אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות את המארז הבא : Sunbeam Samurai Gaming Case יש בו אופציה למקם שני מאוןררים 120 מ"מ מאחורה כיצד מומלץ להתקין אותם מבחינת קירור וזרימת אויר ( שניהם מוצאים ,שניהם מכנסים ,אחד מוציא אחד מכניס) ? כמו כן יש למארז מאורר בפנל הצדדי שלו וניתן להוסיף גם מאוורר מקדימה ( מה שלא נראה לי שאני יתקין ).
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני אגש ישר לעניין אני נמצא באובר ל 3000 mhz אבל אני בטוח שאפשר לסחוט עוד קצת, אני יצרף פרטים. מעבד + אוורסט (אני בטוח שטמפ' היא לא הבעיה שלי כי בדיוק קיבלתי את הביג טייפון ואז זה היה הרבה הרבה יותר גרוע... http://img384.imageshack.us/my.php?image=15tq.jpg זכרונות (דווקא אני חושב שזאת הבעיה שלי כי יש לי 2 סלוטים של 333 MHZ ו2 של 400 - הגבלה מסוימת) http://img386.imageshack.us/my.php?image=20kk.jpg כמו שאתם רואים במקום לעבוד ישירות על תדר של 200MHZ הייתי חייב לטפס למעלה מ 166MHZ עד לאן שהגעתי וזה ל 209... עכשיו אני יודע שהקינגסטון הישנים שלי של 333 MHZ עלולים לעצור אותי אבל האם זו באמת הבעיה? בנוסף קראתי באקסטרים סיסטמס איזשהו נושא לגבי ליבת הנורט'ווד ורשמ…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מד טמפ' חיצוני למחשב ופאנל בקרה עדיף ששני המכשירים יהיה באחד ויש כמה תנאים למועמדים : שלא יעבדו על סוללות !! ( שיתחברו לספק ) שתהיה אפשרות לכבות את המאוורר המסויים ....... ( 0 וולט ) תקציב : כמה שיותר זול יותר טוב ועד 250 שקל
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישה יכול להביא לי לינק לתוכנות מסוג זה? יש לי לוח MSI
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי לוח albatron k8nf4u הבעיה היא שהטמפ של המעבד קבועה 65c גם בביוס וגם בתוכנה everest. חוץ מזה הטמפ של הלוח ושל ההרדיסק משתנות. יש למישהו מושג אם יש איזה גמפר או משהו כזה שמפעיל את הסנסור של המעבד? תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רציתי לעשות oc לזיכרונות וכל פעם שאני מעלה קצת בהגדרות המחשב לא עולה ואני צריך להחזיר לרגיל מישהו יכול להגיד לי לכמה להוריד את הזיכרונות ככה שיעבוד יותר מהר ?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
איך קוראים למכשיר...ואיך משתמשים בו...
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות קירור מים של Tt bigwater כולל קירור לכרטיס מסך . או להישאר עם הזלמאן החדש שקניתי ולקנות עוד זלמאן לכרטיס מסך ? הקטע הוא :כמה זה ישפר לי את הקירור ? (מעלות ) והאם זה יותר שווה לתווח ארוך ? יש לי מעבד מאפן כרגע (ראו חתימה ) ואני רוצה ליקנות מעבד יותר טוב ולעשות לו oc רציני ! אזז מה עדיף ? וגם לא חבל לי על הזלמאן שעכשיו קניתי ? אולי יש עוד שימושים ?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום די 830 הכפול ליבה והתוכנה של אסוס מראה לי שהוא עומד על 66 מעלות ויש לי קרור מים זה יכול להיות?
-
- 15 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רציתי לעשות OC וראיתי שיש FSB/CPUומעליו FSB/LTD מה זה כל אחד ועל איזה ערך לשים אותם? מתחת ל-10 זה ממהיר? חיוונתי את הFSP/CPU ל11X ולא ראיתי שום שינוי (הסתכלתי באוורסט והשינוי היה רק 200.88 במקום 200) מה עושים בדיוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
שלום לכולם... מצאתי מדריך מצויין באינטרנט לOC לכרטס מסך שלי... הנה לינק: http://www.aoaforums.com/forum/showthread.php?p=326719#post326719 השאלה שלי זה האם להעביר את המצב ל-PERFORMANCE 3D או להשאיר על 2D כי בתמונה זה על 3D...(בRIVA זה על STANDART 2D) עריכה: הנה תמונה לאחר שהעברתי למצב 3D: טמפ' במאמץ:73C(השתפרתי קצת...),ב3DMARK05 קיבלתי 4237....
-
- 48 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי 6600 gt של גיגהבייט.. עשיתי אוברקלוק והעלתי מהירות שעון ל540 ומהירות זיכרון ל1.04.. שיפר לי ב3דימארק 05 כמעט ב200 נקודות..עכשיו אני מקבל 3519 הטמפרטורה אחרי המבחן היא 84..במאמץ 67 אין לי ניסיון בדברים האלה..עד כמה אפשר להעלות?אני אני רוצה להגיע ל3700.. זה המפרט amd athlon 64 +300 venice core nforce 4-k8nf9(משהו כזה..) 512 ראם זכרונות דפוקים שפועלים על 133.. טוב עד כמה אני יכול להעלות בלי לסכן תכרטיס? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן עם מעבד Celeron Mobile 700Mhz. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה - אז החלטתי לחדש את המשפחה הטרמית. עכשיו השאלה: 1. האם זה טוב להשתמש ב-Arctic Silver 5 - אני שואל את זה בגלל שבאתר של Arctic Silver רשום הדבר הבא: Important Reminder: Due to the unique shape and sizes of the particles in Arctic Silver's conductive matrix, it will take a up to 200 hours and several thermal cycles to achieve maximum particle to particle thermal conduction and for the heatsink to CPU interface to reach maximum conductivity. (This period will be longer in a system without a fan on the heatsink or with a low speed fan on the heatsink.) On systems measuring actual interna…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD 2500 עשיתי לו המרה ואשר תוכנת CPUZ 1.29 הציגה את הנתונים הללו מהירות שעון 2002MHZ FSB 182 BUS 364 רציתי לשאול לאיזה מעבד,משתווה ה מעבד שלי עכשיו? תודה יורה.
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי : http://www.microlandcomputer.com/ssproduct.asp?pf_id=10160337 השאלה שלי היא לאן אני מחבר את החוט של המאוורר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני יודע שאחד מתחתי פתח תרד אבל זה לא עוזר לי אז ככה יש לי לוח של asus p4s800d ואני לא יכול לעלות מתח למעבד ניסיתי לעדכן ביוס וכשבאתי להתקין את התוכנה היא רשמה שהיא לא זיהתה לוח של asus עזרה בבקשה חברים תודה רבה לכל העוזרים :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
טוב זה הכי גבוה שהגעתי בינתיים בלי ארטפקטים(איך שלא אומרים), אבל משום מה אני לא יכול להעביר אותם לאתר של אקואה בישביל ליראות איזה מקום אני אם ביכלל...=\ (בינתיים המחשב שלי לא נעשה בו אוברקלוק כי אני לא רוצה להרוס אותו אני בינתיים רק קורא ומגדיל את הידע שלי ורק אז אני יתחיל לעושת, זה במחשב השני של אחי הקטן) 3dmark03 http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=10 Aqamrak General: Name: Benchmark 2005-08-24 04-00-03 Processor: Vendor: GenuineIntel Name: Pentium® 4 processor SpeedMHz: 2813 Type: 0 Family: 15 Model: 3 Stepping: 3 Flags: 0xBFEBFBFF N…
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הלוח הנ"ל נחשב לאוברקלוקר טוב לאחר טיפול בבעיית המתחים(בוסטר...). ברור שהוא לא יתן HTT 400 ,אבל אני מקווה שלפחות 260-290. האם הדרך היחידה להגיע איתו עם וניס(נניח שהוא פנינה) ל2700 היא עם מחלקים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפס תוכנות לבדיקת טמפ של המעבד 3000 AMD venice . אני זוכר שבעבר הייה על זה דיון רק שאני לא מצליח לימצוא אותו . השמח אם תיתנו לי לינקים. תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
חיפשתי בביוס ולא מצאתי מישהו יכול להגיד לי איפה זה נמצא בדיוק ? האוורסט שלי נותן תוצאות לא מובנות, הוא מציג טמפ' שנעות בין 35-55 בממוצע, הוא לא קבוע על תחום אחד, הוא יכול לקפוץ לי מ-29 ל- 62 תודה !
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מערכת כזאת: P4 2.8C@3.3 ABIT AI7 GeIL 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Sapphire Radeon 9600XT WD 80GB (בקרוב עוד אחד 20 שיש לי פה) צורב DVD 5 מאוררי 80 מ"מ ואחד 120 ואורגייט 2 זלמן 7000CU יש לי ספק TT360 רציתי לדעת כמה וואט צורך ממנו הכרטיס מסך שיש לי עכשיו.. אני עומד למכור אותו ולהחליף לג'יפורס 6200 (ולפתוח ל6600..) כמה וואט ה6200 צורך? הספק שלי יעמוד בהכל?
-
- 15 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
מדדתי רק במנוחה http://img398.imageshack.us/img398/5554/untitled8wq.jpg הנה המפרט http://img398.imageshack.us/img398/9162/3dcomp0rm.jpg מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב אני מחפש נייר מיים בכדי לעשות LAPPING לגוף הקירור שלי שהוא ZALMAN 7700ALCU שיושב על מעבד פנטיום 4 3.2 GHZ 478 פין אני מחפש נייר מים 1500 ו1800 וגם 2000 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הניירות הללו בוודאות נא לעדכן תודה מראש אשר נ.ב. שאלה נוספת האם הזלמן 9500 עדיף על קירור מים ?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-