אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני לא מוצא את האפשרות בתוכנה. מישהו יכל להראות איפה זה נמצא? זה בגלל שאין אפשרות כזאת. מצאתי בREADME של התוכנה הסבר. ... אני חושב שלכתוב דריבר חדש יהיה הרבה יותר קל מהשיטה המטורפת זאת, אבל בכל מקרה זה הצליח בסופו של דבר. תודה בכל מקרה. וסליחה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב במכרז, והוא כל הזמן מתחמם. פתחתי את המארז ויש לי מאוור לדים מקדימה שמכניס אוויר (אבל עליו יש פלסטיק) יש לי מאוורר על המעבד (P2.8 800MHZ) עם מדבקה של אינטל ומאוור של הספק. המחשב שלי כל הזמן מצפצף (מצורפת תמונה). מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש אמרו לי שזה המקום לאובר קלוק וכאן קיימים האנשים שאני מחפש,אז השאלה שלי היא ככה : יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי,והכרטיס של חברת Gigabite,רציתי לתת לו OC קטן בלי להחליף לו קירור ובלי כלום,ככה להשאיר אותו איך שהוא עם הקירור המקורי. השאלה שלי כמה אני יכול לשים לו ב - Corp וכמה ב - Memory בשביל שיישאר בטמפ' יציבה ולא ייגרם לו שום נזק? תודה רבה לעוזרים! וגם לאלו שלא
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אתמול החליפו לי קירור לקירור אחר ביגלל שהכבל הצהוב (הסנסור) היה קרוע, מה שגרם להרבה בעיות. חשבתי זה יפתור לי את הבעיה בOCCT ובEverest אחד ולתמיד את הבעיה עם הטמפ'. שתי התוכנות תמיד מראות לי טמפ' שגויות כמו: 14 מעלות, 22 ופחות. רק ה-HW Monitor והביוס מראים לי טמפ' הגיוניות כמו 40 וכאלה. מה הבעיה לעזאזל? (זה היה לי גם עם קירור אחר).
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
עם לוח P5B-DELUX מגיע לבאס של 365 זכרונות OCZ platinum 800MHz הזיכרון הוא לא זה שמגביל הורדתי את המחלקים ועדיין נתקע ניסיתי להעלות מתחים לזיכרונות ולמעבד... המעבד לא מתחמם לפי TAT הליבות מגיעות ל46 מעלות מקסימום תודה על העזרה אולי שכחתי משהו בדרך אולי אני לא מכיר מספיק את הלוח הצעות יתקבלו בברכה אחרת אני מחליף מעבד!
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה הטמפ' המומלצת לדיסק הקשיח? יש לי את התוכנה HDDlife pro והיא כותבת לי שהטמפ' שלו היא 39 מעלות צלזיוס.. זה בסדר? דניאל.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אנשים אני צריך את הסכמה הכי פשוטה שיש לביי באס 6מאווררים עם לדים צבעוניים 5/0ff/12
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כמו שיש ל ATI TRAY TOOLS את הDEMO למאמץ שסופר למעלה כמה זמן הוא כבר רץ ללא ארטיפקטים, אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בלי כל המסביב (אני עושה את האוברקלוק דרך ה cool bits ככה שאני לא צריך תוכנה חיצונית לזה, רק לבדיקה...). חוצמזה, איך ה- 6600gt pcie באוברקלוק? רב תודות!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שמעו יש לי לוח מסריח שאני לא מוצא בביוס את ההגדרות של הOC ASUS P5PE-VM ומעבד Pentium D 3.4GHZ אמרתי יאללה מצדי שישרף עם איזה תוכנה עושים ? כאילו עם מה אפשר
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
למישהוא יש מושג איך לעשות שכאשר אני ילחץ על כפתור הרסט, הוא לא ישר יעשה רסט אלא אחרי 2-3 שניות?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ישלי כרטיס מסך X550 256 MB 128 BIT בדקתי אותו בתוכנה 3DMARK05 קיבלתי תוצאה 1630 זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. המעבד עוד על 36במנוחה והטמפ' של הSYSTEM על 38C השאלה שלי היא אם אני יכול לבצע OC למעבד.. ואם כן עד כמה בערך מפרט: BFG gf 8800GT 1GB X2 crosair 800Mhz DDR2 cl15 GA-MA69G-S3H 500Watt Thermaltek ויש לי קירור כלשהו של ZALMAN(אוויר) על המעבד... אשמח לתשובות תודה.
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקי ככה.. מעבד2.0@ e2180 לוח אם:asus p5gc-mx\1333 זכרונות :2 גיגה 667 מהצ טמפ' המעבד היא:25 לפי speed fan קבעתי יחס 1:1 ידנית ז"א הזכונות פועלים על 400 מה"צ.. יש לי אפשרות בלוח להוריד מכפלה אם זה עוזר.. יש לי כ.מסך מובנה של אינטל (950) יש מצב שהוא מגביל אותי?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש המלצה למאוורר למעבד עקב התחממות(פעמיים המחשב נכבה מחום בקיץ, כעקרון אני יודע שאני צריך לחדש משחה ולנקות את המחשב אבל אני רוצה להפטר מהקירור סטוק). המעבד שלי זה AMD 4600+ התושבת היא AM2 לא יובצע OC(לא כרגע וכנראה גם לא בעתיד). חשבתי על Arctic Cooling Freezer 64 Pro. עכשיו אני מעדיף מאוורר כזה שאני לא אצטרך לפרק את הלוח האם. הכי חשוב לי זה להוריד טמפ', רעש פחות מפריע לי כי המחשב בלילה מכובה. נ.ב. המארז זה gigabyte triton אם זה משנה למאוורר מבחינת גובה. עוד כמה שאלות קטנות: 1. המאוורר מגיע עם משחה טרמית או שצריך לקנות בנפרד? 2. יש למישהו המלצה לחנות בראשון לציון?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד התחיל להרעיש כמו טרקטור כי נגעו בו בטעות ונשבר כמה כנפות, עצרתי אותו וחיברתי שני מאווררים שלא עבדו עד כה, האם זה בעייה? או שיש למחשב מערכת עצמית לכיבוי המחשב אם המעבד מתחמם מדי?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי 5 מאוררים במארז (2 של 90 ועוד 3 של 80), ושאר הדברים מצויים בחתימה שלי ועדיין למרות כל זה הטמפ' היא 36. איך ראיתי שיש פה אנשים עם סביב ה30? איך זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אנשים, פרסמתי מפרט של מחשב שאני קונה באפריל (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244543)... דברים קטנים השתנו - אבל עדיין אני רוצה לעשות OC: 1) למעבד (E6600) ללפחות 3.5GHz יציב 2) לזכרונות - Corsair... לא תהיה בעיה אני מניח - מה גם שהם עם הHeatsink שלהם שלפי TomsHardware מספיקים ביותר גם לOC. 3) לדאוג שהכרטיסי מסך (בעיקר ה-Quadro) יעבדו בלא הפרעות עקב חימום. התנסיתי עד עכשיו עם מאווררים (פשוטים - לא פירמות או towers למיניהם) והחלטתי שאני רוצה לנסות להרים את המחשב הזה עם קירור מים. המארז הוא כמעט בטוח ThermalTake Armor - אז יש לו כבר כמה מאוורריםי גדולים וחורי איוורור על המארז שמספקים זרימת אוויר טובה. קראתי את הסטיקי על מפרטים של קירורי מים לפי תקציבים ויש …
-
- 11 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עד היום בדקתי יציבות עם לופ ב 3DMARK של 3 שעות ואפילו יותר רציתי לדעת איך אפשר לבדוק יציבות באופן יותר רציני לופ של 3DMARK שדרך אגב בגירסא 2001SE ליותר שעות או שגם זה לא מספיק?! אם כן, תמליצו לי על דרך אחרת לבדוק + האופן שמפעילים את התוכנה (אם אפשר מפורט כמה שיותר..) תודה! =]
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לא הייתי סגור אם לפתוח את הנושא, תחת "אוברקלוקינג וקירור" או ב"ציוד היקפי". בכל מקרה, אני בטוח שבאחד הפורומים אוכל למצוא מענה. בכמה מילים עלי : חייל קרבי, במסגרת השירות, ואני בורר מילים יוצא להיות למשך הרבה זמן במקומות מאוד קטנים צפופים וחמים ללא הרבה אוויר לנשימה. שמעתי בעבר על "מזגן מתנייד", מכשיר קטן, לא מסורבל במיוחד, קל ונוח לתפעול שמוציא קור ומתחבר לסוללות צבאיות. אז קודם כל אם מתוך היכרות עם מערכות קירור וציוד היקפי של מחשבים אתם מכירים מכשיר שכזה אשמח אם תקשרו אותי אליו. עכשיו במקביל, אני יודע שיש מאווררים ניידים, כמו למשל אלה שנמצאים בספק הכוח. אז לשאלתי : איפה רוכשים כאלה ? האם הם לא מרעישים (אני מתכוון למאוורר יחסית שקט), באיזה גדלים אפשר להשיג כאלה …
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את המחשב שלי סוף סוף היום (מפרט בצד ימין) והפעלתי את CPUZ בשביל לראות מה הולך , וראיתי שזה לא יציב (אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות - נראה לי פה ) אני לא מבין גדול עדיין ב OC וכל הדברים שקשורים למתחים וכו - ובינתיים אני לא מתכוון לעשות OC , אולי יותר מאוחר הבעיה שהמתחים לא יציבים ובמקום שזה יהיה , אני יודע שלפי המעבד שלי זה צריך להיות CoreSpeed 2.6 ו Multiplier 10 אבל משום מה המתחים קופצים כל הזמן והמהירות שלי רוב הזמן היא 1600.1 לבין 1600.3 וה Core Vottage כל הזמן מתשנה לסמפרים 1.264 1.252 1.232 1.168 כמו כן גם ה Rated FSP זז בין 1066.7 - 1066.9 בנוסף ללפעמים - כל דקה או מספר שניות ה Multiplier קופץ ל 10.0 וה …
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין כמה קירורים למעבד אינטל. אני חשבתי על Arctic Cooling Freezer 64 Pro שעולה 109 ש"ח אבל בפנדה אמרו לי שזה קירור רק למעבדי AMD... אז הציעו לי במקום - Scythe KAMA ANGLE Cpu Cooler LGA775 AM3 MODEL SCANG1000 שעולה 135 ש"ח בחנות אחרת הציעו לי OCZ VANDETA CPU COOLER שעולה 100 ש"ח מה אתם חושבים? מה מומלץ? האם יש משהו יותר מומלץ מהשלושה הנ"ל בטווח מחירים של 100-120 ש"ח ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש ברשותי שני סטיקים של 2GB כל אחד ב-Dual Channel, מהירות השעון של כל סטיק 1066MHz. בביוס אני רואה מהירות הסטיקים מוגדרת כ-Auto, והמהירות שנבחרת היא 800MHz ורק כשאני בוחר מכפלה של 5.33 המהירות עולה ל-1066. מדוע כך הדבר? למה מהירות ה-Default לא נקבעת על 1066? שזו המהירות של הזכרונות. אשמח לדעת.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת על מאווררים מומלצים לקירור הנ"ל ThermalRight Ultra-120 Extreme הצרכים הם : מאוורר חזק וטוב עדיף אחד כזה שגם יהיה שקט. אין הגבלת תקציב... עריכה: עם מארז P183 של Antec
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-