אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להאיץ AMD כפול ליבה על ידי העלאת מהירות הבאס ובבדיקת מאמץ המחשב נתקע פשוט נתקע עם תמונת מסך יציבה שום דבר לא מגיב. המעבד לא מתחמם בכלל היכן עשוייה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
Sensor ------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Gigabyte 8I915P / 8I925X / 8I945G / 8I945P / 8I955X Series Temperatures: CPU 43 °C (109 °F) מעבד GPU 50 °C (122 °F) כרטיס מסך Maxtor 6L160M0 35 °C (95 °F) הארד דיסק מעבד זה טוב? נראה לי שכה.. יש לי INtel 3.2GHZ הארד דיסק זה מעולה? לא כן יש מתחתיו מאוור ענק. אבל הכרטיס מסך יש לי בעיה איתו אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם? אגב זה נוסה במצב של גלישה באינטרנט לא מאמץ מיותר. אין לי מאוור לכרטיס מסך רק כזה דבר עם פסים שחורים שעליו כאליו מרכיבים תמאוור צריך לקנות מאוור לכרטיס מסך צריך נכון? תוכלו להמליץ על אחד ש…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
התעללתי במארז ועשיתי חור למאוורר 120 ממ' עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר שיהיה טוב ושקט במיוחד תקציב: עד75 שקל תודה מראש!!
-
- 13 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לדעת אך אני "קורא" את הנתונים. למשל מה יותר טוב יותר גבוה יותר נמוך, היחס שיותר טוב וכו... בקטגוריות הבאות: FSB:DRAM (מה היחס היותר טוב? ב OC או ללא OC) CAS# LATENCY RAS# to CAS# Delay RAS# Precharge Cycle Time (tras תודה!
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי את ה Leadtek WinFast PX7800gtx אני רציתי לעשות לו oc אך אני לא בתוך שזה בסדר. חבר אמר לי שאם אני רוצה לעשות oc אני צריך לקנות מאוורר ואם הייתי רוצה לעשות oc על הgtx הייתי צריך לקנות את ה extrme editon אז רציתי ממכם 1.לדעת אם זה נכון 2. אם צריך מאוורר מה הכי מומלץ תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte והציפ של ה NF4 חם מאוד!!!!!!!! 69 מעלות במנוכה ו71 במעמץ המחשב ללא OC איך אני יכול לקרר אותו
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המפרט שלי 3.00GHZ 1GB RAM Geforce 6600GT יש לי 200 ש"ח אני רוצה לקנות מערכת קירור אם אפשר לעשות OC לכרטיס הזה ולאיזו רמה אני יכול להגיע?
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בקרוב מגיע אליי המחשב החדש 3800+ dual core של amd וכרטיס מסך forsa 7800GT ו 512x2 twinmos עכשיו קניתי גם מאורר goldan orb 2 למעבד.. השאלה שלי אם כדאי לי לעשות לאיזה שהוא רכיב איזה אובר קלוקינג? ואיך לעזאזאל אני עושה את זה אם אני ירצה לעשות על המחשב החדש או הישן שייש לי.. איזה תוכנה צריך משהו יכול להסביר לי? על כל הדברים בערך שאני יהיה בעניינים.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שמתי לב שבKSP עכשיו מופיע שורה של FAN INCLUDED בלה בלה בלה... אז השאלה האם עדיין שווה לקנות מאורר נגיד ברמה של ZALMAN סביבות 250 שח,משהו בסגנון 7700...או שמאורר שהם שמים הוא די איכותי? אני לא מתכוון לעשות OC,אבל אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט...אבל ממש שקט
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי והתקנתי את הטייפון הגדול שלי שמתי ARCTIC silver 5 =] טמפרטורה IDle: 27C Load: 35C אני מנסה להלעות את המהירויות אבל המחשב נתקע. בדרך כלל לא מעלה תווינדוס במקרה הטוב מגיע לווינדוס ונתקע, אפילו ב 2200Mhz המעבד שלי A64bit 3000 newcastle 754 לוח epox 8kda3j זכרונות של סמסונג מעפנים :> ניסיתי לשים את הזכרונות שיפעלו עם חוצץ נקרא לזה ככה, ועדיין למרות שהזכרונות היו בסה"כ ב206 עדיין המחשב נתקע, אז זה כנראה לא בעייה בזכרונות :\ אין לי שמץ מה לעשות, העלתי מתחים אבל לא יודע אם מספיק 1.5@1.6 בקיצור, עזרה דחוף אני חייב להרים את החיה הזאת
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי: Gigabyte k8n pro sli amd athlon 3500+ 939 עם קירור Thermaltake BigTyphoon CORSAIR 512MB VALVE CL2.5 X2 (1024MB) eVga Geforce 6800GS TDH 256mb HEC 480W ACE איך המערכת שלי לאוברקלק ? וכמה GHZ נראה לכם אני יכול לעלות עם המערכת הזאת ?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של ארקטיק קולינג (סיילנט אולטרא 4) שאפשר לשלוט לו על המהירות. חיברתי אותו לבקר מאווררים שיש לי במקום לחבר אותו ללוח אם ואז כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי הודעה שאין מאוורר על המעבד (בעצם יש, אבל הוא מחובר לבקר). המחשב פועל בסדר גמור גם הטמפ' דיי טובות יחסית למעבד שלי, ופשוט רציתי לדעת אם יש דרך להעיף את ההודעה הזאת כל פעם שהמחשב עולה. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
השאלה היא מאד פשוטה, האם יש משמעות לכיוון התקנת גוף קירור מבוסס Heatpipes ? האם אם הצינורות בכיוון כלשהו הם יעבדו פחות טוב ?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי inno3d geforce 7800 GS AGP ורציתי לשאול איך אני עושה לו אוברקלוק יש לי דריוור 91.31 החדש וחיפשתי בעזרה שם ומצאתי הוראות. רק שלא מצאתי את "התפריט" של האוברקלוק תודה
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלומלום קניתי את ה - TUNIQ TOWER 120 והוא מגיע עם משחה טרמית. ברשותי גם משחת ARCTIC SILVER 5 מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד בפני רכישת מחשב חדש (היום או מחר ;D), ויש לי התלבטויות קשות לגבי קירור המעבד. חשבתי על ה-TT BT ועל ה-Zalman 9700. ידוע לי שה-BT משובח, אך מימדיו (ובעיקר משקלו) גורמים לי להתלבטויות קשות איני מתכנן OC (לפחות לא כרגע - אני בצבא, אין הרבה זמן פנוי). נ.ב, אם זה משנה - המארז הוא הקומפיוקייס 6A19. אשמח לשמוע את דעתכם והארות/הערות/המלצות אחרות, אם יש תודה מראש ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך X1800XT 512MB המאוורר המקורי בכרטיס הוחלף לAC ביצעתי OC בסיסי והחזרתי לנתוני המקור . הטמפרטורות שאני מקבל דרך הדרייבר של ATI -CCC מנוחה-55 מעלות מאמץ-65-69 מעלות. דרך ה ATITOOL אני מקבל מספרים אחרים מנוחה- 63 מעלות מאמץ-75 מעלות ואף יותר. ב RIVATUNER ראיתי נתונים דומים ל CCC ואף אפשרות לשחק עם מהירות המאוורר לפי מה שכתוב,המאוורר מנוצל ב-25% PRM מהירות המאוורר-עומד על 1000 מתוך מקסימום של 10000 האם התוכנה האחרונה אמינה והאם כדאי לי להעלות את מהירות המאוורר ע"מ להנמיך את הטמפ' בכרטיס צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 2500+ מובייל לום אם ABIT NF7 וזכרון A-DATA 400 MHZ 2.5 כאשר אני מעלה את הבאס מעל 200 מה"ז אפילו ב-2 מה"ז המחשב לא עולה אבל אם אני מעלה את המעבד ל 2400 מה"ז בשינוי מכפלה המחשב עולה בקלות. האם הבעיה היא בזכרון? כי הוספתי אפילו מתח מקסימלי לזכרון והעלתי את התזמונים וזה עדיין לא פועל...
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
או גז,מה שבא לכם. נגיד אתם לא מביאים כלום חוץ מתוכנית וגם זה לא חובה. אל תשאלו למה.
-
עדיין לא התקנתי, לימודים..
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם יש צורך להשתמש ב - Fan Mate שמגיע איתו ויכול לווסת מהירות סיבוב או אפשר פשוט לחבר את הגוף + מאוורר לשקע בלוח האם והלוח לבד יווסת את המהירות? מה יותר כדאי? יש לי לוח אם MSI NEO 2 PLATINUM SOCKET 939 תודה
-
אני עדין לא סגור... הבנתי שבלוחות האלה עדיף לפעמים ras latency של 11 ולא נגיד... 5 אם כן אז זה רק בתנאי שתתקבל תמורה בתדירות או שזה לא קשור?? זה נכון גם לגבי תזמונים אחרים??
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כמו שיש ל ATI TRAY TOOLS את הDEMO למאמץ שסופר למעלה כמה זמן הוא כבר רץ ללא ארטיפקטים, אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בלי כל המסביב (אני עושה את האוברקלוק דרך ה cool bits ככה שאני לא צריך תוכנה חיצונית לזה, רק לבדיקה...). חוצמזה, איך ה- 6600gt pcie באוברקלוק? רב תודות!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה בלעשות אוברקלוק לזיכרון שלי איך אני עושה את זה geil 256x 2 ddr400
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-