אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4G8X ואני רוצה לדעת איך לעשות OC בצורה פשוטה :saint: תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם המעבד 4 הליבות טוב למישחקים ?כאילו לא הבנתי אני מקבל את כל 4 הליבות כשאני משחק או רק אחת?אחרת יוצא שאני יקבל ממש מעט...ועדיף כבר מעבד פנטיום 4 רגיל שיעבור אוברקלוקינג לא? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חברה למי שמבין .....עד כמה אפשר להגיע באוברקלוק עם x850xt אני הגעתי איתו ל570 לליבה ו620 לזכרונות ונראה לי שלליבה זה הקצה כי יותר מזה הוא מתחיל לעשות לי נקודות ועיוותים אבל בקשר לזכרונות אני לא בטוח כי אמרו לי ש620 זה קצת ...תודה למבינים ולמי שעשה כבר.....
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
למעשה השאלה שלי היא האם יש קשר לקירור של הרכיב ואורך חייו...? האים יש שינוי משמעותי (באורך חייו)??
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE 8S655FX ונראה לי שיש לי 3 חישני טמפ' אני רורה בעזרת מס' תוכנות של שמציגות טמפ' שהטמפ' אינה קבועה בכלל בעיקר ב-TEMP1 (אני לא יודע מה זה אפילו) היא עולה מ- 20 ל -40 -50 -60 תוך מס' שניות ללא קשר למאמץ המעבד או כדומה הדבר קיים לא תכונה אחת אלא במפסר תוכנות כלומר זאת הבעייה מתקיימת במשהו אחר שהוא אינו התוכנה! בתוכנה של GIGABYTE אני רואה רק חיישן אחד ו ומאורר אחד פעילים ואני יודע שיש לפחות 3 מאווררים פעילים מה קורה פה???? ??? בבקשה עזרה מכם. ??? ???
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הביוס הוא AwardBios, לוח-האם נמצא במפרט מימין. יש בקישור הבא תמונות של המסכים בביוס: click here מה אומרות האופציות הנ"ל? 1. PCI Latency timer 2. Load Performance Setting אופציה 2 היא מוזרה במיוחד, כתוב עליה (בביוס) שצריך לוודא שכל ההתקנים עומדים ב-OC, ויש לה 2 אופציות - רגיל ו-Optimal. כשאני מפעיל אותה, אני לא מגיע אפילו ל-150 FSB, אבל כשהיא מכובה אני מגיע (עדיין רק ל-) 161 יציב.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
עם הTX3 שיש אצלי ה750 מגיע ל80 מעלות כבר ב1.3V יש קירור אוויר שיכול להחזיק אותו על 1.4 בהנחה שמארז מאוורר ? תודה ...
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן ואין לי יותר מדי מושג באוברקלוקינג.. בכל אופן אני משדרג את המשחב ממש בקרוב (תוך שבועיים ככה.. רק מחכה ל8800GT KO של EVGA) בכל אופן אני מתכנן לקנות את הq6600 על לוח האם של gigabyte "GA-X38-DQ6." המעבד מגיע עם מהירות שעון די איטית ואני ארצה לעושת לו אוברקלוק ללפחות 3.0 בידיעה שהמחשב הולך לעבוד 24\7 (כמו היום) אז אי צריך המלצות לקירור טוב להלביש עליו. ובכללי קצת טיפים לגבי אוברקלוק למעבד הזה כי אני יודע שהרבה עושים לו אוברקלוקים ומגיעים לאחלה מהירויות. תודה
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte והציפ של ה NF4 חם מאוד!!!!!!!! 69 מעלות במנוכה ו71 במעמץ המחשב ללא OC איך אני יכול לקרר אותו
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש אוורור לממעבד E6400 כחלק ממפרט חדש שאני מתכוון לקנות. המארז עליו שמתי עין הוא הGYGABITE 3D AURORA ויש לו מאוורר 0בעצם שניים) בגב המארז, ממש בקו אחד עם המעבד. לכן חשבתי על מאוורר כזה שיקביל במישורו למישור הגב של המארז. אחד המועמדים החזקים (אלא אם תתנו המלצות אחרות) הוא הSCYTE NINJA. אבל מצאתי שישנם 3 דגמים שונים שלו (אחד כנראה כבר כל כך ישן שאינו נמכר כלל): 1. NINJA 2. NINJA PLUS 3. NINJA PLUS REV.B לא הנבתי מתוך אתר הבית של החברה מה ההבדלים בינהם. אשמח לקבל עזרה כאן, ואשמח לקבל המצלצות לקירור המעבד בלי קשר. אני לא מתכנן OC (לפחות לא ב3 השנים הקורובת עם המעבד). חשוב לי שיהיה שקט במארז ובבית וקירור יעיל. עד כמה אני ארוויח ממאוורר חלופי למקורי ש…
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי שרת INTELISTALITON Z PRO של IBM ויש לו 2 מעבדי XEON 3.4 GHZ מדגם SL7ZD ראיתי באינטרנט שהטמפרטורה המקסימלית למעבד זה היא כ 72 מעלות המחשב שלי במנוחה מראה 66-68 מעלות לכל מעבד בביוס והמאורים עובדים כמו מטורפים פול RPM מה הצעדים שנקטתי עד כה 1.החלפת משחה לשניהם ל ARTICSILVER 2.ניקוי גופי קירור מאבק 3.עדכון BIOS לוח אם לדגם אחרון אף אחד מהם לא עזר אני מפחד שהוא ישרף אני חייב לציין שהחלפתי את המשחה לפני שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ולכן אינני יודע עם זה היה קודם לכן או לא. הרעש בלתי נסבל וגם הפרמטרים.... מה עושים תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שמתי לב בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד שהמשחה מרוחה שם כבר ולא על כל המשטח אלא ב3 פסים כאלה.. לא השתמשתי בסטוק גם ככה פשוט רציתי לדעת למה זה ב3 פסים ולא מרוח על כל המשטח?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה קירורים שונים של חברת זלמן לכרטיס מסך שלי: VF700-Cu LED - 215 VF700-Cu - 189 VF900-Cu - 235 VF900-Cu LED - לא מצאתי אחד כזה בשום מקום.. מישהו יודע איפה יש? Fatal1ty - 215 המחירים בצד בשקלים.. בינתיים הכי נמוך שהצלחתי למצוא.. מי מהם הכי טוב/משתלם? שמעתי שחלקם זורקים אוויר חם למארז..? זה נכון? נ.ב. - הכרטיס שלי עומד על 60 בסטוק במנוחה ועל 75 ומעלה (לפעמים 80) במשחקים.. ואני מעוניין לעשות לו OC.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד מסוג Athlon64 אני לא יפרט הרבה כל כך אבל זה הגינני שלאחר שפתחתי את המארז הוא 8 מעלות נמוך יותר???? כאילו המארז כזה חם? ובנוסף האם מישהו ממליץ לשים מאוורר תעשיתי מול המחשב? אני מפחד שהוא יסובב אותו מהר מידי כי יש קצת רעש של חיכוך מהמאוור של המעבד תודה מראש, טומי.
-
- 11 תגובות
- 636 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס לF12, והטמפרטורות הן: http://img211.imageshack.us/img211/8958/fdsaglo6.jpg הטמפ' של הצ'יפסט לפי מה שהנתי היא חמה, אבל בגדר הנורמליות עבור הצ'יפסט הזה. אני מודאג בקשר לטמפ' הCPU, שגבוהה בכמה מעלות מטמפ' הליבות... 50 מעלות זה ממש לא נורמלי עבור המעבד וההיטסינק (AC פריזר 7) האלה... עיצות, טיפים? במארז אין מאווררים לא מאחורה וגם לא מקדימה. (הערה: כרגע לא ממש יכול להוציא כסף על זה, אולי עד 50 ש"ח).
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות פרויקט מודינג למחשב ורציתי לעשות חלון למארז יש לי כבר פרספקס במידה הרצויה השאלה איך אני תופס את החלון למתכת של המארז עצמו?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך לעשות את המארז שלי קצת יותר שקט. אז אני צריך 5 מאווררים 80MM שקטים. המליצו לי את אלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 הם טובים? קחו בחשבון שאני לא מחפש איזה מפלצת של 1100 CFM (היום ראיתי סרטון של אחד כזה, איזה מפלצת!!!), אני רק צריך משהו שקט, שיהיה יותר טוב מהג'נריים שיש לי עכשיו. הם עונים על הדרישה?
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם יש צורך להשתמש ב - Fan Mate שמגיע איתו ויכול לווסת מהירות סיבוב או אפשר פשוט לחבר את הגוף + מאוורר לשקע בלוח האם והלוח לבד יווסת את המהירות? מה יותר כדאי? יש לי לוח אם MSI NEO 2 PLATINUM SOCKET 939 תודה
-
האלן הכרטיס חם ומאחר ואני לא יכול לשנות את מהירות הכרטיס אני צריך המלצה לקרור שיקפיא אותו בתציב הנ"ל כמו כן אם אפשר מדריך להרכבה כי לא עשיתי זאת בחיים.הכרטיס של TWINTECH תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מישהו יודע האם הוא גם מאיר????? כי כאן הוא מאיר- http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm !!! 2)ראיתי שיש לו חוט כזה... שיש במאוורר משהו מיוחד!!! מה זה וחייבים להשתמש בו??? 3)הוא מתאים לאיוורור המארז ע"י לשים אותו על החלון??? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה הזאת כי אני הולך לקנות ax7 ואני לא יודע אם כדאי לי לחכות ודרך אגב כמה היא תעלה בארץ כי ראיתי שבחו"ל היא עולה 30$
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות יש לי לוח של DFI NF4 ULTRA ויש לו מאוורר קטן שמאד מרעיש איפו ניתן להחליף מאוורר זה
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
דבר ראשון אני צריך תוכנה בשביל להמהיר אותו או משהו כזה... הכרטיס של חברת leadtek אם זה נותן משהו ואם מישהו כבר המהיר אותו הייתי מעוניין לדעת לאיזה נתונים הוא הגיע (כמה MHZ) יציב ועם שיפור הכי פקטיבי ואם יש כבר הודעות דומות לשלי אז אני מתנצל .. חפשתי בפורום ולא מצאתי את התשובות שאני מחפש פה.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
Sensor ------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Gigabyte 8I915P / 8I925X / 8I945G / 8I945P / 8I955X Series Temperatures: CPU 43 °C (109 °F) מעבד GPU 50 °C (122 °F) כרטיס מסך Maxtor 6L160M0 35 °C (95 °F) הארד דיסק מעבד זה טוב? נראה לי שכה.. יש לי INtel 3.2GHZ הארד דיסק זה מעולה? לא כן יש מתחתיו מאוור ענק. אבל הכרטיס מסך יש לי בעיה איתו אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם? אגב זה נוסה במצב של גלישה באינטרנט לא מאמץ מיותר. אין לי מאוור לכרטיס מסך רק כזה דבר עם פסים שחורים שעליו כאליו מרכיבים תמאוור צריך לקנות מאוור לכרטיס מסך צריך נכון? תוכלו להמליץ על אחד ש…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איזה קירור כדאי לי intel e6600 ge force 7900 gs לא משהו מאוד איכותי ושאלה אם הגעתי לאיזו שהיא מהירות בoc היא נשמרת?? (אני מחפש קירור זול) והשיאים של oc אפשריים רק עם קירור מיוחד (איזה ומה מחירו)
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-