אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה הכרטיס MSI 9800 PRO, וגילתי היום שהמאוורר הפסיק להסתובב.. מה עלי לעשות?? פניתי לנועה הם אמרו שאחריות על מאוררים רק 14 יום. מישהו יודע איך מפרקים מאוורר של הכרטיס MSI 9800 PRO?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מאוורר שקט ביותר -הוא עובד אצלי על ה-LOW ונותן רמת רעש נמוכה למדי אין ספק המאוורר הכי טוב שנתקלתי עד עכשיו(=ותאמינו עברתי הרבה מאוד מאווררים) המינוס היחיד שלו זה ההתקנה טיפה מסורבלות במארזי ה-MIDI TOWER כיוון שאין מספיק מקום לצורך הידוק החיבור של ה-SOCKET אם אתם קונים את המאוורר הזה עדיף לכם לא להשתמש במשחה המסופקת תקנו את -MX1 לאחר שנותנים למשחה לעבוד איזה כמה שעות טובות הביצועים יותר גבוהים מאשר במערכות קירור מים טובות סך הכול מאוורר חביב למדי(=על מי אני עובד זה מפלצת לא מאוורר) רק שאלה אחת מעסיקה אותי בקשר למאוורר הזה: ראיתי באיזו חנות את ה-BT עם מאוורר אחר -בדיוק כמו ב-BT הרגיל רק עם לדים!!! מישהו יודע היכן משיגים את זה? כי ראיתי את זה אצלם בתצוגה!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי ספק 400 וואט של ATX קיצר המחשב שלי: AMD 64 3000 X800 PRO Ga-K8M 512 ddr עכשיו המאורר שלי שקט מאוד והטמפ' דיי בסדר על 46-47 מעלות רוב הזמן עכשיו כשאני מריץ משחקים כבדים על טקסטורות גבוהות הוא מתחיל להרעיש(ז"א הוא מגביר את קצב הסיבובים ללדקה) והטמפרטורה של המעבד עולה ל-56 ככה...מה אני עושה?? מחליף למאורר יותר טוב?? או שגם ספק צריך? ועוד הלוח אם שלי מתחמם גם מה כדי לי לשים עליו מאורר או משהו??
-
- 11 תגובות
- 630 צפיות
-
-
למה תמיד שמים את החיישן טמפרטורה מתחת למעבד? כאילו,אי אפשר לשים אותו בתוך המשחה הטרמית שמחברת את הCPU לHSF?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 האם אני יכול להסתפק בקירור הרגיל של אינטל שמגיע עם המעבד או ששווה להחליף אותו לקירור אחר ? אני לא מתכנן לבצע OC למעבד... איך הביצועים של הקירור של המעבד שציינתי אינטל ואיך הרעש שלו ?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז שיש לי פה בצד וכן שאר המפרט הבעיה היא שנוצר חום במארז ואני לא כל כך בטוח שהוא יוצא אז חשבתי לעשות מודינג קטן ולהוסיף מאוורר שמוציא בגג של המארז אז יש לי ככה 1. מאוורר אחד מקדימה למטה דוחף אוויר + מגן אבק ( שבאופן משמעותי חוסם את האוויר אבל זה או זה או זה ) 2. מאוורר בצד המארז מכניס + מגן אבק 3. מאוורר אחד מאחורי המארז שמוציא 4.בכונן הCD יש מאוורר שדוחף אוויר לכיוון הקירור 5. מאוורר על הקירור של הכרטיס מסך שמעיף מלטה כלפי מעלה לכיוון האמצע אני אמחיש בתמונות תודה לעוזרים ( חם היום ... )
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאלה ראשונה עד כמה חשוב הסליבים של הכבלים למשל מהספק כוח? שאלה שנייה, קניתי עוד מאווררים לקייס ושמתי לב שאני צריך עוד חיבורי מאוורר כאלה (של שלושה פינים, במקום הרגילים של ה4), מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאם של כבל 4 פינים ל-3 פינים? עדיף באיזור ת"א, פשוט חיפשתי בכמה חנויות ולא היה להם כזה ציוד...
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסיבות מסוימות, אני מעוניין לפרק מאוורר 120mm כך שיהיה לי את המנוע לחוד ואת הפרופלור לחוד. ניסיתי להתעסק איתו קצת, ולא מצאתי דרך "חלקה" לעשות זאת בלי סכנה לשבור את אחד החלקים... למישהו יש נסיון עם זה או יודע איך מפרקים בצורה בטוחה? בתודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום רב. משום מה כאשר אני מוריד את הבאס לזכרונות ל 5/4 זכרון/מעבד , המערכת נהיית פחות יציבה. הזכרון הספציפי הוא דיי גרוע לOC , כך שרציתי להוריד לו את המהירות (נכשל ב S&M) ,מה שקורה בזמן הורדת מהירות הזכרון המחשב נהיה הרבה פחות יציב . אמור להיות ההיפך לא?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני יושב על BUS של 333, והמחשב יציב לחלוטין, והוא יכול לעבוד שבוע ללא הפסקה, אבל אם אני עושה RESTART אז הוא לפעמים מאפס לי את הBUS(רק את הBUS, כל ההגדרות האחרות ששיניתי בBIOS נשמרות) ל266... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? שיניתי בביוס רק את יחס הזכרונות ל1:1, ואת הPCI FREQ לOC MODE, והורדתי את הLOGO המפגש בהתחלה. כל ההגדרות האלה נשמרות חוץ מהBUS. בכל בדיקות היציבות כמו PRIMEX2\ORTHOS אין שום טעויות, והטמפ גם בסדר...
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי קירור מים מסוג big water 745 ועכשיו המעבד שלי (פרסקוט 3 גיגה הרץ ) עומד במנוחה על 24 ובמאמץ 100 % 32 מעלות תודה לכולכם רק בזכותכם היכרתי את הקירור הזה שהמליצו בפורם ;D
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אחים שלי מי יכול להביא לי איזה מדריך פשוט למודינג מה לעשות איך לעשות והכל??? אני רוצה להתחיל לבנות לי משהו מהמארז הקיים שלי ואני לא יודע איך עם מישהו יכול לבוא לאיי סי קיו שלי 167361919 ולעזור לי אני יודה לו מאוד תודה רבה...! עריכה : כותרת נורמלית בבקשה ,הפעם אני עורך לך את הכותרת בגלל שאתה חדש ולא מכיר להבאה הדיון ינעל !
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אנשים, פרסמתי מפרט של מחשב שאני קונה באפריל (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244543)... דברים קטנים השתנו - אבל עדיין אני רוצה לעשות OC: 1) למעבד (E6600) ללפחות 3.5GHz יציב 2) לזכרונות - Corsair... לא תהיה בעיה אני מניח - מה גם שהם עם הHeatsink שלהם שלפי TomsHardware מספיקים ביותר גם לOC. 3) לדאוג שהכרטיסי מסך (בעיקר ה-Quadro) יעבדו בלא הפרעות עקב חימום. התנסיתי עד עכשיו עם מאווררים (פשוטים - לא פירמות או towers למיניהם) והחלטתי שאני רוצה לנסות להרים את המחשב הזה עם קירור מים. המארז הוא כמעט בטוח ThermalTake Armor - אז יש לו כבר כמה מאוורריםי גדולים וחורי איוורור על המארז שמספקים זרימת אוויר טובה. קראתי את הסטיקי על מפרטים של קירורי מים לפי תקציבים ויש …
-
- 11 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חיבור אחד מאחורה מתחת לספק והשני מקדימה למטה איך לחבר אותם מה מכניס אויר ומה מוציא או שניהם מוציאם? ושאלה שניה איך המאוררים של sunon?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מוזר.......... הכרטיס מטומטם וגם המחשב. (עד שיהיו חדשים) הקיצר אני צריך תוכנה כזאת וגם תגידו עד כמה בטוח להמהיר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
ניסיתי בסופ"ש הזה לעשות OC פיצי, של 63 מגה-הרץ, הומחשב פשוט לא עמד בזה והוינדוס לא עלה. אחרי שהוא עובר את VERIFYING DMA POOL DATA, הוא מציג לי מסך שחור, חוץ מרבע מסך למטה שרשום בו WINDOWS98 כמה, "מפתיע". בכל מקרה, אח"כ הוא רושם לי CANNOT FIND WIN.COM והוינדוס לא עולה ואני מקבל דוס. האם זה יכול להיות מכיוון שהזזתי את זכרונות הSDRAM שלי מ10NS ל8NS? תודה. עוד משהו- יש לי על המעבד מאוורר שעובד ב4000 RPM בקירוב, ועל הטמפ' אני לא יכול לסמוך, כי הוא אומר שהמעבד ב0 מעלות C והמערכת ב52C. עוד משהו2- זה סלרון 500 מגה הרץ.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי Winbond 3200 עובדים במהירות של 400 (2 כפול 256) התיזמון של הביוס היה 3 3 6 2.5 ושיניתי ל 3 2 7 2 קיבלתי בסיסופט שיפור קטנטן מ 3250 ל 3300 (בערך) בהנחה שהמערכת תעבוד יציב האם להשאיר את השינוי ? האם אפשר לנסות ערכים טובים יותר ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קירור מים אני לא ממש מבין בתחום של מערכות קירור מים ואני צריך את העזרה שלכם איזו מערכת הכי טובה אני מחפש מערכת שתקרר את המעבד את הכרטיס מסך ואת הצ'פסט ואם יש דבר כזה גם את הזכרונות אני מחפש בעיקר ביצועים ולא שקט (למרות שגם אם היא תיהיה שקטה זה לא יהיה נורא ) אני פתוח להצעות בקשר למחיר
-
- 11 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא האם החברה שממנה קניתי את הכרטיס יכולה לדעת אם עשיתי לו אוברקלוק (וכן עשיתי לו) ואז החזרתי את התדרים שלו לתדרים המקוריים. דרך אגב, לאיזה תדרים אפשר להגיע איתו בלי לקבל ארטיפקטים (כרגע במצב סטוק הוא נימצא ב-400 לליבה ו-800 לזיכרון). הכרטיס נקנה באמצע החופש הגדול והוא של חברת Inno 3D
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
טוב - אז ככה קבלתי את ה SK7 החדש שלי ואני רוצה לחבר אותו - יש לי SF2 - אבל אני לא יודע אם לחבר אותו לחשמל דרך הלוח - או דרך 12v שיוצא מהספק ועוד משהו - איפה לשם את הדיודה שמודדת את הטמפ' ? (בין הצלעות של ה HS ? מתחת ל HS ?) תודה
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כמו זה http://www.coolitsystems.com/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=6 או http://www.techpowerup.com/95780/Corsair_Hydro_H50_Unveiled.html או כי זה תחליף מצוין למערכות האויר שקיימות היום השיפור שם בין המערכות הכי טובות כמעט ואין שינוי כבר מעלה לפה מעלה לשם. לדעתי הקירורי המים למעלה הם העתיד ולדעתי לא עוד הרבה זמן והם יחליפו את קירור האויר כי הם פשוטים להרכבה ביצועים טובים יותר ובעתיד הם ישתפרו עוד ולעומת מערכות שלמות של קירור מים שדורשות ידע והרכב של מערכות עמוסות, זה פשוט קטן ופרקטי. השאלה שלי היא אם משהו יודע על דגמים נוספים של קירור מים מהסוג הזה של חברות אחרות שצריכים לצאת?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלשום קיבלתי קיט קירור מים מעולה (רדיאטור 3X120 , GTX וכו') עשיתי טעות וקניתי מעט מידי צינור מסוג clearflex חצי אינטש. עכשיו אני תקוע , חסר לי בערך עוד חצי מטר מישהו יכול למכור לי אם נשאר לו ספייר? או יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת צינור כזה ? או TYGON? פנדה היחידים שמצאתי והם מוכרים 3 מטר צינור ב 320 ש"ח! (בארה"ב זה עולה רק 6$)
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש אפשרות להעלות את המהירות של המאוורר של ה INFINITY? דרך הביוס או תוכנות כלשהן? יש לי במחשב מתחת לספק מאוורר 120MM יש לי אפשרות להגביר את המהירות שלו גם? אם כן הייתי שמח להסבר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-