עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מאוורר שקט ביותר -הוא עובד אצלי על ה-LOW ונותן רמת רעש נמוכה למדי אין ספק המאוורר הכי טוב שנתקלתי עד עכשיו(=ותאמינו עברתי הרבה מאוד מאווררים) המינוס היחיד שלו זה ההתקנה טיפה מסורבלות במארזי ה-MIDI TOWER כיוון שאין מספיק מקום לצורך הידוק החיבור של ה-SOCKET אם אתם קונים את המאוורר הזה עדיף לכם לא להשתמש במשחה המסופקת תקנו את -MX1 לאחר שנותנים למשחה לעבוד איזה כמה שעות טובות הביצועים יותר גבוהים מאשר במערכות קירור מים טובות סך הכול מאוורר חביב למדי(=על מי אני עובד זה מפלצת לא מאוורר) רק שאלה אחת מעסיקה אותי בקשר למאוורר הזה: ראיתי באיזו חנות את ה-BT עם מאוורר אחר -בדיוק כמו ב-BT הרגיל רק עם לדים!!! מישהו יודע היכן משיגים את זה? כי ראיתי את זה אצלם בתצוגה!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  2. \\\

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. דרוש זיכרון ללוח P35DS3L מתוכנן OC תקציב לא ידוע היי אני צריף תחלופה ל2GB OCZ 800 שיש לי.. מתוכנן OC לא ברמה הכי גבוהה שאני אגיע אליה עם קירור אויר (כרגע מתוכנן VENDETTA2 או U120E..) המפרט המלא בצד. אבל בקצרה זה P35DS3L ומעבד G0 Q6600 כמובן שאני מעדיף 4GB על פני 2GB, אבל התקציב לא ידוע כרגע.. ואם זה משנה, אז אני מעדיף 2GB עם OC ממש טוב, מאשר 4GB ושיהיה OC פחות טוב ואם אתם ממש מתקשים לתת לי משהו בלי תקציב, אז תביאו לי משהו לאיזור תקציב 400 משהו ל500 משהו ל600 ומשהו ל700 כך שכשאני ארצה לקנות אני אחליט מה התקציב ולפי כל אחד אני ישר אדע מה לקנות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by Th3W4ve,

איפה אני יכול לקנות בלוק מים לסוקט איי במחיר סביר פחות ממאתיים שקל. ראיתי בפנדה ובאיאמפי בשלוש מאות אבל חבל לי על הכסף כי יש לי אחד שהכנתי לבד והוא סביר. יש עוד מקומות שמוכרים בלוקים לקירור מים?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by Danman,

אני כרגע תקוע ב156 fsb = כלומר 2808 מה"ז. המתח על 1.675 הזכרונות ב 2-5-2-2 ומתח הזכרונת הוא 2.6v וה AGP נעול. אם אני מנסה לעלות ממה שיש לי עכשיו הווינדוס לא עולה מה אני יכול לעשות מכאן? (המפרט: Pentium 2.4b, Albatron pX845pev po, 256mb DDR 3200 (Mushkin Black) תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by psycho killer,

במקום לקנות איזה ערכה לסליבינג מצאתי אצלי בבית בד בצבע כתום זוהר אז עטפתי את החוטים בבד והוא לא הספיק לי להכל אז מצאתי גם מזרון ים באותו הצבע ,עכשיו השאלה שלי היא האם הגומי של המזרון יכול לשמש לסליבינג או שלא בגלל החום שנוצר מהרכיבים במחשב?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by nokia31,

הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר צג של וידאו ישן מאוד למחשב כך שהצג יראה את הטמפרטורות איזה פינים מה חיבור 21 הם אחראים לטמפרטורה ובאיזה תוכנה להשתמש אגב ברוכים הנמצאים

8. יש לי מעבד אינטל 478 עכשיו איך אני משתמש בתופסנים כדי להרכיב אותו? להבריג משהו..?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  9. Started by Acejin,

היי, אני רוצה לקנות מאוורר קדמי עם לד כחול למארז CM590, אבל אני לא יודע איזה בדיוק מאוורר מתאים? מישהו יכול להביא לי קישור למאוורר המתאים, עדיפות ל-SKYPC, או FOXPC. המון תודה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. Started by Alroit,

הי לכולם ושבת לשלום קיבלתי לוח חדש Gigabyte GA-EP35-DS4 יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה? ב- OC?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. מישהו יכול להסביר לי את כל הסימנים שהקפתי בעיגול שחור????

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by Mortar,

יש לי P4 2.4C והוא כרגע על 1.675V במהירות של 3280MHZ FULL LOAD TEMP שלו מגדרות את ה50... טמפרטורת לוח האם (NB) יכולה להגיע ל45 מעלות מקסימום רציתי לדעת מהן תופעות הלוואי של OVERVOLT למעבד, למזה גורם, מה הסכנות ומהו הגבול המומלץ... מהן הטמפ' שמסכנות מעבד ובאיזה טמפ' אני כבר מסתכן, מהן ההשפעות של התחממות יתר והאם אפשר להיות על 58 במאמץ בלי לחשוש ? מהי הטמפ' שמסכנת את לוח האם ? ובאיזה שלב מומלץ כבר להכניס איזה ACTIVE COOLING לעסק?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  13. שלום יש לי בלוק קירור מים ללוח אם ויש לי את הלוח ?965P-S3 s775 במקום איזה מהקירורים הפסיבים של הלוח אני שם את הקירור מים? זה שליד המאוורר או זה שמתחת לזכרונות ? דרך אגב אני קצת מאוכזב מהלוח איכול הרכיבים לא משהו. יש כמה פיוזים שכל מה שמחזיק אותם זה חיבור חלש של שני ברזלים והוא מאוד חלש.... די מאכזב.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by bumpd,

זה אותו רעיון של המעבד?יענו מורחים רק עם הליבה וכמה צריך למרוח בכלל על הליבה אם רק עליה? יש לי 6600gt אם זה משנה... יש מדריך לזה במקרה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. תיראו קניתי מחשב סוס אבל המארז לא השקעתי ממש כי עכשיו אני לא הולך לעשות OC אולי עוד שנה מה אתם אומרים המארז המיסכן הזה אם שני מאוררים 120מ"מ וספק 300W יקרר טוב את המחשב ? מארז-Compucase HEC CI-6A19 MIDI ATX BLACK 300W והחלקים: מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y זיכרונות-DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 כרטיס תצוגה-SAPPHIRE RADEON 9800 128MB DDR TV-OUT+DVI OEM דיסק קשיח-WD 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y אני לא ירשום גם את הציוד העקפי כי אם לא צריכים קירור

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  16. הרכבתי מחשב Athlon 64 3000 נכנסתי לביוס לבדוק טמפרטורה של מעבד רשום שם שזה נע בין 48-53 מעלות ב EVEREST 45 מעלות א.למה יש הפרשים בין הביוס לתוכנה ? ב.האם זה תקין ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by yossi314,

שלום לכל חברי הפורום, היתי רוצה לקבל הערכה לאיזה תדר אני יכול להגיע עם ה-E5200 שלי. עם פתרון-קירור למעבד: Scythe Mugen II. וערכת-שבבים: GIGABYTE P43-UD3L האם תדר של 3.8ghz, זו אופטמיות או ציפיה הגיונית?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  18. מדובר במאווררים מאוד שקטים לפי נתוני היצרן . רמת רעש עליונה עומדת על 14DB בלבד בזמן שהמאוורר דוחף 53CFM מכובדים . לצורך השוואה מאווררים של NOCTUA ו SCYTH לא מתהדרים בנתונים כאלה . כמו כן המחיר של המאווררים הללו עומד על 70 שח ליחידה שזה זול יותר מהמתחרים . מה אתם אומרים ? שווה או שמשהו פה לא נכון ? איפה הקאצ' ?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by moshe55501,

ואם אפשר אז אני ישמח לקבל אתר בנושא

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. מצאתי את המוצר הזה בksp , ותהיתי אם המוצר כולל מערכת מים שלמה , והאם הוא מקרר את המעבד יותר טוב מהקירור שבא עם המעבד הנה דף המוצר : http://www.evercool.com.tw/w_cooler.htm

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  21. כמו זה http://www.coolitsystems.com/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=6 או http://www.techpowerup.com/95780/Corsair_Hydro_H50_Unveiled.html או כי זה תחליף מצוין למערכות האויר שקיימות היום השיפור שם בין המערכות הכי טובות כמעט ואין שינוי כבר מעלה לפה מעלה לשם. לדעתי הקירורי המים למעלה הם העתיד ולדעתי לא עוד הרבה זמן והם יחליפו את קירור האויר כי הם פשוטים להרכבה ביצועים טובים יותר ובעתיד הם ישתפרו עוד ולעומת מערכות שלמות של קירור מים שדורשות ידע והרכב של מערכות עמוסות, זה פשוט קטן ופרקטי. השאלה שלי היא אם משהו יודע על דגמים נוספים של קירור מים מהסוג הזה של חברות אחרות שצריכים לצאת?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. אני לא ממש יודע מה לקנות ואיזה חברה.... אחד של 80 ואחד של 90 ושיהיו שקטים (אני חושב)

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by J.allmighty,

הלך לעולמו המאורר שהיה על הכרטיס, בינתיים שמתי לו מאורר של inno3d MX 440 כרטיס ה"לכול מיקרה " שלי איזה קירור לקנות לכרטיס ? (אני לא מבצע OC ) רק שבזמן האחרון ,לפני שהמאוור שבק חיים, היו מדי פעם ארטיפקטים במשחקים מחימום יתר...לכן אני צריך קירור אחר מאשר מאוורר רגיל (שבא עם הכרטיס) תודה לעוזרים לא רשמתי : תקציב 200 שקל כולל משלוח (אני לא חושב שצריך יותר )

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by noambason,

אני קונה את הקירור הבא למעבד, אבל כשאני מחפש מאוורר כדי להצמיד לו אני רואה שכל ה- סוגים של ה 120 מ"מ מגיעים רק עד מהירות של 1600 RPM ולאלה של ה80 מ"מ לא רשומה המהירות ליד. איזה מאוורר הכי שווה להצמיד לו? חשוב שיהיה הכי שקט.

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by alonkl,

אם כן.. מה עושים ואיך עושים? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים