אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקרר את המחשב שלי בקירור מים. הסיבה היא לא אוברקלוקינג - אני לא משתמש במעבד חזק או עושה OC אבל אני רוצה להגיע למצב של מחשב הכי שקט שרק אפשר. אשמח לשמוע המלצות - התקציב שלי מגיע עד 2000 שח. אני רק רוצה להדגיש שאין לי כרטיס מסך מיוחד או מעבד חזק במיוחד - מחשב DUAL CORE רגיל עם כרטיס מסך ATI די בסיסי אבל הרעש משגע אותי. אשמח על העזרה שחר
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
התחדשתי במעבד !! AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 וצריך המלצה למשחה כדי להרכיב אותו יש לי BIG TYPHOON ואם אפשר בחנות בקריות למה אני רוצה עוד לקנות היום או מחר ולהרכיב אותו תודה !
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה למדידת מתח של ספק ? אני מתכנן לשדרג את המחשב, ואני מתלבט אם לקנות ספק חדש או שהקיים מספיק טוב...
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ראו תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בהמשך לפרוייקט להשקיט את המחשב, החלטתי שהמאווררים הגנרים עושים הרבה יותר מדי רעש (עד עכשיו הרעש שלהם היה נבלע ברעש של קירור המעבד אבל לא עוד), ואני צריך את המלצתכם ל3 מאוררים שקטים ככל האפשר (בעקרון, מתוכנן ביי באס, אז קיט שכולל את זה יהיה עדיף) ורצוי גם במחיר שלא יקרע אותי לגמרי (אני אחרי קניה של הביג טייפון וזלמן לצ'יפסט וכנראה לפני קניה של סיינסר 1 לכרטיס מסך ובעתיד מתוכננת החלפה של הספק גם כן). כן: אני יודע שדשו בנושא עד מוות (ובאמת, אולי היה כדאי איזה סטיקי בנושא), אבל בנתיים המחשב עושה הרבה יותר מדי רעש כדי שאני אוכל לישון בשקט (תרתי משמע).
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאלה שרצה לי בראש כבר די הרבה זמן מה הקירור הכי טוב שיש לP4? SPARK 7, אהבתי את זה שמקבלים אותו עם שני פנלי שליטה. (דרך אגב, יש V12 שמתאים לפנטיום? ) AERO 4 JET 4 ZALMAN 7000 CU מהשהו של טרמלנרייט (למרות שהם יקרים בטרוף אז לא נראה לי שזה משנה), משהו אחר שאתם ממליצים? מה?
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן חברה... אני רוצה לדעת אם הטמפרטורות האלה טובות... גם המעבד וגם הכרטיס ללא אוברקלוק!!! קירור סטוק למעבד, ועוד קירור סטוק של 6600GT בצירוף מאוורר ג'נרי 80mm מתחתיו שזורק אוויר ישירות עליו...(היטסינק גדול משני הצדדים...) המארז בנוי שיש בו: מאוורר 120 מקדימה מכניס. מאוורר 120 בספק (אם הוא נחשב בכלל). מאוורר 80 מאחורה מוציא (ג'נרי). מאוורר 80 בצד מכניס. מאוורר 80 הוכנס כחריץ PCI (המקופל לכיוון תוך המארז, מתחת לכרטיס מסך וזורק עליו אוויר). מישהו מציע לשנות את הכיוונים? המארז הוא A-Top X-Blade.... תודה מראש עודד ב.
-
- 14 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חברה מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד הזה במנוחה ובמאמץ. המעבד הוא בסטוק.
-
- 11 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל (פרטים בחתימה) והוא מגיע ל78 מעלות במאמץ (ללא אוברקלוקינג) ואני מחפש אליו מאורר במחיר של עד 300 ש"ח תודה מראש yoav1000
-
- 12 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה הכרטיס MSI 9800 PRO, וגילתי היום שהמאוורר הפסיק להסתובב.. מה עלי לעשות?? פניתי לנועה הם אמרו שאחריות על מאוררים רק 14 יום. מישהו יודע איך מפרקים מאוורר של הכרטיס MSI 9800 PRO?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מאוורר שקט ביותר -הוא עובד אצלי על ה-LOW ונותן רמת רעש נמוכה למדי אין ספק המאוורר הכי טוב שנתקלתי עד עכשיו(=ותאמינו עברתי הרבה מאוד מאווררים) המינוס היחיד שלו זה ההתקנה טיפה מסורבלות במארזי ה-MIDI TOWER כיוון שאין מספיק מקום לצורך הידוק החיבור של ה-SOCKET אם אתם קונים את המאוורר הזה עדיף לכם לא להשתמש במשחה המסופקת תקנו את -MX1 לאחר שנותנים למשחה לעבוד איזה כמה שעות טובות הביצועים יותר גבוהים מאשר במערכות קירור מים טובות סך הכול מאוורר חביב למדי(=על מי אני עובד זה מפלצת לא מאוורר) רק שאלה אחת מעסיקה אותי בקשר למאוורר הזה: ראיתי באיזו חנות את ה-BT עם מאוורר אחר -בדיוק כמו ב-BT הרגיל רק עם לדים!!! מישהו יודע היכן משיגים את זה? כי ראיתי את זה אצלם בתצוגה!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי ספק 400 וואט של ATX קיצר המחשב שלי: AMD 64 3000 X800 PRO Ga-K8M 512 ddr עכשיו המאורר שלי שקט מאוד והטמפ' דיי בסדר על 46-47 מעלות רוב הזמן עכשיו כשאני מריץ משחקים כבדים על טקסטורות גבוהות הוא מתחיל להרעיש(ז"א הוא מגביר את קצב הסיבובים ללדקה) והטמפרטורה של המעבד עולה ל-56 ככה...מה אני עושה?? מחליף למאורר יותר טוב?? או שגם ספק צריך? ועוד הלוח אם שלי מתחמם גם מה כדי לי לשים עליו מאורר או משהו??
-
- 11 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מארז מאוד מבולגן מה אפשר לעשות כדי לסדר את החוטים כדי לשפר את זרימת האוויר במארז החצים מסמלים את כיוון האוויר של המאוורר אוויר החוצה או פנימה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
למה תמיד שמים את החיישן טמפרטורה מתחת למעבד? כאילו,אי אפשר לשים אותו בתוך המשחה הטרמית שמחברת את הCPU לHSF?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 האם אני יכול להסתפק בקירור הרגיל של אינטל שמגיע עם המעבד או ששווה להחליף אותו לקירור אחר ? אני לא מתכנן לבצע OC למעבד... איך הביצועים של הקירור של המעבד שציינתי אינטל ואיך הרעש שלו ?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז שיש לי פה בצד וכן שאר המפרט הבעיה היא שנוצר חום במארז ואני לא כל כך בטוח שהוא יוצא אז חשבתי לעשות מודינג קטן ולהוסיף מאוורר שמוציא בגג של המארז אז יש לי ככה 1. מאוורר אחד מקדימה למטה דוחף אוויר + מגן אבק ( שבאופן משמעותי חוסם את האוויר אבל זה או זה או זה ) 2. מאוורר בצד המארז מכניס + מגן אבק 3. מאוורר אחד מאחורי המארז שמוציא 4.בכונן הCD יש מאוורר שדוחף אוויר לכיוון הקירור 5. מאוורר על הקירור של הכרטיס מסך שמעיף מלטה כלפי מעלה לכיוון האמצע אני אמחיש בתמונות תודה לעוזרים ( חם היום ... )
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאלה ראשונה עד כמה חשוב הסליבים של הכבלים למשל מהספק כוח? שאלה שנייה, קניתי עוד מאווררים לקייס ושמתי לב שאני צריך עוד חיבורי מאוורר כאלה (של שלושה פינים, במקום הרגילים של ה4), מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאם של כבל 4 פינים ל-3 פינים? עדיף באיזור ת"א, פשוט חיפשתי בכמה חנויות ולא היה להם כזה ציוד...
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסיבות מסוימות, אני מעוניין לפרק מאוורר 120mm כך שיהיה לי את המנוע לחוד ואת הפרופלור לחוד. ניסיתי להתעסק איתו קצת, ולא מצאתי דרך "חלקה" לעשות זאת בלי סכנה לשבור את אחד החלקים... למישהו יש נסיון עם זה או יודע איך מפרקים בצורה בטוחה? בתודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום רב. משום מה כאשר אני מוריד את הבאס לזכרונות ל 5/4 זכרון/מעבד , המערכת נהיית פחות יציבה. הזכרון הספציפי הוא דיי גרוע לOC , כך שרציתי להוריד לו את המהירות (נכשל ב S&M) ,מה שקורה בזמן הורדת מהירות הזכרון המחשב נהיה הרבה פחות יציב . אמור להיות ההיפך לא?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש כזה דבר ששמעתי שעושים לכרטיסי מסך "פתיחת צינורות" מישהו יכול להסביר על הנושא??? והאם זה יעזור לכרטיס מסך שלי?? (ימהיר אותו??) אני רוצה לקנות Geforce 6800 256BIT 128MB זה ישפר אותו??
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני יושב על BUS של 333, והמחשב יציב לחלוטין, והוא יכול לעבוד שבוע ללא הפסקה, אבל אם אני עושה RESTART אז הוא לפעמים מאפס לי את הBUS(רק את הBUS, כל ההגדרות האחרות ששיניתי בBIOS נשמרות) ל266... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? שיניתי בביוס רק את יחס הזכרונות ל1:1, ואת הPCI FREQ לOC MODE, והורדתי את הLOGO המפגש בהתחלה. כל ההגדרות האלה נשמרות חוץ מהBUS. בכל בדיקות היציבות כמו PRIMEX2\ORTHOS אין שום טעויות, והטמפ גם בסדר...
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי קירור מים מסוג big water 745 ועכשיו המעבד שלי (פרסקוט 3 גיגה הרץ ) עומד במנוחה על 24 ובמאמץ 100 % 32 מעלות תודה לכולכם רק בזכותכם היכרתי את הקירור הזה שהמליצו בפורם ;D
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של אינטל ואני ממש רוצה להעלות את המעבד קצת.. אם הייתי יודע שלא יהיה אפשר לעשות לו אוברקלוק לא הייתי קונה אותו !!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה הסיבה? ומאיפה נמדדת הטמפ בלוח?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
זה אותו רעיון של המעבד?יענו מורחים רק עם הליבה וכמה צריך למרוח בכלל על הליבה אם רק עליה? יש לי 6600gt אם זה משנה... יש מדריך לזה במקרה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-