עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מדבר על מאוורר רגיל של בית,לא של מחשב !

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by eshel107,

זקוק להמלצה על קרור תואם וטוב {חזק} לכרטיס {6600GT AGP GIGBYTE]. וגם רציתי לשאול בעלי נסיון האם החלפה של מאורר הסטוק תאפשר להגדיל אתה-OC ובכמה בערך {האם הקנייה שווה?} לצערי אין לכרטיס הזה בקר טמפרטורה ולכן אני לא יודע מהי אבל אני חושב שה-OC שלי נמוך {ליבה-555 זיכרון-1155} ולכן אני חושב על החלפת הקרור נ.ב. לא יותר מ150-200 ש"ח תודה רבה

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by the damonion,

חבר שלי עשה אוברקלוק למעבד שלו ועלה 600 מגה הרצ עכשייו המעבד עומד לו על 30 מעלות במאמץ אז למה הוא לא יכול לעלות יותר תמהירות???

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by guylederer0,

שלום יש לי את המארז שיש לי פה בצד וכן שאר המפרט הבעיה היא שנוצר חום במארז ואני לא כל כך בטוח שהוא יוצא אז חשבתי לעשות מודינג קטן ולהוסיף מאוורר שמוציא בגג של המארז אז יש לי ככה 1. מאוורר אחד מקדימה למטה דוחף אוויר + מגן אבק ( שבאופן משמעותי חוסם את האוויר אבל זה או זה או זה ) 2. מאוורר בצד המארז מכניס + מגן אבק 3. מאוורר אחד מאחורי המארז שמוציא 4.בכונן הCD יש מאוורר שדוחף אוויר לכיוון הקירור 5. מאוורר על הקירור של הכרטיס מסך שמעיף מלטה כלפי מעלה לכיוון האמצע אני אמחיש בתמונות תודה לעוזרים ( חם היום ... )

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by neil4,

אמרו לי שאם עושים אוברקלוקינג לכרטיס 5200 הרגיל , אפשר להגיע איתו לביצועים של אולטרא , זה נכון?? ואם כן , ה 5200 שלי הגיע בלי מאוורר אלא רק היטסינק , כלומר אצטרך להוסיף לו קירור , זה כדאי להשקיע על הכרטיס הזה? איזה זלמן-180שח או איזה טרמלטייק-49שח

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by mandarin,

אני רוצה את ה ZIP לא את ה EXE ומפה http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download זה נתקע באמצע כל הזמן.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by Vega,

אבקש צלעות קירור עם מאוורר בשביל מעבד Amd Athlon XP 1900+ (Gigabyte 7VAXP)f, אני ממש לא מחפש משהו כבד, אבל הטמפרטורה גבוהה יחסית מכיוון שנשבר לי המאוורר המקורי של AMD והחליפו לי אותו באחד מעפן. אם אפשר שהמאוורר גם לא יהיה רועש במיוחד - אני אוהב שינה. ;D תודה רבה, --Vega

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  8. שלום לכולם, מבלי לפגום בקירור הפסיבי שיש לי כרגע אין לי דרך להבריג מאווררים אל הכרטיס מסך (הסינק חוסם). קיצור חשבתי להדביק משני הצדדים את המאוורים בדבק מגע, מה אתם אומרים? הצעות אחרות? תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  9. שלום! בקרוב אקנה את מרובע הליבות Q9550 של אינטל, והתעניינתי בהמהרתו. כמה שאלות: 1. אם אפשר לגרום לרכיבים לרוץ יותר מהר, למה היצרן לא עושה את זה? 2. אם ידוע שכל ליבה של המעבד עובדת במהירות של 2.83GHZ, אחרי המהרה, כמה פחות או יותר אני אקבל? 3. שאלה חשובה!- האם אוברקלוק למעבד "שוחק" אותו, מהם החסרונות של אוברקלוק בנוגע לבריאות המעבד? 4. שאלה אחרונה, האם אהיה צריך להוסיף מאוורר יותר טוב אחרי המהרת המעבד? תודה רבה ויום טוב לכולם!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by kaki356,

מה אתם חושבים שעדיף לי? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=220 + http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=FM121&affiliate=zap או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5201 המעבד הוא Q6600 הלוח:P35-DS3l

11. Started by Kriz,

הופעת בכורה אצל לקוח פרטי כמובן... זהו ה Ultra-120 eXtreme 1366 RT כמובן.. BENCHים בקרוב :>

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp ? והאם מישו התנסה עם Accelero X2 בלי קשר לביקורת באתר? http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=1&disc=

13. Started by brokm,

חשבתי לעצמי, "ברק משעמם לך מה תעשה? אולי תהיה OC? המממ זה דווקא רעיון לא רע....." כן, עולם האוברקלוקרים המודינג וכ'ו מושך אותי. אז חשבתי לעצמי, "ברק איך תלמד הכי טוב? תשיג מחשב, תעשה ניסויים.... כו סבבה נשיג מחשב!!!" טוב אז יש מחשב מה עכשיו? ידע באלקטרוניקה שיפצו"ר אין לי הרבה.... אבל אני רואה את עצמי כאחד שלומד מהר ובעל ידיים טובות, אז.... אשמח עם תביאו לי טיפים רעיונות מדריכים מאמרים מה שבא ליד... המחשב הוא : CPU - Intel Celeron-A, 433 MHz MotherBoard - Intel Cayman CA810 MotherBoard Chipset - Intel Whitney i810E System Memory - 192 MB (SDRAM) BIOS - AMI OS - Microsoft Windows 98 SE Graphic Card - 3Dfx Voodoo3 תודה brokm

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by wollmann,

יש לי את שתי האופציות האלה לקנייה 512MBx2Kingston HypeX 500Mhz ב 1400 ש"ח או 512MBx2 A-DATA 500Mhz ב 1600 ש"ח ה קינגסטון הוא משומש - אבל זה לא משנה כי יש לו אחריות לכל החיים. ה A-DATA חדש אבל יש לו אחריות ל 3 שנים מה יתאים לי יותר מבחינת תועלת - מחיר/אוברקלוקינג? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  15. יש לי את הזכרונות הנ"ל (2X256) והייתי רוצה לדעת לכמה אנשים ברשת הגיעו איתם בOC. הייתי רוצה גם לדעת עד איזה מתח אני יכול לתת להם (הלוח שלי יכול לתת עד 3.2) אני הגעתי איתם ל241 על תזמונים 2.5-4-4-8. תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by lmlm,

יש לי את המארז Cooler Master Centurion 5 הגירסא עם החלון (לצערי :-[) ככה, ניקיתי את כל המארז,כולל פילטרים מקדימה ,מאוררים ה80 וה120. והטמפ' 38 מעלות? הגיוני? מה דעתכם יכולה להיות הבעיה שהטמפ' של המארז גבוהה מהרגיל? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by KKK,

שלום . יש לי מעבד פנטיום 4 3.0GHZ פרסקוט. וראיתי בטמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים שכתוב שהמעבד במאמץ צריך להיות על 55 מעלות. ואצלי במנוחה הוא 48-50 ובמאמץ הוא בערך 60-63 מעלות האם זה נורמלי? אממ ראיתי גם שהרבה ממליצים על הביג טייפון..כמה הוא עולה? וכמה מעלות הוא יוריד לי בערך? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  18. מפרט בחתימה התחלתי להעלות bus, כרגע ב-3.2, יש עוד הרבה להמשיך אבל רציתי לשאול בקשר למתחים, כולם מוגדרים בלוח על auto, יש צורך לשנות את זה ? הם יכולים לעלות לבד כאשר על auto ? ועוד שאלה בקשר ללוח הספציפי הזה, איפה אני רואה את המחלק של הזכרון ? לא הצלחתי למצוא אותו תודה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  19. אז ככה בערך לפני מספר שבועות הכרטיס שלי ניהיה חם בטירוף,אבל מה שמוזר שהטמפרטורה של הכרטיס בסדר והליבה רותחת,כרגע במצב מנוחה, הליבה היא על 71 והטמפרטורה הכללית של הכרטיס מסך היא 42, בזמן מאמץ הטמפרטורה של הליבה הגיעה ל100 וגם קיבלתי הודעות הזהרה,בזמן הזה פתחתי את המחשב נגעתי בכרטיס ולמרבה הפלא הוא היה מעט חמים,לא משהו מיוחד. השאלה מה דעתכם? עניין של משחה תרמית וההעברת החום מהליבה לגוף הקירור או אולי סנסור דפוק? או שיש לכם רעיון אחר אשמח לייעוץ ולתגובות שכחתי לציין שאין קבלים שמפריעים למאוררים של הכרטיס מסך,ויש לי מאורר של זלמן איזור ה80 ממ ממש קרוב לכ"מ שמוציא אוויר.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  20. יש לי Winbond 3200 עובדים במהירות של 400 (2 כפול 256) התיזמון של הביוס היה 3 3 6 2.5 ושיניתי ל 3 2 7 2 קיבלתי בסיסופט שיפור קטנטן מ 3250 ל 3300 (בערך) בהנחה שהמערכת תעבוד יציב האם להשאיר את השינוי ? האם אפשר לנסות ערכים טובים יותר ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. טוב - אז ככה קבלתי את ה SK7 החדש שלי ואני רוצה לחבר אותו - יש לי SF2 - אבל אני לא יודע אם לחבר אותו לחשמל דרך הלוח - או דרך 12v שיוצא מהספק ועוד משהו - איפה לשם את הדיודה שמודדת את הטמפ' ? (בין הצלעות של ה HS ? מתחת ל HS ?) תודה

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by miki16,

בקרוב מגיע אליי המחשב החדש 3800+ dual core של amd וכרטיס מסך forsa 7800GT ו 512x2 twinmos עכשיו קניתי גם מאורר goldan orb 2 למעבד.. השאלה שלי אם כדאי לי לעשות לאיזה שהוא רכיב איזה אובר קלוקינג? ואיך לעזאזאל אני עושה את זה אם אני ירצה לעשות על המחשב החדש או הישן שייש לי.. איזה תוכנה צריך משהו יכול להסביר לי? על כל הדברים בערך שאני יהיה בעניינים.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by iCeCuBe,

תגידו, זה רק אני או שממש קשה להוציא חוט של מולקס (זכר) מכניסה של מולקס (נקבה)? כי היום ניסיתי להוציא מהצורב שלי (LG) ועושה רושם שכדי להוציא אותו אני צריך להפעיל מספיק כוח שכשהוא יצא היד שלי תעוף ותיכנס בספק. אני עושה משהו לא נכון?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by Picado,

אני רוצה לדעת שנגיד ואני יקנה למשל 5 לדים לאן אני יכול לחבר אותם?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  25. אתם יכולים בבקשה להביא לי תמונות של מאוררים\מתאמים אלו . כי אין לי מושג איך רושמים מולקס באנגלית.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים