אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת מה אתם אומרים כדי המיפרט שלי Core 2 Duo E6600 ASUS P5B DELUXE G.SKILL 2GB HK Sapphire ATI Radeon X1950 Pro Enermax Liberty 400
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לO.C בינוני-כבד כמובן קרור מים של זלמן רסירטור 2 האם המעבד הזה: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX יכול להגיע לביצועים טובים כמו שציינתם שם ל4.5 וכאלה עם לוח אם כזה: ASUS P5E3 Premium WiFi-AP Intel® X48 Chipset LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_2832&products_id=22674 חשוב לי שהמעבד יהיה core2quad ולוח אם ממש טוב וכמובן זכרונות מתאים בהעדפה לddr3
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
..? אם כן תביאו לינק למדריך המתאים
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
gigabyte טוענים שהתוכנה הזאת יכולה להקטין את צריכת החשמל של המעבד ובכך להקטין את פליטת החום שלו, במקביל היא גם מקטינה את מהירות המאוורר של המעבד. הדוקומנטציה שלה ממש ממש גרועה ואני לא מוצא מידע ברשת. המטרה שלי זה שכאשר המחשב לא נמצא תחת עומס, הוא יעבוד לאט יותר ואז אני אוכל להנמיך את המהירויות של כל המאווררים שלי, זה בעיקר ללילה אבל גם לא יזיק שקט כשאני כותב אי-מיילים. הפעלתי את I-cool, דבר ראשון שקרה זה שהמאוורר של המעבד הפסיק לעבוד (זלמן 9500) והאזעקה של הלוח אם התחילה לצפצף (קל לבטל, אבל אני רוצה לכוון את המהירות שלו ל-1300, שזה המינימום המומלץ). דבר שני, לא קרה כלום. בדקתי עם CPU-Z ואין שום שינוי במהירות שעון או במתח שיוצא למעבד. אין שום פרמטר בתוכנה לשליטה על המאוורר…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף תקירור המקורי של אינטל לאחד טוב שיוריד לי טמפ' משמעותית ויאפשר לי אוברקלוק לבאס 380-400 אני יודע שיש ת FREEZER 7 PRO אבל הוא עולה כ 150,ואין לי אפשרות להוסיף לו. יש יותר זול ?
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
החל ממאווררים ועד החלפת חומרה. במחשב מעבד AMD xp 2000+. לוח אם (אין לי מושג מה זה) SystemBoard 84ilmr עם תמיכה של עד 266mhz בזכרון. הכל מובנה עליו, שזה טיפה מבאס. אגב זכרון, בקרוב אני משדרג מ128 ddr ל256 או 512 crucial registered אז חשבו על זה כ-256 מינימום (ואשמח לקבל המלצות לזכרון למטרת הOC). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
-
הכיע הזמן סוף סוף להעיף את ה volcano 6 CU שחופר לי כבר ארבע שנים בראש עם הרעש הבילתי נסבל, והביצועים המחפירים שהוא נותן במיוחד בקיץ. אני מתבט בין שלושה גופי קירור מבית Thermalright לAthlon XP בתקציב של עד 200 שקל. Thermalright SLK-947U שהוא הכי זול בין השלושה (150 שקל), Thermalright SLK-900A הכי יקר (205 שקל), Thermalright SP97 שהוא בול בתקציב. את המאורר כבר יש, מאורר evercool מאלומניום 90 מ"מ עם ביצועים טובים לשקט שהוא נותן. ראיתי בסטיקי שאין ממש הבדל משמעותי בין השלושה, לכן אני נותה ללכת על הזול מבין השלושה, מצד שני הSP97 עם היט-פייפ, והוא הכי ביצועיסט מבין השלושה (אומנם לא בהפרש גדול) והוא יקר ב50 שקל מה SLK-947. איזה מבין השלושה יתן את היחס עלות/ביצועים הכי משתלם?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קודם כל תודה ל-callMeAl שממש עזר לי בנושא וכל החברה שעזרו בפוסט הקודם בנוגע לבחירה של הקירור. זה המפרט הסופי (לא להאמין כמה פעמים כבר אמרתי שהוא סופי ;D): מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 256 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 615 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforc…
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המארז הזה: http://www.nzxt.com/products/duet/ את ההיטסינק הזה: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p0391.asp ואת הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 רציתי לשאול אם אתם יודעים על בעיות תאימות בין הרכיבים הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי לוח P4C800 דלוקב ואני רוצה לשנות יחסים בזכרונות ואני ממש לא יודע מהם אני יודע שהם נמצאים בבחירה של המהירות של הזכרונות אהל אני לא יודע מה היחסים כול מהירות
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש את ה-MOBO שציינתי לעיל ועשה לו OC ? יש לי XP 2800? ואני רוצה לעשות לו OC רציני יש לי מאורר VOLCANO 12 ..... אני פשוט לא מוצא ב-BIOS שום דבר על OC...
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום איך המערכת הזאת? NIKITA (TWC-A04 V2.0) http://www.titan-cd.com/eng/watercooler/nikita.htm קראתי עליה כמה ביקורות לא רעות, השאלת האם היא שווה 900 שח.... חוץ מזה, האם כדאי לקנות את הBB ולהחליך לו משאבה? זה אמור לתת מערכת זולה וטובה יחסית לא? (לפי מה שהבנתי עקב אכילס הגדול של הBB הוא המשאבה)
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איך אני יכול לכבות ליבה אחת במעבד כזה ? למען תוצאות o.c טובות יותר .
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה אומרים על הקירור Antec A400I RGB? https://www.antec.com/product/cooling/a400i
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
my temperature is fine? 55 c normal and 70 MAX at work
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאורר הכי טוב שיש לכרטיס מסך בתקציב של עד 100 ש"ח בערך ואיפה אפשר לקנות אותו
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! רציתי לעשות מוד להיטסינק של פנטיום 4 - החלפת המאוורר למשהו חזק ושקט יותר (שלי רועש יותר מהרגיל כנראה..). בשביל זה אני צריך רק את הפלסטיק השחור עם המאוורר שיושב על האלומיניום, אין לי צורך באלומיניום כי את זה יש לי מההיטסינק הנוכחי, ואני לא רוצה להרוס את ההיטסינק שיש לי עכשיו אם יתפקשש לי משהו.. רציתי לדעת אם מישהו שמגיע למפגש בסוכות יוכל להביא לי את החלק הזה אם יש לו רזרבה והוא לא צריך.. בכל אופן, תשאירו כאן תגובה או תשלחו הודעה פרטית או אייסיקיו-6335444. אני מבטיח שבתמורה אני יפרסם תמונות של תהליך המוד עם הסבר כדי שאחרים גם כן יצליחו לעשות אותו בלי טעויות.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
העליתי בקצת את ה-FSB, הרצתי לזמן מסוים את prime95 והוא החזיר לי הוראות רק כשהזזתי את העכבר בזמן הבדיקה או נכנסתי ל-task menager. זה בסדר? כשאני לא נוגע במחשב זה לא מחזיר שגיאות.
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז ככה אתמול המחשב נתקע לי ונשאר קפוא . לאחר כמה דקות ביצעתי ריסטארט למחשב שעלה המחשב התמונה שהיתה בקיפאון לפני הריסטראט הופיעה שוב ,בלי אפשרות לעשות כלום במחשב כיביתי את המחשב הוצאתי בטרייה , חשמל , החלפתי ארדיסק של ויסטה וגם לאחר מכן התמונה של שולחן העבודה של הקיפאון נראה שוב רק לאחר שעה מרגע הכיבוי חזר המחשב לפעול אבל לא ניתן לבצע OC ברמה כי מינימאלית כל רכיבי החורה תקינים . אשמח לשמוע ממשהו שמבין !!!!!!!!!!!!! למה זה קרא ? ואיך חוזרים לבצע OC ) ? OC ברמה נמוכה 10% )
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
במארז יש מקום פנוי למאוורר נוסף בפאנל הקדמי לפני הכוננים הקשיחים איזה מאוורר (גודל ומודל) כדאי להוסיף ?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
CPUZ הראה לי 2.6 VCORE, מה שכמובן לא הגיוני. יצאתי מהתוכנה, הפעלתי מחדש, וזה חזר ל1.4-1.5. WTF?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מתלבט הין השניים. ה E7200 זול יותר וקל יותר ל - OC. כמובן עקב המכפלה 9.5 מול 9, ותדר 1066 מול 1333. מצד שני ה E8400 לא הרבה יותר יקר והקפיצה בביצועים (לפני ה - OC) משמעותית. המפרט עליו אני בונה הוא: GigaByte GA-P35-DS3L G.Skill DDR2 2048MB 1066Mhz CL-5-5-5-15 PI/PK NVIDIA 9600GT האם במפרט הנ"ל אשיג יותר מה - E7200 או מה - E8400??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש 775 פנטיום4 והוא מרעיש, אני רוצה להחליף את מערכת הקירור של המעבד. חשוב לי שיהיה שקט מאוד וכמובן שיקרר כמו שצריך. מה עדיף? TT BIG TYPHOON או (נחושת) ZALMAN CNPS 7700
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי כולם, :'( נדפק לי המחשב. עשיתי OC העליתי לאט לאט את הFSB ואחרי זה את הזרם בטיפין טיפין, עשיתי את כל זה במשך שעה, שמתי לב לטמפ' (אשר תמיד נשארה ב25-26) עם CPUZ עקבתי אחרי הכל, עשיתי כמה בדיקות על משחק לראות שיפורים ולא ממש ראיתי שיפור, אז פשוט החזרתי הכל לדיפולט דרך הBIOS כל זה במשך אפילו פחות משעה. ככה הכל בסדר לכמה ימים, אחרי כמה ימים המחשב פתאום מקבל מסך כחול, בלי מילים שהוא רושם משהו שם, כלום, פשוט מסך כחול ריק, המחשב מנוטרל מכל פעולה, חוץ מכיבוי הוא לא מגיב לכלום. נבהלתי, בדקתי שוב את הBIOS, הכל בדיפולט... אחרי שבוע, שוב, אותו דבר, אחרי כמה ימים לאחר מכן שוב, גם באמצע הלילה בלי שום דבר שרץ ברקע זה קורה, בקיצור בצורה ראנדומאלית לחלוטין. אני באמת לא יודע מה דפקתי, …
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-