אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי מחשב עם 6200 AGP 1 p4 2.4c 1giga 400 ddr ram הציון הכללי שלי אחרי אובר קלוק ופתימת צינורות הוא 2248 לפני הבלאגן יוצא לי 1400 באחד המבחנים שם יש את הספינת אוויר הזו שיוצא עליה איזה יצור מן המים , בסיבוב הראשון של המבחן הזה אני מקבל איזה 8-15 פריימים לשנייה אני מקבל במבחן השני אולי פריים אחד לשנייה מה ההבדל בין המבחן הראשון של הספינת אוויר לזה שבא אחריו ??? והאם זה הגייוני?? העלתי את הכרטיס ל 375 ב CORE ו ל 625 בזכרונות ורק אז פתחתי צינורות אם אני פותח צינורות אני לא יכול להעלות בכלל ,כנראה שיש לי צינורות פגומים בעסה......... יש לי קירור של זלמן עלייו ככה שאני לא מודאג מהחום אבל לא ניסיתי להעלות יותר. תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלי בXP לא דרך הביוס תודה
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כמעט שלב סיום המודינג של המארז, רציתי לדעת האם הטמפ' האלו תקינות מדובר על לוח GA-73PVM-S2H ומעבד E6300. כמו כן, מה זה MCP? הוא לפעמים גבוה. התמונה הראשונה בעבודה רגילה+אנטי וירוס שסרק את המחשב התמונה השנייה במאמץ של EVEREST [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כשיש לי תקיעות במשחקים למשך כמה שניות אחרי שאני עושה OC לכרטיס מסך מה זה אומר שMEMORY גבוהה מידי ל OC או CORE גבוה??
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
הגדרתי פרופיל למהירות מאוורר הכרטיס עפ"י טמפ' הכרטיס ולעיתים דיי קרובות אני רואה שהכרטיס מגיע לטמפ' דיי גבוהות בשעת משחקים. כאשר אני נכנס להגדרת המאוורר ב ATI TRAY TOOL אני שם לב שכל מה שהגדרתי חוזר להגדרת ברירת המחדל של התוכנה. ( וזאת למרות שאני שומר כמובן את ההגדרות שהגדרתי ). האם גם לכם זה קורה? ומה אפשר לעשות לגבי זה?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי לראות אם הביצועים משתפרים במשחקים מסויימים,הורדתי את התוכנה NVTRAY,מומלץ ??? אשמח להמלצות.....תודה.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני קונה את הקיט הזה.... http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829 יש למישהו המלצות עליו ? אבל רק למי שיש אותו אני חייב לדעת איך הוא
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אפשר כבר להזמין מפנדה - 230 למעורב, 280 לנחושת, לפי האתר זה מגיע עוד פחות מחודש... מעניין אם הוא ייתן פייט ל-XP-120...
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי חבר שעובד בסביבת הייטק ומשתמשים שם במשחה ודבק תרמי, האם המחשה או הדבק שאני מדבר עליו יכולים להתאים גם לרכיבים במחשב? כגון חיבור גוף קירור למעבד... תודה מראש, גיל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי משחה טרמית חדשה, ולפי מה שהבנתי צריך לנתק את גוף הקירור - להוציא את המשחה הנוכחית עם אלכוהול70%, ואז למרוח את המשחה החדשה. הבעיה היא שאין לי מושג איפה צריך לשים אותה, ואני גם רוצה הסבר מפורט כדי שאני לא אהרוס את הכרטיס. תודה מראש. אגב, יש לי X1800GTO אם זה משנה משהו...
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים כל הזמן, אני עומד על OC של 4.05 יציב, עבר שעתיים בOCCT ושעתיים בP95 ו5 לופים בסופר PI הינה CPUZ : הרצתי את RegistryBooster מצא לי מעל 1000 שגיאות, תקינתי אותם . הBSOD האחרון : שגיאה : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X20000002, 0X0000001C, 0X00000000, 0X804E2B79 אני לא מקבל שגיאות על קבצים ספציפיים חוץ מפעם אחת שקיבלתי שגיאה על שתי קבצים בעלי שם זהה. שמם הוא RtkHDAud.sys בדקתי, וזה אותו קובץ, הם אותו גודל והם במקומות שונים . סרקתי את גוגל ומצאתי כל מיני תוצאות כגון בעיות בזכרונות, במעבד ובכלל יציבות המערכת . המליצו שם לעשת בדיקות בתוכנות OCCT, SUPER PI, PRIME95, ועוד תוכנה אחת לבדיקת הזכרונות, הורדתי אותה ולא הצלחתי לתפעל אותה . אם …
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כמו שנושא אומר. אם אני עושה oc ל6600gt ול6800gt מה יצא לי. כאילו זה ישפר בהרבה? ועוד שאלה האם ה6600gt כשהוא בoc רציני יותר חזק מה 6800gt? והאם הקירור של albatron 6600gt מספיק לעשות oc גדול? יש לי מארז מאוורר ביותר של tt עם הרבה מאווררים
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כבר שאלתי משהו בנושא אבל אף אחד לא ענה לי, אז הנה אני שוב...... יש לי מעבד P4 3.0, המאוורר שלו מרעיש ברמות וגם לא הכי טוב לכן אני רוצה לקנות מאוורר חדש. אני צריך שתגידו לי את המאוורר הכי חזק והכי שקט ( חשוב מאוד שיהיה שקט ושלא יתאמץ כשלא צריך ושיהיה של חברה אמינה וטובה ) אבל עד מחיר של כ-350-200 היופי פחות משנה לי!!! תודה מראש ותחזרו עם הרבה תגובות.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לפני כחודש ( +- ) קניתי כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX7800GT TDH MY VIVO. אני רואה בפורום לא קצת אנשים ששואלים איזה מאוורר לקנות לכרטיס מסך, האים גם עליי לקנות מאוורר או צלעות קירור או משהו חדש בישבילו אחר, או שאין צורך מהסיבה שקניתי את הכרטיס מיצרן מצוין- LEADTEK, והיא כבר סיפקה לכרטיס את כל מה שצריך? נ.ב אני לא מתכוון לעשות לכרטיס מסך OC
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני משתמש באטאי טול וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מעביר לי את הocשל הכרטיס מסך למהירויות בסיס שלו.... איך אני קובע שכל פעם האוברקלוק ישמר ויעלה אם המחשב??? תומר בכר
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה להשתמש בקירור מים.... אף פעם לא התנסתי בהתקנת קירור מים אבל ראיתי מערכות שעובדות על זה. יש לי תקציב של כ600 שח ואם אני יראה שזה לא יספיק אני ינסה לגרד עוד כמה מאות... כרגע חשוב שזה יהיה למעבד ואם אפשר אולי גם לכרטיס מסך למרות שנראה לי שזה לא מספיק, תודיעו לי לגבי זה. אני יקח מעבד I5 2500K ואני יהיה עם מארז NZXT Phantom תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי חבר'ה קיבלתי ת'מחשב מתיקון היום, הוא היה ב-OC לפני וכמובן שנאלצתי לאפס את ההגדרות... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו למצבו המומהר. השאלה היא האם להחזיר אותו בבת אחת (במקרה שלי זה E6300 על GA-S3 וזכרונות gskill hz, קירור: נינג'ה פלוס ושני מאוורים 120 במארז) או בהדרגה כמו שהגעתי למצב המומהר מלכתחילה...? האם שינוי להגדות OC מdefault בבת אחת יכול לגרום איזשהוא נזק קבוע? היתי ב-OCשל 3.2GHZ בלי העלאת מתחים... באס 460.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מעוניין לדעת איך לבצע אוברקלוקינג למעבד פנטיום 4 , יש לי לוח אם של ASUS
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן שאני מתכנן לעשות אותו HTPC עכשיו יש לו לוח דיי ישן בשם P4S8000MX הוא ניראה בערך ככה עכשיו יש אפשרות להוציא את הריבוע פלסטיק שמסביב למעבד ולסים במקומו קירור סטוק של E8400 במקום? זה נראה לכם ישב טוב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
נראה די oWNZ באמת משהו רציני, גם הם אומרים שהוא מוריד בעד 15 מעלות את הכרטיס ברמה הסטנדרטית שלו... אבל באמת רעיון מצויין, מהסוג של: איך לא חשבנו עלזה קודם!! לקחת antec cyclon blower, לשים עליו hs ולחבר אותו לכרטיס מסך! נהדר לא? באמת רעיון טוב מידע נוסף יש בdigit-life אבל אני לא מצאתי שם... ובtechno
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
על איזה רכיב ניתן להשליך לכך שאהמחשב לא עולה ב- 10*250 רק על 250* 14 המחשב עולה + כמובן שיציב. לאיזה רכיב צריך להעלות מתח כשמעלים MHZ ? העלתי למעבד מתח עד ל- 4.50 ולא עוזר.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
התקנתי את הגוף קירור החדש של זלמן 7700 והוא כל כך גדול (מאוורר 120MM) שגוף הקירור נוגע בחלק האחורי של כרטיס המסך. האם זה משהו שאפשר לחיות איתו או שזה יכול לגרום לקצרים?
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-