עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by navk2,

שלום. לפני כשנה וקצת רכשתי את הכרטיס 1950XT גרסת ICEQ3 של HIS. לפני כחודש קיבלתי את המערכת החדשה שלי שכללה מעבד חדש (E5200@3), והרגשתי שאני רוצה לנצל יותר את המעבד ובכלל את המערכת ולהוציא ממנה יותר ביצועים, התחלתי באובר לכרטיס, והגעתי ל 668 לליבה ו 932, שזה דיי צולע (625\900 בסטוק)... יותר מזה, תוך כדי משחק (לאחר 10-20 דקות משחק) הכרטיס כנראה מפסיק לשלוח תמונה למסך, המסך עובר למצב "מנוחה" כזה ולאחר כמה שניות הוא חוזר לעצמו אך הגדרות המאוורר שלי ב AI TOOL מתאפסות ואם אני ממשיך לשחק זה ייקרה שוב שוב בשכיחות גבוהה יותר ויותר. דבר ראשון, רציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול את הגדרות המאוורר שלי ב ATI TOOL, כך שלא משנה מה, ההגדרות יישארו כמו שהן. דבר שני, רציתי לדעת איך אני ממשיך את…

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  2. ראו תמונה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by retro,

אני קונה מחשב ואני לא בדיוק איך מתבצע חיבור היטסינק על המעבד .. משהו יכול להסביר לי אם זה מסובך ? איך זה מתבצע ? ובבקשה אל תגידו לי תתן לתכנאי .. תודה אנשים :-*

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

שאלה שרצה לי בראש כבר די הרבה זמן מה הקירור הכי טוב שיש לP4? SPARK 7, אהבתי את זה שמקבלים אותו עם שני פנלי שליטה. (דרך אגב, יש V12 שמתאים לפנטיום? ) AERO 4 JET 4 ZALMAN 7000 CU מהשהו של טרמלנרייט (למרות שהם יקרים בטרוף אז לא נראה לי שזה משנה), משהו אחר שאתם ממליצים? מה?

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  5. לוח: P5B DLX גרסה: 1.04G ביוס:1004 תדר: 389 מתחים בביוס: הכל על AUTO חוץ ממעבד וזיכרון ציפסט: 65C (!?) מדוד עם FLUKE 52-II העברתי את כל ההגדרות מתח של הלוח מAUTO לערך הכי נמוך... טמפ' אחרי... 43-45C~ כולל בעומס וכמובן יציב. כנראה שהגדרת הAUTO ממש דינמיות ומעלה מתחים לפי הFSB (מה שכבר ראיתי עם הVCORE) בקיצור נסו ותתקררו נ.ב. מעל FSB 500 יש צורך בהעלאת מתחים ללוח.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. Started by Nihility,

למישהו יש מושג איך מבררים את תדר הPCI-E אם הוא לא מופיע בביוס? בביוס זה מכוון ל AUTO כי אחרת זה מסרב לעשות POST. יש לי את EVEREST אבל אני לא מוצא את זה שם כמו כן בתוכנה שהגיע עם הלוח P945 של גיגהבייט יש PCI-E אבל לא מופיע שם כלום... תודה על העזרה, ניהיליטי עריכה: תוכנה בשם clockgen יודעת להראות את הטמפרטורה. הBIOS קבע את ה PCI-E אצלי ל112 שזה בסדר מבחינתי

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by eranza,

-------------------------------------------------------------------------------- בוקר טוב לכולם אני מזמין כמה דברים של קירור מאתר בארה"ב http://www.sidewindercomputers.com/ אם מישהו רוצה להזמין משהו אין לי בעיה להזמין גם אתר אמין מאוד את כל המערכת שלי הזמנתי משמה והגיע אלי תוך שבועיים ההזמנה שלי תתבצע ב-7 לספטמבר אז אם אתם רוצים עד אז סבבה בכל מקרה אפשר להשאיר פה הודעות או במייל שלי eran.zarbian@beerness.health.gov.il או בטלפון 0506261516 יום נעים לכולם דרך אגב השם שלי זה ערן

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה הכרטיס MSI 9800 PRO, וגילתי היום שהמאוורר הפסיק להסתובב.. מה עלי לעשות?? פניתי לנועה הם אמרו שאחריות על מאוררים רק 14 יום. מישהו יודע איך מפרקים מאוורר של הכרטיס MSI 9800 PRO?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by Le0n,

יש לי ספק 400 וואט של ATX קיצר המחשב שלי: AMD 64 3000 X800 PRO Ga-K8M 512 ddr עכשיו המאורר שלי שקט מאוד והטמפ' דיי בסדר על 46-47 מעלות רוב הזמן עכשיו כשאני מריץ משחקים כבדים על טקסטורות גבוהות הוא מתחיל להרעיש(ז"א הוא מגביר את קצב הסיבובים ללדקה) והטמפרטורה של המעבד עולה ל-56 ככה...מה אני עושה?? מחליף למאורר יותר טוב?? או שגם ספק צריך? ועוד הלוח אם שלי מתחמם גם מה כדי לי לשים עליו מאורר או משהו??

• 11 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by kobibo,

שאלה קצרה: האם לשם התקנת הסונק טאוור יש צורך לפרק את לוח האם ולפרק את התושבת של המעבד שעל הלוח ? לא יודע איזה משחה טרמית ישימו לי ( קרוב לודאי שאת המשחה שבאה עם הסוניק ) ואני מעוניין לרכוש את ה MX1 ולהתקין אותו בעצמי. הלוח Abit AN8 Ultra .

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  11. דרוש זיכרון ללוח P35DS3L מתוכנן OC תקציב לא ידוע היי אני צריף תחלופה ל2GB OCZ 800 שיש לי.. מתוכנן OC לא ברמה הכי גבוהה שאני אגיע אליה עם קירור אויר (כרגע מתוכנן VENDETTA2 או U120E..) המפרט המלא בצד. אבל בקצרה זה P35DS3L ומעבד G0 Q6600 כמובן שאני מעדיף 4GB על פני 2GB, אבל התקציב לא ידוע כרגע.. ואם זה משנה, אז אני מעדיף 2GB עם OC ממש טוב, מאשר 4GB ושיהיה OC פחות טוב ואם אתם ממש מתקשים לתת לי משהו בלי תקציב, אז תביאו לי משהו לאיזור תקציב 400 משהו ל500 משהו ל600 ומשהו ל700 כך שכשאני ארצה לקנות אני אחליט מה התקציב ולפי כל אחד אני ישר אדע מה לקנות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  12. כמו שיש ל ATI TRAY TOOLS את הDEMO למאמץ שסופר למעלה כמה זמן הוא כבר רץ ללא ארטיפקטים, אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בלי כל המסביב (אני עושה את האוברקלוק דרך ה cool bits ככה שאני לא צריך תוכנה חיצונית לזה, רק לבדיקה...). חוצמזה, איך ה- 6600gt pcie באוברקלוק? רב תודות!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by aviram20,

היי נפל לידיי קירור של חברת AVC לא רשום עליו דגם או משהו אבל בעקרון הוא דומה לסיילנט סקיורה פרו של אסוס.. אותו עיקרון , והוא מאלומניום למישהו יש מושג על החברה? מכיר אותה ? התרשם לטובה/רעה?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by parsi1,

אני מתכנן לקנות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 האם אני יכול להסתפק בקירור הרגיל של אינטל שמגיע עם המעבד או ששווה להחליף אותו לקירור אחר ? אני לא מתכנן לבצע OC למעבד... איך הביצועים של הקירור של המעבד שציינתי אינטל ואיך הרעש שלו ?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by guylederer0,

שלום יש לי את המארז שיש לי פה בצד וכן שאר המפרט הבעיה היא שנוצר חום במארז ואני לא כל כך בטוח שהוא יוצא אז חשבתי לעשות מודינג קטן ולהוסיף מאוורר שמוציא בגג של המארז אז יש לי ככה 1. מאוורר אחד מקדימה למטה דוחף אוויר + מגן אבק ( שבאופן משמעותי חוסם את האוויר אבל זה או זה או זה ) 2. מאוורר בצד המארז מכניס + מגן אבק 3. מאוורר אחד מאחורי המארז שמוציא 4.בכונן הCD יש מאוורר שדוחף אוויר לכיוון הקירור 5. מאוורר על הקירור של הכרטיס מסך שמעיף מלטה כלפי מעלה לכיוון האמצע אני אמחיש בתמונות תודה לעוזרים ( חם היום ... )

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  16. שלום לכולכם! לאחר נסיונות לאוברקלוקינג עם הקירור המקורי בתקווה לזכות בתחרות (כן בטח... כל אלו עם הP4 1.6A יקרעו אותי בלי בעיות), כל פעם שעברתי את ה3 ג'יגה עם ה2.4 שלי המחשב לא עשה POST אחרי Soft Boot (ריסטרט דרך תוכנה), אבל אם אני מכבה ומדליק זה עובד, וגם אם אני לוחץ על הכפתור הפיזי במחשב (רק היום סידרתי אותו אבל גיליתי שזה עוזר) זה עובד. מה שמוזר הוא שעשיתי בדיקות בסנדרה והמחשב לא קרס ועבד ביציבות. בנוסף, בפעם הראשונה שאני מריץ XP אחרי האוברקלוקינג למהירויות הנ"ל הוא עובד טוב, ואחרי שאני מחזיר את הבאס ל133 הוא לא עולה יותר, ועושה לי שגיאה בקובץ שנמצא בwindir/system32/config בשם system. אחרי זה אני מחליף את הקובץ ועושה עוד כמה דברים שחבל סתם לפרט ואז עושה ריסטור. בואו נרא…

17. Started by Vatos-Locos,

אז ככה, שהמאוררים במצב רגיל , מצב מנוחה של המעבד אני על 39-41 שהמאוררים פועלים חזק (לא על מקסימום, אבל חזק מאוד) אני על 36 (עד כאן אין בעיות, חוץ מרעש מחריד) מצב פעולה, תוכנות וזה בלאגן (לא מאמץ) מאוררים מצב רגיל - בסביבות ה 45-46 מעלות שהמאוררים פועלים חזק, בערך 41 מאמץ לא בדקתי כל הטמפרטורות אחרי שהורדתי את האוברקלוק ונשארתי במהירות סטוק סידור חוטים טוב במארז זרימת אוויר טובה כניסת אוויר, יציאה בגג משחה טרמית מרוחה היטב, סינק יושב במקום אני עובד עצות (ככה כותבים את זה?) בכל מקרה אולי זה לא נשמע לכם קריטי אבל שאני מוריד את מהירות המאוררים במנוחה לגמרי קופץ ל50 ובשביל להשאר על טמפרטורה סבירה אני צריך להפעיל את המאוררים חזק מאוד, המארז על השולחן זאת אומרת 2 סנטימטר מהאוזן …

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by 1ca1,

שאלה ראשונה עד כמה חשוב הסליבים של הכבלים למשל מהספק כוח? שאלה שנייה, קניתי עוד מאווררים לקייס ושמתי לב שאני צריך עוד חיבורי מאוורר כאלה (של שלושה פינים, במקום הרגילים של ה4), מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאם של כבל 4 פינים ל-3 פינים? עדיף באיזור ת"א, פשוט חיפשתי בכמה חנויות ולא היה להם כזה ציוד...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by guyishai,

שלום לכולם, מסיבות מסוימות, אני מעוניין לפרק מאוורר 120mm כך שיהיה לי את המנוע לחוד ואת הפרופלור לחוד. ניסיתי להתעסק איתו קצת, ולא מצאתי דרך "חלקה" לעשות זאת בלי סכנה לשבור את אחד החלקים... למישהו יש נסיון עם זה או יודע איך מפרקים בצורה בטוחה? בתודה, גיא.

20. Started by Acejin,

היי, אני רוצה לקנות מאוורר קדמי עם לד כחול למארז CM590, אבל אני לא יודע איזה בדיוק מאוורר מתאים? מישהו יכול להביא לי קישור למאוורר המתאים, עדיפות ל-SKYPC, או FOXPC. המון תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by galala,

טוב אז ניגש ישר לבעיה יש לי מאוורר VANTEC AeroFlow ל AMD שמותקן על barton 2500 אבל המאוורר עובד על רק ~4200 RPM למרות שכתוב באתר של החברה ועל האריזה של המוצר שהוא עובד ב 5600 RPM יש למישהו רעיון איך לשנות את זה כאילו אפשר דרך הביוס או משהו?? קניתי +epox 8rda3 ואני לא מצליח להעלות אותו מעל 2000 MHz כי הוא מגיעה למעלות של 50 עד 55 גם בלי OC הוא ב +45 אני מדבר על מארז פתוח! אני חדש ל AMD אבל אני לא חושב שהוא אמור להיות כל כך חם כאילו המזגן פועל והמארז על השולחן חופשי לחלוטין ואם כבר מדברים על המארז אז יש לי 3Rsystem Air עם החישני חום וגם הם בעיה הם מראים טמפרטורות לא נכונות כאילו לקחתי את אחד החיישנים וסתמתי אותו מחוץ למחשב, כדי לבדוק והוא הראה 63 מעלות! (לא היה כל כך חם ???…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by The SONY Man,

תקציב: 300 ש"ח. עיניי לכדו את ה-DuOrb, ואת ה-V14Pro. מה עדיף מבין שניהם או בכלל מה עדיף עליהם? V14Pro http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001189&id=C_00001256&name=V14Pro&ov=n&ovid= DuOrb http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000605&id=C_00000606&name=DuOrb+for+CPU&ov=n&ovid= האם ה-DuOrb יתאים ויכנס למארז ה-Soprano מבחינת המידות אני וראה שהוא די גדול., ועוד יש לי 120mm בגב המארז (מתחת לספק כח). האם הוא יכנס חלק? ומה לגבי ה-Asus Silent Knight? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם הCNPS7000A-Cu מתאים ללוח A7N8X DELUXE יש דף אבל לא הבנתי מה כתוב שם.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by romany2005,

שלום יש לי מעבד 1.7 גיגהרץ סוקט 423 עכשיו שברתי בטעות את התפסניות של המאוורר של המעבד אהמ שמעתי שזה קורה לפעמים, עכשיו איפה אני משיג תפסניות עם או בלי מאוורר תואם לסוקט 423? וכמה מאווררים צריך בשביל לשמור על טמפטורה מינימלית של המחשב? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by lipa,

חיבור אחד מאחורה מתחת לספק והשני מקדימה למטה איך לחבר אותם מה מכניס אויר ומה מוציא או שניהם מוציאם? ושאלה שניה איך המאוררים של sunon?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים