עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SevenKiller,

שלום... תראו אם אני ידע איך אני יוצאי הרבה כסף על זה וחשבתי על זה רק עכשיו... אתם אמרתם לכמה אנשים פה שים לד פה שים לד שם... אני קניתי איזה 3 לדים... 1 בשביל העכבר להחליף מהאדום... ו2 שיהיה... עכשיו השאלה.. הכי חשובה !! נגיד ויש לי לאן אני מחבר!?!?!?!?! ל-א-ן? תודה רבה אני ושב שהלדים שלי הם 3 וואט כחוליים כאלה עולה 7 שקל 1... בבקשה שאלה הכי דחופה בארץ

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  2. שלום, יש לי הכרטיס הנ"ל... ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק בכדי שאצליח לשחק המשחק NEED FOR SPEED 7 תודה.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. בבקשה אל תגידו לי MBM5 או SpeedFan ו HMonitor, כל אחת עושה בעיה שונה. אשמח אם תוכלו, בבקשה, להמליץ לי על תוכנה פשוטה וטובה למדידת טמפ' המעבד ולוח האם, תודה!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  4. אני עומד לקנות ביג טייפון, שיעלה לי בערך 260 ש"ח. חשבתי אם כבר, להוסיף איזה 70 ש"ח או משהו דומה, ולקנות גוף קירור טוב יותר מהאתר: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=185 ברשימה שהבאתי, יש גוף קירור טוב יותר מהביג טייפון, עד 60$? מה שחשוב הוא השקט, מקום שני הביצועים.

• 13 תגובות
    • 668 צפיות
  5. שווה לעשות אוברקלוק לג'יפורס 4 MX 440?? יש מה לפתוח בו בכלל??

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by explize,

פתחתי את הEASYTUNE והמחוון של המאוורר מעבד מראה אותו מסתובב על 740 RPM עם סימן אזהרה..המעבד עומד על 22 מעלות. והקרור מארז עומד על 36 מעלות שהמאווררים עובדים על 1100RPM 1)למה האזהרה? 2)זה בכלל תקין? 3) שאני מסובב את הפונטציומטר...אני לא מרגיש שהמאוורר מגדיל את הסיבובים בכלל? זה בגלל הSMARTFUN?? איך מבטלים את האופ' ואם זה בכלל מומלץ? (הכל עדין על סטוק)

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by Esparco,

יש לי GEFORCE FX5200 עם קירור פסיבי הוספתי לו מאוורר 60 ממ על הצלע קירור שעושה בערך 3900 RPM הורדתי את המאוורר מסטוק קירור של פנטיום 3 עכשיו השאלה שלי האם זה נותן לי משהו שהוספתי לצלע את המאוורר או שסתם זה זורק אוויר?????

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  8. קלטו את המוצר הבא: http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp101.htm איך היטסינק עם מאוורר של 13CFM יכול לקרר מעבד AXP 3000+ ומעלה??! אחת החיות היותר מוזרות שראיתי...

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by amitbatito,

יש לי בעיה בתוכנה עשתי לה find max core ועזבתי את המחשב ואחותי יצאה לי מזה דרך מנהל המשימות ועכשיו אין לי את האפשרות הזאת היא צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה וגם גם כל האוברקלוק באפור ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה אבל זה לא עוזר מישהו יודע מה זה??

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  10. איך אני מאלה את השיידרים בכרטיס 7300GT?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by UBS,

ע-ר-י-כ-ה ענקית תודה לכל המגיבים אני עכשיו תקוע עם הכרטיס מסך העלתי לו את הליבה והזכרונות ל 497/1377 וב 3DMAR05 אני מקבל 8537 נקודות עכשיו גם עם אני מעלה את הזכרונות בטיפה והליבה בטיפה נהיים לי ארטיפקטים (אני בודק ב ATI TOOL ) אבל מה שבעצבן זה שהליבה קפואה 38 מעלות במנוחה ו55 מקסימום במאמץ אבל עדיין אם אני מעלה את הליבה אפילו ב3 HARZ נהיים פווול ארטיפקטים אני אשמח לדעת אם יש דרך אחרת לסדר את זה דרך אגב אני עושה OC דרך התוכנה של GAINWAR - EXPERTTOOL תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by urich,

א. לא התקנתי נכון כל כך את גוף הקירור. יש פלסטיק שצריך לשבת מתחת לבקפלייט (אין לי מילה בעברית לזה) שהיא קצת עקומה וצריך לסובב את הברגים עד שהבקפלייט מתיישר מה שאני עשיתי זה לקחתי את שתי הגומיות שמתי מתחת לבקפלייט ושמתי את הבקפלייט הפוך (בולטת כלפי מעלה) וסובבתי את הברגים קצת כל אחד כל פעם עד שהכל היה חזק (לא יכולתי לסובב עוד ופחדתי שהליבה תהרס). בכל מקרה הגוף קירור יושב טוב עובדה שעכשיו הטמפרטורה היא 48 על אידיל ו63+- במאמץ (לעומת טמפרטורות 60 ו83 עם קירור הסטוק) ביום חם בצהריים אחרי כמה שעות עבודה בחדר לא ממוזג. בכל מקרה אני ישאל האם יהיה מאוד גרוע אם אני יוריד את גוף הקירור ואחר כך יתקין אותו שוב מבחינת הגריז הטרמי (שבה כבר על ההיטסינק כך שאין לי עוד חומר). או שאין צור…

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by zag_zag,

יש לי בבית שני מחשבים שמריצים בערך אותה חומרה - מעבד פנטיום 2 (אחד במהירות 350 והשני 333), לוח אם BX מבוסס אינטל, זיכרון 128 או 256 (SDRAM) וכרטיסי מסך - TNT 1, TNT 2 (המחשב עם ה-350 מריץ את החומרה ה"חזקה" יותר). כמו כן, יש לי כמה מאווררי ספק (80 מ"מ) ומאווררי מדפסת (נראה לי ש-120 מ"מ). מהן האפשרויות שעומדות בפני ?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by gshhar,

יש לי את המפרט הבא: לוח - ASUS A7N8X דלוקס. מעבד - בארטון 2500. זיכרון - קורסייר 512MB 433MHZ (סטיק אחד). כ.מסך - ספייר 9600XT. SP97 ומארז XASER3 (עם מלא מאווררים). ספק - TT480W. נכנסתי לביוס ושיניתי את הבאס מ-166 ל-200 וזה מה שיצא. לא נגעתי בשום מתח. הטמפ' לפי הביוס היא 44 בערך. מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by bondo,

הכרטיס שלי מבוסס על r430 הוא הגיע עם 16 צינורות עיבוד פתוחים וחלק מכם אמרתם לי שהוא פשוט x800xl או משהו כזה אז אולי זה יעזור לכם בפיענוח של הבעית התחממות שלי הכרטיס נמצא במנוחה על כ 50 מעלות, ובמאמץ מרקיע שחקים לטמפ' של 90 מעלות ואפילו יותר! מיותר לציין שזה ממש מחמם את כל המארז בטירוף וזה ממש מדאיג, המארז שלי אמנם מאורר אפילו השארתי אותו עם דלת פתוחה עקב החשש, היו לי כבר כמה מקרים שמשחקים נתקעו ואני מאמין שזוהי הסיבה הישירה לכך... הכרטיס לא נמצא על שום OC או משהו דומה.... מה עליי לעשות? אני לא מאמין שמספקים קירור שלא מסוגל להחזיק כרטיס כזה במיוחד חברת ספיר ... תגובות בבקשה

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by shovel_xxx,

התחדשתי במעבד !! AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 וצריך המלצה למשחה כדי להרכיב אותו יש לי BIG TYPHOON ואם אפשר בחנות בקריות למה אני רוצה עוד לקנות היום או מחר ולהרכיב אותו תודה !

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by C991Now,

האנטק עולה 120 ש"ח. והטרמלטייק עולה 61. איזה מהם עדיף?

18. Started by FFOP,

Vantec ThermoFlow 120MM Smart ENERMAX 120MM Ball Bearing fan Thermaltake 120mm High Performance DC FAN מה האבדלים בין המאוררים האלו? כול המאוררים כאן בערך באותו רמה?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by yogev_k,

חברה מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד הזה במנוחה ובמאמץ. המעבד הוא בסטוק.

• 11 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by Nihility,

למישהו יש מושג איך מבררים את תדר הPCI-E אם הוא לא מופיע בביוס? בביוס זה מכוון ל AUTO כי אחרת זה מסרב לעשות POST. יש לי את EVEREST אבל אני לא מוצא את זה שם כמו כן בתוכנה שהגיע עם הלוח P945 של גיגהבייט יש PCI-E אבל לא מופיע שם כלום... תודה על העזרה, ניהיליטי עריכה: תוכנה בשם clockgen יודעת להראות את הטמפרטורה. הBIOS קבע את ה PCI-E אצלי ל112 שזה בסדר מבחינתי

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. האם אני יוכל לעשות OC ??? ואם כן אז איך ??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  22. כידוע לכולם הsf2 מאורר די חדש מבית משפחת tt יחודו הוא הסנסור והשלט שעלפיהם (שני השיטות) ניתן לקבוע את מהירות המאורר. אבל לא על זה באתי לדבר אלא... כתוב באתר 4800 rpm לאומת זאת אצלי הסנסור קורא 5444rpm ולא רק אצלי אלא גם אצל lev_18 האם יש בעיה באיתור הוכחה: http://planet.nana.co.il/bead2216/volc9%2EJPG

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by shaul,

האפשרויות שיש לי הן: 1. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD 2. Thermaltake Volcano 9 3. ZALMAN CNPS5100-Cu איזה מבין השלושה הכי כדאי לי לקחת?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by KL-xXx,

שלום לכולם! יש לי שאלה פשוטה: איך נכון להרכיב את המאווררים של המארז עם הכנסת אוויר פנימה או הוצאת אוויר החוצה? כמה שאני שואל אנשים תמיד יש דעות שונות

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by michaelsko,

שלום. הזמנתי Nanotherm Blue II מחנות PCH והם אמרו שזה יקח המון זמן. רציתי לדעת עד כמה המשחה שמצוינת בכותרת טובה יותר (אם בכלל). באתר של המשחה אין מספיק פרטים והצלחתי למצוא רק ביקורת אחת עליה. בביקורת זו בדקו אותה מול AS3 ויצאו תוצאות דומות מאוד (מעלה אחת לטובת AS3). אם מישהו שמע או ניסה, אז אני אודה אם תספרו לי עליה קצת. מחיר : 50 ש"ח ביקורת : http://www.mikhailtech.com/articles/tim/cmcompound/ http://www.pch.co.il/docs/pd-31171654.htm תודה מראש

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים