אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
חבר שלי עשה אוברקלוק למעבד שלו ועלה 600 מגה הרצ עכשייו המעבד עומד לו על 30 מעלות במאמץ אז למה הוא לא יכול לעלות יותר תמהירות???
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. האם OC למהירות מעבד טורם משמעותית לביצועי משחקים (אני מדבר על ה E6400) או שה OC המשמעותי בהקשר זה הוא בעיקר של כרטיס המסך? 2. האם OC לכ.מסך (אני מדבר על 7600GT של LEADTEK דרך התוכנה המצורפת) מעלה את צריכת החשמל של הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר צג של וידאו ישן מאוד למחשב כך שהצג יראה את הטמפרטורות איזה פינים מה חיבור 21 הם אחראים לטמפרטורה ובאיזה תוכנה להשתמש אגב ברוכים הנמצאים
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
1)יש לי ספק כח 400W האם הוא מספיק טוב לOC?? ולכרטיסיי מסך החדשים כמו ג'י פורס 6? 2)יש לי פנטיום 4 נורת'ווד הוא פועל ב800 FSB והזיכרונות פועלים ב400DDR -זה נורמלי ..... אבל אם אני מעלה את הבאס ל233 אז הזיכרונות יקרסו לי..... אבל האם הם יקרסו אם אני אדאג לקירור רצחני לזיכרונות ?
-
- 14 תגובות
- 638 צפיות
-
-
פשוט שכחתי את שם החנות, למרות שראיתי קישורים לחנות שאני מבקש לא מעט פעמים, אבל שכחתי לשמור את הכתובת :'( אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת לי קישור נ.ב ניסיתי חיפוש יסודי ולא מצאתי נ.נ.ב מצטער אם זה לא הפורום הנכון :-\
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד amd 4600X2 והמצ שלו 2.4 גיגהרץ אם אני יעלה אותו ל-3.0 מה מצב הטמפרטורות המומלץ כרגע אין לי קירור מיוחד על המעבד רק תגוף הקירור המקורי
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של אינטל ואני ממש רוצה להעלות את המעבד קצת.. אם הייתי יודע שלא יהיה אפשר לעשות לו אוברקלוק לא הייתי קונה אותו !!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את כל הסימנים שהקפתי בעיגול שחור????
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שבוע שעבר התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מהמארז, אז החלטתי לפתוח את המחשב תוך כדי עבודה ולנסות לאתר את מקור הרעש, אך ללא הצלחה. כיביתי את המחשב, ניתקתי את הדיסקים הקשיחים וחיברתי אחד כל פעם. ניתקתי את המאווררים של המארזים ואפילו את המאוורר של המעבד למספר שניות. בסופו של דבר רק כשניתקתי את חיבור המולקס של כרטיס המסך-הרעשים פסקו. מדובר בכרטיס מסך מסוג Geforce FX5900XT של Albatron והוא משרת אותי נאמנה, כך שאני לא מוצא סיבה מספיק טובה להחליף אותו. היום שלפתי את כרטיס המסך וניקיתי את המאוורר שלו עם ספריי אוויר בלחץ, אך גם זה לא הועיל. בקיצור, מה אפשר לעשות כדי להיפתר מהרעשים המטרידים? ואיך בכלל מפרקים את ה-heat sink של כרטיס המסך בלי להרוס את הכרטיס עצמו? צרפתי לת'ראד תמונה של ה-He…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
עד לפני חודשיים בערך עליתי עם המעבד שלי (Q6600) ל3.0-3.2 בקלות... אבל אחרי ששלחתי את המחשב להחלפת המארז, המעבדה החזירו לי את המחשב על הגדרות הDefault שהן 2.4, וכאשר אני מנסה לעלות אפילו ל2.6 אחרי הריסט פשוט עולה מסך שחור. בשביל שהמחשב ייפעל אני צריך להוציא את הבטריה. לא הוחלף שום רכיב במחשב - רק המארז. מה יכולה להיות הבעיה? כי בעבר זה לא קרה... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי,אני חדש כאן. תגידו,כמה אוברקלוקינג אני יכול לעשות לP3 667 בלי להחליף היטסינק? ואיזה היטסינק כדאי לי לשים בשביל לעשות אוברקלוק ל1000 (או משהו באיזור)?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/2900xt/19/ שלום לכם ידידי רכשתי כרטיס XT2900 שדורש חשמל דרך קונקטור שמופיע ומוסבר למעלה לצערי החיבור הזה לא כלול בערכה של הכרטיס וכל חיפושי אחר כבל כזה של חשמל בחנויות בדרום ת"א וחנויות מחשבים או אלקטרוניקה לא הצליחו האם מישהו מוכן לומר איפה אני מוצא כבל חשמל של 4X2 פינים ?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מפרט בחתימה התחלתי להעלות bus, כרגע ב-3.2, יש עוד הרבה להמשיך אבל רציתי לשאול בקשר למתחים, כולם מוגדרים בלוח על auto, יש צורך לשנות את זה ? הם יכולים לעלות לבד כאשר על auto ? ועוד שאלה בקשר ללוח הספציפי הזה, איפה אני רואה את המחלק של הזכרון ? לא הצלחתי למצוא אותו תודה
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק קטן של +100 לזכרון +65 לליבה יש לי hd4850 sapphire הגרסת סטוק..במאמץ מטורף הוא מגיע ל88-89 מעלות..(בזכרונות הליבה קצת פחות) זה מוגזם ?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האמת, שבטח מומחי הפורום מכירים את העניין, אבל, למען אלו שיחפשו פתרון למחשב שפתאום לא נדלק למרות שעל פניו לא התחמם יותר מדי. שני מחשבים עם הלוח ומעבד AMD 4200 הפסיקו לעבוד לפתע פתאום. :s05: שני המחשבים עבדו כרגיל, נכנסו למצב המתנה בלילה ונכנסו לקומה. בשני המקרים המחשבים לא נדלקו - לא הגיעו למסך הביוס, נורת ON דולקת , וזהו. בשני המקרים לא היתה התחממות מיד לפני התקלה, שניהם עבדו במשך זמן רב (מתחילת הקיץ) על טמפרטורות של סביב ה-60 מעלות עם הקרור המקורי של AMD. מסתבר שהטמפרטוה הגבוהה למשך זמן יבשה את המשחה הטרמית. למרות שלא היה מדובר בטמפרטורות קיצוניות יש ללוח הזה מנגנון הגנה נוסף. הפתרון: RESET לביוס, אם ע"י קיצור הפינים המיועדים לכך, או ע"י הוצאת הסוללה, מריח…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני לא הכי מבין בנושא אבל ניסיתי לעשות OC ראשון והמחשב ניתקע לי לפני עליית הWINDOWS . יש לי לוח של ABIT IS7-E אני צריך לשנות משהו בתיזמונים? מה צריך להיות היחס בין ה APG PCI ? אני מנסה לעלות מ200/250 עם P2.4 /800 תודה לכל העוזרים ........................
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לוח אם ABIT IL9 PRO מעבד -E6300 זיכרון 4GB 667 יש אפשרות לבצע OC אם כן מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מדובר במאווררי 120ממ שמגיעים עם המארז. מהירויות הסיבוב המתקבלות הן באותה יציאה על הלוח.(אחד המאווררים מתחבר פשוט ליציאה בלוח שלא מאפשרת ניטור מהירות). לשני המאווררים יש חיישני טמפרטורה ירוקים. האם יכול להיות הפרש כזה במהירות הסיבוב רק בגלל מיקום החיישן הירוק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה עליכם, האם צריך לבודד את הטריסטורים מהצלע קירור? או שזה לא מסוכן ואפשר לחבר את כולם לאותה הצלע וזה לא יחשמל אף אחד?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH(3D%20Cooler-Ultra%20GT GH-PCU31-VH (3D Cooler-Ultra GT)
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מארז Gigabyte Aurora 570. המאווררים שלו יפים מאוד אבל לא רציניים. הייתי שמח למאוורר עם LED כחול, אבל אם זה מוריד מהאיכות אז . בקיצור, אני צריך מאווררים 12CM שקטים במיוחד שנותנים אוויר רב.. אני קונה אותם דרך TMS אז חשוב שהם יימכרו שמה.. יש עדיפות למאווררים עם LED כחול.. אבל שוב, אם זה פוגע באיכות אז לא... אני ייקנה כבר איזשהי מנורה לשים בפנים וזהו. כמו שכתוב בכותרת, אני לא מתקמצן על 100 ש"ח, אני מעוניין במאווררים איכותיים.. ובמיוחד, שוב, שקטים! מדובר במחשב לקולנוע ביתי! תודה מראש, תומר.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני בתהלכי בניה של מערכת קירור מים ונתקלתי בדילמה לגבי בחירת רדיאטור מתאים. מדובר במארז שיכול להכיל רדיאטור עד 3X120 ו 140X2 . כלומר אני מחבר בין שני רדיאטורים. האופציות שעומדות לרשותי : 1. thermochill pa120.2 + thermochill pa120.3 (במחיר של 230 דולר) 2. HW Labs Black Ice GT Xtreme 280 + HW Labs Black Ice GTX360 (במחיר של 210 דולר) 3. Black Ice GT Stealth 360 XFlow + HW Labs Black Ice GT Stealth 280 (במחיר של 125) 4. Swiftech MCR220-QP Quiet Power 2X120mm + Swiftech MCR320-QP Quiet Power 3X120mm (במחיר של 90 דולר) אפשר גם להביא את האופציה הכפולה של הרדיאטורים האלה (במחיר של 130 דולר) 5 . Feser X-Changer Dual 240mm Extreme + Feser X-Changer Triple 360 mm Extreme…
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אבל אני מנסה לשמור על המחשב שלי כמה שיותר טוב. עכשיו, על פי speedfan הcore שלפי מה שהבנתי זה פנים המחשב ( :s05: תקנו אותי אם אני טועה) מתחמם יותר מידי... כשהמחשב עובד זמן מה ועומד עובד מבלי להפעיל שום תוכנה כבדה אז הוא מגיע ל53-51 מעלות ואם אני מפעיל מוש כבד אז הוא מזנק ל58-61 מעלות וכל הפעולות מתחילות לקרטע, אפילו העכבר בקושי זז על המסך. הייתי רוצה לדעת איך אי יכול לטפל בזה??? תודה רבה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-