אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לוח למעבד 939 באזור ה500 שקל. מה הכי טוב? איך הלוח של GIGABYTE - ה:GA-K8U-939? אני רוצה לעשות OC למעבד. רציתי DFI LANPARTY אבל הכי זול ל939 בפנדה הוא 920 שקל והוא לא מתאים לי לAGP.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך תמונה יפה כדי שאני יוכל לגזור ואז לעשות אם ספרי צבע ואז זה יצא יפה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה עליכם, האם צריך לבודד את הטריסטורים מהצלע קירור? או שזה לא מסוכן ואפשר לחבר את כולם לאותה הצלע וזה לא יחשמל אף אחד?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, ברשותי מארז P150 של אנטק, המארז איננו שקט כמו שציפיתי.. הרעש נובע בעיקר מהמאוורר של המעבד, האם ניתן לשנות דרך המחשב את המהירות שלו המאורר הזה? או בנוסף של שאר המאוררים? (המחשב בטמפרטורה נמוכה יחסית לאורך כל השימוש- 40 מעלות בערך..לפעמים קצת פחות ולפעמים קצת יותר) ניסיתי דרך הביוס לשנות מהירות, אבל זה לא שינה מהותית.. דרך התוכנה של SPEEDFAN זה לא עובד!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
תמיד אחרי שהייתי עובד עם הפרסקוט 2.8 שלי את הFSB 210 אז המחשב לא היה עולה לי ונאלצתי לאפס את הביוס.. היום החלטתי שוב לנסות לעשות OC אך הפעם ביחס של 5:6 העלתי את הFSB (אחרי שבדקתי אותו ב210) ל229 ועכשיו המעבד עובד ב3.2GHZ והזיכרונות ב190(שזה 380 בDC שלי - X2) הזיכרונות שלי ג'נריים ואני אפילו לא יודע איזו חברה... :-\ המקסימום FSB שהביוס מאפשר לי הוא 232...(למה?? לוח EP-4sgm8i עם ביוס מעודכן מאתמול-העידכון תיקן מליון שגיאות-עצה שלי, תעדכנו ביוס כשאפשר-תמיד!!!) אז שאלתי היא-מה עדיף? FSB גבוהה זיכרונות ביחס יותר נמוך, או רגיל רגיל...??? TNX! ד"א, בPRIME 95 יציבות טובה כשהFSB גבוה והזיכרונות ביחס נמוך... כשהFSB 200 והזיכרונות ב1:1 אז בפריים95 יש מלא שגיאות...(חשבתי שזה יתרום …
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג למעבד. ה-Bus נמצא כרגע על 166 שזה הרגיל שלו ואני מנסה להרים אותו. אני רוצה לעלות צעד צעד ואני לא מצליח להרי אותו מעבר ל-169!!! המכפלה כברירת מחדל היא 11.5. ניסיתי להעלות אותה ל-12 וכשאני מפעיל את התוכנה שאמורה לי להראות לי את מהירות המעבד היא אומרת שהבאס אכן השתנה אבל המכפלה לא. כשאני נכנס שוב לביוס זה נראה שהמכפלה דווקא כן השתנה ועדיין עומדת על 12. אבל מה אני עושה עם הבאס? אני לא מצליח להרים אותו בכלל. כשאני מנסה לשים אותו על 170, אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע לפני שחלונות עולה. כמובן שיש מגבלה לכמה שניתן להרים את הבאס אבל זה הכל?? רק 169???
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גוף קירור שקט ויעיל (לא חייב קירור מירבי) לכרטיס מסך שלי כי הוא מתחמם בצורה מטורפת ואולי לעשות לו גם OC על הדרך. יש לי 8800GT של ספארקל ולוח אם GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט. רציתי לדעת מה אתם אומרים על ה- VF1000 LED והאם הוא שווה את המחיר שלו (140 שקל ב- KSP)? והאם גם הוא יתאים פיזית מבחינת הגודל ללוח אם, כי ראיתי שעל הלוח אם, ממש מתחת לכרטיס מסך שלי, יש מן גוף קירור מרובע כתום. יש מצב שהוא יפריע לחיבור של הגוף קירור שכרטיס מסך? קישור לגוף קירור: http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=276
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
חברה למי שמבין .....עד כמה אפשר להגיע באוברקלוק עם x850xt אני הגעתי איתו ל570 לליבה ו620 לזכרונות ונראה לי שלליבה זה הקצה כי יותר מזה הוא מתחיל לעשות לי נקודות ועיוותים אבל בקשר לזכרונות אני לא בטוח כי אמרו לי ש620 זה קצת ...תודה למבינים ולמי שעשה כבר.....
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
..? אם כן תביאו לינק למדריך המתאים
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
עפ"י אברסט יש הפרש של 10 מעלות (בערך) בין הליבות. סביר? מריחה לא טובה של המשחה הטרמית (MX2)?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה? כי אני רוצה מאז טוב, יפה ומאוור והוא נראה לי סבבה מארז: THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK http://www.thermaltake.com/xasercase/armor/va8000bws/va8000bws.htm והאם יכנס בו בייג טופי והאם בכלל לשים בייג טופי כי אני קונה מעבד שבה עם מאוורר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX מה עדיף??...
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE 8S655FX ונראה לי שיש לי 3 חישני טמפ' אני רורה בעזרת מס' תוכנות של שמציגות טמפ' שהטמפ' אינה קבועה בכלל בעיקר ב-TEMP1 (אני לא יודע מה זה אפילו) היא עולה מ- 20 ל -40 -50 -60 תוך מס' שניות ללא קשר למאמץ המעבד או כדומה הדבר קיים לא תכונה אחת אלא במפסר תוכנות כלומר זאת הבעייה מתקיימת במשהו אחר שהוא אינו התוכנה! בתוכנה של GIGABYTE אני רואה רק חיישן אחד ו ומאורר אחד פעילים ואני יודע שיש לפחות 3 מאווררים פעילים מה קורה פה???? ??? בבקשה עזרה מכם. ??? ???
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם זה נורמלי הוא מגיע לטמפרטורה כזאת אחרי משחק קצר בCSS שזה משחק לא כבד... ויש לי עוד בעיה שהמחשב דלוק הרבה זמן והמסך מתכבה והנורה שלו הופכת לצהוב אז אחר כך המחשב כיאלו תקוע ואני צריך להדליק מחדש
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שמתי לב בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד שהמשחה מרוחה שם כבר ולא על כל המשטח אלא ב3 פסים כאלה.. לא השתמשתי בסטוק גם ככה פשוט רציתי לדעת למה זה ב3 פסים ולא מרוח על כל המשטח?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מה הטמפרטורות המומלצות של מעבד אינטל E6600? ושל 88GTX יש לי גם גרסת AC3 אז הוא מתחמם יותר אסל מה הטמפ' המומלצת בשבילו? מה לגבי הארדיסק ולוח אם?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה להפסיק את המאוורר של הספק שלי כי הוא מרעיש.מה יקרה אם אני יפסיק אותו להרבה זמן?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לכמה מעלות אמור להגיע Q9550?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שמתי לב שבKSP עכשיו מופיע שורה של FAN INCLUDED בלה בלה בלה... אז השאלה האם עדיין שווה לקנות מאורר נגיד ברמה של ZALMAN סביבות 250 שח,משהו בסגנון 7700...או שמאורר שהם שמים הוא די איכותי? אני לא מתכוון לעשות OC,אבל אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט...אבל ממש שקט
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות מפצל Y (מפצל מצינו אחד לשני צינורות) למערכת קירור מים (חוץ מPANDAS.CO.IL) תודה רבה, עמנואל.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בוקר טוב מה דעתכם על המאוורר הזה? זה הPWM היחיד שמצאתי שעונה להגדרה 2 ב100 AF12025 PWM 120 mm Fan http://www.lamir.co.il/product.asp?product=192 מתחבר ל TRUE תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מישהו עשה לו אוברקלוק?? ולכמה הצלחתם להגיע?
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קלטו את המוצר הבא: http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp101.htm איך היטסינק עם מאוורר של 13CFM יכול לקרר מעבד AXP 3000+ ומעלה??! אחת החיות היותר מוזרות שראיתי...
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מישהו יודע האם הוא גם מאיר????? כי כאן הוא מאיר- http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm !!! 2)ראיתי שיש לו חוט כזה... שיש במאוורר משהו מיוחד!!! מה זה וחייבים להשתמש בו??? 3)הוא מתאים לאיוורור המארז ע"י לשים אותו על החלון??? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך אני מאלה את השיידרים בכרטיס 7300GT?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-