עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 659zzz,

אני קונה מחשב ואני רוצה להשקיע בקירור מים משהו כמו 1000 שח אני רוצה שהקירור שאני עושה יהיה מושלם האם הוא מקרר את כל החלקים? האם צריך גם לקנות מאווררים?? אני לא כל כך מבין בזה מקווה שתעזרו לי תודה..

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by Talool,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות לגבי oc במחשב שלי כי אני חושב שביצעתי oc ואני לא בטוח חחחחחח סתכלו בתמונה שצילמתי בcpuz תגידי לי אם אכן ביצעתי oc http://tinypic.com/view.php?pic=678rakp ועוד דבר מישהוא יכול להסביר לי מה זה המולטיפליר הזה ? תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by lipa,

מומלץ ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=RR-CCH-ANU2-GP&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by Ym92,

קודם כל תודה ל-callMeAl שממש עזר לי בנושא וכל החברה שעזרו בפוסט הקודם בנוגע לבחירה של הקירור. זה המפרט הסופי (לא להאמין כמה פעמים כבר אמרתי שהוא סופי ;D): מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 256 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 615 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforc…

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by shovel_xxx,

התחדשתי במעבד !! AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 וצריך המלצה למשחה כדי להרכיב אותו יש לי BIG TYPHOON ואם אפשר בחנות בקריות למה אני רוצה עוד לקנות היום או מחר ולהרכיב אותו תודה !

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מאוורר 120 ממ למארז. קראתי קצת ושמתי עין על Arctic Cooling 12025 שהומלץ כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 אבל בחנות אמרו שאין להם במלאי ושאלו אם אני רוצה את ה- Scythe http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9165 מודל L בסוף: 800 RPM 10.7 DB 40 CFM האם הוא יספיק לי - איך הוא לעומת הארקטיק קולינג? מפרט - פנטיום 4 3.0 גה"צ, כרטיס מסך 32MB (לא משחק משחקים) של Matrox וקירור מעבד של זלמן. עובד בעיקר על פוטושופ וקידוד וידאו לפעמים. תודה,

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by p-o-i,

GA-EP35C-DS3R VS. P5K

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by eyaloz,

מרוב מאווררים וביקורות הלכתי לאיבוד, אני זקוק לייעוץ. אני מעוניין לרכוש מאוורר בסביבות ה-200 - 250 שקלים ודיי התלהבתי מהביג טייפון של Thermaltake, השאלה שלי היא האם לדעתכם זה המאוורר בעל היחס מחיר/ביצועים הכי טוב או שיש מאוורר אחר שיותר משתלם ממנו, אשמח לשמוע מה אתם חושבים. גם אם יש מאוורר שעולה טיפה יותר אבל ממש שווה מבחינת ביצועים אשמח לשמוע עליו. עריכה: שכחתי לרשום שיש לי מעבד Athlon 64 X2 5200 Socket AM2

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. שמתי לב שהמעבד של הכרטיס קול שלי (אודיג'י 2) EMU10K2 מתחמם - לא משהו רציני אבל מתחמם, אם אני אשים עליו גוף קירור קטן מאלומיניום האם זה יעזור או יפגע בפעילות הכרטיס? קורה שלפעמים המחשב נתקע בגלל הכרטיס הזה.

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by winner,

שלום חברים לאחר שהתייאשתי מהנסיון להשתיק את המחשב ע"י החלפת מאווררים ובעיקר התאכזבתי מפתרונות הקירור של AC, החלטתי לבדוק אפשרות לפרוייקט השתקה מקיף יותר. הרעיון הוא להישאר עם המרכיבים הבסיסיים - מארז, לוח אם, מעבד וכרטיס מסך ולנסות להגיע למערכת שקטה ככל האפשר בתקציב לא גדול מדיי. (אדגיש שאין לי העיית טמפרטורה במחשב ומה שאני מחפש זה קירור שקט ואיכותי במחיר סביר) מפרט המחשב הוא: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 1 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 2 Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 1 Gigabyte ATi Radeon X600PRO 128-bit 128MB Bulk 2 WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM 1 Mitsumi floppy 1.44 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin (למארז 2…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by DarkLloth,

המפרט בצד , מה שקורה כאשר אני עושה OC ל 3GHZ המחשב עולה והכל בסדר אבל לאחר RESTART אחד או שניים ה OC מתבטל וחוזר למהירות 2.4GHZ ... איזו אופציה ב BIOS אני צריך לבטל ע"מ שזה לה יקרה ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. שלום אני כבר הרבה זמן מתעסק עם האוברקלוק של המחשב שלי(ראה מפרט) ואני ניסיתי למשוך את המעבד עוד אבל ללא הצלחה....! האם אפשר למשוך עוד?? אני ניסיתי כל מיני מתחים מ-1.55 ל-1.8 ובאף אחד מהמתחים האלו לא הצלחתי יותר ממה שאני עכשיו.... נ.ב אמרו לי שיכול להיות שהזיכרונות שלי מתחממים ובגלל זה אני לא מצליח להעלות יותר באס מזה..... נ.ב ראת תמונה לאינפורמציה נוספת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by Hack4ev3r,

שלום יש לי מעבד מסוג Athlon64 אני לא יפרט הרבה כל כך אבל זה הגינני שלאחר שפתחתי את המארז הוא 8 מעלות נמוך יותר???? כאילו המארז כזה חם? ובנוסף האם מישהו ממליץ לשים מאוורר תעשיתי מול המחשב? אני מפחד שהוא יסובב אותו מהר מידי כי יש קצת רעש של חיכוך מהמאוור של המעבד תודה מראש, טומי.

• 11 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by The Ripper,

איזה צלעות לזכרונות כרטיס מסך אתם ממליצים? הכי נפוץ הוא הזלמן שמגיע עם 4 צלעות קצרות ו-4 גבוהות יותר. יש גם את אלה של פריים קולר, 8 צלעות בסגנון הנמוכים של זלמן. ל-OCZ יש משהו אבל מאוד יקר. בכל אופן מה אתם ממליצים לקנות? אני גם מתקין סיילנסר rev3 על הכרטיס. ...המרטש

• 12 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by DOR_2911,

יש לי AMD 3000 64 ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק ל2500~2700 מה הדרך הכי מומלצת ?, כמה לעלות כל פעם?, כל כמה זמן לעלות?, ואיך לבדוק עם המעבד יציב? תודה מראש נ.ב הטמפ' לא ממש בעיה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by dragon772,

שפותחים את התוכנה אז בשביל לעשות oc צריך ללחוץ על ה target adapter או על ה driver settings כי לשניהם יש אותם אפשרויות ואפשר בשניהם להעלות את הליבה ואת הזכרונות מה ההבדל?? 2) שאני מעלה ב תוכנה אז יש כזה קו שמעבר אליו אם מעלים יש סימן קריאה מה זה אומר?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

עם הכרטיס Asus Extreme N6200GE/TD AGP 128Mb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=10671 + Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 לאן נראה לכם אני יכול להגיע? לאיזה תוצאות? דומה לאיזה כרטיס?

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  18. אם אפשר לקבל תגובות למי שיש את זה או מי שמבין... הבעיה היא שהמאורר מפסיק לפעול...הוא מגמגם ואז מתכבה....והמעבד מגיע ל50 מעלות והוא עדיין לא נדלק.... אני רוצה לדעת אם זה תקין... הC&Q מבוטל...וניסיתי שהוא פעיל...לא משנה... יש עוד איזה משהו בביוס שיכול להפריע לזה??...אולי HW MINITOR??..או שזה פשוט מאורר מקולקל...

• 12 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by semi-t,

אני מתלבט בין כמה קירורים שונים של חברת זלמן לכרטיס מסך שלי: VF700-Cu LED - 215 VF700-Cu - 189 VF900-Cu - 235 VF900-Cu LED - לא מצאתי אחד כזה בשום מקום.. מישהו יודע איפה יש? Fatal1ty - 215 המחירים בצד בשקלים.. בינתיים הכי נמוך שהצלחתי למצוא.. מי מהם הכי טוב/משתלם? שמעתי שחלקם זורקים אוויר חם למארז..? זה נכון? נ.ב. - הכרטיס שלי עומד על 60 בסטוק במנוחה ועל 75 ומעלה (לפעמים 80) במשחקים.. ואני מעוניין לעשות לו OC.. תודה.

• 11 תגובות
    • 607 צפיות
  20. של זלמן, מי שלא מזהה אני חושב על Mx-1

• 13 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Nihility,

למישהו יש מושג איך מבררים את תדר הPCI-E אם הוא לא מופיע בביוס? בביוס זה מכוון ל AUTO כי אחרת זה מסרב לעשות POST. יש לי את EVEREST אבל אני לא מוצא את זה שם כמו כן בתוכנה שהגיע עם הלוח P945 של גיגהבייט יש PCI-E אבל לא מופיע שם כלום... תודה על העזרה, ניהיליטי עריכה: תוכנה בשם clockgen יודעת להראות את הטמפרטורה. הBIOS קבע את ה PCI-E אצלי ל112 שזה בסדר מבחינתי

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  22. שלום חרשתי את כל ה BIOS אבל אין אני לא מוצא אפשרות לשנות אף מהירות עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by nizzan7,

מאיפה משיגים את התוכנה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by matsmets,

האם צריך למרוח היטסינק ? כי בהוראות אין וגם יש קצת מתחת למאוורר

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by YAK33,

סוף סוף הגיע אלי המערכת הבאה מבוססת E6600 על לוח GIGABYTE DS-3 + ביג טייפון לקרר את העסק מה אתם אומרים על הקירור הבא (ראו בתמונות) האם המאוררים קרובים מדי אחד לשני ומפריעים מבחינת קירור ? :s05: (הטמפרטורה היא בין 39-44 עם קצת מאמץ) [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.