אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להכין פאן באס אבל יש לי כמה שאלות: 1. כמה W ו V יכול לשאת כל חיבור מולקס? 2. איזה נגד אני צריך בשביל שהוא יוריד לי את המתח מ-12 ל 9 ו-7 אבל שיעמוד בכ 7W (אפשר לעשות דבר כזה של חיבור כמה נגדים?)? 3. האם אפשר להכין פאן באס ל-6 מאווררים? 4. כל טיפ שתוכלו לתת
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
gigabyte טוענים שהתוכנה הזאת יכולה להקטין את צריכת החשמל של המעבד ובכך להקטין את פליטת החום שלו, במקביל היא גם מקטינה את מהירות המאוורר של המעבד. הדוקומנטציה שלה ממש ממש גרועה ואני לא מוצא מידע ברשת. המטרה שלי זה שכאשר המחשב לא נמצא תחת עומס, הוא יעבוד לאט יותר ואז אני אוכל להנמיך את המהירויות של כל המאווררים שלי, זה בעיקר ללילה אבל גם לא יזיק שקט כשאני כותב אי-מיילים. הפעלתי את I-cool, דבר ראשון שקרה זה שהמאוורר של המעבד הפסיק לעבוד (זלמן 9500) והאזעקה של הלוח אם התחילה לצפצף (קל לבטל, אבל אני רוצה לכוון את המהירות שלו ל-1300, שזה המינימום המומלץ). דבר שני, לא קרה כלום. בדקתי עם CPU-Z ואין שום שינוי במהירות שעון או במתח שיוצא למעבד. אין שום פרמטר בתוכנה לשליטה על המאוורר…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לבצע OC למעבד. יש לי את המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע נמצא כבר בOC והוא כרגע עומד על 3.0 במקום 2.6 כל האנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהמעבד שלי יכול להגיע ל 3.2 בכיף. מה שכן הOC שעשו לי זה הטכנאי בחנות מחשבים משם קניתי את המחשב... החנות עצמה נסגרה כבר, ואני בעצמי אין לי מושג איך עושים OC. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להעלות ל 3.2. כעיקרון הטמפרטורות שלי ה…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי שרת INTELISTALITON Z PRO של IBM ויש לו 2 מעבדי XEON 3.4 GHZ מדגם SL7ZD ראיתי באינטרנט שהטמפרטורה המקסימלית למעבד זה היא כ 72 מעלות המחשב שלי במנוחה מראה 66-68 מעלות לכל מעבד בביוס והמאורים עובדים כמו מטורפים פול RPM מה הצעדים שנקטתי עד כה 1.החלפת משחה לשניהם ל ARTICSILVER 2.ניקוי גופי קירור מאבק 3.עדכון BIOS לוח אם לדגם אחרון אף אחד מהם לא עזר אני מפחד שהוא ישרף אני חייב לציין שהחלפתי את המשחה לפני שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ולכן אינני יודע עם זה היה קודם לכן או לא. הרעש בלתי נסבל וגם הפרמטרים.... מה עושים תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שמתי לב בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד שהמשחה מרוחה שם כבר ולא על כל המשטח אלא ב3 פסים כאלה.. לא השתמשתי בסטוק גם ככה פשוט רציתי לדעת למה זה ב3 פסים ולא מרוח על כל המשטח?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
האם כדאי לי להחליף את הAthlon xp2000 שלי (palo core) ל2100 או 1700 (tbred core) שהבנתי שהם טובים בשביל OC כי אני מתכוון להוציא את המיץ מהמחשב שלי ומלוח האם שלי (שכרגע עובד על באס של 266 ולא משתמש ביכולת של 333 של הזכרונות שלי) ואם אני קונה 1700\2100 לוותר על ה VANTEC TORNADO ולקנות SF2 במקום ? אגב אני גם קונה עם זה SLK800+SF2 בשביל ה ENEMREX שלי (המארז השחור שעשו עליו ביקרות באתר) יש מצב שאני מגיע 2.5GHZ? =P
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
נכון מאחורה במארז יענטו איפה שמתחברים כל הכרטיסים והבקרים למינהם יש מאוררים מיוחדים כאלה שמאחורה יש חריצים שיכנס אוויר וזה זורק את האוויר לתוך המארז קיצר אני לא יודע בגרוש להסביר אז אני מצרף תמונה יש בפנדה ב50 שקל ובעתיד מחשבים ב90 שקל האם הדבר הזה שווה משהו ועובד כמו שצריך האם הדבר הזה יכניס לי הרבה אבק למארז והאם הוא שקט או שלא יתן לי לישון בלילות :smiley5: איזה מאגניבבבבבבב סמיילי תלת-מימדי!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אתמול פניתי אליכם בטענה שהNINJA PLUS מציג אותם ביצועים כמו הקירור STOCK ואתם ניסיתם\הצלחתם לעזור לי. עם קירור הסטוק במנוחה המעבד היה על 36 מעלות ובמאמץ על 48 מעלות [שהגיע לבדיקת FPU בS&M]. הנינג'ה עד אתמול הציג ביצועים די דומים - 32 מעלות במנוחה ו47 מעלות במאמץ [שהגיע לבדיקת FPU בS&M]. אמרתם לי שיכול להיות המארז "חונק" את הנינג'ה, או שאין לי זרימת אוויר מספיק טובה. [80MM אחד שמוציא מאחורה, ואחד של 80MM שבתקווה אני אתקין אותו מחר.] הגעתי ל2500MHZ עם OC עם הנינג'ה + כאשר המארז היה סגור, הוא הגיע ל60 מעלות במאמץ בבדיקת FPU בS&M. [מטורף לא? המעבד הוא AMD ATHLON 64 3000+] התוצאות לאחר פתיחת המארז: לדעתי מ-ד-ה-י-מ-ו-ת. ללא OC במנוחה - 25 מעלות!!! כטמפ' החדר. במאמץ מ…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
my temperature is fine? 55 c normal and 70 MAX at work
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
העליתי בקצת את ה-FSB, הרצתי לזמן מסוים את prime95 והוא החזיר לי הוראות רק כשהזזתי את העכבר בזמן הבדיקה או נכנסתי ל-task menager. זה בסדר? כשאני לא נוגע במחשב זה לא מחזיר שגיאות.
-
- 10 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האלן הכרטיס חם ומאחר ואני לא יכול לשנות את מהירות הכרטיס אני צריך המלצה לקרור שיקפיא אותו בתציב הנ"ל כמו כן אם אפשר מדריך להרכבה כי לא עשיתי זאת בחיים.הכרטיס של TWINTECH תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
CPUZ הראה לי 2.6 VCORE, מה שכמובן לא הגיוני. יצאתי מהתוכנה, הפעלתי מחדש, וזה חזר ל1.4-1.5. WTF?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
תשמעו שיגעתי מספיק אנשים באי יס יקיו ואמרו לי לשאול בפורום אז כבר נכנעתי.... ;D אז קיצר: אם אני לוקח SLK800 עם המאוורר שבא איתו אז בכמה מעלות בערך הבדל יהיה מ SK-7? (כולל המאוורר שבא עם SK-7) שאלה 2: כשיהיה לי מחשב חדש אני מתכנן על OverClock אוקיי אז אני צריך כמה מאווררים במארז להעברת אוויר טובה נכון? O: אז קיצר המארז שלי אני מאמין יגיע כבר עם 3 מאווררים דה? ואני מוסיף עוד 3 של ThermFlow ומרכיב אותם לבד אני מאמין או שיעזרו לי חברים מאקסימום אבא שלי עוזר גם אז קיצר לדעתכם זה יספיק להעברת אוויר טובה במארז? (6-7מ אווררים, לדעתכם? יש לי קור בבית של בערך 24-28 מעלות וביום חם מאוד 30-31 אפילו שרוב הזמן גם בימים חמים אני סוגר ת'חלונות כמעט כולם בחדר אז זה 26 מעלות) שאלה3:…
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שמתי לב גם שטמפ' המעבד עלתה בזמן המבחן של הכרטיס מסך, זה צריך להיות כך? והמתחים בסדר?
-
- 10 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איזה קירור כדאי לי intel e6600 ge force 7900 gs לא משהו מאוד איכותי ושאלה אם הגעתי לאיזו שהיא מהירות בoc היא נשמרת?? (אני מחפש קירור זול) והשיאים של oc אפשריים רק עם קירור מיוחד (איזה ומה מחירו)
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאוורר 120 שהוא לא sysfan אלא עם חיבור מולקס לספק ואין לו חיישן טמפרטורה. השאלה היא האם יש דרך שבעזרתה אני יכול לשלוט על המהירות שבה הוא מסתובב כי הוא עושה רעש של טנק. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא. לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 66700 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקרר את המחשב שלי בקירור מים. הסיבה היא לא אוברקלוקינג - אני לא משתמש במעבד חזק או עושה OC אבל אני רוצה להגיע למצב של מחשב הכי שקט שרק אפשר. אשמח לשמוע המלצות - התקציב שלי מגיע עד 2000 שח. אני רק רוצה להדגיש שאין לי כרטיס מסך מיוחד או מעבד חזק במיוחד - מחשב DUAL CORE רגיל עם כרטיס מסך ATI די בסיסי אבל הרעש משגע אותי. אשמח על העזרה שחר
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
התחדשתי במעבד !! AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 וצריך המלצה למשחה כדי להרכיב אותו יש לי BIG TYPHOON ואם אפשר בחנות בקריות למה אני רוצה עוד לקנות היום או מחר ולהרכיב אותו תודה !
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה למדידת מתח של ספק ? אני מתכנן לשדרג את המחשב, ואני מתלבט אם לקנות ספק חדש או שהקיים מספיק טוב...
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בהמשך לפרוייקט להשקיט את המחשב, החלטתי שהמאווררים הגנרים עושים הרבה יותר מדי רעש (עד עכשיו הרעש שלהם היה נבלע ברעש של קירור המעבד אבל לא עוד), ואני צריך את המלצתכם ל3 מאוררים שקטים ככל האפשר (בעקרון, מתוכנן ביי באס, אז קיט שכולל את זה יהיה עדיף) ורצוי גם במחיר שלא יקרע אותי לגמרי (אני אחרי קניה של הביג טייפון וזלמן לצ'יפסט וכנראה לפני קניה של סיינסר 1 לכרטיס מסך ובעתיד מתוכננת החלפה של הספק גם כן). כן: אני יודע שדשו בנושא עד מוות (ובאמת, אולי היה כדאי איזה סטיקי בנושא), אבל בנתיים המחשב עושה הרבה יותר מדי רעש כדי שאני אוכל לישון בשקט (תרתי משמע).
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאלה שרצה לי בראש כבר די הרבה זמן מה הקירור הכי טוב שיש לP4? SPARK 7, אהבתי את זה שמקבלים אותו עם שני פנלי שליטה. (דרך אגב, יש V12 שמתאים לפנטיום? ) AERO 4 JET 4 ZALMAN 7000 CU מהשהו של טרמלנרייט (למרות שהם יקרים בטרוף אז לא נראה לי שזה משנה), משהו אחר שאתם ממליצים? מה?
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן חברה... אני רוצה לדעת אם הטמפרטורות האלה טובות... גם המעבד וגם הכרטיס ללא אוברקלוק!!! קירור סטוק למעבד, ועוד קירור סטוק של 6600GT בצירוף מאוורר ג'נרי 80mm מתחתיו שזורק אוויר ישירות עליו...(היטסינק גדול משני הצדדים...) המארז בנוי שיש בו: מאוורר 120 מקדימה מכניס. מאוורר 120 בספק (אם הוא נחשב בכלל). מאוורר 80 מאחורה מוציא (ג'נרי). מאוורר 80 בצד מכניס. מאוורר 80 הוכנס כחריץ PCI (המקופל לכיוון תוך המארז, מתחת לכרטיס מסך וזורק עליו אוויר). מישהו מציע לשנות את הכיוונים? המארז הוא A-Top X-Blade.... תודה מראש עודד ב.
-
- 14 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חברה מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד הזה במנוחה ובמאמץ. המעבד הוא בסטוק.
-
- 11 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל (פרטים בחתימה) והוא מגיע ל78 מעלות במאמץ (ללא אוברקלוקינג) ואני מחפש אליו מאורר במחיר של עד 300 ש"ח תודה מראש yoav1000
-
- 12 תגובות
- 630 צפיות
-