אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אחים שלי מי יכול להביא לי איזה מדריך פשוט למודינג מה לעשות איך לעשות והכל??? אני רוצה להתחיל לבנות לי משהו מהמארז הקיים שלי ואני לא יודע איך עם מישהו יכול לבוא לאיי סי קיו שלי 167361919 ולעזור לי אני יודה לו מאוד תודה רבה...! עריכה : כותרת נורמלית בבקשה ,הפעם אני עורך לך את הכותרת בגלל שאתה חדש ולא מכיר להבאה הדיון ינעל !
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E4300 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. איך בעצם עושים אוברקלוק? ועם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד? ד"א הקירור זה קירור של המארז: Cooler Master Elite 330 (RC-330) הקירור הזה יספיק לאוברקלוק?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני באובר ל-3.32 עם 805 -מפרט בצד.</p><p>ושאני משנה את ה PCI-E לתדר אחר מ-AUTO המחשב לא עובר POST.</p><p>הביוס מעודכן ל-F11 ואין לי עוד רעיונות.</p><p>עצות ומענות יתקבלו בשמחה..</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ומה זה "קירור סטוק" ? שאתם חוזרים עליו כל הזמן ? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת אם אני יכול לחסוך בקטע הזה ואולי לקבל ביצועים טובים יותר? אני יודע שהרדיאטור הוא אם לא החלק החשוב ביותר במערכת קירור והייתי רוצה לדעת אם רדיאטור של מכונית או אופנוע יעזור לי באיכות הקירור לעומת טרמוצ'יל 120.3?? אגב לגבי מיקום זה לא משנה כי גם ככה הוא יהיה מבחוץ. מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים , אשמח לדעת זאת.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין כמה קירורים למעבד אינטל. אני חשבתי על Arctic Cooling Freezer 64 Pro שעולה 109 ש"ח אבל בפנדה אמרו לי שזה קירור רק למעבדי AMD... אז הציעו לי במקום - Scythe KAMA ANGLE Cpu Cooler LGA775 AM3 MODEL SCANG1000 שעולה 135 ש"ח בחנות אחרת הציעו לי OCZ VANDETA CPU COOLER שעולה 100 ש"ח מה אתם חושבים? מה מומלץ? האם יש משהו יותר מומלץ מהשלושה הנ"ל בטווח מחירים של 100-120 ש"ח ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אוקיי בן דוד שלי קנה לפני כחצי שנה מחשב מהחברה KSP. שמו לו מאוורר אחד בצד שאין לי מושג אם הוא עובד, לא רציתי לפתוח את המחשב כי שמעתי שיש להם שם מדבקה שנקרעת מתי שפותחים. אז אוקיי, לחלק השמח, המעלות: מעבד: 75. לוח אם: 55. הארד דיסק: 57~. כרטיס מסך: 82. המפרט הוא כזה: PentiumD 2.8GHZ. לוח אם כלשהו של ASTROCK. כרטיס מסך של חברה כלשהי, 7300GT. הארד דיסק גם אין לי מושג, אבל 150GB. מצטער על חוסר המידע :-\ והשאלה: זה יעזור אם הוא יוסיף שתי מאווררים מאחורה שיוציאו אוויר + אחד מקדימה שיכניס? ויכול להיות שתוך כמה זמן בקצב הזה יהיה אפשר להגיד עליו קדיש? גם החדר עצמו יותר חם משאר החדרים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם... בקשה: רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי בנצ'מארקים של גופי קירור טובים כמו : IFX-14 , Ultra 120 , Freezer EXTREAM.. שאלה: יש לי ספק כח ג'נרי שרשום עליו 550W וחשבתי על OC..רציתי לדעת כמה WATT באמת הספק שלי מפיק?.!.כי אני רוצה לעשות OC. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
Intel E2180 65nm 1MB 2GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium DDR2 800MHz CL4 1024 X 2 Hec Compucase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני רוצה להגיע כמה שיותר עם המפרט הזה, המחשב שלי בן שבוע, תיכננתי להגיע בכלל ל 3.5GHZ ואני רואה שאין מצב. כי על 3.2GHZ המחשב לא יציב. אז ככה. נתונים של כרגע: תדר מעבד : 3GHz מתח זכרונות: 2.0V מתח מעבד: 1.35V יש לי כאן תמונה של התוכנה של הטפרטורה ושל התוכנה שמדמה ובודקת את היציבות, כרגע א ני חושב שהמחשב יציב כי זה על 3GHZ למרות שבסוף הבדיקה של התוכנה היה כתוב שהמעבד חם מידי. אני רוצה לעלות מעל 3GHZ זה מה שבטוח, בקשר לתוכנה CPU-Z היה לי ERROR בה אז אי אפשר לראות כלום.. [glow=red,2,300]עדכון: CPUZ[/glow] [gl…
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מחשב חדש עם מארז די קטן. 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W המארז הגיע עם מאוורר אחד של 120MM. למעבד יש קירור רגיל שמגיע איתו,ולכרטיס מסך יש קירור TWIN TURBO שעושה את העבודה. איזה מאווררים 80mmאני צריך כדי לקרר את המחשב? ואיזה קירור מעבד אפשר למצוא למארז כזה? ואיך אני מקרר את הזכרונות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של ארקטיק קולינג (סיילנט אולטרא 4) שאפשר לשלוט לו על המהירות. חיברתי אותו לבקר מאווררים שיש לי במקום לחבר אותו ללוח אם ואז כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי הודעה שאין מאוורר על המעבד (בעצם יש, אבל הוא מחובר לבקר). המחשב פועל בסדר גמור גם הטמפ' דיי טובות יחסית למעבד שלי, ופשוט רציתי לדעת אם יש דרך להעיף את ההודעה הזאת כל פעם שהמחשב עולה. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה: האם הליברטי 400 אמור להחזיק את המערכת שלי בOC סביר? תודה לעונים, פשוט יש לי בעיה עם OC כרגע עם הספק שלי ואני עומד לקנות את הליברטי... המפרט מצויין מימין...
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ABIT מסוג IC7-G והמאוורר שלו הוא מאוורר קטן כזה שהמאוורר מורכב על צלעות קירור והוא לא פועל לי יותר,עכשיו אבא שלי קנה מאוורר שהמוכר בחנות אמר שהוא מאוורר שמתאים ללוח אם הזה. הנה המאוורר: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4867 איך אני מרכיב אותו במקם המאוורר שעל הלוח תמונה של הלוח: http://www.thg.ru/mainboard/20030714/images/abit_board_big.jpg
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4G8X ואני רוצה לדעת איך לעשות OC בצורה פשוטה :saint: תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני בתהלכי בניה של מערכת קירור מים ונתקלתי בדילמה לגבי בחירת רדיאטור מתאים. מדובר במארז שיכול להכיל רדיאטור עד 3X120 ו 140X2 . כלומר אני מחבר בין שני רדיאטורים. האופציות שעומדות לרשותי : 1. thermochill pa120.2 + thermochill pa120.3 (במחיר של 230 דולר) 2. HW Labs Black Ice GT Xtreme 280 + HW Labs Black Ice GTX360 (במחיר של 210 דולר) 3. Black Ice GT Stealth 360 XFlow + HW Labs Black Ice GT Stealth 280 (במחיר של 125) 4. Swiftech MCR220-QP Quiet Power 2X120mm + Swiftech MCR320-QP Quiet Power 3X120mm (במחיר של 90 דולר) אפשר גם להביא את האופציה הכפולה של הרדיאטורים האלה (במחיר של 130 דולר) 5 . Feser X-Changer Dual 240mm Extreme + Feser X-Changer Triple 360 mm Extreme…
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי פנטיום 4 פרסקוט ועד עכשיוה הייתי משתמש במשחה של ARCATIC SILVER והטמ"פ שלי במנוחה היו בסביבות ה 50 55 אתמול ניקיתי את המשחה ומרחתי משחה חדשה של זלמן ואני רואה שהטמ"פ שלי 60 ומעלה למה זה? והאם זה נכון שאנשים אמרו לי שלוקח כמה ימים עד שהמשחה מתחממת ומוליחה חום כמו שצריך?
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם אני יכול לנטר מעלות ולעשות oc עם התוכנה של evga על ATI 4870x2?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
פתחתי תמחשב היום לנקות אותו טיפה וראיתי שהמאוורר של המעבד ושל הספק כומ הם היחידים שעובדים המאוורר של המארז לא מחובר בכלל הכבלם שלו מנותקים. עד לפני כמה זמן זה לא הפריע כי הוא היה מתחת למזגן וכל הזמן היה קר עכשיו הוא בחדר אחר יותר חם והוא מתחמם מהר לחום די חם זה מזיק? קל לחבר תמאוורר הזה לבד? יש לו כמה חוטים שמחוברים לפלסטיק צהוב אני רק צריך למצוא לאן זה מתחבר לא...?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אין לי ידע בOC אבל הנתונים המפורסמים (אפילו הרגועים) מאוד מושכים רציתי לשאול האם בצוע OC על מנת לשפר את ביצועי המחשב באופן קבוע - על מחשב שמיועד לעבודה ולא למשחקים זה דבר אפשרי או שישנה פגיעה באמינות המערכת ובאורך החיים הכולל שלה ולכן זה לא רעיון טוב? OC למעבד Q9450 למהירות 3.2 -3.5 זה רגוע ואפשרי למטרות אלו או שלא? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי שתי משאוות של אקווריום עצבניות אפשר להשתמש בהם?!?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
קודם כל תודה ל-callMeAl שממש עזר לי בנושא וכל החברה שעזרו בפוסט הקודם בנוגע לבחירה של הקירור. זה המפרט הסופי (לא להאמין כמה פעמים כבר אמרתי שהוא סופי ;D): מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 256 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 615 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforc…
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת. מחפש בגדלים של 120ממ, 90 ממ, ו-80 ממ. מעבר לזה, גם מפצל Y למאווררים.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים פ3 משומם קיצר עבד אחלה וגם המאוור שעליו אבל אז אחרי כמה שבועות המאוור התחיל לעשות בעיות והסתובב לאט ועשה רעשים ובסוף מת, החלפתי מאוור (לקחתי משהו מפ1) וחיברתי, עבד פיקס אבל וואלה בימים האחרונים התחיל לעשות גם רעשים. לא רק שהרעשים מביאים לי את הג'ננה שאני מנסה לישון אני גם חושש שהוא גם יהיה נפטר עוד מעט. וואלה מוזר?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה דעתכם ב SUNBEAM Silent Whisper מבחינת קירור ? ומבחינת שקט ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
השאלה אומרת הכל חברים מה יותר טוב לקירור כרטיס מסך הקריסטל אורב המפורסם והטוב או האייסברקיו 4 של ונטק????
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-