אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
איך אני מגדיר מאווררים דרך האוורסט? כשאני נכנס ל-CPUZ אני רואה שמהירות השעון משתנה כל הזמן בין 1600 ל-2400, אבל לא מגיע ל-3000, שלשם בוצע OC. למה זה משתנה? ולמה לא מגיע ל-3000? עכשיו לאלו שמכירים את הקירור ultima 90, המאוורר 120 שאיתו [MINBEA] במארז הנוכחי, לא מחובר אליו ישירות, אלא נמצא באלכסון, פונה אל הכרטיס מסך, והוא מקובע שם. זה בסדר שיהיה ככה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי כ מסך X1900XT 256MB איך אני עושה לו OC? איפה עושים OC? הOC יעלה לו את הביצועים? הסבר קצר מהזה OC לא ראיתי ב סטיקי..
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce FX5200 וכבר המשחקים "החדשים" של החצי שנה האחרונה לא עובדים לי טוב... רציתי לדעת אם אני אעשה לו אוברקלוק אז הוא יתמוך ביותר משחקים??? או שזה לא קשור?? אם לא אז למה זה עוזר??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס לF12, והטמפרטורות הן: http://img211.imageshack.us/img211/8958/fdsaglo6.jpg הטמפ' של הצ'יפסט לפי מה שהנתי היא חמה, אבל בגדר הנורמליות עבור הצ'יפסט הזה. אני מודאג בקשר לטמפ' הCPU, שגבוהה בכמה מעלות מטמפ' הליבות... 50 מעלות זה ממש לא נורמלי עבור המעבד וההיטסינק (AC פריזר 7) האלה... עיצות, טיפים? במארז אין מאווררים לא מאחורה וגם לא מקדימה. (הערה: כרגע לא ממש יכול להוציא כסף על זה, אולי עד 50 ש"ח).
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך Gigabyte nVIDIA GeForce 7300GT 256MB DDR2 PCIe ועליו יש בלוק הקירור המקורי שלו (סטוק). http://www.giga-byte.co.il/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2282 הוא ממש לא מקרר את הכרטיס, הטמפ' שלו רצה בין 57-63 מעלות (במשחקים 63+ מעלות), ואני מפחד שהטמפ' תהרוס לי את הכרטיס. אני יודע אצל כ.מסך של Gigabyte כולם באים רק עם גוף קירור רגיל, ומה שרציתי לשאול זה האם יש גוף קירור יותר טוב שמתאים לכרטיס שלי, הכוונה מאוורר עם גוף קירור יותר יעיל...? תקציב לא ידוע עוד, תציעו מה שיתאים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מדובר בלוח אם P35 S3 של גיגה בייט, ומעבד 4300. הספק הוא FSP GLN 350. הEIST מופעל. במנוחה התכנה של גיגה בייט קוראת 1.41, ה CPU-Z קוראת משהו באיזור ה1.39. בביוס מוגדר על 1.425 במאמץ, מתי שהייתי מצפה מהמתח לעלות, המתח יורד בתכנות ל 1.36 ו 1.34 בהתאמה. הדבר בסדר? מה זה אומר לגבי מה שאני מגדיר בביוס? תודה רום
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אנשים! תוכלו לומר לי לכמה אני יכול להגיע עם הציוד שלי שמפורט במפרט המחשב ואשמח לדעת אם יש מדריך איך לעשות OC בלי שום סיכונים מיותרים... תודה מראש לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אוקי להלן הביקורות: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1161&pageID=3893 http://www.guru3d.com/article/cooling/458/8 עכשיו נשאלת השאלה האם הקירור הזה יותר טוב מ Big Typhoon ? מכיוון שהקירור נקנה מחו"ל אני יכול לקנות אותו... אני קונה Q6600 כרגע לא מתוכנן OC אבל בעתיד יכול להיות...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי כולם! יש לי מעבד פנטיום 4 3Ghz (שאר המפרט בצד...), אני מעוניין לעשות לו OC, הטמפרטורה שלו במנוחה היא 44 ובמאמץ 55. שאלתי היא כזו, האם ניתן לעשות OC למעבד כזה? הוא מדגם פרסקוט ועוד בטמפ' האלה? אם כן, מהי הטמפרטורה המקסימלית שניתן לעבוד איתה עם מעבד הזה. ניסיתי פעם לעשות OC דרך תוכנה שסופקה לי עם הלוח-אם שלי של MSI ושם המחשב נתקע כל שניה (כמובן שאני רוצה עכשיו לעשות דרך הביוס...) כעיקרון אני מתכנן לקנות מחשב חדש עוד חצי שנה-שנה יש לי כבר תקציב 8K, אבל אני רוצה למשוך ת'מחשב הנכוחי עד גבול הביצועים שלו, האם זה יזיז למשחקים אם אני אעשה OC קטן אפילו מ3 ל3.2? והאם כדי לבצע את הOC למעבד הזה אני יוכל להשתמש בכל המדריכים האלה למעבדי C2D? סליחה על כל השאלות אני פשוט ממש נוב בז…
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי q9450 tr 120 ultra extreme + arctic cooling arctic 12 pmw 120mm ga-x48-ds4 g.skill 4gb 800mhz cl5 האם הזכרונות יגבילו אותי? ולאיזה תדר (ומתח) אני יכול להגיע במידה שנפלתי על מעבד טוב?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
x48 ds4 tr 120 אני על מתח סטוק של המעבד FSB 425 זיכרונות על 850 g.skill ddr2 4096mb 800mhz 2gx2 cl5 כשאני בא לעשות בדיקת מאמץ ב S & M זה רושם לי שהCPU USAGE על 100% והמחשב פשוט תקוע.. ממה שהבנתי ב5 דקות שהוא פעל הטמפ' המקסימלית היא 63 מעלות במאמץ האם אני יכול להמשיך באוברקלוק ל3.6?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי גופי קירור קטנטנים לזכרונות מכרטיס 9800 פרו תקול. אני רוצה להעביר אותם לכרטיס אחר, הבעיה שהקירור היה עם דבק טרמי שכזה... האם משחה טרמית רגילה תחזיק לי את הקירורים על הזכרונות או שהם פשוט יפלו?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
למעשה השאלה שלי היא האם יש קשר לקירור של הרכיב ואורך חייו...? האים יש שינוי משמעותי (באורך חייו)??
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, המאוורר של הכרטיס מסך שלי נשבר ואני צריך חדש... הכרטיס מסך שלי זה geforce 6600 של nvidia. אני גם רוצה להדגיש יש ימים שאני על המחשב 10 שעות רצוף + (משחק רוב הזמן ) ככה שזה צריך להיות מאוורר שיחזיק מעמד אם אתם יכולים גם לכוון אותי לחנות שמוכרת את המאוורר אני אשמח (אם יש משהו בירושלים הכי טוב :}) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הי לכולם ושבת לשלום קיבלתי לוח חדש Gigabyte GA-EP35-DS4 יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה? ב- OC?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני בונה קירור מים ויש לי משאבת מיים טובה וחזקה שצריכה להיות טבולה במיים . אז אני רוצה לעשות מיכל מים שיכנס לתוך המחשב עם המשאבה ואני לא יודע איך לעשות אותו אין לי רעיונות בכלל . המארז שלי זה מארז E-STAR .
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
טוב, דבר ראשון, רק שתדעו, אני מתחיל גמור בעסק, ועד עכשיו לא התעסקתי בזה ממש, אבל ממש מעניין אותי האוברקלוקינג. אני רוצה להאיץ את המעבד שלי, למרות שהוא ממש עובד טוב ודיי חזק- פנטיום 4, 1.6. אני יודע, אין טעם, אבל אני ממש רוצה להאיץ אותו למהירות שלפחות משתווה ל1.8 או 2.0 הלוח אם הוא, שהוא גם טוב, - asus p4s533 אני מתכוון לשנות את המהירות דרך הביוס, אלא אם כן יש למישהו רעיון יותר טוב? יש לי כל מיני תוכנות טובות שבאו עם הלוח, כמוasus probe וכו... התקנתי כבר עוד 2 מאוורים, לכיוון חלל הלוח, שאחד יונק ועוד אחד שואב אוויר. מה עוד אני צריך? איך ולכמה לשנות? זה ישפיש על הזכרונות? אני צריך לקחת בחשבון עוד כמה דברים? בבקשה, תעזרו לי בהתחלת דרכי אל עולם האובר קלוקינג!
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם כמו המעבד גם כרטיס המסך נהיה יותר יציב ב OVERCLOCKING עם מתח גבוה יותר?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הנה זאת השגיעה זה לא קורה בOC נמוך (עד 210) מיותר זה מראה את זה למה זה ואיך פוטרים את זה?
-
- 10 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא יודע אם זה במסגרת החוקים או לא. אבל ,האם מישהו מכיר ספקים המוכרים את המוצרים עליהם אנו מרבים לדבר פה ? אני מחפש חנות המוכרת את ה AX-7 (לפנדה אין במלאי)
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אוקיי מה זה לכל הרוחות? השתמשתם במושג הזה 80 אלף פעם ולא מצאתי מה זה גם עשיתי חיפוש (!!!) ולא מצאתי מה זה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה יכולה להיות התוצאה של מקסימום אוברקלוקינג?
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את הקירור המקורי שקיבלתי עם הכרטיס, הוא מחובר די חזק ! כיצד אני מוריד אותו ? וכיצד אני מחבר את הסינק (אחד של P3 550) לכרטיס ? צריך הדרכה מלאה, ובקשר לאזיזונים - גם כאלו מפלסטיק לבנים כאלו הם בסדר ? ובכמה תרד היעילות עם אני לא אשתמש במישחה טרמית ? חשוב- אני צריך בעיקר הדרכה כיצד להוריד את הקירור המקורי, ולשים את הסינק על ה-PCB, וגם השאלה האחרונה חשובה, עד שאני אקנה משחה, אני אוכל להשתמש בכל העסק הזה בלי משחה ?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
משחה חדשה מבית זלמן העונה לשם ZM-STG1 יצאה משחה ניראת מאוד מבטיחה , השוני הבולט בין המחשה הזה לבין המתחרות הוא האופן בו אתם מורחים את המשחה, אישית הוא נראה מאוד פשוט וטוב. המשחה עקפה בבנצ'ים את ארקטיק סילור 5 בכ 2 מעלות(נחשב המון) http://www.obengware.com/uji/zalmanzm-stg1.htm
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-