אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, התעוררתי לפני רגע לבדוק את מצב הטסט שאני עושה בפריימ TORTURE TEST בדקתי אם האוברקלוק שעשיתי למעבד יציב, יש לי CORE 2 DUO E8500 שהמהרתי ל 4.05 גיגה הרץ וראיתי שהכל בסדר אבל בתוכנה SPEEDFAN ראיתי שהחום של המעבד CORE 0 ו 1 המעלות הם בסביבות 59-61 צלסיוס, האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אמרו לי שאם עושים אוברקלוקינג לכרטיס 5200 הרגיל , אפשר להגיע איתו לביצועים של אולטרא , זה נכון?? ואם כן , ה 5200 שלי הגיע בלי מאוורר אלא רק היטסינק , כלומר אצטרך להוסיף לו קירור , זה כדאי להשקיע על הכרטיס הזה? איזה זלמן-180שח או איזה טרמלטייק-49שח
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד , כמה אוברקלוק אפשר להגיע בביטחה עם המפרט שיש לי בצד בדיוק ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה את ה ZIP לא את ה EXE ומפה http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download זה נתקע באמצע כל הזמן.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הי לכולם ושבת לשלום קיבלתי לוח חדש Gigabyte GA-EP35-DS4 יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה? ב- OC?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום אני צריך מאוורר למעבד למטרת OC, לQ9300 שיהיה כמה שיותר שקט. חשבתי על כמה אופציות: Sunbeam Tuniq Tower thermaltake big typhoon 120 vx Thermalright Ultra 120 Xtreme+Scythe 120mm S-Flex 800RPM 33.5CFM (Scythe INFINITY (Japan Design מה יהיה הכי שקט? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני יושב על BUS של 333, והמחשב יציב לחלוטין, והוא יכול לעבוד שבוע ללא הפסקה, אבל אם אני עושה RESTART אז הוא לפעמים מאפס לי את הBUS(רק את הBUS, כל ההגדרות האחרות ששיניתי בBIOS נשמרות) ל266... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? שיניתי בביוס רק את יחס הזכרונות ל1:1, ואת הPCI FREQ לOC MODE, והורדתי את הLOGO המפגש בהתחלה. כל ההגדרות האלה נשמרות חוץ מהBUS. בכל בדיקות היציבות כמו PRIMEX2\ORTHOS אין שום טעויות, והטמפ גם בסדר...
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חברה חשבתי האם אפשר לחבר את המגדל השקט של Tt ע"י קליפסים?ולא בעזרת חורי עיגון?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש המלצה למאוורר למעבד עקב התחממות(פעמיים המחשב נכבה מחום בקיץ, כעקרון אני יודע שאני צריך לחדש משחה ולנקות את המחשב אבל אני רוצה להפטר מהקירור סטוק). המעבד שלי זה AMD 4600+ התושבת היא AM2 לא יובצע OC(לא כרגע וכנראה גם לא בעתיד). חשבתי על Arctic Cooling Freezer 64 Pro. עכשיו אני מעדיף מאוורר כזה שאני לא אצטרך לפרק את הלוח האם. הכי חשוב לי זה להוריד טמפ', רעש פחות מפריע לי כי המחשב בלילה מכובה. נ.ב. המארז זה gigabyte triton אם זה משנה למאוורר מבחינת גובה. עוד כמה שאלות קטנות: 1. המאוורר מגיע עם משחה טרמית או שצריך לקנות בנפרד? 2. יש למישהו המלצה לחנות בראשון לציון?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
תיראו קניתי מחשב סוס אבל המארז לא השקעתי ממש כי עכשיו אני לא הולך לעשות OC אולי עוד שנה מה אתם אומרים המארז המיסכן הזה אם שני מאוררים 120מ"מ וספק 300W יקרר טוב את המחשב ? מארז-Compucase HEC CI-6A19 MIDI ATX BLACK 300W והחלקים: מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y זיכרונות-DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 כרטיס תצוגה-SAPPHIRE RADEON 9800 128MB DDR TV-OUT+DVI OEM דיסק קשיח-WD 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y אני לא ירשום גם את הציוד העקפי כי אם לא צריכים קירור
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו פה יודע איך אני מעלה את המתח למעבד בלוח msi ms-7267 ניקרא גם 945gcm2 ???? אני לא מצליח למצא... יש מצב שפשוט אין את האופציה הזאת? מעבד 2180
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב Athlon 64 3000 נכנסתי לביוס לבדוק טמפרטורה של מעבד רשום שם שזה נע בין 48-53 מעלות ב EVEREST 45 מעלות א.למה יש הפרשים בין הביוס לתוכנה ? ב.האם זה תקין ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי את המארז Cooler Master Centurion 5 הגירסא עם החלון (לצערי :-[) ככה, ניקיתי את כל המארז,כולל פילטרים מקדימה ,מאוררים ה80 וה120. והטמפ' 38 מעלות? הגיוני? מה דעתכם יכולה להיות הבעיה שהטמפ' של המארז גבוהה מהרגיל? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://hcidesign.com/memtest/ תוכנה נחמדה וחביבה ועובדת יפה ולמעשה גם בדקתי אותה על הגדרות שאני יודע שבהם הזכרונות לא עובדים טוב וזה גילה את האי יציבות. מומלץ בחום. לינק להורדה : http://hcidesign.com/memtest/download.html
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי Winbond 3200 עובדים במהירות של 400 (2 כפול 256) התיזמון של הביוס היה 3 3 6 2.5 ושיניתי ל 3 2 7 2 קיבלתי בסיסופט שיפור קטנטן מ 3250 ל 3300 (בערך) בהנחה שהמערכת תעבוד יציב האם להשאיר את השינוי ? האם אפשר לנסות ערכים טובים יותר ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לשים 4 לדים במאוורר, כל פינה לד, איך אני מפעיל אותם? אני צריך לקנות 4 לדים של 3 וולט ןלשים בטור?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מארז CM 690 ולפי האתר כתוב שהוא מגיע עם 3 מאווררים של 120 MM מישהו יודע אם יש צורך בעוד 3 למשל, ואם כן איזה סוג אם אפשר לקבל המלצה ? ובנוסף המארז יכיל Q9450,EX38-DS4,HD 4870, וכרטיס קול - Audiophile 192 והרד דיסק אחד. מישהו יכול להמליץ על קירור למעבד בנוסף שיהיה שקט בעל קירור טוב. יש לציין שיש לי הנחה טובה על מוצרי CM אבל אני לא נעול על מוצר זה עבור קירור ? אשמח לתגובות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין במאורר שקט ואפקטיבי, בשביל מעבד Q6600 בסכום של 260 ש"ח. על מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
יש אפשרות להעלות את המהירות של המאוורר של ה INFINITY? דרך הביוס או תוכנות כלשהן? יש לי במחשב מתחת לספק מאוורר 120MM יש לי אפשרות להגביר את המהירות שלו גם? אם כן הייתי שמח להסבר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי P-3 1000 לוח-אם ASUS CUV4X-C זיכרון 256M של סמסונג כרטיס מסך GFORCE MX-400 64MB שאני מנסה לעשות O/C המחשב לא מתחיל לעלות מה יכולה להיות הסיבה? אולי צריך לעדכן את הביוס אם כן איך עושים את זה? בבקשה אני נואש..
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/wingo/v7000c/v7000c.asp אני משתגע המחשב שלי מתחמם אש נמאס לי מזה מחפש פתרון מפרט שלי: מארז של איבורי (הכי דפוק שיש!) לוח אם INTEL BONANZA ציפ 875 מעבד P4 3.0 מאורר פריזר 4 של ארטיק.. 2GB RAM בDUAL CHANNEL ללא קירור 512X4 דיסק S.ATA 120GB GF6800GT של ASUS מחפש לו קירור חדש (תראו בפורום) ספק רגיל אין לי מושג של מי. חברה כל עצה לקירור המחשב תעזור לי + האם כדאי את המארז שבקישור.. והאם מישהו יוד איפה קונים את המטלית שמנקה חומר טרמי. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להביא לי תמונות של מאוררים\מתאמים אלו . כי אין לי מושג איך רושמים מולקס באנגלית.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה: האם הליברטי 400 אמור להחזיק את המערכת שלי בOC סביר? תודה לעונים, פשוט יש לי בעיה עם OC כרגע עם הספק שלי ואני עומד לקנות את הליברטי... המפרט מצויין מימין...
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
א. לא הצלחתי להריץ את MBM יש לי PRIVILLAGE PROB. למרות שאני SYS ADMIN ב. פעם הייתי עובד עם INTEL ACTIVE MONITOR שעכשיו גם לא עובד לי.... מה שבאתי להגיד זה... היה לי תמיד תמיד יציב 50 מלא ן70-100 נתתי למחשב להריץ PCMARK ופתחתי את הדלת ולהפתעתי ההיטסינק לא חם בכלל.. יכול להיות שהסנסור הלך?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-