עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by enzo,

בקרוב אקנה את הכרטיס (לגבי החברה אני לא בטוח עדיין אבל אני לא חושב שזה משנה) ואני צריך פתרון קירור טוב ולא רועש שיחזיק לי על טמפ' סבירות גם ב-LOADכי הבנתי שהכרטיס מתחמם מהר (ובמיוחד ב-OC). ביקורות ברשת לא מצאתי ואני זקוק לעצות בנוגע לפתרון הקירור שהכי יתאים.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. שלום. רכשתי לפני כשבוע palit hd4870 sonic dual 512MB עכשיו שמתי לב שמהירות המאווררים הוא 880RPM, זה תקין? זה לא שאני שואל סתם כי שמתי לב שכשאני משחק FAR CRY2 בהתלחה המשחק פועל חלק אבל לאחר כרבע שעת משחק הכרטיס כנראה מתחמם והמשחק מתחיל לקרטע פה ושם.. השאלה היא איך אני יודע שהכרטיס תקין ואין שום בעיה איתו?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. Started by gshhar,

מה זה הדבר הזה בדיוק----> http://www.thermaltake.com/products/cases/5CaseDemo3.htm האם זה הפאנל שיושב מלמעלה(כאן הוא לא) ומודד טמפ'? כי זה לא נראה אותו הדבר.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  4. Started by Arik.G,

היום סתם גלשתי לי לתומי שאתר של אינטל וחיפשתי עידכון לביוס שלי (מצאתי לבסוף אבל זה לא חשוב.) ופתאום אני רואה איזה תוכנה שיכולה למדוד טמפאטורות של המעבד ועוד מדידה שלא ממש הבנתי באיזה מקום. עכשיו הקטע שלא הבנתי זה איך התוכנה מודדת את הטמפרטורות כי בכלל לא ידעתי שיש לי חישני טמפרטורה בלוח, ואם יש למה שום תוכנה אחרת לא יכלה להראות לי את הטמפרטורות. אולי מישהו יודע מה הקטע בכל העניין הזה? ועד כמה אפשר להאמין למדידות האלה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by redti,

שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן .... יש לי 2.66GHZ TI 4200 128 MB 512 MB DDR 333 MHZ לוח אם - 865GM2 אחי ניסה לעשות אוברקלוק למעבד והצלחנו להגיע ל2.95 GHZ בקלות עם המאורר הנוכחי שקיבלנו. אבל לאחר האוברקלוק הכרטיס קול לא פועל יש לי כרטיס קול מובנה C-MEDIA וגם אחד ההארדיסקים לא פועל ההארדיסק שלא פועל הוא - 120 GB S-ATA 7200 RPM WESTERN DIGITAL 8 MB CACHE אחי טוען שזה קורה מכוון שהרכיבים לא נעולים וכשעושים אוברקלוק התדר עולה וגורם לנזק בשאר הרכיבים. הוא לא מצליח לנעול את כל הרכיבים.... אתם יכולים לעזור לי בבקשה?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by yam_sh,

קיבלתי מארז AIR ואני רוצה להעביר אליו דברים.... מה הסדר פעולות שאני צריך לעשות????????? כאילו להוציא כרטיסים ולהעביר ולהרכיב שוב או.... ועוד דבר... איפה מומלץ לשים תחישני טמיפ??

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by p-o-i,

היי...לפני כמס ימים קיבלתי סוף סוף את המחשב שלי אז אני מתכנן לעשות טיפה אוברקלוק לא משהו רציני כי לפי דעתי המערכת תיהיה חזקה מספיק בישביל לסחוב די הכל...אני כבעוד שבועיים קונה 8800GTS ואיתו גם מסך ואני רוצה להביא אימו באותו הזמנה גם מאורר למעבד שלי שכרגע נמצא עם הסטנדרת שלו...(ומפליא אותי לראות שהמעבד עומד לי על 20-22 מעלות...המעבדים האלה קרים אה..) אז מישהו מוכן להמליץ לי על מאורר בסביבות ה200-300 שקל...??

8. היי לכולם. יש לי לוח אם של ASUS P5B Deluxe אני עושה אוברקלוק ובמקרה בדקתי את הטמפרטורה בכמה תוכנות וראיתי שיש הבדל. זאת שכל הזמו הסתמכתי עליה זה Everest בדקתי גם דרך תוכנה שבאה אם הלוח אם וגם עם זאת שבאה עם כרטיס מסך (ATI X1950 Pro) וכולם הראו דברים שונים. עכשיו אני מחפש תוכנה אמינה שמציגה טמפרטורה. עזרו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  9. הלוח הוא P5B DX יש לו רק 3 חיבורים,איך אני מחבר 4 או 5 חמישה מאווררים ?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  10. היי נראה לי שהמאוורר של המעבד שלי (amd axp2000+) עומד להחזיר את נשמתו לאל הפלסטיק. הוא כבר ניזוק פעם: בטעות פגעתי באחת הכנפיים שלו ועשיתי סדק די רציני. סידרתי אותו- קצת דבק מהיר והנדשת אנוש טובה והוא חזר לפעול כמו חדש. אבל זה היה לפני כמה חודשים. לפני כמה ימים הוא התחיל להרעיש, אבל לא אותו רעש של כנף סדוקה כמו שהיה פעם. בדקתי את הכנף והכל בסדר איתה. ברוב הפעמים הרעש מפסיק לאחר כמה דקות עבודה. אני באמצע סדנת שיפוץ קלה למחשב בימים אלו, אז יכול להיות שקצת נקיון למאוורר יפתור את הבעיה. אבל אני כבר שואל למקרה ש...: האם אפשר לקנות מאוורר 60 מ"מ למעבד (עם כל היתרונות של מאוורר למעבד) ללא ה-heat sink? תודה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  11. עדיין לא התקנתי, לימודים..

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by ranyr,

אני עדין לא סגור... הבנתי שבלוחות האלה עדיף לפעמים ras latency של 11 ולא נגיד... 5 אם כן אז זה רק בתנאי שתתקבל תמורה בתדירות או שזה לא קשור?? זה נכון גם לגבי תזמונים אחרים??

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by Yarok,

עשיתי קצת OC למעבד והגעתי איתו רק ל2.0MHZ מ1.8 עשיתי מבחן למעבד דרך S&M והראה לי שזה יציב, הטמפרטורה במנוחה היא על 36 ובמאמץ היא על 45+- אני רוצה להמשיך עם הOC, אבל משום מה אני לא יכול לעלות יותר (ראיתי אנשים שהגיעו עד 2.8 בלי לעלות מתחים), שמתי בCPU FREQUANCY על 295 וזה עבד מצוין, אבל שאני בא לשים 300 ומעלה זה לא עובד ההגדרות חוזרות לDEFAULT אחרי הפעלה מחדש... מה בדיוק הבעיה פה ? אני צריך לעלות מתחים ? אני מפחד לשחק בזה כי אני יודע שזה עלול לשרוף לי את המעבד... אבל לא נראה לי שבגלל זה כי כולה העלאתי 200MHZ שאלה שניה : למה אני לא יכול לשים את הזכרונות על 1:1 ? כי אצלי אני רואה שאפשר רק 1.50 ומעלה הלוח אם שלי זה GIGABYTE GA-945P תודה לעונים !!

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by Nihility,

למישהו יש מושג איך מבררים את תדר הPCI-E אם הוא לא מופיע בביוס? בביוס זה מכוון ל AUTO כי אחרת זה מסרב לעשות POST. יש לי את EVEREST אבל אני לא מוצא את זה שם כמו כן בתוכנה שהגיע עם הלוח P945 של גיגהבייט יש PCI-E אבל לא מופיע שם כלום... תודה על העזרה, ניהיליטי עריכה: תוכנה בשם clockgen יודעת להראות את הטמפרטורה. הBIOS קבע את ה PCI-E אצלי ל112 שזה בסדר מבחינתי

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3422228,00.html מחשב של יושי מהתוכנית THE SCREEN SAVERS המשודרת בערוץ TECHTV ביס

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by אדם לוי,

אני עכשיו במחשב חילופי כי המאוורר של המעבד שלי נשבר =\ אין לי כוח לספר סיפרתי פה לכמה נישברה לי היד מזה... קיצר יש במחשב הזה ראדיאון 9220 ואי אפשר להריץ את הבנצ'מארק.. למה?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by Astrix-D,

אז ככה,נכנסתי לביוס,עברתי ללשונית Advanced והיה שם Cpu External Speed משהו כזה,זה היה על 2667 מהירות המעבד שלי,ושלחצתי על זה ,הייתה אפשרות או Manual או 2667MHZ מה אני צריך בשביל OC?

• 12 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Sango,

הקירור מתאים לכל המעבדים של AMD ו INTEL אבל האם הוא יתאים גם למעבדים החדשים של AMD או שעדיין אי אפשר לדעת ? כי חשבתי לקנות אותו אפילו שמחירו דיי דומה למעבד שלי חחח ואז עוד שנה ומשהו לקנות מחשב חדש ולהשתמש בקירור זה ..

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. שמתי לב שהמעבד של הכרטיס קול שלי (אודיג'י 2) EMU10K2 מתחמם - לא משהו רציני אבל מתחמם, אם אני אשים עליו גוף קירור קטן מאלומיניום האם זה יעזור או יפגע בפעילות הכרטיס? קורה שלפעמים המחשב נתקע בגלל הכרטיס הזה.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by sticKMaN,

אתמול החליפו לי קירור לקירור אחר ביגלל שהכבל הצהוב (הסנסור) היה קרוע, מה שגרם להרבה בעיות. חשבתי זה יפתור לי את הבעיה בOCCT ובEverest אחד ולתמיד את הבעיה עם הטמפ'. שתי התוכנות תמיד מראות לי טמפ' שגויות כמו: 14 מעלות, 22 ופחות. רק ה-HW Monitor והביוס מראים לי טמפ' הגיוניות כמו 40 וכאלה. מה הבעיה לעזאזל? (זה היה לי גם עם קירור אחר).

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. Started by Cyron,

שלום אני מחפש קירור טוב ושקט ככל האפשר למעבד הנ"ל, מוכן להשקיע 150-200 שקל תודה.

• 10 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by -CosmicFire-,

אנשים אני צריך את הסכמה הכי פשוטה שיש לביי באס 6מאווררים עם לדים צבעוניים 5/0ff/12

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by נמו,

שלום, יש לי AMD 1200, המאוורר של המעבד התחיל להרעיש ואני חייב להגיד שאני ממש משתגע! זה בה בעוצמות שונות וזה לא יוצא לי מהראש :s05:, אני לא מבין איך זה יכול להיות, פתחתי את המחשב והסתכלתי וראיתי שפתאום ללא כל סיבה שאני יכול להבין אותה יש יותר רעש או פחות רעש, אני ממש אובד עצות. מה אפשר לעשות? אני ממש מתחנן לשמוע ממכם, תודה רבה וחג שמח! נמו.

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by Phezex,

AMD 3800+ (מתחיל איתו OC בנתיים על 2200@2000) Asus M2N-E SuperTalent SUPERTALENT 512X2 כרגע יש לי 2 מאווררים והקירור למעבד הוא AC freezer 64 pro המעלות במחשב שלי נעות בין 40~47 במנוחה ו 51~57 במעמץ ואני לא מרוצה בכלל אשמח לדעות לשיפור

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by DoroS,

המפרט שלי מופיע בצד , כמה אוברקלוק אפשר להגיע בביטחה עם המפרט שיש לי בצד בדיוק ?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים