אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודש ( +- ) קניתי כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX7800GT TDH MY VIVO. אני רואה בפורום לא קצת אנשים ששואלים איזה מאוורר לקנות לכרטיס מסך, האים גם עליי לקנות מאוורר או צלעות קירור או משהו חדש בישבילו אחר, או שאין צורך מהסיבה שקניתי את הכרטיס מיצרן מצוין- LEADTEK, והיא כבר סיפקה לכרטיס את כל מה שצריך? נ.ב אני לא מתכוון לעשות לכרטיס מסך OC
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
והאם צריך לרכוש את המשחה בנפרד או שזה אמור להגיע עם המעבד ? מצורף קובץ עם הטמפ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי נפל לידיי קירור של חברת AVC לא רשום עליו דגם או משהו אבל בעקרון הוא דומה לסיילנט סקיורה פרו של אסוס.. אותו עיקרון , והוא מאלומניום למישהו יש מושג על החברה? מכיר אותה ? התרשם לטובה/רעה?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קיבלתי 2 מאווררים של SUNON 120 מ"מ וכפולים בעובי. אמרו לי שהם שקטים במהירויות נמוכות, אני אבדוק את זה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום רב. משום מה כאשר אני מוריד את הבאס לזכרונות ל 5/4 זכרון/מעבד , המערכת נהיית פחות יציבה. הזכרון הספציפי הוא דיי גרוע לOC , כך שרציתי להוריד לו את המהירות (נכשל ב S&M) ,מה שקורה בזמן הורדת מהירות הזכרון המחשב נהיה הרבה פחות יציב . אמור להיות ההיפך לא?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מממ עכשיו כדאי לקחת את המאורר שקיבלתי מחבר שלי עם ההיטסינק.. שעשיתי לו בדיקת קירור ככה עם בטריה והוא מקפייאאא את ההיטסיק תוך שניות הוא קטן יחסית.. אבל מגניב.. ממ לכרטיס מסך שלי יש רק היטסינק כזה עצבני כזה.. ותמיד שאני נוגע בצד שני של הכ.מסך ( לא בצד שכל הדברים וההיטסינק.. אלה למטה) במקום איפה שה GPU אז זה ממש רותח.. אין לי שום דבר לבדוק טמפ'? אז כדאי להחליף בינהם.. ? יהיה שיפור או משהו? כאלו בחום.. או סתם לעשות בשביל הכיף כי המאורר לא מרעיש וזה לא יכול להזיק? או שכדאי להשאר עם הזה שקיבלתי עם הכרטיס מסך כי זה מספיק לו.. אה כן יש לי GeForce 2 Mx200 אין לי מושג של איזה חברה.. עם 64 מגה ושאלה.. משחה טרמית אני יצתרך ? כי אין לי ממש בהשג יד.. אבל יש קצת על ההיטסי…
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
תקציב: 300 ש"ח. עיניי לכדו את ה-DuOrb, ואת ה-V14Pro. מה עדיף מבין שניהם או בכלל מה עדיף עליהם? V14Pro http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001189&id=C_00001256&name=V14Pro&ov=n&ovid= DuOrb http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000605&id=C_00000606&name=DuOrb+for+CPU&ov=n&ovid= האם ה-DuOrb יתאים ויכנס למארז ה-Soprano מבחינת המידות אני וראה שהוא די גדול., ועוד יש לי 120mm בגב המארז (מתחת לספק כח). האם הוא יכנס חלק? ומה לגבי ה-Asus Silent Knight? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני צריך מאוורר למעבד למטרת OC, לQ9300 שיהיה כמה שיותר שקט. חשבתי על כמה אופציות: Sunbeam Tuniq Tower thermaltake big typhoon 120 vx Thermalright Ultra 120 Xtreme+Scythe 120mm S-Flex 800RPM 33.5CFM (Scythe INFINITY (Japan Design מה יהיה הכי שקט? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הCNPS7000A-Cu מתאים ללוח A7N8X DELUXE יש דף אבל לא הבנתי מה כתוב שם.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד amd 4600X2 והמצ שלו 2.4 גיגהרץ אם אני יעלה אותו ל-3.0 מה מצב הטמפרטורות המומלץ כרגע אין לי קירור מיוחד על המעבד רק תגוף הקירור המקורי
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה הסיבה? ומאיפה נמדדת הטמפ בלוח?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שבוע שעבר התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מהמארז, אז החלטתי לפתוח את המחשב תוך כדי עבודה ולנסות לאתר את מקור הרעש, אך ללא הצלחה. כיביתי את המחשב, ניתקתי את הדיסקים הקשיחים וחיברתי אחד כל פעם. ניתקתי את המאווררים של המארזים ואפילו את המאוורר של המעבד למספר שניות. בסופו של דבר רק כשניתקתי את חיבור המולקס של כרטיס המסך-הרעשים פסקו. מדובר בכרטיס מסך מסוג Geforce FX5900XT של Albatron והוא משרת אותי נאמנה, כך שאני לא מוצא סיבה מספיק טובה להחליף אותו. היום שלפתי את כרטיס המסך וניקיתי את המאוורר שלו עם ספריי אוויר בלחץ, אך גם זה לא הועיל. בקיצור, מה אפשר לעשות כדי להיפתר מהרעשים המטרידים? ואיך בכלל מפרקים את ה-heat sink של כרטיס המסך בלי להרוס את הכרטיס עצמו? צרפתי לת'ראד תמונה של ה-He…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
האם כשאני מעלה את המתח של חריץ הAGP (דרך הביוס) יש לי אפשרויות OC ובות יותר?? יאני אולי המתח מגביל את הכרטיס מסך בOC מבחינה מסויימת?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
השאלה בכויתרת אני רוצה ליקנות את הכרטיס למחשב מבוסס PCIE וזה הכרטיס והוא ממש מצויין http://www.pcmoddingmy.com/content.php?review.186.6 מה אתם אומרים ניתן ליפתוח גם בPCIE?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי AMD X2 3800+ Tray וחיברתי אותו למאוורר Zalman 7000B-Cu. אז ככה - 33 מעלות במנוחה - וזה קופץ ל-50 מעלות כשיש לי שני פריים95 על כל ליבה. וזה עוד לפני אוברקלוק... זה לא גבוה מדי? בכל מקרה - חשבתי זה אולי בגלל שיש לי איזה מדבקה על המעבד עצמו, ובחנות אמרו לי להשאיר כי זה לא משפיע על הטמפרטורה. השאלה עד כמה זה באמת נכון שזה לא משפיע? המדבקה יושבת בדיוק על האמצע של המעבד, בדיוק איפה שכל החום. עכשיו אמרו לי שאם אני מוריד את המדבקה - אין לי אחריות. אז איך אני מוריד את המדבקה מבלי לקרוע אותה ושתשאר בסדר?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אני דיי חדש בעניין האובר קלוק לא יצא לי לעשות אובר קלוק עדיין .. ורציתי לדעת כמה דברים ! 1 ) התוצאה של 3DMark06 http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=8BB6CE8F433E5CA946F92D8DEED5E76E אני זקוק לאובר קלוק עצבני ? 2 ) איזה ציוד אני צריך לאובר קלוק בשביל לגרום למחשב לעבוד יותר מהר (אני לא משחק במחשב אני מתכנת ..) 3 ) איזה קירור הכי עדיף לי ? מים או אויר 4 ) מאיפה לקנות את אותו קירור ? (עיף אתר שעושה משלוחים) 5 ) אם יש מדריכים לאובר קלוק (עם תמונות או וידאו) אשמח (אשמח למשהו שמתאים למערכת שלי) המערכת שלי היא : http://www.cue.co.il/i/cue-w21555o34O.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לעזור לי עם OC של 7800GT או להפנות אותי לאיזה לינק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה!! יש לי ביעה בביוס שלי אין לי אפשרות לשנות את הFSB מה לעשות ?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קירור מים אני לא ממש מבין בתחום של מערכות קירור מים ואני צריך את העזרה שלכם איזו מערכת הכי טובה אני מחפש מערכת שתקרר את המעבד את הכרטיס מסך ואת הצ'פסט ואם יש דבר כזה גם את הזכרונות אני מחפש בעיקר ביצועים ולא שקט (למרות שגם אם היא תיהיה שקטה זה לא יהיה נורא ) אני פתוח להצעות בקשר למחיר
-
- 11 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב אז שיניתי על הלוח אם P2B-f ASUS את המהירות באס ל 124. זה שינה לי (לפי הביוס לפחות) את המהירות מעבד ל 436 (בקירוב אני לא זוכר בדיוק) זכור לי גם שאנשים פה טענו שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג למעבדים כאלה ישנים, מצד שני יש פה מישהו שטוען שהוא עשה לשלו מ 350 ל 400. חיפשתי גם מהירות מומלצת למעבד פנטיום 2 350.. אבל לא היה שם. אז מישהו מוכן להסביר לי מה אני צריך כדי לוודאות שהמעבד יציב? יש לי את התוכנה Prime 95 הכל טוב ויפה. אבל אני לא יודע מה הטמפרטורה המקסימלית. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אני לא הכי מבין בנושא אבל ניסיתי לעשות OC ראשון והמחשב ניתקע לי לפני עליית הWINDOWS . יש לי לוח של ABIT IS7-E אני צריך לשנות משהו בתיזמונים? מה צריך להיות היחס בין ה APG PCI ? אני מנסה לעלות מ200/250 עם P2.4 /800 תודה לכל העוזרים ........................
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישו יודע איפה אני יכול להשיג ציוד אוברקלוק בדרום (ב"ש - או באינטרנט ?) - מאווררים / צלעות קירור ... תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מתעסק בנושא המחשבים והחומרה כבר הרבה שנים אבל נושא האוברקלוק לא היה עד היום משהו שהתעסקתי איתו בצורה רצינית. שבוע שעבר קניתי מחשב חדש אשר בניתי עפי המלצות מאנשים לחלחקים שניתן לעשות בהם אוברקלוק טוב. אז המפרט הוא כזה: מעבד: e4400 קירור מעבד: ac freezer 7 pro לוח אם: ga-965p-ds3 rev3.3 כרטיס מסך: leadtek 8800gts 320mb זכרונות: gskill 2gb 800mhz 2gbnr ספק: corsair HX520 מארז: nzxt apollo בגלל שהתחום חדש לי, הייתי מעניין לקבל כל עזרה אפשרית בנושא. מבחינת הגדרות ביוס לרכיבים כדי שאני יהיה בעל מספיק מידע לא לדפוק לי משהו. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-