אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש קרור ל פנטיום 4 3ג שלי סוקט 478 משהו זול ואיכותי!!! ומה בעצם זה אמור לספק לי במספרים?
-
- 12 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את הביג טייפון ואת המארז lc17 של סילברסטון. הבעיה היא שבין המאוורר לתקרת המארז יש סנטימר, 2 או 3. הרעיון הוא שאני לא חושב שיש למאוורר מאיפה לקבל יותר מדי אוויר. יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
..? אם כן תביאו לינק למדריך המתאים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שאם אני במצב סנכרוני עם הזכרונות, זאת אומרת שם את הכופל על 2, הביצועים פחות טובים מאשר עם אני מעלה את הכופל של הזכרונות ובעצם עובד במצב לא סנכרוני... לפחות הביצועים ב SUPER PI משתפרים... יש סיבה שהביצועים טובים יותר במצב הזה ?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8 ואחרי כמה דקות הוא מתחיל להרעיש מהמאוורר של המעבד (מאוורר מקורי של INTEL ) בבקשה תמליצו לי על מאוורר לא יקר ושקט תודה 2. יש לי רק 2 מאווררים במארז אחד על המעבד ואחד בפרונט למטה האם כדאי להוסיף עוד מאוורר ??
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים קבלתי את המחשב החדש שלי לפני כחודשיים וחצי בערך... ואני רוצה עכשיו להוסיף לו בקר טמפרטורה וכו'.... איזה קיימים בשוק? מה שווה? לא שווה? מה אני צריך שיהיה באחד כזה? אני יודע גם שאני רוצה להוסיף מסך LCD שיכתוב כל מיני דברים שאני רוצה - יש מצב שיש כבר אחד מוכן שרק צריך לו תוכנה או משהו? או שהוא מגיע עם כזה בקר טמפרטורה??? ד"א - אני מאוד רוצה שיהיה חיבור FIREWIRE לפחות אחד עליו (לאייפוד החדש שאני מקבל עכשיו).... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אוקיי, בראש ובראשונה אני מצטער מאוד כי אני בטוח ב100% שכמעט כל הפורום הזה מדבר על המאוורר האידיאלי גם ל P4 וגם לAMD אבל פשוט אין לי זמן לקרוא את הכל ואני מזמין את המחשב ביום ראשון אז נמשיך? אני צריך מאוורר טוב שיתן לי ביצועי OC נחמדים ל AMD אז ככה, המפרט שלי זה זה AMD Athlon XP 2800 + BARTON Abit NF7-S TwinMos 512mb 400ddr Hercules Radeon 9500 pro אני מחפש מאורר טוב שלא יהיה יקר מדי ושלא יהיה רועש מדי, ושיתן לי ביצועי OC טובים. בעיקרון אם תוכלו תרשמו את סוג המאורר שאתם ממליצים לי עליו, ולאן אתם חושבים שאני אוכל להגיע איתו. תודה רבה ושוב אני מצטער
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
איזה קירור יכנס לי בשביל המעבד ב-Thermaltake Soprano [MID TOWER לוח 945P-S3 מעבד E6600. אוויר כמובן^ רצוי מ-KSP, תקציב : 300 ומשהו ש"ח ----------- מה יקרה אם יקחו מקרר \ מיניבר, וישתמשו בו בשביל המארז? תהיה התעבות והכל ישרף או שבגלל שזה סגור ואם אפשרי היפוטתית שהמיניבר בחיים לא יפתח יותר? [סגור 24\7] ^ מבחינת טמפרטורה + האם הכל יעבוד תקין
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מותקן אצלי כרטיס 8800gt nvidia של גיגבייט קירור של זלמן עם מאוור שקט. ספק של טרמאל טק 550 וואט . בזמן משחק ( farcry 2 ) , הכרטיס מגיע ל85 מעלות ואז כאילו הכרטיס נכבה , והמחשב עדיין עובד אבל אין תצוגת מסך. אני מכבה אותו ולאחר כמה דקות מדליק שוב . האם אין בררה אלה להחליף את גוף הקירור שלו , או שיש דרך להעלות את ה cut off של הטמפרטורה ? ניסיתי דרך הדרייבר אבל אין שם שום דרך לשנות את הטפרטורה , [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הכרטיס כבר שנה במהירות וצינורות כמו של X850XTPE אז חשבתי לצרוב BIOS כי אין עוד תוכנת אוברקלוק עם DIGITALLY SIGNED DRIVER לWINDOWS VISTA. הכרטיס שלי הוא: SAPPHIRE RADEON X800GTO2 מצאתי בTECHPOWERUP! שני BIOSים: ATI.X850XT.256.Samsung16.041108 Sapphire.X850XT.256.Samsung16_041108 שניהם לX850XTPE PCI-E. א) איזה עדיף להתקין ? ב) האם יש סיכונים מבחינת תפקוד של הכרטיס, לדוגמא מהירויות מאוורר (יש לי AC SILENCER 5 REV2) וכו' ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי לוח P4C800 דלוקב ואני רוצה לשנות יחסים בזכרונות ואני ממש לא יודע מהם אני יודע שהם נמצאים בבחירה של המהירות של הזכרונות אהל אני לא יודע מה היחסים כול מהירות
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים פ3 משומם קיצר עבד אחלה וגם המאוור שעליו אבל אז אחרי כמה שבועות המאוור התחיל לעשות בעיות והסתובב לאט ועשה רעשים ובסוף מת, החלפתי מאוור (לקחתי משהו מפ1) וחיברתי, עבד פיקס אבל וואלה בימים האחרונים התחיל לעשות גם רעשים. לא רק שהרעשים מביאים לי את הג'ננה שאני מנסה לישון אני גם חושש שהוא גם יהיה נפטר עוד מעט. וואלה מוזר?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי תשובה, אני מעוניין לעשות אוברקלוק, אבל משהו מטריד אותי. האם אוברקלוקינג פוגע ברכיב? האם אורך חיי הרכיב נפגעים מאוברקלוק? האם קירור משפיע על כך?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה בלעשות אוברקלוק לזיכרון שלי איך אני עושה את זה geil 256x 2 ddr400
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800 Deluxe . ל North bridge יש רק Heatsink ואין עליו מאוורר. אם אני אוסיף עליו מאוורר קטן (בסגנון שהיה על ה P2 ) זה יעזור להוריד את הטמפרטורה של הלוח אם ? ??? ואם כן איזה מאוורר לשים ?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אוקיי מה זה לכל הרוחות? השתמשתם במושג הזה 80 אלף פעם ולא מצאתי מה זה גם עשיתי חיפוש (!!!) ולא מצאתי מה זה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני עושה קירור למעבד זה אומר שלא יהיה לי רעש בכלל מהמחשב יש לי ספק שקט ביותר ומאורר אחד פועל הקירור במים שקט לגמרי? תציעו לי משהו לא הכי יקר וטוב !
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3 גיגה של אינטל(חד ליבה) לוח אם ASUS P5GD1-VM ניסיתי לעשות OC אבל תמיד הוא נשאר נעול וא"א לשנות כלום. יכול להיות שזה נעול ואי אפשר לשנות בכלל? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שעושה את זה ? או דרך אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות לפתרונות קירור ברי השגה למחשב שלי: יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 (541) ליבת Prescott, מארז סטנדרטי עם מאוורר בחזית ו"כוס" שאמורה להוביל את האוויר החם מהמאוורר של המעבד מחוץ למארז. מאוורר סטנדרטי שהגיע עם המעבד. כרגע המעבד עובד על 63 מעלות, בחדר ממוזג חלקית (הדלת פתוחה), כשהמאוורר על 2700 סל"ד. סביר להניח שנקיון של המארז ישפר את המצב, אבל לא מאוד משמעותית לאור הנסיון שלי (אולי יוריד ל-55 בחדר לא ממוזג). אני רוצה להגיע למצב בו אוכל להשאיר את המחשב דלוק בחדר לא-ממוזג (מישור החוף) בלי לדאוג למעבד שרוף. המחשב אמור לשמש להורדות ומרכז מדיה, כך שלא אמור להיות עומס חריג על המעבד. יהיה גם נחמד להחליף למעבד שקט יותר מזה הקיים. אני יודע שמאוורר גדול יותר בקוטר אמור…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המעבד DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz , ולדעתי החום שלו ממש מוגזם. הטמפ' שלו עם הקירור המקורי של INTEL הגיע ל 75 מעלות... קניתי היום את ה arctic cooling freezer 7 pro והתקנתי. לאור הניסיון המצויין שלי עם המאוורר הזה (שהוריד לי מעבד פרסקוט מ 80 מעלות ל 37 מעלות) ציפיתי שהוא יגרום למעבד הזה לעבוד בטמפ' נורמלית, אבל התבדתי... הטמפ' עם ה AC7PRO היא בערך 65 מעלות במנוחה! מה שנראה לי מוגזם לגמרי.. שמתי לב שהמאוורר של ה AC7PRO עובד על 900RPM בלבד, בזמן שהמאוורר אמור ויכול לעבוד מהר יותר. רציתי לדעת איך אני גורם לו להעלות מהירות... (לא מצאתי בביוס) לוח האם של המחשב הוא: Intel Pearl Creek DG31PR תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני שובר תשיניים כבר כמה שעות ופשוט לא מצליח לפתור... יש לי שני כרטיסים HD4870 ב CF, ברגע שרק כרטיס אחד מחובר אין לי בעיה להריץ פריים גם ב 4.8GHZ, ברגע שאני מחבר את שני הכרטיסים ליבה אחת בפריים נופלת אחרי 2 שניות... מה יכולה להיות הסיבה ? איפה ההגיון בעיניין ?! אשמח לתשובה מהירה... תודה.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אם בלי אוברקלוק זה עומד על 51 מעלות. אז כמה אוברקלוק הוא יחזיק? סתם שאלהאני לא מתכוון לעשות או משהו
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
בהתאם לכתיבת הביקורת שרשמתי כאן לפני שבוע בערך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210190.0 בקיצור הצלחתי להגיע כמו שאתם רואים לתוצאות OC מאוד יפות עם הכרטיס שלי, הצלחתי לפתוח 16 צינורות, מהירות ליבה הצלחתי להרים עד ל400. והתוצאה הסופית ב3DMARK05 הייתה 4300 בערך. לצערי חשבתי שהצלחתי להרים את הזיכרונות עד ל750MHZ אך מסתבר שטעיתי, ואחרי משחק מאומץ הארטפיקטים התחילו להגיע. עכשיו השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לשנות את התדר של הזיכרונות בכרטיס הזה? אגב אפילו DOWNCLOCK לזיכרונות אני לא יכול לעשות, מספיק שאני מוריד 10 MHZ מהזיכרונות והארטיפקטים ישר קופצים לי אפילו בוינדוס. לדעתי החברה נעלה את התדר של הזיכרונות על 700 MHZ, היא יכולה לעשות דבר כזה? ואם כן, איך …
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אם אני מריץ Prime 95 במשך 7-8 שעות רצוף על מעבד Athlon XP 2500+ יכול להיגרם נזק כלשהו למעבד? (יושב על 39 מעלות במנוחה ו 46 במאמץ)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-