אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
האם רצוי למרוח ולפזר בצורה שווה את המשחה על כול שטח המעבד? האם רצוי לשים את כול הכמות במרכז המעבד ולתת לגוף הקירור בזמן הלחיצה לפזר את זה על פניי השטח? האם צריך למרוח גם על הגוף קירור מעט וגם על המעבד ? אשמח להמלצות :-)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
בבקשה דחוף.... עושה אוברקלוקינג כרגע על 34
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מהי הטמפ" האופטילית ל amd למעבדי 1800 xp
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מדובר בלוח אם GA-7VA של גיגה-בייט ומעבד AMD 2000 אטלון. על פי האינדיקציות ב EasyTune4 אני מגיע לטמפרטורות של 58-60 מעלות צלסיוס. הטמפ' הללו נורמאליות? מהם הטמפ' המומלצות? תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מהי הטמפ' האידיאלית עבור המעבד E6750 במהירות FSB של 1333
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה הכי גבוהה מתחת לקו החם מדיי של הלוח אם,מעבד והארד דיסק? כי הטמפ'שלי דיי גבוהות של הלוח 40-43 בזמן מאמץ ו38 בidle אבל גם אם זה יום חם אז לפעמים גם בidle הלוח נמצא על 40 מעלות בערך המעבד שלי הוא במאמץ 37 מעלות (אני יודע שזה כלום אני מתכוון בקשר ללוח ולהארד דיסק) ועכשיו ההארד דיסק שלי הכי רותח!! במאמץ הוא 45 מעלות ואפילו בidle הוא נע בין 40-45 מעלות האם זה בסדר? תודה רבה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
איך אפשר לברר? בתמונה פתחתי גם S&M להעמסה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מאיזה טמפ' כבר יכול להיגרם נזק חומרתי למעבד,לוח אם,כרטיס מסך והארד דיסק? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במעבד Intel P4 (לא סלרון!) מהי הטמפרטורה שאתם לא הייתם עוברים בOC, בתוך משחק למשל? (במאמץ מלא) ומהי הטמפרטורה שהייתם רוצים שיהיה כאשר אתם סתם בתוך חלונות? (מאמץ מינימאלי) שאלה נוספת... מישהו כאן יודע באיזו טמפרטורה מעבדי INTEL מאיטים את עצמם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בהנחה שמדובר במעבד אינטל, ובלוח קירור של ThermalRight Ultra 120 Extreme מה הייתם שמים על מנת להצליח הכי הרבה לקרר ?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני עד עכשיו לא מבין מה אומרת טמפרטורת הלוח זה הטמפרטורה הכללית של הלוח? הטמפרטורה של ה CHIPSET ? או הטמפרטורה של הזיכרנות ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מהי תוכנת הOC הטובה ביותר לרדיאון 9800 פרו 128 מגה בייט?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר קישור זה יהיה מצויין תודה מראש
-
- 63 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש אחת קבועה כזאת שהיא המיינסטרים שכולם משתמשים בה? (כמו 3Dmark לבדיקת כרטיסי מסך) אני צריך בדיקה של המעבד והזכרונות עם דגש על הזכרונות.
-
- 13 תגובות
- 691 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אבל אל תענו לי תעשה דרך הביוס כי זה לא ממש הולך לי(שאלתי אותכם לעזרה אבל אתם לא ממש עוזרים.....)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחליף את הקירור של המעבד ובעקבות כך אני רוצה גם להחליף מאווררים במארז... עכשיו אני יותר בכיוון של לקנות כמה http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm SilentCat 92mm הם נראים ממש שוים 21db 52.24CFM לדעתי זה ממש יחס מדהים הדבר שאני עדיין מתלבט לגביו... הוא חשיבות הדחיסות אויר בקניית מאוורר (שימו לב שהיעוד הוא איוורור המארז), אז מהי בעצם החשיבות של דחיסות האויר במאוורר, אם זה כשאר הוא משמש לקירור המארז או קירור המעבד... תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מהי הטמפ' הסבירה לגשר הצפוני? כמה אצלכם עומד בימים חמים אלה ואיזה לוח אתם משתמשים?? זה עשוי לעזור. תודה רבה לכולם מראש!
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
מהי טמפ' סבירה לפריסקוט 3400mhz 64bit בלי oc עם zalman 7700alcu? תודה!
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
עד איזה טמפ' זה נחשב לבסדר? עם קרור ובלי קרור
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה המומצעת בין כמה כמה מעלות היא נעה? ומהי טמפ' סבירה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הרכבתי לי מערכת חדשה ורציתי לדעת מהם הטמפטורות של המעבד i7 950 שיש ברשותכם על מנת להשוות האם הטמפ' שלי סבירות טמפ' המעבד שלי ב Idle הינם 37-40 וב LOAD הינם 56-57
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-