עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם הGigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 הוא כרטיס שאפשרי לעשות עליו אוברקלוק?(למעבד/כרטיס מסך/זיכרון)? והאם אפשר לעשות אוברקלוק לAMD Athlon 64 3000 (939-pin) ולהשוות אותו נגיד ל3200+/3500?

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  2. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

בשביל מה לקרר את ההארד דיסק? אני לא מבין למה שאני ארצה לקרר את זה זה לא כאילו הוא רותח או משהו ואני כיום בלי קירור מסתדר מצויין.... אז למה צריך את זה,סתם בשביל המוד?

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by Voodude,

אני מחפש קירור אפקטיבי לגשר הצפוני בלוח is7-e של אביט. חשוב שיהיה שקט, ואפקטיבי. יתכן שיהיה אוברקלוקינג אבל לא משהו רציני - על איזה קירור אתם ממליצים ומה מחירו?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  4. שלום לכולם!!!!!!!! לאחר הרכבת גוף קרור מידגם: ARCTIC COOLIMG FREEZER PRO 64 למעבד מידגם: AMD ATHLON 4800+ X2 טמפרטורת המעבד במצב רגיל נעה בין 30-33 מעלות ולאחר מישחק כגון call of duty 4 טמפרטורת המעבד היא 50-55 מעלות האים זה תקין? זה ניראה לי קצת גבוה למרות כל ההמלצות שנתנו לי על גוף קרור זה הישתמשתי במישחה הטרמית שסופקה על גוף הקרור האים זה בסדר? תודה מראש לכל העונים משה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by zoyaniv,

שלום אני בקרוב ארכיב את ה 2180 שלי על לוח גיגהבייט P35DS3L עם זיכרונות 2GB400MHZ PK של GSKILL במידה ואני רוצה לעלות באס ל 333 נגיד ולנצל הכי טוב את הזיכרון שלי אני אמור לשים מחלק 5:6 (אם יש כזה) או שלא הבנתי נכון את הרעיון ?

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by eitanb3,

האם יש פה מישהו שיש לו Venice 3000+ ?? יש לי: Venice 3000+ Corsair 400mhz 512X2 GA-K8NF-9 ואשמח שמישהו שיש לו מערכת דומה ידריך אותי אישית באוברקלוק הראשון שלי למערכת =) צום קל, איתן.

7. שלום לכולם, תקשיבו אני צריך 5 או 4 מאוורים יפים למארז שיהיה נחמד אבל שלא יעשו הרבה רעש... אני בטוח שרובכם הגדול כאן מבין בזה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בעיניין. רוב תודות ;D

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  8. http://hwzone.co.il/reviews/2900xt/19/ שלום לכם ידידי רכשתי כרטיס XT2900 שדורש חשמל דרך קונקטור שמופיע ומוסבר למעלה לצערי החיבור הזה לא כלול בערכה של הכרטיס וכל חיפושי אחר כבל כזה של חשמל בחנויות בדרום ת"א וחנויות מחשבים או אלקטרוניקה לא הצליחו האם מישהו מוכן לומר איפה אני מוצא כבל חשמל של 4X2 פינים ?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by 114508534,

אני רוצה להוסיף מאורורים לכרטיס מסך ולצ'יפסט אז איך כדי לשים אותם שידחפו אוויר או שישאבו

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by bilbo,

הי. מה דעתכם על הקיט החדש הזה? http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0103/cl-w0103.asp אך נחשבת המשאבה הזאת? בהנחה שאיני מעוניין ב EXTRIM COOLING אלה בהחלפת מערכת האויר שלי בקרור מיים. ובהנחה שיש לי כבר את מערכת BW שלמה .. ובהנחה שהC2D הוא מעבד קריר

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אני פשוט רוצה לדעת אם אני יכול לחסוך בקטע הזה ואולי לקבל ביצועים טובים יותר? אני יודע שהרדיאטור הוא אם לא החלק החשוב ביותר במערכת קירור והייתי רוצה לדעת אם רדיאטור של מכונית או אופנוע יעזור לי באיכות הקירור לעומת טרמוצ'יל 120.3?? אגב לגבי מיקום זה לא משנה כי גם ככה הוא יהיה מבחוץ. מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים , אשמח לדעת זאת.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  12. ההיתלבטות היא בין הZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP לבין הArctic-Cooling VGA Silencer Ver.3. כמובן שהמטרה העיקרית היא להגיע כמה שיותר רחוק אם הOC ב9700NP. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by shimronfio,

איזה קירור עדיף מהחברה TT , SpinQ או ה- V1? אם יש קירור אחר בתקציב עבור סדרת המעבדים CORE I7 אולי ישקול לקנות אחר.

14. Started by avsb,

יש לי את האפשרויות האלה בביוס ורציתי לדעת למה הם משמשות? והאם אני יכול לבטל\להפוך לזמין לטובת אוברקלוק גבוה יותר והאם יש סיכונים בכך או האם זה מזיק לחלק או יותר במחשב שלי

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by Ido.K,

שלום אני מחפש מאוור 80 מ"מ הכי איכותי כיום בשוק אני מתכנן לשים אותו על מעבד שיעשה עבודה ממש טובה. תודה ענקית לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם של חברת GIGABYTE מדגם GA945P-S3 REV:A2 מעבד E6300 1.86Ghz כרטיס מסך Radeon 4830 512MB 575/900 @ 650/1000 זיכרון: 3GB 2 קיטים של 512MB 667MHZ ועוד קיט 1 של 2 GB במהירות 800MHZ (הלוח מוריד ל 667) קירור מקורי של אינטל למעבד (ORB) מתאים ל SOCKET 775 וכו' ספק ZUMAX 400WATT אמיתי. אני מעוניין לעשות OC למעבד, השאלה היא האם כדאי לי ? עם הנתונים שיש לי כרגע, עד כמה רחוק אוכל להגיע בלי העלאת מתחים וכו' ? 2.5GHZ אוכל ? (בערך, ברור שאף אחד לא יודע ולא יידע עד שאני אנסה בעצמי, אבל אני לא מעוניין למשוך OC עד הסוף). ראיתי הרבה אנשים בפורום שיש להם ניסיון עם נתונים כמו שלי בדיוק, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. שלום, הלך לי הקירור אקטיבי של הCHAINTECH 7NJS ZENITH שלי ונשארתי עם הפסיבי המעפן שלו... אז אני רוצה אקטיבי חדש... מה לקנות? חשוב יל מאוד השקט ואני לא עושה OC רציני מדי.. אבל קירור שיאםפששר אוברקלוק בינוני.... תודה רבה רהב מראש, ניר. יש יל אפשרות להביא מחול אז אם יש דברים בחול שאין בארץ זה בסדר... ואל תתייחסו למחיר.. תודה רבה רבהמראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  18. http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH(3D%20Cooler-Ultra%20GT GH-PCU31-VH (3D Cooler-Ultra GT)

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. ברשותי מערכת דיי פשוטה (במפרט)....אני עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך..השאלה שלי בגלל שהמחשב שלי דיי עגלה גם ככה כדאי לעשות גם למעבד? או שזה לא ממש יתרום כמו הoc לכרטיס מסך וoc לכרטיס מסך מספיק?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by cohena11,

קניתי MSI MEGA PC זה מחשב SMALL FORM FACTOR עליו יש מעבד P4 2.66 512 DDR SAMSUNG DVD COMBO CDRW דיסק 80 GB SEGATE והכי חשוב כרטיס AGP TI4200 בדקתי טמפ' בתוכנת MSI PC ALERT 4 שהגיעה עם המחשב והתוצאות: במנוחה: CPU 41 C SYSTEM 31 C עבודה מאומצת: CPU 57 C SYSTEM 47 C כל זה מקורר על ידי SMARTFAN מחובר על וונטה מיוחדת שאלותי: א.באיזה תוכנה הכי טוב לבדוק טמפ' ואיך? ב.האם זה לא חם מידי?(צריך לזכור שזה מיני מחשב-אני חושב שהסטנדרט שונה) ג.אם זה חם מדי מה הם התוצאות לחימום יתר ברמה הזאת? ד.איך אני בודק אם המאוורר משנה RPM בצורה נוכנה ואם אפשר לשלוט על זה? מאוד חשוב שאקבל תשובות נכונות ומהירות מכיוון שעל פי התשובות אני אשאיר את המחשב אצלי או אחזיר אותו מאיפה שקניתי אותו

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  21. שלום אני רוצה להבין בכמה טמפרטורות מוריד המאוורר שלכם כמו טיפון ודומיו (לא בעבודה ) את החום /טמפרטורה במצב רגיל/שקט לדוגמא אצלי הטמפרטורה 46 מעלות במצב רגיל לאחר הדלקת המחשב עם מאוורר רגיל (939 4800X2 בכמה מוריד לכם המאוורר שקניתם לעומת המקורי ?

22. המצב הוא כזה , לוח אם שיש עליו מעבד P4 2.8 GHZ (Presscot יש עליו קירור STOCK והמעלות נעות בין 65 ל 70 עכשיו על הלוח יושבת מאחוריו פלטה שמחזיקה את הקירור השאלה היא אם אני מחליף את הקירור אני צריך גם לפרק את הלוח אם מהמחשב ולפרק את הפלטה או שאני יכול להשתמש בפלטה לקירור אחר ? וכמו כן אשמח להמלצה לקירור לSOCKET 478 ולא מפריע לי הרעש שהוא עושה .. בתודה מיכאל

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. מבקשים ממני תמונה של CPU Z עם הפרטים רק בעיה שאין לי מושג איך לצלם בדיוק את החלון באותה רזולוציה שמבקשים. עזרה?

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  24. אני מחפש גוף קירור (לא פאסיבי) לקירור המעבד שלי (פנטיום 4 - 3 ג'יגה), מוכרח להיות שקט (זה שיש לי גורם למחשב להשמע כאילו מישהו מניע מנוע של מטוס בתוכו..), ואיכותי שגם ישמור על טמפרטורות סבירות. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  25. איך אני יכול לבדוק כמה AMPER ה-LED שלי צורך? וכמה V

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים