עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי כמצויין למעלה AMD אם לוח GIGABAIT אם הלוח קיבלתי תוכנה לאובר קלוקינג אני מעיל אותה וכשאני נותן לא מספר מסויים לעלות עליו אני רואה את המספרים מתחילים לטפס וברגע שזה מטפס מעל אזור מסויים המחשב קופץ לריסטארת AMD Athlon XP K7 1700 לוח של GIGABAIT

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by INFERNO,

יעזור לי מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by redti,

הגיוני שאני לא מצליח עם OCZ HPC REAPER pc 6400 cl 4 להגיע ל996 על טימינג של 5-5-5-18 עם מתח של 2.2 ? אני לא מצליח להעלות את המחשב על ההגדרות האלה וזה משגע אותי חשבתי שהם טובים לOC , מה יכול למנוע ממני להפעיל אותם בהגדרות האלה? יש לי E8400 HD4850 EARTHWATTS 430 WATT

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by balagan777,

שלום שלום, יש ברשותי את הכרטיס שמצויין למעלה, הוא עם זיכרון 512MB DDR3 (למי שתהה איזה דגם בדיוק :-) בכל אופן, אני קושל להמהיר אותו, כמובן עם תוספת מאווררים, ורציתי לדעת אם מישהו כבר ביצע המהרה לכרטיס כזה. אם כן, לאיזה תוצאות הגעתם עם קירור אוויר בלבד ? והאם כדאי להשקיע ? תודה תודה :-)

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. Started by ElEmEnt,

<אין פירסום חינם./>

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  6. השאלה ב"נושא".

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by montigo,

אני קונה בקרוב את הלוח אם הבא: Gigabyte GA-8IEXP [לינק לספציפיקציות] אני מעוניין לקנות 512 מגה בייט של זיכרון, וכמו כן מעבד של 2 ג'יגהרץ לערך. כמו כן אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג, לא כבר במיוחד, כי השקט הוא הערך העליון, רק אובקלוקינג שיאפשר לי לעבוד עם מאווררים שקטים. לפי הספציפיקציות, הלוח (הצ'יפסט) תומך רק ב-DDR266, האם אני יכול לקנות DDR333 ולהריץ אותו נגיד ב-300 מה"צ וזה עדיין יפעל? מה לגבי תיזמוני CAS וכו', אני לא מבין בזה, האם זה משמעותי? מלבד זאת, האם כדאי להשקיע במעבד מסוג A עם 400 מה"צ באס, או B עם 533 מה"צ באס? האם זה נכון ש-P4 1.8A זהה כמעט ל-P4 2.2B, רק שלשני עשו Overclocking?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by slider,

טוב, אז זה מה שאני מתכוון לקנות, ואני רוצה לדעת עד כמה אפשר יהיה להגיע עם זה... ועוד דבר, עם אני שם על הלוח הזה מעבד שפועל ב FSB 100 אז גם הלוח יעבוד ב 100 , ואז אני אוכל לעלות את ה FSB, ולהמהיר את המעבד, נכון?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by kaki356,

E4500+Tuniq Tower או E2180+Thermalright Ultra 120 Xtreme עם שני S-FLEX

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  10. הכותרת אומרת את הכל, אני צריך שהמאוורר יהיה שקט יחסית ובעל ביצועים טובים כמובן!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  11. מהי טמפ' סבירה לפריסקוט 3400mhz 64bit בלי oc עם zalman 7700alcu? תודה!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  12. המפרט (הולך להיות) INTEL E6750 GIGABYTE GA-P31-DS3L ASUS 8800GT KINGSTON DDR2 1024MBx2 667MHz ENERMAX LIBERTY 400W GIGABYTE POSEIDON 2x120mm הטמפ' בחדר בסביבות 22 מעלות לכל החלקים יש קירור סטוק תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by imac,

במכירים זולים אבל ממש זולים אני לא רוצה שהם יהיו מדהימים ביופים העיקר שיהיה זול תודה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  14. אני ממש רוצה לראות כמה הטמפרוטורה של הכרטיס קניתי מחשב כרטיס מסך HD4870 512MB בEVEREST לא מופיע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by yoav9,

הצעות שיפור/יעול/אוי כמה המארז מכוער/כל דבר אחר יתקבלו בשמחה נ.ב. עוד שבועיים לערך כאשר אתקין עוד קטודה ואשר את המראה הכללי של המארז (חוטים וכו) אפרסם תמונות באיכות טובה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by imac,

אני הולך לעשות למעבד שלי OC ואני מחפש מאוורר או אמצעי קירור שונים, יש הצעות?

17. 1.אז כמוש אמרתי אני לא מצליח לעשות יותר מ220 באס המעבד הוא P4 2.4C באס מקורי 200 הנא תצלום מCPUZ לפני כשבועיים שהייתי עם זיכרונות הקודמים שלי, שהם היו MUSHKIN GREENLINE עשיתי באס של כ250. אך מסיבה לא מוסברת הזיכרונות הלכו לעולמם אז החלפתי לשתי סטיקים של Samsung uccc ואני לא מצליח לעבור את ה220. 2.אני לא יודע איך משתמשים במחלקים בלוח שלי, אשמח אם תגידו לי איך. 3.מה המתח שמומלץ לי לתת למעבד שלי בבאס של 220-230? וכמה מומלץ לתת בסטוק?

• 8 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by asnast,

היי חברה מישהוא יכול להגיד לי איך אני יכול לפתוח את המכפלה של המעבד שלי? p4 2.26 fsb 533

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by rosesr,

???

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. והאם צריך לרכוש את המשחה בנפרד או שזה אמור להגיע עם המעבד ? מצורף קובץ עם הטמפ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 631 צפיות
  21. ראיתי את הקירור חדש של חברת הבת של TR והוא מאד סקרן אותי מכיוון שזהו סוג גופי הקירור שאני מחפש (קלי משקל ואופקיים). http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5547 http://www.cogage.com/a_page/cpu_cooler/mst-140/product_cpu_cooler_mst-140.html יש לי 2 שאלות לגביו: 1. איך הוא מול ה - THERMALRIGHT SI-128 SE שנחשב אחד טובים ביותר מסוגו ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7256 (דוגמא - http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermalright-si128se-ultra120a_10.html) 2. מה ההבדל בינו ל - THERMALRIGHT AXP-140 ? ומי מהם עדיף ? הם נראים מאד דומים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5621 http://www.thermalright.com/new_a_page/…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. זה המפרט שלי בצד והלוח אם שלי לא מאפשר לעשות oc אני מעדיף שלא לשדרג את הלוח אם מעבד וזיכרונות אלא רק לקנות לוח אם משומש או חדש שיאפשר לי לעשות oc למעבד כדי שלא יהיה לי צוואר בקבוק לכרטיס מסך מה אתם אומרים על הלוח הזה P5Q PRO TURBO או GIGABITE: EP43-UD3L (775 C2Q 1333Mhz intel P43 DDR2 1333 PCI-E מה אתם ממליצים לי לעשות? אני משחק על רזולוציה של 1680X1050 ועוד שאלה אני חייב לפרמט?! אני ממש מעדיף שלא! יש לי ויסטה אולטימייט 64 ביט

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כן אני יודע שזה ממש לא מעשי ופשוט מטורף לחשוב בכלל להפעיל את זה בבית כי זה עושה רעש מטורף שלא מהעולם הזה : וזה יגדיר מחדש את המושג "מנחת מטוסים בחדר" אבל אני ממש חייב לנסות את זה.........במקום שלא יפריע.......... ומי שלא מודע לכמות האוויר שזה מוציא אז אפשר להגיד שזה מסוגל להעיף אבנים בכיף :smoke: ;D ומי ששואל "למה לעזאזל!?!?!?!" אז זה כי יותר מידי משעמם לי!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז הנה מה שהספקתי לעשות היום. לקח לי כ 5 דקות בערך, כולל פירוקים אבל שיהיה. בכל אופן, פירקתי ספק ישן של 486, והוצאתי ממנו את המאוורר 80 מ"מ. מעל המעבד (486 כבר אמרתי) הסרתי מאוורר קטן של 40 מ"מ מבין בליל החוטים מצאתי מפצל מתח לכוננים (שאני לא זוכר את שמו, למרות שברגע שאני אלחץ על שלח, אני אזכר) חיבור המאווררים לחוטים (כפי שניתן לראות) ובדיקה על פנטיום 2 ישן שעומד אצלי בסלון. כן כן הסלון שלי נראה כמו מעבדת מחשבים כרגע יש בו: 486 DX2 - יהי זכרו ברוך פנטיום 1 MMX, גם יהי זכרו ברוך. פנטיום 2 - שאני עוד מנסה לשפץ אותו ברמה מספקת כדי שיעבוד ויוכל להריץ חלונות 98, ואז הוא הולך לאח קטן של ידידה שלי. וכמובן שני המחשבים שאני עובד עליהם. מחשב ביתי - DURON 1200 ומחשב ני…

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by ariel-ro,

שלום אני תקוע בOC למעבד שלי(מפרט בצד) על 250*9 מעבר לזה כל מה שאני מעלה בין אם מכפלה בין אם תדר אני לא מצליח. ועם מכפלה של 10 אני בכלל לא מצליח לעשות, אני צריך להוריד לתדר של 220-230 מעל זה הOCCT מראה שגיאה הזכרונות על מחלק נמוך, ככה שהם לא עוברים את הסטוק שלהם ככה שהם לא מגבילים וביטלתי את כל מה שכתוב במדריך באתר. מה אפשר לעשות כדי להמשיך? ??? ראיתי באתר שהגיעו עם מערכת ממש דומה לשלי ל9*311 בלי לעלות מתח בבקשה עזרה *** עריכה לאחר 47 דקות בOCCT היה שגיאה, CODE 4 לפי מה שהוא אומר אריאל

• 6 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים