אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים: מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7-G - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC הסתבכתי עם דרייברים של הכרטיס מסך כמו שאתם יכולים לראות בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87237.0 וכשהרצתי 3DMARK05 לקראת הסוף שמעתי צפצופים מוזרים ברמקולים כמו סירנות איטיות כאלה, כמה שניות לאחר שהתוכנה סיימה להריץ את הבדיקות שלה הציפצופים הסתיימו גם כן. כמו כן אין לי משחה תרמית בין המעבד להיטסינק אלא פד כזה שבא עם …
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, התעוררתי לפני רגע לבדוק את מצב הטסט שאני עושה בפריימ TORTURE TEST בדקתי אם האוברקלוק שעשיתי למעבד יציב, יש לי CORE 2 DUO E8500 שהמהרתי ל 4.05 גיגה הרץ וראיתי שהכל בסדר אבל בתוכנה SPEEDFAN ראיתי שהחום של המעבד CORE 0 ו 1 המעלות הם בסביבות 59-61 צלסיוס, האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אמרו לי שאם עושים אוברקלוקינג לכרטיס 5200 הרגיל , אפשר להגיע איתו לביצועים של אולטרא , זה נכון?? ואם כן , ה 5200 שלי הגיע בלי מאוורר אלא רק היטסינק , כלומר אצטרך להוסיף לו קירור , זה כדאי להשקיע על הכרטיס הזה? איזה זלמן-180שח או איזה טרמלטייק-49שח
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
חברה חשבתי האם אפשר לחבר את המגדל השקט של Tt ע"י קליפסים?ולא בעזרת חורי עיגון?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד amd 4600X2 והמצ שלו 2.4 גיגהרץ אם אני יעלה אותו ל-3.0 מה מצב הטמפרטורות המומלץ כרגע אין לי קירור מיוחד על המעבד רק תגוף הקירור המקורי
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את כל הסימנים שהקפתי בעיגול שחור????
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המאווררים פועלים מצויין יש אחלה טמפרטורות,רק המאוורר הקדמי שקניתי ב30 שקל סתם מציק כי הוא עושה רעש לא נורמלי,נראה כי הוא עובד מהר מדי אבל עדיין לא מצאתי תוכנה שתזהה אותו(הוא מחובר לחשמל של ההארד דיסק ולא ללוח אם) התוכנה של הלוח לא מאפשרת הורדת מהירות(abiteq) נראה לי וגם ככה לא מזהה אותו ואותו דבר ספיד פאן יש רעיון איך להוריד תמהירות?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תיראו קניתי מחשב סוס אבל המארז לא השקעתי ממש כי עכשיו אני לא הולך לעשות OC אולי עוד שנה מה אתם אומרים המארז המיסכן הזה אם שני מאוררים 120מ"מ וספק 300W יקרר טוב את המחשב ? מארז-Compucase HEC CI-6A19 MIDI ATX BLACK 300W והחלקים: מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y זיכרונות-DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 כרטיס תצוגה-SAPPHIRE RADEON 9800 128MB DDR TV-OUT+DVI OEM דיסק קשיח-WD 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y אני לא ירשום גם את הציוד העקפי כי אם לא צריכים קירור
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתחיל OC על 9600GT שלי, ואני לא יודע עם איזה תדר להתחיל, ליבה או זיכרון (מה עם Shaders)? יש לי כבר את RivaTune הכי אחרון... יש יחס מסויים בין תדר ליבה לתדר זיכרון שאני חייב לשמור? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגדלים האלו 10' 18' וכ"ו? איך אני יודע מה מתאים לצריכים שלי מבחינת מידות? והאת האם הם עד כדי כך משפרים את זרימת האוויר? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1101_630_1120
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי, "ברק משעמם לך מה תעשה? אולי תהיה OC? המממ זה דווקא רעיון לא רע....." כן, עולם האוברקלוקרים המודינג וכ'ו מושך אותי. אז חשבתי לעצמי, "ברק איך תלמד הכי טוב? תשיג מחשב, תעשה ניסויים.... כו סבבה נשיג מחשב!!!" טוב אז יש מחשב מה עכשיו? ידע באלקטרוניקה שיפצו"ר אין לי הרבה.... אבל אני רואה את עצמי כאחד שלומד מהר ובעל ידיים טובות, אז.... אשמח עם תביאו לי טיפים רעיונות מדריכים מאמרים מה שבא ליד... המחשב הוא : CPU - Intel Celeron-A, 433 MHz MotherBoard - Intel Cayman CA810 MotherBoard Chipset - Intel Whitney i810E System Memory - 192 MB (SDRAM) BIOS - AMI OS - Microsoft Windows 98 SE Graphic Card - 3Dfx Voodoo3 תודה brokm
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קניתי AMD X2 3800+ Tray וחיברתי אותו למאוורר Zalman 7000B-Cu. אז ככה - 33 מעלות במנוחה - וזה קופץ ל-50 מעלות כשיש לי שני פריים95 על כל ליבה. וזה עוד לפני אוברקלוק... זה לא גבוה מדי? בכל מקרה - חשבתי זה אולי בגלל שיש לי איזה מדבקה על המעבד עצמו, ובחנות אמרו לי להשאיר כי זה לא משפיע על הטמפרטורה. השאלה עד כמה זה באמת נכון שזה לא משפיע? המדבקה יושבת בדיוק על האמצע של המעבד, בדיוק איפה שכל החום. עכשיו אמרו לי שאם אני מוריד את המדבקה - אין לי אחריות. אז איך אני מוריד את המדבקה מבלי לקרוע אותה ושתשאר בסדר?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15009 עתה צריך להמתין עד שהמוצר יהיה במלאי.. מעניין אם המוצר ישיג עליונות מעל הנינגה ו הBT...
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי (: אני מחפש משאבה נורמלית ולא יקרה בטירוף (סטנדרטית, לא מה-TOP וגם לא אחת ג'נרית ולא אמינה), חשוב שתיהיה מיועדת למחשב ולא לאקווריום (שתוזן מ-DC12V), וכמובן שהעדיפות היא ליבשה (נשמע לי בעייתי לבנות מיכל לטבולה). אגב, מה רמת ה LPH המינימלי המומלץ לדעתכם? תודה רבה! (:
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מכוון את התוכנה לתדר של 500 עושה את הבדיקה והכל לוחץ על החל ועדיין התדר שלי לא משתנה מי שכול לעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://hcidesign.com/memtest/ תוכנה נחמדה וחביבה ועובדת יפה ולמעשה גם בדקתי אותה על הגדרות שאני יודע שבהם הזכרונות לא עובדים טוב וזה גילה את האי יציבות. מומלץ בחום. לינק להורדה : http://hcidesign.com/memtest/download.html
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אני מעוניין במאורר שקט ואפקטיבי, בשביל מעבד Q6600 בסכום של 260 ש"ח. על מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
Intel E2180 65nm 1MB 2GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium DDR2 800MHz CL4 1024 X 2 Hec Compucase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני רוצה להגיע כמה שיותר עם המפרט הזה, המחשב שלי בן שבוע, תיכננתי להגיע בכלל ל 3.5GHZ ואני רואה שאין מצב. כי על 3.2GHZ המחשב לא יציב. אז ככה. נתונים של כרגע: תדר מעבד : 3GHz מתח זכרונות: 2.0V מתח מעבד: 1.35V יש לי כאן תמונה של התוכנה של הטפרטורה ושל התוכנה שמדמה ובודקת את היציבות, כרגע א ני חושב שהמחשב יציב כי זה על 3GHZ למרות שבסוף הבדיקה של התוכנה היה כתוב שהמעבד חם מידי. אני רוצה לעלות מעל 3GHZ זה מה שבטוח, בקשר לתוכנה CPU-Z היה לי ERROR בה אז אי אפשר לראות כלום.. [glow=red,2,300]עדכון: CPUZ[/glow] [gl…
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אתם יכולים בבקשה להביא לי תמונות של מאוררים\מתאמים אלו . כי אין לי מושג איך רושמים מולקס באנגלית.
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
א. לא הצלחתי להריץ את MBM יש לי PRIVILLAGE PROB. למרות שאני SYS ADMIN ב. פעם הייתי עובד עם INTEL ACTIVE MONITOR שעכשיו גם לא עובד לי.... מה שבאתי להגיד זה... היה לי תמיד תמיד יציב 50 מלא ן70-100 נתתי למחשב להריץ PCMARK ופתחתי את הדלת ולהפתעתי ההיטסינק לא חם בכלל.. יכול להיות שהסנסור הלך?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מדובר במאווררי 120ממ שמגיעים עם המארז. מהירויות הסיבוב המתקבלות הן באותה יציאה על הלוח.(אחד המאווררים מתחבר פשוט ליציאה בלוח שלא מאפשרת ניטור מהירות). לשני המאווררים יש חיישני טמפרטורה ירוקים. האם יכול להיות הפרש כזה במהירות הסיבוב רק בגלל מיקום החיישן הירוק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אבל אני מנסה לשמור על המחשב שלי כמה שיותר טוב. עכשיו, על פי speedfan הcore שלפי מה שהבנתי זה פנים המחשב ( :s05: תקנו אותי אם אני טועה) מתחמם יותר מידי... כשהמחשב עובד זמן מה ועומד עובד מבלי להפעיל שום תוכנה כבדה אז הוא מגיע ל53-51 מעלות ואם אני מפעיל מוש כבד אז הוא מזנק ל58-61 מעלות וכל הפעולות מתחילות לקרטע, אפילו העכבר בקושי זז על המסך. הייתי רוצה לדעת איך אי יכול לטפל בזה??? תודה רבה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-