עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by psykick,

אני רוצה לדעת עד כמה כידיי לי להאיץ את המחשב וכמה אפשרי ביכלל במערכת כזאת: Asus P5LD2 SE intel core 2 duo E6300 2gb 667 thermaltake soprano קירור סטנדרטי של המארז הזה .. לא הוספתי כלום..

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  2. אהלן חברה... אני רוצה לדעת אם הטמפרטורות האלה טובות... גם המעבד וגם הכרטיס ללא אוברקלוק!!! קירור סטוק למעבד, ועוד קירור סטוק של 6600GT בצירוף מאוורר ג'נרי 80mm מתחתיו שזורק אוויר ישירות עליו...(היטסינק גדול משני הצדדים...) המארז בנוי שיש בו: מאוורר 120 מקדימה מכניס. מאוורר 120 בספק (אם הוא נחשב בכלל). מאוורר 80 מאחורה מוציא (ג'נרי). מאוורר 80 בצד מכניס. מאוורר 80 הוכנס כחריץ PCI (המקופל לכיוון תוך המארז, מתחת לכרטיס מסך וזורק עליו אוויר). מישהו מציע לשנות את הכיוונים? המארז הוא A-Top X-Blade.... תודה מראש עודד ב.

• 14 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by ManA,

אני בתהלכי OC עכשיו והבנתי שהPCIE מגביל אותי, אז רציתי לדעת כמה אני יכל להעלות מקסימום. ברגיל זה 100MHZ עכשיו אני ב104 עד כמה אני יכל להעלות? (אם זה משנה יש לי 19XT +GIGABYTE K8NF9-ULTRA( ???

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by Astrix-D,

אז ככה,נכנסתי לביוס,עברתי ללשונית Advanced והיה שם Cpu External Speed משהו כזה,זה היה על 2667 מהירות המעבד שלי,ושלחצתי על זה ,הייתה אפשרות או Manual או 2667MHZ מה אני צריך בשביל OC?

• 12 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by yaniv1306,

ומהי הטמפ' כאשר מדובר במשחק כבד

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by telzur,

איזה קירור כדאי לי intel e6600 ge force 7900 gs לא משהו מאוד איכותי ושאלה אם הגעתי לאיזו שהיא מהירות בoc היא נשמרת?? (אני מחפש קירור זול) והשיאים של oc אפשריים רק עם קירור מיוחד (איזה ומה מחירו)

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by nVIDIA70,

שלום. השאלה שלי היא האם החברה שממנה קניתי את הכרטיס יכולה לדעת אם עשיתי לו אוברקלוק (וכן עשיתי לו) ואז החזרתי את התדרים שלו לתדרים המקוריים. דרך אגב, לאיזה תדרים אפשר להגיע איתו בלי לקבל ארטיפקטים (כרגע במצב סטוק הוא נימצא ב-400 לליבה ו-800 לזיכרון). הכרטיס נקנה באמצע החופש הגדול והוא של חברת Inno 3D

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by Shane McMahon,

את sunbeam dtc 3.5 sv הנה תמונה:

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  9. לוח: P5B DLX גרסה: 1.04G ביוס:1004 תדר: 389 מתחים בביוס: הכל על AUTO חוץ ממעבד וזיכרון ציפסט: 65C (!?) מדוד עם FLUKE 52-II העברתי את כל ההגדרות מתח של הלוח מAUTO לערך הכי נמוך... טמפ' אחרי... 43-45C~ כולל בעומס וכמובן יציב. כנראה שהגדרת הAUTO ממש דינמיות ומעלה מתחים לפי הFSB (מה שכבר ראיתי עם הVCORE) בקיצור נסו ותתקררו נ.ב. מעל FSB 500 יש צורך בהעלאת מתחים ללוח.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. עברתי על כל ההנחיות אחת לאחת ובכל זאת אחרי שמירת השינויים בביוס המחשב נדלק, ומייד עושה עוד ריסטארט ועולה עם הגדרת FBS, ן PCI_E בברירת המחדל שלהם (לעומת זאת הוא שומר את שינויי המתחים, והגדרות טמפ' ב PC HEALTH. עדכנתי ביוס, הוספתי מתחים בהדרגה לזיכרון עד +0.3, למעבד עד 1.45, ושאר המתחים ב +0.1 קורה לי בכל שינוי שאני מנסה לעשות אפילו בהעלאת FBS ל 220 בלבד. מפרט 965DS3P REV 3.3 GIGABYTE CD2 4400 4 * TWINMOSS 800 5-5-5-15 1GB LIBERTY 500W GT8600 TUNIQ תודה

• 11 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by SyndromE,

אולי חלקכם מכירים את התוכנה (אני רק אתמול חנכתי אותה). יצאה גרסא חדשה v2.30 אני בסך הכל דואג שלא חס וחלילה תפסחו על התוכנה השימושית הזאת! תחשבו על זה בתור "rivatuner למעבד" יש שם הכל + היא מכירה את המעבד שלי עם האוברקלוק וכל הנתונים המדוייקים. הורדה חובה ! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1045 עריכה: במחשבה שנייה, אולי הת'רד מתאים יותר לפורום אוברקלוק ... חבל שאין למשתמשים הרשאה להעביר את האשכולות שלהם :\

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי מארז Gigabyte Aurora 570. המאווררים שלו יפים מאוד אבל לא רציניים. הייתי שמח למאוורר עם LED כחול, אבל אם זה מוריד מהאיכות אז . בקיצור, אני צריך מאווררים 12CM שקטים במיוחד שנותנים אוויר רב.. אני קונה אותם דרך TMS אז חשוב שהם יימכרו שמה.. יש עדיפות למאווררים עם LED כחול.. אבל שוב, אם זה פוגע באיכות אז לא... אני ייקנה כבר איזשהי מנורה לשים בפנים וזהו. כמו שכתוב בכותרת, אני לא מתקמצן על 100 ש"ח, אני מעוניין במאווררים איכותיים.. ובמיוחד, שוב, שקטים! מדובר במחשב לקולנוע ביתי! תודה מראש, תומר.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  13. שלום המחשב שלי לא משהו יחסית למחשבים והמשחקים של היום: pentium D 2.8Ghz Nvidia Gefore 7600GS אני משחק משחקים עם גרפיקה מיושנת ואני רוצה שיעבדו יותר חלק עם overclock עשיתי לכרטיס מסך שלי OverClock בעזרת התוכנה nTune מ GPU Memory 400Mhz ל 432Mhz GPU Core (3D) 490Mhz ל 529Mhz אין לי קירור מיוחד לכרטיס מסך ולמעבד.. בדקתי עם Nivida Monitor View את הטמפרטורה של GPU וזה 42-44C אני חושב שזה טוב ומוזר קצת כי אין לי קירור מקצועי, תגידו אתם.... בינתיים שמתי על המחשב קרחומים מהמקפיא ליתר ביטחון אני רוצה לעשות OverClock גם למעבד אבל אני לא יודע איך ועם איזה תוכנה ואם אפשר בלי קירור Thermaltake או משהו תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by Murmur,

שלום, אני חושב להתקדם ולקנות מחשב חדש מבוסס Q6600 ולוח P35 ולעשות לו אובר-קלוק לאיזור ה-3.2 כדי לקבל מחשב חזק. שימושים: אני לא משחק משחקים, אלא מאמץ את המחשב בעיבוד תמונה וסימולציות נומריות (Matlab, ArcGis, Photoshop) וקידוד וידאו (לא עריכה). יש לי שאלה: האם חובה להמהיר גם את כרטיס המסך, או שלשימושים שלי אין צורך בכך? תודה.

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by wrecker,

דבר ראשון אני צריך תוכנה בשביל להמהיר אותו או משהו כזה... הכרטיס של חברת leadtek אם זה נותן משהו ואם מישהו כבר המהיר אותו הייתי מעוניין לדעת לאיזה נתונים הוא הגיע (כמה MHZ) יציב ועם שיפור הכי פקטיבי ואם יש כבר הודעות דומות לשלי אז אני מתנצל .. חפשתי בפורום ולא מצאתי את התשובות שאני מחפש פה.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by gonenb,

היי הכרטיס מאוד מרעיש עם המאוורר שהוא בא איתו, אני צריך משהו הרבה יותר שקט, בלי צורך ב overclock. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by DorHD,

שלום, הייתי מעוניין לדעת על מאווררים מומלצים לקירור הנ"ל Thelmelright True 120 ? הצרכים הם : מאוורר חזק וטוב עדיף אחד כזה שגם יהיה שקט. אין הגבלת תקציב...

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  18. Started by danielhasan,

איפה אפשר לימצוא TwinTurbo ?(בישראל)

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  19. הכרטיס שלי הוא 8800gts 512 g92 גיגהבייט רגיל איך אני מכין פרופילים למאוור של הכרטיס .? לא מצליח עם ריוה טיונר

20. Started by eranza,

-------------------------------------------------------------------------------- בוקר טוב לכולם אני מזמין כמה דברים של קירור מאתר בארה"ב http://www.sidewindercomputers.com/ אם מישהו רוצה להזמין משהו אין לי בעיה להזמין גם אתר אמין מאוד את כל המערכת שלי הזמנתי משמה והגיע אלי תוך שבועיים ההזמנה שלי תתבצע ב-7 לספטמבר אז אם אתם רוצים עד אז סבבה בכל מקרה אפשר להשאיר פה הודעות או במייל שלי eran.zarbian@beerness.health.gov.il או בטלפון 0506261516 יום נעים לכולם דרך אגב השם שלי זה ערן

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by liortaib,

שלום אני קונה מחשב עוד כמה ימים.....מ tms אבל אני לא קונה מעבד...אני מביא אותו ממקום אחר בזול יותר.... עכשיו רציתי לדעת עם ה v1 דורש פירוק של הלוח? והאם tt bt vx דורש פירוק של הלוח. והם יש הפרש ביצועים גדול הין ה bt ל v1 אני לא מתכוון לעשות oc תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by EAD,

היי יחד עם הלוח האם הזה, לא מגיע חוברת שמכילה מידע על BIOS עצמו כלומר יש חוברת על מבנה הלוח וכו', אבל לא על הBIOS מישהו יכול לעזור? וגם אני מחפש מדריכים ברשת והסברים בכלל על הBIOS של DFI וכל הנושא של "ג'יני ביוס" וכו' פשוט זה לוח עם BIOS שונה לחלוטין נניח מASUS או ג'גה בייט שרגיל ורוצה יותר מידע ופירוט וכו' תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. מאוורר שקט ביותר -הוא עובד אצלי על ה-LOW ונותן רמת רעש נמוכה למדי אין ספק המאוורר הכי טוב שנתקלתי עד עכשיו(=ותאמינו עברתי הרבה מאוד מאווררים) המינוס היחיד שלו זה ההתקנה טיפה מסורבלות במארזי ה-MIDI TOWER כיוון שאין מספיק מקום לצורך הידוק החיבור של ה-SOCKET אם אתם קונים את המאוורר הזה עדיף לכם לא להשתמש במשחה המסופקת תקנו את -MX1 לאחר שנותנים למשחה לעבוד איזה כמה שעות טובות הביצועים יותר גבוהים מאשר במערכות קירור מים טובות סך הכול מאוורר חביב למדי(=על מי אני עובד זה מפלצת לא מאוורר) רק שאלה אחת מעסיקה אותי בקשר למאוורר הזה: ראיתי באיזו חנות את ה-BT עם מאוורר אחר -בדיוק כמו ב-BT הרגיל רק עם לדים!!! מישהו יודע היכן משיגים את זה? כי ראיתי את זה אצלם בתצוגה!

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by token_toker,

שלום, אני לא מומחה גדול ל-OC אך הצלחתי להגיע עם המעבד שלי Q9550 (ראו מפרט) ל-3.4 בלי להעלות מתח למעבד אלא רק ע"י הגדלת ה-FSB. כאשר אני מעלה את תדר הבאס בכדי לעבור את התדר הנ"ל, המחשב נדלק אך אינו מגיב (מסך שחור) וכתוצאה אני מוכרח לבצע איפוס לביוס לכן הגעתי למסקנה שאני אמור להעלות את המתח למעבד ואיני מוכן לעשות זאת ללא ייעוץ. ב-REALTEMP נכון לעכשיו המעבד על חום של בערך 38 מעלות במנוחה ובמאמץ (OCCT) מגיע ל-65 בערך. שעתיים בדיקת OCCT מצביעה על יציבות ותקינות המערכת. אשמח לכול עזרה והדרכה בכדי להעלות את התדר למקסימום.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by parsi1,

אני מתכנן לקנות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 האם אני יכול להסתפק בקירור הרגיל של אינטל שמגיע עם המעבד או ששווה להחליף אותו לקירור אחר ? אני לא מתכנן לבצע OC למעבד... איך הביצועים של הקירור של המעבד שציינתי אינטל ואיך הרעש שלו ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.