלה שלי זה אם אני מגדיר בביוס על Turbo שזה 2.5-3-3-6 מה יקרה? האם רק אחד מהם יעבוד יותר מהשני או מה? איך זה הולך? על מה עדיף בכלל להגדיר אותם? כ 2.5 או 3 בשביל ה OC? ניסיתי את שניהם וזה נראה שהמחשב מתחרפן עם 2.5 כרגע ב Super PI זה מחשב 1M תוך 55 שניות עד דקה (תזמונים 3.0) כשאני על 2070MHZ זה מחשב 1M תוך 50-51 שניות עם תזמונים 3.0, כשאני על 2.5 יש הבדל זניח של שניה או משהו כזה אך כשאני מבצע בדיקה ב 3…

• 13 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by orlupo,

יש לי לוח אם שמתאים ל-AMD של חברת GIGABYTE דגם ga-7n400-l. מצאתי בחוברת שלו אפשרות לשינוי המכפלה בגאמפרים שבלוח אם. האם זה יביא לאוברקלוקינג ואם בכלל הוא יהיה אפקטיבי?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by SpazaM,

אני עומד לקנות עכשיו מחשב חדש והתלבטתי קשה מה לקחת מרוב האפשרויות, החלטתי ללכת לכיוון ה i5 2400 ומכיוון שאני קצת גיימר אוהב לבחון משחקים חדשים פה ושם. אז אמרו לי שהקירור נורא חשוב, אמרו לי שזה קירור טוב: ZALMAN CNPS5X SI EDITION ולמארז הציעו לי את זה SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W יחד עם Raidmax 120mm Retail Quiet Fan בקיצור השאלה שלי אם המחשב לא יתחמם לי מהר לאור הידיעה שאני מצפה ממנו להחזיק לפחות 2 -3 שנים בשקט תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. עשיתי אוברקלוק הכל כמו שצריך ויציב, אבל אני פשוט לא מוצא איפה מעבירים את הזיכרון מ2T ל1T! הלוח בברירת מחדל על 2T ואני פשוט לא מצליח למצוא שום ערך בביוס שמשנה את התיזמון הזה! וניסיתי כמעט הכל...

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by SD Project,

לקחתי מכל תוכנה את החלק העיקרי, 5 דקות על הצייר, חיברתי הכל וזה מה שיצא =) אז מה אתם אומרים ?? מאמינים ?? תאמינו !! =) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  8. עברתי על כל ההנחיות אחת לאחת ובכל זאת אחרי שמירת השינויים בביוס המחשב נדלק, ומייד עושה עוד ריסטארט ועולה עם הגדרת FBS, ן PCI_E בברירת המחדל שלהם (לעומת זאת הוא שומר את שינויי המתחים, והגדרות טמפ' ב PC HEALTH. עדכנתי ביוס, הוספתי מתחים בהדרגה לזיכרון עד +0.3, למעבד עד 1.45, ושאר המתחים ב +0.1 קורה לי בכל שינוי שאני מנסה לעשות אפילו בהעלאת FBS ל 220 בלבד. מפרט 965DS3P REV 3.3 GIGABYTE CD2 4400 4 * TWINMOSS 800 5-5-5-15 1GB LIBERTY 500W GT8600 TUNIQ תודה

• 11 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by Ozen,

טוב, החלטתי לנסות לעשות OC לכרטיס מסך שלי, הGeforce 6600GT של Gigabyte עם 256MB זיכרון GDDR3 - מהירות מעבד 500MHz. קראתי ברחבי הפורום שאי אפשר לשחרר עוד צינורות עיבוד לכרטיס הזה, דיי מבאס... זאת הפעם הראשונה שעשיתי את זה, ואני אפילו לא בטוח שסיימתי, אבל רציתי להראות לכם, ולקבל חוות דעת על מה שעשיתי: הצלחתי להעלות את המעבד ל570, ואת הזיכרון ל870 - שיחקתי OBLIVION כמה שעות עם המוניטור של RIVATUNER פתוח - זה באמת עבד על 570! הטמפ' הכי גבוהה של המעבד של הכ.מסך בכמה שעות על OBLIVION הגיע לאזור ה41 מעלות - זאת טמפ' טובה? - הכ.מסך מגיע עם קירור שקט SILENT PIPE 2, אני הוספתי מאוורר 80מ"מ על האזור של המעבד (סתם רעיון שעלה לי). מה אתם חושבים? כמה רחוק עוד אפשר\כדאי ללכת (אני ע…

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by K_D,

שמתי לב שבKSP עכשיו מופיע שורה של FAN INCLUDED בלה בלה בלה... אז השאלה האם עדיין שווה לקנות מאורר נגיד ברמה של ZALMAN סביבות 250 שח,משהו בסגנון 7700...או שמאורר שהם שמים הוא די איכותי? אני לא מתכוון לעשות OC,אבל אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט...אבל ממש שקט

11. איפה אפשר להשיג חלקים לקירור מים בארץ? כמו רדיאטור ואת הדבר ששמים על המעבד

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by Boxster,

קודם כל הנתונים היו ככה: http://up48.siz.co.il/up1/j5xmjeaymmdf.jpg ועכשיו שאני מנסה להיכנס לOVERDRIVE זה רושם לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=njojvwfkzigl.jpg העלתי את הCORE CLOCK ל:775 ואת הMEMORY CLOCK ל:1200 זה נחשב OC טוב? ועוד כמה בערך אני יכול לעשות OC? ד"א יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך? תודה

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by Esparco,

הביוס שלי זה i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.95 עובד טוב ויציב עכשיו אני רוצה לעלות יותר מזה והווינדוס נופל איך אני מעלה מתח בביוס הזה אין לי אפשרות כזאת שם

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. מהירויות סטוק 250/333, התוצאה שקיבלתי 5040. מהירויות אוברקלוק 312/415, שיפור של 25% גם לליבה וגם לזכרון, 6522. שיפור תוצאה: 29.5 אחוזים. מה אתם אומרים נשאיר את הOC או שהשיפור הזה הוא סתם. יש Data Base של 3DMark2001SE שבו אני אוכל להשוות את התוצאות? תודה.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by Shlomi32,

יש לו 2 חיוברים.. אחד לווסט מהירות ידני. ואחד לווסט מהירות ע"פ טמפ'. איך אני אמור לחבר את הווסט טמפ'? תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by NeoMesH,

תגידו איך אני מחבר חיישן טמפ' של פנל קדמי למעבד???..איפה ואייך?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by poi,

אני רוצה לבנות בלוק מים למעבד למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by gonenb,

היי הכרטיס מאוד מרעיש עם המאוורר שהוא בא איתו, אני צריך משהו הרבה יותר שקט, בלי צורך ב overclock. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by NIRAN,

יש לי מאוורר על הדלת של המארז שזורק אוויר על ה DDR והמעבד, ורציתי לדעת איך הוא יהיה יותר יעיל זורק אוויר פנימה או מוציא אוויר החוצה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by squeal,

שלום לכם, בזמן האחרון, הסתכלתי על הטמפרטורות של המעבד שלי בזמן מנוחה ובזמן מאמץ, והתוצאות נראות לי דיי גבוהות: במנוחה הוא בין 55-60 , רוב הזמן על 57 במאמץ הוא בין 65-70 , ולפעמים הוא עובר את ה-70, ואז מביא לי הודעה שהטמפרטורה עברה את הגבול הרצוי. [המעבד שלי זה פרקסוט 3.0 מה"ץ 1מ"ב קאש, עם קירור סטוק]. בקיצור, חיפשתי באינטרנט כל מיני מאווררים, קראתי ביקורות, ראיתי באנצ'ים וזה, ובסוף הגעתי לשתי גופי קירור שנראו לי הכי טובים: Big Typhoon Scythe Ninja שניהם הראו את הביצועים הכי גבוהים בבנצ'ים, ולשניהם היו את הביקורות הכי טובות. אז אני רוצה לשאול, איזה אחד מהם הוא יותר טוב? והאם הם רועשים ? ואם יש לכם איזה גוף קירור יותר טוב להציע עד 280 שקל, אז תציעו. תודה יום טוב.

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by asafnn,

שלום לכולם שתי שאלות קטנות (אני חושב). 1) האם ניכר הבדל בהתחממות בין לוחות אם שונים? לאסוס יש את מערכות הheat pipe וה stack cool 2, ג'יגבייט לא ממש מציינים מערכות קירור בנתונים שלהם, וגם לא איבייט. האם אחת המערכות אפקטיבית יותר מהשאר או שהכל שטויות בת'כלס. לא מצאתי התייחסויות לעניין באתרי ביקורת, מצד שני אולי לא חיפשתי במקום הנכון... המחשב שאני בונה מיעד להיות שקט, וככל שהקירור הפסיבי יותר אפקטיבי המאווררים יכולים לעבוד על חלש יותר (כמו שכולכם בטח יודעים), לכן זה חשוב לי... 2) אני מחפש המלצה על מאוורר שקט למעבד, Q9300 על P35. לא מתוכנן שום OC, אז הקירור לא צריך להיות היסטרי... רק מספיק בשביל ששום דבר לא ישרף. והעיקר שיהיה שקט. תקציב עד 200 שקט. תודה אסף

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by ashkenazone,

עם הכרטיס Asus Extreme N6200GE/TD AGP 128Mb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=10671 + Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 לאן נראה לכם אני יכול להגיע? לאיזה תוצאות? דומה לאיזה כרטיס?

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  23. אז ככה יש לי ג'יאנט 2 של טרמלטק והמאורר כבר אני חושב חצי שנה או יותא אני מתקן אותו כל שבוע (לא יודע מה איתו) אז החלטתי לקנות גוף קירור חדש: מה אתם אומרים על CoolerMaster CoolViva VHC-L61 VGA Cooler , אולי יש לכם משהו טוב להציע בסביבות ה200 ש"ח נ.ב זה לכרטיס רידאון 9600XT

24. Started by TIMI,

מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 2400, השאלה היא האם הטמפ' 43 מעלות צלסיוס היא גבוהה מדי בשבילו????

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by Talool,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות לגבי oc במחשב שלי כי אני חושב שביצעתי oc ואני לא בטוח חחחחחח סתכלו בתמונה שצילמתי בcpuz תגידי לי אם אכן ביצעתי oc http://tinypic.com/view.php?pic=678rakp ועוד דבר מישהוא יכול להסביר לי מה זה המולטיפליר הזה ? תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים